V domácím poháru se ve středu rozhodne o finalistech

16.06.2020, 17:52
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
C-M@ster

Tipáč favorizuje Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem logicky, Plzeň se soustředí na ligu (a možná je to se Spartou rovnou domluvený, nebyla by to v českým fotbale žádná novinka, když už byli schopní domluvit se i Slavia se Spartou), finále na hřišti soupeře bude pro Spartu trochu problém, ale Kotal to celkem stabilizoval, takže bych tomu vítězství i věřil.

Reagovat
Liquid

finále Liberec - Plzeň a vítěz MOL Cupu Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

přál bych jim to

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Plzeň a Liberec postoupí, ale něco mi říká, že to bude spíš Sparta a Olomouc...Ten ligový zápas mezi Spartou a Plzní prostě vypadal divně ze strany Sparty, jak sestavou, tak i naprostou rezignovaností Kotala...Jako kdyby to musel takhle postavit, měl to nařízeno. No a Olomouc spoustu hráčů šetřila, zatímco Liberec už jede přes tři týdny systémem středa - neděle, což kádr o 13 lidech, který ke svému úspěchu potřebuje především ostré kraje a rychlost Kuchty a Baluty může dostihnout. Už s Baníkem celkem šlapali vodu od nějaké 70. minuty a to hráli s týmem, který hraje v tempu starých pánů...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
IkerCasillas

To sice možná šlapali, ale do té 70 minuty to také mohlo být 3:0 Bohužel tam není moc možností koho střídat

Reagovat
smazaný uživatel

*Mělo

Reagovat
Losinho

Tak Kotal působí rezignovaně pořád

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele