Další články

Na druhé straně by se za tohle penalta nepískala, tvrdil liberecký Preisler

Liberecký hráč Dominik Preisler nesouhlasil s penaltou, kterou za jeho ruku ve vápně po zásahu videorozhodčího nařídil sudí Ondřej Pechanec v utkání 11. ligového kola proti Slavii. Osmadvacetiletý krajní bek byl přesvědčený, že v situaci nemohl nijak zareagovat a že na opačné straně by pokutový kop odpískán nebyl. Rozhodčí Pechanec si za svým verdiktem stál a v rozhovoru s novináři uvedl, že Preisler měl ruku v nepřirozené pozici.

Schranz si sám neumí vysvětlit, proč se mu v pohárech tolik střelecky daří

Ivan Schranz si sám neumí vysvětlit, proč se mu tolik daří ve velkých pohárových zápasech. Devětadvacetiletý slovenský univerzál prvními dvěma brankami pomohl Pražanům k dnešnímu vítězství 3:0 nad Dniprem v úvodním utkání 3. předkola Evropské ligy a navázal na své klíčové góly z loňské úspěšné kvalifikace Evropské konferenční ligy. Na tiskové konferenci připustil, že chvíli myslel i na hattrick, ale po vyloučení spoluhráče Igoha Ogbua se už soustředil spíše na bezchybnou defenzivu.

Chceme ukázat, že jsme šampioni, vyhlásil po prodloužení smlouvy Schranz

Ivan Schranz prodloužil se Slavií smlouvu o další dvě sezony do roku 2026. Pražané o dohodě se slovenským reprezentantem informovali na svém webu.

Schranz byl po Olomouci rád, že prolomil čekání na gól

Ivan Schranz si pochvaloval, že v duelu 25. kola první ligy s Olomoucí prolomil čekání na gól, které trvalo více než půl roku. Devětadvacetiletý slovenský univerzál zaujal na levém kraji zálohy místo po potrestaném Peteru Olayinkovi a nová pozice mu seděla. Vedle branky přispěl k vysoké výhře 4:0 i asistencí na úvodní trefu Micka van Burena a vysloužil si pochvalu od trenéra Pražanů Jindřicha Trpišovského.

Schranz bude chybět Slavii s poraněnou hlavou i obratlem nejméně šest týdnů

Útočník Slavie Ivan Schranz po zápase Evropské konferenční ligy s Ballkani skončil v nemocnici na neurochirurgii se zraněním hlavy a krční páteře. Slovenský reprezentant má prasklinu spánkové kosti, očnice a obratle a podle klubového webu bude chybět minimálně šest týdnů. Pravděpodobně tak už nezasáhne do podzimní části sezony.

Schranz: Je to jeden z nejdůležitějších gólů v kariéře

Jedním z nejdůležitějších gólů v kariéře posunul Ivan Schranz Slavii do skupiny Evropské konferenční ligy. Brankou v nastavení prodloužení na konečných 2:0 proti Rakówu Čenstochová odvrátil v odvetě 4. předkola penaltový rozstřel. Slovenský reprezentant zaznamenal v dresu Slavie v evropských pohárech už několik důležitých tref, ocenil ale za ně především spoluhráče.

Schranz se až na poslední chvíli dostal na soupisku a pak rozhodl o výhře Slavie

Univerzál Ivan Schranz původně nefiguroval na soupisce Slavie pro 3. předkolo Evropské konferenční ligy s Panathinaikosem Atény a trenéři jej dopsali až na poslední chvíli den před úvodním domácím zápasem. Osmadvacetiletý slovenský reprezentant nakonec naskočil rovnou do základní sestavy a vítězným gólem nasměroval Pražany k výhře 2:0. Kouč Jindřich Trpišovský si tah pochvaloval a napůl v žertu uvedl, že se snažil zmást soupeře.

Velmi důležité vítězství, v Jablonci moc týmů nevyhrává, řekl slávista Schranz

Slávista Ivan Schranz si cenil vítězství 2:1 v Jablonci v utkání 29. ligového kola o to víc, že na severu Čech v předchozím průběhu sezony nedokázal vyhrát ani jeden z konkurentů v boji o titul Plzeň a Sparta. Osmadvacetiletý slovenský reprezentant přispěl k triumfu nad svým bývalým klubem kuriózní úvodní brankou po obrovské chybě domácího gólmana Jana Hanuše.

Schranz: Nálada je trošku jiná, každý vnímá, že jsme už hodně daleko

Podle ofenzivního univerzála Ivana Schranze je v kabině cítit, že Slavii ve čtvrtek čeká velký zápas. Pražané nastoupí doma k odvetě čtvrtfinále Evropské konferenční ligy proti Feyenoordu a po úvodní venkovní remíze 3:3 mají velkou šanci na postup, jímž by vyrovnali klubové pohárové maximum. I když se týmy utkají už počtvrté v sezoně, Schranz je přesvědčen, že se stále mohou překvapit.

Schranz věří, že když Slavia zopakuje výkon z Istanbulu, postup ji nemine

Ofenzivní univerzál Ivan Schranz je přesvědčen, že pokud pražská Slavia v domácí odvetě úvodního kola vyřazovací fáze Evropské konferenční ligy proti Fenerbahçe zopakují stejný výkon jako při venkovní výhře 3:2, postup je nemine. Osmadvacetiletý slovenský reprezentant je rád, že po rozvolnění opatření proti koronaviru může být hlediště zaplněné z více než poloviny.

Schranz nejprve koukal jak puk, ale záskok na pravém beku zvládl

Při absencích zraněného Lukáše Masopusta a potrestaného Alexandera Baha nastoupil ofenzivní univerzál Ivan Schranz v úvodním utkání vyřazovací fáze Evropské konferenční ligy v Istanbulu proti Fenerbahçe netradičně na postu pravého beka a defenzivní úlohu zvládl. Slávisté na půdě šestého týmu turecké ligy zvítězili 3:2 a přiblížili se k postupu.

Hráčem měsíce v první lize je slávista Schranz, trenérem sparťan Vrba

Hráčem měsíce v první lize se stal slávistický útočník Ivan Schranz, který s pěti góly vede tabulku střelců. Mezi trenéry za srpen zvítězil sparťanský Pavel Vrba. Výsledky ankety za úvodní měsíc nové sezony dnes oznámila Ligová fotbalová asociace, která v Česku řídí profesionální soutěže.

Ten vstup je úžasný, těšilo letní posilu Slavie Schranze po prvním hattricku

Útočník Ivan Schranz si těžko mohl představit lepší premiéru v základní sestavě fotbalistů Slavie. Sedmadvacetiletý slovenský reprezentant se v předehrávce 2. ligového kola v Teplicích dočkal prvního hattricku v dospělé kariéře, zařídil Pražanům vítězství 3:1 a navíc stylově oslavil jubilejní 100. start v české nejvyšší soutěži.

První letní posilou Slavie je Schranz, opačným směrem míří Malínský a Zelený

První letní posilou pražské Slavie je útočník Ivan Schranz z Jablonce. Sedmadvacetiletý slovenský reprezentant podepsal s ligovým mistrem smlouvu do června 2024. Kmenovým hráčem Severočechů se naopak stal obránce Jaroslav Zelený, který už v Jablonci z Edenu hostoval. Severočeši získali ze Slavie i křídelníka Tomáše Malínského.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele