Suárez touží zůstat v Barceloně. Prozradil zvláštní doložku ve smlouvě

28.02.2020, 22:34
Aktuality
Luis Suárez s největší pravděpodobností přijde o zbytek aktuální sezony kvůli operaci kolena. Přesto věří, že ani v 33 letech ještě nejsou jeho dny na Camp Nou sečteny. V příští ročníku chce zabojovat o prodloužení smlouvy.

Stávající kontrakt končí Suárezovi v létě 2021. On sám ale prozradil, že jeho součástí je doložka, podle které se smlouva automaticky prodlouží o další rok, pokud odehraje alespoň šedesát procent zápasů.

"Jsem v Barceloně šťastný a stejně tak i moje rodina. Jsem tam, kde jsem si vždycky přál být a cítím se být užitečný," řekl Suárez v rozhovoru pro RAC1.

"Budu tady chtít pokračovat i v budoucnu, nicméně momentálně to nezávisí tak docela na mě. Rozhodnutí musí přijít ze strany klubu. Všichni ví, jak jsou nastavené podmínky," uvedl Suárez," který v této sezoně stihl do svého zranění nastřílet 11 gólů.

Autor: Jiří Fišara / goal.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Irek

Tak je pravda, že lepšího šutera by těžko hledali

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele