Lloris nejspíš nebude na MS hrát s páskou s duhovým srdcem

15.11.2022, 10:48
Aktuality
Hugo Lloris (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (133)

Přidat komentář
ondrasch77

Reagovat
Al Capone

Reagovat
smetos

OT: co rikate na Davida Kobylika ve vcerejsim CT sport podcast?

Reagovat
doshcz

byl uplne mimo a kdyz sem ho parkrat slysel komentovat na CT, tak sem si rikal co je to zas za exota..

Reagovat
Puskas

Reagovat
FC-RUBRIKA

Můžu s jejich názory souhlasit či nesouhlasit, ale musím je respektovat," řekl Lloris.

Reagovat
ttopi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VersaceChain

S takovym pristupem by se v historii lidstva nikdy nic nezmenilo k lepsimu

Reagovat
Agent z Melmacu

aj takýto názor rešpektujeme

Reagovat
celeb

skor z historie vidime, ako zaslepenene presadzovanie 'jedineho spravneho' nazoru ci nabozenstva napachalo takmer vzdy nesmierne skody.

Reagovat
kilobyte

Jen u názorů, které potlačovali svobodu a práva jiných. Naopak protlačování názorů, které dali svobodu a práva více lidem bylo většinou ku prospěchu.

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Kiss Me Polka!

napis to teda fife a qataru, at se neserou do toho, jakou kdo bude mit pasku a neprosazuji svuj jediny spravny nazor ok?

Reagovat
celeb

a co takto napisat LGBTI+ nech si uzivaju medzi sebou a neseru sa do sportu? A celkovo nech tato minorita prestane donekonecna otravovat ostatnych svojimi narokmi a neustalou tuh=zbou po pozornosti.

Nejak nechapem, preco ma toto zdruzenie taku nepomernu pozornost v mediach voci svojim percentam.

Reagovat
Kiss Me Polka!

víš o tom, že lgbt+ lidi jsou normální lidé, kteří samozřejmě i sportuji ze? Akorát v toxickém prostředí jako je mužský fotbal to nemůžou přiznat, o čemž svědčí, že jsou známy jednotky vyoutovaných gayů, což je prostě při počtu fotbalistů statistický nemožne male cislo. Tak proto se to řeší ve fotbale, protože dlouhodobě je nastaven systém, kde nemohou tito lidé otevřene existovat. ty touho po pozornosti

Reagovat
smazaný uživatel

S takovymhle přístupem by se nenarodil ani jeden novej člověk

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Rakoid

Reagovat
garruklol

Reagovat
Kiss Me Polka!

Ještě by se tím mohli řídit i katarani a FIFA, protože pokud ano, tak by měli respektovat protinazor

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne, pokud neodporuje místním zákonům.

Reagovat
Kiss Me Polka!

mistnim zakonum odporuje noseni duhoveho obleceni?

Reagovat
kilobyte

Proč tu pásku teda doteď nosil? Doteď ty názory nerespektoval? Nebo je nerespektuje jen u Evropanů?

Reagovat
Kucka

Vyměkkl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Csaplárova past

Jet do kataru a symbolicku zobrazovat nějaké duhové barvy ... to je strašný pokrytectví ...

Reagovat
VersaceChain

co je na tom za pokrytectvi? Maji jako odmitnout reprezentovat a nechat tak na holickach svou vlastni karieru a sve spoluhrace, protoze dementi ve vedeni FIFY prodali MS Kataru?

Pokrytectvi by bylo napr. kdyby nosili duhove barvy kazdy zapas a potom v Kataru ani muk.

Reagovat
Tomik111

V čem by zrovna Lloris nechal na holičkách svoji kariéru?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
mistr129

Reagovat
Mass

Představte si, že by Arabové účinkovali tady v Evropě a přitom třeba propagovali mnohoženství a svatby s nezletilými a tvrdili, že to je zákládní lidské právo.

Reagovat
garruklol

Presne

Reagovat
bobis21

Rozdíl je v tom, že aby se všemi bylo zacházeno stejně je lidské právo dle OSN. Jako pro člena OSN to tedy platí i pro Katar.

Reagovat
Tomik111

Reagovat
torcida

osn nemá patent na pravdu, ani na rozum... a už vôbec nie je neovpyvniteľné. kde bolo tvoje osn keď sa tu porušoval norimbergský kódex?

Reagovat
bobis21

OSN sice patent na pravdu nemá, když ale státy přijmou nějaká pravidla, měly by to pak ty samé státy i dodržovat a pokud to nějaký stát nedělá, je naprosto v pořádku je za to kritizovat.

A kdy byl porušován? Povídej, ztrapni se!

Reagovat
torcida

ani ti tu nebudem dávť norimbergský kódex. dám ti tu tvoje vlastné slová z osn "The right to equality and non-discrimination are core principles of human rights, enshrined in the United Nations Charter, The Universal Declaration of Human Rights

ty už povídat ani nemusíš. strápnil si sa dosť. pokrytče

Reagovat
bobis21

Takže mě jen nazveš pokrytcem, ale nejsi schopen říct jediný příklad toho, kde něco takového dělám? Tak to jsi ty jen debil.

Reagovat
kilobyte

Nikdo nemá patent na pravdu, ale Katar se svým členstvím k tomu přihlásil, takže by to měl dodržovat.

Reagovat
celeb

OSN tvrdi, ze Europsky pohlad na LGTBXYZ problematiku je ten jediny spravny a cely svet by ho mal prevziat?

Mohol by si mi poslat link?

Reagovat
bobis21

A kde tvrdím něco takového? Tady vůbec nejde o žádný evropský pohled.

OSN přijala univerzální deklaraci lidských práv, která říká např.:

"All human beings are born free and equal in dignity and rights"

"Everyone is entitled to all the rights and freedoms set forth in this Declaration, without distinction of any kind"

"All are equal before the law and are entitled without any discrimination to equal protection of the law. All are entitled to equal protection against any discrimination in violation of this Declaration and against any incitement to such discrimination."

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mi přijde jen jako takový výpis nějakých těžko uchopitelných hezky znějících frází, které si ve finále každý může vyložit po svém. Dokonce bych řekl, že téhle problematiky se tohle dotýká jen velmi vzdáleně.

Reagovat
bobis21

Ne. Pokud s někým zákon zachází jinak jen proto, že je členem nějaké skupiny, jednoznačně tím tohle porušuje. A je jedno jestli ta skupina jsou Židé, muslimové, Vietnamci, gayové, nebo třeba fanoušci Bayernu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jak jsem pochopil, tak tam gayové snad ani nejsou chápáni jako nějaká menšina nebo skupina, ale jako nemocní lidé. Což i tady, pokud vím, zákon na různě nemocné lidi nahlíží jinak a jinak s nimi zachází. Jakože třeba nesvéprávný jedinec neschopný zodpovídat za své činy bude souzen jinak než člověk zcela příčetný a bude s ním jinak zacházeno a bude i jinak trestán, pokud se něčeho dopustí.

Reagovat
bobis21

No a tohle je další věc, která vůbec není o názoru. Pokud chceš tvrdit že to je nemoc, musíš tohle podložit nějaký skutečným vědeckým výzkumem. A ne, "moje náboženství mi to zakazuje" není vědecký poznatek.

Když někdo řekne, že být fanouškem Bayernu je nemoc, může s nimi pak podle tebe zacházet jakkoliv? A když se začnou zavírat a popravovat fanoušci Bayernu, nazveš to jen rozdílným názorem? Vidíš jak je tenhle příklad absurdní? Oni ale dělají to samé, jen je to jiná skupina než fanoušci Bayernu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen teda na úvod, jak koukám, tak už podruhý zmiňuješ ten Bayern, tak věz, že netneš do živého, protože ten klub už mě drahnou dobu nezajímá Ale to jen odbočka, že jsem se do té situace skrze "zakázanou lásku" k Bayernu" fakt nevžil.

Podle mě je celé to téma vlastně jen otázkou vkusu nebo subjektivní morálky jednotlivých národů. A protože otázky svobody a práv tady v našem "vyspělém" světě tak rádi poslední dobou hodnotíme optikou toho, co děláme v ložnici, budu se toho držet i v následujícím případě.

Předpokládám, že otázka věkové zralosti pro pohlavní styk musela být také nějak vědecky posuzována. A přesto si to tuším v Německu mohu beztrestně rozdat se čtrnáctkou, tady s patnáctkou, zatímco v Británii půjdu na šest let natvrdo do basy. Takže kde z těchto případů vládne středověk a kde je ten vyspělý svět? Řekl bys, že už to je jen taková nuance, nad kterou není třeba se pozastavovat, ale ono je rozdíl strávit 6 let v krimu a nebo 6 let jako svobodný člověk. Ani v této otázce není "vyspělý" svět jednotný.

Není jednotný ani v otázce oblékání. Co je někde běžné, za to tě jinde vyhodí z letadla a jinde budeš obviněn z výtržnosti. A stejně tak v Kataru nebude v pohodě se s někým cucat na veřejnosti a ani se neubytuješ v jednom pokoji v hotelu s holkou, se kterou nejseš v manželském svazku.

Pokud jde o tu otázku náboženství, tak musím přiznat, že tady se upřímně bavím. Střet islámu a sexuálních menšin mi v příštích letech a dekádách připraví asi mnoho zábavných článků na novinkách, kde si ochránci náboženských práv budou hodně drbat hlavu, aby dokázali současně jejich svobody napasovat na svobody menšin sexuálních. A to si řekněme, že bude sakra oříšek, protože na verše, které diktoval sám "pámbů", si asi nikdo věřící sahat nenechá. Zásadní otázkou pak bude, zda budou miliarda/miliardy věřících ochotny některé úryvky božího slova zapomenout za západní hamburger. To jediné rozhodne, ne nějaká fiktivní válka mezi radikálním a umírněným výkladem náboženství. A už vůbec ne to, zda někdo bude dělat gesta s duhovou kapitánskou páskou.

Reagovat
bobis21

Přitom je to všechno tak jednoduché. Zakazuje ti tvé náboženství homosexualitu? Tak teda nikoho do prdele nešukej. A tam to končí. Ty máš svou svobodu na náboženské vyznání.

A nejde vůbec o islám, křesťané s tím zacházejí úplně stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně zase moje ne/náboženství výslovně nezakazuje pedo/zoofilii. Na to mi odpovíš, že na to už se vztahuje zákon. A já odpovím, že i Katar má svůj zákon. A budeme se točit v kruhu.

Reagovat
bobis21

V žádném kruhu se netočíme. Ty jen nechápeš, co znamená pojem "lidská práva". To že tady pořád snažíš vnucovat nějaké jiné nesmysly neznamená, že je najednou význam jiný.

Katar lidská práva definovaná OSN jednoznačně porušuje. Jelikož se k jejich dodržování Katar svým členstvím v OSN přihlásil, měl by je i dodržovat. Kritika za to, že nedodržují něco, co řekli že dodržovat budou, je naprosto legitimní.

Nechtějí to dodržovat? Fajn. Pak by ale měli opustit OSN. To že chtějí využívat výhody členství ale nechtějí žádnou z povinností je prostě naprosto legitimní věc ke kritice. Tak ať prostě opustí OSN a jasně řeknou, že žádná lidská práva u sebe nechtějí.

Reagovat
smazaný uživatel

No asi nechápu, protože ať se snažím sebevíc, tak v těch vágních citacích fakt nenacházím odpovědi na tohle téma. A asi to nebude náhoda vzhledem k tomu, že na tyto formulace přistoupilo tolik zemí, které se k těmto otázkám staví podobně.

Reagovat
bobis21

A co tam teda konkrétně nevidíš? A mimochodem, jak už jsem sdílel níž, OSN už se úplně jasně vyjádřila, že mám pravdu. Řekni mi prosím, co je tady nejasné?

"The right to equality and non-discrimination are core principles of human rights, enshrined in the United Nations Charter, The Universal Declaration of Human Rights (UDHR) and human rights treaties. The opening words of the Universal Declaration of Human Rights are unequivocal:

“All human beings are born free and equal in dignity and rights.”

The equality and non-discrimination guarantee provided by international human rights law applies to all people, regardless of sex, sexual orientation and gender identity or “other status.” There is no fine print, no hidden exemption clause, in any of our human rights treaties that might allow a State to guarantee full rights to some but withhold them from others purely on the basis of sexual orientation and gender identity"

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je snad první formulace, kde se sexuální orientace výslovně zmiňuje a já si to jdu poctivě studovat, protože jsi tady vypíchnul víc věcí z různých zdrojů a namixoval dohromady. Koukal jsem na tu všeobecnou deklaraci a tam se sexuální orientace vůbec nezmiňovala. Jdu teda na to.

Reagovat
bobis21

Tam se nezmínila proto, že ji zmiňovat vůbec nemuseli. Kdybys chtěl vypsat všechny možnosti, na základě čeho někoho může napadnout diskriminovat, budeš u toho týden a stejně nepokryješ vše. Proto je to samozřejmě napsané tak, že pokryjou všechny možnosti "without distinction of any kind". Prostě tam není žádný výjimka. "without distinction of any kind, except gay people, bacause fuck them". Na tom prostě není nic k nepochopení.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl bych ještě poprosit o nějaké odkazy, kde se ty státy zavázaly k těm formulacím, které výslovně zmiňuje ty sexuální menšiny? Já teď četl ten "International Human Rights Law

and Sexual Orientation & Gender Identity" leták a tam to zní celkem zřetelně, ale chybí mi řekněme nějaké lejstro, kde by se tyhle "arabské" země nechaly podobným způsobem "napálit", aby něco takového dobrovolně podepsaly. Něco ve smyslu "tyto země hlasují pro a tyto proti" (ačkoli tuším, že tam musí být jednomyslná shoda).

Ptám se na to proto, že formulace "Everyone is entitled to all the rights and freedoms set forth in this Declaration, without distinction of any kind" bych mohl i v našich podmínkách považovat za nesplnitelnou, pokud bych důsledně trval například na tom, že chci smilnit se zvířaty. Popřípadě bych mohl mít námitky, že tyto formulace nejsou důsledně naplňovány poté, co jsem dle místních zákonů spáchal zločin (a byl tedy omezen na svobodě).

A taky, pokud máš čas, by mě zajímal následující citát z toho "letáku", z něhož asi cituješ a u něhož přesně nechápu, jak se stal závazným. Možná jen kvůli jazykové bariéře:

"This position has been confirmed

repeatedly in decisions and general guidance issued by

several treaty bodies, such as the United Nations Human

Rights Committee, the Committee on Economic, Social and

Cultural Rights, the Committee on the Rights of the Child,

the Committee against Torture, and the Committee on the

Elimination of Discrimination against Women."

Díky

Reagovat
bobis21

Tak znovu, nikde nemusí být žádný konkrétní "důvod k diskriminaci" zmíněn. Je to napsané takto právě proto, aby bylo jasné, že diskriminace není možná z žádného důvodu. V tom "without distinction of any kind" je už zahrnuto vše.

V tom co jsem citoval jen potvrzují, že v té univerzální deklaraci je opravdu zahrnuto vše, tedy včetně sexuální orientace. Ta univerzální deklarace je to, co je závazné. A to 100% zahrnuje i tohle a z jejího textu je to 100% jasné.

Jen aby bylo jasno - tvá představa opravdu je, že zmíní v textu všechny možné důvody pro diskriminaci, u každého zvlášť napíšou že "tohle ne" a že všechny ostatní jsou teda povoleny? A že když napíšou "žádný není povolen", tak to teda znamená, že jsou povoleny všechny, protože žádný není konkrétně zmíněn? Já fakt nechápu co přesně má být tvůj argument. Když napíšou že jsou zakázány všechny, nemůžeš přeci říct, že tam jeden z nich není. Pak by to totiž nebyly všechny....

Reagovat
Rakoid

Jestli můžeš mít 20 žen a mít manželství se čtrnáctiletou, to by skutečně byla součást kultury a bylo by třeba to respektovat. Pokud se to ale překlene do toho, že si ty ženy můžeš vzít bez jejich souhlasu, do toho beztrestně mlátit gaye a na ulici pochcávat fanoušky Bayernu, tak už to nemůže být tolerováno

Reagovat
kilobyte

I kdyby člověk přimouřil oči a souhlasil s tím, že je to nemoc, tak asi není v pořádku trestat člověka za jeho nemoc.

Reagovat
celeb

heh, extremne vagne formulacie.

Cice aj zoofili ci pedofili maju svoje prava a zasluzia si ochranu a necitit sa byt diskriminovani.

Pekne.

Reagovat
bobis21

Pedofil by ale zase porušoval práva toho dítěte, zoofil zase toho zvířete.

Reagovat
celeb

cize nie vsetky skupiny ludi teda? Len tie ktore neporusuju nejake prava (zadefinovane kde?).

Je tam spomenute aj o pravo dietata ci zvierata na sexualne tabu pred urcitym vekom? BTW ako ten vek stanovuje OSN? Niekde su deti sexualne aktivne od 12 (Afrika, Arabske staty), niekde 15, niekde 16, ...

Takisto by som rad videl zadefinovane to pravo zvierata na pokoj od cloveka co sa tyka pohlavneho obtazovania. Inak ho moze nutit k praci, predat, zabit, zjest, ...

Ja len ci toto vsetko je samozrejme pokryte v OSN, alebo len tak varis z vody snazis sa vycarovat prava LGTB* z vagnych formulacii, ktore LGTB* nikde KONKRETNE nespominaju.

Reagovat
bobis21

Zadefinované na úplně stejném místě. To že ty nechápeš psaný text neznamená, že to tam není.

OSN doslova říká tohle:

"The right to equality and non-discrimination are core principles of human rights, enshrined in the United Nations Charter, The Universal Declaration of Human Rights (UDHR) and human rights treaties. The opening words of the Universal Declaration of Human Rights are unequivocal:

“All human beings are born free and equal in dignity and rights.”

The equality and non-discrimination guarantee provided by international human rights law applies to all people, regardless of sex, sexual orientation and gender identity or “other status.” There is no fine print, no hidden exemption clause, in any of our human rights treaties that might allow a State to guarantee full rights to some but withhold them from others purely on the basis of sexual orientation and gender identity"

Reagovat
celeb

heh, no som si isty, ze to sexual orientation a gender identity tam nebolo v case, ked sa OSN zakladalo.

Ako teda so statmi, ktore sa pridali k OSN v case, ked jeho primarny ciel bolo zamedzit vojenskym konfliktom, vykoristovani kolonii a pod.... kym v sucasnosti sa tam prepasovali formulacie, s ktorymi uz oni ocividne nesuhlasia (trestna homosexualita v Katare).

Lebo asi nikto normalny nemoze ocakavat, ze tie zmienky o orientacii a identite tam su uz sto rokov (v case, kedy zenske volebne pravo bola revolucna novinka a zriedkava vynimka).

Reagovat
bobis21

Ono tam nemusí být zmíněno vůbec nic. Proto je tam napsáno "without distinction of any kind". Protože pak nemusíš vypisovat každou možnost, kvůli které by někdo chtěl diskriminovat. Napíšeš jich 100, někdo vymyslí 101. a řekne, že to tam není zmíněno. Proto prostě napíšeš "without distinction of any kind" a máš pokryto vše.

Reagovat
celeb

to je pravda. Mozno aj preto sa este stale v sucasnosti v univerzalnej deklaracii ludskych prav sexualna orientacia a gender identity stale nespominaju, napriek natlaku LGTBI*.

Cize otazne je, ci Katar nieco porusuje.

Ano, OSN od 2003 bojuje proti zabijaniu ludi na zaklade ich sexualnej orientacie a gender identity, ale je otazne, ci vyzaduje od svojich clenov plnohodnotne prava pre tieto skupiny.

Zda sa, ze hlavne v minulom desatroci sa zacalo dost pracovat v OSN prave na tomto, ved co ine robit, ked sa podarilo odstranit hlad, choroby a vojny po celom svete, asi uz nic dolezitejsie nemaju na robote.

Reagovat
bobis21

Katar to právě porušuje. Stejně jako něco porušují skoro všichni členové. Ale OSN je to jedno. Pak je jasné, že ta kritika prostě přijde od lidí, kteří jsou nasraní, že ti u moci se na žádnou kritiku ani nezmůžou.

Reagovat
Mass

To sice ano, ale co pachatelé incestu?

Reagovat
bobis21

To tam zahrnuto není, pokud oba souhlasí bohužel pro tvou sestru ...

Reagovat
Mass

Trestní zákoník č. 40/2009 Sb. v ustanovení § 188 hovoří o souloži mezi příbuznými v pokolení přímém (tj. děti, vnuci a vnučky, rodiče a prarodiče) nebo se sourozencem, kterou trestá trestem odnětí svobody až na tři roky.

Reagovat
bobis21

Já ale mluvím o deklaraci lidských práv. Zákony jednotlivých zemí to samozřejmě omezují, ale v tom co jsem zmiňoval to není...

Reagovat
kilobyte

Každý člověk má svoje práva, ale taky by neměl porušovat práva ostatních.

Reagovat
dantetomas

Alebo take pravo kazdej zeny byt ukamenovana...

Reagovat
Mass

Ukamenován tam můžeš být i jako muž

Reagovat
kilobyte

Už jsem se lekl, že jsou to sexisti.

Reagovat
Mass

Něco se si o tom přečetl a pro ně to kamenování je správnější vykonání rozsudku než třeba u nás byl kat. Každý má zodpovědnost za obec a proto se musí kamenovat (dokonce je předepsaná maximální velikost kamenu) tak, aby nebylo zřejmé, kdo odsouzeného usmrtil. Vlastně je to takový systém poroty jako v USA nebo UK spojený i s vykonáním (nepotřebuješ kata).

Reagovat
kilobyte

A v normální společnosti by odsouzený ve většině případů přežil.

Reagovat
Mass

No řekněme že tam mají jiné sazby trestů.

Reagovat
kilobyte

Spíše jinou mentalitu.

Reagovat
celeb

normalna spolocnost mozno hadze oblejsie kamene s mensiou silou. Tomu sa vravi tolerancia

Reagovat
kilobyte

Nemůže to být základní lidské právo, když to porušuje práva jiného člověka.

Reagovat
AlevsakNevadi

Každý máme nejaké pravidlá a raz za čas by nebolo zlé ich aj rešpektovať. Tiež nemôžete prísť na domáci štadion v drese hostí.

Reagovat
Godwinson

Spravne

Reagovat
mithro

Reagovat
ratusek

Dobře on

Reagovat
cortan

zbabelec

Reagovat
Bakary3

Já to vezmu odzadu - že se tohle řeší je ukázka toho, jak absurdní je, že pořadatelství dostala tahle země, kde je homosexualita nelegální, tihle zaostalci ať se drží vzadu a neuchazeji se o MS...

Ani s Llorisem tak nějak vnitřně nesouhlasím, že toto musíme respektovat, když nás hostej - pořádají globální akci, tak by svým způsobem měli tolerovat zvyklosti vyspelyho světa.

Co se teda stane, když si dva fešáci dají na tribuně hudlana - těžkooděnci je seberou?

A pak je pokrytectví FIFA říkat, že politika do fotbalu nepatří, v Evropě tyhle gesta jsou v pořádku, ale před sejkama sklopi uši, ať je náhodou nenasere.

Reagovat
smazaný uživatel

Každá země má své zákony, tak už to chodí .....tak se dívej na MS v televizi, zde ti nic nehrozí.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
smazaný uživatel

Vyspělýho světa...

Reagovat
Nihilister

Já jsem už asi starej na tyhle sračky pořád dokola. Koukat na fotbal mne už skoro nebaví i proto jak pokrytecký všechno okolo něho je. Do toho chce EF zavádět naprosto debilní desing .. to se na to už můžu vážně vysrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas ve všem. Pro mě už se fotbal zcvrknul výhradně do eurofotbalu. A už ani tam člověk nemá svoje jistoty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Tohle pokrytectví je příšerný, vždyť prave v takovychhle zemích potrebuji LGBT lidi tu největší podporu. Nosit to na ruce v Anglii umí každý debil a hlavně je to k ničemu úplně

Reagovat
janinho

hugo ma asi presne take iste "koule" ako macron. on ide porovnavat imigraciu do francuzska a 3tyzdnovy turnaj v krajine, ktora si tie MS preukazatelne kupila (jasne ze za to nikto sediet nesiel), kde je porusovanie ludskych prav absolutne beznou vecou a kde mohol aspon takto podporit prichod 21.storocia do tejto casti planety...

nevadi huginko. ked nabuduce bude turnaj niekde v moskve a zyvkom tam bude poklaknut a pobozkat putlerovi anus, tak predsa budes tiez respektovat miestne zvyky.

taketo obmedzenia nech si miestni boys v bielych zupanoch riesia na majstrovstvach blizkeho vychodu ale ty hugo si ukazal ze si posero.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Euphael

Reagovat
OTASi

Reagovat
houdic

To právě není k ničemu, protože ty přenosy se prodávají do celýho světa včetně Arabskejch zemí a Číny a Afriky, kde je homosexualita trestaná/diskriminovaná atd.

Navíc 100% tolerance pořád bohužel není ani v Evropě, i když k tomu pásky na rukách asi moc nepomůžou.

Reagovat
Bakary3

ale tam to nosí pyšně a vykládají o tom do médií osvětový bláboly

* Jen uvedu, že nejsem člověk, který potřebuje všude vidět duhový vlajky, ani náhodou.

Ale fascinuje mě, jak jednou je to nezbytně nutný, podruhý ale vůbec necítí potřebu.

Reagovat
doshcz

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Euphael

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ACSeRw!n

jo aha, ja cet, ze bude... takhle je to dobrej posranek

Reagovat
Milan.B

spravne. Ziadne LPGTDI+

Reagovat
16Dave

Homosexualita a LGBT není normální! Je pouze tolerovaná v nějakých zemích. To, že to nějaké země netolerují je jejich právo. Mě se taky nelíbí, když se chlapi prcaj do prdele a kouřej si péra, ale holt to toleruji, když to nedělají přede mnou, ale normální mi to nepřijde.

Reagovat
dantetomas

Nikto ta predsa to gay porno nenuti pozerat?

Reagovat
Rox

To ani ne, jenže ono ti to už vyskočí i jako vánoční reklama HMka, kde se bílej s černým cucají a považuje se to za normální. Ano, když to tak mají, ať si to tak dělají, ale proč na to musím čumět na FB a v TV.

Reagovat
dantetomas

Neviem, nesledujem fb ani TV. Ale pochybujem, ze ti v reklame ukazuju, ako cierny naklada bieleho do prdele.

Reagovat
DelPiero137

Alebo Netflix, ine ako gay alebo lesbicke party tam nevidis. Cim dalej, tym viac ukazuju viac detailov a fakt sa mi nato nechce pozerat.

Reagovat
Front hell

Fandit Spartě není normalní

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
GabrielBatistuta

Ale na ženský, jak si lížou kundy se podíváš rád, viď? Taky to tak mám

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbalové hřiště je místem, kde mají hráči předvádět své fotbalové umění a ne své názory na sbírku zákonů té které země. Diváci si platí za fotbal a na nic jiného nejsou zvědaví. ....

Reagovat
jsemdement

Vono dyby je do toho vokoli nenutilo, tak spousta z nich fak jenom cuta na tom hristi.

Reagovat
Front hell

Posera

Reagovat
Jordi Alba

Nechat narychlo ve Francii uspořádat celostátní hlasování jestli radši World Cup nebo buzny.

Reagovat
GabrielBatistuta

Tipuju 85:15

Reagovat
Ladas321

Francouzská repre je z 90 % muslimská, LGBT páska u nich nedává smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Adidas nenapadne ma pro MS duhovy kopacky i balony.

Tak to staci ne ?

Zase to nemusime tak prehnanet s tou podporou

Reagovat
xjert02

Na kapitanske pasce ma byt logo klubu / fotbalove asociace dane zeme. Tecka.

Reagovat
fcb+mufc

Reagovat
romeo351

debilek - jak většina…

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele