Další články

Monaco si předčasně pojistilo záložníka Golovina

Aleksandr Golovin s předstihem spojil i svoji další budoucnost s Monacem. Ruský reprezentant měl s knížecím celkem smlouvu do roku 2023, nyní se obě strany dohodly na ročním prodloužení...

Rusku budou proti Čechům chybět Akinfejev, Golovin či Dzagojev

V nominaci reprezentace Ruska na zářijový zápas Ligy národů v Turecku a přípravu s Českem chybí brankářská jednička Igor Akinfejev. Trenér Stanislav Čerčesov celkem postrádá 11 hráčů z kádru pro mistrovství světa včetně zraněného Alexandra Golovina.

Golovin odchází z CSKA, jeho novým zaměstnavatelem je AS Monaco

Aleksandr Golovin si vyzkouší francouzskou nejvyšší soutěž. O mladého záložníka byl v Evropě velký zájem a boj o jeho služby nakonec vyhrálo AS Monaco, to z účastníka letošního světového šampionátu udělalo nejdražšího ruského fotbalistu historie...

Golovinova cena letí po úvodním duelu šampionátu prudce vzhůru

Juventus Turín, Monako, AC Milán, Chelsea, Manchester United, FC Barcelona - všechny tyto kluby se podle spekulací médií zajímají o dvaadvacetiletého Aleksandra Golovina. Po jeho výkonu v zahajovacím utkání mistrovství světa proti Saúdské Arábii, v němž k parádní trefě z přímého kopu přidal i dvě asistence, vyletěla cena nejmladšího člena domácího výběru nahoru.

Představení účastníků MS 2018 - Rusko

Mistrovství světa již netrpělivě klepe na dveře a před jeho zahájením vám jako obvykle každého účastníka podrobně představíme. Začínáme klasicky u země pořádající, kterou je tentokráte Rusko. Při letmém pohledu na to, jak si v posledních 20 letech pořadatelské země vlastně vedly, by někdo snadno mohl nabýt dojmu, že by snad Rusové po roce 2008 a třetím místu na Euru mohli napsat další báječný příběh.

03.06.2018 Profily, historie 462 komentářů
Zaujalo nás

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele