Buffon si při hymně Ligy mistrů vzpomněl na vyřazení s Realem

Poprvé v sezoně nastoupil brankář Gianluigi Buffon z Juventusu v Lize mistrů. "Bianconeri" ve středu pomohl čistým kontem k výhře 2:0 v Leverkusenu. Jednačtyřicetiletý Ital přiznal, že slyšet hymnu Ligy mistrů bylo pro něj při vzpomínce na poslední zápas v soutěži v dresu Juventusu o to emotivnější.

Obrovská satisfakce, říká Buffon o překonání rekordu Maldiniho

Gianluigi Buffon je i v 41 letech platným členem prvního týmu Juventusu a včera si na své konto připsal jeden italský rekord. Zkušený brankář nastoupil k souboji se SPALem a na klubové úrovni odchytal již 903 utkání, z prvního místa žebříčku tím odsunul legendárního obránce AC Milán Paola Maldiniho (902)...

Buffon prošel lékařskou prohlídkou a znovu se upsal Juventusu

Juventus bude ještě minimálně v nadcházející sezóně spoléhat na Gianluigiho Buffona. Legenda "Staré dámy" po návratu z PSG úspěšně prošla zdravotní prohlídkou a podepsala smlouvu do roku 2020. Juventus to oficiálně potvrdil v prohlášení na svém webu.

Buffon se podle italských médií možná vrátí do Juventusu

Jednačtyřicetiletý brankář Gianluigi Buffon by se podle italských médií mohl po konci v Paris St. Germain vrátit do Juventusu Turín, kde hrál v letech 2001 až 2018. S italským mistrem by měl podepsat roční smlouvu.

Agent: Buffon chce mít jasno do deseti dnů

Gianluigi Buffon po minulé sezóně opustil Paris Saint-Germain, rukavice však ještě na hřebík pověsit nehodlá. Zkušený gólman už by však měl mít brzy jasno o své další budoucnosti...

Buffon vysvětlil odchod z PSG: Hledám emoce!

Žijící italská brankářská legenda Gianluigi Buffon v rozhovoru pro Corriere dello Sport vysvětlil, proč se rozhodl neprodloužit smlouvu v Paris Saint Germain. O tom, zda bude někde chytat i v následující sezoně zatím nemá jasno. Ve hře je i konec hráčské kariéry.

Brankář Buffon po roce odchází z Paris St. Germain

Italský brankář Gianluigi Buffon po jediné sezoně odchází z Paris St. Germain. Jednačtyřicetiletý gólman se dohodl s vedením francouzského mistra, že neprodlouží smlouvu, přestože nabídku nového kontraktu dostal. Zda ukončí kariéru, nebo v ní bude pokračovat, není jasné.

Buffon dostal od PSG nabídku nové smlouvy

Legendární italský brankář Gianluigi Buffon potvrdil, že od Paris Saint Germain dostal nabídku nové smlouvy. V 41 letech tak má možnost pokračovat ještě v aktivní kariéře.

Buffon se nebrání prodloužení spolupráce s PSG

Gianluigi Buffon před letošní sezonou po dlouhých měsících změnil zaměstnavatele, odešel z Juventusu a rozhodl se zkusit štěstí v Paris Saint-Germain. S celkem z hlavního města Francie podepsal roční kontrakt s opcí na dalších dvanáct měsíců a poměrně reálné je uplatnění této opce...

Buffon přiznal psychické problémy z minulosti. Kvůli panické atace vynechal zápas

Čtyřicetiletý brankář Paris St. Germain Gianluigi Buffon přiznal, že v minulosti trpěl tak velkými psychickými problémy, že kvůli tomu dokonce musel vynechat zápas. Když mu bylo 25 let, prodělal ještě jako gólman Juventusu Turín záchvat panické ataky a nenastoupil kvůli němu k utkání italské ligy.

Jedničkou PSG je nyní Aréola, řekl Tuchel v rozhovoru. Buffon půjde na lavičku

Kouč Paris Saint Germain Thomas Tuchel se nechal slyšet, že jedničkou pro nejbližší týdny pro něj bude Alphonse Aréola. Velezkušený Gianluigi Buffon bude momentálně dělat roli dvojky.

Buffon podpisem smlouvy stvrdil svůj odchod do PSG

S očekávaným prohlášením dnes přišel Gianluigi Buffon a vedení Paris Saint-Germain. Italský brankář s francouzským klubem jednal o podmínkách angažmá a obě strany našly společnou řeč, gólman se následně podrobil zdravotní prohlídce a podepsal jednoletý kontrakt...

Buffon by měl do konce týdne podepsat dvouletou smlouvu s PSG

Hvězdný italský brankář Gianluigi Buffon by měl do konce týdne podepsat kontrakt s Paris Saint-Germain. Čtyřicetiletý mistr světa z roku 2006 se už podle italských médií dohodl s bohatým francouzským klubem na dvouleté smlouvě s platem osm milionů eur ročně.

Brankář Buffon dostal po Realu od UEFA trest na tři zápasy

Brankář Gianluigi Buffon dostal za vyloučení a následné výroky na adresu rozhodčího po odvetě čtvrtfinále Ligy mistrů na půdě Realu Madrid od disciplinární komise UEFA třízápasový trest. Pokud se čtyřicetiletý gólman, který po sezoně ukončil angažmá v Juventusu, rozhodne pokračovat v kariéře, nemohl by v úvodu příštího ročníku chytat evropské poháry.

Buffon si dal týden na promyšlení angažmá v Paris St. Germain

Italský brankář Gianluigi Buffon se v nejbližších dnech rozhodne, zda bude v kariéře pokračovat ve francouzském Paris St. Germain. Čtyřicetiletý gólman, jenž o víkendu ukončil po 17 letech angažmá v Juventusu, oznámil, že do konce týdne své další plány zveřejní.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele