Další články

Anfield Road rage: 23. kolo Premier League v kostce

V roce 1963 zastřelili Kennedyho. Beatles vydali své první studiové album, Martin Luther King všem řekl, že má sen, Vietnamská válka se začala otáčet ve prospěch komunistického severu... a Liverpool naposled prohrál tři domácí ligová utkání v řadě. Dlouhých 58 let neměli Reds na Anflied Road takovou krizi jakou coby úřadující šampioni prožívají nyní...

Hvězdy z Londýna a Liverpoolu: Sestava 9. kola Premier League

Návrat Premier League po reprezentační pauze je vždycky jako Vánoce. Po dnech zmaru a nudného přepínání mezi více či méně přátelskými zápasy národních týmů jsme zase jednou seděli celý víkend přikovaní k televizím či počítačům a hltali výkony borců z nejsledovanější a pro mnohé i nejlepší soutěže světa. No a kdo hrál o víkendu nejlépe?

Calvert-Lewin prodloužil smlouvu s Evertonem

Útočník Evertonu Dominic Calvert-Lewin prodloužil smlouvu s klubem do června 2025. Dosavadní kontrakt mu měl vypršet v létě 2022.

Anglický glosář: O upírovi Origim a předvolebních výzvách

Vítejte u prvního dvojvydání Glosáře, který se pokouší pokrýt dvě kola zároveň, a tedy ani jedno pořádně. Tento speciální díl je tím pádem zhruba podobně rozpolcený jako kdejaký fanoušek Evertonu, který nejprve přihlížel otřesnému derby s Liverpoolem, aby si o pár dní později lebedil při sledování suverénního výkonu téhož týmu proti čtvrté Chelsea...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele