Serie A - preview 9. kola

24.10.2009, 09:11, aktualizováno 25.10.2009, 09:25
Previews
Inter porazil Catanii a znovu odskočil svým pronásledovatelům - Juventus a Fiorentina ztrácejí sedm bodů a nyní potřebují porazit Sienu, respektive Neapol. Velmi dobře si vede Parma a postavení v horní polovině tabulky bude chtít potvrdit v Bergamu. AS Řím přivítá Livorno, Lazio cestuje do Bari a AC Milán se představí na hřišti Chieva...
UC Sampdoria - Bologna FC  (sobota 18:00)
9.kolo italské soutěže otevře duel druhého se sedmnáctým. Sampdoria Janov pronásleduje na čele ligy Inter Milán, a proto bude chtít zvítězit. Také Bologna si jede do Janova pro bodový zisk, pomoci by jim měl nový trenér Franck Colombo.

Sampdoria si zatím úspěšně udržuje kontakt s vedoucím Interem, i když poslední dva zápasy nebyly z jejího pohledu vítězné. Blucerchiatti si v prvním případě připsali bod za remízu 1:1 s Parmou, a to lze považovat za ztrátu. Ve druhém případě si svěřenci trenéra Luigi Del Neriho odvezli bod z Říma, proti tamějšímu Laziu opět za remízu 1:1. Za jistých okolností se můžou domácí opět vyšvihnout do čela ligy, je zapotřebí, aby Inter ztratil všechny body a Sampdoria zvládla zápas s Bolognou.

Hostující Bologna po sérii špatných výsledků dospěla k názoru, že je nutné vyměnit trenéra. Současná sedmnáctá pozice rozhodně neuspokojuje vedení, a tak na místo Giuseppeho Papadopula angažovalo Franka Colombu, který naposledy vedl fotbalisty Ascoli. Colombo navíc Ascoli zachránil od sestupu z druhé nejvyšší soutěže a za to obdržel cenu nejlepšího trenéra Serie B. S tímto renomé přichází do Bologni tým pozvednout, a pokud možno bezpečně zachránit v Serii A. Zpět ale k výsledkům Bologni, ještě pod vedením Papadopula vyhráli hosté 2:0 nad Livornem, to však byla jediná výhra hostů. Za dobrý výsledek lze také považovat bod ze stadionu Juventusu Turín. Nyní čeká Bologna s novým trenérem cesta do Janova, kterému se zatím velmi daří.

Trenér Del Neri určitě postaví sestavu bez Semioliho, Tissoneho a vykartovaného Padalina. Otázkou je start kanonýra Pazziniho, který v zápase s Laziem utrpěl zlomeninu nosu. Ani Colombo nebude mít k dispozici kompletní kádr, chybět budou Mutarelli, Bombardini, Santos ,Raggi a Mingazzini. Bologna v minulé sezoně Sampdorii přejela 3:0, ovšem hrálo se na půdě hostů, na stadionu Luigi Ferraris by byl podobný výsledek velkým překvapením.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Castellazzi - Stankevicius, Gastaldello, Lucchini, Zauri - Mannini, Palombo, Poli, Ziegler - Pozzi, Cassano
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Viviano - Zenoni, Portanova, Britos, Lanna - Vigiani, Guana, Mudingayi, Valiani - Zalayeta - Di Vaio
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.50 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Inter Milán - Calcio Catania  (sobota 20:45)
Inter v Lize mistrů ztratil, ovšem na domácí scéně nic podobného dopustit nehodlá. Nerazzurri budou v souboji s Catanií jasným favoritem, a pokud skutečně zvítězí, budou se vyhřívat na prvním místě i po devátém kole.

Nepovedený zápas Ligy mistrů proti Dynamu Kyjev může Interu hodně zkomplikovat cestu za postupem do osmifinále. Ve skupině která je nyní hodně zamotaná patří svěřencům trenéra Mourinha poslední místo, a to je čeká zápas v Kyjevě nebo na Nou Campu proti Barceloně. Situace Nerazzurri v milionářské soutěži je zcela odlišná než ta v Serii A. Inter opět vévodí tabulce, na druhou Sampdorii má náskok dvou bodů.

"Jsme na samotné špici tabulky, ale do konce ligy je ještě dlouhá cesta. Je však hezké a lepší být v této situaci. Bude to hra jako každá jiná proti těmto soupeřům, kteří chtějí přijít do Milána s něčím překvapivým. Přesto to bude těžký zápas, zvláště po náročném zápase Ligy mistrů" prohlásil o utkání s Catanií trenér Jose Mourinho.

Catania v minulém kole přidala ke čtyřem remízám po sobě výhru nad Cagliari a opustila sestupové příčky.Výhru zajistil dvě minuty před konce Martínez. Jak se zdá, tak se Catania výsledkově zvedá, ovšem sicilský celek nesmí usnout na vavřínech, čeká ho totiž těžká cesta do Milána, kde se na stadionu Giuseppe Meazzy střetne s vedoucím Interem Milán.

Ex-janovští Thiago Motta a Diego Milito nemohou pro zranění nastoupit, totéž platí i pro Estebana Cambiassa a Waltera Samuela. Catania bude na San Siru postrádat Barrientose, Alvareze a Sciaccu. Sicilský celek na italského mistra dlouhodobě neumí, prohrál doposud všechny zápasy.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Lucio, Cordoba, Santon - Zanetti, Stankovic, Muntari - Snejider - Eto'o, Balotelli
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Potenza, Spolli, Silvestre, Capuano - Izco, Carboni, Delvecchio - Mascara, Martinez - Morimoto
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.22 - 5.40 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atalanta BC - Parma FC  (neděle 15:00)
Na stadionu Azzurri přivítá Atalanta fotbalisty Parmy a bude s nimi chtít provést to, co před týdnem s Udinese. Parma má však dobrou formu a současnou pátou pozici hodlá v Bergamu uhájit.

Atalanta se v minulém kole konečně probrala a po dobrém výkonu na stadionu Udinese zaslouženě vyhrála. Do té doby nepříliš produktivní Bergamo vsítilo tři branky, a vůbec poprvé v letošní sezoně si připsalo tři body. Atalantě se tedy začíná vyplácet angažování trenéra Conteho, jenž s týmem ještě neprohrál. Jeho bilance činí tři remízy a jedno vítězství. Triumf nad Udinese by měl hráčům zvednout sebevědomí a Atalanta by měla vstoupat tabulkou vzhůru. Nyní se domácí střetnou s Parmou, která zažívá fantastický návrat do nejvyšší soutěže.

Po osmi odehraných kolech se na překvapivé páté pozici drží Parma, i když vzhledem k výkonům to zas takové překvapení není. Parma si zkrátka dosavadní příčku zasluhuje, a pokud to takhle půjde dál, mohou se v Parmě po delší době opět dočkat pohárové Evropy. Do konce ligy je však ještě dlouhá cesta a další překážkou Parmy bude Atalanta. Hosté cestují na stadion Azzurri pro bodový zisk, ale proti Atalantě to budou mít hodně složité.

Domácím stále nepomůže mladý kanonýr Acquafresca, jenž je zraněný. Totéž platí i pro Barreta, Ferreiru Pinta, Bianca, Manfrediniho a Talamontiho. Ani kádr Parmy nebude zdaleka kompletní, v Bergamu se s největší pravděpodobností neobjeví Mariga, Russo, Pisanu a Biabiany. V loňské sezoně pochopitelně k vzájemném duelu nedošlo, o rok dříve pak vyhrála obě střetnutí Atalanta.
Atalanta BC - pravděpodobná sestava:
Consigli - Garics, Pellegrino, Peluso, Bellini - Padoin, De Ascentis, Guarente, Valdes - Doni, Tiribocchi
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zenoni, Zaccardo, Panucci, Lucarelli, Castellini - Dzemaili, Morrone, Galloppa - Amoruso, Bojinov
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.15 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
AS Bari - SS Lazio  (neděle 15:00)
Nováček z Bari bude chtít bodově navázat na výhru nad Chievem a mělo by mu k tomu dopomoci domácí prostředí. Lazio je však papírově silnější soupeř, navíc povzbuzen výhrou nad španělským Villarrealem. Žlutá ponorka totiž v Římě prohrála 1:2.

Bari si vede na nováčka sezony velice dobře a zatím zaujímá senzační deváté místo. Domácí dokáží získat body i proti mnohem silnějším soupeřů, a proto jsou v první polovině tabulky. Důkazem je úvodní zápas s Interem Milán nebo zápas s jeho odvěkým rivalem AC Milán. Naposledy si Bari vychutnalo vítězství proti Chievu, hrálo se ve Veroně, a Bari tak poprvé vyhrálo na soupeřově hřišti. V kolonce prohraných zápasů pak najdeme pouze jedinou porážku - doma s Cagliari. Bari si na dalšího soupeře věří, proti Laziu by rádo uhrálo alespoň další remízový bod.

Jak se zdá, tak Lazio se nejspíše pomalu vrací do staré dobré formy. Biancocelesti již tři ligová utkání neprohráli a v Evropské lize si po drtivé výhře nad Levski Sofia poradili i se spolufavoritem na postup ze skupiny španělským Villarrealem. Lazio navíc porazilo Villarreal o deseti mužích v poli, v nastaveném čase zajistil tři body Tommaso Rocchi. Zpět však k italské domácí soutěži, Lazio tři utkání po sobě remizovalo. Stalo se tak s Palermem, Fiorentinou a Sampdorií. Rozhodně se nejedná o lehké soupeře, nicméně jako vítěz italského Superpoháru by si měli Biancocelesti vést o něco lépe.

Domácí disponují rozsáhlou marodkou. Donda, Paro, Koman, Sforzini, Parisi a Rival jsou zranění. Ani Lazio nepocestuje na půdu Bari v kompletním složení. Hrát nebudou Del Nero, Scaloni, Meghni a Baronio, který je v trestu. Tito dva soupeři na sebe narazili v ročníku 2000/2001, a pokaždé se radoval klub z hlavního města Itálie.
AS Bari - pravděpodobná sestava:
Gillet - A. Masiello, Ranocchia, Bonucci, S. Masiello - Alvarez, Donati, Gazzi, Allegretto - Meggiorini, Barreto
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Muslera - Lichsteiner, Diakite, Siviglia, Kolarov - Brocchi, Dabo, Mauri - Matuzalem - Rochci, Zarate
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.55 - 3.00 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Cagliari Calcio - Janov CFC  (neděle 15:00)
Janov po debaklu od Interu Milán utrpěl těžkou porážku i na hřišti francouzského Lille při zápase Evropské ligy a prožívá těžké období. V devátém kole italské ligy zajíždí do Cagliari, které má na kontě rovněž dva prohrané zápasy v řadě.

Přitom mělo Cagliari našlápnuto k dobrý výsledkům, když porazilo Bari a Parmu, jenže poté podleho Chievu a Catanii a aktuálně se nachází jen jediný bod na sestupovými pozicemi. Velkým problémem Cagliari je zejména střílení branek. Loni od toho byl Robert Acquafresca, jenže ten v létě odešel a ostatním se tolik nedaří.

Na druhé straně stojí Janov, který si prochází těžkými časy. V posledních sedmi zápas, včetně Evropské ligy, totiž dokázal vyhrát jen jednou, když porazil Bolognu. Pak již jen remizoval s Juventusem, zbytek prohrál. Přesto si stále drží skvělou šestou pozici. Nyní má navíc před sebou o mnoho přívětivější los, což by mohlo znamenat návrat do vítězných kolejí. Přeci jen potkat ve čtyřech posledních zápasech Juventus, Inter a Udinese není žádná slast.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Marchetti; Marzoratti, Astori, Canini, Agostini; Dessena, Conti, Lazzari; Cossu; Matri, Jeda
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Amelia; Biava, Moretti, Bocchetti; M. Rossi, Milanetto, Zapater, Modesto; Palladino, Floccari, Sculli
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.60 - 3.20 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
ACF Fiorentina - SSC Neapol  (neděle 15:00)
Fiorentině se v nové sezóně daří a tým Cesare Prandelliho se pohybuje na předních místech ligové tabulky. Nyní ale bude muset svoji sílu ukázat i v nedělním utkání proti Neapoli.

Viola je jedním z klubů bojujících o první místo ligy, aktuálně je čtvrtá, sedm bodů za vedoucím Interem Milán. Také v Lize mistrů se Fiorentině daří, v uplynulém týdnu vyhrála na hřišti Debrecínu 4:3 a je velkým adeptem na postup do další fáze soutěže. Jedinou starostí kouče Prandelliho je v této sezóně přetlak v útoku, k dispozici má totiž hned tři prvotřídní střelce, Adriana Mutua, Alberta Gilardina a Stevana Jovetiče.

Podle ředitele klubu Sandra Menucciho však mohou všichni tři hrát i společně. "Jovetič, Gilardino a Mutu společně? Jsme hodně ofenzivně hrající tým, ale tohle rozhodnutí závisí na trenérovi. Myslím si, že jsou to hráči, kteří mohou vedle sebe nastupovat. Proti Neapoli musíme hrát opatrně, Mazzarri je vynikající trenér a tým se v posledním přestupovém období posílil. Mají hráče, kteří nás mohou kdykoliv zničit. Quagliarella je jedním z nich, stejně jako Lavezzi," myslí si Menucci.

Neapol je v nové sezóně velkým zklamáním a nachází se až na čtrnácté ligové pozici, ztratila totiž všechny čtyři venkovní zápasy a inkasovala v nich jedenáct gólů. V domácím zápase proti Boloni Neapol nezaváhala a vyhrála 2:1. Slovenská hvězda Marek Hamšík proto věří, že jeho tým tohle vítězství nastartuje.

"Ve Florencii musíme předvést to, co jsme ukázali minulý týden. Naše nedělní vítězství bylo důležité, potřebovali jsme vylepšit naše ligové postavení, což se nám podařilo. Ale je příliš brzy na řeči o zlomu, protože tento víkend očekáváme těžký zápas. Doufáme, že zlepšíme naši formu ve venkovních zápasech a staneme se tak silným týmem, jako v minulých letech," řekl Hamšík.

Domácí Fiorentina podle všeho nastoupí s jediným útočníkem Gilardinem, kterého bude doplňovat Mutu, na Jovetiče tak zůstane pouze místo na lavičce náhradníků. Chybět budou Savio a Marco Marchionni. Na straně Neapole do utkání nenastoupí potrestaný Paolo Cannavaro a zraněný Juan Zuňiga. Mimo hru jsou také Fabiano Santacroce a brankář Morgan De Sanctis.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Frey - De Silvestri, Gamberini, Kroldrup, Gobbi - Montolivo, Zanetti - Santana, Mutu, Vargas - Gilardino
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Iezzo - Grava, Rinaudo, Contini - Maggio, Pazienza, Gargano, Hamšík - Aronica, Quagliarella, Lavezzi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.72 - 3.40 - 4.80
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Città di Palermo - Udinese Calcio  (neděle 15:00)
Udinese je po osmi kolech s 11 body až na dvanáctém místě a rádo by se posunulo výše. Proti rozjetému Palermu to ale nebude mít zrovna jednoduché, obzvlášť, když se hraje na Stadio Renzo Barbera.

Rosanero mají skvělou formu, když vynikající vítězství nad Juventusem naposledy potvrdili další výhrou v Livornu. Venku se Palermu obvykle nedaří, avšak v Livornu to bylo o něčem jiném. "Bylo to skvělé vítězství. Chceme se letos vrátit do Evropy," poznamenal Fabrizio Miccoli, útočník domácích. "Jsem neuvěřitelně šťastný, ten gól je pro mé dvě dcery," dodal autor vítězné branky Federico Balzaretti.

Proti Palermu bude stát v neděli Udinese, které prožívá těžké chvíle. Svěřenci Pasquale Marina prohráli dva zápasy v řadě a potřebují zabrat. Zejména poslední domácí porážka s Atalantou byla hodně nečekaná. "Pro tuto prohru nemáme žádnou výmluvu," prohlásil Marino. "Naše první půle nebyla špatná, ale pak vstřelili dva úžasné góly a bylo to. Máme mladý tým a na podobný průběh umíme jen těžko zareagovat."

Bianconeri však před zápasem hraje do karet fakt, že proti nim nenastoupí distancovaný obránce Simon Kjaer. To je pro Palermo velmi špatná zpráva a kouč Walter Zenga zvažuje, že kvůli tomu opustí od tradičního rozestavení 3-4-1-2 a na trávník vyšle borce ve formaci 4-3-1-2. Hosté podobný problém řešit nemusí, ačkoliv kupříkladu zdravotní stav útočníka Di Nataleho také není ideální.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Rubinho; Cassani, Goian, Bovo, Balzaretti; Nocerino, Migliaccio, Bresciano; Simplicio; Cavani, Miccoli
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovic; Basta, Coda, Domizzi, Lukovic; Sanchez, D’Agostino, Inler, Pepe; Floro Flores, Di Natale
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.20 - 3.55
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
AS Řím - AS Livorno  (neděle 15:00)
Fotbalisté AS Řím přivítají poslední Livorno a nic jiného než zisk tří bodů neberou. Hosté by měli být speciálně namotivování, mají totiž nového trenéra, jehož cílem bude dostat Livorno ze sestupových příček.

AS Řím ztratil v minulém kole všechny tři body a poprvé tak pod vedení Claudia Ranieriho v lize prohrál. Římané nestačili ve šlágru na AC Milán, ovšem horší než milánský klub nebyli. Vlky poslal brzy do vedení Menéz, jenomže Rossoneri zápas brankami Ronaldinha a Pata otočili. Zpět na vítěznou vlnu je může dostat domácí zápas s Livornem, ve kterém bude AS Řím jasným favoritem.

Hostující Livorno prožívá výsledkovou krizi a v domácí soutěži se mu vůbec nedaří. V klubu tedy došlo k očekávané změně. Dosavadního trenéra Gennara Ruotola nahradil Serse Cosmi. Ruotolo s Livornem nezaznamenal jedinou výhru a tým se tak krčí na samotném konci ligové tabulky, je však nutné podotknout, že Ruotolo nebyl na lavičce Livorna sám. Tým rovněž vedl Vittorio Russo a i on se s klubem musel rozloučit. Zpočátku se jako o náhradě skloňovalo jméno Gigiho Cagniho, nicméně vedení později zvolilo Cosmiho. Ten teď bude mít za úkol dostat Livorno z pásma sestupu. Premiéru bude mít na horké půdě AS Řím.

Giallorossi laborují s poměrně početnou marodkou, proti Livornu si nezahrají Motta, Julio Sergio, Tonetto, Cerci a rovněž kapitán Francesco Totti. Livornu bude zase scházet trojice fotbalistů - Mozart, Rival a Vitale.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Doni - Cassetti, Mexes, Burdisso, Riise - Taddei, Pizarro, De Rossi, Perrotta - Menez, Vucinic
AS Livorno - pravděpodobná sestava:
De Lucia - Perticone, Knezevic, Miglionico - Raimondi, Pulzetti , Moro, Bergvold, Pieri - Candreva - Danilevicius
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.25 - 9.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Siena - Juventus FC  (neděle 15:00)
Juventus už čtyři kola po sobě nezvítězil a ztráta na vedoucí Inter dosáhla sedmi bodů. Možnost vylepšit si tuto bilanci bude mít Stará dáma v Sieně, která zatím předvádí fotbalovou bídu a s pěti body je předposlední.

Sieně se ne a ne začít dařit, jedna výhra na kontě pasuje Sienu do role sestupového týmu. Současná devatenáctá, tedy předposlední, pozice odpovídá aktuálním výkonům. Siena naposledy prohrála v Parmě a ani před tímto kolem se jí nedařilo. Fanoušci začínají být nespokojení a pod Marcem Giampaolem se kýve trenérská židle. Další jeho zápas bude tedy možná zápasem o samotné přežití, Giampaolo rozhodně nemá záviděníhodnou situaci, jeho celek totiž změří síly s Juventusem.

Stará dáma také neprožívá nejšťastnější období, oproti Sieně je to sice lehký odvar, jenomže Juventus má hrát o čelo ligy a nikoliv ztrácet body s Palermem nebo Bolognou. Juventus naposledy remizoval s Fiorentinou 1:1, když v tomto zápase brzy prohrával. Svěřenci trenéra Cira Ferrary ztrácejí na vedoucí Inter po sobotě už sedm bodů, od druhé Sampdorie ho dělí bodů pět. Nepříliš přesvědčivé výsledky v lize nenapravila ani povinná výhra v Lize mistrů nad izraelským Maccabi Haifa. Italský gigant vyhrál pouze 1:0.

Proti Juventusu nenastoupí Rossettini, Jaakkola, Ghezzal a Fini. Poslední dva jmenovaní si odpykávají karetní trest. Zatímco v případě Ghezzala se jedná o trest na jedno utkání, Fini si nezahraje celkem tři duely. Juve na to také není optimálně, Tiago, Del Piero, Salihamidzic, Marchisio, Zebina a Trezeguet mají nejrůznější zdravotní potíže.
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Curci - Rosi, Ficagna, Brandao, Del Grosso - Vergassola, Codrea, Ekdal - Jajalo - Maccarone, Calais
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Caceres, Legrottaglie, Chiellini, Grosso - Melo, Poulsen - Camoranesi, Diego, Iaquinta - Amauri
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 6.20 - 3.45 - 1.58
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Chievo Verona - AC Milán  (neděle 20:45)
Po Římu a madridskému Realu si budou chtít fotbalisté AC Milán smlsnout i na Chievu, které bude mít výhodu domácího prostředí. I když jsou oba týmy od sebe vzdáleny pouhé dvě příčky, tak jakákoliv bodová ztráta na stadionu Bentegodi bude pro Rossoneri brána jako neúspěch.

Fotbalisté Chieva v minulém kole přerušili svojí pětizápasovou šňůru bez porážky, když doma nestačili na Bari. Veronský celek podlehl 1:2 a v tabulce se propadl na desáté místo. Přeskočilo jej právě Bari. Nicméně i desátá příčka je pro tento klub velkým úspěchem, a na konci sezony by byli ve Veroně s podobným umístěním určitě spokojeni. Chievo má nyní před sebou velkou výzvu - obrat o body Milán, který, jak se zdá, našel ztracenou formu.

Milán překvapil fotbalovou Evropu výhrou na stadionu Santiaga Bernabeua, a alespoň na chvíli umlčel své kritiky. V letošní sezoně je to teprve podruhé, kdy si Rossoneri připsali dvě soutěžní výhry po sobě, zvláště proti tak silným týmům, kterými Real i Řím jednoznačně jsou.

Výhry nad AS Řím a Realem Madrid by měly Milánu především po psychické stránce pomoci. A jestli je krizové období definitivně u konce, ukáže až zápas ve Veroně. Milán tak bude mít před sebou papírově slabší tým, který by měl porazit. Rossoneri si jsou dobře vědomi, že právě v těchto utkáních se může rozhodovat o mistrovském titulu.

Chievo nastoupí bez Rigoniho a Mora, suspendovaný je obránce Yepes. Trenér Leonardo má o něco plnější marodku. Bonera, Di Gennaro, Abbiati, Onyewu, Storari, Gattuso, ti všichni jsou zranění. Hrát nebude ani nový kapitán týmu Massimo Ambrosini, který je v karetním trestu. AC Milán je jednoznačně úspěšnějším celkem, než Chievo. Dokazují to i vzájemné zápasy, ve kterých převážně dominoval právě Milán.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Frey, Morero, Mandelli, Mantovani - Luciano, Iori, Marcolini - Pinzi - Pellissier, Bogdani
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Dida - Oddo, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski - Flamini, Pirlo, Seedorf - Pato, Huntelaar, Ronaldinho
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.75 - 3.15 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán861119:519
2.UC Sampdoria852113:717
3.Juventus FC843112:715
4.ACF Fiorentina84318:515
5.Parma FC84229:914
6.Janov CFC841314:1613
7.Città di Palermo833211:912
8.AC Milán83326:812
9.AS Bari82518:511
10.Chievo Verona832310:811
11.AS Řím832315:1511
12.Udinese Calcio832312:1211
13.SS Lazio82427:810
14.SSC Neapol831411:1410
15.Calcio Catania81438:117
16.Cagliari Calcio82157:107
17.Bologna FC81346:106
 Atalanta BC81346:106
19.AC Siena81257:125
20.AS Livorno80352:103

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (254)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tmu neverim ze nebude hrat Samuel

Reagovat
smazaný uživatel

Není v nominaci.

Reagovat
smazaný uživatel

treba jednoznacne vyhrat

Reagovat
Jajinek

Dnes by měl hrát Patrick!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska opět živě na Sport 1. Vieira místo Dejana a se sestavou souhlas. Povinné 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po galavečeru na Santiago Bernabeu se vrátíme opět do normálního světa..jednou už tady psal GATTUSO, že tohle bude zápas pravdy a má recht. Neočekávám, že Seedorf, Pirlo či Dinho se vybičují jako ve druhém poločase, ale pokud nastoupí Flamstr a Borrielo, tak očekávám od nich dobré výkony - jinak se jim základní sestava hodně vzdálí. Ještě pár slov k Leonardovi: 4-3-3, které jsme viděli v Madridu je hratelné a speciálně 2. poločas ukázal, že pokud pořádně zapracujem, tak s tímto systémem můžem v budoucnu sklízet úspěchy. Hlavně se nebát a prát tam co nejvíce útočných hráčů, fenomén Nesta a dříč Silva to ubrání Forza Milan a zítra ještě forza Napoli.

Reagovat
smazaný uživatel

No doufám, že dnes se nebudu muset rozčilovat a v poklidném, tempu si upevníme první flíček. Nepotřebuju vysoké výhry, byť by to bylo pěké. Jakákoili výhra je vítaná.

FORZA INTERNAZIONALE!!!

Reagovat
Jajinek

Já bych bral výhru, kterou nebudeme muset honit v posledních minutách a nebudeme kvůli ní během zápasu muset překopat 2x sestavu a systém, jak už bývá zvykem....Velice by mě navíc potěšilo, kdyby se trefil Samy a třeba trochu chytl Santon.

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

To já už jsem přišel na to, že mě dřťky jako např proti Atléticu moc nebaví....daleko víc si užívám zápasy, kde ještě kolem 70.minuty není rozhodnuto a čekáš, jestli to tam ten tvůj tým ještě stihne dokopat...

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to sice zajímavé, ale zažívat víckrát do sezony zápas jako proti Udine, kdy Wes na 2-1 dával v nějaké 93. minutě, tak bych brzo skončil v Bohnicích . Jinak, taky nepotřebuju sledovat debakly jako s Janovem, pro mě jakožto uvědomělého Interistu, jsou běžné 2-0 uspokojující a zvyklostní - naučil jsem se počítat výsůledky a trofeje, ne počty gólů. Jasně, je krásné někomu dát 5-0 a úplně ho vymazat ze hřiště, ale takto stejně nejkde hrát pořád a já vím, že Inter takový ani není. Na druhou stranu - sledovat Derby della Madonnina v duchu letošního 2. kola je nikdy neomrzející pohádka

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak z debaklů máš největší radost, když je to proti rivalovi, tio pak fans soupeře můžou lézt kanálama. Jooojoooo CFC - Sp*rs 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas kole je ovšem v 18-00

Reagovat
smazaný uživatel

2. so 17.tymom a zápas kola

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopil, nevadí

Reagovat
smazaný uživatel

ja len že to beres trochu neobjektivne

Reagovat
Jajinek

No on to bral subjektivně a to jsi právě nepochopil...

Reagovat
smazaný uživatel

ja som mu reagoval na to preto,lebo dal do uzadia zápas Inter-Catania a že zápas kola je Sampdoria-Bologna a prilis vela subjetivity sa mi nepaci,ale tak ked im fandi tak budis,ale zareagovat som musel

Reagovat
Jajinek

já vím, ty prostě reagovat musíš...

Reagovat
smazaný uživatel

tak sme v diskusii,tak preco by som tu nemohol napisat nejaky koment? a aj ty si tu musel zareagovat i ked s tebou som sa tu vobec nebavil,ale tak mne je to jedno ci zareaguješ ci nie

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Bologna na favority umí, obávám se remízy

Reagovat
Jajinek

Jj, už jsem měl Dorii na lístku a pak mi hlas z hora říkal, škrtni to, škrtni to....a šupsnul jsem tam Palermo...

Reagovat
smazaný uživatel

Di Nataleho není radno podceňovat.

Reagovat
10

taky jsem o tom přemýšlel, ale rychle jsem si to rozmyslel...Palermo taky docela risk, na nás se připravili dokonale, ale jinak to je slabota, moc jim nevěřím, navíc s Udine...to bych spíš dal Fiorentinu

Reagovat
Jajinek

Risk ano, ale s kurzem 2,2 je to krásné. Violu mám taky...

Reagovat
Shevchenko

Já ji mám na tiketu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to bral z mýho pohledu. Fanouškovství

Reagovat
M11

Reagovat
10

já vím

Reagovat
10

jinak pánové, tenhle víkend jedeme na tisícovku komentářů, tak se snažte...těžko dá Inter znovu 5 gólů, aby tady bylo 150 komentů "goooool" od fanoušků Interu

Reagovat
smazaný uživatel

budem oslavovat aj goly Juventusu a pridavat komenty,ked date gol lebo mam na vas vsadene,tak dufam,že bude poriadne hrat a vyhrate

Reagovat
Jajinek

No, nejlepší by bylo, kdybys už žádné komenty nepřidával...

Reagovat
smazaný uživatel

nestar sa do mna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

grrrr

Reagovat
Lubinterista

né asi

Reagovat
Jajinek

Dobře, tohle kolo budeme slavit branky Bari...!!!...a jestli dá gól Kutuzov, naprosto to tady zaspamuju....

Reagovat
10

tak to nedáme ani 500

Reagovat
smazaný uživatel

jj, máš recht, těžko to dnes zůstane u 5, spíš to vidím na 7-8

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavej, jestli dnes nastoupí muž se železnou maskou. Nevidět Pazzovi do obličeje, to by se mu možná dalo i fandit . Jinak doufám, že je Doria sestřelí, chtělo by to ještě na pár týdnů aspoň nějaké drama na čele. I když Interu dnes chybí zeď i motor, takže to smrdí remízou...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rozehnal hadra...

Reagovat
Jajinek

Jo no, člověk by ani neřekl, že dnes takový Milito nebude chybět nejvíc. Ale věřím, že to Vieira s Cordóbou vzládnou. I když Iván byl třeba na začátku zápasu v Cagliari hodně nesvůj. Ono to bez motoru bude zajímavé, dolů z výkonem půjde Drago, který z hry Cambiassa hoděn těží....takže to chce aby sedl zápas Wesovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsem, že Vieira bude na lavičce a Stankovič na pozici Cambiassa, kde výborně zvládl derby. Uvidíme, jako vždy to bude o prvním gólu...

Reagovat
Jajinek

Takže Muntari základ. Já už nevím, kdy toho Patricka chce postavit...zrovna proti silně poziční záloze Catanie bych mu věřil, že to zbourá.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám strach, SuperMario ze dva goly v první pulce, Morimoto pak hattrickem otočí, protože Inter bude hrát namistrovaně a budou si myslet, že zapas je vyhrany. A Doria zustane na čele od 19-55, až do losu Seria 2010-11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Córdoba to zvládne, sice dlouho nehrál, ale neočekávám snížení kvality - Ivan je Ivan . Cuchu bude chybět více, ale Dejan má formu, snad to klae. Taky bych nechal hrát Vieiru, začíná mi připadat, že José s tím Muntarim uzavřel nějakou sázku o počtu startů

Reagovat
smazaný uživatel

*klapne

Reagovat
Antijuve

To zase bude porod.Catania bude bránit od obránců až po kustoda týmu a s naší "tvořivou" zálohou se budeme těžce prosazovat.Můj tip je ušmudlaná výhra 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

byť nerad, obávám se podobného vývoje

Reagovat
Tomanatura

Tak pokud si dobře vzpomínám, tak Muntari má za Inter bilanci proti Catanii 2 zápasy - 2 červené. Tuším, že vždy to bylo proti Tedescovi. Ale ten už nehraje.

Reagovat
Jajinek

V Catanii si tu kartu pamatuji, ta byla vcelku nesmyslná...teď si neuvědomujmu co se stalo doma...

Reagovat
Jajinek

Jo, tak to bylo hned v 2. kole, tak tam na něm Tadesco byl pověšen jak ozdoba na vánočním stromečku a pak se skácel jak podťatý. Ale tahle byla asi zasloužená, každopádně zajímavá statistika...

Reagovat
Tomanatura

Já si pamatuju, jak jsem se neuvěřitelně smál, že zas tu kartu dostal. Ani bych se nedivil, kdyby i dnes. Do třetice všeho dobrého

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, dnes ne

Reagovat
smazaný uživatel

Giacomo je chytrý hráč no.

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Doria

Reagovat
smazaný uživatel

Fanatonioooo assist!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A pan neznámý teď prý taky bene attaco!

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, nadherna akce, Pazzo na prsa zady k brance, sklepl k noze, a ze vzduchu našel Manniniho a ten asi golem kola trefil síť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry den Scudetto

Reagovat
10

nashledanou

Reagovat
smazaný uživatel

Eště pochybuješ

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Colomba si teď asi zpívá "Nééé pětku nééé já jsem v tom nevinně. Tak prosím pětku ne. Tak prosím pětku ne".

Reagovat
smazaný uživatel

Castelazzi ma na golmana velmi zajmavě sladěný dres. Ale je pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

Ručník, ručník...

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

MANNINI CRACK !!!

Reagovat
smazaný uživatel

co sním letos sakra je? Loni takový troškár

Reagovat
smazaný uživatel

To je něco jak s Pazzinim, Antonio jim to dává přímo pod nos. Pazzini si umí stoupnout, Mannini zas není línej, to vedle Cassana stačí...

Reagovat
M11

Reagovat
terry

Mannini. Fanta je moje, Ševo.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Doria musí střílet, co nejvíc to jde, v takovem zapase tam spadne všechno.

Reagovat
10

upřímně, tohle jsem nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

úúú

Reagovat
smazaný uživatel

pazziniii...

Reagovat
smazaný uživatel

Pazzoro

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole Doria

Reagovat
smazaný uživatel

vás potrápí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Po tomto kole bude Sampdoria numero uno

Reagovat
10

počkej na středu, uvidíš, kdo je v Itálii numeru uno

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, do Torina se jede tentokrat pro body. No nevadí, i když Juve mam rad. Bude mi vás líto

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Bod by byl zlatý.

Reagovat
smazaný uživatel

pekne Bologna

Reagovat
smazaný uživatel

ty voe, Portanova břevno

Reagovat
smazaný uživatel

Zaděláno na drama .

Reagovat
smazaný uživatel

Frajírci...Zas nastoupili s pocitem, že se jim nemuže nic stát. Hlavy dolů, a makat!!

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si o přestávce četli EF, s tím Scudettem jsi přestřelil...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cassano vs Portanova, to je maso.

Reagovat
smazaný uživatel

SAMPDORIA,GRAZIE

Reagovat
smazaný uživatel

blucerchiati

Reagovat
smazaný uživatel

Starting lineup for tonight's Serie A -Inter Milan:

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 2 Cordoba, 26 Chivu; 4 Zanetti, 14 Vieira, 11 Muntari; 10 Sneijder; 9 Eto'o, 45 Balotelli

-namiesto Chivua by som dal Santona a este by som tam dal namiesto Muntariho Stankovica,ale toho Jose asi setri

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Inter do toho!!!

Reagovat
smazaný uživatel

SAMMYYYYYYYYYYYYYYYYYy

Reagovat
smazaný uživatel

a treba pochvalit aj Muntariho

Reagovat
smazaný uživatel

tak nakoniec te gol dal Muntari,pekne

Reagovat
GEGE

Snad nás ty dvě výhry nakopnou a dneska odvezem body.

FORZA MILAN!

Reagovat
GEGE

3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Trewe, dnes je to na tobě, věřím schopostem tvých borců

FORZA SIENA!!!

Reagovat
10

anální horolezec...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

dneska zase pochvala pro Sport1, pěkně to vybrali dokážu si ale představit, že utkání Fiorentina:Neapol bude zajímavější, než to naše

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle ale sakra při troše dobré vůle Hamšíka v defenzivě mohlo fungovat:

---------------Morgan---------------

Zuniga--Campa---Canna---Kuknp

Maggio--Cigarini--Hamšík-Mannini

----------Quaglia--Lavezzi---------

Defenzivnější:

---------------Morgan---------------

Campa--Canna---Contini---Kuknp

----------Cigarini-Gargano---------

Maggio-------Hamšík-------Mannini

-------------Quagliarella-------------

* Kuknp - Kurva už konečně nějaká posila

Reagovat
Tsigi

Mannini je ve spoluvlastnictví ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ten byl vyhozen.

Reagovat
Tsigi

já to četl tady v nějakým článku, že to je spoluvlastnictví

http://www.eurofotbal.cz/clanky/campagnaro-posilil-neapol-do-sampdorie-jde-mannini-90124/

takže asi chybka

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
terry

Teďka jsem zkouknul záznam Dorie a ta první branka Manniniho? Úžasná akce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

Dneska se hrozně moc těším na zápas s Chievem, zajímá mě jestli dokážem navázat na posledních 20 minut proti Realu . Podle gazzety má hrát Jankul, takže klasickej průchoďák, Oddo minule zahrál dobře, ale je mi jasný, že nenaváže. Zbytek očekávaný, možná by mohl nastoupit Borrielo místo Huntelaara, ale osobně bych to nedělal. Těším se na Seedorfa poslední zápasy mě baví a to už ho snad 2 roky vyhazuju z týmu.

Tip 0:2 Pato, Seedorf

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Seedorf se mi taky začal zase líbit

Reagovat
Tsigi

tak hlavně v LM ukazuje svou třídu

moc hráčů jeho typu není anebo mě žádný nenapadá

Reagovat
smazaný uživatel

no ja nevim 30minut a kazdej tu skoro orgac...navic real nic moc

Reagovat
Tsigi

proti Marseille taky dvě geniální přihrávky z 5 golu v Lize mistrů asistoval u 3

Reagovat
smazaný uživatel

ted se divam na sestrih(marseille) a to byl snad ofsajd ten prvni gol ne? jinak jasne z mista na to porad ma i dinho ale to je na AC jaxi malo...par krasnejch zapasu z toho bude ale na delsi konkurenci asi ne

Reagovat
Tsigi

ofsajd to asi byl

já jsem rád,aspoň za to, co momentálně převádí a je mi jasný, že běhat už nikdy nebude, ale stačí mi, když bude přihrávat, tak jak v posledních zápasech přihrává

Reagovat
smazaný uživatel

Seedorf umí hlavně velmi dobře uklidnit hru, míče se mu odebírají hrozně těžko

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tak často AC nevyhrava, aby to bylo potřeba

Reagovat
Tsigi

6.12 uvidíš, jak uklidňuje hru proti Dorii

Reagovat
smazaný uživatel

nemam slov

Reagovat
smazaný uživatel

tak třeba při situacích kdy jankul, zambro a oddo sprintují s míčem přes celé hřiště a pak svými typickými centry to nakopnou do 1. hráče, který před nimi stojí..to potom je potřeba, aby se hra uklidnila a oni se mohli v klidu vydýchat. ..jinak včera Cassano ..on by udělal střelce i ze mě

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, asi prohraješ, mam dva střelce, dvě asistence...No uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

2 střelce? Ziegler a? já se nebojím, protože dnes to bude 3:3 - Hamšík, qua2x, mutu2x a montolivo..

Reagovat
smazaný uživatel

Muntari. Doni zas dostane tak ze čtyry goly,a budu Ti ještě odčítat jak minule za Ameliu

Reagovat
smazaný uživatel

to mě pos*r..věčně brečíš, že se ti nedaří a ono se to obrátí zrovna v zápase proti mě. jdu na chvost, ostuda, bída..víc jak dva góly nedám, protože prožíváme krizi. .ještě, že se nepadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec možna C bude, uvidime, psal mi Jajinek, že by začal...Uvidi se. Máš na mě tři body naskok, musel bych Tě porazit asi 7-0,abych šel před Tebe, pokud jen 6-0, tak mame stejny rozdíl skore, a měl bych vic střelenych golu.Asi i tak bych šel před Tebe, to by ale musel dneska Cavani dat tak hattrick, Foggia ze dvě asistence, a D´Agostino zahrát konečně, jak loni.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych si chtěl zahrát s Gattusem v jedné lize, takže doufám, že ještě letos nespadnu. .já jsem vsadil na 4 týmy - Siena, Neapol, Milán a fialky..samozřejmě jsem to prokaučoval, protože jediné fialky jakž takž hrají, ale Mutu je hold invalida.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. Nevím co je poslední dobou s GATTUSEM, ještě nehodil sestavy na fantu, a celkově to tam vždycky hodí pozdě... Škoda ztratit takoveho frajera

Reagovat
terry

Říkal něco v tom smyslu, že za to může ženská.

Reagovat
smazaný uživatel

To vím...Ale i tak.

Reagovat
terry

Tak určitě to nebude na pořád. Třeba jen teďka nestíhá. Pochybuju, že by se vzdal této skvělé hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale take furt prohravat...take to neni žadný med

Reagovat
terry

Proto ty smajlíky.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to není..vím o čem mluvíš

Reagovat
smazaný uživatel

To víme oba

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

GATTUSO má teďka, řekl bych, důležitější věci na práci.

Reagovat
10

uklidňovat hru je to poslední, co AC potřebuje

Reagovat
smazaný uživatel

vysětloval jsem to výše, ale všeobecně si myslím, že uklidňovat hru musí každej tým v každém zápase, ať vedeě 4:0 nebo prohráváš..

Reagovat
smazaný uživatel

jinak ty prihravky luxus no

Reagovat
smazaný uživatel

tak jim to přej no

Reagovat
smazaný uživatel

ja preji jen interu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad AC VYHRAJE

Reagovat
smazaný uživatel

Podle Sky Sports Italia včera Iván Mužem zápasu. Zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

potřebuju spravit náladu....AC rupněte zase

Reagovat
smazaný uživatel

radeji Juve...nebo aspon remiz

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol aspoň bod, a Siena ze tří

Reagovat
smazaný uživatel

klidne...a chievo teda taky tri no

Reagovat
smazaný uživatel

AC mi neva,ale kdyby prohrali,aspoň by měli statistiku 3-3-3

Reagovat
smazaný uživatel

ale Juve musi vyhrat,mam na nich podane

Reagovat
10

už se vybarvuje chlapec...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

Reagovat
smazaný uživatel

Reggina dnes vyměnila trenéra, Novelina mění Ivo Iaconi. Hmm, tak Wlaterovi to krutě nevyšlo, trochu začínám pochybovat o jeho tren. schopnostech.....

Mimochodem Saleritana včera první výhra a Ciccio 2 góly

Reagovat
Mr.Jindros

Následující tři zápasy musíme vyhrát. Tečka.

Reagovat
10

Reagovat
jtbs

vsechny zapasy do konca sezony musime vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

jo..

dalo by se to na sport 1 sledovat po netu?

napište mi odkaz dik

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ouuu, tak dneska Molinaro šouuu, asi opravdu dám přednost Juve.

Reagovat
jtbs

len to nie

Reagovat
10

Molinaro? ten není ani na lavičce...

Reagovat
10

Reagovat
Jajinek
Reagovat
terry

Kouká někdo na Bari - Lazio?

Reagovat
smazaný uživatel

link na juve????

Reagovat
10

www.bet365.com a Sport1

Reagovat
smazaný uživatel

njn to je mi na piču...

Reagovat
Shevchenko

bet365 ti nestačí?

Reagovat
Shevchenko

Meeesto!

Reagovat
smazaný uživatel

nemáte někdo link na manchester liverpool????díky

Reagovat
M11

nevim jestli si tady spravne

Reagovat
smazaný uživatel

na diskuzi v premier league ti poradí spíš.

Reagovat
Slejdy

a kua

Reagovat
smazaný uživatel

Frey je zvíře.

Reagovat
smazaný uživatel

Růženka Tavano gol, to mi ho vyndej.

Reagovat
smazaný uživatel

Dívej proti komu to hraje.

Reagovat
Tsigi

já dám Mexese do fanty protože jsem si říkal, že je nemožný, aby jim dalo Livorno gol a opak je pravdou

stejně to je jedno, protože mere už mě zničil

Reagovat
smazaný uživatel

... Okaka zas na lavičce

Reagovat
Mr.Jindros

Co to je? Snad ty tři body nakonec urvem. Molinaro skutečně není náš největší problém. Jedinou šanci první půle měla Siena.

Reagovat
10

není náš největší problém, ale stejně dokáže z 8-mi nahrávek za poločas zkazit 7...jinak zatím fakt strašný

Reagovat
jtbs

Molinaro a De Ceglie hraju pri zakladani utoku na v podstate vedla seba a De Ceglie je o 2 triedy lepsi. Molinaro nedal presny center a kazi prihravky..je to velka slabina!

Reagovat
smazaný uživatel

Buffon zase ukázal svoji extratřídu.

Reagovat
smazaný uživatel

a teď stylově ukldinil Robur kotel

Reagovat
smazaný uživatel

Doni nekopal penaltu!!

Reagovat
smazaný uživatel

Teď je o tom na fantafóru asi čtyřstránková diskuse. Skandál sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

no bodejť tyjo

Reagovat
Alberto Aquilani

Bože vyhodte to nemehlo Vučiniča . To je najhorší útočník Ríma od čias , ehm , od roku 1927 . Mal sa predať už v lete za 25 mil.do Chelsea , neviem na čo čakali , viac už zaňho nikdy nedostaneme , a jeho top forma bola druhá polovica sezony 2007/2008 , ani tú už nikdy neprekoná .

Reagovat
smazaný uživatel

20 mil. za za nej bylo asi moc, v poharech mu to tam padalo, ale v posledni dobe je to hruza

Reagovat
Alberto Aquilani

Ale Chelsea zanho okolo 20-25 naozaj dávala .

Reagovat
terry

Kachna.

Reagovat
Alberto Aquilani

Keby sa začalo rokovať , tak by to nebola

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych řekl

Reagovat
GEGE

De Ceglie

Reagovat
jtbs

presne tak

Reagovat
Alberto Aquilani

Do ryti , v tom štdiu kde dávajú ASko je Di Canio , toto už o čom !

Reagovat
smazaný uživatel

člověk překousne ledacos že.. ale ocať pocať

Reagovat
Alberto Aquilani

By som ešte tú prehru prežil , ale že tam je Di Canio a ešte k tomu má modrú kraatu, tak to néé ....

Reagovat
Alberto Aquilani

Do ryti , v tom štúdiu kde dávajú ASko je Di Canio , toto už o čom !

Reagovat
terry

Jak to vypadá v Bari? Doufám, že je tam šance aspoň vyrovnat.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím jsou domácí jasně lepší, ale Foggia na place, takže se to může rychle změnit. Na stopery Bari se přijel podívat Manchester.

Reagovat
terry

Mám vsazeno, tak snad mě Lazio nezklame. Díky za info.

Reagovat
Slejdy

pokud nedame doma livorno tak nemame narok na nejake poharove umisteni .. zatim strasne

Reagovat
Mr.Jindros

No snad si zahrajem v příští sezóně aspoň UEFU.

Reagovat
smazaný uživatel

neuvěřitelně marny výkon...

Reagovat
Mr.Jindros

Giorgio už se na to nemůže koukat.

Reagovat
terry

Bari.

Reagovat
10

nechápu, proč po výkonu s Haifou nehraje Giovinco...tohle je přesně zápas pro něj

Reagovat
smazaný uživatel

Už i Diego poznal, kdo je to Codrea.

Reagovat
smazaný uživatel

Amauri!!

Reagovat
smazaný uživatel

diky bohu

Reagovat
10

my jsme fakt nebezpečný jen z těch standardek

Reagovat
Mr.Jindros

Ještě neni všem dnům konec. Siena vyrovná.

Reagovat
smazaný uživatel

Frey je teď nejlepší na světě, kdo bude tvrdit něco jinýho, je lhář.

Reagovat
Mr.Jindros

Ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně

Reagovat
10

nejzábavnější na tom zápase byl Slepička

Reagovat
Jajinek

Pokud bychom se řídili výkony favoritů v tomto kole, tak snad ten titul opravdu vyhraje Doria....(když přimhouřím i temení oko tak Bari... )

Reagovat
10

tjn, Sampdoria tak o 20 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

jinak pokud nevznikne největší flame v dějinách diskuse Serie A na EF, tak ten litr tenhle víkend nedáme

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

člověk si odjede o víkendu "na výlet" a jde to tu do kopru

Reagovat
smazaný uživatel

Poznámky:

- Calaio odsimuloval všechno, co moh'

- Jajalo byl nejlepší hráč na hřišti, ukázal svůj talent

- nezklamal ani Codrea, zase karta

Myslím, že remíza by tomu slušela více, ale 3 body má Juve na scudetto a jestli ne, tak budu nasraný...

Reagovat
M11

Reagovat
Alberto Aquilani

Niekedy ľutujem, že som fanúšikom AS . Kurva keby aspoň hrali a prehrali , lenže oni ani nehrajú a aj tak prehrajú .....

Reagovat
Slejdy

dnes slabý výkon...zklamání

Reagovat
Mr.Jindros

Nevíte někdo, jak Slepička vypadá? Nikde nemůžu najít foto.

Reagovat
Alberto Aquilani

Si ho počkáš po škole eee po vysielaní ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou jsem ho viděl ve Snídani s Novou. Připomíná mi Ballottu, černý vlasy, ale má je trochu delší http://www.icbernareggio.it/ragazzi/inter/images/dfp-ballottas.jpg

Reagovat
10

přesně takhle si ho představuju

Reagovat
Shevchenko

Co tam dělal?

Reagovat
smazaný uživatel

Jednalo se o nějaký turnaj v tenise, který hráli tenisté na vozíčku. Ale jakou funkci měl on v tom turnaji, to už si nepamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Komentoval to...dva hráče si snad nesplete.

Reagovat
smazaný uživatel

takovej strejda helmut z horniho bavorska co zaucoval freye v interu...ten vubec nemel image pro inter ale je dobrej

Reagovat
Alberto Aquilani
Reagovat
Shevchenko

Taky jsem se ho už pokoušel hledal.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si ho představuju, že vypada podobně jako Ota Černy

Reagovat
Lubinterista

Je to tenhle, v tom odkazu jsou dvě videa jedno: Tisková konference k příletu Maxe a Cacaa zde

a druhý je pod: Rozhovor po příletu:Honza Slepička se ptal Cacaa zde

Trochu ho pamatuju za komunistů jako komentátora na ČT, myslim, že komentoval hokej.

http://www.fkerapack.cz/index.php?x=fotogalerie_video

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele