Calvert-Lewin prodloužil smlouvu s Evertonem

06.03.2020, 20:33
Aktuality
Útočník Evertonu Dominic Calvert-Lewin prodloužil smlouvu s klubem do června 2025. Dosavadní kontrakt mu měl vypršet v létě 2022.

O novou smlouvu si dvaadvacetiletý fotbalista řekl 15 góly v 31 zápasech této sezony.

Calvert-Lewin hraje za Everton od srpna 2016, kdy přišel ze Sheffieldu United. Za klub od té doby stihl odehrát 124 zápasů. "Jsem velmi hrdý na to, co se mi podařilo. Jsem moc rád, že jsme dokázal, že můžu být pro Everton tou správnou devítkou. Zároveň si ale uvědomuju i to, že se pořád potřebuji zlepšovat," řekl Calvert-Lewin.

"Jsem šťastný, že tady můžu být. Miluju hraní za Everton," dodal bývalý reprezentant do 21 let.

Everton si v tomto týdnu pojistil už druhou mladou hvězdu. Pětiletý kontrakt nedávno podepsal také 23letý obránce Mason Holgate.

Autor: Jiří Fišara / bbc.co.uk

Komentáře (6)

Přidat komentář
Beči

Dříve nebo později přestoupí do většího klubu, ale kdo ví? Věřím tomu, že Ancelotti Everton pozvedne. Už od jeho příchodu se zlepšení projevuje a v příští sezóně věřím, že bude bojovat o TOP 5.

Reagovat
Kapřík

Skvělý hráč. Jsem zvědavý, jestli má na nejvyšší mety.

Reagovat
cristiano.K.

PošleDDG aspon klíčenku, určitě dostal díky tomu golu o 5 k týdně víc

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho does not feel the incident has impacted his player's frame of mind ahead of the trip to Turf Moor.

"What happened was clear, almost nothing happened," Mourinho said to Sky Sports.

"He is ready and I think he has to play."

Mourinho added at his pre-match news conference: "It was exactly my feeling and my reaction.

"I'm much older than Eric and have more years in football and I was born a footballer's son and grew up as a footballer's manager. If I saw something happening with my son I'd do the same. I wouldn't think two seconds about doing the same.

"As professionals, sometimes we have to go through difficult situations. And we have to try to cope with it, be a little bit lucky that it will not happen the same way as it happened with Eric.

"But I think everybody understands what happened. Everybody has an opinion. I'm happy that the football family understands what happened. Let's move on.

"About Eric being in the right frame of mind to play, of course. The only thing that matters is: first of all, that nothing really big happened. And secondly he played so, so well in the last two matches that of course he is going to play.

"He played two fantastic matches [at centre-back], showed me things that I couldn’t imagine. I know what he can do in this position."

Reagovat
Taiger

Calwert-Lewin > Kane

Reagovat
cristiano.K.

pls > Taiger

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele