Neuvěřitelný zážitek, radoval se Hradecky z triumfu nad Bayernem

11.02., 13:53
Aktuality
Lukas Hradecky (© AFP)

Lukas Hradecky (34) byl nedílnou součástí velkého vítězství (3:0) Leverkusenu nad Bayernem a po zápase si to náležitě užil. Poté, co kapitán Bayeru předstoupil před fanoušky a vedl oslavy, netajil plány na sobotní večer: "Neuvěřitelný zážitek. Dnes určitě půjdu do starého města," řekl Fin po utkání, které doprovázela atmosféra tradičního masopustu.

Brankářská opora Leverkusenu básnila o "neuvěřitelném zážitku". Hradeckyho totiž fanoušci pozvali k plotu a požádali, aby vedl skandování. "Nečekal jsem to, ani jsem nevěděl, co mám říct," uvedl finský reprezentant.

Kapitán Bayeru přiznal, že ještě hodinu po zápase byl "udýchaný" z oslavného sprintu po třetí brance Jeremieho Frimponga, který svou trefou na konečných 3:0 rozburácel celou BayArenu.

Leverkusen má aktuálně na čele Bundesligy pětibodový náskok před Bayernem. "Je to hodně, ale neměli bychom se radovat příliš brzy," varoval po zápase Frimpong. "Dnes to od nás byl velmi disciplinovaný výkon. Bylo to velmi důležité vítězství, ale jsou to jen tři body. Je teprve únor a my musíme zůstat klidní," dodal trenér Xabi Alonso.

Mnoho fanoušků přišlo o karnevalové sobotě do arény v kostýmech a náležitě si oslavy vítězství užili. "Ne, nejsem masopustní fanda, i když jsem v Porýní už dlouho. Je tu spousta lidí, kteří to dělají za mě," řekl sportovní ředitel Simon Rolfes. "Ani hráči nejsou všichni z regionu, nejsou tu tak zakotveni, ale pár jich určitě slavit bude."

Autor: Livesport.cz / SID

Komentáře (18)

Přidat komentář
Kryptos_

To byla pecka Moc se mi líbilo, že Nova nechala záběry na oslavy bez žvatlání komentátorů.

Reagovat
vladino10

Mne by sa možno ešte páčilo, keby zakričia gól a potom dajú trochu priestor torhymne a stadionsprecherovi + fans ako vyvolávajú meno hráča. Vtrhne to do atmosféry, aspoň mňa

Reagovat
vladino10

Pripadne keby telka vtedy trochu pridá toho ruchu zo stadiona

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
kattos

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Hachim Mastour

fejkový čech Hrádecký

Reagovat
Kryptos_

Takže Slovák?

Reagovat
vladino10

Severný Maďar

Reagovat
Sigma Olomouc

Kaliningradec

Reagovat
kajo66

Ano Lukas Hradecky je slovak.

Reagovat
Mass

Ale hraje v nároďáku s fucking guyem Camarou.

Reagovat
kajo66

Super zapas dufam ze to Leverkusen dotiahne az k titulu.

Reagovat
Jardman

No nic, potřebujeme nového trenéra, což už víme od loňské sezóny. Co takhle Sebastian Hoeneß?

Reagovat
St. Pauli

Ja myslim, ze velmi brzy budou potrebovat noveho trenera oba kluby.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele