Serie A - preview 8. kola

17.10.2009, 10:59, aktualizováno 18.10.2009, 09:47
Previews
V sobotu se hrály v Itálii dva velmi zajímavé zápasy, minimálně stejný počet se dá očekávat i od nedělního programu. Lazio hraje doma se Sampdorií, milánské AC zase přivítá AS Řím. Udinese se střetne s Atalantou, Livorno bude o první výhru usilovat proti Palermu...
Juventus FC - ACF Fiorentina  (sobota 18:00)
Další kolo italské ligy odstartuje velice sledovaný duel mezi Juventusem Turín a Fiorentinou, oba celky čeká během týdne Liga mistrů a jak Juventus, tak i Fiorentina myslí na nejpřednější pozice. Stará Dáma má navíc od minulého kola co napravovat.

Stará Dáma po výbuchu s Palermem bude hledat poztrácené sebevědomí. Juventus na Sicílii tvrdě narazil a po dobrém výkonu domácích prohrál zcela zaslouženě 0:2. Ztráta všech tří bodů je sice nepříjemná, nicméně v Turíně moc dobře ví, že o titulu se bude rozhodovat později, ztráta na vedoucí Inter totiž není taková, že už by se nedala dohnat. Svěřencům trenéra Cira Ferrari patří celkové 3.místo a ztráta na vedoucí Inter činí jen 2 body. Juventus teď čeká silná Fiorentina, která po pomalejším rozjezdu válí.

Viola si v posledním souboji rozdělila body s Laziem za remízu 0:0 a je čtvrtá. V lize mistrů navíc nejspíše bude bojovat o postup do osmifinále, protože skupina, kde jsou dále Liverpool, Lyon a Debrecen je hodně otevřená. Fiorentina dokázala doma porazit Liverpool a její šance na postup mezi šestnáctku nejlepších je velmi reálná, a to i navzdory prohře v Lyonu. Violu v Lize mistrů čeká zápas s Debrecínem a v generálce na tento zápas cestuje do Turína. Pro Fiorentinu to bude velká výzva, Viola za poslední léta udělala velký krok a s Juventusem nehodlá hrát druhé housle.

Trenér Ferrara bude postrádat čtveřici hráčů, včetně božského Alessandra Del Piera, mimo jsou rovněž Tiago, Salihamidzic a Marchisio. Hosté z Florencie jsou na tom mnohem lépe, Prandelli bude mít k dispozici takřka kompletní tým, hrát nebude pouze zraněný Savio. Zápasy mezi Starou Dámou a Violou bývají dosti vyrovnané, vždyť z dvanácti vzájemných utkání skončilo sedm nerozhodně.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Zebina, Cannavaro, Chiellini, Grosso - Camoranesi, Felipe Melo, Poulsen - Diego - Amauri, Iaquinta
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Frey - Comotto, Gamberini, Dainelli, Pasqual - Montolivo, Zanetti - Marchionni, Jovetic, Gobbi - Gilardino
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.40 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Janov CFC - Inter Milán  (sobota 20:45)
Také druhé sobotní utkání bude mít obrovský náboj, zajímavé měření sil zažije Janov, kam zavítá vedoucí celek soutěže Inter Milán. Nerazzurri nedávno na stadionu v Janově padli, tentokrát je však nečeká Sampdoria nýbrž FC Janov, který pomýšlí minimálně na pohárová umístění.

Soupeř pražské Slavie z Evropské ligy se opět zvedl, přispěla k tomu výhra na hřišti Bologni. Janovští totiž dvě utkání předtím prohráli a nedařilo se jim ani v již zmiňované Evropské lize, kde po přestřelce podlehli španělské Valencii. Domácí mají třináct bodů a patří jim pátá příčka, pokud se jim tedy proti Interu podaří zvítězit, tak se svému protivníkovi bodově vyrovnají.

Inter sice nezažívá tolik suverénní start do sezony, jak jsme u něj byli v posledních letech zvyklí, ovšem i tak vévodí italské lize. Nerazzurri vedou jen o skóre před Sampdorií Janov, se kterou překvapivě prohráli. Právě na stadion Luigi Ferraris se nyní svěřenci trenéra Mourinha vrátí, aby si zde napravili reputaci proti druhému janovskému celku - FC. Milánští naposledy zdolali Udinese 2:1 a právě tato výhra je díky bodové ztrátě Sampdorie katapultovala do čela ligy.

Domácí mají dost problémů se sestavením základní sestavy, hrát totiž nebudou kvůli zraněním Jankovic, Juric, Kharja, Criscito, Biava a Papastathopulos. K tomu všemu musíme ještě přičíst absenci vykartovaného Mesta. Inter sice takto rozsáhlou marodku nemá, ale v Janově bude hrát bez svého tradičního útoku. Zranil se totiž Diego Milito a v pořádku není ani Samuel Eto’o. Hrát nebude ani Materazzi a Tiago Motta. Pro Mottu i Milita by měl být zápas s Janovem velice pikantní, protože oba hráči před sezonou v tomto klubu působili. Janov na Inter příliš neumí, Nerazzurri vyhráli všechny předešlé zápasy, včetně toho posledního hraného právě na stadionu Ferraris.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Amelia - Tomovic, Bocchetti, Moretti - M. Rossi, Zapater, Milanetto, Modesto - Sculli, Crespo, Palacio
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Lucio, Samuel, Chivu - Zanetti, Cambiasso, Stankovic - Snejider - Balotelli, Suazo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.10 - 3.15 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Calcio Catania - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
Udržet čtyřzápasovou neporanitelnost a konečně vyhrát bude cílem fotbalistů Catanie, kteří na Sicílii přivítají Cagliari, které zatím potvrzuje, že v letošní sezoně se mu daří více na hřištích soupeřů.

Catanii v současnosti patří sestupové osmnácté místo, celkem čtyři získané body navíc domácí vybojovali z posledních čtyř zápasů. Domácí remíza s Laziem a AS Řím a dva venkovní nerozhodné výsledky proti Atalantě a Bari rozhodně nejsou špatnými výsledky, Catanii však scházejí výhry. Sicilský celek je totiž společně s Atalantou a Livornem jediným týmem, který stále čeká na první tříbodový zisk. Domácí se v posledním zápase prezentovali bezbrankovou remízou v již zmiňovaném zápase proti Bari.

Forma Cagliari, to je velice nevyzpytatelná věc, hosté ze Sardinie hrají jednou dobře, podruhé zas bídně. Svědčí o tom i letošní zápasy, zatímco start se Cagliari vůbec nepovedl, v posledních zápasech už to bylo o něčem jiném, i když poslední zápas s Chievem Cagliari prohrálo. Sardinský celek se zatím překvapivě hledá v domácích zápasech, na stadionu Sant'Elia totiž ještě nevyhrál, ba dokonce ani nebodoval. Daří se mu spíše venku, vyhrál v Bari i v Parmě a tři body bude chtít získat i na horké půdě Catanie.

Catanii zmítá poměrně rozsáhlá marodka, mimo hru jsou Barrientos, Alvarez, Sciacca a Biagianti, dále si odpykávají karetní tresty Delvecchio, Capuano a Spolli. Hosté jsou na tom monhem lépe, postrádat budou pouze Pisana. Bilance obou soupeřů je vyrovnaná, v loňské sezoně vyhrál vždy domácí celek.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Potenza, Bellusci, Silvestre, Marchese - Izco, Carboni, Llama - Mascara, Ricchiuti - Morimoto
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Marzoratti, Astori, Canini, Agostini - Dessena, Conti, Biondini - Cossu - Matri, Jeda
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 3.05 - 2.95
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chievo Verona - AS Bari  (neděle 15:00)
Už pět zápasů neporažené Chievo bude chtít svojí sérii prodloužit v utkání s Bari a ještě tak vylepšit své postavení v tabulce. Jenže i hosté by rádi bodovali, Bari prohrálo jenom jednou a zatím mu patří pozice remízového krále.

Kdo by si pomyslel, že se Chievo bude v úvodu nové sezony pohybovat tolik v popředí, šesté místo, které zaručí Evropskou ligu, je velkým úspěchem. Skvělou formu Chieva nakonec odneslo Cagliari, které doma prohrálo 1:2. Nováčkům letošní ligy se zatím daří, platí to pro Parmu i Bari, tedy aktuálního soupeře Chieva.

Bari skutečně odstartovalo dobře, ovšem vyhrálo zatím jenom jednou. Pět remíz a to včetně těch s milánským AC a Interem je i tak úspěchem a z Bari dělá remízového krále. Naposledy si Bari rozdělilo body s Catanií za remízu 0:0. Jedinou vadou na kráse je střelecká produktivita, hosté totiž už tři zápasy neskórovali, což je varováním do budoucna.

Rigoni a Moro, to jsou dvě jména, která budou Chievu chybět. Na druhé straně je situace mnohem horší, Donda, Paro, Koman, Sforzini, Belmonte a Rivas nebudou moci nováčkovi na hřišti Chieva pomoci. Oba celky se potkaly naposledy ještě v Serii B a pokaždé to bylo velice atraktivní střetnutí. Doma Bari prohrálo 3:2 a ve Veroně remizovalo 2:2.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Frey, Morero, Yepes, Mantovami - Luciano, Iori, Marcelini - Pinzi - Pellissier, Bogdani
AS Bari - pravděpodobná sestava:
Gillet - A. Masiello, Ranocchia, Bonucci, S. Masiello - Alvarez, Donati, Gazzi, Langella - Kutuzov, Barreto
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.00 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
SS Lazio - UC Sampdoria  (neděle 15:00)
Další z řady pikantních zápasů bude k vidění na Olympijském stadionu v Římě. Lazio totiž přivítá druhou Sampdorii Janov a bude hledat cestu, jak se vyhrabat z výsledkové krize. Sampdoria si ale do Říma pojede pro tři body a naději, že se dotáhne v tabulce na vedoucí Inter Milán.

Tolik euforie bylo v Římě, tedy alespoň v té části, která fandí místnímu Laziu, po vyhraném Superpoháru s Interem Milán. Biancocelesti se opájeli, že budou v Itálii bojovat o špičku, což se v prvních dvou kolech skutečně dělo, jenomže pak přišel strmý pád. Lazio od té doby nevyhrálo a se třemi body se krčí na jedenáctém místě. Davide Ballardini si jistě představoval své působení na lavičce Biancocelesti jinak, nicméně odehráno je teprve sedm kol a s prozatímní nepříjemnou situací se dá stále ještě něco dělat.

Lazio si na zlepšení nálady a zvýšení formy pochutnalo před týdnem na bulharském Levski. V Sofii vyhráli Římané 4:0, a odčinili tak potupnou domácí porážku 1:2 se Salcburkem. V ligovém utkání pak sice nevyhráli, ovšem remíza 0:0 ze stadionu Artemia Francchiho proti domácí Fiorentině není žádnou ztrátou. Biancocelesti teď budou mít před sebou Sampdorii Janov, tedy celek, který porazili ve finále Italského poháru.

Sampdoria si zatím na špatnou výkonnost stěžovat nemůže, kdo by to před sezonou čekal, že se hráčům Blucerchiatti podaří takto odstartovat do nového ročníku. Zvláště poté, co Sampdoria obsadila v minulé sezoně až třinácté místo. Jenomže start se svěřencům trenéra Del Neriho vskutku povedl, pouze jedna prohra a jedna remíza řadí janovský celek na celkové druhé místo za Inter Milán, tedy za celek , který už letos dokázala porazit. Sampdoria se mohla dokonce nyní ještě vyhřívat na prvním místě místo Interu, jenomže v domácím prostředí jen remizovala s Parmou.

Finálový zápas Coppa Italia jsme již zmiňovali, a právě to bylo poslední měření sil mezi Laziem a Sampdorií. Pokud by jsme se měli podívat do samotné ligy, viděli bychom, že Lazio doma naposledy prohrálo se Sampdorií v roce 2005. Vzhledem k aktuálním formám týmů, nemá toto utkání favorita. Laziu budou scházet Del Nero, Makinwa, Scaloni a Meghni, Sampdorii zas Regini, Semioli, Tissone a vykartovaný Gastaldello.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Muslera - Lichsteiner, Cribari, Diakite, Kolarov - Dabo, Baronio, Mauri - Matuzalem - Rocchi, Zarate
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Castellazzi - Stankevicius, Lucchini, M. Rossi, Zauri - Padalino, Palombo, Poli, Mannini - Pazzini, Cassano
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 3.25 - 2.95
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AS Livorno - Città di Palermo  (neděle 15:00)
Poslední celek soutěže Livorno přivítá Palermo a bude konečně chtít zvítězit. Domácí jsou totiž jedním ze tří celků, které ještě nevyhrály, navíc by se rádi odpoutali od samotného dna. Palermo ale v minulém kole porazilo Juventus a do Livorna si jede pro další tři body.

Velmi špatně se zatím dýchá nováčkovi z Livorna, domácí jsou poslední a na kontě mají pouhé tři bodíky. Co je však nejhorší, je samotný útok. Livorno vstřelilo jednu branku, jinak vždy odešlo z utkání s nulou na ukazateli skóre. Střelecký půst Livorna už trvá 493 minut, což je v nejvyšší italské soutěži ojedinělý jev. Tři body tedy domácí získali za tři výsledky 0:0, proti Cagliari, AC Milán a Sieně, což byl zatím poslední zápas Livorna. Nyní čeká poslední celek ligy Palermo, které chytlo po výhře nad Juventusem obrovskou chuť.

Sicilský celek předvedl proti Staré dámě skvělý výkon a zaslouženě zvítězil. Palermo tak navázalo na remízy s AS Řím a Laziem a o body obralo i dalšího adepta na titul - Juventus. Palermo je aktuálně desáté, ale to rozhodně není konečný cíl. Na stadionu Renza Barbery by si rádi zahráli evropské poháry, koneckonců kvality a kádr na to rozhodně mají, o čemž svědčí již zmiňovaný duel proti Juventusu.

K ukončení střeleckého půstu nemohou v Livornu využít služeb Mozarta, Filippiniho ani Marchiniho. Nicméně ani Palermo nebude kompletní, na stadion Armanda Picchiho neodcestují Liverani, Melinte, Mchedlidze a Tedesco. Palermo ve většině vzájemných zápasů Livorno porazilo, výjimkou byl domácí zápas Livorna v sezoně 2005/2006, to vyhráli domácí 1:0.
AS Livorno - pravděpodobná sestava:
De Lucia - Perticone, Rivas, Miglionico - Raimondi, Moro, Bergvold, Pieri - Pulzetti - Tavano, Lucarelli
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Kjaer, Bovo, Migliaccio - Cassani, Bresciano, Simplicio, Balzaretti - Pastore - Cavani, Miccoli
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.05 - 3.05 - 2.35
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
SSC Neapol - Bologna FC  (neděle 15:00)
Domácí premiéru na lavičce Neapole zažije její nový trenér Walter Mazzarri, Neapol nastoupí proti Boloni, a cokoliv jiného než zisk tří bodů bude považováno za neúspěch. Boloni se zatím nikterak nedaří.

Roberto Donadoni jako trenér Neapole neuspěl a po další porážce, tentokráte s AS Řím, ho ve funkci hlavního trenéra nahradil Walter Mazzarri. Ten by měl tým vrátit někam do bojů o evropské poháry, což byl předsezónní cíl. Neapol má k dispozici velice zajímavý kádr, kterému sluší hrát o víc, než současné patnácté místo. Naples mají na kontě sedm bodů, dvakrát vyhráli nad slaboučkým Livornem a Sienou, remíza pak vzešla z domácího utkání proti Udinese. Série špatných výsledků pak donutila vedení rozhodnout o změně trenérského postu. Od Waltera Mazzarriho si hodně slibují a věří v návrat starých dobrých časů.

Bologna je v tabulce hned o příčku níž, je šestnáctá. Hosté se v minulé sezoně zachraňovali a i letos je záchrana prioritním cílem. V Boloni by se však na konci sezony rádi vyhnuli právě záchranářským pracem, nejlépe by bylo, kdyby si Bologna zajistila Serii A s předstihem. Ale sezona je teprve na začátku a stát se může cokoliv, Bologna naposledy nestačila na Janov, jinak se jí proti zvučnějším jménům poměrně daří. V Miláně proti AC prohráli hosté jenom 0:1, o body pak dokázali obrat Juventus nebo Fiorentinu.

Neapol se musí obejít bez zraněného Santacroceho, jinak bude Mazzarri spoléhat na kompletní kádr. Také hosté mají zraněné hráče, pod Vesuv neodcestují Mutarelli, Bombardini, Santos a Maggi. Poslední měření sil na stadionu San Paolo skončilo remízou 1:1.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Campagnario, Cannavaro, Cintáni - Maggi, Gargano, Cigarini, Jamaik - Aronica, Quagliarella, Denis
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Viviano - Zenoni, Portanova, Britos, Lanna - Guana, Mingazzini, Valiani - Adailton, Zalayeta - Di Vaio
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.55 - 6.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Parma FC - AC Siena  (neděle 15:00)
Na stadionu Ennio Tardini přivítá FC Parma nemastnou a neslanou Sienu. Hosté totiž okupují sedmnáctou příčku a herně se jim vůbec nedaří. Parma je zatím po návratu z nižší soutěže spokojená, patří jí totiž deváté místo.

Pro domácí mohlo být umístění ještě lepší, nebýt posledních dvou zápasů, které se Parmě příliš nepovedly. Především domácí porážka s Cagliari hodně mrzela, nicméně v dalším utkání proti Sampdorii je zisk jednoho bodu úspěchem. Momentálně je Parma na devátém místě, a pokud by takto skončila, určitě by si v Parmě nemohli stěžovat. Po návratu ze Serie B by to byl rozhodně úspěch.

Siena již delší dobu okupuje příčky z druhé poloviny tabulky. Letos vstoupila Siena do ligy velmi špatně a jen díky bídné formě Atalanty, popřípadě Catanie či Livorna není na sestupové pozici. Sieně to navíc v poslední době skřípe v útoku. Nicméně v lize na tom ještě není zdaleka nejhůře, Siena by ale potřebovala co nejrychleji bodovat a sestupovým příčkám odskočit.

Parma nemůže počítat se čtveřicí hráčů. Mariga, Pavarini, Pisanu a Biabiany jsou zranění. Ani Siena nebude na stadionu Ennio Tardini kompletní, oželet musí Rossettiniho a Jaakkolu. Parmě se proti Sieně víceméně daří. Z deseti posledních vzájemných zápasů vyhrála Siena pouze jeden, ten poslední 2:0.
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zaccardo, Panucci, Lucarelli, Castellini - Zenoni, Morrone, Dzemaili, Galloppa - Bojinov, Paloschi
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Curci - Rosi, Terzi, Brandao, Del Grosso - Vergassola, Codrea, Fini - Jajalo - Ghezzal, Maccarone
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.20 - 4.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Udinese Calcio - Atalanta BC  (neděle 15:00)
Udinese doma ještě neprohrálo a dobýt stadion Friuli se pokusí Atalanta. Domácí mají za sebou porážku od Interu Milán, Atalanta zas remizovala s AC Milán. Postavení obou celků je odlišné, Udinese zaujímá sedmé místo, kdežto hosté jsou předposlední.

Fotbalisté Udinese dlouho drželi nerozhodný stav a byli blízko zisku jednoho bodu. V nastaveném čase ale rozhodl ve prospěch Interu Milán Wesley Sneijder a Nerazzurri tak brali všechny tři body. Udinese ale nemusí zoufat, situace v tabulce se zápas od zápasu lepší a v utkání proti Atalantě bude favoritem.

Atalanta je sice předposlední, ale změna kouče jí prospěla. Bergamo totiž pod vedením trenéra Conteho neprohrálo, ale ani nevyhrálo. Tři remízy se můžou zdáti být neúspěchem, ovšem Atalanta obrala o body například AC Milán. O něco podobného se Conteho hoši pokusí na stadionu Friuli, kde se střetnou s Udinese.

Bianconeri se musí v domácím utkání obejít bez Oboda, Ferronettiho, Isly a útočníka Floro Florese. Atalantu kromě výsledků trápí také marodka, Acquafresca, Barreto, Ferreira Pinto, Bianco, Manfredini ani Radovanovič svému celku na stadionu Friuli nepomůžou. Zápasy Udinese s Atalantou bývají dosti nevyzpytatelné a hodně záleží na aktuální formě. Příkladem je loňská sezona, kdy vyhrál vždy domácí celek rozdílem třídy 3:0.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovic - Basta, Coda, Domizzi, Sukovic - Lodi, D'Agostino, Inler, Pepe - Corradi, Di Natale
Atalanta BC - pravděpodobná sestava:
Consigli - Garics, Pellegrino, Peluso, Bellini - Padoin, De Ascentis, Guarente, Valdes - Doni, Tiribocchi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.45 - 5.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Milán - AS Řím  (neděle 20:45)
Osmé kolo italské soutěže uzavře očekávaný duel mezi AC Milán a AS Řím. Stadion Giuseppe Meazzy bude plný očekávání, zda se domácí celek po reprezentační přestávce probudil k lepším výkonů. Na ty bude chtít navázat pod trenérem Ranierim hostující Řím.

Rossoneri začali připomínat starý dobrý Milán ve druhém poločase v utkání s Atalantou, ve kterém se nakonec probili k remíze 1:1 zásluhou branky Ronaldinha. Nicméně opět to nebyl zisk tří bodů, takže ke spokojenosti je přeci jenom daleko. Fanoušci Milána si v poslední době zvykli na to, že jejich hráči velmi brzy inkasují, a pak se přes tuhou defenzívu vůbec nemohou dostat ke střílení branek. Bylo tomu tak v zápase s Curychem, ale i naposledy s Atalantou. Milán je směrem dopředu bezzubý a doplácí na to výsledkově, trenér Leonardo dělá, co může, jenže zápas od zápasu je jeho pozice složitější a čím dál více se hovoří o jeho odvolání. Nejvíce se však vina za špatné výsledky připisuje samotnému vedení, které nebylo schopno po odchodu Kaká přivést jednoho špičkového záložníka.

Kádr milánského AC však stále čítá několik hvězdných jmen, otázkou však je, zda už nejsou hráči přestárlí. Přeci jenom Seedorf, Inzaghi nebo Ambrosini tu nebudou na věky. Na AC teď čeká domácí bitva s AS Řím, Milánští mají krom momentální krize i dlouhodobou nechuť z utkání právě proti Římu. Rossoneri naposledy svého soupeře přehráli v květnu roku 2006. Tristní bilanci proto budou chtít domácí na San Siru napravit a konečně se odrazit k lepším výkonům.

AS Řím také zažívalo špatný vstup do sezony, ovšem po výměně trenéra Spallettiho, jehož nahradil Claudio Ranieri, se začal tým zvedat. Stále to sice není úplně stoprocentní AS Řím, které známe z před dvou let, ale Vlci už neztrácejí tolik bodů a jejich hra se začíná stabilizovat. To potvrdil klub z italské metropole proti Neapoli, právě v tomto utkání prohrávali Giallorosi 0:1, jenomže především zásluhou Francesca Tottiho skóre otočili a vyhráli 2:1. Porážka Neapole navíc stála trenérský post Roberta Donadoniho, jenž byl odvolán. Ranieri tedy zatím u římského kormidla odolává a klub z "věčného města" doufá v návrat na příčky, které zajistí Ligu mistrů.

O vzájemné bilanci mezi Milánem a Římem již byla řeč, pro aktuálně lepší AS Řím to neznamená, že by bylo na San Siru jasným favoritem. Rossoneri nastoupí bez Bonery, Di Gennara, Abbiatiho a Onyewa, který se zranil během reprezentační přestávky v dresu USA. Také Řím nebude kompletní, trenér Ranieri musí oželet Mottu, Julia Sergia, Tottiho a Juana.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Storari - Oddo, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta - Abate, Pirlo, Ambrosini, Seedorf - Pato, Ronaldinho
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Doni - Cassetti, Mexes, Burdisso, Riise - Taddei, Pizarro, De Rossi, Perrotta - Okaka, Vucinic
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.10 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán751114:516
2.UC Sampdoria751112:616
3.Juventus FC742111:614
4.ACF Fiorentina74217:414
5.Janov CFC741214:1113
6.Chievo Verona73229:611
7.Udinese Calcio732211:911
8.AS Řím732214:1311
9.Parma FC73228:911
10.Città di Palermo72329:89
11.SS Lazio72326:79
12.AC Milán72324:79
13.AS Bari71516:48
14.Cagliari Calcio72146:87
15.SSC Neapol72149:137
16.Bologna FC71335:86
17.AC Siena71247:115
18.Calcio Catania70436:104
19.Atalanta BC70343:93
20.AS Livorno70341:83

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (245)

Přidat komentář
smazaný uživatel

som zvedavy ako sa bude dariť nasej novej utocnej dvojici Balotelli-Suazo

Reagovat
smazaný uživatel

Snad vyhraje Janov...,inter už tady kraluje dlouho

Snad vyhraje i ACM-jsem cěrný fanoušek

Reagovat
smazaný uživatel

v pohodě..., jsme tady proti rasismu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem pochopitelně věrnej

Reagovat
smazaný uživatel

Sport 1 nám tenhle víkend nadělil parádní porci a to nejlepší na konec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jn

Reagovat
M11

zacatek taky neni spatny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Výborné zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No mám obavy, a to nemalé... Herní styl Janova nám příliš nekonvenuje, nejsem si jist, jak zvládneme jejich tři ostré hroty - navíc tak kvalitní... Těším se na Hernána, toho mám moc rád, góly si ale snad nechá na příště Sice moc nevěřím třem bodům ,ale ze zásady nikdy nepíšu, že stačí bod, vždycky chci tři, kádr jako ten náš se na žádný "dobrý bod" upínat nesmí... Jsem zvědav na nové útočné duo, doufám, že se Mario probudí v pravý čas. Suazo není špatný, ale dost pochybuju, že je schopný nám vyhrát zápas. Rozhodovat budou patrně zálohy, kde bychom teoreticky měli mít navrch, spoléhám na kvality Javiera a Cuchua, naše eso, jež může zápas rozhodnout, by mohl být Dejan, který je ve výtečné formě

Ora e per sempre Internazionale!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, tohle kolo asi dost napoví, jsou to samé šlágry. Tajně věřím, že Viola potvrdí kvalitu a té staré bábě aspoň dva body uzme

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus FC - ACF Fiorentina 2:0

Janov CFC - Inter Milán 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

já ti dám ty ksindle

Reagovat
10

jen abyste ještě nebyli za bod rádi

Reagovat
smazaný uživatel

Juve nevyhral posledne 4 zápasy,takže nepredpokladam,že Fiorentine da 2 goly a ani jeden neinkasuje

Reagovat
smazaný uživatel

po repre pauze je vše jinak

Reagovat
M11

taky si myslim.. 3-1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
Jajinek

Dal bych za Maria Manciniho, jako trochu staženějšího hrota...a v druhém poločase Suaza....záloha by měla hrát jen bez Motty, tak to snad taková tragédie nebude, i když na výhru si nevěřím...

Reagovat
Tomanatura

Útok Balotelli se Suazem hned od začátku. Janovským by mohla ta rychlost dělat potíže, i když v Interu se asi využít nedá

Reagovat
Tomanatura

(Tak bych to dal já)

Reagovat
smazaný uživatel

já asi taky, Manicni je slaboučký, Mario, byť hrající hluboko pod své možosti, bude mít větší přínos a jestli mu vyjde úvod mohl by skutečně se Suazem svou rychlostí na Griffoni platit...

Reagovat
Jajinek

Myslel jsem za Maria jako pozičně za něj, takže útok Mario - Mancini....Suazo se vrátil ze srazu v ne zrovna dobrém fyzickém stavu....navíc si myslím, že by mohl hru oživit při případném (možná i očekávaném) nepříznivém stavu....jinak tam půjde Quaresma....

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš si myslím, že tam dá Muntariho a budete hrát 4-5-1 (4-3-2-1).

Reagovat
Jajinek

Ou, no vidíš, to by byl ten střed skoro neprostoupitelnej....Mario by se ale asi na hrotu sám zbláznil....ale záloha Zanetti, Stankovič, Cuchu, Sneijder, Muntari.....to nepřekombinuješ ani ve snu...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska tam pude Arna a rozhodne!!!

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý nápad. Sice těžký úkol pro Maria, ale aspoň bude klid vzadu klíčem je získatstřed pole...

Reagovat
smazaný uživatel

lenže hrať na jedneho utocnika-Balotelliho by neprinieslo smerom dopredu nic,a v 30 min by už Jose bol z diania na ihrisku frustrovany a dole by isiel Muntari a prisiel by Suazo..takže najlepsie by bolo zacat ihned na dvoch utocnikov

Reagovat
Jajinek

Buď zabiješ útok a posílíš zálohu, nebo budou dva útočníci a bude Janov hodně hrozit. Těžko říct co je lepší. Já bych dnes volil asi osamoceného Maria...

Reagovat
smazaný uživatel

já taky

Reagovat
smazaný uživatel

Na Sissoka už se těším, asi nikdo jiný mezi fanoušky Juve nevyvolává tak rozdílné názory.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Se sestavou u preview souhlasím, tipuju remízu. Sport 1 potěšil.

Reagovat
smazaný uživatel

jn, prý to tak už zůstává a Serie A na Sport 1 bude na úkor PD

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, PD se přesouva na 2

Reagovat
smazaný uživatel

Slepička šplhá

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě zařídil on, asi měl na Sport2 velkou sledovanost.

Reagovat
smazaný uživatel

jn, možná dostane od šéfů extra prémie za přitáhnutí diváků

Reagovat
10

většina lidí ale ani nemá možnost to chytit, protože Sport2 bude v nabídce DigiTv a UPC až v půlce roku 2010

Reagovat
10

španěláci puknou vzteky...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak štve mě to, ale v době internetu si stejně najdu zapas jaky chcu

Reagovat
10

zrovna španělská liga je celkem blbě chytatelná na netu...pro Serii A je aspoň ten Bet365, ale pro Primeru takovouhle variantu nevidím

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud mas sopcast, tak to jede celkem obstojně. Ja letos viděl zatim secky zapasy Realu, naštěstí

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Mr.Jindros

Nevěřím v naší výhru.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Inter opět sleduje Agüera, prý jej pokusíme koupit už v zimě! hmm

Reagovat
Jajinek

To se mi nezdá pravděpodoné....nemohl by hrát LM....navíc prezident už dávno nejde cestou megalomanských přestupů, což je dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

mě se to taky pravděpodobné nezdá, ale celkem bych ho bral, mít tři takové střelce a navíc progresivího Maria by bylo skvělé. Otázka, co finance...

Reagovat
10

já ho taky sleduju...

Reagovat
smazaný uživatel

já taky no...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tam verim, Moratti je ochotnej vyplatit prej 60 mega!

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak ako som to pred nedavnom spominal,taky utocnik by pre nas bol ako uliaty aaa plus este ten Fabregas a vyhrame LM

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas? ty fakt nejsi normální

Reagovat
smazaný uživatel

minule sa niekto smial,ked som napisal že mozno ziskame Aguerra a teraz to pises aj ty,že sa o tom hovori....a potencialny prestup Fabregasa som tu už minule vysvetloval,jeho pravdepodobnost a tak

Reagovat
Jajinek

Copak jsme Aguera získali..?...vždyť je to pořád k smíchu...stejně jako ty...

Reagovat
smazaný uživatel

a co akože ja pisem že už je skoro v Interi?ved toto je diskuzne forum,takže neviem preco by sme sa tu nemohli venovat teme prichod Aguerra do Interu

Reagovat
Jajinek

Věnuj se čemu chceš...

Reagovat
smazaný uživatel

rad ctu vase diskuze

Reagovat
smazaný uživatel

mam ho rad ale zas takovej strelec to neni a hlavne na co?? Mame Etaka,Milita a Maria...myslim ze je to zbytecnost ja jsem radeji pro poradnyho zaloznika ale nevim koho

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes se celkem těším na Juve s Fialkami... dal sem 0....naostro!

Reagovat
smazaný uživatel

nejvetsi radost me udelalo hlvane to ze se vraci moje oblibena liga na Sport 1 Forza Serie A

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem na bývalého kapitána Tora - Comotta celkem zvědav. Ale snad Juve vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Prý to bere jako derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to se mu ani nedivím. Ještě ho někdo zatahá za vlasy a bude...

Reagovat
smazaný uživatel

nedělej si srandu z býků, ani bývalých , za rok jsou zpátky

Reagovat
10

poslední kola je to tragédie, ale snad příští rok nahoře budou

Reagovat
M11

!!! FORZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!

!!! JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!

náá na.. nananáááána.. ééééé éééé jej.. spadla brááána..

ne ted vazne..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

Budu se dost divit, jestli Inter vyhraje.

Reagovat
10

nebudeš sám...

Reagovat
One-Real

O Juana Manuela Vargase má údajně zájem Real Madrid, kam by zadák Fiorentiny mohl přijít v létě. Real za něj podle médií nabízí 20 milionů liber. Vargas loni ve Florencii podepsal čtyřletou smlouvu.

Ví o tom někdo něco víc, nebo je to typická kachna?

Reagovat
smazaný uživatel

pokud vím, tak to není první zmínka o Vargasovi a Realu, ne ? ale pokud by s ním počítali na beka, nebyl bych si moc jistej výsledkem..., je tam oproti křídlu poloviční.

Reagovat
smazaný uživatel

Kachna, to její hnízdo vypadá spíš jako nějakej blog.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak dnes Prandelli 200. zápas ve službách Fialek a zítra Maccarone 100. zápas za Sienu. V týdnu to prý slavil na večeři s tifosi.

Reagovat
smazaný uživatel

gratuace oboum

Reagovat
M11

Reagovat
jtbs

gratulace...ale pre prandelliho to bude kruta oslava

Reagovat
smazaný uživatel

překal ? toskánský víno leze do hlavy, o tom žádná...

Reagovat
Mr.Jindros

Tj, až nás Fialky rozdrtí o tři góly tak se zkalí jak svině.

Reagovat
jtbs

bud optimista, to dame..uz len dufat ze nastupi Giovinco a nie Amauri

Reagovat
10

ale ale

Reagovat
jtbs

Juventus FC - ACF Fiorentina 2:1

Janov CFC - Inter Milán 2:1

-FORZA JUVEEEEEE-

Reagovat
smazaný uživatel

toskansky víno,a lombardsky trenky

Reagovat
smazaný uživatel

SkySport24: Mauro sedí, v základu Momo a Poulsen. Ciro si asi přečetl, co říkal Dino.

Reagovat
Benesse

FORZA JUVE

Reagovat
smazaný uživatel

Momo karta v 1. minutě.

Vítej zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

ja to mrdám :/

Reagovat
smazaný uživatel

Amauri je největší smolař ligy. Vždycky mu chybí krok a když už to vypadá, že to uklidí do prázdné, tak mu tam vletí Iaquinta.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď nevím, jestli byl dřív ten klik nebo ten gól.

Reagovat
jtbs

Reagovat
M11

Reagovat
Mr.Jindros

Tři pokusy potřebovali na trefení prázdné brány.

Reagovat
smazaný uživatel

Ammauri fakt dává slovu zakončovatel novej rozměr...všechny akce končí u něj

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, gooooool !

Reagovat
Mr.Jindros

Ten gól mě málem donutil vyhodit notebook z okna, ale od tý doby dobrý...

Reagovat
M11

AMAURI KONECNE

Reagovat
10

stejně je ale tragickej...

Reagovat
M11

myslim si ze na hristi jsou daleko vetsi tragedi

Reagovat
Lubinterista

Taky hraje Juventus, že jo?

Já vim, taky si to večer vyslechnem

Reagovat
M11

Reagovat
10

jenže to ho neomlouvá...

Reagovat
M11

Reagovat
10

co prosimtě??

Reagovat
M11

zaujatost proti Amaurimu.. neresim uz

Reagovat
10

jaká zaujatost? ho má snad chválit, protože dal gól do prázdný brány? kromě toho se jeho dnešní výkon vůbec neliší od všech předchozích v týhle sezoně

Reagovat
M11

dal gol takze lisi

Reagovat
M11

a co jako ze do pradzne ?? Tregy nedava zatim jine..

Reagovat
10

tebe ten smajlík hodně baví co? jestli seš spokojenej s tím, co hraje Amauri, tak ok, nemám k tomu víc co říct...

Reagovat
M11

ok nechci se hadat kor s tebou..

Reagovat
smazaný uživatel

Zdena a Diego. Sissoko už mohl být venku...

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Gran Puolo - za tu předfinální přihrávku.

Reagovat
M11

zatim nejlepsi ze zalohy

Reagovat
jtbs

nakoniec sa ten komentatorsky hlod Grande Puolo chytil

Reagovat
smazaný uživatel

To musel onehdy komentovat nějaký maník do PL, jinak ale dobrá hláška no.

Reagovat
jtbs

Poulsen ako vymeneny

Grygera stale to iste, bohuzial..ked sa utoci tak tam stale len stoji do poctu, ked sa brani tak to od neho stoji za hovno

Amauri dal sice gol a to sa pocita, ale aj tak by som tam uvital Giovinca...tie nacentrovane lopty tam aj tak nepadaju, tak skusme niekoho technickeho

Sissoko velmi dobre po zraneni..ale mozno by som uvazoval o stiahnuti z hry z toho dovodu ze sa nebudem cudovat ak dostane cervenu

komentator som spokojny a hlavne to nie je Slepicka

Reagovat
smazaný uživatel

Od Sissoka se zatím jen odráží míče ne? Já tam nic jiného nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Míče a Gobbiho hlava .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Reagovat
herbage

Viděl jsme chvilku, ale dvakrát ztratil zcela zbytečně míč a založil break Fialek

Reagovat
M11

vidim ze chvilka staci stale stejna pisnicka

Reagovat
herbage

Na ARD byla reklama, tak jsem se pdoíval, jak hraje to slavné Juve

Reagovat
jtbs

to som prave kusok nizsie dopisal..tie prihravky do utoku nevychadzaju ale do zadu neviem co vam vadi..s defenzivnou pracou som spokojny

Reagovat
M11

hruza des

Reagovat
jtbs

k Sissokovi som chcel prave este dopisat ze do zadu ok, bojovny..aj za cenu faulu co sa ale od neho caka..ale dopredu tie jeho kolmice stoja za prd..

Reagovat
10

jj, 2x zabrzdil nadějnej brejk a namazal tím Fiorentině...

Reagovat
jtbs

bohuzial to nie je hrac ktory by daval do utoku presne pasy...ale ked hrame na 3xDZ tak sa to od neho trocha caka 4-2-3-1 by mu sedel viac

Reagovat
Mr.Jindros

On existuje nějakej systém, kde se od záložníka nečekají přesné pasy dopředu? Teď se nebavíme o nějakých geniálních přihrávkách, on kurví i úplné trivky.

Reagovat
jtbs

no ten system som myslel v tom zmysle ze by nemusel tvorit hru, bol by tam hlavne na rozbijanie superovych akcii..no ja neviem ci som fakt taky zaujaty nebo co..ja sa na jednoduche prihravky u Sissoka stazovat nemozem..tie dlhsie su uz horsie to uznavam

Reagovat
10

zatím špatný...Amauri-Iaquinta-Diego vůbec nic, Melo-Momo strašně chybujou, přes Grygeru byl gól, navíc tam pak po jeho chybě Vargas málem přidal další...jedinej, kdo si zaslouží malou pochvalu za první poločas je Grande Puolo a Cannavaro

Reagovat
jtbs

a Grosso taky

Reagovat
GEGE

Juve zatím docela slabota.

Reagovat
herbage

Můžu se zeptta, proč pomezní pískal ofsajd, když Iaquintovi namazal hráč Fialek? A proč nepískla kosu na Diega? Viděl jsem 5 minut, ale tohle jsem enchápal, stejně jako Iaquintovo zakočení nad bránu, i kdžy možná bylo už pískáno

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si říkal, kde si ty s tím tvojím : Diegovi leží Itálie u nohou

Reagovat
herbage

Taky co má za spoluhráče V Bundeslize měl více prostoru. V Portu se mu taky zrovna nevedlo

Reagovat
smazaný uživatel

najednou

Reagovat
herbage

V Serii A pšenka nekvetla i lepším hráčům. V tomhle je Serie A hodně specifická

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo, proto sis to mohl nechat pro sebe, ale né...

Reagovat
herbage

On se ještě zvedne, uvidíš

Reagovat
smazaný uživatel

Ne každý má obranu jako AS prostě.

Reagovat
jtbs

co sa divite...neviem s kym by tam mohol zakombinovat..v utoku dve vezes ktorymi asi tasko, v zalohe 3 defenzivni zaloznici...a pak obrana...hold je na to sam...GIOVINCO DO POLA! To uz ked je najlepsim ofenzivnym hracom Juve Poulsen tak je neco spatne

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko se vrátil a už je na EF dusno .

Reagovat
M11

Reagovat
jtbs

bojovnost ktoru tam priniesol nam chybala v zalohe

Reagovat
Mr.Jindros

Ale stále kurví jednoduché přihrávky.

Reagovat
jtbs

nooo..jednoduche na blizko nekazi..ale tie dve, ktorymi chcel vysunut Grygeru a este niekoho

Reagovat
M11

skoda ze jsme prestali po vyrovnani opet hrat.. dneska fialky maji vzadu problemy.. chce to vyuzit..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
M11

my ty chudaky fialove dnes pekne masakrujem

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Moje hráče .

Reagovat
Lubinterista

Se mi zdálo, že od Diega to byl víc faul

Reagovat
M11

Davide je to na tobe

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ciro nechce vyhrat?????

Reagovat
Mr.Jindros

Co to je za bizar na konec?

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu se ve fotbalovým slangu říká "Zanetti umrtvil zápas".

Reagovat
Lubinterista

Dobrá plichta .

Reagovat
Lubinterista

Dobrej pískot .

Reagovat
M11

v palu

Reagovat
jtbs

Ciro ma uz tiez zacina riadne stvat... giovincogiovincogiovincogiovincogiovinco

Reagovat
10

tak Liverpool s něma prohrál...

Reagovat
Tsigi

liverpool prohrál i se sunderlandem

Reagovat
10

já vím, to byl pokus o vtip...nic jinýho mě v týhle situaci a po takovým výkonu nenapadlo...

Reagovat
Lubinterista

Ale Liverpoolu dal gól gumovej balónek v jeho barvách, takže vlastně vlastenec.

http://www.youtube.com/watch?v=HcmBNcK1A0g (je to hned na začátku, tři minuty bych taky nevydržel). Anglickej cirkus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mas radost co?? Ja taky

Reagovat
smazaný uživatel

bodejť. Ačkoli jsem to nechtěl psát, abych to nezakřiknul, tajně jsem s tím dneska počítal

Reagovat
M11

Reagovat
Tsigi

Bylo by hezký, kdyby to Juventus Interu neulehčoval

Reagovat
10

tjn...

Reagovat
jtbs

Reagovat
smazaný uživatel

tak chtel bych dnes vyhrat ale asi budem radi za bod..uvidime...Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Veramente molto bello Viola, tante grazie!

...No viděl jsem bohužel jen posledních 13 minut, ale jsem spokojen. Snad urveme tři body a uskočíme na 4 Juve, to by byla paráda. Minule, když Wes dával ten gól v nastavení jsem dobře věděl, proč tak slavit, tzo jsou přesně ty body ,které nakonec dělají rozdíly. Jestli dnes vyhrajeme, tak bude Juve na příště venku pod velkým tlakem a může se to pomalu začít lámat, ačkoli je pochopitelně ještě brzo...

V poslední době se mi hodně líbí Camoranesi, je velmi odolný, dobře kotroluje míč, perfektně ovládá kopací techniku - z Juventinů letos jeden z nej.

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě teda zajímalo, kdo jsou ti další...

Reagovat
jtbs

Buffon, Cannavaro, Chiellini

Reagovat
smazaný uživatel

Iaquinta

Reagovat
jtbs

ale joooo, aj ked to ma s Amaurim tazke

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky jsem se chtěl dočkat toho, až bude nejlepším záložníkem v základu Juventusu Poulsen...

Reagovat
jtbs

nj a to svedci o mnohem

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol bez Hamsika a Lavezziho? Zaujimave, prilis tomu neverim, ale mozno im to pomoze.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde ste vzali, že nebude hrát Hamšík? to snad ne, vždyť je to nejlepší hráč Neapole v současnosti. Jinak včera sem se koukal na inter po dlouhé době a musím říct, že Interu tam spadlo vše možné i nemožné. Janov rozhodně nehrál tak špatně, dokonce i naopak, jenže Inter si to vzadu výborně pohlídal a při rotiútocích byl bezhybnej. Bohužel se pak Janov sesypal. Ale Mourinho zaslouží pochvalu, protože to zkrátka fungovalo a dalo se na to koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

Klid - Cintáni, Maggi a Jamaik rozhodně nenastoupí . Marekiaro jasnej základ .

Reagovat
smazaný uživatel

má co napravovat, včera mě zrovna Amelia moc nepodržel

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm...Ja udělal revoluci v utoku, Mario na lavce a ten synek da gola...Snad bude dnes Rocchi, nebo Morimoto sedět...

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem úplně v řiti, mám 6 útočníků, který můžu postavit, ale všichni jsou z formy..kámo budem spolu tvrdě bojovat o ten chvost

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je fakt parada no

Reagovat
smazaný uživatel

tu zostavu Neapolu tu vzdy nejako skomalia...Jamaik nebude hrat,ale Hamsik na 100%

Reagovat
smazaný uživatel

včerejší výkon a i dalších asik 5 dozadu a ty střídání Diego Poulsen

Reagovat
smazaný uživatel

Diego se pomalu, ale jistě, blíží popelnici... Když kritizuješ střídání, tak bys měl podotknout, že totální ultrahovadina bylo nasazení Sissoka do základu...

Reagovat
smazaný uživatel

me neprislo ze by hral Diego nejak spatne

Reagovat
GEGE

Popelnice už má myslím pomalu jistého vítěze a Diego to určitě není...

Reagovat
smazaný uživatel

Klaasek

Reagovat
GEGE

Jestli bude pokračovat v takových výkonech tak to má asi v kapse no...

Reagovat
Tsigi

tak zas se nedá říct, že by Klaas zahazoval šance

Reagovat
smazaný uživatel

Totální ultrahovadina to rozhodně nebyla . Ciro tam prostě neměl koho dát . Maura chtěl pošetřit na LM , kde potřebujem 3 body . Mohl tam ještě teoreticky nasadit DeCeglieho .

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě tu sestavu nasadil dobře, Montolivo se pomalu dostává do formy a ve dvou se Montolivo + Zanetti momentálně asi nedá přehrát. 55 minut jste si je dávali a měli zápas rozhodnout, šancí bylo dost...

Reagovat
Slejdy

podme AS cekam vyhru

Reagovat
smazaný uživatel

fandim

Reagovat
GEGE

Dneska už to musíme konečně prolomit.Tragická obrana AS by nám k tomu měla pomoct.

FORZA ROSSONERI!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

a nehledě na to, že Okaky a Vučiniče se úplně nebojím

Reagovat
smazaný uživatel

navíc se vrací Thiagooo

Reagovat
Tsigi

nezdálo by se mi, že Favalli byl nějakou slabinou ani Kakha to nemrvil, problém je troška jinde, ale jinak dobrý přeci jenom se na něj s Nestou kouká klidnějc

Reagovat
smazaný uživatel

jasný, obrana letos naštěstí není problémem (kruté vzpomínky na loňskou sezonu), holt Sandro je Sandro, ale hlavně jde o to, ať hraje Silva co nejvíc..., stopeři se můžou sehrávat do nekonečna. jinak dneska dost možná novej systém (4-4-2), pokud by náhodou klapl a v lednu přišel Rafinha, nemuseli bychom litovat Abateho, páč by brousil zálohu.

Reagovat
Tsigi

já z Abateho na větvi nejsem, byl bych rád, kdyby byl trošku techničtější, ale i tak je to na beka momentálně nejlepší možnost, ale za Rafinhu bych ho vyměnil z fleku, ale i tak bych spíš koupil někoho na levo nebo do zálohy

4-4-2 představa, že v zimě bude na jedný straně Seedorf a na druhý Beckham je docela psycho

Reagovat
smazaný uživatel

optimičtější variantu v rukávu nemám , teda pokud nepříjde v lednu těch 10 posil

Reagovat
Tsigi

stačili by 2 a hned by to vypadalo líp

Reagovat
smazaný uživatel

koho preferuješ hombré ?

Reagovat
Tsigi

někoho vlevo(Maldonado, Santos-i když nevím jak hrajou), a do středu Hernanese, Ledesmu, Simplicia(to by byl jackpot) případně Panděva nebo zas zkusit Fabiana

ale pro mě by byl nejlepší Santos a Simplicio

Reagovat
Tsigi

ale je mi jasný, že to je sci-fi i z Rafinhy bych byl odvázanej

Reagovat
smazaný uživatel

zbytečně jsme nechali utéct Rosinu, ten by se hodil...a když vidím teď Džeka, tak bych ho bral taky. Případně do zálohy Sessegnon..variant je dost, i samotná SA je plná dobrých a vhodných hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes večer AC

Reagovat
Il Principino

Forza Roma !!! Bod by jsme urvat mohli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Normálně bych vsadil na neprohru AS, ale když nehraje Totti tak zkusim asi 1 na AC

jinak včera válec, a Stankovič

Reagovat
Slejdy

jen aby se AC fans nedivili vecer...ste moc optimisticti..

Reagovat
Alberto Aquilani

Dneska Faty zloží Miláno na kolená . Fandím ti borče .

Reagovat
smazaný uživatel

Milán

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Giallorossi

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Giallorossi

Reagovat
smazaný uživatel

, ale tak klidně 2x no

Reagovat
Tsigi

Doufám, že Lazio ještě vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

ja taky,ale aj remizka bude dobra

Reagovat
Tsigi

tak v Dorii skutečně nevidím ohrožení pro Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, Catania - Caglairi 1:1 a pěkné góly oba. Catania po kombinaci s jedním dotykem Mascara-Ricchiuti a za Cagliari Dessena nůžkami. Paráda.

Reagovat
Tsigi

sleduješ to, jak hraje Morimoto ?

Reagovat
smazaný uživatel

Sedí na benchi, místo něj Martinez.

Reagovat
Tsigi

achjo mká lenost, kdybych se aspon podíval na sestavy

takže 2. půlka vlítne Takayuki dá branku výhra 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

A už je tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Lavezzi je offsideovy kral dnes. Celkovo Neapol dost slabo.

Reagovat
Tsigi

tak Neapol je slabá

Reagovat
Shevchenko

Samozřejmě že Ezequiel sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Milan-Roma 3~0 gatuso, dinho pato

Reagovat
Tsigi

Padalino vyloučen a teĎ se do nich může Lazio pustit

Reagovat
Tsigi

Baronio taky a je to 10:10

Reagovat
Tsigi

Muslera zlomil Pazzinimu frňák

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele