Serie A - preview 25. kola

20.02.2010, 10:54, aktualizováno 21.02.2010, 09:06
Previews
Další náboj dostává boj o Scudetto, po remíze Interu se Sampdorií se budou snažit stáhnout něco z manka na první místo dva nejbližší konkurenti - AC Milán cestuje do Bari, AS Řím přivítá Catanii. Juventus hraje s Boloňou, Palermo chce potvrdit pohárové ambice proti Laziu, stejně jako Neapol v Sieně...
AS Řím - Calcio Catania  (neděle 15:00)
Spanilá jízda římského AS byla přerušena! Giallorossi odešli poprvé po 20 zápasech po 90 minutách zklamaní, porazit je v Evropské lize dokázal řecký Panathinaikos. Římané si nyní budou chtít vše napravit proti Catanii.

Přitom AS nemělo zápas v Aténách vůbec špatně rozehraný, dokonce vedlo 1:2, ale pak v poslední desetiminutovce vyhořelo a dvakrát inkasovalo. Přesto je prohra 3:2 do domácí odvety nadějná. Výpadek po zápase přiznal i Claudio Ranieri. "Proti Řekům jsme měli výpadek. Rozhodně ale nechci, aby si lidé mysleli, že jsme mysleli na ligu. Na Evropské lize nám totiž záleží úplně stejně," ujistil fanoušky Ranieri a narazil na sedmibodovou ztrátu na vedoucí Inter, kterou Římané z druhého místa mají.

Římané se budou muset obejít bez kapitána Francesca Tottiho, na lavičce by se naopak mohl objevit uzdravený Luca Toni. V brance se pak objeví Doni, protože Julio Sergio má zdravotní trable. Otázkou také zůstává, zda v obraně nastoupí Motta nebo Cassetti.

Catania si ale do hlavního města rozhodně nejede pro lehkou porážku. Od té doby, co mužstvo převzal Siniša Mihajlovič, se totiž Rossazzurri hodně zvedli, neprohráli už pět zápasů v řadě a pomalu se dostávají ze sestupových pozic.

V posledním důležitém zápase však Catania jen remizovala s Atalantou a v táboře hostů zavládlo zklamání. "Jsme zklamaní, protože jsme opravdu chtěli tento vzájemný souboj vyhrát. Proti Římu si nemusíme vést špatně, vše ale závisí na nás. Chceme tam vyhrát, tak uvidíme."

Mihajlovič musí základní jedenáctku poskládat bez Marca Biagiantiho, naopak vrátit by se měl Carboni. K překvapivému tahu by mohl sáhnout také v obraně, Terlizzi totiž prý nastoupí na úkor Silvestreho. Po sérii neúspěšných vystoupení se musí s lavičkou náhradníků spokojit Taka Morimoto.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Doni - Cassetti, Mexes, Juan, Riise - Pizarro, De Rossi - Taddei, Perrotta, Menez - Vučinič
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Alvarez, Terlizzi, Spolli, Capuano - Izco, Carboni, Ricchiuti - Mascara, Maxi Lopez, Llama
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.38 - 4.10 - 8.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atalanta BC - Chievo Verona  (neděle 15:00)
Hodně důležitá bitva čeká na Atalantu, která přivítá Chievo a pokud se chce přiblížit záchraně, musí vyhrát. Podle posledních zápasů to určitě není nereálné, ale ani Chievo nebude chtít ztratit.

Tým z Bergama neprohrál dva zápasy v řadě, získal čtyři body, přesto ztrácí na záchranu stále čtyři body. Proto bude důležité v neděli porazit Chievo, které je stále do případných bojů o udržení namočeno. Má totiž náskok jen šest bodů.

Atalanta na tom navíc mohla být ještě líp, poslední přivezený bod z Catanie je totiž prakticky ztrátou. Nerazzurri totiž měli několik slibných příležitostí, především Ferreira Pinto mohl po Doniho centru rozhodnout. Nepovedlo se mu to, stejně jako Amorusovi, jenž trefil tyč.

Je otázkou, zda Atalanta dokáže využít současného stavu, potvrdit lepší formu a porazit Chievo, které tápe. Svěřenci kouče Mimma Di Carla poslední dva zápasy prohráli, nevyhráli ani dva předtím. Gialloblu zatím drží relativně v klidu dobrý start do sezony, ale každá další ztráta může znamenat významný pád a boj o záchranu.
Atalanta BC - pravděpodobná sestava:
Consigli - Garics, Talamonti, Capelli, Peluso - Ferreira Pinto, Padoin, Guarente, Valdes - Doni - Amoruso
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Sardo, Mandelli, Yepes, Mantovani - Luciano, Pinzi, Marcolini - Bentivoglio - Granoche, Pellissier
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.15 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bologna FC - Juventus FC  (neděle 15:00)
Ve formě hrající Boloňa přivítá slavný Juventus Turín a rozhodně to nebude mít jednoduché. Stará dáma se totiž nadechla k lepším výkonům a po Janovu a Ajaxu hodlá zdolat i Boloňu. Ve hře jsou tedy Liga mistrů a záchrana v lize.

Boloňa zůstává i po šesti kolech neporažena, tým trenéra Colomba pokračuje ve velmi dobrých výkonech a vypadá to, že záchrana je velmi blízko. Momentálně patří Boloni čtrnácté místo s náskokem pěti bodů před sestupem, s touto pozicí by se jistě v Boloni do konce sezony spokojili. Každopádně do konce ligy ještě zbývá spoustu kol a trenér Colomba si je vědom, že jeho tým nesmí usnout na vavřínech a musí pokračovat dál v těchto výkonech. Domácí si naposledy připsali velmi důležitou výhru 1:0 na půdě Livorna, čímž udělali výrazný krok vstříc záchraně.

Stará dáma v minulém kole konečně vyhrála a prolomila tak dlouhou sérii bez vítězství, svěřenci trenéra Zaccheroniho dokázali na výhru 3:2 s Janovem navázat v Evropské lize, kde triumfovali na půdě Ajaxu Amsterdam 2:1 a zajistili si tak velmi dobrou pozici do odvety. Juventus bude chtít pochopitelně celou soutěž vyhrát, ovšem více se chce soustředit na domácí ligu, kde mu patří až šesté místo, ovšem s dvoubodovou ztrátou na čtvrtou Sampdorii Janov. Trenér Alberto Zaccheroni již na začátku, kdy přebíral tým Staré dámy, prohlásil, že hlavním cílem bude zisk některé pozice zaručující start v Lize mistrů. Juventus bude na půdě zachraňující se Boloni mírným favoritem.

Domácí budou postrádat kvarteto fotbalistů, vedle útočníka Di Vaia jsou mimo hru Mutarelli, Pisanu a Modesto. Také Zaccheronimu chybí čtyři hráči, útočník Iaquinta stále laboruje se zraněním, totéž platí i pro Poulsena, Giovinca a Cacerese.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Viviano - Zenoni, Portanova, Moras, Raggi - Buscè, Mudingayi, Guana, Casarini - Adailton, Zalayeta
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Zebina, Legrottaglie, Chiellini - Salihamidzic, Felipe Melo, Marchisio, De Ceglie - Diego - Amauri, Del Piero
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.35 - 3.20 - 1.85
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Città di Palermo - SS Lazio  (neděle 15:00)
Palermo versus Lazio, takový zápas slibuje velmi kvalitní podívanou. Proti svému bývalému celku se postaví domácí trenér Delio Rossi. V centru zájmu bude i druhý trenér Edy Reja, jenž převzal celek Lazia nedávno a i ve svém druhém zápase bude chtít zvítězit.

Poprvé od ukončení angažmá v Laziu se postaví trenér Delio Rossi proti svému bývalému celku. Rossi s Laziem slavil úspěchy, uvadající slavný klub dokázal dostat do Ligy mistrů nebo s ním vyhrát Italský pohár. Jeho angažmá bylo ukončeno v létě a nyní vede celek Palerma. Sicilský klub se pod jeho taktovkou zvedl, ovšem v posledních kolech to přeci jenom nebylo ono. Palermo prohrálo oba venkovní zápasy, ty domácí pro změnu zvládlo, což potvrzuje mimořádnou sílu Palerma na stadionu Renza Barbery. Klub je aktuálně na osmé pozici, ovšem od Ligy mistrů ho dělí jen tři body.

Lazio poprvé pod novým trenérem Edy Rejou zvítězilo a odpoutalo se od sestupových pozic. Biancocelesti však ještě nemají vyhráno, slavný celek je jen dva body od sestupu a to hodlá Reja změnit. Kvalita kádru rozhodně neodpovídá výsledkům, Lazio by za normální situace mělo bojovat o pohárovou Evropu. Na evropské poháry už sice Římané nedosáhnou, přesto se ještě můžou umísit ve středu ligové tabulky, ačkoliv to samozřejmě nepovedenou sezonu nezachrání. Lazio Řím naposledy tedy vyhrálo, odnesla to Parma, trenér Edy Reja si musí na domácí premiéru ještě počkat.

Delio Rossi bude postrádat Mchedlidzeho a Tedesca. Edy Reja bude mít dokonce k dispozici naprosto kompletní kádr.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Cassani, Kjaer, Bovo, Balzaretti - Migliaccio, Liverani, Nocerino - Pastore - Miccoli, Cavani
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Muslera - Dias, Stendardo, Biava - Lichtsteiner, Brocchi, Ledesma, Mauri, Kolarov - Floccari, Zarate
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.15 - 4.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
ACF Fiorentina - AS Livorno  (neděle 15:00)
Situace Fiorentiny je kritická a v zápase s Livornem ji nezbývá nic jiného než vyhrát. Pokud totiž výhra nepřijde ani nyní, bude se možná muset nad svou pozicí zamyslet kouč Cesare Prandelli.

V posledních pěti ligových duelech získala Viola jen jediný bod a má snad nejhorší formu v celé Itálii. Výhra je teď nutností. Naděje mohla přijít s Ligou mistrů a zápasem s Bayernem Mnichov. Fiorentina v Německu dlouho držela nadějný výsledek, ale v závěru jí poškodil sudí a domů si Viola přivezla prohru 1:2.

A že fotbal umí být krutý, to potvrzuje i zranění Alessandra Gamberiniho, klíčového obránce fialových. Ten musel se svým ramenem podstoupit operaci a mimo hru bude dva měsíce. Sebevědomí tak může ve Florencii zvýšit jen výhra. K ní nepomůže ani Cristiano Zanetti, jenž také chybí hodně dlouho. Zranění trápí i Santanu a karty do hry nepustí Montoliva s Kroldrupem. O Adrianu Mutuovi snad ani mluvit nemusíme.

Livorno přijíždí do Florencie s podobně špatnou formou. Pravdou je, že lepšího soupeře na rozjezd asi domácí dostat nemohli. Posledních pět zápasů a dvě remízy, tři prohry, to je bilance 18. Livorna. Povzbuzující je ale pro letošního nováčka fakt, že na nesestupové pozice ztrácí jen dva body, takže je rozhodně o co hrát. Kouč Serse Cosmi může počítat s kompletním kádrem, ze kterého do konce sezony vypadl jen zraněný Leonardo Miglionico.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Frey - Comotto, Felipe, Natali, Pasqual - Bolatti, Donadel - Marchionni, Jovetič, Vargas - Gilardino
AS Livorno - pravděpodobná sestava:
Rubinho - Perticone, Rivas, Kněževič - Raimondi, Pulzetti, Moro, Filippini, Bergvold - Tavano, Lucarelli
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.55 - 6.35
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
AC Siena - SSC Neapol  (neděle 15:00)
V Sieně se dá očekávat při nedělním odpoledni otevřený fotbal. Přijede totiž Neapol, která rozhodně nebude bránit, potřebuje totiž tři body. Stejně je na tom ale i Siena. Obě mužstva ale chtějí vyhrát z úplně jiných důvodů.

Siena je totiž poslední a pomalu ztrácí kontakt se zbytkem pole. Minulý týden sice dokázala konečně vyhrát, když vydřela tři body ve Veroně, ale cesta za záchranou je ještě hodně dlouhá. "Stále v záchranu věříme," hlásá za celý tým Simone Vergassola. "V posledních týdnech se nám sice nedařilo, ale tým byl vždy zapálený pro hru. Je naším právem a povinností věřit v záchranu. Koneckonců, byli jsme velice blízko tomu, abychom na San Siru porazili Inter Milán."

Domácí by měli začít v jejich v poslední době používaném rozestavení 4-1-4-1. Otazníky visí nad starty Parraviciniho, Brandaa a Rossettiniho. V útoku by se měl objevit Massimo Maccarone, takže na lavičce zůstane Calaio.

Neapol naopak prožívá fantastickou sezónu. Azzurri jsou aktuálně na čtvrté pozici a útočí na předkolo Ligy mistrů, boj to ale ještě bude tuhý. Bodový rozdíl je totiž mezi čtvrtým až devátým místem minimální. O víkendu Neapol svou formu potvrdila proti v posledním zápase s Interem, ve kterém nebýt dobře postavené branky lídra, asi by vyhrála. Nyní bude chtít zvítězit v Sieně, aby si udržela náskok před dotírající Sampdorií a Juventusem.

"Zasloužili jsme si vyhrát," reagoval na zápas s Interem Walter Mazzarri, jenž si vysloužil od kouče Nerazzurri Josého Mourinha tvrdou kritiku. "Portugalec je úspěšný trenér, ale když s ním nesouhlasím, tak to prostě řeknu. Jsem vesměs tichý a uctivý, ale nejsem žádný blbec," nenechal se zahanbit Mazzarri, jenž již mohl v tréninku spatřit Ezequiela Lavezziho. Na start v Sieně to ale ještě nebude. Místo vykartovaného Gargana nastoupí Cigarini, v útoku začne Denis.
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Curci - Rosi, Cribari, Pratali, Del Grosso - Ekdal - Reginaldo, Vergassola, Tziolis, Ghezzal - Maccarone
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Campagnaro, Cannavaro, Grava - Maggio, Cigarini, Pazienza, Aronica - Quagliarella, Hamšík - Denis
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.40 - 3.20 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Cagliari Calcio - Parma FC  (neděle 15:00)
Na horké sardinské půdě se představí Parma a proti domácímu Cagliari rozhodně nebude favoritem. Zatímco Cagliari nenápadně bojuje o evropské poháry, Parma velmi nápadně směřuje k obávaným bojům o záchranu. Vždyť Parma nedokázala vyhrát osm kol v řadě.

Cagliari dokáže být doma velmi silné a proti Parmě bude favoritem, zvláště když se severoitalským fotbalistům vůbec nedaří. Cagliari z posledních deseti zápasů prohrálo pouze dva, na Interu a na Palermu, takže se dá říci, že si zachovává velmi slušnou herní výkonnost. Vůbec posledním soustem sardinského celku bylo Bari, které na stadionu Sant'Elia prohrálo 1:3. Ostrované jsou na devátém místě, ovšem stále můžou velmi reálně bojovat o evropské poháry a dokonce i o Ligu mistrů.

Pro fanoušky Parmy je rozhodně velkým lákadlem návrat Hernána Crespa, argentinský střelec doposud nemohl hrát kvůli zranění, nyní je fit a připraven hrát od úvodní minuty. Parmě se naprosto přestalo dařit, první polovina sezony je pryč a severoitalský celek na ní nedokázal navázat. Parma momentálně čeká osm kol na výhru. Evropské poháry jsou pochopitelně ztraceny, teď se musí svěřenci trenéra Guidolina soustředit na to, aby jejich tým nespadl na pozice, které znamenají sestup. Parma naposledy nestačila na Lazio, se kterým prohrála 0:2.

Lupatelli, Pisano, Marchetti, Lopez, Dessena, Jeda, Brkljaca a Marzoratti, tato všechna jména tvoří marodku Cagliari, to navíc nemůže počítat ani s reprezentantem Davidem Biondinim, jenž si odpykává karetní trest z minulého utkání. V trestu je i hostující Jimenez, ten musí čekat dvě utkání. Zranění jsou veterán Panucci, Dzemaili i mladý útočník Paloschi.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Canini, Ariaudo, Astori, Agostini - Lazzari, Conti, Barone - Cossu - Matri, Nené
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zaccardo, Dellafiore, Lucarelli, Paci, Castellini - Valiani, Morrone, Galloppa - Biabiany, Crespo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.25 - 4.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Bari - AC Milán  (neděle 20:45)
Velký svátek se uskuteční na stadionu San Nicola, na půdu nováčka Bari totiž zavítá slavný AC Milán a rozhodně to tu nebude mít jednoduché. Bari na domácí půdě neztrácí a v letošní sezoně tu obralo o body nejednoho favorita, zuby si tu vylámali Juventus nebo Inter Milán.

Jako den a noc se od sebe liší výkony Bari na domácím a venkovním hřišti. Letošní nováček má na svém stadionu San Nicola skvostnou bilanci, sedm vítězství, tři remízy a jedna jediná porážka. Venku je to přesně naopak, jedinou výhru doplňuje pět remíz a sedm proher. Naposledy svěřenci trenéra Ventury podlehli Atalantě a Cagliari, nyní budou mít šanci na nápravu doma, ale hostí těžkého soupeře - AC Milán. Nicméně na horké půdě Bari už padli jiní favorité. Jak už bylo zmíněno, s nepořízenou se vrátil do Turína Juventus, Inter si zase vezl do Milána pouze bod. Nerazzurri prohrávali v zápase už 0:2, nakonec dokázali vyrovnat na konečných 2:2.

Milán to má trošku opačně, více se mu daří na hřištích soupeře, Rossoneri jsou v tabulce venkovních zápasů na druhém místě a přeci jenom budou proti Bari mírnějším favoritem. AC Milán má za sebou nešťastnou porážku 2:3 s Manchesterem United a odveta osmifinále Ligy mistrů na Old Trafford bude velmi složitá. V Serii A patří Milánu třetí příčka, ovšem s jedním zápasem k dobru. Pokud Rossoneri zvládnou zápas s Bari a i dohrávku s Fiorentinou, budou ztrácet na konkurenční vedoucí Inter čtyři body. AC po matných výsledcích proti Livornu a Boloni opět zabralo a výsledkem byla výhra 3:2 nad Udinese. Problémem milánského celku je defenzíva, italský gigant až příliš často lacině inkasuje a to je možná jeden z hlavních důvodů, proč není ztráta na Inter menší.

Domácí kouč Ventura má na marodce celkem sedm hráčů, proti AC Milán se nepředstaví Parisi, Donda, Kutuzov, Ranocchia, Pisano, Langella a Kamata. Také Leonardo nebude mít k dispozici kompletní kádr, mimo hru jsou totiž Onyewu, Zambrotta, Seedorf, Mancini, Antonini a Kaladze.
AS Bari - pravděpodobná sestava:
Gillet - Belmonte, A.Masiello, Bonucci, S. Masiello - Alvarez, Gazzi, Donati, Rivas - Barreto, Meggiorini
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Dida - Abate, Nesta, Thiago Silva, Favalli - Gattuso, Pirlo, Ambrosini - Pato, Borriello, Ronaldinho
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.40 - 3.20 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Janov CFC - Udinese Calcio  (sobota 18:00)
Sobotní duel mezi Janovem a Udinese slibuje pohledný fotbal plný branek, alespoň tak si to maluje spousta italských tifosi. Nicméně zejména pro Bianconeri budou mnohem důležitější než góly samotné body, kterých je málo.

Je to až neuvěřitelné, ale Udinese se letos obrovsky trápí. Po 24 kolech je na šestnáctém místě a na sestup má pouze jednobodový náskok. Má sice ještě zápas k dobru, ale stejně. Navíc jsou Zebrette jediným celkem, který letos nedokázal vyhrát venku!

Pro Udinese tak bude nesmírně těžké odvést si z Janova nějaké body, navíc když jsou Grifone doma prakticky neporazitelní. Hosté se navíc v týdnu dozvěděli nepěknou zprávu o zdravotním stavu záložníka Gaetana D'Agostina, jenž bude chybět několik měsíců. Jeden měsíc na marodce stráví také Christian Obodo a zranění minimálně do zápasu v Janově nepustí Domizzoho s Ferronettim. Karetní trest si odpykává Mauricio Isla.

Janov bude chtít napravit poslední prohru na Juventusu, kde sice podal srdnatý výkon, ale nakonec díky Del Pierovi odjel s prázdnou. Předtím však měl čtyřzápasovou sérii bez výhry a pomalu stoupal tabulkou, v tom bude chtít nadále pokračovat. Na čtvrté místo nyní ztrácí svěřenci kouče Gian Piera Gasperiniho čtyři body.

Grifové se trochu déle vzpamatovávali z odchodu svých nejlepších hráčů, Diega Milita a Thiaga Motty, ale nyní to vypadá, že Gasperini vše dokázal poskládat a bude s týmem znovu bojovat o Evropu. Bohužel má ale ještě problémy s marodkou. Na ní bude ještě měsíc Houssine Kharja, trojice Jurič, Jankovič, Milanetto už se snad vrátí příští týden. Zápas asi ještě nestihne Rodrigo Palacio a ani Raffaele Palladino, což dává do útoku málo možností.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Amelia - Papasthatopoulos, Dainelli, Bocchetti - Tomovič, Rossi, Zapater, Criscito - Mesto, Acquafresca, Sculli
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Cuadrado, Coda, Zapata, Lukovič - Inler, Sammarco, Asamoah - Sanchez, Floro Flores, Di Natale
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.25 - 4.10
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Inter Milán - UC Sampdoria  (sobota 20:45)
Mistrovský Inter Milán doma čeká v generálce na Ligu mistrů Sampdoria Janov, tedy tým, který dokázal Nerazzurri v letošní sezoně porazit. Blucerchiati jsou zpět ve formě a momentálně bojují o evropské poháry.

Inter Milán nedokázal z posledních dvou duelů vytěžit výhru a jeho náskok na čele ligy se opět ztenčil, nicméně je stále velký, na druhý AS Řím činí sedm bodů. Vzájemný zápas Říma s Interem se teprve hrát bude, a už teď je jasné, že Nerazzurri ještě nemají vyhráno. Na San Siru přivítají Mourinhovi svěřenci Sampdorii Janov a mají svému soupeři co oplácet, na podzim je totiž janovský celek porazil 1:0. Když se oba dva soupeři naposledy potkali, bojovalo se přímo o čelo tabulky, výhra Sampdorie posunula tento celek na první místo, tam však Blucerchiati dlouho nevydrželi.

Mnohem více se však italský mistr soustředí na zápas Ligy mistrů proti Chelsea, neboť milionářská soutěž bude hlavním ukazatelem úspěšnosti celé sezony. José Mourinho a jeho tým přivítají anglický celek už ve středu a bude se na co těšit.

Sampdoria sice v evropských pohárech neúčinkuje, přesto se i jí týká Liga mistrů. Doria je totiž pátá ale se čtvrtou Neapolí má stejný počet bodů. Blucerchiati budou chtít pochopitelně o čtvrtou příčku, která zaručuje předkolo Ligy mistrů, bojovat. Svěřenci trenéra Luigiho Del Neriho mají skvělou formu, vždy't dokázali vyhrát všechny předchozí čtyři duely, naposledy si Sampdoria smlsla na Fiorentině, kterou porazila 2:0. Luigi Del Neri si je vědom formy svých svěřenců a Inter na dálku varuje, Doria se bude chtít jet na San Siro pro body.

Interu budou téměř jistě scházet Chivu, Balotelli, Materazzi a Santon, základní sestava je přesto víceméně teoretická, José Mourinho se totiž může rozhodnout šetřit některé opory na přeci jenom důležitější zápas s Chelsea. Na straně Sampdorie bude stále chybět Castellazzi, a také útočný klenot Cassano.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Lucio, Samuel, Zanetti - Stankovic, Cambiasso, Muntari - Sneijder - Milito, Eto'o
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Storari - Zauri, Gastaldello, Lucchini, Ziegler - Semioli, Palombo, Poli, Guberti - Pozzi, Pazzini
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.75 - 6.60
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán24166249:2054
2.AS Řím24145542:2747
3.AC Milán23136439:2445
4.SSC Neapol24109532:2739
5.UC Sampdoria24116732:3139
6.Juventus FC24115838:3238
7.Città di Palermo24107732:3037
8.Cagliari Calcio23105837:3035
9.Janov CFC24105938:3935
10.AS Bari2488831:2832
11.ACF Fiorentina23941028:2731
12.Parma FC24861026:3430
13.Chievo Verona24851123:2529
14.Bologna FC24771025:3128
15.SS Lazio24510919:2425
16.Udinese Calcio23661128:3224
17.Calcio Catania24591023:3024
18.AS Livorno24651315:3223
19.Atalanta BC24561321:3421
20.AC Siena24441625:4616

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (353)

Přidat komentář
terry

FORZA GENOAA!!

Reagovat
terry

FORZA NERAZZURRI!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dejana bych tam dal až v průběhu zápasu, do základu ještě ne. Místo něj Mariga.

Reagovat
smazaný uživatel

Na dnešek mam domluveny zapas. 100% jistota. Jedna se o zapas Inter - Sampdoria, čista dvojka. Mourinho se domluvil na přestupu Pazziniho do Interu vyměnou za tři body. NEVAHEJTE !!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co mu utok Milito,Pandev,Balotelli,Etoo nestaci?

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebuje konečně kvalitu.

Reagovat
smazaný uživatel

za 3 body by sa oplatil,to jo

Reagovat
smazaný uživatel

jako nevim jestli tomu mam v¨ěřit že je to jistota...:D:D tak co teda nakonec je to domluveny nebo ne...??

Reagovat
smazaný uživatel

Je to domluvene.

Reagovat
smazaný uživatel

takže v pohodě mužu vsadit na Sampdorii jo???

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite

Reagovat
smazaný uživatel

tak fajn budu ti věřit díky...:-) takže jako fakt nekečáš?:D mě se to nezdá jako moc chytrej tah Interu

Reagovat
smazaný uživatel

Ver si cemu chces

Reagovat
smazaný uživatel

A nebal bych se to dat za vic. Tak za litr aspon

Reagovat
smazaný uživatel

to určitě...:D:D

Reagovat
smazaný uživatel

a kde si vzal toto INFO??? a máš na to vsazeno sám??

Reagovat
smazaný uživatel

sam ma vsadene akurat tak na vyhru Interu

Reagovat
smazaný uživatel

je mi to jasný...:D:D

Reagovat
Shevchenko

Já mám vsazené na výhru Sampy. 100% jistota!

Reagovat
smazaný uživatel

a proč myslíš??

Reagovat
smazaný uživatel

Protože to Mourinho prodal.

Reagovat
smazaný uživatel

můžeš mi to něčim potvrdit..?

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho : I am interested Pazziniho, I am able to sacrifice everything. Go ahead and get started body Sampdoria at San Siro.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, takhle to je : I am interested Pazziniho, I am able to sacrifice everything. Go ahead and get started points Sampdoria at San Siro.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby si to nepřeložil, tak to volně znamena. Mam zajem o Pazziniho, chci ho do tymu, jsem obětovat uplně vše. Klidně i body pro Sampdorii na San Siru.

Reagovat
Shevchenko
Reagovat
Shevchenko

Protože vandertom nikdy nelže!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Janov - 6 bodů

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

on to s váma myslel dobře

Reagovat
terry

Já vím. Musel jsem mu to ale vrátit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslel jako město 6 bodu, udělame

Reagovat
terry

Však já to pochopil, ale dneska budou jen tři dohromady.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Udine je bez formy celkem...

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Nic jiného než 3 body neberu, musíme do toho jít naplno, žádné šetření se!

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Inter > Sampdoria

Reagovat
smazaný uživatel

Neee.... kurvaaa, naopaaaak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

do p*če...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidime, kdo se bude smat v 22-35

Reagovat
smazaný uživatel

však jo

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik tipuejš?

Reagovat
smazaný uživatel

já už u nás raději ani netipuju, pak to vždycky dopadne naopak. Ale snad 3-1

Reagovat
smazaný uživatel

Take tipuju 3-1

Reagovat
smazaný uživatel

seš si jistej, žes to napsal ve správném pořadí, že jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak buďme realiste že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

úplně dobrej pocit z toho ale nemám, já Dorii mám rád jako klub, jako soupeře ale moc ne, není to zrovna náš oblíbený soupeř...

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidime no, letos u silnych nic moc. Na Juve, na AC, u Griffonu debakly, takže nečekam zazrak, ale celkem mě motivuje to, že na Inter se umi jakš takš zahrat.

Reagovat
smazaný uživatel

no právě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

takže si myslite že inter vyhraje...???

Reagovat
smazaný uživatel

no samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

ještě nějaké zajímavé tipy na dnešek...???:-O

Reagovat
smazaný uživatel

Muntari žlutá karta ve 36. minutě (faul zezeadu do achillovky Pazzovi)

Reagovat
smazaný uživatel

mam na stredu:Inter:Chelsea 10

Reagovat
smazaný uživatel

Juve , Fiore

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.fotbalportal.cz

TIP:Zítra bych tipoval také překvapení a zkusil bych výhru janovského celku.

veri si

Reagovat
smazaný uživatel

tip na zápas Inter:Doria

Reagovat
homeles8

Jinak je škoda že Parma je až 12.

Reagovat
smazaný uživatel

Siena

Reagovat
homeles8

FORZA GENOA!

Reagovat
M11

dnes bez prekvapveni..

Janov 1

Inter 02

Reagovat
M11

*prekvapeni

Reagovat
terry

Reagovat
Tsigi

bych se divil, kdyby Doria vydržela půlku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, Interu nepomáhajú rozhodcovia ako Juve

Reagovat
M11

doufam ze te vasi poradne bijou

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo by mali byť naši ako vaši?

Reagovat
smazaný uživatel

FC Janov 1 Inter taky 1 ale tady je to tezsi

Reagovat
smazaný uživatel

Co se tu dělo? Sice jsem to nečetl, ale viděl jsem přes sto komentů...

Reagovat
M11

z toho 75% palcu pana Homelese a MSgoo

Reagovat
smazaný uživatel

palců za co?

Reagovat
Shevchenko

Ani se neptej.

Reagovat
smazaný uživatel

Za nic.

Reagovat
M11

M: FORZA INTER

H:

M:

atd atd a uz to jelo

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, co se dá dělat

Reagovat
homeles8

Reagovat
Tsigi

Docela mě zajímá, jak bude pracovat záloha Udine bez D´Agostina.Letos sice nehrál žádnou hitparádu, ale zas to nijak brutálně nekazil. Je docela smutný jakým způsobem dopadli všichni talenti v Udine Inlera chtěl Arsenal, Zapatu půl Evropy, Sanchez měl být mega hvězda, Handanoviče AC, z D´Agostina byl loni top záložník a nikdo z nich není nikde a čelí reálné šanci na sestup. Asamoaha bych rychle vzal do AC než taky zdegeneruje

Reagovat
smazaný uživatel

Inlera dlouho chtěl i Moratti k nám...

Reagovat
smazaný uživatel

D´Agostino už poslednich par zapasu moc nehral, zaklad hrava Sammarco, a Gaetano chodi tam někdy v 65.minutě.

Reagovat
Tsigi

dík, toho jsem si nevšiml, právě jsem si pamatoval sestavu, že hráli i spolu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uplně přesně sem Ti to neřekl. Z poslednich 10 zapasu odehral 5 zakladu, z toho 2x 90. 3x nehral vubec, a 2x seděl.

Reagovat
Shevchenko

Mi to strašně bije do očí když někdo místo apostrofu napiše čárku.

Reagovat
terry

Mě to taky vždycky strašně vytáčí.. Bohužel to dělá spoustu lidí.

Reagovat
Shevchenko

Já spíš nechápu, co je k tomu vede, vždyť apostrof se píše jednodušeji než čárka.

Reagovat
Tsigi

Dneska další článek o možném nahrazení Leonarda i Gallianiho v létě, možnosti jsou Allegri, van Basten, Lipp,i na Gallianiho místo by mohl Capello - to by byla dvojka Lippi a Capello

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

galliani by mohl odejit ale leonardo na to jaky ma hrace predvadi celkem slusnou hru

Reagovat
smazaný uživatel

Capello by takovou práci podle mě nedělal, Gallianiho odvolání je navíc nereálné...

Reagovat
Tsigi

dyť se tomu taky na konci směju

Reagovat
smazaný uživatel

já vím

Reagovat
lnterista

OT: Ranocchia je asi fakt od leta nas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

přál bych mu velkoklub v Itálii a Inter by byl dobrá volba, protože ta obrana je stará, tak by měl docela i šanci se prosadit, obzvlášť kdyby tam přišel až v tom roce 2011 a rok byl ještě nekde na hostovačce

Reagovat
lnterista

jj mas pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co teda FC Janov jasna 1?

Reagovat
10

over 2.5 podle mě jasnější

Reagovat
terry

100. FORZA GENOA!

Reagovat
smazaný uživatel

HANBA !

Reagovat
terry

Reagovat
terry

Jaktože dávají Janov - Udinese na Sport2!

Reagovat
smazaný uživatel

Na Sport 1 davaji tenis je tam az vecer Inter

Reagovat
terry

A kdo hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

semifinale v Memphisu Isner Petzchner o nicem

Reagovat
terry

Ty vole..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hnus,Janov jedine na netu

Reagovat
Shevchenko

Janov jedině na betu.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Jedině na sport dva, c´mon

Reagovat
Shevchenko

Adiyiah poprvé v nominaci.

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

Tak dnes bych rád viděl Zanettiho v obraně, jenže problém nastane, jestli se Santon neuzdraví do středy!!! Protože proti anglánům musí být Javier v záloze....přinejhorším by se dalo hrát Stankovič, Cuchu, Muntari - Wes....ale z toho mám trochu strach.

Reagovat
terry

My zas možná nebudeme mít levýho obránce a Lamparda.

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard je chory,ale do stredy by sa mal z toho dost,a aj Essien by mal chybať taktiež

Reagovat
terry

U Lamparda se neví, no.. Je otázka, jak moc ho viróza skolí. Essien chybí, to je ale jasný. A dneska nedohrál Žirkov.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím o hodnocení zdravotního stavu těchto 4 hráčů:

Lampard - bude hrát? - vím o viróze

Essien - bude hrát? - nevím

Žirkov - bude hrát? - nevím

A. Cole - bude hrát? - u něj jsem četl ,že je na dlouho mimo...

Třeba to vyjádři v procentech, nebo tak. Díky moc

Reagovat
terry

Essien a Ashley Cole na 100% out. Lampard má virózu, ale pokud to bude jen trochu možné, nastoupí. Vidím to na 90%, přeci jen za pět dní to bývá pryč. A u Žirkova těžko říct, dneska předčasně opustil hřiště, ale vypadá to jen na nějaký svalový problém, takže by měl být v pohodě. U něj platí to, co o u Lamparda, musí hrát. Paradoxně právě absence Žirkova by pro nás byla mnohem větším problémem než ta Lampardova.

Reagovat
smazaný uživatel

dík za info, no já nevěděl, že nebude hrát Essien, co mu je? To je pro nás skvělá zpráva, právě z něj jsem měl velký strach. Jak vidíš vaši sestavu? Myslíš, že bude hrát Ballack? Jinak, Žirkov je pro vás tak důležitý jo? Já vás letos viděl jen prákrát, takže se moc neorientuju,...

Reagovat
terry

Essien se zranil na APN. Měl by se sice vracet asi někdy teď, ale na vás určitě ne. Chybí nám už od začátku roku. Sestava je asi vcelku jasná, nic moc tam vymýšlet nejde. A Žirkov je pro nás důležitý pro to, že na levém bekovi je zraněný Ashley Cole a on je jediná adekvátní náhrada.

Čech - Ivanovič, Carvalho, Terry, Žirkov - Mikel, Ballack, Malouda, Lampard - Anelka, Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

OK, díky ještě jednou

Reagovat
Jajinek

Hlavně musíte hrát diamant!!!....

Reagovat
terry

Milito dneska musí dát gól, mám ho na tiketu.

Reagovat
smazaný uživatel

MARCO STORAAAAAAAARI !

Reagovat
smazaný uživatel

kiež by dal aj dva kusy

Reagovat
terry

To Di Nataleho zpracování.

Reagovat
terry

ACQUAFREESCAAA!!

Reagovat
terry

Už se teda musím zeptat. Jak je to přesně s přezdívkou Robur. Vím, že to v překladu znamená síla, ale o to mi nejde. Zajímá mě, jak to správně použít. Třeba Bianconeri použiji ve větě: "Bianconeri jsou totiž poslední a pomalu ztrácejí kontakt se zbytkem pole." A jak tam dám Robur.. Takhle? "Robur je totiž poslední a pomalu ztrácí kontakt se zbytek pole." Anebo jak se to skloňuje, jakého to je rodu, jde to takhle vůbec použít? Asi hlavně na Trewinna.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já to skloňuju podle vrozu hrad, nevím jestli je to dobře. snad jo. Mylím, že to máš dobře napsané.

Tady v česku to stejně ani nikdo nepoužívá. Hlavně to říkaj v samotné Sieně, kdy fotbalovému klubu říkají Robur(Società Sportiva Robur -druhý název klubu), to proto aby se jim to nepletlo s basketem...

Reagovat
terry

ACQUAAA!!

Reagovat
smazaný uživatel

dneska mu to sype,som tomu len a len rád

Reagovat
terry

PALACIOOOO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA SAMPDORIA

SAMP SAMP SAMP SAMP DOOOOOOOOOOOORIA

Reagovat
smazaný uživatel

Podme !

Reagovat
smazaný uživatel

PAZZO POZZI

Reagovat
M11

Janov tutovka za krasny kurz

Reagovat
terry

Reagovat
Shevchenko

Klasika.

Reagovat
10

doufám, že se Sampdoria dneska nenechá CFC zahanbit a taky vyhraje

Reagovat
terry

Reagovat
10

ty si sázel?

Reagovat
10

nebo prostě jen z lásky k rivalovi?

Reagovat
terry

Obojí.

Reagovat
jtbs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
terry

Zasloužené vítězství Janova. První poločas byl hodně otevřený, šance na obou stranách, nakonec rozhodlo to, kdo dal první gól. Produktivita Udinese byla žalostná. Pak přišla penalta, která pojistila vedení a Udinese definitivně do kolen srazila červená Zapaty. Pak už se hrálo na jednu branku.

Reagovat
Jajinek

Proč se sakriš kryje Inter se skoky....já se těšil na Ahonena...

Reagovat
Tsigi

Jak já bych mu tu medaili přál strašně moc - fandím mu od prvního okamžiku, co jsem ho viděl. On měl nejvíc super masku

Reagovat
smazaný uživatel

se divím, že ještě skáče. Já skoky sledoval, jak vyhrával Janda, a už tehdy byl Ahonen veterán tuším, nebo ne? Ještě skáče i Ljoekelsey, nebo jak se to píše?

Reagovat
Jajinek

jj, Jane se vrtáil před touto sezónou právě kvůli olympiádě....a na středním skončil zase čvrtý...

Reagovat
smazaný uživatel

on ještě OH nemá, že? Vím, že má několikrát (snad 3x nebo 4x pohár)...

Reagovat
Jajinek

jj, zlato z OH mu chybí....to je nereálné...o to si to dnes rozdá Amman a Schlieri....ale medaily bych mu přál!

Reagovat
terry

On už snad právě Ahonen po tom turné čtyř můstků, jak vyhrál s Jandou (nebo trochu později) skončil. Jenže nakonec se vrátil, protože touží získat zlato z olympiády, které mu jako jediné chybí. Byl dvakrát druhý.

Reagovat
smazaný uživatel

jo aha, já to nestihl přečíst...

Reagovat
Tsigi

má medaili jen z týmů, individuální mu chybí na olympiádě

Reagovat
terry

Jojo. Jinak byl vždycky max čtvrtý.

Reagovat
Jajinek

jj, dokonce jsem si na něj vsadil...že skončí v 6ce, tak jsem zvědav. Fandím mu moc!

Reagovat
smazaný uživatel

INTER: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 25 Samuel, 4 Zanetti; 5 Stankovic, 19 Cambiasso, 11 Muntari; 10 Sneijder; 22 Milito, 9 Eto'o. Mariga zase sedi

Reagovat
smazaný uživatel

tak Lúcia Mou šetří, hmm. Těším se na Draga, snad se dá Santon dohromady, Javča musí být v záloze....

Reagovat
terry

Pak, že Javča nepoužíváš..

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, neříkal jsem, že ne, říkal jsem, že zas tak často ne

Reagovat
terry

Já vím.. už minule si to tu ale používal často, ale říkal jsem si, že to je výjimka.. A hle, ono ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se tesim na Draga ,snad nebude Muntari moc kazit

Reagovat
Jajinek

No...uvidíme co Drago....postupem času si myslím, že by Muntari v základu proti Chelsea byl možná dobrou volbou....variant je mnoho.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych právě třeba v zápase s Chesesa proti Alimu nic neměl, to je přesně ten zápas, kdy je pro nás užitečný....

Reagovat
Jajinek

přesně tak. Jako priorita je pro mě Zanetti, Cuchu, Dejan - Wes...ale kdyby Drago neměl kondici nebo Javier musel hrát v obraně, tak bych tam Muntariho rád a bez váhání dal.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, já taky. Možná bych se nebál toho Marigy, ale ten je na takovej zápas asi ještě neprověřenej. To složení číslo jedna je ale krásné, to už se dlouho nesešlo...

Reagovat
Jajinek

no letos skoro vůbec....Marigu bych tam nedával....zatím hraje vcelku splašeně a nemá zkušenosti...a te duel bude hlavně o zkušenostech a nervech!

Reagovat
smazaný uživatel

jj, taky proto bych tam toho Mekáče taky nedával.

Reagovat
smazaný uživatel

Dejane neeeeeeeeee

Reagovat
Alberto Aquilani

Tak ked vyhráme , je to 5 bodová strata na Inter a s Interom hráme doma . Posledne Nám to s nimi moc na Olimpicu nejde , ale nič netrvá večne , že jo , ani víťazná séria AS .

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=irbefZ8Jo_A mrkněte :-) a říkejte názor ,-)

Reagovat
panca

pekny/to jsou 3 minuty 2 miunty opakovani/ ale kde byl zbytek zapasu??

Reagovat
smazaný uživatel

kde bol Hunter

Reagovat
panca

boha o hunterovi se ted nebavime

Reagovat
smazaný uživatel

:-D chces videt nezazivne prihravky z prvni ?:_) to jsou skills :-) ne cely zapas

Reagovat
panca

jenze v tom videu je vse co predvedl!!! a to je na 90 min proti man utd hodne malo nebrani nebeha tymova hra ho nezajima srovnej to s rooneym - ten dal goly a jeste stiha branit atd

Reagovat
Slejdy

podme Roma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

najivko... rooney odehral velky kulovy az na ty dva goly hlavickou nebyl videt!! :-) rooney je strasne obycejny hrac... cim dokaze lidi bavit? proc myslis ze lidi chodi na fotbal ?:-) kvuli zabave a ne jenom kvuli pocitu vitezstvi... a stejne na Old Trafford dostanou... ted se jim prestane darit v premier league, a pak i v lize mistru :-) no a abych nezapomel, rooney byl hrozne moc faulujici hrac, a to se na svetovou spicku nehodi :-)

Reagovat
smazaný uživatel

kto dostane na Old Trafford?

Reagovat
panca

kdyz myslis...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney letošni sezona celkem všechny soutěže...33 zapasu, 2762 minut, 25 golu...Kdo je lepší letos? NIKDO !!

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na toho trotla nade mnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi 32 zápasů, 23 gólů... pokud by Stuttgartu dal dva góly, byl by na tom stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Messi sem našel jen 29 zapasu.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud počítám i MS klubů a superpoháry, tak 32

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Ale i tak, pro mě je Rooney nejlepší utočnik na světe v současnosti. Tahne United sám, dava goly, bojuje, nechci hledat, a nemam ani na to čas, ale řek bych že v Anglii ma minimalně jeden z nejvic vybojovanych míču. Letos ma fakt formu, a nedava jen goly.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, vím a souhlas, ale...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasne, sto lidi, sto nazoru. Pro mě je to jednička letos asi.

Reagovat
Tsigi

Pazzini ! Kurva, ne ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!! FORZA JUVE !!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

De Biasi skončil v Udinese, vrací se Marino.

Reagovat
smazaný uživatel

To mi měli zavolat, bych jim to řekl rovnou .

merengues

22.12.2009 13:22

Špatná volba, na Serii A nemá.

[reagovat]

merengues

22.12.2009 13:23

A u Marina doufám, že ho ještě letos někdo osloví, ten jeho trojzubec mám rád.

Reagovat
M11

Reagovat
Tsigi

Reagovat
smazaný uživatel

inak ty si admin na http://www.realmadridcf.cz/ ?

Reagovat
M11

aj na realmadrid.com

Reagovat
smazaný uživatel

jo?este lepsie:),lebo potrebujem s nim nieco vybaviť

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem, jen tam občas napíšu článek, ale v poslední době toho moc nebylo. Jsem admin fóra madridistů.

Reagovat
smazaný uživatel

admin fora madridistu si na ktorej stranke,na http://www.realmadridcf.cz/ ci na akej?

Reagovat
smazaný uživatel

rmcf.freeforums.org

to patří k realmadridcf.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Aby nam tam nelezli nejaci pritroubli sasci ...

Reagovat
smazaný uživatel

mal by si záujem o vymenu ikoniek s webom,kde som adminom?http://www.euro-liga.cz/

Reagovat
smazaný uživatel

Nám tam ty ikonky nejdou dávat, už jsem to zkoušel. Zkus admina Milánka z realmadridcf.cz, má tam kontakt.

Reagovat
terry

To je strašný v tý Itálii..

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska pome SIENA

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
smazaný uživatel

avanti, avanti Robuur!

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro skvěly vykon Tagliaventa

Reagovat
smazaný uživatel

to myslíš vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

aspoň trestal simulanty :)

Reagovat
smazaný uživatel

ehm, tím myslíš koho? Trochu křeč, nezdá se ti?

Reagovat
Tsigi

tím myslím Samíka ve vápně

Reagovat
smazaný uživatel

použil jsi množné číslo. Sammy navíc situaci sice pomohl, kontakt tam ale určitě byl. Stoprocentně byl větší než Alexův minulý týden...

Reagovat
terry
Reagovat
terry

Nemělo být sem.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter nekomunikuje s tiskem

Hodně vyhecovaný byl včerejší zápas mezi Interem Milán a Sampdorií, diváci branku sice neviděli, byli ovšem svědky hned tří červených karet. Domácí v závěru první půle přišli o Samuela a Cordobu, hosté patnáct minut před koncem o Pazziniho. Inter se rozhodl na průběh zápasu reagovat tím, že nebude komunikovat s tiskem.

Reagovat
smazaný uživatel

co ti na tom přijde směšného?

Reagovat
smazaný uživatel

Uraženost

Reagovat
smazaný uživatel

byli ty karty zasloužený nebo to pískal něaký Říman?

Reagovat
smazaný uživatel

Byly. Byl přísny metr, a ten dodržoval po cely zapas. Kdyby byl mirnějši metr, tak muže byt třeba jen jedna červena.

Reagovat
terry

Měly přijít i další červené, pak už ten metr tolik neudržel. Protože ten, co nasadil, tak by se nedohrálo.

Reagovat
Jajinek

já bych vyloučil Cordóbu a Pazziniho o půl hodinu dřív....

Reagovat
10

teď jsem koukal na souhrn na RaiUno, ona i ta červená pro Samuela byla asi zasloužená, Pozzi si ho obhodil a šel by sám na brankáře

Reagovat
lnterista

jj ta byla spravna

Reagovat
10

myslím přímo redku...na druhou stranu Pazzini měl jít za to nakopnutí taky ven...jinak tam podle mě nebyly větší chyby ze strany Tagliaventa, ty červený pro Inter zpochybnit nejdou, dost se divím, že se o to přesto někteří snaží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

nevím no....Samuel byl jasně blíž míči a Pozzi až za ním, takže to se za faul rudá nedavá...

Reagovat
lnterista

to sice jo ale za dalsi vterinu by uz byl asi o metr prednim

Reagovat
panca

hod odkaz na ty fauly. diky

Reagovat
10
Reagovat
panca

o cem je vubec diskuze?? obe ceveny uplne jasny

Reagovat
10

diskuse je o tom, jestli měl Samuel za to zastavení Pozziho dostat rovnou červenou, nebo druhou žlutou

Reagovat
panca

vzdyt by sel sam na branu, byl pomalejsi a dal mu tam loket! jasna cervena

Reagovat
10

jo, já si to myslím taky...pár řádku nahoru jsem to i napsal

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně dostane max zapas tak jako tak, takže to je fuk...

Reagovat
panca

jo a diky

Reagovat
lnterista

se mi to nechce hledat

Reagovat
lnterista
Reagovat
panca

Reagovat
lnterista

co na mne vystrkujes jazycisko?

Reagovat
panca

ze jsi mi to nechtel poslat tak jsem ti nehctel podekovat

Reagovat
lnterista

tsss

Reagovat
Jajinek

možná by ho předběhl...ale tak jednoznačné to podle mě nebylo....

Reagovat
smazaný uživatel

taky zato dostal žlutou ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Samuel dostal rovnou čk, cordoba dvě zlute, pazzini tež

Reagovat
Tsigi

ale už předtím měl žlutou Samuel ?

Reagovat
terry

Měl, ale zase za takovou blbost myslim.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nevim už za co.

Reagovat
terry

Já si pamatuju, že jsem hned nadával, jak ji dostával.. Samuel se u toho hodně vztekal, když ji dostal.

Reagovat
Jajinek

nene...přímá rudá

Reagovat
smazaný uživatel

asi bych mu dal jen žlutou, stejně by šel ven.

Reagovat
Jajinek

jj...

Reagovat
10

tam podle mě nejde o pozici hráče v době faulu, ale o zamezení čisté gólové šance, do který by se Pozzi dostal...to je jako když Gigi zastavil Vučiniče, kterej mu udělal kličku a dával by do prázdný branky

Reagovat
smazaný uživatel

Riiseho.

Reagovat
10

pravda, já si nebyl jistej

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, kdyby zas něco, tak kdyztak vandertom

Reagovat
10

Reagovat
Jajinek

jj...ale v tomhle případě se o změření šance nejednalo....myslím že sudí vylučoval za loket, ne za to, že byl Walter poslední

Reagovat
terry

Navíc podle mě ten loket nebyl úmyslnej, ani se tou rukou nijak zvlášť neohnal, jen si ho chtěl rukou trochu odstavit a šáhl mu do obličeje.

Reagovat
lnterista

hlavne jesteli chcem neco hrat tak musi hrat v zakladu Sneijder,Pandev,Milito a sem tam k tem trem Mario nebo Etak

Reagovat
smazaný uživatel

Před sezónou jsem říkal, že Inter si ten titul může prohrát maximálně sám..a věřím, že se tak stane hlavně dnes vyhrát, škoda, že to kvůli hokeji neuvidím.Forza MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych se nikdy nevykašlal na svuj tym kvuli nějake pitome olympiade.

Reagovat
lnterista

vsak to taky neni zadnej fanousek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

nestav mě do roviny, že kašlu na svůj tým. Nejsem fotbalovej fanatik (nemyšleno zle) jako třeba ty a beru ho především jako zábavu. Hokejová repre je pro mě spolu s AC vrcholem mého zájmu a jelikož to je oh, tak fotbal musí ustoupit. Hrát proti vám, tak samozřejmě přehodnotím své priority.

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslel jsem to zle, ale rypnout sem si chtěl

Reagovat
smazaný uživatel

v pohodě, neberu to jako nějaké rýpání. hokej mám rád

Reagovat
M11

navic zapas s Ruskem na Olympiade neni kazdy tyden..

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

sem rád, že se se mnou někdo schodne

Reagovat
smazaný uživatel

* shodne

Reagovat
smazaný uživatel

V Bari se už take nikdy nemusi hrat

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

dáš přednost hokeji jo?

Reagovat
smazaný uživatel

ano, zápas proti Bari není pro mne tak zajímavej, abych kvůli němu opouštěl hokejovou repre..

Reagovat
10

Reagovat
panca

na televizi kvuli pritelkyni hokej a vedle na pocitaci hokej

Reagovat
panca

samo ze na pocitaci AC

Reagovat
Shevchenko

Kdybys byl rozumný, tak si zapneš na TV hokej a na PC zapneš bet365.

Reagovat
smazaný uživatel

však tak já to taky budu provozovat, ale primárně budu sledovat hokej

Reagovat
lnterista

no proto

Reagovat
Jajinek
Reagovat
smazaný uživatel

pěkně Javier i Lúcio, souhlas. Celkem vtipné, jen bych se na tvém místě nebál být tvrdší a více prointeráckej, ale tak to je každého věc...

Reagovat
10

já jsem nikde nenarazil na to, co konkrétně ti včera vadilo?

Reagovat
smazaný uživatel

nemám chuť se s tebou bavit, sorry

Reagovat
10

máš pravdu, ono není moc o čem

Reagovat
smazaný uživatel

jéžiši ty seš chudák

Reagovat
10

nenechám se strhnout do další vlny urážek s někým, jako seš ty, to fakt nemám zapotřebí

Reagovat
smazaný uživatel

nenecháš? To je zajímavý, že to rozpoutáváš

Reagovat
smazaný uživatel

Vadí mu to že rozhodčí nepískají tak jak chce on .

Reagovat
smazaný uživatel

to je nějakej společnej znak všech juventinů, že mi čtou myšlenky? Voyeur?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ale u tebe je to jednoduché .

Reagovat
smazaný uživatel

aha, takže psycholog

Reagovat
Jajinek

píšu co vidím....přeci nebudu obhajovat Cordóbu, když vím, že si obě karty zasloužil....

Reagovat
lnterista

to byl Burdisso ne?

Reagovat
Jajinek

jj...taky jsem si na něj vzpomněl...tohle byla jeho parketa....

Reagovat
lnterista

jinak peknej souhrn...cil je koupit tvurce a zapracovat Sneijdera do 3clene zalohy a utok Pandev Milito jsem spokojenej

Reagovat
Jajinek

díky, řešení ideální....a nebo zapracovat někoho tvořivého do záložní trojky, ná trequartistu ale něco jako Pirlo....tvorba ze zadních pozic...pak by Wes na podhrotu tolik nebolel. Jistě víš, které dva mám asi na mysli...

Reagovat
lnterista

argentina

Reagovat
smazaný uživatel

Ledesma?

Reagovat
lnterista

ne-e

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

banega 100% co?

Reagovat
lnterista

jj...a do budoucna Aguero

Reagovat
panca

ever je super, druhej novej pirlo!!! aguero se ale ted nejak zasekl

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Ever

Reagovat
lnterista

Ever 4 Ever (Jajinkovo heslo)

Reagovat
Jajinek

Reagovat
M11

moc se mi libi tve souhrny

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Hanák, to se pozná

Reagovat
M11

SIGMA

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

SLOVACKO

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Za tyden u nas Jajinek, deš?

Reagovat
M11

Reagovat
Jajinek

určitě!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, tež nad tim přemyšlim celkem, že pujdu.

Reagovat
Jajinek

jistě...to máme od konzumace slivovice...

Reagovat
smazaný uživatel

Hanacka vodka jedineee

Reagovat
Jajinek

no...tu ani moc nemusím....na domácí hanáckou pálenou slivovoci nedám dopustit...

Reagovat
smazaný uživatel

ja sem vodkovej

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro Cechia Nerazzurra

Reagovat
Mr.Jindros

Dneska samozřejmě nebereme nic jiného než vítězství. FORZA JUVE!!!

Reagovat
10

Zebina zůstavá v obraně, Brazzo napravo, Claudio uprostřed, Momo sedí...jinak beze změn

Reagovat
10

*já osobně bych radši viděl v tý trojčlenný obraně Zdendu...jinak Mauro už je na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

Fiorentina je trapna bohuzel

Reagovat
smazaný uživatel

zas takova smula ve fantě....do ****

Reagovat
smazaný uživatel

BARI: Gillet; Belmonte, A. Masiello, Bonucci, S. Masiello; Alvarez, Gazzi, Donati, Rivas; Meggiorini, Barreto. MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Bonera; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Pato, Borriello, Ronaldinho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele