Nejlepším ligovým hráčem za duben byl zvolen Schranz, trenérům vládl Rada

Ve skvělé formě hrající Jablonec si podmanil dubnovou anketu Ligové fotbalové asociace (LFA). Nejlepším hráčem uplynulého měsíce byl zvolen útočník Ivan Schranz, mezi trenéry zvítězil Petr Rada. Uvedla to LFA v tiskové zprávě.

Schranz: Mít 13 gólů je pěkné číslo, ale hlavní motivací je druhé místo

Jablonecký Ivan Schranz se díky dvěma gólům proti Olomouci v duelu 30. ligového kola dotáhl na čelo tabulky kanonýrů, za větší motivaci než zisk pomyslné koruny pro krále střelců ale považuje udržení stávajícího druhého místa v tabulce. Sedmadvacetiletý slovenský útočník byl po vítězství 3:1 nad Sigmou nadšený, jak skvěle zvládl jeho tým hodinovou hru v oslabení.

Schanz: Dynamo je moje srdcovka, trochu mě to mrzí

Před startem sezony zamířil Ivan Schranz z Českých Budějovic do Jablonce a hned v prvním duelu proti bývalému klubu dokázal skórovat. Sedmadvacetiletý slovenský útočník úvodní brankou přispěl k výhře Severočechů 2:1 v 13. ligovém kole a neskrýval, že má smíšené pocity. Porážka Dynama ho mrzela stejně jako čtvrtá žlutá karta, kvůli níž si už v podzimní části nezahraje.

Schranz si den před narozeninami nadělil jako dárek vítězný gól

Ivan Schranz si den před 27. narozeninami nadělil dárek v podobě prvního soutěžního gólu v jabloneckém dresu, jímž v 3. ligovém kole nasměroval Severočechy k vítězství 2:0 nad Ostravou. Slovenský útočník navázal na branku z minulého týdne v Lize národů proti české reprezentaci a věří, že se v nové sezoně konečně rozstřílel.

Nejlepší střelec Českých Budějovic Schranz posílí Jablonec

Jablonec posílí od příští sezony slovenský útočník Ivan Schranz, který dal v tomto ligovém ročníku za České Budějovice devět gólů. V severočeském celku podepsal smlouvu na tři roky.

Schranz věděl, že hattrick proti Spartě nebyl daleko

Přestože jeden gól Spartě českobudějovický ofenzivní záložník Ivan Schranz vstřelil, věděl, že mohl být ještě mnohem úspěšnější. Další dvě vyložené šance totiž neproměnil. Byť nováček soutěže vedl v dohrávce 3. ligového kola na pražským favoritem 2:0, Schranz označil konečnou remízu 2:2 za spravedlivou.

Důležitá výhra, ale venku z toho nejsme, řekl Schranz po Liberci

Slovenský fotbalista Dukly Ivan Schranz považuje vítězství 2:0 nad Libercem za hodně důležité, ale nemyslí si, že díky němu se už Pražané dostali z přímého boje o prvoligovou záchranu. Podle autora prvního gólu bude klíčové, aby tým z Julisky zvládl také následující utkání s konkurenty v tabulce.

Dukla získala z Trnavy útočníka Schranze

Dukla získala první posilu pro novou sezonu. Z Trnavy přišel útočník či záložník Ivan Schranz, který na Julisce podepsal dvouletou smlouvu. Třiadvacetiletý Slovák se na jaře 2015 neprosadil během hostování v pražské Spartě.

Sparta posílila útok o Slováka Schranze

Ofenzivu pražské Sparty posílil talentovaný slovenský útočník Ivan Schranz z Trnavy. Letenský klub ho získal na roční hostování s možností následné opce. Oba kluby o tom informovaly na svých internetových stránkách.

Trnava aktivně posiluje mužstvo

Vedení Trnavy již oficiálně dohodlo příchod čtyř hráčů. Do Spartaku přicházejí Peter Kuračka a Karol Pavelka ze Zlatých Moravců a Martin Švec a Ivan Schranz z druholigové Petržalky. V nákupní aktivitě budou červeno-černí pokračovat zřejmě dále, plánuje se totiž příchod dalších hráčů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele