Další články

Neuvěřitelný zážitek, radoval se Hradecky z triumfu nad Bayernem

Lukas Hradecky (34) byl nedílnou součástí velkého vítězství (3:0) Leverkusenu nad Bayernem a po zápase si to náležitě užil. Poté, co kapitán Bayeru předstoupil před fanoušky a vedl oslavy, netajil plány na sobotní večer.

Hradecky si stěžoval na faul před vlastním gólem i dětinské chování Monaka

Brankář a kapitán Leverkusenu Lukas Hradecky byl hodně naštvaný po porážce 2:3 s Monakem v úvodním utkání vyřazovací fáze Evropské ligy. Spoluhráč českých útočníků Adama Hložka a Patrika Schicka cítil, že před vlastním gólem byl jednoznačně faulovaný a rovněž kritizoval dětinské a neuctivé chování hostujícího týmu.

Hradecky "vylepšil" Courtoisovu minelu, ale Leverkusen vyhrál

Brankář Leverkusenu Lukas Hradecky v sobotním zápase německé ligy napodobil a podle mnohých uživatelů sociálních sítí i "vylepšil" minelu, kterou předvedl ve středu v Lize národů belgický brankář Thibaut Courtois. Finský reprezentant slovenského původu se vlastnímu gólu zasmál a byl rád, že navzdory jeho chybě Bayer porazil Bielefeld 2:1.

Brankář Hradecky se stěhuje z Frankfurtu do Leverkusenu

Lukas Hradecky získal s Frankfurtem Německý pohár a několik dní staré finále proti Bayernu zůstane minimálně pro nejbližší měsíce jeho posledním zápasem v dresu Eintrachtu. Finský brankář se stěhuje zdarma do Leverkusenu, s Bayerem podepsal pětiletý kontrakt...

Rodáka z Bratislavy Hradeckého mrzelo, že proti Čechům nechytal

Brankář finské reprezentace Lukas Hradecky se narodil v Bratislavě, a proto se na úterní přípravný zápas s českým týmem těšil více než obvykle. Mrzelo ho, že si nakonec v Teplicích nezachytal, radost mu však udělala nečekaná výhra 1:0. Podobné výsledky podle něj hodně pomohou finskému fotbalu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele