Další články

Buffon se stal členem realizačního týmu italské reprezentace

Slavný brankář Gianluigi Buffon krátce po ukončení kariéry podle očekávání převzal funkci u reprezentace. Italský fotbalový svaz dnes oznámil, že pětačtyřicetiletý mistr světa z roku 2006 bude takzvaným vedoucím delegace národního týmu.

Buffon potvrdil konec kariéry. Dokázali jsme to společně, rozloučil se

Konec aktivní kariéry oznámil 45letý Gianluigi Buffon, jenž měl ještě roční kontrakt s mateřskou Parmou. Bývalý italský reprezentant pověsil rukavice na hřebík po 28 letech...

Buffon se chystá uzavřít kariéru, jedná s Parmou o ukončení smlouvy

Legendární fotbalový brankář Gianluigi Buffon se chystá v brzké době ukončit kariéru. Ačkoli má pětačtyřicetiletý mistr světa z roku 2006 a někdejší ikona Juventusu Turín v druholigové Parmě ještě na rok smlouvu, jeho agent s klubem jedná podle italských médií o jejím okamžitém vypovězení.

Buffon se neubránil slzám, jeho Parmě vystavilo stopku Cagliari

Parma si bude muset ještě minimálně jeden rok počkat na návrat do Serie A. Semifinále playoff proti Cagliari měla skvěle rozehrané, přesto pro tradiční klub už včera skončila sezona, vedle fanoušků smutní i brankář Gianluigi Buffon (45).

Buffon prodloužil smlouvu s Parmou, bude chytat i ve 46 letech

Italský brankář a mistr světa z roku 2006 Gianluigi Buffon prodloužil smlouvu s druholigovou Parmou do června 2024 a měl by chytat i ve svých 46 letech. Klub o tom informoval na svém webu.

Podle Buffona ztratil Juventus s Ronaldem týmovou DNA

Dlouholetý brankář Juventusu Gianluigi Buffon se domnívá, že příchod hvězdného fotbalisty Cristiana Ronalda v roce 2018 vedl k tomu, že turínský klub ztratil svou "týmovou DNA". Portugalský útočník během tříletého působení ve "Staré dámě" vstřelil 101 gólů ve 135 zápasech a pomohl ke dvěma italským titulům, v Lize mistrů ale jeden z nejslavnějších evropských klubů nepřešel čtvrtfinále.

Parma oznámila návrat Buffona. Podepsal na dva roky

Videem s názvem Superman se vrací oznámila italská Parma návrat brankáře Gianluigiho Buffona do klubu, kde působil do roku 2001, než tehdy přestoupil do Juventusu. Nyní legenda podepsala kontrakt na dva roky.

Buffon se definitivně loučí s Juventusem, kariéru ještě nekončí

Slavný italský brankář Gianluigi Buffon na konci sezony po vypršení kontraktu podruhé opustí Juventus Turín. S kariérou se ale třiačtyřicetiletý gólman neloučí, v případě výhodné nabídky je připraven pokračovat.

Buffon zváží další budoucnost, chytat by mohl ještě dva roky

Gianluigi Buffon bude v nadcházejících dnech a týdnech čím dál častěji uvažovat o další budoucnosti a ve hře je hned několik variant. Zkušený gólman před pěti týdny oslavil 43. narozeniny a stále je platným členem soupisky Juventusu. Za ten by v krajním případě mohl chytat ještě dva roky...

Buffon je rekordmanem Serie A, na klubový rekord Del Piera necílí

Brankář Juventusu Gianluigi Buffon je od soboty novým rekordmanem v počtu startů v italské lize. Ve 30. kole Serie A proti FC Turín (4:1) nastoupil do 648. ligového zápasu, čímž se osamostatnil od legendárního obránce AC Milán Paola Maldiniho. Na překonání rekordu Alessandra Del Piera v celkovém počtu startů za "Starou dámu" však dvaačtyřicetiletý Buffon necílí.

Juventus oficiálně prodloužil s Buffonem a Chiellinim

Gianluigi Buffon a Giorgio Chiellini podle očekávání prodloužili smlouvy s Juventusem. Brankářská legenda a zkušený obránce se "Starou dámou" podepsali kontrakty i pro nadcházející sezónu...

Buffon o další budoucnosti jasno nemá, teprve se rozhodne

Gianluigi Buffon koncem ledna oslavil dvaačtyřicáté narozeniny a v dohledné době bude znovu přemýšlet o další kapitole svého života. Aktivní kariéra italského brankáře je z drtivé části spojena s turínským Juventusem a je otázkou, zda jeho svatyni bude hájit i v sezoně 2020/2021, sám se ještě nerozhodl...

Uškodil bych si, pokud bych s fotbalem teď skončil, řekl Buffon

Jednačtyřicetiletý brankář Juventusu Gianluigi Buffon řekl, že by sám sobě uškodil, kdyby s fotbalem skončil. Motivují ho rekordy a emoce na hřišti, cítí se fyzicky dobře a je přesvědčený, že má stále týmu co dát. Ve středečním 17. kole italské ligy pomohl "Staré dámě" k výhře 2:1 na hřišti Sampdorie a byl to jeho 647. zápas v Serii A.

Buffon si při hymně Ligy mistrů vzpomněl na vyřazení s Realem

Poprvé v sezoně nastoupil brankář Gianluigi Buffon z Juventusu v Lize mistrů. "Bianconeri" ve středu pomohl čistým kontem k výhře 2:0 v Leverkusenu. Jednačtyřicetiletý Ital přiznal, že slyšet hymnu Ligy mistrů bylo pro něj při vzpomínce na poslední zápas v soutěži v dresu Juventusu o to emotivnější.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele