Další články

Thor a KDB vystřelili Manchester City do pole position: 33. kolo Premier League v kostce

Nejočekávanější zápas letošní sezony se změnil v jednoznačnou záležitost ve prospěch Manchesteru City. Obhájci titulu deklasovali před vlastními příznivci Arsenal 4:1, mají už jen dvoubodové manko, a navíc dvě utkání k dobru. Do hlavních rolí středečního šlágru se obsadili Kevin De Bruyne s Erlingem "Thorem" Haalandem. Jejich spolupráci tleskal beznadějně vyprodaný Etihad Stadium vestoje a nutno podotknout, že zcela po zásluze.

Rekordman Salah a spasitel Nelson: 26. kolo Premier League v kostce

Víkend, na který se bude v Anglii ještě dlouho vzpomínat, má za sebou Premier League. V sobotu povstal z popela vedoucí Arsenal, když gólem Reisse Nelsona v osmé minutě nastaveného času skolil poslední Bournemouth. V neděli Liverpool zostudil Manchester United 7:0 a dvěma brankami se pod to podepsal nový nejlepší střelec v dějinách klubu v éře PL Mohamed Salah.

Eriksen a spol. zostudili Chelsea: 31. kolo Premier League v kostce

Zápas, na který hráči ani fanoušci Brentfordu nikdy nezapomenou, se v sobotu odehrál v anglické metropoli. Nováček soutěže totiž deklasoval úřadující vítěze Champions League v jeho chrámu na Stamford Bridge 4:1. Blues sice poslal do vedení fenomenálním gólem Antonio Rüdiger, ale kvarteto "žihadel" Bees stanovilo senzační výsledek. Vítěznou branku vstřelil Christian Eriksen...

Newcastle v laufu a Tottenham v krizi: 25. kolo Premier League v kostce

Nejbohatší klub na světě je, zdá se, z nejhoršího venku. Třetí ligové vítězství v řadě zajistil Magpies trefou z přímého kopu Kieran Trippier a rozjásal jak arabské majitele, tak vyprodaný St. James‘ Park. Další zklamání naopak kousali fanoušci Spurs, které rozesmutnili hráči Wolverhamptonu v čele s Raúlem Jiménezem. Svěřenci Antonia Conteho prohráli potřetí za sebou a k účasti v Lize mistrů mají opět o něco dál.

Obalovačka De Bruyneho a návrat Coutinha: 22. kolo Premier League v kostce

Repríza loňského finále Champions League vyzněla lépe pro Manchester City, který po hubeném, ale zaslouženém vítězství 1:0 nad Chelsea mizí konkurentům na Ostrovech v prachu. Do hlavní role se obsadil Kevin De Bruyne, jehož oku lahodící střela rozvlnila síť, dostala vyprodaný stadion do varu a zvýšila náskok obhájců titulu v čele Premier League na 11 bodů.

Mladíci Arsenalu a Jiménezova škola hrou: 6. kolo Premier League v kostce

Po úvodních třech kolech se krčili na posledním místě a skóre 0:9 mluvilo samo za sebe. Na ostrou kritiku z řad médií, fanoušků i legendárních hráčů však fotbalisté Arsenalu zareagovali nejlepším možným způsobem. Skalp Tottenhamu s podpisem dvojice Emile Smith Rowe - Bukayo Saka znamenal třetí výhru v řadě a z úplného dna je rázem pětibodová ztráta na Liverpool.

Wolverhampton vyřešil otázku brankáře, přišel Portugalec José Sá

Wolverhampton bude i po odchodu manažera Nuna sázet na portugalské fotbalisty a důkazem je poslední tah na přestupovém poli. Anglický klub si opatřil novou jedničku mezi tyčemi, z Olympiakosu Pireus přišel José Sá...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele