Český pohár bude mít virtuální podobu

12.06.2020, 17:01
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (48)

Přidat komentář
Witcher

Ta zabudovaná srajda se vůbec nedá brát vážně

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych kvůli COVIDu neriskoval a normálně na férovku odehrál celou příští sezónu jen virtuálně. Kdo si sežene lepší hráče FIFY, tak bude další rok hrát poháry.

Reagovat
TheMally11

Tvl přestaňte hrát ty virtuální kraviny ....

Reagovat
smazaný uživatel

ok boomer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

tohle je jedna z nejhorších hlášek co internet vůbec kdy vypustil do světa

Reagovat
smazaný uživatel

Ta hláška dává smysl a může být i vtipná, ale v tomhle kontextu je špatně použitá.

Reagovat
smazaný uživatel

To mi teda vysvetli. Je to hlaska, kterou se proste zesmesnujou zastaraly nazory lidi, ktery se zasekly v dobe nekde pred 30-40 lety. Na vetu "Tvl přestaňte hrát ty virtuální kraviny" mi prijde uplne adekvatni takhle reagovat, protoze rict tohle o pocitacovych hrach, ktery jsou v dnesni dobe uplne legitimni forma zabavy jako kazda jina, je uplne mimo misu.

Reagovat
bobis21

Sledování někoho jak hraje hru na pc je kravina a řeknu ti to i jako někdo kdo rozhodně není z "boomer" generace.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten boomer nahore mluvi primo o hrani. Mne treba sledovani streamu jen pro zabavu taky nebavi, ale existujou i vyjimky. Zapnu si to treba kdyz jsou streamy naucny, kde high level hrac proste vysvetluje jeho myslenkovy pochody pri hrani dany hry atd. Clovek se tak dost nauci a muze to prenyst do vlastniho hrani.

Reagovat
Kiwi-21

Tak taky může myslet tu kravinu jako FIFU, třeba sám hraje FM a nebo PES který je mnohem fotbalivější.

Mám FIFU 20 i když si ji rád zahraji tak to jako kravinu označím.

Kdybych neměl blbý Xbox tak mám raději PES ale to změním i z PS5 pokud dožiji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hawk

jen doufám, že to opravdu nedotáhnou na olympiádu jak nás už x let strašej. Nedovedu si představit, že týpek co umí běhat pouze pomocí gamepadu dostane zlatou medaili jako borec co uběhne maraton

Reagovat
Skalda29

A hopsačka na trampolíně?

Reagovat
Salfovic

Špičkoví gymnasté.

Reagovat
smazaný uživatel

degradace Olympijských her... jako mohou mít nějakou e-olympiádu, je paralympiáda, může být dětská olympiáda nebo olympijské hry seniorů určitě i něco z toho existuje, min. jako návrh, ale šachy nebo FIFA by na olympiádě neměly co dělat

Reagovat
LuckyCharlie

Reagovat
ratusek

přesně, at si udělají eolympiádu, ale at se neserou na klasickou olympiádu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Když chceš udělat spin off seriálu, nejdřív ho zpropaguješ v tom původním.

Reagovat
LuckyCharlie

Přesně tak .. snad to nedotáhnou na olympiádu. Však esport je už pomalu sledovanější jak klasické sporty. Na velké události s prizepoolem kolem 1mil $+ chodí denně koukat přes 400-500 tis. lidí ^^ Živě jsou vyprodané stadiony, kde se eventy konají už měsíce dopředu. Sice kluk s gamepadem neuběhne maraton v rekordním čase, ale je oddanej tomu být v něčem lepší než někdo jiný a třeba "trénuje" i 16h denně, aby takový byl.

Omezenej pohled na věc ..

Do dalších let bych přál olympiádám takovou modernu jako závody v koňským povoze, klasický antický zápasy atp

Reagovat
smazaný uživatel

Mi prijde, ze si spousta lidi mysli, ze esport profici si kazdej den zahrajou hodku a to jim jako staci na to se udrzet na vrcholu. Ze proste neni potreba zadny usili a na vrchol se muze dostat kazdej, protoze prece hrat hru je brnkacka. Coz je proste obrovsky smesny, protoze jak rikas.. ty lidi tomu musej (stejne jako profici v jinych sportech) obetovat svuj zivot a musej trenovat kazdej den od rana do vecera, coz neni zadna prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

to samé šachisté

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, ale není to sport. Herci a zpěváci taky cvičí každej den, ale nejsou sportovci.

Reagovat
smazaný uživatel

Co neni muze byt. Mezinarodni olympijsky vybor a GAISF uznavaji jako sport treba sachy, bridge nebo damu. Pokud muzou bejt tyhle deskovy hry sportem, tak sportem muze byt casem i esport.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice to uznávají, ale podle většiny lidí to sport není.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud MOV uznava "neco" jako sport, tak je pro to "neco" logicky otevrena cesta i na olympijadu. Lidem se to nelibi a neuznavaji to jako sport? Fajn. At si machaj pestickama, ale to je tak vsechno na co se zmuzou.

Reagovat
Pablos

Jenže tohle už označení má... esport. Tudíž logicky oteveřená cesta na olympádiu není, jedině jako e-olympádiu. Smolík.

Reagovat
LuckyCharlie

Reagovat
Pablos

Neříkám, že se tak nestane. Jen to logiku žádnou nemá, takže smůla se tím ohánět. Jó kdyby se oháněl prachy prachy a demence... tak souhlasím, to pak nějákou váhu má.

Reagovat
LuckyCharlie

Čekal jsem kolik lidí do mě bude kopat, ale tohle opravdu ne. Jsem rád, že někdo má podobný názory Ruku na srdce .. v šachu asi nikdo moc stadion nevyprodá a řekl bych, že raději se někdo v televizi podívá na online fotbal, hokej .. i formule jsou v česku už jako esport. Pak střílečky .. prostě všechno je divácky lákavější než šach.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Závody v koňským povoze by taky neměly být sport. Teda pro koně ano, pro lidi ne.

Reagovat
hawk

sport je od slova sportovat, ono hraní na pc opravdu sport není a neboj, taky si rád zapařím, ale určitě se nepovažuju za sportovce díky PC. Zpěvák či hudebník také x hodin denně cvičí a sportovci to nejsou. Sport a soutěž je dost rozdíl. A stejně jako sportovec nebo gamer potřebují nějaký talent, protože pouze trénink všechno nedokáže.

Co se týče těch hodin na PC - to vůbec nerozporuju, tak to prostě je, pokud netrénuješ tak mezi nejlepší nepatříš a to platí i pro ty hudebníky a téměř všechny profese. Ale já nic takového nenapsal - to ty máš jak jsi napsal omezenej pohled na můj příspěvek.

Reagovat
fabec1222

Reagovat
Nihilister

Tvl takový hovna hry

Reagovat
C-M@ster

Asi chtěli hry s sportovním zaměřením, když je to olympiáda... a psal jsem to tu už několikrát, ale Rocket League je nejpodobnější hra, co se týče hraní fotbalu z první osoby.

Když jsem to viděl poprvé, byl jsem k tomu taky skeptickej, ale když to člověk zahraje, podobností je tam hodně.

Hlavně je tam na rozdíl od fify faktor náhody 0. U streetfightera asi taky, ale toho jsem nikdy nehrál.

Reagovat
Nihilister

No já jsem RR nikdy nepropadl a street fighter jedna z nejhorších bojovek současnosti ale i podle toho co píšou v článku, tak to splňuje požadavky dementní moderniz doby tím, že je to kreslený a není tam krev ... tohle jsou věci proč mi herní průmysl přijde mega směšnej a to říkám jako hráč hrál všechny dostupný konzole svý doby ( začínal sem před víc jak 20 lety na NES aka videohry

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Skalda29

Kdysi jsem četl, pokud by měli dát hry na olympiádu, tak to budou nějaké sportovní popř. jiné, ale rozhodně žádné střílečky. Sice soutěži proti sobě lidí, ale nemělo by to být soutěž v zabíjení, což se na olympiádu nehodí

Reagovat
Nihilister

Tak to samozřejmě chápu, že nechtějí na olympiádě zabíjet lidi ani virtuálně ale udělat mód paintball a krev nahradit barvou, by nemusel být zas takovej problém.

Reagovat
kilobyte
Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak si to strčte reálně do prdele.

Reagovat
Fabregas@ole

"I'm too old for this shit"

Reagovat
Nadržený šimpanz

Jako říkal jsem si, že tomu dam šanci. Koukal jsem na E-derby a větší sračku jsem neviděl. Zlatá paralympiáda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele