Serie A - preview 3. kola

13.09.2009, 08:34, aktualizováno 13.09.2009, 08:34
Previews
Devítibodový Juventus dnes mohou dostihnout oba janovské kluby, pokud zvládnou své zápasy proti Atalantě a Neapoli. Jedině tři body proti Parmě bere Inter, AS Řím jede do Sieny, Udinese hostí Catanii. Fiorentina přivítá Cagliari a Palermo nováčka z Bari.
AS Livorno - AC Milán  (sobota 18:00)
Po nepříjemném debaklu z městského derby s Interem čeká milánské AC "staronový" celek Serie A - Livorno. Na stadionu Armanda Picchiho budou favoritem hosté, ovšem Livorno by si rádo po porážce s Neapolí připsalo nějaký ten bod.

Livorno zahájilo po roční pauze letošní Serii A rozporuplně, domácí remíza s Cagliari sice není špatná, nicméně Livorno nevstřelilo branku. Ve druhém kole už svěřenci trenéra Vittoria Russa nestačili na tým Neapole, se kterým prohráli 3:1. Ani ve třetím kole nečeká domácí celek snadný soupeř, AC Milán patří vůbec k největším aspirantům na titul, ovšem jak ukázalo městské derby - Rossoneri se dají přehrát.

AC Milán vstoupil do nové sezony výhrou na Sieně, ale hned ve druhém kole musel spolknout hodně hořkou pilulku. V prestižním městském derby si Rossoneri uřízli ostudu, když od Interu čtyřikrát inkasovali. Milán tento zápas vůbec nezvládl, nicméně celá sezona teprve začíná a svěřenci trenéra Leonarda musí na tento zápas rychle zapomenout. Skvěle se v prvním zápase dařilo Ronaldinhovi, ale s Interem to byl o poznání slabší výkon. Brazilské hvězdě se ale nemůže upřít snaha, jako jeden z mála se totiž proti Interu snažil něco vymyslet.

Už po dvou zápasech se v Itálii hovoří o odvolání trenéra Leonarda, tomu se kromě milánského derby nepovedla příprava, kritici jsou ale opatrní, Milán totiž na rozdíl do Juventusu nebo Interu nevynaložil takové peníze do posil.

Domácí budou postrádat pouze vykartovaného Pieriho. Trenér Leonardo má oproti svému protějšku Russovi mnohem více starostí. Zranění jsou Bonera, Di Gennaro, Dida, Abbiati a Borriello, k tomu všemu si odpykává karetní trest z derby Gattuso. Loni na sebe tyto celky pochopitelně nenarazili, pokud však nahlédneme do starších zápasů, zjistíme, že bilance vzájemných zápasů hovoří jasně ve prospěch AC Milán. Poslední střetnutí těchto týmů skončilo na stadionu Armanda Picchiho drtivou výhrou Rossoneri 4:1.
AS Livorno - pravděpodobná sestava:
De Lucia - Perticone, Rivas, Miglionico, Diniz - Pulzetti, Filippini, Candreva, Moro - Tavano, Lucarelli
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Storari - Oddo, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski - Flamini, Pirlo, Ambrosini - Ronaldinho - Pato, Huntelaar
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.00 - 3.40 - 1.65
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
SS Lazio - Juventus FC  (sobota 20:45)
Šlágrem třetího kola italské ligy bude jednoznačně střetnutí úřadujícího šampióna italského Superpoháru Lazia Řím s Juventusem Turín. Stará Dáma je považována společně s Interem Milán za největšího aspiranta na titul. Mimo jiné se jedná o zápas dosud neporažených celků.

Laziu se zatím pod vedením trenéra Ballardiniho daří, nicméně podobně na tom byli Biancocelesti již minulou sezonu. Římané si v prvním kole poradili s Atalantou, výsledek 1:0 sice nebyl přesvědčivý, nicméně zisk tří bodů potvrdilo Lazio hned v následujícím zápase proti Chievu. Jak na tom Biancocelesti opravdu jsou ukáže až zápas se zvučnějšími soupeři. Jako první z nich se na Olympijském stadionu představí Juventus Turín. Domácí pak budou vystaveni stejnému zápasovému vytížení jako Juventus, čeká je totiž Evropská liga.

Stará Dáma si zatím vede obdobně jako Lazio, plný počet bodů a za sebou těžká utkání s Chievem a především s úhlavním rivalem Lazia - AS Řím. Juventus na Olympijském stadionu vyhrál 3:1, čímž jasně ukázal, že má na to stát se letos nejlepším týmem Itálie. Svěřenci trenéra Cira Ferrary se mohli spolehnout na skvělé výkony Diega, tento Brazilec, který přišel před sezonou z německých Brém se, jak se zdá, velmi rychle adaptoval. Juventus ale nemá jenom Diega, obraně znovu šéfuje Fabio Cannavaro a v brance je vždy spoleh na Gianluigiho Buffona. Během týdne vstoupí loňský vicemistr do základních skupin Ligy mistrů. Bianconeri čeká zápas s novým francouzským mistrem Bordeaux, zápas proti Laziu by měl být skvělou přípravou.

Zápasů teď bude víc a víc a trenér Ferrara si je vědom náročnosti obou soutěží. "S dalšími zápasy to bude náročnější a náročnější, a to jak po fyzické, tak i po psychické stránce. Věděli jsme to , proto jsme postavili tento tým," nechal se slyšet trenér Ferrara.

Lazio se musí obejít bez několika hráčů, na marodce či z jiných důvodů nenastoupí Firmani, Makinwa, Brocchi, Scaloni, Zarate, Rocchi a Ledesma. Vykartovaný je obránce Cribari. Ani Juventus nebude zdaleka kompletní. Sissoko, Salihamidzic, Del Piero, Grygera a Zebina mají nejrůznější zranění. Naopak premiéru by měl v dresu Juventusu absolvovat Fabio Grosso.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Muslera - Lichsteiner, Diakite, Siviglia, Kolarov - Dabo, Baronio, Mauri - Matuzalem - Cruz, Foggia
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Caceres, Legrottaglie, Chiellini, Grosso - Camoranesi, Felipe Melo, Marchisio - Diego - Amauri, Trezeguet
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.00 - 3.20 - 1.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atalanta BC - UC Sampdoria  (neděle 15:00)
Zatím stoprocentní Sampdoria Janov zavítá na stadión Atleti Azzuri d’Italia v Bergamu, kde ji přivítá domácí Atalanta. Domácím se rozhodně nedaří tak, jako jejich soupeřům a na kontě mají zatím jen kulatou nulu. Tento fakt pasuje hosty do role favorita.

Bude se jednat o speciální zápas pro janovského trenéra Luigi Del Neriho, který na své předešlé štaci vedl právě Atalantu. "Cítím tolik smíšených pocitů. Vrátím se před své publikum, do města, které mi mnoho dalo a klubu, jenž mi umožnil obrovský kariérní postup," prohlásil Luigi Del Neri. Jak již bylo řečeno, Sampdorii se zatím velmi daří. V posledním kole si doma poradila s ambiciózním Udinese hladce 3:1. Především útok ve složení Cassano - Pazzini připomíná dobře namazaný útočný katapult. Diváci se tedy mohou těšit, s čím duo přijde tentokrát.

Atalanta je na přesně na druhém pólu než Sampdoria. Ofenzíva Bergamaschi ještě nevstřelila jedinou branku a po právu se tak Atalanta krčí na předposledním místě před AS Řím, které má ještě horší skóre. Přitom Crisitiano Doni i nově příchozí Robert Acquafresca dávali v předešlých letech branek dosti, jen ne pospolu. Uvidíme, zdali se tato dvojice sehraje právě proti Sampdorii. Špatné výsledky už také začínají kývat židlí pod stávajícím koučem Angelem Greguccim, na jehož místo je celý žhavý bývalý trenér Lazia, Delio Rossi.

Domácí celek se bude muset obejít bez zraněné dvojice Madonna a Bianco. Hosté přijedou pouze bez zraněného obránce Pietra Accardiho.
Atalanta BC - pravděpodobná sestava:
Consigli - Garics, Talamonti, Manfredini, Bellini - Caravolo, Barreto, Guarente, Padoin - Doni - Acquafresca
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Castellazzi - Stankevicius, Gastaldello, M. Rossi, Zauri - Semioli, Palombo, Tissone, Mannini - Pazzini, Cassano
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 3.00 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bologna FC - Chievo Verona  (neděle 15:00)
Na stadionu Renato Dall'Ara proti sobě nastoupí Bologna a Chievo Verona. Bude se jednat o zápas doposud neporaženého celku s týmem, který ještě nebodoval. Oba týmy spojuje fakt, že ani jeden z nich nezískal tři body.

Domácí si budou chtít prodloužit šňůru neporanitelnosti a k cenným remízám s Fiorentinou a Bari přičíst první vítězství v sezoně. Svěřenci trenéra Papadopula však mohou být zatím spokojeni. Úvodní remíza 1:1 s Fiorentinou byl nadstandard a výsledek 0:0 s nevyzpytatelným Bari, které potrápilo a obralo o body Inter Milán je také dobrý výsledek. Zápas s Chievem ale bude o ničem jiném, protějšek ještě nebodoval a o to bude mít větší chuť a odhodlaní to napravit.

Chievo si bude chtít ve třetím zápase konečně připsat bod. Veronský celek je jedním ze čtyř týmů, který má na svém bodovém kontě potupnou nulu. Dalšími celky, které ještě nevyhrály jsou překvapivě AS Řím, Atalanta a Catania. Chievo ale mělo ze začátku velmi těžký los, na Juventusu prohrálo pouze 1:0 a doma s Laziem prohrálo opět těsně, tentokráte 2:1. Ve třetím kole budou mít hosté relativně slabšího soupeře - Bolognu, která se minulý ročník stěží zachraňovala.

Domácím bude scházet pouze Moras a hosté jsou dokonce kompletní. Dá se očekávat velice vyrovnaný boj, vždyť tři předchozí duely skončily remízou. Pokud nějaký tým v nedávné historii zvítězil, byl to vždy domácí celek.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Viviano - Raggi, Portanova, Britos, Bombardini - Vigiani, Mingazzini, Guana, Valiani - Di Vaio, Osvaldo
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Frey, Morero, Yepes, Mantovani - Luciano, Rigoni, Marcolini - Pinzi - Pellissier, Bogdani
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.00 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
ACF Fiorentina - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
Zajímavý duel nás čeká na Stadio Artemio Franchi. Fiorentina do sezony nevstoupila úplně ideálně. Tým navíc sužují četná zranění a šetřit se musí na nadcházející duel Ligy mistrů. Cagliari je na tom ještě hůře, to má po dvou zápasech jen bod.

Viola si v prvním kole připsala pouze remízu s Bolognou, což o týden později napravila výhrou nad Palermem. Mezitím také zaznamenala dvě remízy v boji se Sportingem Lisabon, které nakonec vyústili v postup do Ligy mistrů.

Rozhodující branku v onom duelu vstřelil Stevan Jovetič, který by měl nastoupit i proti Cagliari. Adrian Mutu bude totiž mimo hru ještě minimálně 10 dní kvůli svalovému problému. Zranění sužuje také Javiera Castilla a novou posilu Lorenza De Silvestriho.

Rossoblu zažívají špatný start a po domácí prohře 3:1 se Sienou si dokonce vyslechli pískot od vlastních fanoušků. O to víc prohra bolela, že na Stadio Sant Elia bylo Cagliari neporaženo od března. Stále ale začátek nemusí být tak špatný, když loni nevyhrálo pět úvodních zápasů.

Měsíční absence se očekává u Marca Pisana. Stoprocentně jisté nejsou ani starty Baroneho, Larriveye a Neného.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Frey; Comotto, Gamberini, Dainelli, Pasqual; Montolivo, Donadel, Marchionni, Jovetic, Vargas; Gilardino
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Marchetti; Marzoratti, Lopez, Astori, Agostini; Barone, Conti, Dessena; Cossu; Larrivey, Jeda
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.75 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Inter Milán - Parma FC  (neděle 15:00)
Obhájce titulu, FC Internazionale, přivítá na San Siru nováčka z Parmy. Oba celky svůj poslední duel před reprezentační pauzou vyhrály, navíc mají stejně bodů. Přesto je však Inter, nabuzený drtivě vyhraným milánským derby, jasným favoritem klání.

Pro svěřence Josého Mourinha je výhra jediným možným výsledkem, neboť jakýkoliv jiný výsledek by znamenal prohloubení ztráty na Juventus, ústředního rivala v boji o titul. Nyní čítá deficit dva body, ovšem v těchto raných stádiích sezóny dva body nic neznamenají. Nicméně fotbalisty Interu čeká po tomto duelu úvodní utkání skupiny F v Lize mistrů. Nebude se jednat o ledajaké utkání. Na San Siro totiž přijede FC Barcelona. Je tedy možné, že se mysl Mourinhovo svěřenců, i jeho samotného, lehce přenese na středu 16. září.

To hostující celek nemusí mít žádné obavy z evropských lig. Parma se soustředí pouze na domácí ligu a jako nováčkovi jí to zatím velmi slušně jde. Čtyři body po dvou kolech je kvalitní výsledek. Jak již známe z kola prvního, Nerazzuri mají s nováčky problémy. Velký Inter totiž doma jen remizoval s FC Bari. Parmě by se mohl podařit podobný kousek tím spíše, že pozornost Interu bude upřena na blížící se souboj titánů.

Domácí trenér José Mourinho nebude moci využít služeb hned čtveřice zraněných hráčů. Jsou jimi: Estéban Cambiasso, Mancini, Marco Materazzi a Dejan Stankovič. Na druhé straně hosté podobný problém nemají a do Milána přicestují se všemi hráči.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Lucio, Samuel, Chivu - Zanetti, Stankovic, Thiago Motta, Sneijder - Milito, Eto’o
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zaccardo, Panucci, Paci, Lucarelli - Dellafiore, Morrone, Mariga, Galloppa - Biabiany, Paloschi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.27 - 5.00 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Città di Palermo - AS Bari  (neděle 15:00)
Desáté Palermo a dvanácté Bari se utkají na stadionu Renza Barbery v Palermu. Hostující Bari si zatím překvapivě drží neporanitelnost, zatímco Palermo by rádo odčinilo poslední, nejtěsnější porážku 1:0 s Fiorentinou.

Ve 29. minutě rozhodla o celém utkání trefa Stevana Jovetiče. Muž, který svojí brankou zařídil postup Violy do základních skupin Ligy mistrů, nyní zajistil i důležité tři body v ligovém utkání s Palermem. Sicilané v úvodním kole porazili Neapol a věřili si i na Fiorentinu, bohužel to z pohledu hostí nevyšlo. Stadion Renza Barbery nyní přivítá letošního nováčka soutěže, který si zatím vede nad míru dobře - AS Bari. Pro tým Waltera Zengy to ale bude "hon" na tři body, jakýkoliv jiný výsledek by byl ztrátou.

Jak už je známo, Bari v prvním kole šokovalo San Siro, když tam remizovalo 1:1 s Interem Milán, ve druhém kole nováček sice nezvítězil, nicméně remíza 0:0 s Bolognou také není nejhorším výsledkem, zvláště, když je Bari považováno za největšího outsidera a jasného kandidáta na sestup. Loňský vítěz Serie B však hned od začátku ukázal, že nehodlá hrát "druhé housle."

Sicilský celek se musí obejít bez Hernandeze, Liveraniho, Migliaccia a Carrozzieriho. Hosté jsou na tom ještě hůře, Donda, Paro, Kamata, Almiron, Barreto, Donati, Alvarez, Bonucci a na dva zápasy vykartovaný Sforzini, ti všichni nebudou moci nastoupit. Naposledy se Palermo s Bari utkalo v roce 2004, tehdy hrály oba celky Serii B. Bari zvládlo domácí zápas 2:1, Palermo zas svůj 3:0.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Rubinho - Cassani, Kjaer, Bovo, Balzaretti - Nocerino, Blasi, Bresciano - Pastore - Cavani, Miccoli
AS Bari - pravděpodobná sestava:
Gillet - A. Masiello, Ranocchia, Stellini, Parisi - Rival, De Vezze, Gazzi, Langella - Meggiorini, Kutuzov
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.40 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Siena - AS Řím  (neděle 15:00)
Fotbalisté římského AS se v rámci třetího kola italské ligy představí na stadiónu Artemia Franchiho v Sieně. Giallorossi se prozatím krčí na posledním místě a ostudná nula na kontě dohnala i trenéra Spallettiho k rezignaci. V Sieně se tedy Vlci představí poprvé pod trenérem Ranierim.

Domácí Siena vstoupí do utkání značně nabuzena. Svěřenci Marca Giampaola totiž v posledním kole získali první tři body a to na těžkém ostrovním terénu v Cagliari, které porazili 3:1. V utkání se blýskl střele Emanuele Calaiò dvojím zásahem do černého. Proti namotivovanému Římu však v Sieně neočekávají nikterak jednoduchý průběh. "Giallorossi jsou jedním z top týmů Serie A a nemyslím si, že předchozí problémy je budou dále zužovat, protože Ranieri je výtečný trenér," prohlásil ředitel klubu Manuel Gerolin.

Jak již bylo řečeno, po druhé porážce v řadě rezignoval římský trenér Luciano Spalletti. Rozhodnutí to však bylo vcelku unáhlené. Giallorossi měli ze začátku sezóny velmi těžký los. Nejprve nestačili na velmi silný FC Janov a poté ani na tradičního bojovníka o přední místa, Juventus Turín. Na lavičku AS Řím nyní usedne právě bývalý trenér Juventusu, Claudio Ranieri. Nový trenér slibuje Řím "více soudržný a organizovaný" než za éry Spallettiho a zavede nový systém 4-4-2. Nicméně také připravuje diváky na menší zábavnost na úkor výsledků. Nechme se překvapit, jak bude "nový Řím" ve skutečnosti fungovat.

Domácí celek bude téměř kompletní. Nastoupit nemůže pouze zraněný obránce Luca Rossettini. Trenér Claudio Ranieri nebude mít při svém debutu k dispozici stále zraněnou brankářskou jedničku Doniho a obránce Cicinha.
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Curci - Terzi, Ficagna, Brandao, Del Grosso - Vergassola, Codrea, Fini - Ghezzal - Calaiò, Maccarone
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Julio Sergio - Motta, Mexes, Burdisso, Riise - Taddei, De Rossi, Pizarro, Perrotta - Totti, Vucinic
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.80 - 3.20 - 1.90
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Udinese Calcio - Calcio Catania  (neděle 15:00)
Úvod nové sezony nezastihl v dobrém rozpoložení Udinese s Catanií, kteří stále čekají na svou první výhru. Udinese má prozatím alespoň bod. Obě mužstva s v prvních dvou zápase shodou okolností střetla se stejnými soupeři.

Soupeřem oběma týmům byla Parma a Sampdoria. Zatímco Catania nedokázala odolat ani jednomu, Udinese alespoň remizovalo s Parmou. Favorit však ale bude v nadcházejícím duelu jasný, Udinese bude chtít dokázat, že špatné první výsledky jsou jen náhoda. "Neměli jsme dostatek času, abychom se v předsezónní přípravě sehráli. Nyní čelíme týmu, který nemá ani bod a budeme hladoví po úspěchu," řekl Maurizio Domizzi.

Udinese bude postrádat Gokhana Inlera, jenž se připojil k již tak dlouhé řadě absentujících. Kouč Pasquale Marino nemůže nadále počítat ani s Ferronettim, Asamoahem, Pasqualem a Obodem. Nová posila Paolo Sammarco by se měla objevit v záložní řadě, zatímco Corradi uvolní v útoku místo Floro Floresovi.

Dobré zprávy nemá ani kouč hostí Luca Atzori. Pro zápas v Sicílii totiž nebudou k dispozici Biagianti, Alvarez a Marchese. První zápas za Catanii by tak mohl odehrát Simone Pesce, v útoku nastoupí vedle Mascary Morimoto.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovic; Isla, Zapata, Felipe, Lukovic; Sammarco, D’Agostino, Zimling; Pepe, Floro Flores, Di Natale
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar; Potenza, Spolli, Silvestre, Capuano; Pesce, Carboni, Delvecchio; Ricchiuti, Morimoto, Mascara
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.40 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Janov CFC - SSC Neapol  (neděle 20:45)
V Janově se střetnou dva týmy, které jsou považovány za černé koně soutěže. Domácí Janov má zatím po dvou zápasech stoprocentní bilanci, kterou se bude snažit přerušit Neapol, která má tři body.

Oba celky v létě do svých kádrů investovaly hodně peněz a chtěly by se utkat o nejvyšší příčky. Janovu se to loni povedlo, Neapol po tragickém jaru skončila hluboko v poli poražených. Rossoblu zatím mají po dvou zápasech plný počet bodů a pohybují se v čele tabulky. Včera je předskočil Juventus, který vyhrál i svůj třetí zápas, ale na něj se může Janov zpět dotáhnout.

Kouč Gian Piero Gasperini má před sebou těžký úkol, protože proti Neapoli nemůže postavit nijak slabou sestavu, avšak také možná bude muset některé hráče šetřit na duel Evropské ligy, kde si Janov odbude premiéru. Navíc ještě celou situaci komplikují zranění. Při absenci útočníků Floccariho, Palladina a Crespa se v útoku osvědčil Lucho Figueroa, jenž by měl nastoupit po boku Palacia a Sculliho. Na seznamu dlouhodobě zraněných jsou pro změnu Jurič, Jankovič a Bocchetti. Na kraji obrany by se mohl objevit Papastathopoulos, přičemž do zálohy se posune Criscito.

Proti Gasperinimu se na druhé lavičce objeví Roberto Donadoni, pro nějž byla poslední výhra nad Livornem teprve třetí ve 13 zápasech, v nichž Neapol vedl. Právě v zápase s Livornem se ukázal Fabio Quagliarella a potvrdil, že jeho angažování určitě nebylo krokem vedle. Livornu totiž vstřelil dvě branky, naopak jeho parťák z útoku Ezequiel Lavezzi zůstává za očekáváním. V dresu Neapole se také příliš nedaří Jesusu Datolovi, jinak tomu ale je v argentinské reprezentaci, kde si nedávno připsal další branku. U Partenopei ale hraje na postu levého křídelníka a to mu příliš nesedí.

Pro několik hráčů hostí to bude skoro derby, protože hned tři z nich v posledních letech nastupovali za konkurenční Sampdorii. Jsou to Hugo Campagnaro, Cristian Maggio a Fabio Quagliarella. Loňský zápas skončil vítězstvím Janova v poměru 3:2, i přesto, že zápas dohrával v devíti. Neapol však tehdy nedokázala odpovědět.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Amelia; Papastathopoulos, Moretti, Biava; Rossi, Milanetto, Zapater, Criscito; Palacio, Figueroa, Sculli
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis; Campagnaro, Cannavaro, Contini; Maggio, Gargano, Cigarini, Hamsik, Datolo; Quagliarella, Lavezzi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.15 - 3.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.UC Sampdoria22005:26
2.Juventus FC22004:16
3.Janov CFC22004:26
4.SS Lazio22003:16
5.Inter Milán21105:14
6.Parma FC21104:34
7.ACF Fiorentina21102:14
8.AC Siena21014:33
 SSC Neapol21014:33
10.Città di Palermo21012:23
11.AC Milán21012:53
12.Bologna FC20201:12
 AS Bari20201:12
14.Udinese Calcio20113:51
15.Cagliari Calcio20111:31
 AS Livorno20111:31
17.Calcio Catania20022:40
18.Chievo Verona20021:30
19.Atalanta BC20020:20
20.AS Řím20023:60

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (178)

Přidat komentář
smazaný uživatel

mate tam chybu-Dejana Stankovica mate napisaneho aj v zozname zranenych,ale zaroven aj v zakladnej zostave

Reagovat
10

dole je formulář pro ohlášení chyby v článku...

Našli jste v článku chybu? Můžete nám ji oznámit.

Reagovat
smazaný uživatel

jj..vim,len som na to trochu pozabudol,este som rozospaty:D...ale som tam chcel este dopisat,že moj typ Inter:Parma 3:0...2xEtoo,1x Sneijder

Reagovat
smazaný uživatel

A ma hrat teda nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

zraneny nie je,Jose povedal vo vcerajsom rozhovore,že v zápase Inter vs Parma nebude nikoho setriť na zápas s Barcelonou,tak teda snad nastupi

Reagovat
10

Stankovič hrát nebude, netrénoval, je zraněnej...

Reagovat
smazaný uživatel

jj,ma lahku chripku

Reagovat
smazaný uživatel

Bologna by mohla do třetice remizovat, dneska tam mají Di Vaia, na druhé straně Pelisijé. Jsem zvědav.

Reagovat
10

i s Di Vaiem a Pellissierem to vidím na 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Mno tak včera to byla tragedie, co si budem povídat..bezmezně sem věřil v dinha, ale teď vidím, že sem udělal chybu a všem pochybovačům dávám za pravdu. .prostě to nejde a nejde. Nedá se nic dělat, naše malé "Období temna" bude ještě nějaký čas pokračovat. Dnes šlágr kola: Janov Neapol, ukáže se kdo z nich má větší šanci na to prolomení big 4..fandím sice Janovu, ale Quagliarela by tam mohl něco šoupnout.

Reagovat
terry

Janov vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Big 4 v Itálii není... Já zase budu přát Neapoli, Janov se mi v letošní sezóně nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

tak mozno on ma v Taliansku vlastnu Big4

Reagovat
smazaný uživatel

no tak v podstatě ještě do předminulé sezóny bylo..teď to je spíš big 2. .ale ty moc dobře víš, jak to myslím

Reagovat
10

doufám, že dneska Paloschi jako správnej odchovanec rossoneri pomstí minulý kolo a sestřelí Inter aspoň dvěma góly

Reagovat
smazaný uživatel

hahaha

Reagovat
smazaný uživatel

Sky: Podle prvních odhadů 3-4 týdny stop pro Diega, ale nemělo by jít o stejné zranění, které ho trápilo loni v Brémách.

Reagovat
M11

kua

Reagovat
smazaný uživatel

Kontrola prý dopadla dobře, možná jen 2 týdny, což je ovšem v tom našlapaným programu taky blbý.

Reagovat
10

naštěstí máme Giovinca, včera hrál dobře

Reagovat
M11

jj mel jsem strach ale zvladl to dobre

Reagovat
M11

snad ho to nebude provazet celou sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Toho bych se nebál.. Juve je proslulé svými vynikajícími lékaři

Reagovat
smazaný uživatel

GATTUSO: Jak to vypada v ten patek s Tebou

Reagovat
smazaný uživatel

jedu, ale to se domluvíme pak na ICQ

Reagovat
smazaný uživatel

Fantastické

Reagovat
smazaný uživatel

Co bude? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ed Rush v Olmiku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si užijte. :)

Reagovat
smazaný uživatel

To si piš, navíc tak levně

Reagovat
Slejdy

AS jedine vitezstvi

Reagovat
smazaný uživatel

INTER DO TOHO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze Parma potrapi hodne Inter a Siena porazi AS

Reagovat
smazaný uživatel

Santon v základe,konecne

Reagovat
smazaný uživatel

Amala....Nejlepší song

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvyk vidět Ranieriho u vlků.

Reagovat
Slejdy

tojoteda .. co se deje na Palermu ze se nehraje nevite nekdo ?

Reagovat
smazaný uživatel

prý začne za 20 minut, ale nevím proč...

Reagovat
smazaný uživatel

Viera zasa zlta karta:D..ved on ich dostava ako na beziacom pase:D

Reagovat
smazaný uživatel

Viera prostě nemůže dohrát utkáni bez žluté karty

Reagovat
smazaný uživatel

Sneidjer super strela..skoda že nebol gol

Reagovat
smazaný uživatel

Mirante to krásně vytáhl na roh

Reagovat
Slejdy

Baptista na plac...pomeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Maicon je zraneny,ta Parma nevie nic ine ako faulovat

Reagovat
smazaný uživatel

take it easy... hraje

Reagovat
smazaný uživatel

nastastie

Reagovat
smazaný uživatel

teda co ty jsi za vola, to tady dlouho nebylo...

Reagovat
Jajinek

Asi tak...

Reagovat
10

potvrzuje to každým příspěvkem...

Reagovat
smazaný uživatel

massimo massimo massimo

Reagovat
M11

jak nic

Reagovat
Slejdy

pekne to udelal,mexes opet jen prihlizel

Reagovat
Jajinek

No, přiznejme si...nedá se na to koukat...

Reagovat
10

ještě horší než proti Bari...Parma se nebojí chodit dopředu ve více lidech, líbí se mi

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje dobře Mariga s Gallopou?

Reagovat
smazaný uživatel

Gallopa má už žlutou ....

Reagovat
10

už jsem to přepnul na AS, ale z toho co jsem viděl hrál Gallopa celkem dobře, pěkně to rozděloval, dal tam pěkný jesle Vieirovi

Reagovat
Jajinek

Mají dobře zvládnuté bránění v 11ti lidech a pak rychlý přechod, ale že by útočili nějka víc než Bari...vždy max 3 lidi.

Reagovat
10

ale posunujou se v celým bloku, Bari zůstávalo většinou jenom na svojí polovině

Reagovat
Jajinek

To jo no, nebezpeční ale zatím nejsou...

Reagovat
10

to ani Inter

Reagovat
smazaný uživatel

mají to dobře zorganizované..., brání v podstatě všichni a do útoku, ač se to nezdá, chodí taky šikovně - Paloschi na hrotu, Biabiany zleva, Mariga zprava, Galloppa z hloubky a občas se ukáže i Zenoni od lajny.

Reagovat
smazaný uživatel

Parma ma utok nula bodov,ved nic zatial nevymysleli,prakticky ani naznak tam nebol ziaden

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo....

Reagovat
Jajinek

Ty jsi horší noční můra než Rivas křížený s Obinnou....

Reagovat
smazaný uživatel

ricky allegretti z Bari.

Reagovat
smazaný uživatel

To sem zvědav koho zase stáhne Jose o poločase

Reagovat
Jajinek

Přijde Quaresma a mě klepne...

Reagovat
smazaný uživatel

já si myslím, že opravdu přijde Stáhne Vieru nebo Santona....

Reagovat
smazaný uživatel

mal by prist Balotelli namiesto Vieri alebo Mottu

Reagovat
smazaný uživatel

ten rozhodca tych kariet nejako vela dava

Reagovat
GEGE

Motta teď může být rád,že dostal jenom žlutou...

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsi hrac za 1.polcas bol Maicon

Reagovat
smazaný uživatel

Maicona zas chytá rapl

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Inter je dnes dost trapný.

Reagovat
Jajinek

Tak zatím klasický tragický první poločas Interu, určitě budeme střídat...ale zatím to vypadá, že nás může zachránit jen kolaps Parmy, Lucio po rohu nebo penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

uvidis,jedna akcia vyjde a bum dame gol

Reagovat
GEGE

Parma zatím dobrý výkon.Jen kombinace v útoku jim trochu vázne.Paloschi to má těžké proti výborným stoperům se zatím moc neprosadil.Chce to víc balonů po zemi Lucio i Samuel jsou výborní ve vzduchu ale Paloschiho rychlost by jim mohla dělat problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přes Samuela by to rychlostně šlo ,ale myslím, že Lucio je na tom ještě dobře ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Moratti kouří Marlbora..., to je u něj první pozitivní věc, které jsem si kdy všiml

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Moratti je urcite nervozny,jak Inter hra

Reagovat
smazaný uživatel

S Terzim jsem celkem spokojený, v pohodě si hlídá Taddeie. Ghezzal je super trequartista.

Reagovat
10

něco mi říká, že druhým odvolaným trenérem bude Zenga, bez ohledu na to, jak to dopadne dneska s Bari

Reagovat
10

sorry, to měl být nový komentář

Reagovat
smazaný uživatel

Taddei je tragický stejně jako Perrotta. Jsme neškodní a Siena hrozí hodně z protiútoků

Reagovat
10

nechápu, proč nehraje Vučinič

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechápu plno věcí co se týče AS

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň Juan klasicky dobrý výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

On je výborný jenom škoda,že je pořád mimo :/

Reagovat
smazaný uživatel

SuperMario na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Milita

Reagovat
smazaný uživatel

preco dal Mourinho dole Milita?

Reagovat
Jajinek

Milito pořád hraje...

Reagovat
smazaný uživatel

už viem,lenže pisali že Milito ide dole

Reagovat
Jajinek

Mistři světa v střídání opoločase....Mario vítej...

Reagovat
smazaný uživatel

nečekané střídaní....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec Mota dole...

Reagovat
smazaný uživatel

jj..odlahlo mi

Reagovat
smazaný uživatel

ale Francesco...

Reagovat
smazaný uživatel

mario,co chceš ještě

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm tak Mario už dvě golovky....

Reagovat
smazaný uživatel

ked nedame sance,jasne že stav je taky ako je

Reagovat
Jajinek

že jsme těch šancí zatím měli....

Reagovat
smazaný uživatel

náááááááááhodou

Reagovat
smazaný uživatel

tak mali sme sance,urcite viacej ako Parma

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

už to tak bývá, že fotbal se hraje na góly.

Reagovat
smazaný uživatel

jak to Balotelli minul..omg

Reagovat
10

Perrota

Reagovat
smazaný uživatel

Doni opět žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

Milito

Reagovat
smazaný uživatel

Milito šel zase hodně"nenápadně " pro penaltu

Reagovat
Tsigi

Morimoto

Škoda, že jsem ho nechal sedět, ale prostě ten kluk bude jednou hvězda

Reagovat
smazaný uživatel

Galloppino by se mi líbil v sestavě Juve místo Maura, kterýmu ten novej systém vůbec nesvědčí. Dneska další sympatický výkon...

Reagovat
10

Juan zase zraněnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Suaza by bolo zaujimave skusiť

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej brejk Parma teďka

Reagovat
10

Rosetti to Militovi krásně nežere

Reagovat
smazaný uživatel

Cassano další asistence, ale Lippi je asi zase na jachtě s nějakou kundičkou .

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllll

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLl

Reagovat
smazaný uživatel

ETOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO KRáááááááááááááásaaaaaaaaaaaa

Reagovat
10

pěkně to trefil

Reagovat
smazaný uživatel

len skoda oslavy

Reagovat
Jajinek

Parmy je mi líto, gól úplně z ničeho...ale prostě...

Samyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Etooooooooooooooo!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

z nicoho?ved sme tam mali aj predtym plno polosanci...už bola len otazka casu,kedy to tam padne

Reagovat
smazaný uživatel

Pološance...

Reagovat
Jajinek

Jdi si dát studenou sprchu....

Reagovat
10

plno pološancí...

Reagovat
10

nováčci se ale každopádně tenhle rok povedli

Reagovat
10

red card, Siena

Reagovat
smazaný uživatel

Paul Codrea(scholes).

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Rene,dalsi mladik

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, Di Natale

Reagovat
smazaný uživatel

Di Natale

Reagovat
10

ten rozhodší v Sieně je normální magor

Reagovat
10

*rozhodčí...a sorry, vedle

Reagovat
Tsigi

hrozně ho žeru a je mi líto, že není v nějakém větším klubu, protože tam by konečn mohl naplno ukázat svou extratřídu

Reagovat
Jajinek

Bojinov na place...

Reagovat
smazaný uživatel

no este pridajme jeden gol

Reagovat
10

goooooooool

Reagovat
10

sorry, ale dal jsem z prdele na AS 160 euro, když byl kurz 5.4

Reagovat
Slejdy

YES

Reagovat
smazaný uživatel

GOLLLLLLLLLLL

Reagovat
smazaný uživatel

Militoooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkna akce

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli aspoň asistence

Reagovat
panca

milito to udelal moooc pekne! boj o titul s juve bude hodne zajimavej

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli to je blazon,co nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace

Reagovat
10

díky

Reagovat
smazaný uživatel

to sázíš často, takovýhle částky na takovýhle "jistoty" ?

Reagovat
10

hraju hodně live sázky...a tyhle vyšší kurzy občas střelím, u silných týmů je to v poměru s kurzem výborná sázka...třeba v případě Chelsea, Man U, Barcelona...je to ale samozřejmě o štěstí...

Reagovat
smazaný uživatel

Giampaolo zabetonuj to ještě více příště.

Reagovat
smazaný uživatel

a ted sa pripraviť na Barcu

Reagovat
Alberto Aquilani

Grande Roscio !!!! Ranieri je ešte väčší debil taktiky ako Spalletti . Dobre Juan , Burdisso , De Rossi , Pizarro a aj Totti . Sklamal Mexés a Baptista . Klasicky strašný Cassetti , Perrotta , Taddei .

Reagovat
Slejdy

vykon prumer..pocitaji se 3body

Reagovat
Alberto Aquilani

Ja si do 20 minuty myslel , ze hrame na 3obrancov - Lavy stredny Mexes , stredny stredny Juan , Pravy stredny Burdisso , az potom a len kvoli komentatorovi som zistil , ze na ihrisku je aj Cassetti .

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý fotbal, úplně jiný a třeba říci že mnohem atraktivnější než loni. Nejlepší hráč asi Balotelli, má výbornou formu, celý útok je perfektní, na Ibru už si ani nevzpomenu . Maicon opět jako z jiného světa, to co on dokáže oběhat i po dvou těžkých zákrocích je neskutečné, ač je pravdou, že při centrech by mohl být přesnější... Vieira má slušnou formu, zjevně nám však chybí Cuchu, s ním to bude ještě i něčem jiném. Motta zatím takový nemastný neslaný - má na víc. Celkově příjemný a kvlitní zápas, Parma není vůbec špatná .

Tak a teď ukážeme Evropě, jak se poráží Barcelona. FORZA INTERNAZIONALE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

No,mě se teda ten zapas moc nelibil,hlavně první půlka byla dost špatna.

Reagovat
smazaný uživatel

tak já jsem jako Interista zvyklý (bohužel ) na horší hru, momentálně si nemůžu stěžovat

Reagovat
smazaný uživatel

1.polovica bieda,to jo,ale v druhom polcase sme to pekne rozbehli,hlavne Balotelli to ozivil,skoda že neprenil tu obrovsku sancu,bola by to taka ceresnicka na torte

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli by mohol hravat aj od zaciatku

Reagovat
smazaný uživatel

tak zase ale se třema hrotama to je až moc ofenzivní, nechal bych to jak je, Mario aspoň hraje s chutí...

Reagovat
10

rád se podívám, jak nám všem ukážete, jak se poráží Barca

Reagovat
smazaný uživatel

nechápeš srandu?

Reagovat
10

a ty?

Reagovat
smazaný uživatel

já jo

Reagovat
10

takže si pochopil, že si dělám srandu z Interu

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo, s tebou to fakt nejde

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele