Serie A - preview 20. kola

28.01.2012, 08:18, aktualizováno 29.01.2012, 08:24
Previews
Juventus v sobotu vyhrál nad Udinese a dnes bude čekat na odpovědi především milánských konkurentů - AC bude večer hostit Cagliari, Inter se představí v Lecce. Lazio jede do Verony k měření sil s tamním Chievem, AS Řím je velkým favoritem duelu s Bolognou. Atraktivní podívanou slibuje souboj Janova s Neapolí...
ACF Fiorentina - AC Siena  (neděle 12:30)
Fiorentina zatím posiluje především útok. Dorazil už Amauri, nyní se jedná o El Hamdauim. Dokáží případné posily zachránit zatím ne úplně vycházející sezonu? Uvidíme ve Florencii další renesanci?

I přes fakt, že Stevan Jovetič je ve skvělé formě a v některých zápasech působí, jako by měl ze dna sám vyzvednout Titanic, Fiorentina je zatím nad jeho síly. Sídlí na třinácté příčce, což není pro ambiciózní celek právě nejlepší vizitkou. Poslední zápasy konkurenta ze Sieny se štěstí svou lepší částí k hráčům otáčí, remíza s Neapolí a triumf nad Chievem v rámci Coppa Italia budiž jasným důkazem.

Svěřenci trenéra Sannina dobře vědí, že bodový zisk by je posunul právě na stejnou pozici, kterou nyní ten větší z toskánských klubů zaujímá. To je pro ně dost velká motivace. Siena je zatím na sedmnácté příčce, čtyři body ji dělí od sestupové zóny.

"Ve Veroně jsme odvedli fantastickou práci, musím svým hráčům složit kompliment," prohlašuje trenér Sannino. "Ukázali jsme obrovskou touhu po výhře, tohle si naši fanoušci opravdu užili a chceme jim vítězství věnovat."

"Splnili jsme svou povinnost, chtěli jsme postoupit bez toho, že bychom inkasovali. Snažíme se průběžně zlepšovat. Nyní se už musíme zaměřit na zápas s Fiorentinou, to pro nás bude dalším velkým testem. Nesmíme se zaměřovat na minulé výsledky, ale dívat se před sebe a pracovat na sobě," uzavírá trenér.

Siena bude počítat s navracejícím se Rossettinim, který svými skvělými výsledky v obraně přitahuje velkou pozornost předních klubů. Spolu s ním se vrací také záložník Alessandro Gazzi. Domácí se musí obejít bez záložníka Munariho, počítat mohou s Amaurim, novou posilou do útoku.

Brazilský útočník se v Juventusu nikdy pořádně neprosadil, poslední dobou mu bylo jasně dáváno najevo, že je pro trenéra Conteho přebytečným hráčem a tak udělal to nejlepší pro všechny strany - odešel do Fiorentiny. Prostředí menšího klubu mu sedí, Fiorentina navíc prodala Alberta Gilardina.

Amauri by se tak mohl dočkat debutu a sám to velmi vítá: "Jsem nadšený z tohoto angažmá, navíc toužím po hře." Pomůže 'Viole' k bodům?
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Boruč - Gamberini, Natali, Nastašič - Cassani, Behrami, Montolivo, Lazzari, Vargas - Ljajič, Jovetič
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Pegolo - Vitiello, Rossettini, Terzi, Del Grosso - Angelo, Vergassola, D'Agostino, Brienza - Destro, Calaiò
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.78 - 3.35 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Cesena - Atalanta BC  (neděle 15:00)
Důležitý záchranářský duel mezi sebou odehrají Cesena a Atalanta. Mezi oběma týmy je pětibodový rozdíl s tím, že mnohem lépe si v letošní Serii A vede hostující Atalanta. V novém roce však Colantuonovi hoši ještě nebodovali.

Po výhře nad Novarou mnozí v Ceseně věřili, že nastávejí lepší časy, avšak stačil týden a Cavallucci Marini spadli zpátky na zem. Osudným se stalo utkání na Stadio Olimpico v Římě s tamním AS. Giallorossi svého soupeře vůbec nešetřili, Ceseně naložili pět branek. Svěřenci trenéra Arrigoniho tak nadále zůstávají v sestupovém pásmu.

"V nedělním zápase s Atalantou do toho musíme dát všechno, musíme získat tři body, abychom zabránili sestupu. Atalanta bude stejně jako my bojovat o udržení Serie A a o to více to bude složitější utkání," pronesl kapitán domácího týmu Giuseppe Colucci.

Atalanta sice odehrála fantastický podzim, ale v novém roce doposud nevyhrála, ba dokonce nezískala ani bod. Pravdou je, že Nerazzurri měli těžší los, přeci jenom hráli s Milánem, Laziem a Juventusem, jenže ani v jednom případě nedokázali rozvlnit soupeřovu síť. V zápase v Ceseně tak půjde Bergamu o jediné - vyhrát a vylepšit si postavení v tabulce.

Černobílí nastoupí bez klíčového záložníka Ghezzala, jenž je na Africkém pohár národů a také Djokoviče. Výraznou marodkou netrpí ani Atalanta, vedle dlouhodobě scházejícího Doniho se na trávníku stadionu Dina Manuzziho neobjeví ani Bellini a Capelli.
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Antonioli - Comotto, Von Bergen, Moras, Pudil - Guana, Colucci, Parolo - Ceccarelli, Rennella, Mutu
Atalanta BC - pravděpodobná sestava:
Consigli - Raimondi, Lucchini, Manfredini, Peluso - Schelotto, Cigarini, Padoin, Moralez - Marilungo - Denis
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.55 - 3.05 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
AS Řím - Bologna FC  (neděle 15:00)
V rámci Coppa Italia se AS Řím nevedlo, jeho fanoušci byli svědky prohry na hřišti turínského giganta. AS navíc nevstřelilo ani jednu branku. Podaří se mu to proti Bologně?

Luis Enrique dobře ví, jaká jsou úskalí proher a výher. Po dlouhé době si zvyknete a hrozí podcenění slabších soupeřů. Právě před touto věcí španělský trenér varuje. Pokud zůstaneme u ligy, AS se minule vedlo na výbornou, i díky obdivuhodnému tempu z počátku zápasu porazilo Cesenu 5:1, dvě důležité branky k překonání rekordu zaznamenal Francesco Totti. Díky tomuto výsledku jsou 'Vlci' na šestém místě s částí nedohraného zápasu proti Catanii v rukávu.

Zatímco v lize má forma AS stoupající tendenci, z Coppa Italia jsou už hráči 'Giallorossi' vyřazeni. Jasným výsledkem se o to postaral turínský Juventus. Žádný vstřelený gól, málo šancí a tři góly za zády Maartena Stekelenburga srazilo iluze fanoušků o 'italské Barceloně' na zem.

K zápasu nabízí svůj pohled také španělský trenér: "Neměli bychom být zklamaní, protože jsem neviděl mé hráče o nic horší, než byl soupeř," říká v protikladu k výsledku i hře trenér a dodává: "Výsledek jako je tento jsme sice nechtěli, ale teď se musíme soustředit na další zápas."

"Máme sice ještě mnoho věcí před sebou, na kterých chceme pracovat, ale jdeme správnou cestou. Musíme jen pracovat na sobě i hře kolektivu a nepodcenit žádného soupeře," naznačuje lodivod.

Bolognu už tři zápasy nikdo neporazil, bezgólová remízou s Parmou z minulého kola dala Bologně pět bodů náskoku na sestupové vody a podruhé už hráči udrželi čisté konto.

Stefano Pioli coby trenér uvádí: "Chyběl nám už jen gól. Jsem moc rád za to, jak nyní hrajeme. Naše sebevědomí neustále vzrůstá a to je dobré znamení. Teď nás čeká velmi důležitý zápas a na to se musíme připravit."

Bologna se musí obejít bez vykartovaného Gastona Ramiréze, jehož talent by mohl být velkým rozdílem hry svěřenců Pioliho. Jak jeho spoluhráči zareagují na AS?
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Rosi, Juan, Heinze, Taddei - Simplicio, Gago, Pjanič - Totti - Borini, Lamela
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Gillet - Raggi, Portanova, Antonsson - Crespo, Perez, Mudingayi, Morleo - Diamanti, Taider - Di Vaio
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.38 - 4.25 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
US Lecce - Inter Milán  (neděle 15:00)
Rozjetý Inter Milán si pocestuje pro další tři body do Lecce, které doma ještě nedokázalo nikoho porazit. Katastrofická domácí bilance znamená předposlední místo s neustále narůstající ztrátou na záchrannou pozici - Lecce ztrácí na sedmnáctou pozici už šest bodů.

Je to k neuvěření, ale fotbalisté Lecce stále nedokázali doma zvítězit. Z devíti zápasů Lecce dvakrát remizovalo a hned v sedmi případech prohrálo. Ani minulé kolo se domácím nepodařilo, na stadionu Via del Mare se představilo Chievo a jen tak tak, že nezískalo tři body, remízu totiž z pohledu domácích zachraňoval až v nastaveném čase David Di Michele. Situace Cosmiho svěřenců tak nadále zůstává kritická, na sedmnácté místo, které jako poslední zaručuje záchranu, ztrácejí už šest bodů. Nic ale nevzdávají. "Je možné se zachránit, ale musíme zlepšit domácí výkony a nejlépe s tím můžeme začít hned v neděli proti Interu Milán," prohlásila brankářská jednička Lecce Massimiliano Benassi.

Zatímco Lecce se nemůže na domácí půdě probudit, u Interu Milán už takovéto probuzení proběhlo. Nerazzurri sedmkrát v řadě neztratili ani bod a v tabulce už jim patří čtvrté místo s šestibodovou ztrátou na vedoucí Juventus. Je tedy zcela zřejmé, že Ranieriho svěřenci se vrátili do boje o Scudetto. Jejich fantastická forma ale v týdnu utrpěla šrám v podobě porážky od Neapole v rámci Italského poháru. Inter po výsledku 0:2 vypadl a může se tak plně soustředit už jen na dvě soutěže.

"Je to opravdu škoda, že už nežijeme v domácím poháru. Ale na druhou stranu jsem přesvědčen, že nám to dá větší odhodlání bojovat v Serii A a v Lize mistrů. Věříme, že můžeme získat Scudetto. Na vedoucí Juventus ztrácíme šest bodů a stále zbývá do konce devatenáct kol, takže stát se může cokoliv," vyjádřil se k situaci na soutěžních frontách rumunský obránce Cristian Chivu, jenž mimochodem stále neví, kde bude příští sezonu působit.

Jihoitalský celek se bude muset vypořádat s absencí Carrozzieriho, Giandonata, Falconeho, Esposita a Julia Sergia. Inter je na tom obdobně, Muntari reprezentuje Ghanu na africkém poháru, Stankovič, Forlán a Coutinho jsou zranění.
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Benassi - Oddo, Miglionico, Tomovič - Cuadrado, Giacomazzi, Obodo, Olivera, Brivio - Muriel, Di Michele
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Lucio, Samuel, Nagatomo - Faraoni, J.Zanetti, Cambiasso, R. Alvarez - D.Milito, Pazzini
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.00 - 3.60 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Janov CFC - SSC Neapol  (neděle 15:00)
Nesmírně zajímavou podívanou slibuje utkání na Marassi v Janově, kam zavítá ofenzivně naladěná Neapol. Pro Janovské to nebude ledajaké utkání, všichni fanoušci Grifů mají stále v živé paměti šestigólový příděl, který jim Neapol uštědřila v dohrávce prvního kola koncem prosince.

Janovští fanoušci a hráči na takové ponížení nezapomněli a všichni slibují na stadionu Luigi Ferraris peklo. "Neapol nám v posledním vzájemném zápase dala šest branek a na to jsem samozřejmě nezapomněl. Tento výsledek je stále čerstvý, věřím, že to v neděli napravíme," doufá v povedenou odplatu janovský útočník Boško Jankovič.

Jenže Janovští musejí rozdýchávat i jiný příděl, pět branek jim totiž v minulém kole nastřílelo Palermo. V krásném ofenzivním zápase bylo k vidění celkem osm branek. "Udělali jsme příliš mnoho chyb a to nemůžeme dopustit. Došlo také k poklesu koncentrace, což si v této soutěži nemůžete dovolit," vyjádřil se k prohranému utkání s Palermem zklamaný Pasquale Marino. Grifům teď patří jedenácté místo a ačkoliv je ztráta na evropské poháry velká, stále se jich domácí nevzdávají. I z tohoto pohledu je zápas s Neapolí nesmírně důležitý.

O důležitostí zápasu na Marassi si jsou vědomi i hráči Neapole. Ti na sedmém místě zatím marně lapají po evropských pohárech. Jedna z cest, jak si v příštím roce zahrát alespoň Evropskou ligu, vede skrze národní pohár. Neapol v týdnu vyřadila Inter Milán a může se těšit už na semifinále. "Je to velký úspěch. Inter byl ve formě a porazit ho hodně vypovídá o našem výkonu," neskrýval radost z postupu trenér Walter Mazzarri. Zda bude mít lodivod Neapole radost i v neděli se teprve ukáže, po dvou remízách se Sienou a Boloňou by se Napolitánům hodilo vítězství.

Domácímu týmu budou chybět Rossi, Constant, Antonelli, Dainelli, Veloso a Bovo. Ještě nedávno by byla v Neapoli situace stejná, avšak nyní je vše jinak. Trenér Walter Mazzarri bude mít k dispozici kompletní kádr.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Frey - Granqvist, Kaladze, Moretti - Mesto, Biondini, Seymour, Kucka, Sculli - Gilardino, Palacio
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Campagnaro, Cannavaro, Aronica - Maggio, Džemaili, Gargano, Dossena - Panděv, Lavezzi - Cavani
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.20 - 3.20 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Città di Palermo - Novara Calcio  (neděle 15:00)
Sicilské Palermo přivítá na své horké půdě stadionu Renza Barbery poslední tým soutěže Novaru. Svěřenci Bartola Muttiho po zvládnuté přestřelce proti Janovu neberou s Novarou nic jiného než vítězství.

Dlouhá šestizápasová série bez vítězství skončila. Palermo doma přestřílelo v úchvatném utkání Janov 5:3 a alespoň dočasně vyrýsovalo svým fanouškům úsměv na tváři. Sicilané se díky výhře udrželi v první polovině tabulky, odkud chtějí ještě zaútočit na evropské poháry. "Jsem spokojený s vítězstvím, nyní musíme dát výsledkům kontinuitu. Musíme tvrdě pracovat a zlepšovat se, v poslední době jsme inkasovali příliš mnoho gólů," nechal se slyšet Bartolo Mutti, trenér Palerma.

To, co se povedlo Palermu, se naopak nedaří Novaře. Ta naposledy vyhrála ve třináctém kole a od té doby získala jen dva body. Naposledy Tesserovi svěřenci nestačili dle očekávání na AC Milán, se kterým prohráli hladce 0:3.

"Věci se pro nás nevyvíjí dobře, ale tým má kvalitu na to, aby se z této situace dostal. Po víkendové porážce s AC Milán jsem s týmem mluvil, bohužel je to období, ve kterém nejsme schopni vyhrát. Hráči musejí být agresivnější s touhou vyhrát. Dostalo se mi od nich kladné odpovědi, všichni věří, že tento tým může Serii A zachránit. Nedělní zápas je velmi důležitý, nesmíme selhat," rozhovořil se skleslý trenér Novary Attilio Tesser. Jenže na sicilské půdě nevyhrává každý, ačkoliv mělo Palermo špatné období, stále mu patří třetí místo co se domácích zápasů týče.

Trenér Bartolo Mutti bude postrádat pouze Hernandeze s Bačinovičem. Dramatická není situace ani v táboře poslední Novary, i když absence čtyřlístku Ludi, Coser, Centurioni a Marianini je jistě nepříjemná.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Viviano - Pisano, Silvestre, Mantovani, Balzaretti - Migliaccio, Donati, Barreto - Iličič - Miccoli, Budan
Novara Calcio - pravděpodobná sestava:
Ujkani - Dellafiore, Rinaudo, Paci - Morganella, Radovanovič, Pesce, Gemiti - Rigoni - Mascara, Caracciolo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.80 - 7.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Milán - Cagliari Calcio  (neděle 20:45)
Jediným úkolem milánského AC v nedělním utkání proti Cagliari bude vyhrát. Jedině tak domácí udrží těsný kontakt s vedoucím Juventusem. Není to tak dávno, co Rossoneri vyhráli na Sardinii, proti stejnému soupeři teď chtějí uspět i doma.

Jelikož v sobotním utkání vyhrál Juventus nad Udinese, nemá AC šanci se po tomto kole posunout do čela tabulky. Milánští potřebují Cagliari porazit, forma i nálada v týmu je vynikající.

Rossoneri se totiž mohou těšit na semifinále Italského poháru. AC Milán totiž porazil Lazio 3:1 a zajistil si tak postup. Svůj debut v dresu Milána zažil Djamel Mesbah. "Byl jsme velmi nadšený. Chcete-li hrát na San Siru za Milán, je první utkání důležité. Jsem velmi spokojen se svým výkonem i s výsledkem. V neděli máme další zápas, musíme se na něj co nejlépe připravit. Vím, že musím nadále tvrdě pracovat a usilovat o místo v sestavě," neskrýval radost ze svého debutu Djamel Mesbah.

Premiéru v dresu AC by mohl zažít také čerstvě příchozí útočník Maxi Lopéz. Někdejší hráč Barcelony přichází na hostování z Catanie a má zacelit díru v útoku, která vznikla absencí Pata.

Průměrně si zatím vede Cagliari. To se po třech zápasech opět střetne s milánským AC. Od domácí porážky 0:2 Sardiňané neprohráli a udržet neporazitelnost budou chtít i na San Siru. "Chceme-li uhrát dobrý výsledek, budeme muset proti Milánu odehrát fantastický zápas," je si dobře vědom složitosti uspět na San Siru kouč Cagliari Davide Ballardini. Cagliari může v Miláně rozhodně uspět, nedávno oloupilo o bod Juventus na jeho hřišti, či porazilo Janov.

Milánská marodka stále obsahuje velký výčet jmen. Proti Cagliari budou stále chybět Boateng, Flamini, Cassano, Yepes, Aquilani, Gattuso, Pato a i čerstvě z Janova stažený Merkel. Beze ztrát se to neobejde ani na druhé straně, na trávník v neděli nevyběhnou Sampaio, Nené, Eriksson a Ariaudo.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini - Seedorf, Van Bommel, Nocerino - Robinho - El Shaarawy, Ibrahimovič
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Pisano, Canini, Astori, Agostini - Dessena, Conti, Nainggolan - Cossu - Larrivey, Ibarbo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.30 - 5.00 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chievo Verona - SS Lazio  (neděle 20:45)
Na stadionu Bentegodi ve Veroně přivítá domácí Chievo atraktivního soupeře Lazio. Obě strany mají před zápasem společného jmenovatele, totiž vyřazení z domácího poháru Coppa Italia. Chievo, ačkoliv doma hodně nebezpečné, bude v tomto zápase papírovým outsiderem.

Fly Donkeys sahali v minulém kole po vítězství, nakonec se však díky brance Di Micheleho v nastaveném čase museli spokojit jen s jedním bodem. Remíza z Lecce 2:2 však není špatná, prakticky potvrdila zlepšené výkony Chieva, vždyť Di Carlovi svěřenci prohráli z pěti ligových zápasů pouze jeden. Po úspěchu sahali žlutomodří i v týdnu, kdy sehráli se Sienou utkání o postup do semifinále národního poháru. Utkání rozhodl brankou v 54. minutě Destro a Chievo bylo tím pádem vyřazeno.

"Měli jsme šance a to zejména v prvním poločase, ovšem neproměnili jsme je. Je to pro nás zklamání, neboť jsme moc chtěli postoupit mezi poslední čtveřici," podotkl lodivod Chieva Domenico Di Carlo. Severoitalský celek si bude moci v neděli spravit náladu, na domácím stánku Bentegodi přivítá Lazio. Zarážející je, že Chievo doma dokázalo Lazio naposledy porazit před ohromnými deseti lety.

Stejné zklamání jako zažili domácí, museli skousnout i v Římě. Lazio totiž nestačilo na AC Milán, na San Siru prohrálo 1:3. "Snažili jsme se vyhrát, ale Milán je skvělým týmem. Hrát ve třech soutěžích je pro nás náročné, nicméně chtěli jsem postoupit alespoň do semifinále. Nyní musíme tuto porážku hodit za hlavu a soustředit se na Serii A a Evropskou ligu," vyjádřil se k vyřazení z Coppy poněkud zklamaný Edy Reja. Biancocelesti potřebují v lize nutně uspět, naposledy totiž prohráli s Interem Milán a v tabulce se propadli až na páté místo.

Chievo bude mít v zápase jednu obrovskou výhodu, totiž zcela kompletní kádr. Zcela naopak je tomu u Lazia, vedle Brochiho budou chybět Kozák, Makinwa, Alfaro, Cana a Mauri.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Sardo, Andreolli, Cesar, Jokič - Luciano, Bradley, Sammarco - Théréau - Paloschi, Pellissier
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
F.Marchetti - Konko, Biava, Dias, Radu - Gonzalez, Matuzalem, Lulič - Hernanes - Klose, Rocchi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.85 - 3.10 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Calcio Catania - Parma FC  (sobota 18:00)
Jen jediný bod dělí oba soupeře, domácí i hosté se chtějí posunout tabulkou vzhůru a proto nás čeká velmi zajímavý zápas.

Parma je sice o místo lepší, nicméně Catania má ještě 25 minut ze zápasu s Římem k dobru. A pokud se svěřencům trenéra Montelly podaří favorita potrápit alespoň tak, jako v nedohraném utkání na domácí půdě, mohou se těšit minimálně z dalšího bodu.

Na domácí půdě je Catania silná a proto bude doufat, že Parma zůstane v nastoleném trendu, tedy nevozit ze hřišť soupeřů byť jen minimální bodovou nadílku. Parmě se na hřištích soupeřů opravdu nedaří, z možných sedmadvaceti se jí podařilo získat pouze pět.

Parmu vede teprve potřetí trenér Roberto Donadoni a žádá po hráčích více koncentrace právě na hřištích soupeřů. Nejprve porazil Sienu, následně remizoval s Bolognou. Parma se na své chudé poměry může pochlubit skvostným triem útočníků, hrát by totiž měl jak Biabiany, tak Floccari a Giovinco. Brandao by měl nahradit vykartovaného Zaccarda, pouze na lavičku usednou posily Okaka Chuka a Stefanio Ferrario.

Catania bude hrát bez dvou velkých opor. Nicola Legrottaglie a Sergio Almiron, pilíře celé hry, nemohou nastoupit. Uvidíme, jak si s jejich absencí mladý trenér poradí. Lanzafame s Capuanem nejsou ještě zdravotně úplně v pořádku, ale Suazo s Delvecchiem by připraveni již být měli.

Nezávislý divák by měl asi doufat v opakování předchozího střetu těchto dvou týmů. Ke konci prosince se dohrávané první kolo zapsalo do dějin coby skvělý zápas se šesti góly, po třech na každé straně. Drama až do závěrečných minut budeme chtít vidět i v sobotu v podvečer.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Campagnolo - Potenza, Bellusci, Spolli, Marchese - Izco, Biagianti, Lodi - Barrientos, Bergessio, Gomez
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Pavarini - Paletta, Lucarelli, Brandao - Valiani, Galloppa, Morrone, Gobbi - Biabiany, Giovinco, Floccari
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.10 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Juventus FC - Udinese Calcio  (sobota 20:45)
V posledních společných zápasech to 'Stará dáma' nikdy neměla proti Udinese jednoduché. Tradiční černý kůň soutěže se bude chtít turínskému gigantu vzepřít také tentokrát.

'Bianconeri' zůstávají neporaženi, což je po celé Evropě málo vídaný jev. Tento fakt pomohl tomu, že je Juventus zimním králem Serie A, má tedy polovinu soutěže za sebou a nyní ho čeká druhá polovina na cestě za bájným Scudettem. Udinese si ale také nevede špatně a rozhodně chce do bojů o Ligu mistrů ještě promluvit.

V lize vyhrálo Udinese nad Juventusem pouze šestkrát, ale z toho dvě výhry jsou datovány do rozmezí posledních čtyř zápasů. Vše se tedy zdá vyrovnané a připravené pro další velké představení. Souboj veteránů, Alex Del Piero versus Antonio Di Natale, dva velcí hráči, kapitáni a střelci s čichem na góly, to vše nás večer čeká.

Juventusu by měli chybět například Simone Pepe, Mirko Vučinič nebo Claudio Marchisio. 'Stará dáma' naposledy vyhrála v Bergamu a obhájila prvenství. Bez Giaccheriniho a Lichtsteinera by 'Juve' nejspíš nevyhrálo a právě neproměňování šancí, které si hráči vytváří, je hlavním negativním jevem současného Conteho výběru.

Alessandro Matri, velká opora Juventusu, neproměňuje opravdu mnoho šancí a jeho pozice tak může být v ohrožení. Zvláště poté, co do týmu přibyl útočník Marco Borriello, jenž nenašel uplatnění v kádru AS Řím. Juventus ale i přes určité nedostatky dokázal byhrát poslední čtyři domácí utkání v řadě a má slušně nakročeno k dalšímu. Udinese totiž venku zdaleka nedaří tak jako na domácím hřišti.

Po nezdaru v Janově vyhrálo Udinese poslední zápas s Catanií. To stačilo k tomu, aby hráči stanovili nový klubový rekord, pokud jde o body v polovině sezony. To není na tým, který v létě prodal Sanchéze, Inlera nebo Zapatu, vůbec špatné.

Trenér Guidolin se nemusí vyrovnávat s žádnými tresty, jistý ale není start Pinziho, Cody nebo Barreta. Benatia, Badu a Asamoah jsou s národními týmy na Africkém poháru.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie - Vidal, Pirlo, Giaccherini - Del Piero, Matri, Estigarribia
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Ferronetti, Danilo, Domizzi, Pasquale - Basta, Isla, Fernandes, Armero - Floro Flores, Di Natale
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.53 - 3.75 - 6.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC19118031:1241
2.AC Milán19124340:1740
3.Udinese Calcio19115328:1438
4.Inter Milán19112630:2035
5.SS Lazio1996427:1933
6.AS Řím1893628:2030
7.SSC Neapol1978434:2129
8.Città di Palermo1973924:2724
9.Chievo Verona1966716:2224
10.Janov CFC1973925:3424
11.Cagliari Calcio1958616:1823
12.Parma FC1965824:3223
13.ACF Fiorentina1957718:1622
14.Calcio Catania1857621:2722
15.Atalanta BC1968523:2520
16.Bologna FC1955917:2520
17.AC Siena1947820:2019
18.AC Cesena19431213:3015
19.US Lecce19341220:3613
20.Novara Calcio19261118:3812
Bodové odečty
Atalanta BC-6za korupci

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (735)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jak říká Conte utkání o 6 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Marchisio a Pepe sú vraj napokon fit, chýbať bude Mirko a Arturo.....z Udine ide strach, ale snád tie 3 body nejako ukopeme....FORZA JUVE !

Reagovat
smazaný uživatel

že chybí Arturo Vidal mi ani nějak nevadí...ten hráč mi v JUVE nesedí a jeho přínos je nulový (viz.Juve1:1As Řím_první branka De Rosiho)......ale Mirko určitě chybět bude....ale věřím ve výhru i bez něj tip: 2:1

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
M11

doufam ze jejich vybornou obranu tentokrat uz pokorime.. nejlepe vicekrat

Reagovat
lnterista

3:3 jsem spoojenej

Reagovat
lnterista

spokojenej ach jo...jeste spim

Reagovat
M11

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes oslavuje svoje 34. narodeniny naša ikona, a najlepší brankár sveta Gigi Buffon

Tak Gigi, prajem ti ešte veľa úspešných rokov v drese Juve

Reagovat
rossoneri89

Grande Gigi

Reagovat
M11

ten cas leti

Reagovat
Mr.Jindros

Ať drží zdraví... tohle sezónu zaklepeme.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno nejlepší Gigi, ještě pár let na trůnu a pak tě vystřídá Leali

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inter Eterno Amore

jediný sympaťák v Juve .. teda aspoň pre mňa

Reagovat
M11

krasne narozeniny Gigi

Reagovat
smazaný uživatel

Fanta D, nemáte niekto požičať obrancu

Inak výsledky 19.kola na fóre

Reagovat
lnterista

Aronica?

Reagovat
smazaný uživatel

Beriem

Reagovat
smazaný uživatel

Udinese ma lepsi tim a dnes vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

nech ho, je to zakomplexovaný Interista (nic ve zlém proti ostatním normálním) jak MSGoo

Reagovat
smazaný uživatel

Ked si pozriem pravdepodobne zostavy, pride mi Udinese trochu lepsie no.

Buffon - Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie - Vidal, Pirlo, Giaccherini - Del Piero, Matri, Estigarribia

V obrane trochu svetovejsie parametre znasaju len Lichti a Giorgio, barz a ceglie su onicom.V zalohe starsi naladovy pirlo, buldoq vidal a liliputan, v utoku stary ADP, so sance zahadzujucim Matrim a nejaky z JA vytiahnuty Peruanec ci co.

Svetovu spicku tam hladam len tazko.

Udine ma Di Nataleho,prepracovanu defenzivu a spolahlivu zalohu, vychadza mi to na Udine dnes no.

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo odborné vysvětlení

Reagovat
smazaný uživatel

Nemam cas na kilometrove clanky, ale taky Barzagli sa nepresadil ani vo Wolfsburgu,to ma byt hviezda?

Prepac mi, ze nemam nasadene 3 ruzove okuliare pri pohlade na dnesnu juve zostavu

Reagovat
brenk

Úplne stačí, že napíšeš, že svetovejšie parametre znáša Chiellini a Barzagli nie a každý si obraz urobí sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten starý Alex je pořád momentálně o parník nejlepší útočník Juventusu. Díky staršímu náladovýmu Pirlovi si dokážeme vytvořit tolik šancí za zápas, že jich 98% Matri může spálit a stejně vyhrajeme. Lilipután si silně říká o jízdenku na ME a zabil si to tím Barzaglim, to jsem opravdu žasnul, když jsem to četl. Když jsi takový borec, že se podíváš na hodnotu hráče do FMka, nebo na overall do Fify a hodnotíš dvě protisobě stojící sestavy, a nekoukneš se ani na jeden zápas týmů v sezóně, tak si tady prosím tě nehraj na odborníka a sleduj si svůj Inter.

Reagovat
smazaný uživatel

FM ani fifu nehram.

A dalej sami seba presviedcajte ze ti hraci su svetova spicka, ja vam to brat nejdem uvidite vecer ci vam ostanu tie iluzie

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus - 1.místo

Udine - 3.místo

Juventus - 0 proher

Udine - 3 prohry

Juventus - 31 golu

Udine - 28 golu

Juventus - 12 obdr. golu

Udine - 14. obdr. golu

Udine je venku v záporných číslech

Juve je venku v kladných číslech

Jedině, kde je Udine lepší je tabulka doma. Ale jelikož se hraje dnes na Juve, tak se tě ještě jednou zeptám...Ktery že klub je lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

Udinese

Nejde o minulost, tia nema vplyv na zapas v ktorom sa proti sebe postavi 11 ludi a snazia sa dostat lobdu medzi 3 tyce. Toto bude novych 90 minut, a podla toho akych hracov proti sebe tie timy postavia, povazujem za favorita Udine.

Reagovat
smazaný uživatel

Minulost něco co bylo. Současnost něco co je. Když se dívám na tabulku nyní, tak pořád vidim, to co jsem ti napsal. Tak já nevím, esi seš takovej pitomec, nebo co to tady vlastně předvádíš.

Reagovat
smazaný uživatel

aneb"dosli mi argumenty, zacinam pouzivat slova ako pitomec"

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sem ti vypsal tunu argumentu, ty používáš obyčejne fráze, tak se měj, diky za diskuzi, čau

Reagovat
smazaný uživatel

Vypisal si tabulku skore, kde je Udinese o 1-2 goly horsie, to ma byt argument toho ze dnes Juve zvitazi? To nemozes myslet vazne.

Dnesny zapas vidim tak ,ze Udine sa stiahne,Juve bude busit do plnych, Udinese vyjde nejaky protiutok, Matri zahodi sancu a uz je udine blizko 3 bodom.

Ale naopak sa moze stat aj nejaky nahodny odraz a Udinese nepomoze ni 10 hracov pred sestnastkou a dostane gol.Moze sa stat, je to o pravdepodobnostiach.

Reagovat
smazaný uživatel

To tobě došly argumenty. Vandertom ti dal jasné důkazy, že je Juve v mnoha důležitých ohledech lepší. Jasně, je to 11 chlapů proti 11 chlapům, ale to je i zápas Barcy proti Osasuně.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak zrovna Udine srovnávat s Osasunou

Reagovat
smazaný uživatel

To nebylo srovnání. To byla demonstrace, že je jedno kdo proti komu hraje, jestli je to Barca-Real, Barca-Osasuna, Juve-Udine nebo Inter- AC... vždycky je to o tom, kdo dá o gól víc.

Reagovat
smazaný uživatel

jasný, já tě pochopil jenom sem chtěl vnést trošku úsměvu do téhle zamračené diskuze

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bys je považoval za favorita, i kdyby za jejich tým hrálo 11 invalidních vozíčkářů proti 11ti Usainům Boltům, takže nevím, co tu pořád řešíte

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by k vam skutocne prisli svetove esa ako Aguero a Dzeko(ktori su rozdielovi hraci asami vedia zapas rozhodnut) o ktorych prichode sa dlho hovorilo, vtedy by som vas povazoval za favoritov.

Teraz toho rozdieloveho hraca vidim v Tondovi di Natalem, preto sa priklanam k Udine

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zápas může vyhrát jak jeden tým, tak druhý. Jsou to velmi vyrovnané celky a Juve hraje doma, proto je Juve mírným favoritem. Že nějaký Bennes tvrdí něco jiného, je myslím úplně jedno

Reagovat
Benesse

Stále vyťahuješ veľké hviezdy, Juve nemá momentálne veľké hviezdy ale celé mužstvo ťahá za jeden povraz a preto je tam kde je. A preto porazí aj dnes Udine....

Reagovat
smazaný uživatel

Džeko rozhodně není hráč, který dokáže rozhodnout zápas, nebo sám ho vyhrát, jak říkám, přestaň hrát to FMko

Reagovat
smazaný uživatel

Je to zakoncovatel a vie dat gol,narozdiel od Matriho

a ty zacni citat co pisem, FM ani Fifu som este nehral

Reagovat
Pipo123

Ale celkovo má Juve podla mňa lepší tým ako Udine, Udine má rozdielové hráča akým je Di Natale, ale zasa Juve hraje týmovo. V obrane budú asi silný, Juve podla mňa v súčastnoti chýba jeden top stopér a jeden top útočník, potom ten tým bude dobrá mašina. Ale týmovost je asi viac ako Di Natale.

Reagovat
smazaný uživatel

No podle mě hrají týmově oba, ale absenci má mnohem větší Udinese (Badu, Asamoah, Armero, Pinzi, na poslední chvíli doléčený Isla), u Juve jen Vucinic. Di Natale to bez těhle hráčů bude mít obtížnější než obvykle. Minule to byl vyrovnaný zápas, teď se přikláním spíš na stranu Juve jako favorita... A taky hrají doma.

Reagovat
smazaný uživatel

No pekne timovo a bojovne vie hrat aj Cesena.

V dlhodoej sutazi ako seria A rozhoduje kvalita jednotivcov a preto si myslim ze Juventus postupne odpadne a nebude uz v takom"laufe"ako zaciatkom sezony.

Reagovat
Pipo123

Tak asi nikto moc neverí že Juve si udrží formu do konca sezóny. LM by mali uhrať a titul získa AC. Ale aj LM bude pre Juve úspech.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidět rozdílového hráče jen v Di Natalem a proto usuzovat, že je Udinese lepší je celkem slabota, nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Ked to takto vytrhnes z kontextu, vypada to blbo Ale ja som to pisal v spojeni s ostatnymi suvislostami

Reagovat
smazaný uživatel

já netvrdím, že jsou všichni světový špička, ale říct, že ano Chiellini je ale Barzagli není, protože se neprosadil v Německu, to už mě jako názor na tvoje obhajování své pravdy stačí

Reagovat
smazaný uživatel

Budeme hrát 3-5-2.

Juventus (3-5-2): 1 Buffon, 19 Bonucci, 15 Barzagli, 3 Chiellini, 26 Lichtsteiner, 22 Vidal, 21 Pirlo, 24 Giaccherini, 28 Estigarribia, 18 Quagliarella, 32 Matri.

Změnou bude to, že nehraje Vidal, protože je zraněný a Marchisio už je fit, takže bude hrát nejspíše střed Marchisio, Pirlo, Giaccherini a na krajích Stephan s Manuelem.

Reagovat
brenk

Proti AS sa mi 3-5-2 veľmi páčilo, ale namiesto Matriho tam mohol skúsiť Alexa. Dúfam, že šancu dostane aj Marrone, v poslednej dobe ma svojimi výkonmi uchvátil.

Reagovat
smazaný uživatel

Marrone není ani na lávce ne?

Reagovat
brenk

Naozaj? Zostavy som ešte nevidel, to by bola obrovská škoda, koho tam má ako náhradníka do stredu? Pazienzu?

Reagovat
smazaný uživatel

Právě na gazzettě ho nemají ani u náhradníků, ale u tuttojuve jo.

Reagovat
brenk

Tak verím, že na lavičke bude, je to dosť pravdepodobné, Conte mu verí a Pazienza sa mi zdá byť odpísaný.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Manuelem?

Reagovat
brenk

Estigaribia

Reagovat
smazaný uživatel

Neznáš Estigarribiu křestním jménem?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem idiot .. máš recht.. já nevím proč, ale plete se mi to můj velký fail, stydím se

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se to zdálo divné, si říkám asi myslíš Giaka, ale ten by mě tam neseděl, tak se ptám. a brenk taky nevěděl vidím

Reagovat
smazaný uživatel

To je těžký, v týmu je Emanuele, Manuel, Marcelo... mám v tom čím dál tím větší guláš a pak dělám paskvily

Reagovat
brenk

Ja som si to tiež neuvedomil.

Reagovat
Benesse

Barzagli podáva vynikajúce výkony v tejto sezone, ale to by si najprv musel vidieť nejaký zápas Juve a nie len mudrovať o hráčoch o ktorých si čítal maximálne na fore...

Reagovat
smazaný uživatel

Barza je jeden z najlepších stopérov v Serii A dobrý argument že sa nepresadil v Nemecku, tak nemôže byť dobrý....you just made my day

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pozeram Benatia aj Kwadwo su na APN, juve hra doma, takze upravujem svoj tip na X.

Reagovat
Pipo123

Pippo Inzaghi ak by prišiel na ten pol rok aspoň, ako náhrada za Cisseho, to by bola bomba

Reagovat
Benesse

Chcel by som ešte vidieť Pippa dávať goly

Reagovat
Pipo123

Pazienza možno do konca sezóny na hostovanie do Lazia, bral by som ho chlapca jednoho Honda, Pazienza, Inzaghi, alebo návrat Zarateho. To sú možnosti prestupov teraz v zime

Reagovat
smazaný uživatel

Zelam vam Hondu

Reagovat
Votas

boha vemte už toho Maura

Reagovat
smazaný uživatel

Drobný offtopic: Zemanova Pescara vede Serii B.

Reagovat
smazaný uživatel

UDINESE dnes vecer bojovat ako levy Hrajte ako o zivot, akoby to bol vas posledny zapas a finale majstrovstiev svet

Nie ze lignete 5:0 a ja tu budem za debila(zas)

Reagovat
smazaný uživatel

5:0 ne :) ale 2:0 by mi vůbec nevadilo :D

Reagovat
smazaný uživatel

Bennes na Romula nemáš, zabaľ to

Reagovat
homeles8

Reagovat
lnterista

OT: co je s Hamsikem?

Reagovat
olis

preco sa pytas co by s nim malo byt ?

Reagovat
lnterista

neni v probabili formazioni na gazzette

Reagovat
M11

na fantagazzette je v zakladu

Reagovat
stuff

musim vyjadrit svoj obdiv vsetkym, ktori mali trpezlivost nieco argumentovat Bennesovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

no ona druhá strana se taky nepředvedla, myslel jsem, že ho sundají více sofistikovaně.

Reagovat
smazaný uživatel

co je ,vsak som diskusiu jednoznacne vyhral

Nikto ma nepresvedcil ze juve ma svetove hviezdy a rozdielovych hracov, na zaklade ktorych by mal vyhrat tento zapas,alebo tie dalsie nasledujuce

Reagovat
smazaný uživatel

ještě že tu nemáš MSgoo, to už bych asi nezvládal

Reagovat
olis

neznasam juventus po poslednom zapase a fandim jedine neapolu ale si ubohy s tymto co tu predvazas

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn tak nech som ubohy, ked si myslim ze sucasny juventus nie je ziadny valec a s udinese to bude mat tazke.

Radsej budem ubohy ako umelo velebit staru damu,len preto ze to robia ostatni

Reagovat
olis

ja som nepovedal ze uznavam juventus ani ze prevalcuju udinese, mozno udine vyhra bude to vyrovnany zapas , ubohe je len to co tu predvadzas

Reagovat
smazaný uživatel

a to je teda konkretne co...?

Reagovat
Jajinek

neříkám, že v určitých částech s tebou nesouhlasím, ale tím, co napíše o Barzaglim a Pirlovi pak všechno shodíš, prozradíš tím na sebe, že Juve buď vůbec nesleduješ, nedokážeš rozpoznat výkona hráče a nebo jen provokuješ, a pak už je to o ničem...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemam to tak nasledovane to je pravda, aj som pisal ze to co si myslim pisem najma na zaklade pravdepodobnych zostav, nemam detailne odpozeraneho barzagliho a kazdy jeho suboj, to je pravda.

Takze volim samozrejme prvu moznost z tych tebou ponukanych a inak suhlasim,ze to prave nepodporilo moje argumenty.

Reagovat
stuff

ked som videl ako reagoval na argument vandertoma, presiel ma az mraz po chrbte... isto, dalo sa s bennym nalozit lepsie, ale asi ti, co na to maju skill zas uz na to nemaju nervy

Reagovat
Yanek

Tak zitra nejspis stoperska dvojice Sandro - Mexes. V poharu jim to celkem slo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

100. FORZA JUVENTUS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V Turíně nám hustě sněží Ale hřiště je v perfektním stavu

Reagovat
smazaný uživatel

Před chvilku dorazil tým Udinese na stadion

Hráči Juve by měli vyběhnout v růžových dresech.

Reagovat
brenk

Prečo sa mi zdá, že túto aj minulú sezónu využívame druhé dresy viac ako čierno-biele?

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím. Dnes to ale chápu, vzhledem k počasí.

Reagovat
smazaný uživatel

imho im mama doma povedala ze je vonku zima, nech sa oblecu teplo

Reagovat
smazaný uživatel

Nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

ruzova

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT, neoficiálně: Luca Toni přijal Zengovu nabídku jít k němu do Al Nasr. Pasquato má namířeno do Torina.

Reagovat
smazaný uživatel

... Pro Christiana to je jedině dobře. Sice jde k rivalovi, ale na druhou stranu, bude hrát pravidelně. Navíc bude doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to tu máme oficiální, černé na bílém...

Juve: 3-5-2: Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Giaccherini, Estigarribia - Quagliarella, Matri

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Na lavičce mimochodem: Storari, De Ceglie, Pepe, Marchisio, Marrone, Del Piero, Borriello. Krasić na tribuně.

Reagovat
brenk

Ja som spokojný, navyše pri 3-5-2 sa asi do hry pozrie aj Alex.

Reagovat
Dejwa

Udine nemáš?

Reagovat
smazaný uživatel

UDINESE 3-5-1-1: Handanovic; Ferronetti, Danilo, Domizzi; Basta, Isla, Fernandes, Armero, Pasquale; Abdi; Di Natale. A disposizione: Padelli, Neuton, Ekstrand, Battocchio, Fanchone, Floro Flores, Torje.

Reagovat
Dejwa

Díky.. snad bude pěknej fotbal a Juve nevyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes je fajn večer, takže nic tak hrozného (Juve nevyhraj) se nestane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

V zálohe 4 krajový hráči

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Isla tam už hraje dlouhodobě a Armera tam vidím prvně, ale při těch absencích záložníků to nějak musel zařídit.

Reagovat
cresposuper

Isla hej, ale Armera sa obávam...

Reagovat
smazaný uživatel

taky ty jeho sprinty po lajně budou Udinese chybět

Reagovat
Shevchenko

Giac ve středu?

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Udine

(alebo remiza..)

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z nejdulezitejsich zapasu sezony...

sestava vypada docela krute... bude to hodne utocnej fotbal

jestli vyhrajem, tak si dem letos uz definitivne pro titul

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Klidni ten entuziasmus

Reagovat
homeles8

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Poďme Juve, dneska potrebujeme tri body

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a jdeme na to :) musíme vykročit pravou nohou pro 3 body, jsou důležitý

Reagovat
smazaný uživatel

jen ten bonucci mě tam straší :/

Reagovat
smazaný uživatel

kto má nejaký dobrý link?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stuff

vie mi niekto nieco povedat o tom Valerim?

Reagovat
smazaný uživatel

to mal byť gooooooool

Reagovat
M11

zase Esti.. ty vole trenujem vubec zakonceni ?? to je tragedie

Reagovat
smazaný uživatel

bože ten esti by se měl naučit dávat tutovky !!!!

Reagovat
brenk

Matri klasika.

Reagovat
brenk

Sorry to nebol on. Pomýlil ma komentátor.

Reagovat
smazaný uživatel

tentokrát na něj nic nesváděj :D

Reagovat
brenk

Reagovat
cresposuper

To sa mi zdá, alebo je celý trávnik premočený?

Reagovat
smazaný uživatel

nezdá

Reagovat
Shevchenko

Link???

Reagovat
Shevchenko

Ď

Reagovat
Nuno čomes

Tak dlouho mi to nevydrželo

Reagovat
smazaný uživatel

máte někdo nějaký dobrý sopcast?

Reagovat
cresposuper
Reagovat
stuff

91871

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
Shevchenko

Proč pořád Juve hraje v těch růžových hnusech?

Reagovat
smazaný uživatel

tiež nechápem, hráme doma a v bielo-čiernom hrajú hostia

Reagovat
Nuno čomes

Pletu si to, když útočí Udine tak myslím, že to je Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Armero jak se rozběhne...

Reagovat
M11

MATRI VEN !

Reagovat
smazaný uživatel

dpc to jsou chujové už mi lezou na nervy takhle sprasit každou akci

Reagovat
smazaný uživatel

Matri Handanovic

Reagovat
smazaný uživatel

Matriiiiiiiiiiiii už ma sere

Reagovat
stuff

za toto by som Matriho nevinil

Reagovat
brenk

Pdoľa mňa zlý prvý dotyk s loptou, zakončenie myslel dobre, brankár bol už ale blízko.

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

MATRI Conte je slepej nebo co...

dyt je hrozne marnej... ma totalni antiformu, tak co ho tam furt cpes ty vole...

achjo... chci videt Borriella uz... ale samozrejme radsi Alexe

Reagovat
smazaný uživatel

do riti vedel o tu akciu vlastne ani nezakoncil

Reagovat
Yanek

V Turine vubec neprsi.

Reagovat
smazaný uživatel

to je v pohode, lebo cez deň snežilo

Reagovat
smazaný uživatel

Handanovic zatím zničil 2 protiútoky/gólovky

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal ten udělá zákrok a ještě se sám zraní :D bože bože :D ale Matri je bezkonkurenční :D

Reagovat
eLJay.91

Matri si nedokáže ani zpracovat míč, bože!

Reagovat
smazaný uživatel

a Estigarribbia zase neumi strilet... dokazuje uz v druhym zapase po sobe...

Reagovat
eLJay.91

bohužel... na tom musí hodně zapracovat

Reagovat
smazaný uživatel

to bolo ciste...

Reagovat
smazaný uživatel

ach bože Esti

Reagovat
stuff

esti, kurna!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Estiga má dobrou snad jen rychlost, vždy když má vystřelit je to katastrofa nebo, když se dostane do úzkých, neumí z toho "vybruslit" - je jak robot. Nějakou kolmici, přihrávku lépe postavenému hráči, to taky neumí.

Reagovat
smazaný uživatel

preskakovat hrce a rozdavat mice umi... jediny co mu chybi je to zakonceni... ale na zaklad Juve zatim neni no...

Reagovat
DelPiero137

Mna zatial presvedcil len v jednom zapase. Zatial mi pride ako slabsia volba za Mirka. O malicko viac kazi ako dava.

Reagovat
smazaný uživatel

Tipnu si zápas, bylo to proti tragické Fiorentině?

Reagovat
DelPiero137

Fu, ja mam asi dost zlu pamat takze si to nepamat ale bo to jeden z jeho prvych zapasov v sezone to viem. A bolo pred zapasom s Interom. Ale viem ze v tom zapase sa mi pacil.

Reagovat
smazaný uživatel

Len tak mimochodom, dovoľte mi zaželať Gigimu všetko najlepšie k jeho dnešným 34. narodeninám

Reagovat
M11

fakt diky sudi..a ani kartu mu neda

Reagovat
smazaný uživatel

kua Lichti, sere ma chlapci serete

Reagovat
stuff

LICHTIIIIIIIIIIIII!!!! shoooot!

Reagovat
smazaný uživatel

dneska asi chtěj abych vylít z kůže :D si asi pro změnu myslel že mu dovolí golman dojet az do brany :D

Reagovat
smazaný uživatel

sneží

Reagovat
smazaný uživatel

mně vadí že si hráči juve myslel že i proti dobrej týmům si vytvořej 100 šancí tak jich můžou 99 zahodit :) druhej poločas už taky nemusí bejt nic

Reagovat
stuff

pekne conte

Reagovat
panca

armero, co ma balon, tak to zazdi

Reagovat
smazaný uživatel

hezky zpracovani Matri

Reagovat
smazaný uživatel

Matri out, Del Piero In

Reagovat
smazaný uživatel

beztak bych ho posadil uz :)

Reagovat
M11

MATRIII !!! dorazec

Reagovat
eLJay.91

Matri ven!

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

vďaka bohu

Reagovat
smazaný uživatel

MATRIIIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

Oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Matri typickej gol a zas bude nejvetsi hrdina...

kazdopadne FORZA MATRI

Reagovat
brenk

GOOOOOOOOOOOL

Reagovat
stuff

MATRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

Perfektně hlavně Esti s Fabiem!!!

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

dneska dva nejlepsi hraci... i Giack se snazi...

Reagovat
Nuno čomes

Juve teda jede

Reagovat
stuff

kto hlavickoval???

Reagovat
smazaný uživatel

Quaglia myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabio

Reagovat
eLJay.91

je to tam!!! ale i tak, Matri nehraje dobře, měl by jít ven.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkná radost buffona

Reagovat
M11

BARZAGLI dneska kral

Reagovat
brenk

Neskutočný hráč

Reagovat
smazaný uživatel

slyšeli jste pana bennese :D hlavně že se neprosadil ani v německu :D:D

Reagovat
smazaný uživatel

Udivuje mě.Mě udivuje celá naše obrana strašně silní chlapci tam hrají.

Reagovat
smazaný uživatel

grow

Reagovat
panca

vy tady vsichni nadavate na matriho, ale kvajaru jsem krome te hlavicky nevidel u balonu

Reagovat
panca

ale jinak matri v mezihre nula

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak Quagliarella se mě nelíbí letos vůbec co nastouí je vždy nevidětelný,není to on a Matri je určitě lepší volba ano spoustu toho zazdí ale i přesto do golovky se dostat umí nejlépe z našich utočníků.A když si to vemu branek už taky nemá málo.Esti hraje výborně,to samé Lichti,obrana Bonnuci s Barzagli super dvojka.Jediný kdo se mi nelíbí je Vidal a Fabio jinak Giak to je taky jízda

Reagovat
smazaný uživatel

Dát z 5 gólovek 1 je hodně slabé. Matri je slaboučký jak čaj.

Reagovat
smazaný uživatel

koho tam chceš dát?Když nastoupí Fabio ten se do té šance ani nedostane!Alex a matri by bylo ideal.

Reagovat
smazaný uživatel

Loupnul bych tam hned Pinturicchia.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím s tebou s tim Vidalem nelíbí se mi taky pár zápasů dozadu už :) ale Matri si myslím že je jalovej sice se do golovky umí dostat ale nepromění to je stejný jak kdyby se do ní ani nedostal :)

Reagovat
smazaný uživatel

Matri si dal gol, tak by ho moh posadit hned do druhy pulky... Del Piero nebo Borriello na plac

Reagovat
brenk

Chlapi nejaký link na druhý polčas, dnes je to čo sa týka streamov bieda

Reagovat
brenk

Dík, vyskúšam.

Reagovat
panca

zatim juve jasne lepsi. Udinese se nedostane vubec k brejkum. Zaloha jim to dost kazi

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne sa rozsnežilo. Marcel Merčiak by povedal, že sa hrá v gulagových podmienkach

Reagovat
Benesse

Ako hráme? mohol by mi to niekto zhrnúť? :)

Reagovat
brenk

Hráme vcelku dobre, Udine je dosť eliminované, spálili sme pár šancí, v podstate klasika.

Reagovat
Benesse

dik

Reagovat
panca

a armero prvni odtek v dobre situaci a hned to zadrbal. Dnes prisernost

Reagovat
smazaný uživatel

Quagliarella top player

Reagovat
smazaný uživatel

este goly by to chtelo

Reagovat
brenk

Škoda, že nám tento rok vôbec nejdú štandartky.

Reagovat
smazaný uživatel

čím to asi je

Reagovat
M11

takova hrubka

Reagovat
Nuno čomes

FLOROOO FLOREEES

Reagovat
smazaný uživatel

nj to je to spalování šancí tak to maj pí**

Reagovat
smazaný uživatel

O ten gól jsme si říkali už před 3 minutami, patří nám to.

Reagovat
cresposuper

Florooooooooooooooooo

Reagovat
brenk

Toto sa nemôže stávať...

Reagovat
M11

nase domaci klasika

Reagovat
smazaný uživatel

1 šanca = 1 gól

Reagovat
brenk

To je blbosť, minimálne náznaky šancí Udine tam boli.

Reagovat
smazaný uživatel

náznaky hej

Reagovat
smazaný uživatel

Během 3 minut 2 téměř totožné akce.

Reagovat
lnterista

dneska je kazdej vysledek dobrej

Reagovat
cresposuper

Nepozeral si náhohou Parmu?

Reagovat
lnterista

cau nevidal

Reagovat
Nuno čomes

Remíza ale nejlepší

Reagovat
Jajinek

Reagovat
panca

tam nekde chybelo DM ale nevidel jsem zacatek akce

Reagovat
M11

co to dpc je

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu se říká halo fotbal a ten naprosto nesnáším. Kde je obrana??? ... Začíná se to zvrhávat v to, co nemám rád...

Reagovat
DelPiero137

Chielo sa nechal moc nalakat. Vsetci sa tlacili az moc dopredu... Ale paradok. My ideme 3 na 2 nedame a Udine da.

Reagovat
cresposuper

Tonda

Reagovat
smazaný uživatel

mweheheeehheh Udine podme este

Reagovat
smazaný uživatel

správne striedanie

Reagovat
smazaný uživatel

co to bylo za stridani

Reagovat
Benesse

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
M11

MARCHISIO MATRIIIIIIIIIIII !!!

Reagovat
brenk

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

MATRIIIIIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, Matri si vzal příklad z F.Florese ne?

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten byl parádní to se musí nechat :)

Reagovat
smazaný uživatel

YES MATRIIIIIII diky ze dokazuje ze tam neni zbytecne

Reagovat
Benesse

Marchisio fantázia

Reagovat
smazaný uživatel

Claudio

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďme toho blbouna ještě chvíli kritizovat, třeba dá hattrick..... Kua drát, Matri hraje tužku!!!! ..................

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
brenk

Ide sa na 4-3-3.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

ty voleee, co ten obrance delal? To mel v poho ubranit

Reagovat
smazaný uživatel

chlapci ako padol ten gól, lebo zrovna mi to vypadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Lichti stáhl od čáry, přihrál Vidalovi, ten velký lob na Marchisia, který chytře přiťukl Matri střílejícímu z otočky, obránce to ideálně nezvládl a Matri měl "kliku".

Reagovat
brenk

Ale treba uznať, že tentoraz zakončoval parádne.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu viz. co píše nad námi panca. Každopádně hlavně že to tam spadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

grazie

Reagovat
smazaný uživatel

zakončení trochu jako Milito v derby

Reagovat
smazaný uživatel

Matri já ti vždycky věřil a obhajoval tě a obhajovat si tě v základu vždy budu!!

Reagovat
smazaný uživatel

nadsenie zo mna opadlo ako jarny sneh zo strechy

Reagovat
brenk

To je dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Bonucci off-side trap king

Reagovat
M11

Armero hraje tuzku ale hubu plnou kecu

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky link bez sekania?

Reagovat
brenk
Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
Benesse

Giac v tom hlavičkovom súboji

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka pro fanoušky juventusu: jak se Pirlovi daří v novém působišti??, juve jsem viděl hrát letos asi 2x.

Reagovat
smazaný uživatel

proč lichti? nevíte? zranění?

Reagovat
smazaný uživatel

netuším, každopádně komentátor říkla, že ještě nechyběl v zápasech juve ani minutu, možná ho nechal odpočinout

Reagovat
smazaný uživatel

3. zápas v 8 dnech a ve středu Parma. Potřebuje oddych.

Reagovat
M11

neco tam signalizoval

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hráči Udine tam teď padali jak hrušky.

Reagovat
smazaný uživatel

Aaaaaano

Reagovat
brenk

Chlapi NÁDHERA!!! Najlepšia bola posledná minuta, keď si hrali bago na polke Udine.

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to doma důležité body :) ted vyběhnout ještě s parmou a můžem bejt tenhle tejden spokojený

Reagovat
eLJay.91

Zápas za 6 bodů je doma! Výborně!

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera fantazie

Reagovat
smazaný uživatel

Proti 100% Udine bychom měli ale sakra problémy i s remízou. Musíme se poučit. Lehkovážnost mezi obranou a zálohou tam byla, ty 3 protiútoky během 5 minuty byly evidentními chybami zapomnění se v útoku. A Matri, ač dal dnes 2 góly, pořád tam jsou znatelné mouchy. Už vidím, jak v dalších 3 zápasech vyjde opět na prázdno. Body super, ale stále je toho moc co na zlepšování.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tak jak jsem už psal výš Di Natale je sice rozdílový hráč, ale když se nedostává do hry a nepřichází mu přihrávky, tak ho to znechutí. Dnes se tam dostal do jedné své šance, kdy těsně mířil vedle. Hold absence spoluhráčů a dobré pokrytí udělalo své. Tím reaguji na Benesse, který vidí jen jeidného Di Nataleho a myslí, že Udinese vyhraje, přičemž se nedívá na ostatní fakty...

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio,AC a Neapol mají těžké soupeře a nějaká ta ztráta by nebyla od věci

Reagovat
Jajinek

Dnes bezpodmínečně dohnat Udinese!!!

Kdo by řekl, že stáhneme ztrátu na třetí flek v lednu!!!!

Bohužel s Faraonim v základu a Wesem na lavičce a Mottou na letišti do ChdG....

Reagovat
cresposuper

Na fcinternews.it tipujú v základe Wesa a Álvareza.

Reagovat
Jajinek

na Gazzettě mají Wese na lavičce. Varianta obou na place je tzv. scifi třetího věku, na které bych byl taky zvědavej...

Reagovat
lnterista

Sneijdra bych dal do tri clene obrany takovej stazenejsi tvurce...ja myslim ze by mu to tam sedelo vic jak na AMC

Reagovat
Jajinek

a do brány by si ho rovnou nechtěl?

Reagovat
lnterista

teda zalohy...specham koukam na tenis

to je dobrej zasek no

Reagovat
lnterista

4312 s Wesem a Rickym bych zkusil...zajimalo by me to

Reagovat
Jajinek

jako, že by hrál Ricky RCM....? nevím no...

Reagovat
lnterista

....................Cesar

Maicon..Lucio....Samuel..Chivu(Yuto)

........Javier..Cuchu..Sneijder

.....................Ricky

............Forlan......Milito

tak bych to chtel aspon jednou vecer proti nekomu dobrehu na Meazze zkusit

Reagovat
Jajinek

takhle nemůžeme hrát ani svůj ani Ranieriho fotbal...je to hezký Calcio...ale sni dál...

Reagovat
lnterista

ja myslim ze by to Sneijder zvladnul

Reagovat
Jajinek

to jo...ale on přece vůbec není ten typ hráče, který by tam měl nastoupit tak proč ho tam cpát...on je platnější jinde, to už jsme tu 50x rozebírali. Ten jeho přesun dozadu je fakt sci-fi. Tam musí být někdo jako Motta či Muntari....

Reagovat
lnterista

Dejan to taky zvladnul...navic mame priznejme si to docela spatne utocniky(na nase pomery) ta podpora ze zalohy musi byt vetsi

Reagovat
Jajinek

útočníky máme výborné, co se týče práce útočníků...Eto´o dělal práci i za zálohu, která nebyla, takového nyní nemáme. Ale práci útočníků zvládají.

Reagovat
lnterista

Dobre Milito ostatni je tezka bida

Reagovat
Jajinek

Kdyby nebyl Forlán hypochondr a Pazzo tam chodil jen na střelbu v závěru, tak by to nebylo tak špatné...

Reagovat
lnterista

jj jenom ze mam pocit ze toho se dozijem asi jako utoku Ronaldo Vieri

Reagovat
Jajinek

koupime zpatky Ventollu a Kallona...beztak snad ani nemaji angažmá....

Reagovat
cresposuper

No moc na výber nemáme.

Reagovat
Jajinek

máme, neprodávat Mottu a koupit Guarína...

Reagovat
cresposuper

Tak to hej, ja som myslel na dnes...

Reagovat
Lubinterista

Tak pojď Nole!

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
lnterista

tsss

Reagovat
lnterista
Reagovat
Lubinterista

jj, ale na to seru. Nikdo neni dokonalej , možná je to lepší než to co měl včera na palici Štěpánek. I když... to v podstatě vijde nastejno

Reagovat
lnterista

co mel?

Reagovat
Lubinterista

chel sea

Reagovat
lnterista

Reagovat
panca

Reagovat
rossoneri89

nahodou ... vidno ze to ma v hlave v poriadku

Reagovat
CubONE

je nieco s Hamsikom, ze nie je v predpokladanej zostave?

Reagovat
olis

bud nebude hrat hamsik alebo cavani, proste sa len toci zostava niesu ziadne informacie ze by bol zraneny

Reagovat
olis

a ked by aj nehral na striedacke bude na 100% takze urcite si zahra len nie cely zapas

Reagovat
FuckT

v tejto predpokladanej zostave na Eurofotbale sa vzdy nachadza aspon 11 hracov ktori nebudu vobec hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Snád Cagliari a Lecce nejaké tie bodíky vybojujú ....

Reagovat
smazaný uživatel

bude to těžké ale já věřím Cagliari :-) Jsou strašně nevyspitatelní.Pak nevěřím že Janov doma prohraje a Chievo že doma prohraje tam se dají čekat ztráty :-)

Reagovat
Pipo123

Takže Hondovi už chýba len zdravotná priehliadka ktorá bude v priebehu týždňa, včera obedoval Honda s Lotitom a mal by brať 2 mil e ročne + bonusy, zmluva do roku 2016. Cena prestupu 14.5 mil e, Carrizo nie je súčasťou obchodu

Reagovat
lnterista

zdravotni prohlidka

Reagovat
Pipo123

Aj by ma potešilo docela ak by neprešiel

Reagovat
lnterista

proc jako?

Reagovat
Jajinek

prodáte Cisseho a pryč je Sculli...takže jaké bude rozestavení? Definitivně serete na křídla a bude to 4-3-1-2 s Hernansem a Hondou naráz a vepředu Klose a Rocchi a nikdo další na lavičce?

Reagovat
Pipo123

Skôr to vyzerá na minuloročné 4-2-3-1 alebo 4-3-2-1... v tom prvom by to vyzeralo asi nasledovne Ledesma, Brocchi - Mauri, Hernanes, Honda - Klose, samozrejme ak budú všetci zdravý. Ale viac by sa mi páčilo asi to 4-3-2-1 stred Hernanes, Ledesma, Brocchi - Mauri, Honda - Klose to by bola paráda, Hernanes je SZ prioritne, takže sa píše o tom že bude hrať viac zo stredu pola a nebude tak vysunutý. Do útoku je jednotka Klose, Rocchi na to moc nemám a potom tam je Kozák a nová posila Alfaro od ktorého sa veľa do budúcna očakáva, ale teraz je zranený. Mne osobne sa tá druhá možnosť 4-3-2-1 moc páči. Bolo by tam dosť tvorivých hráčov, len priorita bude najst náhradu za Brocchiho, má už svoj vek a Cana je anti futbalista. González je zasa silný priemerák. Potom zbaviť sa toho odpadu ako Carrizo, Garrido, Scaloni, Makinwa atd atd atd

Reagovat
Jajinek

4231 když jediný pořádný hráč na kraj útoku do toho systému je Mauri?..no to potěš

Reagovat
Pipo123

No veď práve preto tomu moc neverím, síce to je Edyho oblúbené rozostavenie ak pominieme hru na troch obráncov. Som na to zvedavý

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio je take bohate?

Reagovat
Alberto Aquilani

Boli namočený vo všetkých velkých uplatkárskych aférach v Calciu , takže ano !

Reagovat
smazaný uživatel

Som myslel ze este od Cragnottiho ery su namoceni v dlhoch, ale Lotito to nejak osefoval pozeram.

Predtym Hernanes, potom su schopni dat velke platy hviezdam(Klose,Cisse) a teraz kupia Hondu

Alebo su to este peniaze z Kolarova

Ak sa ale Lazio hrabe z dlhov, je stabilizovane a vie takto nakupovat a zarobit si na seba, potom ma odomna jedne velky

Reagovat
Pipo123

Dlhy sú stále, len nás už neohrozujú ako v minulosti. Klub si môže dovoliť nákup nejakej hviezdy raz za dva roky. Ale na AS, AC, Juve či už aj Inter v tomto ešte stále nemáme, tam sa točia podstatne lepšie prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

No marketingovo bude Honda velmi lakavy, mozno si na seba aj zarobi

Este ak by sa vam podaril novy stadion, o to by to bolo lepsie a pre Lazio financne vyhodnejsie

Reagovat
Slejdy

Borci z cecka, nemate na pujceni obrance a utocnika co bude hrat ?

Reagovat
Pipo123

cus slejdy, môžem ti požičať Granquista alebo Biavu, útočníka nemám volného.

Reagovat
Slejdy

pujcim si toho Granquista ok ?

Reagovat
Pipo123

ok

Reagovat
Pinturicchio

Jove, Fanta jistota

Reagovat
stuff

pozeras zapas?

Reagovat
Pinturicchio

Ne, ne, nějak se mi nechce.

Reagovat
stuff

by som bol zvedavy na sandokana(taze ak si toto niekto cita, kto pozeral prvy polcas, dakujem!)

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje suprově, vystřihnul tam i nůžky, nebezpečný a ve spolupráci s joveticem úderná dvojka, která se těžko brání.

Reagovat
M11

typicky Amauri zatim strasne mu preju gol

Reagovat
M11

jinak je snad v kazdem zaberu rezisera

Reagovat
smazaný uživatel

jj, jako Jágr

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nesledujem to moc pozorne, mám inú prácu, ale Amauri sa mi páči. Hodne bojuje, vybojoval pár štandatriek, dostal sa aj do zakončenia, a mal tam aj krásne nožničky

Reagovat
stuff

ot: o tyzden odchadzam na erasmus do Prahy, je tu nejaky Prazsky calcio fanusik...? By som pozval na nejake to pivko

Reagovat
smazaný uživatel

Chci vidět Bolzoniho kua

Reagovat
M11

uz ho tam mas

Reagovat
smazaný uživatel

měl by to zrychlit

Reagovat
M11

Pegolo zatim

Reagovat
Il Architetto

Amauri gól.

Reagovat
stuff

sandokan gol

Reagovat
stuff

tak nie

Reagovat
smazaný uživatel

Amaurinhoooooooooooo

Reagovat
GEGE

Natali

Reagovat
M11

nene Natali

Reagovat
smazaný uživatel

aha ...ale aj tak si Amauri zaslúži

Reagovat
smazaný uživatel

Na GEGEHO

Reagovat
GEGE

Jj bude dobrá posila ve fantě

Reagovat
smazaný uživatel

Určite ...ja ho mal, ale kedže neodišiel už v lete tak som ho musel vymeniť

Reagovat
Il Architetto

Dívat se na Jovetiče to je pastva pro oči.

Reagovat
M11

Del Groso ta byla

Reagovat
M11

*Grosso

Reagovat
cresposuper

Lecce: 81 Benassi; 30 Oddo, 13 Miglionico, 40 Tomovic; 7 Cuadrado, 18 Giacomazzi, 26 Blasi, 10 Olivera, 28 Brivio; 24 Muriel, 17 Di Michele;

A disposizione: 25 Petrachi, 16 Diamoutene, 8 Obodo, 21 Grossmuller, 22 Piatti, 11 Seferovic, 91 Bertolacci;

Allenatore: Serse Cosmi.

Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 20 Obi; 10 Sneijder; 7 Pazzini, 22 Milito;

A disposizione: 12 Castellazzi, 2 Cordoba, 11 Alvarez, 23 Ranocchia, 26 Chivu, 18 Poli, 28 Zarate;

Allenatore: Claudio Ranieri

Reagovat
smazaný uživatel

Takze Motta ide k tym katarskym nulam??

***** a namiesto neho hra Obi?

Nocna mora

Reagovat
lnterista

pokud vim Motta nebyl ani nominovanej tak nechapu co se divis

Reagovat
Jajinek

Ranieri

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Votas

doufám, že se chvilku ukáže Poli.... FORZA INTER

Reagovat
cresposuper

Poli hral celý zápas proti Janovu a vôbec sa mi nepáčil

Reagovat
Votas

mně zas celkem jo...trochu mně připomíná Mottu

Reagovat
cresposuper

Mottu? No neviem, Motta je pomalý, dobrý v súbojoch, má celkom dobrý prehľad. Poli je hyperaktívny, taký Nagatomo v zálohe a pozične poslabší. Aspon z pár zápasov, čo som ho videl mi to tak príde.

Reagovat
Votas

dozadu slabej je, ale pohybem a krátkejma přihrávkama se mně zdál trochu Mottovskej...ale proti Janovu sem ho viděl pořádně poprvé

Reagovat
lnterista

tohle se mi libi

Reagovat
GEGE

Celkem obdivuju Amauriho hrát s takovým páčem bez čelenky.Já s tím párkrát hrával a strašně mě to sralo jak sem to měl pořád v očích

Reagovat
M11

jjj ma to uz silene dlouhe na to aby hral bez celenky

Reagovat
cresposuper

Podobne

Reagovat
M11

Cassani super zapas

Reagovat
smazaný uživatel

400. per Amauriho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ví někdo co je s Thiagem? Neni nominovanej..

Reagovat
smazaný uživatel

Pre Leonarda

a pre Ancelottiho

za rozkradanie Serie A. Mottu by som im pod 35 mil eur nepredal, nech si kupuju niekoho z rumunska

Reagovat
smazaný uživatel

mal byt novy komentar

Reagovat
smazaný uživatel

"Mottu by som im pod 35 mil eur nepredal"

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ked mohol Live kúpiť Carolla

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z mojich najoblubenejsich hracov v interi, ak ho tak strasne chcu, nech ho 3 krat preplatia, ved maju z coho

Reagovat
smazaný uživatel

To máš zase pravdu, proč je nepodojit Osobě to taky nemám rád, ale jsem na PSG zvědavý, jak se jim to vykrystalizuje a co vůbec Carlo.

Reagovat
Yanek

Allegri ho setri.

Reagovat
smazaný uživatel

dík...je pravda, že nás čeká náročnej únor

Reagovat
M11

Amauri je jeden z nejsmolnejsich utocniku co znam..

Reagovat
stuff

ironia?

Reagovat
M11

ne

Reagovat
stuff

toto bolo vyslovene zle zakoncenie, ziadna smola... Matri by bol za toto uz tu 10krat poslany na lavicku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

kdo se tady bavi jen o teto sanci a uz vubec nechapu srovnani s Matrim

Reagovat
stuff

Tvoj prispevok prisiel po tej sanci, myslel som, ze reaguje na nu

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z najtragickejších, povedal by somm....

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

No sorry ale jednoducho ho nepovažujem za kvalitného hráča

Reagovat
M11

dobre ale zaradit ho jako nejtragictejsiho.. to je krec

Reagovat
smazaný uživatel

Nie som daleko od pravdy....ak hodnotím jeho pôsobenie v Juve

Reagovat
M11

no prave.. si zaslepeny ucinkovanim v Juve..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to pozor, ja si ho pamätám aj z Palerma a tam mu to šlo, ani ten začiatok nemal u nás zlý dokonca som v ňom videl kanoniera.....ale dopadol tak ako dopadol, hlavne mám na mysli tie odchodené zápasy, rozhadzovanie rukami namiesto snahy.....vôbec sa nesnažil, to mi vadí...preto som ho nazval tragickým....takto sa predsa hráč nemôže správať...

Reagovat
cresposuper

V Interu Milán málo využívaný Philippe Coutinho prý zamíří do Španělska, podle informací deníku Corriere dello Sport se brazilský záložník už dohodl na hostování v Espanyolu.

Škoda, mohol ísť radšej do Calcia.

Reagovat
smazaný uživatel

zahra si s Vladkom

Reagovat
cresposuper

Videl si jeho včerajší gól?

Reagovat
smazaný uživatel

ee daj link

Reagovat
cresposuper
Reagovat
smazaný uživatel

PALERMO: 1 Viviano; 6 Munoz, 3 Silvestre, 2 Mantovani, 42 Balzaretti; 8 Migliaccio, 23 Donati, 5 Barreto; 27 Ilicic; 19 Budan, 10 Miccoli (cap.).

A disposizione: 33 Tzorvas, 31 Pisano, 20 Acquah, 14 Bertolo, 17 Vazquez, 16 Zahavi, 24 Mehmeti.

Allenatore: Bortolo Mutti.

NOVARA: 1 Ujkani; 15 Dellafiore, 77 Rinaudo, 24 Paci; 14 Morganella, 23 Radovanovic, 17 Porcari (cap.), 28 Garcia; 10 Rigoni; 25 Mascara, 29 Caracciolo.

A disposizione: 31 Fontana, 4 Lisuzzo, 3 Gemiti, 7 Jensen, 22 Pesce, 21 Mazzarani, 9 Rubino.

Allenatore: Attilio Tesser.

FORZA PALERMO !!!

Reagovat
M11

Amauri vyborne.. jen ten gol schazel skoda.. priste

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, ale když toho kluka nevidím v dresu Juve, tak mi je hrozně sympatický Takže ať mu to tam příště spadne

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

jako vždy s přehledem

Reagovat
M11

Reagovat
lnterista

fotbal,tenis,cyklokros....to je narocne

Reagovat
M11

uz zhavim cyklokros

Reagovat
lnterista

taky bych se chtel divat

Reagovat
smazaný uživatel

A další povedený zápas pro merďáka Mpntoliva, nezranil se a byl, co nejmín vidět

Reagovat
M11

Reagovat
Jajinek

od té doby, co začal hrát takhle špatně, tak ho začal chtít do týmu MSgoo...

Reagovat
M11

tak Štybar rozjed to

Reagovat
lnterista

Reagovat
lnterista

co je se Zdenou?

Reagovat
M11

je tam moc belgicanu.. propadl se za ne.. doufejme ze budou chtit zavodit a nebudou ho zpomalovat.. skoda Simunka ze asi nebude mit na to mu v te obri presile pomoct..

Reagovat
lnterista

aha dik ale co jsem videl ze zacatku tak byl druhej....tak moc se propadnout nebude jen tak

Reagovat
M11

2 se utrhli a byla tam skupinka peti dalsich a ti ho v jednom stoupani polapili.. jede se na 10 kol bude to peklo

Reagovat
lnterista

vsechno se to jaxi sere

Reagovat
M11

hmm tak uz je to v prdeli.. neskutecne jsou dnes uvaleni belgicani

Reagovat
lnterista

uz si to pohlidaji...bohuzel dneska se nedari

Reagovat
M11

skodaaaa

Reagovat
FuckT

rozhodca je opat homosexual, nie som homofobny, ale ludia, pre ktorych je kazdy kontakt faul by mali ist radsej do Japonskeho gay porna a neznasilnovat futbal

Reagovat
cresposuper

Bože, ty si blb

Reagovat
FuckT

Boh ta ma v pici

Reagovat
Jajinek

Na Militovi je neuvěřitelně znát, jak se mu zvedlo sebevědomí....

...jinak Cuadrado si tedy nehezky pohrál s Nagatomem....

Reagovat
Pipo123

Cuadrado sa hraje tuším s každou obranou, šikovný hráčik

Reagovat
Jajinek

Klička mu jde...ale efektivní je asi jaho záchrana eurozóny

Reagovat
Jajinek

jinak čekám, že po téhle větě nám dá gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

No jo, on zahodí aj nemožné, ale ak na to zapracuje tak niečo s neho bude možno

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, něco na způsob Gomeze z Catanie

Reagovat
Pipo123

Janov pekne zatiaľ, ale Gila je tragický zatiaľ

Reagovat
smazaný uživatel

dnes proti laziu za kolko podane?

Reagovat
Pipo123

dneska som na Lazio nepodal, vo Verone to bude zložitý zápas a výsledok je zložité tipovať

Reagovat
Jajinek

Takhle to na Waltera už půjde no...

Reagovat
smazaný uživatel

zatial vsetko 0-0,zachvilu tu pridu chlapci z premier league a udu pisat "v talianskej to je zase vsetko podplatene"

Reagovat
smazaný uživatel

*budu*

Reagovat
cresposuper

Zatiaľ je to strašne nekreatívne.

Reagovat
lnterista

a ono to nekdy bylo jinak?

Reagovat
Yanek

Pasquato po zapujceni Turina z Juventusu: "V boji o Scudetto fandim Milanu."

Reagovat
Jajinek

Wes možná zatím nepřesně, ale ten pohyb je fantastický...a přesně na téhle pozici to je třeba a je to až do očí bijící...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Nagatomo je vepředu víc jak Obi

Reagovat
Jajinek

Toho Chandlera Muriel Binga vzali kde?

Reagovat
Pipo123

Palacio krásny gol fanta ide

Reagovat
FuckT

s takymito zostavami mozme hrat akurat tak o stred tabulky, krasne prevedene

Reagovat
Jajinek

chybí vám ze základu 3 lidi...a to Dzemaili původně přišel do základu místo Gargana a Zunaga, Maggio a Dossena jsou tak výkonostně na stejno. Na to bych to pořád nesváděl.

Reagovat
FuckT

to ale nepoznas Dzemailho, to je hrac ktory sam dokaze sposobit 17 golov za 13 sekund

Reagovat
Jajinek

V Parmě byl výborný, tam jsi ho předpokládám nesledoval...a to Neapole přišel hrát základ. Zatím ten přechod snáší dost špatně.

Reagovat
FuckT

to, ako hral v Parme je totalne irrelevantne, jakozto u nas dostava 6-krat viac sanci ako si zasluzi a nehorazne dojebe kazdu jednu z nich

Reagovat
Jajinek

není to irelevatní, protože kdyby si ho znal z Parmy věděl by jsi, jako jaká posila přcházela a pochopil by jsi, proč pořád dostává šanci. To je o hierarchii. Zatím hraje hluboce pod své možnosti, to je jasné

Reagovat
FuckT

ja mam v pici ako hral v Parme alebo ci sa este chyti, momentalne mi leze na nervy a to nehorazne

Reagovat
Jajinek

ty jsi taky dáreček...

Reagovat
FuckT

Reagovat
smazaný uživatel

Hele když už tě tady vidím můžu mít otázečku ? Zajímáš se třeba i trošku o Chievo ? Jak hraje Vacek ? Proč ho nestaví v lize ? Sorry, že otravuju, ale víc větších odborníků na SA tady není.

Reagovat
Jajinek

je tady hafol větších odborníků, zejména na menší týmy. Chievo moc nesleduju, zeptej se třeba Trewa...

Vacek přišel do týmu dost pozdě, vlastně bez přípravy, jediný zápas stihl právě s Interem týden před ligou. Sammarco, Bradley i Hetemaj se chytli, pak se uzdravil Luciano, který to místo v sestavě má tak nějak dlouhodobě předplacené. Vacek často střídá, ale nikdy jsem ho neviděl přidat něco navíc, aby hrál základ. Ale jak říkám, Chievo moc nesleduju.

Reagovat
smazaný uživatel

Platí za to, že chtěl pomoct Spartě proti Vasluii. Snad se chytne díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Prý ani Inler není kdovíco, co jsem slyšel, prý hraje líp v tříčlenné záloze. Ty ho sleduješ, co je na tom pravdy?

Reagovat
FuckT

Inler zatial hra striedavo, niekedy perfektny zapas, a niekedy nic moc, ale viackrat zatial zahral dobre ako zle ... na Inlera sa neda stazovat, v niektorych zapasoch hlavne v LM predviedol dokonale vykony

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase Janov hraje v asi nejlepší možné sestavě letos, oproti tomu prvnímu zápasu s vámi celkem rozdíl, možná teď uhrají set oni.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, v Janově konečně Marino pochopili, že Seymour není fotbalista a hned vedou.

Reagovat
Jajinek

Už by to chtělo gól...

Reagovat
Yanek

Je to taaaaaaaaaam! NOVAK DJOKOVIC!

Reagovat
Inter Eterno Amore

Rafa je aj tak lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Neapoli dochadza štastie ... v lete rozpredaj kádra

Reagovat
lnterista

v prdeli ale luxusni zapas

Reagovat
Lubinterista

to jo, ale finale US se mi líbilo víc. Akorát jsem potom přepnul a dostali jsme gola. Chtěl jsem vydržet do konce když už jsem na to koukal 5 a pul hodiny v kuse. Otočíme.

Reagovat
cresposuper

Ty vole, už to tam musí padnúť

Reagovat
smazaný uživatel

padlo

Reagovat
cresposuper

Genoa

Reagovat
stuff

kde je neapol, co hral proti ropakom?

Reagovat
Pipo123

Kto nahrával na druhý gol v Janove ?

Reagovat
FuckT

Lavezzi krasna hra telom a zlta

Reagovat
smazaný uživatel

Inter už podruhé v sezóně prohrává s Lecce.

Reagovat
cresposuper

Po druhý krát sme mohli vyhrávať aspon o 2.

Reagovat
smazaný uživatel

ale zrovna proti Lecce, to je na tom to zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

No a je to v ....

Reagovat
Jajinek

otočíme!

Reagovat
smazaný uživatel

Budan Miccoli Takmer rovnaký gól ako prvý proti Janovu

Reagovat
smazaný uživatel

V tom Budanovi něco bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo ...

Reagovat
smazaný uživatel

Zase nehraje Vacek

Reagovat
Benesse

Lecce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eLJay.91

koukám na Lecce - Inter .. můžu Vás poprosit o poločasový výsledky na dalších stadionech?

Reagovat
Mr.Jindros

Poprvé na internetu?

Reagovat
eLJay.91

co je to internet?

Reagovat
Mr.Jindros

livescore.com

Reagovat
eLJay.91

díky na normální odpověď a za tip

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš zkusit livesport

Reagovat
eLJay.91

ano, díky za tip, prostě se mi nechtělo nic hledat, na výsledky se koukám tady vždy až po zápase ..

Reagovat
smazaný uživatel

Řím - Bologna 0:0

Cesena - Atalanta 0:0

Janov - Neapol 2:0

Chievo - Lazio 0:1

Lecce - Inter 1:0

Palermo - Novara 1:0

Reagovat
eLJay.91

díky

Reagovat
Mr.Jindros

Lecce. To by bylo tuze pěkné kolo, kdyby i Inter ztratil.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo zase robí ten Neapol

Reagovat
FuckT

strucne povedane, nic

Reagovat
Pipo123

Czi boha Lazio hraje teraz a já som bol v tom že až od 20:45. EF klame

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajou dobře koukni aspon na druhej poločas.

Reagovat
Pipo123

Ako padol gol ?

Reagovat
smazaný uživatel

Čoveče ten sem neviděl . Spadlo mi to, když ošetřovali Biavu a pak sem 5 minut hledal novej stream na fromsportu a zapl to někdy v 23. minutě, když už Lazio vedlo 0:1 a koukl se na net, že dával Hernanes, ale co jsem si našel na fb tak prý nějaká táhlá rána z 20 metrů do dolního rohu branky, takže takovej typickej Hernanes.

Reagovat
smazaný uživatel

Pak si to budu muset najít na tvgolo.

Reagovat
Pipo123

diky máš nejaký dobrý odkaz na match ?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.sportlemon.tv/v-2/16/0/v-360184.html Koukal jsem pak tady. Je to nějaká arabská televizi a teď je tam nějaky sestřih Basileje, ale snad ti to pude. Tys koukal na Janov?

Reagovat
Pipo123

jo na Janov potom že idem čeknút výsledky a tam vidím že Chievo - Lazio 0:1, hovorím si to bude fail, ale neni, prosím o možnosť "zažalovať EF "

Reagovat
smazaný uživatel

Pošli PJovi dopisní bombu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

Nevím no, vyloženě špatné to není. Lecce drží Benassi, tu Samuelovu hlavu i šanci Pazza zatím měl úžasně. Plus je mi líto té nahrávky Obiho, to byla krásná akce a měl být gól, stejně jako Wesova střela. Sneijder se mi zatím líbí hodně, i Obi. Tím pohybem jsou hodně platní. Jinak škoda, že Milito se snaží kombinovat za každou cenu. Lepí mu to, tak by mohl chodit do zakončení klidně sám. Jinak Nagatomovi průniky mají dva možné konce. Buď míč skončí gólem či v autu a je to v pohodě, páč se nehraje a stačí se vrátit, nebo je stále ve hře a valí se brejk soupeře. Největší zklamání zatím stoperská dvojice....

Já myslím, že pokud nebude Ranieri divočit a nechá v druhém poločase stejnou sestavu, tak to otočíme. Jenže on to zase nějak vyhodnotí a pošle tem Rickyho, který ten náš rychlej pressing a přechod pošle na párek. Uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Obi mi přijde ,,neviditelný´´

Reagovat
cresposuper

Ale istý.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky.

Reagovat
Jajinek

Obi tam hodně maká a je neustále v pohybu, zejémna při pressingu. A když se dostane Wes k míči tak ihned sprintuje za ním aby mohl dostat přihrávku. Samozřejmě, že nemůže být tak vysunutý, protože hraje LCM, zatím plní pokyny.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, běhá tam a tak ,ale stejně mi připadá, že má strašně málo míčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda Lecce, takto sa hrá o záchranu

Reagovat
smazaný uživatel

Lecce - Inter jak na šance tak na hru vyrovnaný zápas,sakra jsme nervozní ale z toho Lazia kdo to sleduje jak hrají?

Reagovat
cresposuper

Vyrovnaný zápas to nie je..

Reagovat
smazaný uživatel

nee tak ne já se dívám a mě se to zdá teda fakt vyrovnané,šance na obou stranách na každé straně mohli padnout ještě dvě branky.

Reagovat
FuckT

som zvedavy, kolko a ktori hraci nas opustia po sezone, Neapol toto nema sancu udrzat bez LM

Reagovat
smazaný uživatel

tipuju Lavezzi, Aronica a spíš ten Cavani než Hamsik

Reagovat
FuckT

tak, co sa tyka zaujmu, tak si myslim, ze o Cavaniho bude najvacsi, ptm o hamsika a az potom o Lavezziho... Kazdy trener si uvedomuje, ze Lavezzi dokaze toho dojebat tak moc, ze sa tomu niekedy neda verit, to je ako Higuain, Argentina drzi pokope

Reagovat
smazaný uživatel

Já právě Hamšíka vidím jako budoucího kapitána Napoli a nevěřím, že by odešel i ve srabu, už bylo několik příležitostí odejít a pořád je Napoletano.

Lavezzi... za něj už pomalu hledáte náhradu(vargas) a něco mi říká, že ho prodáte. Sice toho dost spálí, ale má rychlost a výbušnost, jde vždy vidět na hřišti nejvíc a u vás už odkopal celkem dost, možná sám bude chtít změnu...

a Cavani...je v týmu krátce, proto by nabídka musela být dost velká, aby odešel

Reagovat
FuckT

tak ja tiez dufam, ze Hamsik zostane, a ked Cannavaro bude pokracovat s takymito vykonmi, tak by mohol by kapitan iny uz coskoro xD ale Gargano

Reagovat
Yanek

Aronica?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, 34 let, mluví se o jeho odchodu v létě, asi Palermo

Reagovat
Yanek

aha, ok.

Reagovat
smazaný uživatel

A Neapol konečně je opustilo štěstí,loni ho měli hromady kdy rozhodovlai zápasy v 90 minutách konečně je tomu konec uf už jsem z nich začínal mít strach že budou ovládat Serii A.

Reagovat
FuckT

skor nas opustila bojovnost a odhodlanost :) vdaka tymto 2 vlastnostiam sme minulu sezonu dokazali skorovat v 90 minute :)

Reagovat
smazaný uživatel

asik ano,přál bych Neapoli Evropskou ligu ale i to bude pro ně těžké letos udělat,je tam moc vlčáků,snad se tam vejdou.

Reagovat
Yanek

Podle me je to hlavne dano tim dvojitym zaprahem (LM + liga), ne nejakym stestim. Neapol mela minulou sezonu stesti hlavne na zraneni, ale ze by vyhravali jako Inter haluzema si nemyslim...

Reagovat
cresposuper

Alvarez ide hrať...BOže, čo je slepý?

Reagovat
Jajinek

to bylo jasné...

Reagovat
cresposuper

Kebyže sa ten týpek nedíva iba na výsledky , tak by to bolo lepšie. Strašne ma to serie, toto by sme otočili, takto nám moc neverím.

Reagovat
Jajinek

za Wese...čekám prodej ještě do úterka

Reagovat
lnterista

jj jinak to nevidim

Reagovat
Pipo123

Jeho odchod by bol dobrý pre Inter, myslím s dlhodobého hladiska. Svoj potenciál u vás asi nikdy nevyužije na 100%

Reagovat
cresposuper

To hej, ale nemôže sa to riešiť 29.januára..

Reagovat
Pipo123

No veď, náhradu nezoženiete, ale jeho odchodu moc neverím, Motta a Coutinho idú preč, kto tam bude hrať ?

Reagovat
lnterista

se budem asi mlatit a kopat kolem dokola

Reagovat
Jajinek

v situaci, kdy by se pak ty peníze nějak použily samozřejmě....ale nemůžeme prodávat všechno co má nohy a je trochu extradřída a nahrazovat to prodprůměrem do nefungujícího rozestavení

Reagovat
lnterista

za koho jde?

Reagovat
lnterista

Sneijder?

Reagovat
cresposuper

Wes.

Reagovat
Jajinek

za koho asi...

jejda, prohráváme...sice hrajeme dobře ale rychle hupkyšupky k 4-4-2, to nám přece přinese vítěznou sérii...

Reagovat
lnterista

treba Pazziniho ten je mi stejne alergickej jako Alvarez

Reagovat
smazaný uživatel

Jdem na to Lecce sakra nepustit víc jak jeden!!

Reagovat
Dejwa

Dal jsem přednost tenisu.. co ten Inter zas předvádí?

Reagovat
FuckT

ten rozhodca je fakt kokot, v Spanielsku by sa ale uchytil, tam je to samy kokot medzi rozhodcami

Reagovat
smazaný uživatel

juan zachranil gol

Reagovat
smazaný uživatel

léž je čas

Reagovat
Nuno čomes

Regulérní branka, to je v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

To nebyl offside

Reagovat
Jajinek

byl a jasnej

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to byl offside tak.... tak nevím

Reagovat
Jajinek

všimli jsme si

Reagovat
rossoneri89

jasny offside

Reagovat
Lubinterista

jestli tak milimetrovej

Reagovat
smazaný uživatel

tam mate

Reagovat
smazaný uživatel

teraz uz snad zacnete hrat

Reagovat
smazaný uživatel

pjanicccccccccccccc krasne

Reagovat
Nuno čomes

Dame už gool poďme

Reagovat
Slejdy

Pjaniiiic nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

600.per Miccoli

Reagovat
smazaný uživatel

DI Vaioooooo

Reagovat
M11

Pjanic krasne

Reagovat
smazaný uživatel

Ilčič ...ale Miccoli krásne

Reagovat
smazaný uživatel

stekeeee

Reagovat
Slejdy

buh

Reagovat
smazaný uživatel

paneboze simpliciooooooo

Reagovat
M11

AS Bologna.. super zapas

Reagovat
FuckT

3:0, gratulacia Janovu, perfektny vykon, nevadi mi nasa prehra, iba je skoda, ze hrame az tak zle, ze mi je to az trapne pozerat

Reagovat
Jajinek

jako mohli bychom vyrovnat, kdybychom po změně stran měli byť jen jedinou šanci...

Reagovat
smazaný uživatel

Miccoli Budan, to je dvojica

Reagovat
cresposuper

To je hrôza, prišiel ˇAlvarez, zmenil sa systém a už je to na sračky...

Reagovat
smazaný uživatel

co vyvádí ta neapol? :D

Reagovat
GEGE

Gilletka zase čaruje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

taky ofsajd

Reagovat
GEGE

A Gila krásně předložil Palaciovi Genoa s přehledem

Reagovat
Votas

do psí prdele

Reagovat
Yanek

Dalsi.

Reagovat
Nuno čomes

Spíš jsem počítal s plným počtem bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

uf Lecce vydržet

Reagovat
10

napsal bych, jak je ten Ricky slaboučkej, ale on by dal góla...

Reagovat
brenk

Reagovat
Yanek

Reagovat
Jajinek

já být jeho spoluhráčem a viděl ho ještě jednou ten míč zaseknout, tak mu ty nohy zpřerážím

Reagovat
10

některý k tomu z těch reakcí nemaj daleko

Reagovat
lnterista

ten se k nam vubec nehodi

Reagovat
GEGE

Sculli opět hrůza ja ho snad ještě neviděl hrát dobře...

Reagovat
Pipo123

Veď on nehraje dobre, vie dať gol, ale herne je to najslabší hráč akého som kedy videl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl bych se tím chlubit, ale Lazio jeho prodejem koupilo kus Hondy

Reagovat
FuckT

Cavani !

Reagovat
FuckT

Lavezzi !

Reagovat
Lubinterista

Ty s těma nosítkama dobrej výklus, to dřív chcípne

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Bravo Lavezzi

Reagovat
M11

Lavezzi krasne nevim dnes kam to driv prepnout

Reagovat
GEGE

Jn ale od té doby co vystřidal Diamantiho sem definitivně přesedlal na Genoa-Napoli

Reagovat
M11

ja AS + Inter na betu + v tv Janov

Reagovat
brenk

Reagovat
Jajinek

Ta dvojice Nagatomo, Zarate stojící 2 cm od sebe je taky poměrně strašidelná...to je fakt Inter....

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, jak mají oba po 1 přesné přihrávce....

Reagovat
rossoneri89

Benassi

Reagovat
Benesse

Fúha tak tá Pazziniho šanca.... snáď to Lecce udrží inak sa mi zdá že Inter hrá dosť profesorsky na to že prehráva 1:0

Reagovat
10

to Lecce je strašidelný, on zpracuje balon před půlkou tak, že se odrazí zpátky na vápno k hráči Interu

Reagovat
Jajinek

k Rickymu...i kdyby kolem něj byl klid jak na odvrácené ztraně měsíce, tak ten míč pošle doslova dohajzlu

Reagovat
10

on měl zatím pár momentů, který trošku překryli tu bídu, kterou předvádí...hlavně u něj nevidím vůbec prostor k tomu, aby se nějak zlepšil, jako třeba u Coutinha nebo i u Castaignose

Reagovat
10

hlavně mi příjde, že typově vůbec nemá na to, aby se mohl prosadit v tom dnešním fotbale...s takovou rychlostí se může prosadit geniální hráč typu Riquelmeho, jenže on nijak geniální fotbalově není

Reagovat
Alberto Aquilani

2goly Palacio , 2 klose .... idem na titul :D

Reagovat
smazaný uživatel

+ 1 Cavani

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, ještě že s tebou teď nehraju

Reagovat
smazaný uživatel

Keby nebol Iličič hňup, tak by som k dvom asistenciam mohol mať aj dva góly, tak mám iba jeden...ešte mi ale hrá Pinigol, a cítim, že mu to tam dneska padne

Reagovat
smazaný uživatel

cely 2 polcas som pozeral v horucke s bolestou hlavy a bucha remiza jhovno,simplicio daj sa vycentrovat alebo si daj udene kolienko,idem spat ,dovidenia

Reagovat
cresposuper

Ty vole to je sila. Vyhráme 7 ligových zápasov v rade a Ranieri nemá k tomu týmu toľkú dôveru , aby to o polčase nestriedal.

Reagovat
brenk

Skvelé kolo...

Reagovat
10

snad to ještě vylepší poslední zápas, i když tomu asi věří málokdo...

Reagovat
brenk

Čo ty vieš, keď sa darí, tak sa darí

Reagovat
Jajinek

Tohle fakt nemá cenu. Zarateho, Nagatoma a Alvaréze bych fakt poslal někam v pytli klidně jen za poštovný. Oni nedají jediný centr, jedinou přihrávku...prostě nic. Nejčastěji trefí toho prvního hráče, který je před nimi. Jediná šance Interu v druhé půli přišli po standardce. Jinak tlak a jedno velký hodno. Když já, nějakou joudu z Hodolan, vidí, že Ricky je hráč na hovno ze dvou sestříhaných zápasů argentisnk ligy, proč to Ranieri nevydí po půl roce. To vystřídání Wese nás může přijít hodně draho. On musí hrát, musí se hrát 4-3-1-2 tak jako v první půli, obrana sice stála za hovno, ale mělo to nějaký parametry...ten druhej poločas byl prostě grc. A jestli to Ranieri nevidí, tak už fakt nevím.

Ještě že Udinese prohrálo...

Reagovat
lnterista

tragedie...navic se to strasne tezce posuzuje po tak luxusnim tenise. Stare pusky a prumernost vladne Interem...

Reagovat
Jajinek

stare pusky jsou o parník našimi nejlepšími hráči

Reagovat
lnterista

bohuzel je to tak

Reagovat
Jajinek

lepší hráče než jsou Zanetti, Milito, Cambiasso atd naše vedení není schopné koupit, takže ty staré pušky budou muset hrát dokud neumřou, protože i ve 40ti strří nějaké mladé nazdárky jako Alvaréz do kapsy...to je tvrdá realita

Reagovat
lnterista

to je posledni co nam zustalo

Reagovat
Inter Eterno Amore

hm ten tenis ...prvé 3 sety ma sklamali .. veľa nevynútených chýb tam bolo na môj vkus hlavne od Nadala .. od 4. setu to už bol silno silný tenis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jednoznacne 3 body

Reagovat
Yanek

V Milane krasne dva stupne nad nulou.

Reagovat
smazaný uživatel

už ať to v Miláně vypukne těším se a doufám v nějakej ten bodík pro Cagliari :-)

Reagovat
Inzaghi

MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Mexes, Mesbah, Seedorf, Van Bommel, Nocerino, Emanuelson, Ibrahimovic, Robinho.

CAGLIARI: Agazzi, Pisano, Canini, Astori, Agostini, Dessena, Ekdal, Nainggolan, Cossu, Ibarbo, Pinilla.

Reagovat
Yanek

Spokojeny bych byl na sto procent kdyby tam dal i El Shaarawyho, ale mohlo byt hur. FORZA MILAN.

Reagovat
Inzaghi

SES92 místo Urbyho a bylo by to ideální, no. I když Urby teď hraje hodně v pohodě, daří se mu, tak proč ne. Na druhou stranu jsem rád za Mesbaha a Stephan se někdy během druhé půlky určitě na place objeví.

FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Mesbah paráda už se těším na Nainggolana a Mesbaha

Reagovat
smazaný uživatel

Já se vlastně z Cagliari těším na všechny, co jméno, to pojem

Reagovat
10

ten kádr nemá na papíře slabinu, měli by bejt výš

Reagovat
cresposuper

Keď k tomu základu pridáš ešte Contiho, RIberia a Neného tak je to šupa.

Reagovat
panca

vymenit dva fleky a byl bych spokojenej

Reagovat
GEGE

Dobrá sestava nebojím se,že by to dneska nešlo a kdyby nahodou jo tak jsou tam dobré varianty jak to změnit.

FORZA ROSSONERI!

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=-JUdZMX2GFg&feature=related

Dneska to bude zajímavý zápas

FORZA MILAN !

Reagovat
Pipo123

Tak údajne Honda v Ríme na prehliadke, som zvedavý

Reagovat
smazaný uživatel

byla by to bomba, kdyby přišel

Reagovat
GEGE

Za co byla minuta ticha?že nekteří piskali.

Reagovat
10
Reagovat
GEGE

dik

Reagovat
panca

za co tam minuta ticha?

Reagovat
FORZAMILAN

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně !

Reagovat
smazaný uživatel

IBRAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

po dlhej dobre gol z priameho!

Reagovat
rossoneri89

Ibrakadabraaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Yanek

Asi prvni gol Zlatana z primaku po 250 pokusech. Kazdopadne se konecne osamostatnuje na cele tabulky strelcu.

Reagovat
GEGE

IBRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Konečně prolomil to jeho prokleti přímaku v Milane

Reagovat
FORZAMILAN

kurva to byl přímák ...............jak kdysi Siniša Mihajlovič

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten byl výstavní to se musí nechat i když nejsem obdivovatel ibry :)

Reagovat
FORZAMILAN

NOCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

NOCE NOCE NOCE RINOOOO

Reagovat
Yanek

NOCERINOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
rossoneri89

Nocerinoooooooooooooooooooo

Reagovat
GEGE

NOCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!Nádhera

Reagovat
M11

no jo favorit na titul je stale stejny

Reagovat
smazaný uživatel

tak velky diel na gole Nocerina ma Ibra pekne ,,sklepnutie"hrudou plus presna strela \nocerina

Reagovat
10

pěkně Ibra...nutno dodat, že na jeden takovej přímák potřebuje asi tak 389 přímáků, co pošle do třetího ochozu

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra tie priame kopy v Milane malokedy kopol zle, naozaj, vela krat tomu chybala iba trocha stastia...

Reagovat
panca

ty kraso seedorf se rozbehl smerem dozadu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Reagovat
panca

videt ho bezet sprintem uz malej zazrak

Reagovat
GEGE

neřekl bych...

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobre, ze hraci mozu uz po prvom polcase zacat setrit sily na dalsie zapasy.

Reagovat
GEGE

První poločas s přehledem. Až na Urbyho,díky kterému je pravá strana uplně mrtvá.Ještě,že zbytek hraje dobře.Dneska to nevypadá na žádné komplikace tak druhý poločas odehrát vklidu ať se můžou pošetřit sily před naročným programem.

FORZA MILAN!

Reagovat
panca

ac prvni polocas peknej fotbalek. Cagliari prijelo na pratelacek a nejspis na nakupy do milana Jinak ibra to trefil pekne. Mesbah zatim vypada nadejne. Neboji se, tlaci se hodne dopredu, umi odcentrovat a dozadu zatim stiha. Noce na zacatku sezony vypadal jako nekopa, ale hodne me prekvapil.

Reagovat
GEGE

Mesbah se sice tlačí dopředu ale ty jeho centry zatím celkem k ničemu...Směrem dozadu ho zatím nikdo moc neprověřil.

Reagovat
panca

ale leti mu to tam, kam chce. To je dulezity. Ze to obranci seberou, to je normalni. Abate zdaleka nema takovou presnost. U toho mi to pripada, ze ani nevi, kam to kope. To tam kopne a ceka, jestli nekoho trefi

Reagovat
GEGE

Tak to teda vůbec nesouhlasim.Abate se v centrech hrozně zlepšil a rozhodně je ma zatim lepší než Mesbah.

Reagovat
panca

zajimal by me pocet abateho asistenci od doby, kdy zacal hrat na RB

Reagovat
Inzaghi

No, co se týče kombinace tak žádná paráda. Díky bohu za ty 2 parády, přišly vhod. Mesbah opět solidní, Clarence bere tyhle zápasy poslední dobou až překvapivě vážně, nejslabší Urby, kterej když už je vidět, tak kazí. Místo něj co nejdřív Stephana, pak chvilku počkat jestli se nebude měnit stav a vystřídat Ibru, aby se San Siru představil Maxi.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry vykon,do druheho polcasu Faraona a Maxiho...FORZA MILAN!!!

Reagovat
Yanek

Tyhle momenty, kdy rozhodovala v lize individualni kvalita pri golech z minule sezony mi chybely. Krasny primak od Zlatana a nemene hezka asistence Nocemu, ktery zavesil krasne, fakt posila sezony. Nicmene jde videt, ze nam par hracu chybi, Urby utopeny, Seedorf nepresuje a Robihno se muze pretrhat. Mesbah vypada slibne, ale jeste bych z nej nic extra nedelal. Do druhe pule uprednostnim daleko vic Stephana nez Maxiho.

FORZA MILAN!

Reagovat
Shevchenko

Urbyho jsem si snad za celý poločas nevšiml.

Reagovat
Woods

Zlatan by tam mohol este aspon 1 nech ma trosku naskok v kanonieroch

Reagovat
Yanek

Diky, ze jsi me vyslysel Maxi.

Reagovat
FORZAMILAN

AMBROOOOOOOOOOOOSINI

Reagovat
rossoneri89

Ambrosiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
GEGE

AMBROOOOOOOOOOOOO CAPITANOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Yanek

Tak hlavne, ze jsme kupovali Maxiho. Kazdopadne Pippo!

Reagovat
FORZAMILAN

SUPERPIPPOOOOOOOOOOOO INZAGHI

Reagovat
panca

hezkej tymovej duch. Ibra vystrida, jde v klidu kolem trenere jako by tam ani nebyl. Ten si zas nevsima ho

Reagovat
smazaný uživatel

Mino Raiola v záběru

Reagovat
smazaný uživatel

Precizní, bezchybný silný Milan.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád tam bylo dost nepřesností na můj vkus.

Reagovat
GEGE

Reagovat
Shevchenko

I když to je na půl plynu a s kupou zraněných, pořád dokážeme soupeře přejet. To se momentálně o žádném jiném týmu v Itálií říct nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele