Buffon se rozloučil s Juventusem výhrou, v Turíně tekly slzy

Brankář Gianluigi Buffon se rozloučil s Juventusem vítězstvím. Už jistý mistr italské ligy zdolal v závěrečném kole 2:1 Veronu.

Buffon by mohl po odchodu z Juventusu chytat za Paris St. Germain

Brankář Gianluigi Buffon by mohl po odchodu z Juventusu chytat za Paris St. Germain. O čtyřicetiletého gólmana podle italských médií projevil zájem francouzský mistr Paris St. Germain a nabídl mu dvouletou smlouvu s ročním platem osm milionů eur (asi 205 milionů korun).

Buffon po 17 letech opustí Juventus, ale kariéru ještě nekončí

Čtyřicetiletý brankář Gianluigi Buffon po 17 sezonách opustí Juventus, ale kariéru zřejmě ještě neukončí. Kapitán "Staré dámy" poslední zápas za italského mistra odehraje v sobotu proti Hellasu Verona.

UEFA obvinila Buffona z nevhodného chování vůči rozhodčímu

Disciplinární komise evropské unie UEFA obvinila brankáře Juventusu Gianluigiho Buffona z nevhodného chování během odvetného utkání čtvrtfinále Ligy mistrů na hřišti Realu Madrid. Čtyřicetiletý gólmanský veterán byl v závěru zápasu vyloučen za to, že protestoval proti nařízené penaltě ve prospěch soupeřova týmu. O případném dalším trestu rozhodne disciplinárka UEFA 31. května.

Buffon: Za svými slovy stojím, řekl bych to rozhodčímu znovu

Legendární brankář Juventusu Gianluigi Buffon prohlásil, že nelituje ničeho, co řekl anglickému rozhodčímu Michaelu Oliverovi v odvětě čtvrtfinále Ligy mistrů. Buffon byl na půdě Realu Madrid vyloučen za protesty a domácí pak díky proměněné penaltě postoupili do semifinále.

Nemáš srdce, ale odpadkový koš, řekl Buffon sudímu po vyřazení

Brankář a kapitán Juventusu Gianluigi Buffon po středeční čtvrtfinálové odvetě Ligy mistrů s Realem Madrid tvrdě zkritizoval rozhodčího Michaela Olivera za odpískání penalty pro domácí v nastaveném čase. Podle čtyřicetiletého fotbalisty, který navíc za protesty dostal červenou kartu, měl anglický sudí při diskutabilním verdiktu místo srdce odpadkový koš.

Casillas odchytal tisící zápas. Gratulaci dostal i od Buffona

Španělský brankář Iker Casillas odchytal za FC Porto v pondělí tisící zápas ve své profesionální kariéře. Po duelu proti Belenenses dostal pochopitelně řadu gratulací. Jednu speciální pak i od další brankářské legendy Gianluigiho Buffona.

Brankář Buffon se vrací do italské reprezentace

Brankář Gianluigi Buffon byl navzdory ohlášenému konci reprezentační kariéry povolán do italského výběru pro přípravné zápasy proti fotbalistům Anglie a Argentiny. Čtyřicetiletý gólman Juventusu dal původně "Azzurri" sbohem loni v listopadu po neúspěšné baráži o postup na mistrovství světa proti Švédsku.

Brankář Buffon by se měl nakrátko vrátit do reprezentace

Brankář Gianluigi Buffon, který po neúspěšné kvalifikaci mistrovství světa ukončil reprezentační kariéru, by se měl nakrátko vrátit do národního týmu. Dočasný trenér italského výběru Luigi Di Biaggio je se čtyřicetiletým fotbalistou domluvený, že by se měl objevit v nominaci na březnové přípravné zápasy s Anglií a Argentinou.

Buffon patří i ve 40 letech k nejlepším brankářům světa

Italský brankář Gianluigi Buffon, který se narodil 28. ledna 1978, patří k nejlepším brankářům současnosti. V italské lize je dlouhodobě spjat s klubem Juventus, kde je kapitánem. Dnes slaví čtyřicáté narozeniny.

Brankář Buffon by si mohl plánovaný konec kariéry rozmyslet

Brankář Gianluigi Buffon dva dny před čtyřicátými narozeninami naznačil, že by mohl odložit plánovaný konec kariéry. Gólman Juventusu po listopadovém neúspěchu Itálie v baráži mistrovství světa skončil v reprezentaci a po sezoně plánoval s fotbalem skončit úplně. V rozhovoru pro deník La Repubblica však uvedl, že v turínském klubu by mohl pokračovat dál.

Maldini se nebude zlobit, když si Buffon protáhne kariéru a vytvoří rekord

Paolo Maldini je rekordmanem v počtu startů v italské nejvyšší soutěži a tento titul mu ještě minimálně několik měsíců zůstane. Legendárního obránce AC Milán vážně ohrožoval brankář Juventusu Gianluigi Buffon, jemuž čáru přes rozpočet minimálně pro letošek udělalo zranění lýtka...

Buffon byl zvolen nejlepším hráčem minulé sezony Serie A

Brankář Gianluigi Buffon byl vyhlášen nejlepším fotbalistou uplynulé sezony italské ligy. Tamního Oscara, o jehož majitelích rozhodují samotní hráči, získal v 39 letech na sklonku kariéry poprvé. Zároveň byl členem ideální jedenáctky, v níž je včetně Buffona sedm členů mistrovského Juventusu.

Čas vypršel, evropský rekordman Buffon už nebude reprezentovat

Do smutku se včera večer ponořila většina Apeninského poloostrova, italská reprezentace totiž nezvládla ani odvetu baráže o postup na mistrovství světa a po remíze 0:0 se Švédskem budou její fanoušci šampionát v Rusku sledovat pouze u televizních obrazovek. Po závěrečném hvizdu se s národním týmem rozloučilo několik osobností v čele s Gigim Buffonem...

Nejlepším koučem roku byl zvolen Zidane, Ronaldo obhájil prvenství

Cristiano Ronaldo se v anketě FIFA opět stal nejlepším hráčem roku, když stejně jako loni finišoval před Lionelem Messim. Nejlepším trenérem za rok 2017 byl zvolen Zinédine Zidane z Realu Madrid. Francouzský kouč získal víc hlasů než Italové Massimiliano Allegri (Juventus) a Antonio Conte (Chelsea). Výsledky dnes byly vyhlášeny na galavečeru v Londýně...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele