Souhrn kvalifikace o postup na ME 2020 - sobota 7.9.

07.09.2019, 16:58, aktualizováno 07.09.2019, 22:47
Komentáře a souhrny
Skupině A zatím jasně kraluje Anglie, která znovu nadělovala a tentokráte to odneslo Bulharsko. Francie až na pořadatele neměla problémy s Albánií, Portugalsko zase zvládlo těžký duel v Srbsku. Na ostudu si zadělalo Turecko, senzační remízu s Andorrou odvrátil až za minutu devadesát Tufan...
Skupina A

Anglie - Bulharsko 4:0

07.09.2019 18:00

Góly: 24. Harry Kane, 50. Harry Kane (pen.), 55. Raheem Sterling, 73. Harry Kane (pen.)

Angličané vyprovodili Bulhary čtyřmi góly a největší zásluhu na jejich ofenzivním představen měl hrotový útočník Harry Kane. Opora Tottenhamu Hotspur si připsala hattrick, k čemuž jí pomohly i dvě proměněné penalty.

Bulhaři to ve Wembley vůbec neměli snadné, když se na ně od začátku vrhli hráči světové třídy jako Kane, Rashford, Sterling nebo Henderson. Brankáři Ilijevovi muselo být už při čtení základní jedenáctky jasné, že ho čekají hodně náročné okamžiky a že se dnes maximálně zapotí.

Jako by s tím Bulhaři počítali a hned od začátku spustili akci parkování. Po patnácti minutách nepovedený Roseův centr skončil někde na hranici vápna, kde jej z voleje ambiciózně napálil Jordan Henderson. Jeho pokus však skončil mimo bránu. Bezgólový stav ale netrval příliš dlouho.

Diváci dopili druhou pintu, když Anglie vedla. Raheemu Sterlingovi skončila u nohou nepřesná rozehrávka gólmana Ilijeva, který si tuhle akci rozhodně za rámeček nedá. Pak už bylo pro křídelníka Citizens snadné dostat míč do druhé vlny na neobsazeného Harryho Kanea, který si s tím poradil po svém - 1:0 pro Angličany.

Ne že by se Bulhaři nesnažili, třeba hlavička veterána Ivelina Popova brankáře Jordana Pickforda docela vylekala. Ale byly to spíš ojedinělé výkřiky do tmy. Anglie naopak provozovala trva-lý tlak plný sebevědomých kombinací. Kane pak uzavřel první půli nepřesným zakončením po nacvičeném signálu.

Na hrotu Bulharska se vyskytoval naturalizovaný útočník Wanderson, který se hned ve 48. minutě dostal do dobré šance. Sám před brankářem Pickfordem však neuspěl a napálil z levého úhlu jen svého soupeře. Hned o další minutu později fauloval ve vlastním vápně Rashforda Bodurov a sudímu Guidovi nezbylo, než pískat penaltu. K ní se postavil Harry Kane a vsítil svou druhou branku v utkání.

Úvod do druhé půle vyšel Angličanům fantasticky a jen o šest minut později bylo jasné, že se rýsuje debakl. Po svižné akci se v situaci tři na jednoho zachoval nesobecky Kane, který před prázdnou brankou našel spoluhráče Raheema Sterlinga. Ten už nemohl minout a bylo to o tři.

Trenér Southgate mohl být s výkonem svého týmu naprosto spokojen a rozhodl se dát šanci mladým puškám. Příležitost dostali Mason Mount nebo Jadon Sancho. Jejich hlad a pohyb byl pro soupeře velkým problém. Tím spíš, že Bulhaři začali vypadat velmi unaveně.

Byla z nich vidět i frustrace, kterou dokonale demonstroval Dimitrov. Ten dvacet minut před koncem zbytečně a surově kopl do pronikajícího Kanea a Albion kopal další penaltu. K ní se postavil opět Kane a opět suverénně proměnil. Skóre už zůstalo neměnné, protože Rashford v samém závěru napálil brankáře Ilijeva jen do obličeje.

Více informací k zápasu

Kosovo - Česko 2:1

07.09.2019 15:00

Góly: 20. Vedat Muriqi, 67. Mërgim Vojvoda - 16. Patrik Schick

Z Kosova jede česká reprezentace překvapivě s prázdnou. Díky Patriku Schickovi sice šli svěřenci trenéra Šilhavého do vedení, jenže domácí díky větší aktivitě a troše štěstí otočili vývoj zápasu a tři body zůstávají v Prištině.

Česká republika měla před sebou hodně důležité utkání, které potřebovala vyhrát. Ve hře byla druhá pozice v tabulce za vedoucím anglickým favoritem, o kterou bojovali Češi právě s Kosovem. To v příštím kole čeká duel s Anglií, takže větší důležitost musela utkání přikládat domácí jedenáctka. O to, aby domácí obránci měli hodně náročné odpoledne, se starali především Masopust, Král, Jankto nebo Schick.

V prvních minutách se česká reprezentace poměrně v pohodě soustředila na kombinaci kolem poloviny hřiště. Hráči Kosova jen zřídkakdy napadali české barvy, které navíc vepředu spoléhaly na Patrika Schicka. Ten se dostal ve 14. minutě do zajímavého zakončení, kterým se pouze zastřeloval.

Útočník bundesligového Lipska udeřil až o dvě minuty později. Svěřenci trenéra Šilhavého předvedli parádní a jednoduchou akci, kterou Jakub Jankto ve skluzu posunul na Patrika Schicka. Pro mladého střelce už nebylo větším problémem poslat míč přesně k tyči a favorit vedl.

Jenže radost hráčů s lvíčkem na prsou netrvala moc dlouho. V podstatě jen čtyři minuty. Po jejich uplynutí totiž hostující obrana nezachytila náběh Rashaniho důrazně a dala tak domácím prostor pro průnikovou nahrávku. Na tu si naběhl Vedat Muriqi, kterého neubránil vracející se stoper Suchý. A brankář Vaclík už se natahoval marně.

České opory už před utkáním varovaly, že domácí jsou po technické stránce na výši a že budou nebezpečným soupeřem. Ale na hřišti to vypadalo, že jsou hosté naprosto překvapeni kvalitou i dravostí Kosova. Po třiceti minutách mohl potěšit minimum českých fandů na stadion Patrik Schick, jenže ten s vynikajícím postupem a přesilou naložil prachbídně. Zakončoval sám a nevýrazně po zemi.

Aktivitou hýřící Jan Bořil podnikl ještě v rámci první půle několik nebezpečných výpadů, které ale ani jednou nenašly adresáta. Zchladit horké kosovské hlavy mohl opět Patrik Schick. Ten hned ve 46. minutě vletěl do vápna a dostal v něm ostrou nahrávku od Lukáše Masopusta. Český talent ale nezakončil ideálně a brankář Arijanet Muric si poradil.

Domácí tým pod vedením Bernarda Challandese pokračoval v aktivním herním pojetí, na což čeští hráči reagovali spíš laxně, až bohorovně. Jenže hlad Kosova a chuť hrát se mu vyplatily. Když časomíra ukrojila z určeného času 60 minut, vymyslel nepovedenou nahrávku Suchý a z následného rohu vyzkoušel Vaclíkovy schopnosti Amir Rrahmani.

Češi si delší dobu koledovali. A Kosovo to parádně využilo, když v 66. minutě hostující obrana opět zaspala. Rohový kop Valona Berishy pokračoval k naprosto neobsazenému Mërgimu Vojvodovi, který pomalou střelou překonal překvapeného Vaclíka. Domácí k obrovské radosti fanoušků otočili utkání a nehodlali se tří bodů vzdát.

Trenér Jaroslav Šilhavý reagoval nasazením Martina Doležala a Češi se přeci jen dostávali do větších šancí. Osm minut před koncem navíc brankář Muric hrubě podcenil míč a podběhl ho jenže Michael Krmenčík jen sledoval, jak obrana vykopává jeho střelu z brány!

Češi katastrofálně nevyužívali své šance a jejich celkový projev v posledních třiceti minutách nemohl na body stačit. Spíš to připomínalo hořkou agónii. Po Janktově výborném pasu pak Krmenčík tragikomicky sám před bránou ani netrefil míč, takže český výběr jede domů bez bodů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Anglie330014:19
2.Kosovo42207:58
3.Česko42026:86
4.Bulharsko50235:112
5.Černá Hora40223:102
Skupina B

Srbsko - Portugalsko 2:4

07.09.2019 20:45

Góly: 68. Nikola Milenković, 85. Aleksandar Mitrović - 42. William Carvalho, 58. Gonçalo Guedes, 80. Cristiano Ronaldo, 86. Bernardo Silva

Portugalci i s hvězdným Cristianem Ronaldem v základní sestavě zvládli důležitý souboj v Bělehradě s konkurenčním Srbskem a po divokém závěru nakonec zvítězili v poměru 4:2. Hvězda italského Juventusu přidala třetí branku svého výběru a v celém průběhu byla hodně vidět. Domácí se sice hned dvakrát dotáhli na rozdíl jediné branky, jenomže jejich soupeř dokázal v obou případech celkem brzy odpovědět.

Srbové si tak na konto připsali svou druhou porážku a výrazně si zkomplikovali cestu na evropský šampionát. Nyní jsou až čtvrtí se čtyřmi body a na vedoucí Ukrajinu již ztrácejí propastných devět bodů. Portugalci naopak poprvé vyhráli a alespoň částečně odčinili domácí remízy právě s Ukrajinou (0:0) a se Srbskem (1:1). V úvodní půlhodině k ničemu zajímavému nedošlo a oba protivníci se spíše rozehřívali, následně poprvé zahrozil Ronaldo.

Čtyřiatřicetiletý klenot po dobré práci spoluhráčů hned dvakrát vystřelil během krátké chvíle, ale vždy byl zablokován. Necelých deset minut před přestávkou se poprvé ozvali i houževnatí Srbové, jenomže po přihrávce Lazoviće z pravé strany skrz pokutové území pálil o necelé dva metry vedle přední tyče nabíhající Kolarov. Hosté se dostali do vedení ve 42. minutě, kdy se William Carvalho po centru z pravého křídla nejlépe zorientoval v předbrankovém prostoru.

Pak už měl celkem snadnou úlohu a ze tří metrů napálil balón do prázdné branky. Ihned po přestávce se ve dvou slibných příležitostech zjevil Ronaldo, avšak nejprve z hranice šestnáctky zakroutil balón o kousek vedle vzdálenější tyče a vzápětí mu chyběly centimetry ke skórování i po přímém volném kopu z dvaadvaceti metrů. V 52. minutě měl na kopačce vyrovnání Milivojević, jeho volej totiž prosvištěl o decimetry vedle levé konstrukce.

Svěřenci trenéra Fernanda Santose přidali druhý uklidňující gól po necelé hodině hry. Hezké přízemní kombinace svých spoluhráčů využil Gonçalo Guedes, před hranicí pokutového území se chytře uvolnil a pak napálil míč nechytatelně k protější konstrukci. Neuběhlo ani deset minut a domácí se vrátili zpět do hry o bodový zisk, když Nikola Milenković po rohovém kopu od Tadiče přesně hlavičkoval doprostřed branky kolem brankáře Patrícia.

O minutu později dokonce mohl vyrovnat střádající Ljajić, ovšem Patrício konečky prstů vyškrábl balón nad břevno. V 80. minutě přišla velká chvíle Ronalda. Ten po přesně načasované kolmici od Bernarda Silvy přelstil ofsajdovou past a ze středu šestnáctky nasměroval míč za záda vyběhnutého gólmana Dimitroviće - 1:3. Neuběhlo ani pět minut a o druhé snížení se postaral Aleksandar Mitrović fantastickou ranou přímo pod horní tyčku. Nicméně v 88. minutě definitivně odrazil nápor Srbska Bernardo Silva razantním projektilem z dvanácti metrů do bližšího spodního rohu.

Více informací k zápasu

Litva - Ukrajina 0:3

07.09.2019 18:00

Góly: 7. Oleksandr Zinčenko, 28. Marlos, 63. Ruslan Malinovskyj

Ukrajina potvrdila úlohu velkého favorita s Litvou a po konstantním výkonu ji přehrála hladce po výsledku 3:0, díky večerní porážce Srbska s Portugalskem tak udělala výrazný krok k postupu na evropský šampionát. V tabulce se stále nachází na vedoucí pozici se třinácti body o osm bodů před druhým Portugalskem a jen shoda velmi nepříznivých okolností by ji ještě mohla připravit o vytouženou účast. Litevci naopak zřejmě definitivně přišli o naději.

Po čtyřech odehraných duelech totiž mají na kontě jediný bod a jsou beznadějně poslední pátí, navíc za sebou mají oba zápasy s druhým outsiderem skupiny z Lucemburska a ve zbývajícím průběhu je proto čeká téměř neřešitelný úkol. Hosté rozhodli o svém sobotním úspěchu v úvodní půlhodině, kdy skórovali hned dvakrát, třetí uklidňující trefu vsítili krátce po hodině hry. Hned první nebezpečnější akci ze 7. minuty přetavili ve vedoucí branku.

Po geniální kolmici Marlose středem hřiště přelstil ofsajdovou past Oleksandr Zinčenko a levačkou nechytatelně zamířil k bližší konstrukci, gólman Zubas zůstal pouze stát jako přikovaný před brankovou čarou. Přesně o dvacet minut později se svěřenci trenéra Andreje Ševčenka prosadili podruhé. Naturalizovaný Brazilec Marlos si navedl balón před hranici šestnáctky a po zemi se trefil přímo do levého spodního rohu, Zubas se natahoval marně - 0:2.

Zhruba deset minut před přestávkou se postavil k přímému volnému kopu z více jak třiceti metrů Ruslan Malinovskyj a Zubas musel vyrážet míč před sebe, dorážející Kryvcov ve vyložené pozici mířil vysoko nad. Obrázek hry se neměnil ani ve druhém dějství. Ukrajina držela balón téměř z pětašedesáti procent a soupeře k ničemu nepouštěla, s velkým přehledem tak kontrolovala průběh. Gólový účet uzavřela v 63. minutě zásluhou Malinovského.

Šestadvacetiletý záložník italského klubu Atalanta Bergamo využil přihrávky Jaremčuka do volného prostoru a z dvaadvaceti metrů nekompromisně obstřelil plachtícího Zubase. Asi deset minut před závěrečným hvizdem pálil o metr vedle bližší tyče střídající Laukžemis, domácí mohli zaznamenat alespoň čestný úspěch v nastaveném čase. Famózní přistrčení vymyslel právě Laukžemis a zcela osamocený Verbickas stanul tváří v tváři proti brankáři Pjatovovi, jenomže zblízka ho propálit nedokázal.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Ukrajina541011:113
2.Portugalsko31205:35
3.Lucembursko41124:54
4.Srbsko41127:114
5.Litva40133:101
Skupina H

Francie - Albánie 4:1

07.09.2019 20:45

Góly: 8. Kingsley Coman, 27. Olivier Giroud, 68. Kingsley Coman, 85. Jonathan Ikoné - 90. Sokol Çikalleshi (pen.)

Poslední mistři světa z Francie potvrdili úlohu velkých favoritů proti Albánii a dokráčeli si pro hladké vítězství v poměru 4:1. O svém úspěchu rozhodli již v prvním poločase, kde skórovali hned dvakrát, další dvě trefy přidali po obrátce a protivník se zmohl jen na snížení v samém závěru z pokutového kopu. Domácí měli sobotní duel celou dobu pod kontrolou i bez své největší hvězdy Kyliana Mbappého, v tabulce skupiny H jsou první s dvanácti body.

Po polovině kvalifikačního cyklu však stále nemají vyhráno, jejich úhlavní konkurenti z Turecka i Islandu totiž mají na kontě stejný počet bodů. Albánci prohráli z pěti utkání potřetí a jejich naděje na postup se výrazně snížily. "Les Bleues" začali více než dobře a do vedení se dostali již po osmi minutách hry. Svou třetí branku v reprezentačním dresu vsítil třiadvacetiletý záložník německého Bayernu Mnichov Kingsley Coman.

Nádhernou kolmici za defenzívu protivníka vymyslel Varane, Coman si na pravé straně šestnáctky věděl rady a z mírného úhlu usměrnil balón kolem brankáře Strakoši k přední tyči. Za další čtyři minuty orazítkovala Francie levou tyč a ihned na to se musel blýsknout Strakoša, po necelé půl hodině se však zrodil druhý gól. O něj se postaral Olivier Giroud, jenž po přihrávce Hernándeze nasměroval míč z první do protipohybu hostujícího strážce.

Zhruba deset minut před přestávkou byl v šestnáctce Albánie faulován Hernandéz a španělský rozhodčí Jesús Gil nařídil bez váhání pokutový kop. K němu se postavil Antoine Griezmann a trestuhodně selhal, když pouze rozezvonil břevno. Stejný hráč mohl odčinit předchozí zaváhání v 55. minutě, ale po přihrávce od Girouda neměl přesnou mušku a mířil vedle. Svěřenci trenéra Didiera Deschampse se mohli definitivně uklidnit v polovině druhé půle.

Griezmann odvedl skvělou práci na levém křídle a svou nahrávkou oslovil Comana, jenž z otočky propálil bezmocného Strakošu - 3:0. V 85. minutě to dokonce bylo o čtyři trefy. Střídající Jonathan Ikoné si narazil balón s Fekirem a tváří v tvář proti Strakošovi nezaváhal. Albánci zaznamenali alespoň čestný úspěch v nastaveném čase, kdy se gólman Lloris vrhl pod nohy Sokola Cikallešiho a sám faulovaný proměnil penaltu přízemní střelou k pravé konstrukci.

Více informací k zápasu

Turecko - Andorra 1:0

07.09.2019 20:45

Góly: 89. Ozan Tufan

Nečekaně utrápeného vítězství se dočkali reprezentanti Turecka, kteří na domácí půdě v Istanbulu hostili trpaslíka z Andorry. Měla to být jasná záležitost, jenomže zápas se nakonec proměnil v hon za alespoň jednou brankou. Turci odvrátili senzaci minutu před koncem, kdy vstřelil vítězný gól Ozan Tufan.

Turecko si tak splnilo povinné vítězství, ale zapotilo se víc, než kdy jindy. Reprezentanti půlměsíce byli sice po celý zápas lepším týmem, ale překonat brankáře Gómese se jim dlouho nedařilo. Přitom prakticky od začátku byla branka Andorry v obležení a Turci se pozvolna dostávali do velkých příležitostí.

Ve 24. minutě zakončoval po centru Yalcina z levé strany z první Bek Celik a Gómes si mohl zhluboka oddechnout, že balón minul branku. O pár minut později nebezpečně napřáhl z hranice šestnáctky Hakan Çalhanoğlu a Gómes schoval balón v náruči. Tlak Turků se čím dál víc stupňoval a ve 39. minutě pomohla Andoře branková konstrukce. Tosun po Celikově centru orazítkoval tyč! Navzdory velké dominanci domácích skončil první poločas překvapivým výsledkem 0:0 a to ještě Turci nevěděli, jaká fuška je čeká po změně stran.

Na obrazu hry se nic nezměnilo ani ve druhém poločase. Hned z kraje půle šel na hřiště nový muž Kenan Karaman, ale ani jeho účast na hřišti nepomohla. Turci obléhali branku Gómese a hledali skulinku uvnitř totální andorské defenzívy. Nervozita začala na straně Turků pomalu ale jistě stoupat. Čtvrthodinu před koncem stále platil nerozhodný výsledek 0:0. Obrovskou senzaci nakonec odvrátil minutu před koncem umístěnou hlavičkou po Yaziciho centru Ozan Tufan a celý stadion zbarvený do červené barvy si mohl výrazně oddechnout. Turecko porazilo Andorru 1:0.

Více informací k zápasu

Island - Moldavsko 3:0

07.09.2019 18:00

Góly: 31. Kolbeinn Sigthórsson, 55. Birkir Bjarnason, 77. Victor Mudrac (vl.)

Ve skupině H mají první tři celky na svém kontě shodný počet dvanácti bodů a jedním z nich je i Island, který bez problému zvládl svůj zápas s Moldavskem. Islanďané zvítězili 3:0 po brankách Sigthórssona a Bjarnasona. Jeden gól si hosté vstřelili sami, jmenovitě Mudrac.

Island si ve vyrovnané skupině nemohl dovolit s Moldavskem ztratit a potřeboval nutně získat všechny tři body. Po dobrém výkonu se to podařilo, hosté nejenže třikrát inkasovali, ale za celé utkání neměli jedinou pořádnou šanci.

Začátek zápasu velké příležitosti nenabídl, Island se totiž dostával do tempa pozvolně a poprvé dokázal zahrozit až ve 26. minutě. Za moldavskou obranu se totiž dostal Bjarnason a Koselev dobře vyběhl a domácímu hráči zmenšil střelecký uhel a pokus vyrazil. O pět minut později už ale bylo veselo. Po dobrém sklepnutí z hranice šestnáctky se opřel do balónu Kolbeinn Sighthórsson a Koselev neměl šanci zasáhnout.

Druhou branku přidali Islanďané až po přestávce, přesněji v 55. minutě. Na rohový kop Skúlasona si naběhl Sigurdsson, ale Koselev jeho hlavičku ještě dokázal vyrazit, ovšem s dorážkou Birkira Bjarnasona už nic dělat nemohl. Domácí pak v poklidu kontrolovali výsledek a čtvrthodinu před koncem hostů zasadili třetí úder. Ostrou přihrávku před branku si do vlastní sítě srazil Victor Mudrac.

Island porazil Moldavsko 3:0 a ve skupině H má dvanáct bodů, stejně jako největší konkurenti v boji o postup Francie a Turecko.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Francie540116:412
2.Turecko540110:212
3.Island54018:512
4.Albánie52036:76
5.Moldavsko51042:133
6.Andorra50050:110

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (212)

Přidat komentář
Fakt

Čůráci

Reagovat
Pharrell

Reagovat
eder

Fakt?

Reagovat
kattos

Vaclík už nemůže být jedničkou neříkám že je slabý ale prostě nikdy nepřesvědčil a ten zápas s Kosovem to potvrdil, at dostane šanci Pavlenka nebo i ten Koubek.

Reagovat
Kixi Syhimour

Koubek snad ne, ten se mi v reprezentaci nikdy nelíbil.

Reagovat
kattos

Jakože mně ttaky a ne jedničkou nebude, ale prostě příjde mi že horší než Vaclík nebude.

Ale ok řeknu to bez chození kolem kaše.

At je Pavlenka jednička už do pr.ele.

Reagovat
Trapný diskutér

pavlenka je chronický sejto, navíc jeho hra nohama je naprosto směšná.. tady neni co řešit, vaclík je jasná jednička na mnoho let dopředu..

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš věci

Reagovat
kattos

Češi dneska otřesní ale neházel bych flintu do žita, jako takhle, Kosovo ještě má 2 zápasy s Anglií.

Jinak ale s tím dneším výkonem si mohou hrát Sunday League.

Reagovat
Puskas

Trapárna na entou. Katastrofální výkon, většina hráčů vypadala, že balón vidí poprvé v životě.

Reagovat
kylo ren

Z takové skupiny nepostoupit tý vole

Reagovat
kattos

Pořád to mají ve svých rukách a mají to ještě jakž takže rozehrané.

Nejde o to že by se až tak moc posrala kvalda (i když koplikace to je) jde o ten ubohej výkon.

Reagovat
kylo ren

Po dnešku nevěřím hele

Reagovat
kattos

Pokud se trenér probudí změní golmana, a povolá prostě Hložka Sadílka a nebude připosranej tak to dají.

Jenže to je velké kdyby.

Reagovat
iamek

A Simice

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten byl dneska na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

Ty fotbalu moc nerozumíš viď? A nebo si jen dementní troll

Reagovat
smazaný uživatel

ještě postoupí to kosovo pokud je snad dáme doma tak nebudou mít už ani bod 2x anglii mají

Reagovat
C-M@ster

V čem je ta skupina lehčí než jiný?

Reagovat
smazaný uživatel

Ve všem?

Reagovat
Kixi Syhimour

Lehčí soupeři

Reagovat
Liquid

děláš si snad prdel, ti soupeři byli snad v každém koši mimo posledního jasně nejslabší, Bulhaři co neporazí doma Maltu, ČH co nikdy nehrála na žádném mundialu, Bulhaři už hodně dlouho taky ne, jednoznačně nejslabší skupina ta naše

Reagovat
smazaný uživatel

ČH hrála se srbskem na MS 2006 i když to nebylo samostatná ČH

Reagovat
mistr129

Reagovat
Pablos

Černý Hoře nevyhrajeme, s Bulharskem už ani omylem, s Kosovem doma plichta, možná remíz, s Anglií nic to je jasný... no nevidím to nejrůžověji.

Ale furt je tam ta naděje, že jsem jenom pesimistickej čůrák po takhle hnusným zápase.

Reagovat
Pablos

* ne rezmíz, ale výhra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já si myslím, že ty kopyta postoupí zase bude ostuda na ME

Reagovat
smazaný uživatel

S Anglii doma bodík dáme, když bůh dá

Reagovat
smazaný uživatel

My nepostupujem?

Reagovat
smazaný uživatel

S takovym hernim projevem? Tys tam videl neco,od ceho by se dalo odrazit dal? Uz sem to psal 2 dny zpet, ze Silhavej hraje o preziti, jak prohrajem i v Cerne Hore, tak uz by to byla opravdova komplikace a nic mi nedalo voditko, ze by to mohlo byt lepsi. Vcera pod tlakem uplne selhavali, ta posledni 20minutovka zmar, des a bida..Presne v takovych situacich je videt, kde ti hraci maji limity

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, hráli jsme špatně. Ale to neznamená, že nepostoupíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Strašný od prvního inkasovaného gólu. A ten náš "nátlak" byly jen nakopávaný balony. Nechápu proč nenominoval třeba Necida, Hložka či Sadílka. Hlavně, že tam je bez formy Masopust nebo kopyto Doležal.

Reagovat
kattos

Reagovat
iamek

Hložek a Sadilek. Konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co? Když tam je bez formy Masopust a po té Doležal. Tak proč ne Sadílek s Hložkem?

Reagovat
Kixi Syhimour

Nemyslím si, že by mohli být horší

Reagovat
smazaný uživatel

Horší než Masopust ani být snad nejde. Méně fotbalové a kreativní křídlo snad neexistuje, Krejčí je oproti němu míčový génius.

Reagovat
Kixi Syhimour

jako, když už chce hrát Šilhavý na křídla, tak si myslím, že by tam Hložek měl figurovat. Novák v reprezentaci nic moc a Bořil se dnes taky nepředvedl, taky by se Sadílek mohl zkusit, ale samozřejmě ti nám trn z paty nevytrhnou, to by musel hrát Šilhavý o něco jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Sadilek je střední záložník, i když poslední týdny zaskakoval v PSV na beku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ani by nevadilo, že tam je. Ale když už tady třičtvrtě účastníku píše ještě před půlkou ať ho vystřídá a č.rin ho tam nechá celej zápas, tak ať se jde vy.rat.

Reagovat
smazaný uživatel

Prohrát s Kosovem... s KOSOVEM!

Reagovat
smazaný uživatel

Těším se na Slávii v LM to bude krásná prcaná

Reagovat
Stannis Baratheon

To je úplně něco jinýho. Tam ty hráči vědí co mají hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

S Karvinou a Opavou to tak nevypadalo.

Reagovat
Stannis Baratheon

Wau! Vytáhnout jediné dva zápasy, které v téhle sezoně Slavia nevyhrála.

Super

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš idiot

Reagovat
Liquid

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Stannis Baratheon

Jsem nasranej jak nikdy! Tohle je ostuda! Nejvíc mě ale sere to, s ký jsme to prohráli!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Benfica

Reagovat
Basty

prohrát s kosovem , jak hluboko klesnem

Reagovat
stas87

Je ta panika vobec na mieste? Z tej skupiny postupite, pretoze Kosovo prehra v Prahe a moze zavahat doma s Ciernou Horou. Ak si zachranite prdel teraz v Ciernej Hore, tak to bude pre stale dobre. A ja neverim tomu, ze prehrate 2x po sebe.

Reagovat
db18

Nevyhraje Kosovo v Černé Hoře kontumačně?

Reagovat
stas87

Kvoli comu?

Reagovat
kattos

Jenže jsme prohráli s Kosovem s TAKOVÝM VÝKONEM. To je to oč tu běží.

Reagovat
Selänne

Jestli Šilhavka hodlá nasazovat košťata typu Doležala nebo Krmenčík, tak ta panika na místě je.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, Kosovo má ještě 2x Anglii

Reagovat
smazaný uživatel

nepřipomínej pánika bačo

Reagovat
iamek

Boril

Reagovat
Puskas

Oni se snad domluvili, co budou říkat.

Reagovat
iamek

Oni jsou kluci docela spokojeni. Jen ten výsledek no

Reagovat
Puskas

Oni po té Anglii mluvil o smůle. Nesoudnost jak hrom.

Reagovat
Pablos

mně trošku přišlo, že se tak trošku chce snad i rozesmát nad tím co sám odpovídá, ale něják to udržel.

Reagovat
Modroočko

Kosovo ešte určite stratí a ten postup nejako uhaluzíte prinajhoršom...

Reagovat
kattos

Taky myslím. Ale prostě jde o ten výkon a celkově..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Vám to taky přeji, ale co by jsme dělali na Euru s takovým týmem

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád máme celkem dobrou šanci na postup, já našim věřím

Reagovat
smazaný uživatel

Kouč Šilhavý absolutně nezvládl tenhle mac! Je to ostuda Českej fotbal potřebuje jiný kouče...!!!!!! SVAZ MÁ PROSTŘEDKY NA KOUČE ZE ZAHRANIČÍ...JA PREFERUJI NĚMECKO

Reagovat
mayday

Forma příspěvku malinko svérázná, ale souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

šilhavý má piču mezi nohama ne péro. Většího teplouška jsem nezažil hrozně dlouho. Beztak masopustovi ještě vyhulil pérko

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nečekal jsem, že Kosovo bude mít tak technické hráče. Tohle je přesně to co nám chybí, hráč co se nebojí udělat dva tři hráče a vystřelit.

Reagovat
mesyas

Jojo, zlatej Jarolím. Šilhavý je podobný tragéd, možná i horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Šilhavý nezvládne kvalifikaci! Není to kouč,kterej má respekt! Ostuda prohrát v Kosovu!!! Českej fotbal

Reagovat
Csaplárova past

Trapas a zoufalost. Ale na to už bychom si mohli zvyknout, nemyslíte?

Reagovat
insane

Ja jsem si jako Spartan na podobny mizerie uz davno zvyknul, u repre je aspon vyhoda, ze vetsina ostatnich lidi je v tyhle nasranosti "na stejny lodi" a ta frustrace je sdilena, zatimco u Sparty se jeste 2/3 lidi poradne nasmeje a udela jim to lepsi den

Reagovat
Stannis Baratheon

Kosovský odpad nalezlý na Facebooku zase všude.

Reagovat
smazaný uživatel

Šilhavý nemá co nabídnout takticky...je to kouč pro ligový týmy Vzít klacek a přetah bych je přes záda...všechny a pořádně!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

+ všichni domů pěšky a v báglech kamení

Reagovat
smazaný uživatel

Šilhavý a jeho taktika 200 nahrávek vzadu.. Místo toho chodící ho fotbalu.. A hráči jako Masopust možná příště cvicenou opičí ta to zahraje taky

Reagovat
smazaný uživatel

Kosovskej odpad!

Reagovat
smazaný uživatel

Ať táhne Šilhavý! Bylo toho dost!!!

Reagovat
montaigne33

Jeden den- rozdílný zážitek... Ostuda fotbal. repre... vs. SUPER úspěch basketbalistů!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Muze mi jen nekdo vysvetlit co tam dela Masopust?

Reagovat
smazaný uživatel

To neví nikdo.

Reagovat
Liquid

prohrát s neexistujícím státem, s týmem z 5.koše, to je snad horší než bychom prohráli se Slováky, hrozná ostuda, Krmenčík se takto neprodá ani do Turecka, Šilhavý ven, jde to za ním

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Czech repre ostuda...ještě prohrát v Cerny hoře koukat nebudu...kradou mi čas!

Reagovat
RadekVonCZE

Chce to zahraničního trenéra, prohrát proti týmu z 5. Koše je na zblití Doufám, že to napraví proti Černé Hoře

Btw. Kosovo je Srbsko

Reagovat
Pablos

tak ten 5. koš je samozřejmě totálně zavádějící.. to je snad jasný. Nic méně, katastrofa co to tam odehráli... a absolutně si to nepřiznají, takovej tým nikdy nebude zdravě fungovat... ty to Euro asi ani neukopou.

Reagovat
montaigne33

Bořil, Suchý i trenér byli docela spokojeni... Vlastně měli jen trošičku smůlu...

Reagovat
Pablos

jj vím, hrozný vyjádření

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, akorát Kosovo má určitě na víc než 5. koš

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Stannis Baratheon

Dlouho mi netrhalo žíly tolik, jako vidět slavit fanoušky Kosova.

Snad se dožiju dne, kdy to tam anektuje Rusko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

https://www.buildlineup.com/shared/5d73cfc5138c092e24ae28f5 Já bych to takhle poskládal proti Černé Hoře

Reagovat
Fakt

Tak na postup by nam mělo stačit porazit doma Kosovo a venku jednoho z dvojice Černá Hora, Bulharsko.

Reagovat
Spasitel

Prehrat s vymyslenym statom a to vam clovek fandil

Reagovat
Liquid

je to ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

mě to ani nevadí aspoň nebudu mít nervy na ME

Reagovat
montaigne33

Trpišův bič- systém- schopnosti dělají i z hráčů jako je Masopust "použitelný materiál"... Naopak v repre pod Šilhavého vedením působí Masopust a (dnes i) Souček a spol. zoufale...

Reagovat
Csaplárova past

Kde jsou ti frajeři, kteří opěvovali naši reprezentaci po zápase s Černou Horou? Úplně nejlepší tam byli v diskuzi komentáře typu "Schick gól, hejteři nástup"

Reagovat
Pablos

BAN ! většího dementa jsem neviděl

Reagovat
Csaplárova past

Já jich dneska viděl rovnou 11 v televizi ...

Reagovat
Bastaron

Reagovat
smazaný uživatel

To, že sme rupli z Chorvátmi to je jedna vec a tak nehak sa to dalo čakať, ale Pepíci, toto?

Reagovat
Acrocephalus

Pral bych si videt tu reakci, pokud by Anglie s Kosovem NEvyhrala. To by nekteri zdejsi asi nevydychali.

Reagovat
Puskas

To by nevydýchal nikdo ze zdejších. A nejen ze zdejších.

Reagovat
sinter

OT:

Antonio Brown released

to je vúúúúl

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Benfica

za týždeň vyhodil do záchodu 30 mega

Reagovat
sinter

"patriot" AB za 9m p.a,...čistá telenovela

Reagovat
Benfica

už som to písal inde, ale myslím, že jeho Belichick nezvládne + Gordon

ale telenovela to je na nezaplatenie a to už od konca sezóny 2018..

Reagovat
RadekVonCZE
Reagovat
RadekVonCZE

Tak jsem se dočetl že to je hymna Černé Hory a ne Andorry a plus místo omluvy Sorry Albania řekli Sorry Armenia Žabožrouti...

Reagovat
smazaný uživatel

takhle se na ně musí kurvy muslimské Kosovo je SRBSKO!!!

Reagovat
RadekVonCZE

No jooo ale i tak

Reagovat
Modroočko

Reagovat
Benfica

Česko je potom Maďarsko

Reagovat
Liquid

to si pleteš, Slovensko je Maďarsko

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Česko je potom Nemecko

Reagovat
Benfica

to tiež

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kocour Klapuška

Kosovo je Andorra

Reagovat
smazaný uživatel

Kosovo je Kosovo

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
QooBo

Andorra škoda

Reagovat
Benfica

Výherca dňa: KOSOVO už len za to, že ich ČR ešte stále neuznala btw FREEDOM FOR KOSOVO!! vlastne ono už slobodné je, a ťažko na tom niekto niečo zmení, jedine Srbsko, tým, že začne novú vojnu, ale po tom čo nedávno im dali okolité štáty na frak sa to asi nestane

Reagovat
frankiefcb

A víš, co je sranda ČR (bohužel) Kosovo uznala, ale Slovensko ne. Takže jako klasický Slovák na českém webu jsi mimo.

Reagovat
Benfica

to fakt?

Reagovat
frankiefcb

ano

Reagovat
Benfica

tak za to sorry.. možno kvôli tomu sú niektorí u vás taký hysterický

Reagovat
frankiefcb

No hysteričtí. Spíše většina z nás umí myslet. Vznikem tohoto kvazistátu si EU podřezává větev (Je logické, že zrovna vy a Rumuni tento stát neuznáváte, jelikož něco podobného by Vám mohli udělat Maďaři). Stejně jako vznik Doněcké republiky, Luhanské republiky je nesmysl a jsou to ruské kvazistáty, jejichž cílem je časem se připojit k Rusku, stejně tak Kosovo je kvazistát jehož cílem je časem se připojit k Albánii. Jak říkám nebezbečný precedens nehledě na to, když tento stát řídí lidé, kteří by měli být souzeny za válečné zločiny.

Reagovat
Benfica

s mnohým nesúhlasím, čo sa týka územia Slovenska tak pre Maďarov je skôr riešenie ruský spôsob riešenia Krymu. Maďari tu veľmi nemajú prečo vyhlasovať Slovenskú nezávislosť. No a čo sa týka Ukrajiny to je úplne iný príbeh ako Kosovo, tam si Rusko chce vytvoriť štáty, aby to nemuseli riešiť anexiou ako Krym, vlastne tak ako píšeš, no Kosovo si šlo za samostatnosťou tak ako aj ostane krajiny Juhoslávie.

Reagovat
frankiefcb

Jenže Kosovo se chce připojit k Albánii. Kosovane nejsou národ, jsou to Albánci a ten už stát mají. Stejně jako výše zmineni rusové a Maďaři.

Reagovat
Benfica

nejaký dôkaz o tom chcení pripojiť sa ku Albánsku?

Reagovat
smazaný uživatel

wtf the fuck

Reagovat
Bandita_Harry

nestrapnuj sa tu, kolko mas rokov 15 ? si totalne mimo

Reagovat
Benfica

mimo je ten kto tvrdí, že Kosovo je Srbsko, lebo už 11 rokov nieje

Reagovat
Bandita_Harry

ktory okolity stat dal Srbsku na frak ? ty vies nieco o vojne v Juhoslavii alebo proste len trepes ?

Reagovat
Benfica

ohoh azda nechceš povedať, že Srbsko vyhralo vojnu proti Chorvátsku, Bosne a Kosovu?? Možno tak v počte vojnových zločinov..

Reagovat
Bandita_Harry

Ty by si si mal chlapec niečo naštudovať o vojnových zločinoch Chorvátov, Bosniakov, Albáncov a NATO. A ako prebiehala vojna. Že ťa hanba nefackuje tu prezentovať subjektívne názory ako všeobecnú pravdu

Reagovat
Benfica

že ťa hanba nefackuje prezentovať konšpirácie.. proste Srbsko tu vojnu prehrala, aj za to nešťastné bombardovanie od usa si mohli sami..

never forget Srebrenica.. freedom for kosovo

Reagovat
Bandita_Harry

Aké konšpiracie? vieš kto je Naser Oric ? Operácia Oluja? UCK? Moji predkovia sú z Kosova otec tam bojoval mne takéto sracky nepíš.

Srebrenica skus si o nej niečo prečítať. Ja ta tu nejdem vzdelávať ale nieje pravda všetko čo vidíš v telke, 8000 je vymyslené číslo keď pozbierali všetky tela z okolia dokonca aj tela z pred roka 1995 tak sa dostali na číslo 3000 aj dačo, ja nehovorím že sa tam nič nedialo, a že tam Srbi nič nerobili ale skus si dať 2 a 2 dohromady to ze bol vojnový konflikt je normálne, čo malo Srbsko robiť ak chceli udržať Juhosláviu pohromade? Všetok priemysel bol v Slovinsku a Chorvátsku a Srbsko bola agrarna krajina. Aha čiže za bombardovanie nato si mohli sami? Ty si dement? Tak to potom Chorvátsko mali po druhej svetovej vojne za zločiny rovno zrovnať celé so zemou.

Dogodine u Prizrenu

Kosovo je Srbija!

Reagovat
Benfica

bla bla bla.. tímy hlúposťami vieš koho môžeš vzdelávať

áno za to bombardovanie od USA si mohli Srbi sami, nebolo to síce šťastné riešenie, ale keby neboli besnili v Kosove tak by k tomu nedošlo..

Kosovo Srbsko nie je už 11 rokov.. na tom vidno, že píšeš voloviny..

Reagovat
Bandita_Harry

Hlavne bombardovali civilne obyvatelstvo, Kosovo je cele zamorene kazetovymi bombami a uranom, kto sa tam besnil bolo UCK, keby sa tam besnili Srbi tak demograficke zlozenie Kosova vyzera trosku inak.

Reagovat
Benfica

hm a koľko civilistov pobila Srbská armáda? už len gonocídou v Srebrenici ich bolo oveľa viac.. navyše ak by Srbsko neatakovalo Kosovo tak by žiadne bombardovanie nebolo, btw môžu si za to sami.. a nato útočilo na strategickú infraštruktúru nie na civilné obyvateľstvo.. je treba si to doštudovať..

Reagovat
Bandita_Harry

tak si to dostuduj a zistis ze utocili aj na civilne obyvatelstvo

Reagovat
Bandita_Harry

Nechapem ako moze niekto podporovat stat riadeny teroristami

Reagovat
Benfica

nechápem ako môže niekto obhajovať vojnové zločiny Srbska.. navyše ak je ešte pravda že tvoji predkovia boli z Kosova

Reagovat
Bandita_Harry

Koho ja obhajujem si naozaj pribrzdeny ? to ty tu obhajujes bombardovanie NATO a cely ten stat riadeny teroristami a obchodnikmi s narkotikami.

Reagovat
Benfica

ja neobhajujem bombardovanie NATO.. x krát som písal, že to bolo nešťastné riešenie.. ale vláda Srbska ma na ňom najväčší podiel..

Reagovat
Benfica

obhajovať zločiny srbských vojakov je ok? ale písal si, že tvoj otec bojoval, možno bol jedným z nich..

a ak chceš niekomu nadávať tak sa prvé niečo nauč.. Kosovo je štát ako každý iný.. Srbi by k svojej histórii mali pristúpiť ako Nemci.. lebo rozhodne nikto z nich nebol kladným hrdinom..

never forget Srebrenica, freedom for Kosovo

Reagovat
Bandita_Harry

ty chces porovnavat Srbsko s Nemeckom si naozaj kompletny ? uplne rovnake zlociny robili Bosniaci, CHorvati a Albanci v tej vojne neboli o nic lepsi, a su to stonasobne mensie zlociny ako robili Chorvati za cias druhej svetovej vojny. Tebe je uplne zbytocne nieco pisat, maj sa

Reagovat
Benfica

za 2. svetovej vojny robilo veľa štátov rôzne zločiny.. svoje o tom vie aj prvá republika Slovenska..

Srebrenica je iba jedna.

Reagovat
Benfica

zoznam masakrov:

v Srbsku: 3 súvisia z vojnou v Juhoslávii - 58 obetí

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_massacres_in_Serbia

v Bosne a v Chorvátsku si počet srbských besnení môžeš počítať sám mne sa nechce

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_massacres_in_the_Bosnian_War

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_massacres_in_the_Croatian_War_of_Independence

takže nešír hlúposti o tom, že Bosniaci, Chorváti a Albánci v tej vojne robili úplne rovnaké zločiny lebo ani počtom masakrov ani počtom obetí sa Srbom ani zďaleka nevyrovnajú.. ako som písal, Srbsko dnes by sa k tomu malo postaviť ako Nemecko k 2. svetovej vojne.. ale oni nie oni budú oslavovať a vyviňovať vojnových zločincov.. a k otázke Kosova by sa mali postaviť so sebareflexiou a po tomto všetko uznať ich samostatnoť..

a je smutné, že tu tie masakre hájiš a zastávaš ich, neviem aký máš k tomu dôvod, ale možno o tom ozaj vieš málo a väčšinou hlúposti.. ak to robíš zámerne tak si rovnaká zrúda ako Miloševič, Mladič, Karaďžič.. lebo kto ich silou mocou háji znižuje sa na ich úroveň

Reagovat
Bandita_Harry

nie nieje to stat ako kazdy iny Albanci maju predsa svoju kraju tym ze vytlacia Srbov z ich uzemia sa to uzemie automaticky nestava ich statom pochop 11 rokov nic nezmeni Kosovo je Srbija

Reagovat
Benfica

Kosovo Srbsko nie je.. kto tvrdí, že áno, buď o tom nič neviem alebo kryje vojnové zločiny Srbska ktoré od druhej svetovej vojny nemajú obdobu nikde v Európe.. budiš zodpovední boli potrestaní

Reagovat
Bandita_Harry

Srbi boli kladnym hrdinom v ovela vacsich konfliktoch v Boji proti Turkom, Nacistom predtym proti Bulharom, Rakusku- Uhorsku... to by si o tom musel ale nieco vediet este razh maj sa

Reagovat
Benfica

ale my sa bavíme o vojne v Juhoslávii

Reagovat
Benfica

k tým teroristom.. boli zodpovedný za 8 masakrov pri ktorých zabili 185 ľudí.. jasné bolo to kruté, smutné, zavrhnutie hodné..

na druhej strane Srbske zložky spravili 18 masakrov (o 10 viac) a zabili 1 240 ľudí v Kosove.. btw Kosovský teroristi zabili o 1000 ľudí menej ako srbské armáda spolu so špeciálnou políciou

detto Srbsko nemá absolutne žiadny nárok na to, aby Kosovo patrilo k Srbsku.. už len z tohto hľadiska.. a ak si písal, že obhajujem teroristov tak ty obhajuješ oveľa horšie činy ako podľa teba ja.. a to je smutné.. hlavne mi potom píš že či mám 15, alebo som pribrzdený.. prve si zisti čo a ako bolo v skutočnosti lebo teraz sa zdá, že tých 15 máš ty.. možno ani nie..

Reagovat
Bandita_Harry

Pozri ja nikoho neobhajujem jednoducho a skratka to teritórium vždy patrilo Srbsku na tom teritóriu sa celý národ vyvíjal vytvoril si kultúru neskôr začali sťahovania Srbov do Vojvodiny a iných urodnejsich oblasti neskôr za vlády Tita boli Srbi potlacovani vykoristovani o úrodu, dobytok naopak sa pozemky rozdávali Albancom si trošku nastuduj čo za ľudia stoja na čele toho štátu Thaci a Haradinaj čo sú vojnovi zločinci ako lusk, a mnohí členovia UCK čo je teroristická organizácia však v bojoch proti Srbom im pomáhali dobrovoľníci z ISIS a keby boli tí zlí hlavne Srbi tak by logicky nebolo demografické zloženie Kosova také aké je dnes, nechcel som sa tu rozpisovať ale inak to asi nejde, ja Srbov neobhajujem len poukazujem na to ze každá minca má dve strany, ale ty si zatiaľ nebol ochotný to priznať a pozrieť sa na to aj z druhej strany proste ak ti pripadá normálny štát ktorý si zvolil národy ktorý vlastný štát má a územie nového mu nikdy nepatrilo a ich najväčší biznis sú drogy a obchod s bielym a na jeho čele stoja takíto ľudia tak sorry, nemáme fakt o čom, skus si do toho zahrnúť NATO bombardovanie a následne postavenie druhej najväčšej základné USA mimo svojho územia možno ti to dojde, prečo bol záujem ...

Reagovat
Benfica

k Srebrenici: identifikovaných bolo zatiaľ 6838 obetí a zoznam obetí, neidentifikovaných obetí a nezvestných je 8373 pamätník obsahuje viac ako 6000 mien.. takže tých tvojich 3000 je dosť prehnané v snahe zmierniť hrôzy ktoré Srbi páchali..

k Oričovi: medzinárodný tribunál ho očistil od obvinení tak neviem kde hľadáš problém, asi v konšpiračkách..

čiže sračky tu vypisuješ ty, chlapče

Reagovat
Bandita_Harry

Ocistili aj Milosevica, o com sa tu vobec bavime? Je mi to jedno aky mas na to nazor, len sa fakt smejem ked niekto mudruje o veciach o ktorych vie hovno akurat, krm sa dalej srackami z medii

Reagovat
Benfica

ale zjavne o tom vieš ešte väčšie hovno ako ja

Reagovat
Bandita_Harry

Hovno o tom vies ty nie ja ale mudruj

Reagovat
Benfica

zjavne viem o tom viac ako ty.. trepeš 2 na 3..

Reagovat
Benfica

ale chápem ak máš tie hovna od Harabina a podobných zdrojov.. ktoré šíria svoje vlastné pravdy

Reagovat
Bandita_Harry

Harabina ty si pekne mimo

Reagovat
Benfica

tak od neho som počul podobné voloviny prvý krát

Reagovat
Benfica
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Portugal! Kebabaci

Reagovat
Benfica

ale tie 2 góly ma štvu

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí

Reagovat
Benfica

tentokrát to nevadí, ale pravidelne sa to stávať nemôže.. v Litve dúfam, že Patrício udrží nulu..

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasný.

Reagovat
Benfica

každopádne cieľ je jasný vyhrať ešte 5 zápasov a ísť z prvého

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o tom nepochybuju

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Elliasson

Mně zas ty 4 góly, které Tvá oblíbená reprezentace nasázela.

Reagovat
Benfica

Reagovat
BaggioRoberto

Pánové ráno jsem koukal na basket a i když ten sport zrovna nežeru, tak jsem s otevřenou pusou zíral na výkon našeho týmu. Neuvěřitelná chuť, nasazení, pohyb, radost ze hry, souhra. Odpoledne jsem pustil fotbal a to byla uspávaná, vzbudil mě až 2. gól v naší síti. Měli by si vzít fotbalisté příklad jak se bojuje v národním dresu! Vždyť oni uspali tou nijakou hrou vlastního gólmana!

Reagovat
stas87

Zasa tým spinavcom pomohli rozhodcovia. Treti gol z jasného ofsajdu. Byt tam VAR, tak to neuzná a Srbsko by trebárs uhralo remízu.

Reagovat
frankiefcb

Ofsajd to byl, ale že to rozhodčí neviděl docela chápu. Bylo to těžké na posouzení.

Reagovat
smazaný uživatel

A trebárs ne.

Reagovat
Benfica

karma za tu penaltu v Lisabone fakt sa Srbi namajú na čo sťažovať

Reagovat
buzna

Fuj ta Serena vypadá jak drogba s kozama

Reagovat
smazaný uživatel

Bianca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
anonym

"Serena Williams looks like a gorilla, and sounds like a gorilla when she grunts while hitting the ball. In conclusion, she is a gorilla."

Reagovat
krisa

ale teda fest prdelatý drogba

Reagovat
Kokesh

Ty průnikovky od Kroose a Raphy přes tři linie trochu top, nádherný gólový akce.

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Velká škoda, že to Andorra ještě chvilku nevydržela

Reagovat
smazaný uživatel

Turecko

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo včera nehral SMS?

Reagovat
blaugrana

Lebo je prezitok. Teraz je in messenger, viber a whats up.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele