AC Milán získal mladíka Nianga. Přijde i Bojan?

28.08.2012, 19:17
Aktuality
Vedení AC Milán pracuje na posílení útoku. Dnes odpoledne rossoneri dotáhli přestup mladé naděje M'Bayeho Nianga z Caen a políčeno mají ještě na jednoho talentovaného hráče, Milán jedná o příchodu Bojana Krkiče z AS Řím.

Sedmnáctiletý Niang dnes s AC podepsal smlouvu na tři roky, do Caen údajně putovaly tři miliony eur. "Tímto přestupem se mi splnil jeden velký sen. Teď je jen na mně, abych ukázal, že jsem dost dobrý na tak skvělý klub," prohlásil talentovaný útočník.

Milánští by v nejbližší době mohli ohlásit další útočnou posilu, jednají totiž o příchodu Bojana Krkiče z AS Řím. Zatímco dopoledne viceprezident AC Adriani Galliani hovořil o 22letém Španělovi neurčitě jako o hráči, který se líbí kouči Allegrimu, v dalším průběhu dne už potvrdil intenzivní jednání.

"Posunujeme se správným směrem, abychom Bojana získali. Věříme, že ještě během dneška všechno dotáhneme do zdárného konce," uvedl Galliani. Bojan Krkič přestoupil do Říma teprve před rokem z Barcelony za 12 milionů eur. Katalánci údajně mají opci na zpětný odkup hráče po letošní sezoně za 13 milionů.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (483)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele