Další články

Dinamo Záhřeb prodává opory. Šutalo posílil Ajax, Livaković míří do Fenerbahçe

Dinamo Záhřeb půjde do čtvrtečního úvodního zápasu 4. předkola Evropské ligy se Spartou výrazně oslabeno. Poté, co v sobotu neuspělo s AEK Atény v předkole Ligy mistrů a přišlo tím o stovky milionů korun, musí hledat finanční zdroje jinde. Během jediného týdne tak klub prodá dva klíčové hráče, na nichž stála pevná obrana týmu.

All-Stars šampionátu: MS 2022 v kostce

Už jste se z nedělního finále vzpamatovali? Srdeční tep zpátky na normální hladině? Dobrá, nastal tedy správný čas jedno z nejlepších mistrovství světa v historii, co do herní kvality, pořádně zesumírovat a určit jeho All-Stars. Schválně, jestli se na TOP hráčích či gólech shodneme...

Slzy tvý legendy: Čtvrtfinále MS v kostce

Nalinkované to bylo moc pěkně. V semifinále Argentina s Brazílií, na opačné straně pavouka Francie a Portugalsko. Další dva obrovské zápasy a ve finále repete z legendárního mundialu 1998, střetnutí Messi vs. Ronaldo nebo něco na ten způsob. Jenže dva "trpaslíci” se téhle představě vzepřeli a na polštář stékaly slzy nejedné fotbalové legendy.

Syn diplomata budoucí hvězdou Bayernu? Livaković v Kataru září a vyrovnává rekordy

Obdivován spoluhráči, proklínán soupeři. Dominik Livaković patří od začátku mistrovství světa k největším hvězdám turnaje. Chorvatská jednička má před sebou zajímavé vyhlídky, z Dinama Záhřeb by její další kroky mohly směřovat na prestižní evropskou adresu.

Vyřadili jsme největší favority, Modrič patří k nejlepším na světě, řekl Dalič

Trenér Chorvatska Zlatko Dalič po postupu přes Brazílii do semifinále mistrovství světa ocenil týmový výkon svých svěřenců, kteří podle něj vyřadili největší favority na titul. Zejména vyzdvihl brankáře Dominika Livakoviče a kapitána Luku Modriče.

V rytmu samby: Osmifinále MS v kostce

Co teď s volným časem, když už se nehrajou čtyři zápasy denně? A co proboha dělat, když se dva dny dokonce nehraje vůbec? Program na celou dobu vám naplánovat nedokážeme, ale připravit pár minut čtení, to zase jo. Třeba tradiční kostkou, v níž nechybí tentokrát mimořádně nabitá ideální sestava.

Bylo to o instinktu, nejlepší moment kariéry, řekl po rozstřelu gólman Livakovič

Brankář Dominik Livakovič vsadil na instinkt a v osmifinále mistrovství světa zajistil fotbalistům Chorvatska postup přes Japonsko. Sedmadvacetiletý gólman Dinama Záhřeb jako teprve třetí v historii zlikvidoval na světovém šampionátu v jednom penaltovém rozstřelu tři pokusy a udržel obhájce stříbra na turnaji v Kataru ve hře. Dnešní zápas označil za nejlepší v kariéře.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele