V neděli půjdeme porážku z pohárového derby napravit, řekl slávista Schranz

29.02., 08:54
Aktuality
Ivan Schranz (© SK Slavia Praha)

Univerzál Ivan Schranz je rád, že fotbalisté Slavie mají možnost Spartě oplatit dnešní porážku 2:3 v prodloužení ve čtvrtfinále domácího poháru už v neděli, kdy se pro změnu na Letné pražská "S" utkají ve šlágru 23. ligového kola. Přestože dal městskému rivalovi v součtu s brankami v předchozích působištích už osmý soutěžní gól v kariéře, jako expert na Spartu se necítí. Řekl to na tiskové konferenci.

Slavia v pohárovém derby v 47. minutě vedla o dvě branky, jenže Victor Olatunji během 55. až 70. minuty srovnal a střídající Adam Karabec z penalty ve 114. minutě dokonal obrat. "Šli jsme do toho s tím, že chceme být dominantní, chceme využít sílu našich fanoušků a sílu této atmosféry. To se nám podařilo, v prvním poločase jsme byli lepší," řekl Schranz.

"Škoda, že jsme to nedohráli ve druhém poločase zkušeněji. To je ale fotbal, poučíme se z toho a jdeme dál. Máme hlavy nahoře a v neděli to půjdeme napravit," uvedl Schranz, jehož tým ztrácí na lídra tabulky a obhájce titulu čtyři body.

Třicetiletý slovenský reprezentant v 39. minutě otevřel skóre zápasu. Proti Spartě se prosadil i v dresu Českých Budějovic a Jablonce. "Necítím se jako expert na Spartu. Zároveň jsem ale rád, že se mi proti ní daří. Věřím, že se bude dařit i týmu víc než dnes. Věřím, že to bude hned v nejbližším zápase," prohlásil Schranz.

"Máme šanci na nápravu hned v neděli, to je skvělé, pozitivní. Víme, že jsme odehráli dobrý zápas, bohužel jsme doplatili na chyby. Máme šanci to v neděli napravit a to je to, o co se pokusíme," podotkl rodák z Bratislavy.

Autor: ČTK

Komentáře (29)

Přidat komentář
naheCZ

To by jste měli no, ztratit postup, kdy byl soupeř zralej spíš na to odjet znovu se čtyřkou je fakt umění Cokoliv jiného, než 3 body budou ostuda. Sice to zní debilně, ten zápas bude těžkej, ale za ty odevzdaný body v posledních derby už si to fakt musíme vzít zpět

Reagovat
Kaspar

Ocekavam na pristi sezonu poradnou prestavbu kadru a vyhozeni hracu za zasluhy.

Reagovat
Nuno čomes

Naopak, snad zůstanou ještě pár let Hlavně kapitán

Reagovat
doshcz

nebo slepej zetak jako druhej/treti golman

Reagovat
Petr325

Kádr máte pořád slušnej. Hráči za zásluhy jsou snad jen Kolář, Bořil, Masopust a Tecl... Kromě Masopusta, kterej si svoje většinou odehraje, ti zbylí stejně nehrají.

A pokud zvládnete derby v neděli (snad ne), tak se na to budete koukat zase jinak

Reagovat
Nuno čomes

No nehrají. Což je škoda samozřejmě Ale hráči za zásluhy ti snad zabírají místo někomu, kdo na to má ne? Takový Zmrzlý se musí hodně divit.

Reagovat
Petr325

Jo to je pravda

Reagovat
DieFohlenBMG

Zmrzlýho absolutně nechápu. Myslel jsem, že přišel jako číslo 1 na LWB a alternativa na CM a on je před ním Diouf, Wallem a asi i Provod. Teď se bojím, že v derby tam nastoupí Bořil.

Reagovat
kilobyte

Slávisti budou pěkně pod tlakem, což jim zrovna moc nevoní. Prohra by pro ně znamenala už jen teoretickou šanci na titul.

V neděli musíme pohlídat Chytila (kde Chytil takovou formu? ) a mohlo by to být dobrý. I když odehrál 120 mimut, takže asi nebude hrát celý zápas.

Reagovat
romeo351

Jurečka nastoupí

Reagovat
djiros

Tím líp pro Spartu

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
kilobyte

Jo, to je dost reálné. Ale Chytil určitě do zápasu taky zasáhne a včera to byla největší hrozba Slavie, možná i jediná. Takže by to chtělo se na něj připravit lépe.

Reagovat
Losinho

Remíza by byl taky průšvih. Pro vás ideální situace.

Reagovat
kilobyte

Remíza by byl problém, ale ne průser. Ale musíte hrát na vítězství.

Reagovat
Mr.Mike

Ja cekam ze poslou Chytila z lavicky

Reagovat
verv

Trpiš včera v TV po zápase super hodnocení a teď si přečtu ten pláč na tiskovce a nestačím se divit. Přitom většinou to bývá naopak.

Reagovat
Petr325

Jako jo no... Včera oba trenéři po zápase Jsem si říkal, jak oproti ubulenému Kukovi ukázal nadhled a dneska předvede tohle...

Reagovat
10adam

No Kuka byl na facku

Reagovat
Bucky

Reagovat
Hasan Šáš

Já četl: V neděli půjdeme na porážku.

Reagovat
Sigma Olomouc

Tip: 3:1 vyhraje Sparta

Reagovat
dondinho

V aktuální konstelaci bude i plichta dobrá, ale tipuju 2:1 nebo 3:1

Reagovat
Y.N.W.A

Vzhledem k tomu, co Sparta letos doma předvádí, tak bude remíza pro Slavii dobrá - ještě neztratí šanci na titul. Porážka by hlavně psychicky už dost rozhodla...

Reagovat
Igner Farnsworth

Už nemáme takovej hlad po výhře, ten teď vidím u Sparty, ale je to samozřejmě logicky. V neděli se rozhodne o titulu, tak snad to urveme, kvalitativně není ani jeden tým odskocenej oproti druhému takže to bude zase pěkně napínavý.

Reagovat
kilobyte

Slavia za poslední 2 roky vyhrála jen 1 pohár, proč by neměla mít hlad po výhře?

Reagovat
Losinho

Protože si tam furt drží to jádro, co zažilo tituly a LM, stejně jako realizák. A když už někdo odešel, tak se za 100 mega zase vrací

Reagovat
Igner Farnsworth

Je tam furt dost hráčů, kteří se Slavii udělali tituly a hádám že to bude to tvrdý jádro a u těch mi to už nepřijde jako dřív, že by to prostě chtěli za každou cenu, to pak podle mě má vliv na ostatní co přišli nedávno, ale samozřejmě to může kazdej vidět jinak. Nemyslím si, že by to nějak flakali nebo podceňovali, ale ten vnitřní pocit, že to chtěj urvat tam teď už nevidím. Mě osobně chybí v týmu nakej Milan Škoda, nějaká osobnost pořádná.

Reagovat
Mr.Mike

To oni to chtej..spis uz neni vykonost a ten tym kolem nich ted neni proste tak silnej a nema takovou mentalitu jako byl tym kolem Soucka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele