Serie A - preview 18. kola

14.01.2012, 08:12, aktualizováno 16.01.2012, 08:38
Previews
Neapol má výbornou možnost vylepšit svoji pozici na čele tabulky, vedoucí trio totiž o víkendu ztrácelo body. Aktuálně šestý tým tabulky hostí v dnešní dohrávce Boloňu, která se nachází těsně nad sestupovou zónou.
SSC Neapol - Bologna FC  (pondělí 20:45)
Svůj debut bude muset ještě na pár dní odložit nová útočná posila. Ani tento fakt ale nepřipraví domácí fanoušky o radost před utkáním. Neapol hostí na závěr kola Bolognu.

Program tohoto kola uzavírá trochu netradičně pondělní dohrávka Bologně s Neapolí. Svěřenci Waltera Mazzariho budou chtít udělat svým fanouškům radost výhrou. K té jim ale podle Mazzariho ještě nepomůže nová posila v podobě Eduarda Vargase.

Mladý útočník, jenž tento měsíc přestoupil do Itálie z Universidad de Chile, si odbyl svůj debut ve čtvrtečním zápase proti Ceseně, který díky Panděvovi vyhrála Neapol 2:1. Ligový zápas ale tentokrát podle Mazzariho Vargas ještě bude muset oželet.

"Byl jsem zklamaný, protože jsem se nedostal úplně do hry," říká chilský forvard. "Bude to chtít ještě hodně času, než se úplně adaptuji na tento styl fotbalu. Je to po této stránce jiný svět. Jediné, co mohu dělat, je čekat, až mi dá trenér další šanci."

Mazzari si uvědomuje, že mladého útočníka nejspíš poslal na hřiště příliš brzy. "Byla to z mé strany chyba. Ještě si nemohl zvyknout ani na nové hráče, bylo to na něj moc brzy. Trenér s mými zkušenostmi by měl počkat, poslat hráče na hřiště, až když je naprosto připraven. Na druhou stranu jsme postoupili a to mě těší. Chceme brát vážně všechny soutěže, do kterých nastoupíme," uzavírá Mazzari.

Bologna naposledy vyhrála, konkrétně dala dvě branky Catanii a od sestupového pásma ji dělí šest bodů. Je na sedmnácté pozici, stejně jako Siena. To ale rozhodně není důvod k oslavám.

"Chtěli jsme začít nový rok s výhrou a to se nám povedlo," říká trenér Stefano Pioli. "Nyní se musíme soustředit na důležitý zápas s Neapolí."

A že to nebude lehké utkání, je naprosto jasné. Zvlášť, když hostům chybí hráči jako Portanova nebo Diamanti. Domácí jsou kompletní, jedinou výjimku tvoří Ezequiel Lavezzi.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Campagnaro, Cannavaro, Aronica - Maggio, Inler, Gargano, Dossena - Hamšík, Panděv - Cavani
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Gillet - Raggi, Antonsson, Cherubin, Crespo - Pulzetti, Peréz, Mudingayi, Morleo - Ramiréz - Di Vaio
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.33 - 4.60 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SS Lazio - Atalanta BC  (neděle 12:30)
Lazio Řím bude před domácím publikem odčiňovat ostudu ze Sieny - doma přivítá Atalantu Bergamo. Biancocelesti neberou nic jiného než vítězství, případná ztráta by totiž mohla znamenat přenechání čtvrté pozice Interu. Lazio i přes zaváhání nadále věří v Ligu mistrů.

Milionářskou soutěž ovšem letos čtvrtá pozice nezaručuje. V minulé sezoně skončilo Lazio na pátém místě a prakticky na poslední chvíli přenechalo Ligu mistrů Udinese. Letos je zatím situace podobná s tím rozdílem, že je Lazio čtvrté a aby se kvalifikovalo, musí skončit alespoň na třetím místě, které okupuje znovu Udinese.

Bohužel plány na lukrativní soutěž dostaly vážné trhliny v minulém kole. Lazio místo toho aby si ze Sieny odvezlo plný počet bodů naprosto zklamalo a od soupeře obdrželo potupně čtyřbrankový výprask! Byl to nejhorší zápas trenéra Edyho Rejy od nástupu do funkce trenéra Lazia.

"Když dostanete od Sieny čtyři góly, pak zjevně něco není v pořádku. Mí hráči však dali všechno do zápasu s Veronou. Nejsme sice v nejlepším rozpoložení, ale vítězství nám dává klid a posiluje naší důvěru před nedělním zápasem," rozpovídal se kouč Edy Reja. Jeho svěřenci, jak prohlásil, porazili v týdnu Hellas Verona 3:2 a postoupili do dalšího kola italského poháru.

Také Atalanta má za sebou ligový neúspěch. Několikazápasová série bez porážky skončila, Atalanta totiž nestačila před vlastními diváky na vedoucí AC Milán. V Bergamu si z toho však nedělají těžkou hlavu, prohrát s italským šampionem není žádná ostuda. Trenér Stefano Colantuono teď věří v body proti Laziu, což také nebude zrovna jednoduchý soupeř. "Nebude to jednoduchý zápas. Lazio je rozhodnuto dokázat, že minulý zápas byl jen náhoda. Můžeme očekávat návrat Lazia. Je to silný tým, který si zasluhuje respekt," sklonil poklony týmu Biancocelesti trenér Atalanty Stefano Colantuono.

Domácím bude chybět hned několik hráčů, a sice Cana, Kozák, Makinwa, Brocchi, Konko, kapitán Mauri a náhradní brankář Bizzarri. Mezi tři tyče se však vrátí již uzdravený Federico Marchetti. Co se týče Atalanty, tak té bude chybět pouze Capelli a samozřejmě potrestaný korupčník Doni.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Zauri, Dias, Biava, Radu - Gonzalez, Ledesma, Lulič - Hernanes - Klose, Rocchi
Atalanta BC - pravděpodobná sestava:
Consigli - Masiello, Ferri, Manfredini, Peluso - Schelotto, Cigarini, Padoin, Bonaventura - Marilungo - Denis
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.83 - 3.25 - 4.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Cesena - Novara Calcio  (neděle 15:00)
Ryze záchranářský duel bude k vidění na stadionu Dina Manuzziho, kde Cesena přivítá Novaru. Jedná se o bitvu devatenáctého celku s omnáctým, takže ve hře je dá se říci rovnou šest bodů. Případná remíza toho příliš nevyřeší.

Cesena se po nadějném začátku prosince vrací zpět do výsledkové krize. Stejně jako se nepovedl závěr roku, nepovedl se i první zápas v nového roku. Cesena prohrála shodně 4:1 s Atalantou i s Udinese a nadále zůstává v pernamentním sestupovém ohrožení. Svěřenci trenéra Arrigoniho se na záchranářskou práci posílili o řeckého obránce Vangelise Morase, jenž přichází z anglického Swansey.

Prakticky stejně jako Cesena je na tom i nováček z Novary. Také jemu se první zápas nového roku hrubě nevydařil. Novara totiž doma podlehla celkem snadno Fiorentině 3:0. Vedení klubu se rozhodlo nepříznivou situaci řešit nákupem nového útočník, z Neapole přichází střílet branky Giuseppe Mascara - pod Vesuvem evidentně už nepotřebný. "Tato nová výzva v mé kariéře mi dává nadšení. Nakonec budu moct hrát pravidelně, což mi v Neapoli chybělo. Věřím, že se můžeme zachránit, jinak bych tu ani nebyl," prohlásil Giuseppe Mascara.

Domácí mají s Novarou velmi vyrovnanou bilanci, oba celky mají na svém kontě jedno vítězství, zbytek jsou remízy. I když poslední měření sil, které dopadlo šťastněji pro Novaru, skončilo v normální hrací době rovněž remízou. Novara totiž rozhodla o svém postupu do dalšího kola Coppy Italia až v prodloužení, bylo to v roce 2010.

Černobílí nastoupí proti Novaře bez Djokoviče, Malongy, Martinha a vykartovaného Laura. I v absenci je na tom Novara stejně, hrát nebudou Ludi, Giorgio, Pesce a Lisuzzo.
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Antonioli - Comotto, Von Bergen, Rodriguez, Rossi - Guana, Parolo - Ceccarelli, Mutu, Candreva - Eder
Novara Calcio - pravděpodobná sestava:
Ujkani - Morganella, Paci, Dellafiore,Centurioni, Gemiti - Jensen, Radovanovič, Rigoni - Caracciolo, Mascara
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.93 - 3.20 - 4.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chievo Verona - Città di Palermo  (neděle 15:00)
Nový trenér Bertolo Mutti zatím nemá moc důvodů k úsměvům nebo radosti, jeho svěřencům se nedaří a nutně potřebují změnu k lepšímu. Proti něčemu podobnému stojí domácí Chievo.

Chievo ale není nějak oslnivé a svou formu bude chtít celý tým co nejdříve zlepšit. Z pěti posledních zápasů dokázalo Chievo vyhrát pouze jeden. Tyto výsledky znamenaly pro veronský celek pád na čtrnácté místo s osmibodovým náskokem na sestupové pozice.

Chievo dokázalo překvapivě vyhrát své pohárové utkání proti Udinese a trenér Di Carlo věří, že i tento výsledek pomůže jeho svěřencům k záchraně v Serii A. "Samozřejmě je pohárové utkání taky důležité a mám z něj velkou radost. Ale jakmile rozhodčí pískl konec zápasu, začal jsem přemýšlet nad ligovým utkáním s Palermem. Musíme se zaměřovat vždy na to, co nás čeká, ne na minulost."

Di Carlo by měl nejspíš přistoupit na rozestavení poměrně ofenzivní a umístit útočníka Théréaua za Paloschiho s Pellisierem na hrotu.

Palermo bylo poraženo Neapolí v minulém kole a hned po zápase se prezident Zapmarini pořádně opřel do trenéra Muttiho. "Viděl jsem od něj příliš mnoho chyb, kterých jsem nikdy už vidět nechtěl. Jeho taktické pokyny nedávaly smysl, špatně načasoval střídání a výsledek padá na něj," říká prezident Zamparini.

Mutti na druhou stranu brání své rozhodnut argumentací fyzické připravenosti některých hráčů. "Někteří hráči prostě nebyli fyzicky připraveni, naším cílem je hrát aktivně, hodně běhat a být agresivnější," hájí se trenér.

Zamparini se snaží řešit problémy v bráně Palerma a proto se rozhodl koupit v Interu se trápícího Emiliana Viviana, který je ve spoluvlastnictví milánského giganta. Minimálně do léta tak bude hrát na Sicílii. Kvůli zranění ale stále ještě není připraven na utkání s Chievem.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Frey, Andreolli, Cesar, Jokič - Luciano, Bradley, Hetemaj - Théréau - Paloschi, Pellissier
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Benussi - Muñoz, Silvestre, Mantovani, Balzaretti - Migliaccio, Della Rocca, Barreto - Iličič, Vazquez - Pinilla
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.15 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
ACF Fiorentina - US Lecce  (neděle 15:00)
Lecce hraje o záchranu, v sezoně se hráčům nedaří najít společnou notu a štěstí se k nim také nepřiklání. O úspěšný výlet se pokusí ve Florencii. Ta ale chce zpět svou reputaci a tak nás čeká další zajímavý souboj.

Fiorentina naposledy hrála v pohárovém utkání proti Římu a výsledek 0:3 naznačuje, že 'Viola' neprochází právě snadným obdobím. První půli utkání sice hráči okolo mladého kapitána Jovetiče ovládali, ale ve druhém poločase vstřelilo AS tři branky především díky stále lepšímu výkonu Erika Lamely.

Florentskému týmu se ale před tím dařilo, tři branky nadělila Novaře a tabulkou stoupala až k deváté příčce. Hlavní hvězda týmu vidí ale několik pozitiv před nadcházejícím duelem.

"Postrádali jsme lepší týmovou práci, nedokázali jsme navázat na předchozí zápasy, které se nám podařily. A proti Lecce to nebude právě jednoduché," míní Jovetič.

"Nesmíme si myslet, že už jsme tento zápas vyhráli, protože by Lecce bylo snadným soupeřem. Hrají dobře, ale nám pomáhají naši fanoušci, takže se pokusíme jim jejich vytrvalost oplatit a hrát skvělý zápas."

Lecce prohrálo už dvanáctkrát, naposledy ho přemohl turínský Juventus. Problémy má Lecce především s obrannou fází. Do toskánské metropole přijíždí proto, aby přerušilo sérii porážek a postavilo se konečně na nohy.

Jak už bylo řečeno, velmi špatná obrana podráží nohy celkem slibnému týmu. Lecce obdrželo 34 branek v sedmnácti utkáních! Tato smutná statistika pasuje Lecce na tým s nejhorší obranou.

"Samozřejmě s tím nejsme absolutně spokojeni," říká záložník Obodo. "Ale pořád nás čeká ještě polovina zápasů a v nich chceme uspět." Podaří se to Lecce? Nebo se domácí probudí?
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Boruc - Gamberini, Natali, Nastašič - Cassani, Behrami, Montolivo, Salifu, Vargas - Jovetič, Ljajič
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Benassi - Tomovič, Esposito, Ferrario, Brivio - Cuadrado, Giacomazzi, Grossmüller, Olivera - Muriel, Di Michele
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 4.00 - 7.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Janov CFC - Udinese Calcio  (neděle 15:00)
Udinese jede na Marassi s úkolem udržet krok s vedoucím duem. Bianconeri na AC Milán a Juventus ztrácí jen dva body a nadále se tak nechtějí vzdát svých výborných výsledků. Naopak Janov potřebuje pořádně zabrat, předchozí premiéra trenéra Pasqualeho Marina absolutně nevyšla...

To Udinese odstartovalo nový rok vysokou výhrou nad Cesenou a zůstalo neporaženo už v šesti zápasech. Sérii narušila až osmifinále Coppa Italia, v němž Zebrette doma padli s Chievem. Zatímco doma je Udinese suverénně nejlepším týmem soutěže, venku se mu tolik nedaří. Letos vyhrálo na hřištích soupeřů jen dvakrát a Janov bude doufat, že to opět nebude ze strany Udinese nic světoborného.

Především než na soupeře by se ale Grifové měli zaměřit sami na sebe. Marino odstartoval svůj "režim" v Janově hrůzostrašně, prohra 3:0 v Cagliari byla tvrdou lekcí. Mužstvu nepomohl ani Alberto Gilardino, který přišel z Fiorentiny a naskočil k prvnímu zápasu v dresu Grifů. Janov nicméně podal zoufalý výkon, který červenou kartou korunoval Emiliano Moretti.

Očekává se, že i v neděli Marino nasadí oblíbené rozestavení 4-3-3, ale bude doufat, že se dá dohromady alespoň někdo z trojice Miguel Veloso, Valter Birsa, Rodrigo Palacio, kteří by mohli hru pozvednout. Mimo hru je vedle vykartovaného Morettiho také Kaladze.

Hosté přijedou bez Mehdiho Benatii a Kwadwa Asamoaha, kteří jsou na Africkém poháru národů, a zranění do hry nepustí Paula Barreta. Ještě také není rozhodnuto, jestli nastoupí Emmanuel Agyemang-Badu a Andrea Coda.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Frey - Mesto, Granqvist, Rossi, Constant - Biondini, Veloso, Kucka - Palacio, Gilardino, Merkel
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Ferronetti, Danilo, Ekstrand - Basta, Isla, Pinzi, Fernandes, Armero - Floro Flores, Di Natale
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.85 - 3.15 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Juventus FC - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
Alespoň do večera se může osamostatnit na čele tabulky Juventus. Stará dáma doma přivítá trápící se Cagliari, které se pokouší s trenérem Davidem Ballardinim nastartovat novou éru. Připomínáme, že Juventus je stále jediným týmem v Serii A, který letos ještě neprohrál.

Marco Borriello, to je zatím nejvýraznější nově příchozí akvizice turínského velkoklubu. Paradoxně se jedná o posilu do už tak přecpané konkurence útočníků. Je tedy jasné, že někdo bude muset z kola ven. Vraťme se ještě k samotnému Borriellovi. Italský útočník oblékal dres Janova, Milána, Říma a nyní i Juventusu, který předtím odmítnul. Není proto divu, že upadl v nemilost fanoušku Staré Dámy. Samotný Borriello si z nevlídného přijetí příliš hlavu nedělá: "Mám velký respekt k fanouškům Juve a udělám vše proto, aby si získal jejich důvěru. Jsem si vědom toho, že jsem se připojil k týmu, kde je velká konkurence o místo v základní sestavě."

Premiéru zažije proti Cagliari, dá se očekávat, že trenér Conte ho okamžitě do základu nepostaví. Juventus mezitím nadále šlape jako hodinky, v minulém kole vydřel výhru na půdě Lecce 1:0 a nadále zůstává neporažen, mimo to mu stále patří prvenství, byť dělené s milánským AC. Juve se může po zápase s Cagliari osamostatnit na čele tabulky, potřebuje k tomu však nejenom zvítězit nad sardinským celkem, ale tak výpomoc Interu Milán v prestižním milánském derby.

Cagliari rozhodně nepocestuje do Turína na výlet. Minulé kolo jasně ukázalo, čeho je tým Davida Ballardiniho schopen. Jeho svěřenci totiž rozstříleli ambiciózní Janov 3:0 a upevnili si pozici ve středu ligové tabulky. "Musíme prokázat stejný postoj i v Turíně, ovšem s vědomím, že hrajeme proti velmi těžkému soupeři," stručně prohlásil nový trenér Cagliari Davide Ballardini.

Staré Dámě bude chybět klíčový stoper Chiellini, nahradit by ho měl Barzagli, a také útočník Quagliarella. Cagliari má o několik starostí více, chybět budou Sampaio, Perico, Nené a Eriksson.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, De Ceglie - Vidal, Pirlo, Marchisio - Pepe, Matri, Vučinič
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Pisano, Canini, Astori, Agostini - Dessena, Ekdal, Nainggolan - Cossu - Larrivey, Ibarbo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.33 - 4.50 - 10.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Parma FC - AC Siena  (neděle 15:00)
Parma přivítá na svém stadionu Ennio Tardini Sienu a premiéru při tomto duelu zažije nový trenér Gialloblu Roberto Donadoni. Parma se zatím krčí na nelichotivé patnácté pozici, Siena je dokonce šestnáctá.

Fotbalisté Parmy v minulém kole naprosto nestačili na Inter Milán a po porážce 5:0 došla vedení týmu trpělivost. Ostudný debakl odnesl kouč Guidolin, jeho nástupcem se stal Roberto Donadoni. "Tento tým může mířit vysoko. Přijal jsem tuto výzvu, protože si myslím, že na to máme ingredience," prozradil Roberto Donadoni, někdejší kouč italské reprezentace. A má pravdu! Kvalitou kádru má Parma rozhodně na víc, než jen patnácté místo. Nový trenér si odbude premiéru v domácím prostředí proti Sieně, která v minulém kole deklasovala favorizované Lazio Řím.

Byl to nečekaný výsledek. Siena byl v souboji s Laziem jasným outsiderem, jenže hned od začátku utkání dala římskému celku pocítit svojí sílu. Biancocelesti na Bianconeri vůbec nestačili a prohráli vysoko 4:0! Nyní už v Sieně pomýšlejí na další body, příležitost budou mít na hřišti Parmy.

"Postavíme se proti týmu, který našel po změně trenéra nové nadšení. Budeme muset odehrát velký zápas, abychom přivezli domů pozitivní výsledek. Musíme hrát se stejnou rozhodností, jako tomu bylo proti Laziu," prohlásil před zápasem trenér Sieny Giuseppe Sannino.

Hned na úvod bude Donadonimu chybět Mirante, Pellé a Galloppa. Siena je na tom ještě o něco lépe, chybět jí bude pouze brankářská jednička Brkič a Bolzoni.
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Pavarini - Zaccardo, Lucarelli, Paletta, Gobbi - Valiani, Musacci, Morrone - Biabiany - Giovinco, Floccari
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Pegolo - Vitiello, Rossettini, Terzi, Del Grosso - Angelo, D'Agostino, Gazzi, Brienza - Calaiò, Destro
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.00 - 3.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Milán - Inter Milán  (neděle 20:45)
Slavné milánské derby je opět tu! AC Milán, coby vedoucí tým Serie A vyzve Inter a ať už je postavení obou týmů jakékoliv, derby jako vždy nebude mít výraznějšího favorita. Koneckonců formou oplývají jak Rossoneri, tak i Nerazzurri, kteří po prahbídném začátku konečně začali naplňovat to, co se od nich očekává - tedy vítězství.

Derby della Madonnina patří jednoznačně k nejsledovanějším zápasův v Evropě. AC Milán loni přerušil několikaletou nadvládu Interu a v této sezoně to zatím vypadá, že AC bude mít opět před svým konkurentem navrch!

Začněme jménem, které bylo v posledních dnech v Miláně je nejvíce skloňováno - Alexandre Pato. Mladý brazilský útočník byl jednou nohou v Paris Saint-Germain, avšak naposlední chvíli couvnul a nadále zůstává na San Siru. Fanoušci Rossoneri si mohli oddychnout, stejně jako někteří spoluhráči. "Jsem velmi šťastný, že Pato zůstává. I když bych respektoval každé jeho rozhodnutí," nechal se slyšet spoluhráč Kevin-Prince Boateng.

Setrvání Pata nakonec učinilo "čáru přes rozpočet" jinému útočníkovi Carlosi Tevézovi, který se do Milána chystal právě místo brazilského forvarda. Další možností je, že Tevéz nakonec zakotví právě v konkurenčním Interu Milán. Alexandre Pato však nemá v Miláně nic jistého, jeho forma není zdaleka tak optimální a o své místo druhého útočníka vedle Ibrahimoviče bude muset tvrdě bojovat. Dá se i předpokládat, že v derby začne na lavičce náhradníků.

Naopak od začátku by měl nastoupit Kevin-Prince Boateng. "Miluji atmosféru derby. Jsme silnější než Inter, chceme ukončit jejich naděje na Scudetto," prohlásil ghanský záložník, který nereprezentuje svojí zem na APN, neboť se před časem reprezentace vzdal. AC Milán v soutěži neprohrál třináct zápasů v řadě a nadále si vede naprosto suverénně. Naposledy v pohodě zvítězil na půdě Atalanty Bergamo 2:0.

Suverénně si konečně začal počínát i Inter Milán. Nedávný vládce Itálie a koneckonců i Evropy. Jenže po odchodu Josého Mourinha nastaly těžké časy. V Interu se vystřídalo několik trenérů, ale žádný z nich nedokázal na úspěchy "Special One" navázat. Naposledy se o vzkřísení giganta pokoušel Gian Piero Gasperini, ale ten totálně vyhořel a na scénu přišel Claudio Ranieri. Ani jeho začátky nebyly lehké, ovšem Inter se pod ním pomaličku zvedal a momentálně už pět ligových zápasů v řadě neztratil ani bod. Probudili se i střelci, což dokazuje skóre posledních dvou zápasů, které hovoří v poměru 9:1 ve prospěch Interu.

Touto sérií se Nerazzurri zapojili zpátky do boje o Ligy mistrů ba dokonce i o Scudetto. Pro Inter nastává derby v tu nejlepší možnou chvíli. "Doufám, že můj tým odehraje dobrý zápas, protože je to důležité. Vítězství by nám umožnilo vrátit se plnohodnotně do bojů o Scudetto," nechal se před utkáním slyšet prezident Interu Massimo Moratti.

Diavoli budou v derby postrádat Flaminiho, Cassana, Yepese, Gattusa a také záložníka Aquilaniho. Konkurenční Inter je na tom o poznání lépe, trenér Ranieri bude mít k dispozici všechny své opory, chybět bude pouze Muntari, jenž odjel reprezentovat Ghanu na Africký pohár národů.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini - Ambrosini, Van Bommel, Nocerino - Boateng - Ibrahimovič, Robinho
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Lúcio, Samuel, Nagatomo - J.Zanetti, Thiago Motta, Cambiasso, R.Alvarez - D.Milito, Pazzini
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.20 - 3.70
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Calcio Catania - AS Řím  (sobota 20:45)
Stadion Angelo Massimino bude svědkem střetu AS Řím a jeho bývalého trenéra Vincenza Montelly. Ten nyní trénuje sicilskou Catanii a na domácím hřišti bude chtít ukázat vedení Říma, že jeho odchodem udělalo chybu.

Vincenzo Montella strávil v AS Řím velkou část své kariéry a stal se jedním ze symbolů týmu hlavního města. Po propuštění Claudia Ranieriho dalo Montellovi vedení AS šanci na trenérský debut, ale na konci sezony se vzhledem k předvedené hře i výsledkům rozhodlo angažovat španělského trenéra Enriqueho. Oba trenéry pojí téměř mizivé zkušenosti v aktuálním povolání, i když Luis Enrique pracoval s barcelonským 'béčkem'.

"Nechci se mstít, nic podobného necítím," říká ale Montella na adresu Římanů. "Ale chuť k vítězství samozřejmě mám, možná až příliš velkou. Chceme všichni vyhrát, je jedno, s kterým týmem. Jen proto, že Řím je mým bývalým klubem, nemusím cítit po emocionální stránce nic výjimečného. Jsem tady v Catanii velmi šťastný a dokonce jsem našel pro práci velmi zdravé prostředí."

Také se nezapomněl zmínit o posledním zápase. Ten jeho tým prohrál 0:2 s Bolognou a jednalo se už o pátý zápas, ze kterého odešli Montellovi svěřenci poraženi.

"To byla ta nejhorší hra od doby, co jsem zdejším trenérem. Velmi špatný, nekoncentrovaný a naivní výkon. Nebudu z toho ale dělat přehnané drama, doufám, že se tady všichni poučíme," zakončuje mladý trenér.

Catanie je na místě osmém, na Řím ztrácí pět bodů. Část z nich bude chtít z tohoto zápasu. To ale nebude vůbec jednoduchá věc, protože forma AS má zlepšující se tendenci. Tým snad konečně chápe trenérovy záměry, které podporují individuální výkonů některých hráčů. Velmi špatná situace na marodce se také začala postupně zlepšovat.

Poslední utkání zvládli 'Giallorossi' i bez nejlepšího kanonýra Pabla Osvalda. Toho nejprve dvěma góly zastoupil kapitán Totti, v pohárovém zápase stejným počtem branek potopil Fiorentinu Lamela. Gólově se navíc prosadil i Fabio Borini.

"Myslím, že tuto sezonu můžeme ještě stoupat tabulkou," říká mladý argentinský miláček publika. "Našli jsme určitý rytmus, který jsme na začátku postrádali a teď už musíme jen stavět na svých výkonech," dodává Lamela. Podaří se to jeho celku proti Catanii?
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Campagnolo - Potenza, Legrottaglie, Spolli, Alvarez - Izco, Lodi, Almiron - Barrientos, Bergessio, Gomez
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Rosi, Juan, Heinze, Taddei - Gago, De Rossi, Pjanič - Lamela, Totti, Borini
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.15 - 3.25 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán17114237:1637
2.Juventus FC17107028:1137
3.Udinese Calcio17105224:1035
4.SS Lazio1786324:1730
5.Inter Milán1792627:1929
6.SSC Neapol1776432:1927
7.AS Řím1783623:1927
8.Calcio Catania1757520:2522
9.ACF Fiorentina1756618:1521
10.Cagliari Calcio1756615:1721
11.Città di Palermo1763819:2321
12.Janov CFC1763819:2721
13.Atalanta BC1768323:2120
14.Chievo Verona1755713:2020
15.Parma FC1754821:3119
16.AC Siena1746718:1618
17.Bologna FC1753916:2418
18.Novara Calcio1726917:3212
19.AC Cesena1733119:2412
20.US Lecce17231217:349
Bodové odečty
Atalanta BC-6za korupci

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1049)

Přidat komentář
adalbertus

bezbranková remíza

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 pro AS

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER !!!

Reagovat
didosh

Forza AC Milan!

Reagovat
Slejdy

3 body !

Reagovat
smazaný uživatel

0-1 Gol: Cisar

Reagovat
smazaný uživatel

Záložník Juventusu Arturo Vidal prohlásil, že jeho tým se musí soustředit na snahu vyhrát scudetto, než bude přemýšlet o možnosti hrát v Lize mistrů.

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

Já to ale říkal, že nebude z nejchytřejších.

Reagovat
smazaný uživatel

To údajne nie je ani Totti, a aký je to skvelý hráč

Reagovat
Jajinek

údajně...?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy som sa s ním nerozprával, čiže áno...údajne

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal?

Reagovat
Francesco Totti AS

nakopl Balotelliho a už je z něho hlupák

Reagovat
Jajinek

no to snad nemůžeš myslet vážně

Reagovat
Francesco Totti AS

proč?

Reagovat
lnterista

Nevysla o nem nejaka knizka? Vtipy atd.

kdysi se ho ptali co znamena "Citius, Altius, Fortius" a odpovel sorry ale neumim anglicky

Reagovat
Alberto Aquilani

on si tam robí prdel sám zo seba ...

Reagovat
lnterista

jj a ani o tom nevi

Reagovat
Francesco Totti AS

Totti je věčná šprímař prostě srandista netvrdím že má IQ 200 ale hlupák to rozhodně není

Reagovat
lnterista

tak ktery ital neni srandista...ja ho za jednodusiho povazuji ikdyz je to takhle tezky rict kdyz ho osobne neznam no

Reagovat
Jajinek

on má tolik excesů, které dokazují, že prostě není moc chytrý a ty vytáhneš zrovna Maria, kterého dokopat je spíš hrdinství...

Reagovat
Francesco Totti AS

většina jeho excesů pramení z jeho vřelé, pro Itala typické povahy

Reagovat
Jajinek

nesouhlasím

Reagovat
Francesco Totti AS

co už..

Reagovat
Jajinek

Reagovat
10

to je uměle nafouknutá bublina

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na tom není nic špatného. Navrch to vzal prostě s chladnou hlavou...udělal to a šel prostě bez keců ze hřiště, pokud si vzpomínám. Něco dalšího?

Reagovat
Francesco Totti AS

udělal bych v tu chvíli to samé...a nic dalšího tam není Franta je jinak sympatický, všemi milovaný chlapec

Reagovat
Wat

Plivanec na ME?

Reagovat
smazaný uživatel

No vida!

Reagovat
Francesco Totti AS

to byla náhoda Totti si chtěl odplivnout a ten Dán mu do toho strčil hlavu prostě smůla no

Reagovat
smazaný uživatel

Takže vraj zháňame alternatívu k Marchisiovi, a nie k Pirlovi preto asi Pizarro nepríde. Zaujímame sa vraj o Guarína z Porta, ale kedže je to hráč mimo EU tak sa naše vedenie rozhoduje či priviesť jeho, alebo Caceresa. Ak by sme sa vraj priklonili ku Caceresovi, tak do zálohy by mohol prísť Behrami z Violy...

Reagovat
Pinturicchio

Behrami v Juve, to by byla moje smrt. Jeden z těch hráčů, které maximálně nemusím.

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš kvalitou alebo sympatiami ?

Lebo mne príde ako hráč priemerný, a je mi strašne nesympatický

Reagovat
Pinturicchio

Hlavně tím, jak je "sympatický", ten jeho blond přeliv mě budí ze spaní.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj taký šampón...

Reagovat
smazaný uživatel

To spíš Montolivo

Reagovat
Pinturicchio

Monty klidně.

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem, jakože Montolivo je větší hajzl

Reagovat
Pinturicchio

Ale nevadí mi tak, jako Behrami. Každopádně já bych byl rád, kdyby se dala šance tomu mladému Appeltovi, vypadá nadějně. Ze všeho nejvíc ale pořád potřebujeme toho stopera. Zase začínáme dělat blbosti, Sorensena pošleme pryč a koupíme Boriella, klasika.

Reagovat
M11

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! FORZA JUVE ! ! !

Reagovat
lnterista

Kde jsi byl? Nejak na to tady dlabes

Reagovat
Pinturicchio

Momentálně není vůbec čas, ale v dohledné době by se to mělo zlepšit.

Reagovat
lnterista

tak to je dobre...zacalo to tady upadat

Reagovat
Pinturicchio

Tak to musíme zase trochu rozjet.

Reagovat
smazaný uživatel

Ciao... doufám, že ti sestava, kterou jsem ti napsal vyhovovala

Reagovat
Pinturicchio

Ciao, jasně, výhra potěšila, díky moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Není zač

Reagovat
brenk

Mimochodom neviete niekto, ako to bude vyzerať s Appeltom? Od zimy už hrá za Áčko či ako?

Reagovat
Yanek

Agent Teveze: Carlitos chce do AC, jednani mezi City a Rossoneri neskoncila.

Reagovat
maras93

Všude dobře, v AC nejlíp

Reagovat
smazaný uživatel

To leda ze by hral za obleceni a stravu.

Reagovat
smazaný uživatel

Už bych se na něj vykašlal, a dal šanci Faraónovi

Reagovat
smazaný uživatel

Toto kolo sa neteším ani tak na derby, ale na to, že po týždni uvidím znova hrať nášho Pupenda

Reagovat
Jajinek

poněkolikáté tě prosím, aby jsi tímto způsobem přehnané, cílené, provokující a trapné glorifikace nezesměšňoval našeho kapitána. Zanetti si tohle fakt nezaslouží. Děkuji

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý film

Reagovat
lnterista

vaseho

Reagovat
smazaný uživatel

Uprav si to Zdenku ako chceš Hlavne, že potom sa to bude tebe páčiť

Reagovat
Jajinek

fanta výsledky Série C z minulého týdne na foru

Reagovat
Slejdy

konecne vitezstvi

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Shevchenko

Už zítra !!! Jak moc se těším.

Reagovat
Alberto Aquilani

FANTA D :Môžem to spraviť tak , že dám zostavu zajtra , ale z dnešného zápasu tam dám De Rossiho a Totti do základu a Bojana na lavku ?

Reagovat
smazaný uživatel

Sa dohodni s pancom, s ním hráš

Reagovat
smazaný uživatel

Portieri: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;

Difensori: 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 37 Davide Faraoni, 55 Yuto Nagatomo;

Centrocampisti: 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Ricardo Alvarez, 18 Andrea Poli, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Philippe Coutinho;

Attaccanti: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Diego Forlan, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate, 30 Luc Castaignos.

Moja zostava:

Julione-Il Colosso,Il Leader,Wally,Pupi-Cuchu,Thiagone,Ricky-Snajper-Cachabacha,Il Principe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

Ricky tam nemá čo robiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Potom nezabudni tu dať Scarpiniho

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdepodobná zostava pre zajtrajší zápas proti Cagliari :

Buffon - Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, De Ceglie - Vidal, Pirlo, Marchisio - Pepe, Matri, Vucinic

Reagovat
smazaný uživatel

AS vyhraje 2:0 Per Sempre Roma !

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Během posledních dnů se toho ohledně přestupu Carlose Teveze do AC Milán napsalo velmi mnoho. Mnoho se toho také událo, ale vše nasvědčovalo definitivnímu konci poté, co se brazilský supertalent Alexandre Pato rozhodl odolat vábení bohatých šejků z Manchesteru City a dál šlechtit svou kariéru v červenočerném dresu. Sám viceprezident AC Adriano Galliani prozradil novinářům, že definitivně padla všechna jednání s "angličany", avšak jak to nyní vypadá, vše byl jen zastírací manévr, kterých skrývá pod čepicí holohlavý lišák Galliani nespočet. Nové světlo totiž přinesl do celé kauzy Tuttosport, který uveřejnil krátké prohlášení Tevezova agenta Kia Joorabchiana.

"Rozhovory mezi AC Milán a Manchesterm City neskončily. Uskuteční se další jednání a my budeme čekat, čekat a čekat," zakončil.

Údajně se očekává, že se do celé situace vloží sám Silvio Berlusconi a definitivní rozhodnutí padne až v posledních dnech zimního přestupového období.

Galliani to na nas zase zavali

Reagovat
smazaný uživatel

jo je to pěkně na hlavu ať si zůstna v city

Reagovat
smazaný uživatel

ta obrana Romy mi pride tragicka. Vacsinou to tam hasi az vynikajuci Stekelenburg

napr. coppa http://www.youtube.com/watch?v=9jHdcvOBQW0

Reagovat
smazaný uživatel

Obe obrany deravé ako tá naša za Gasperiniho

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu, proc si furt odpovidas na vlastni prispevky

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si ešte stále v tom ako Jajinek, že ja a Bennes sme tí istá osoba?

Reagovat
smazaný uživatel

ved sme, tak ho nechaj.

(kuas tym prelogovanim je tolko roboty )

Reagovat
smazaný uživatel

Jajčo ešte pochopím, že si stále hovorí, že sme tá istá osoba, pretože je na nás zasadnutí. Ale že si to myslí aj tento užívateľ, tak to je celkom prdel

Reagovat
smazaný uživatel

tak ani sa Jajinkovi necudujem. Ani ja by som neveril, ze po svete behaju AZ dvaja ludia ako si ty

Reagovat
smazaný uživatel

Už keď na mňa tak stále reaguješ, rád by som si pozrel tvoj FB, dáš ho sem?!

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ja by som si rad pozrel tvoju fotku (a nie som sam), dokonca sa mi zda, ze ta o nu uz aj niekto ziadal, ale dajak si mu nevyhovel...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ja som tu link na FB mal. Takže kľudne si si ho mohol pozrieť (profilovú fotku), poprípade aj profil, keď by si sa ma pridal do priateľov. Teraz teda čakám na tvoj FB.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ale nahodou ta zhudobnena je dobra, keby som zena tak vlhnem

Reagovat
smazaný uživatel

Takúto chcem spraviť pre Zanettiho

Reagovat
smazaný uživatel

Ak sa do toho dnes pustis, zajtra pred derby to moze byt hotove

Fandim ti!!

Reagovat
smazaný uživatel

hmm to nie si ty Nezlozil si tie basnicky

Reagovat
smazaný uživatel

Kto nie som ja ?:-D Myslíš teraz básničky, či profil?!

Reagovat
smazaný uživatel

mirkove basnicky

Reagovat
smazaný uživatel

Tie básne "patria pod nick" Jednoducho Mirko. Máš to aj vo vlastníkoch stránky napísané. Samozrejme, že chcem spraviť nejakú podobnú pre Zanettiho, tak na tom to nič nemení.

Reagovat
smazaný uživatel

Mirslovav Sluka?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten FB profil, ktorý tu dával Bennes, je môj.

Reagovat
Jajinek

můžu mít dotaz? na jaké pozici pracuješ v bance? díky

Reagovat
smazaný uživatel

Odpovedi se zrejme nedockame...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Mesbah do AC uz tento tyzden

Reagovat
panca

co je za post?

Reagovat
smazaný uživatel

vraj lavy zaloznik/ lavy obranca

Reagovat
panca

Hmmmm to je konec taiwa. Ale poresit se to musi. Jeste nejakzho zaloznika a budu spokojenej, ale to se bude resit nejspis az v lete

Reagovat
goodbay

Forza AS

Reagovat
smazaný uživatel

100. pre vitazstvo Interu v derby

Reagovat
smazaný uživatel

Kiežby by bolo

Reagovat
smazaný uživatel

Fanta D, nemáte mi niekto prosím požičať obrancu? Bovo, Pisano, Dainelli, Carrozzieri zranený, Aguirregaray a Garciá nehrajú. Ostal mi tak iba Zaccardo a Balzaretti

Reagovat
smazaný uživatel

Půjč si ode mě Heinzeho škrtnu ho ze své lavičky.

Reagovat
smazaný uživatel

Vďaka!

Reagovat
smazaný uživatel

Není zač, tyhle potíže sám znám

Reagovat
lnterista

muzu Alvarez z Catania ale hrajem proti sobe

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež vďaka, ale zoberiem si radšej toho Heinzeho

Reagovat
Shevchenko

Lidi zase úplně mrdáme na Coppu, už minulé kolo jsme to prošvihli. Uděláme to teda v tomhle kole?

Reagovat
Jajinek

tak to udělej, ale tak, že se budou počítat sestavy z ligy. Stejně by to málokdo postavil jinak.

Reagovat
Shevchenko

Já jsem byl jediný.

Reagovat
terry

Já to psal už v minulym kole, že bych to tak udělal, ale nikdo na mě nereagoval. Stejně to většina nechává stejný, pokud vim.

Reagovat
Tomanatura

Proste vemem ty sestavy z ligy z minuleho kola, prece to nepotrebujem nejak dohanet.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, jdu hodit sestavu do coppy a na ligu...

Reagovat
cresposuper

Bardi chytil penclu a Livorno vyhralo 2-1

Reagovat
Votas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Mesbah je jeden z nejhůře hodnocených záložníku ligy a nejhůře hodnocený záložník, co má více než 10 zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

fuuha, tak snad sa mu u nas bude darit lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

Bodaj by to bolo ako s Nocerinom

Reagovat
smazaný uživatel

slony-vlci po dnesnom zapase mame doma :cesena a bologna ... najprv zvladnut dnesny zapas,catania je doma neprijemna ale nabrali sme vitaznu snuru tak v nej podme pokracovat.podme vlcia svorka !

.................... F ...................O .............. R ................... Z ..................... A ...................

**********.....********** R **********.....********** O **********.....********** M **********.....********** A ROMAAAAAAAA ROMAAAAAAAAAAAAAAAA ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ! ! ! DAJE ROMA DAJE AS

Reagovat
smazaný uživatel

uz som sa nevedel dockat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kolo od kola slábneš měl by si přidat

Reagovat
smazaný uživatel

na vyhry to staci

Reagovat
Maritazzi

Roma: (4-3-3) Stekelenburg; Rosi, Kjaer, Juan, Taddei; Simplicio, De Rossi, Pjanic; Lamela, Totti, Bojan

Mám dost strach, když je v obraně místo Heinzeho Kjaer. Jinak se mi líbí, že Enrique po jednom nepovedeném zápase neodstřelil Simplicia a dává mu znova šanci od začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

Taddei inak OK zostava

Reagovat
Slejdy

Taddei rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

keby bola Catania Man United, tak Simplicio dostane červenú

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

smyka sa

Reagovat
smazaný uživatel

Te Maxi celkom dopadol. Už nehrá v základnej 11 ani za Cataniu.

Reagovat
stuff

tak rim zatial nic

Reagovat
Slejdy

Reagovat
stuff

Reagovat
Largo

žádná penalta???

Jinak dneska asi rozhodne střed hřiště....místo Simplicia bych tam radši viděl Gaga. A zas nás bude muset spasit jeden z dvojice Totti - Lamela. Catania zatím výborně brání a nebezpečně útočí. Montella je skvěle připravil.

Reagovat
smazaný uživatel

sudi co si nepiskol

Reagovat
smazaný uživatel

uplne sam tam bol

Reagovat
smazaný uživatel

Kjaer ani nevie ako

...a zasluzene vedenie Catanie, obrana otras

Reagovat
smazaný uživatel

do prdele

Reagovat
Largo

A sakra.....

Reagovat
Largo

Dneska ta opěvovaná obrana zatím fakt špatná...Taddei už tradičně, ale dneska ani stopeři nic moc....

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Largo

De Rossi taky dneska asi nemyslí na zápas....

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Ještě že má Řím tradičně lepší druhý poločasy....i když dneska nevim nevim

Reagovat
smazaný uživatel

de rossi gollllllllllllllllllllllllllllllll

Reagovat
M11

dnes se nebrani standartky

Reagovat
smazaný uživatel

Kto vymyslel to pravidlo zltej karty pre vyzlecenie dresu mohol byt pekne mimo... Nechapem logiku toho pravidla...O nic dlhsie netaha cas jak ked oslavuje bez vyzlecenia tricka

Reagovat
smazaný uživatel

No keby toho pravidla nebolo, tak za chvíľu by si dávali dole aj trenky

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vsak hej nech trestaju davanie dole treniek Ale nie dresu..vsak to je uplna hovadina..

Reagovat
smazaný uživatel

Rosi pri tých pádoch čo stále skúša?!

Reagovat
smazaný uživatel

Trpezlivosť rozhodcu

Reagovat
smazaný uživatel

pri tom prvom pade bol faulovany

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Preco hra Taddei miesto toho spaniela?

Reagovat
Largo

Na to asi nikdy nikdo nenajde uspokojující odpověď....

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ma pre neho Luis Enrique slabost..lebo Taddei je katastrofalny..

Reagovat
Francesco Totti AS

dneska jo...jinak patří k těm lepším

Reagovat
smazaný uživatel

Catania... kolikátá už tutovka?

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo ich dost...byt tam kvalitnejsi zakoncovatel...To fakt je Maxi Lopez horsi od tychto utocnikov?

Reagovat
Dejwa

Bergessio katastrofa.. doufám, že v druhé půlce nastoupí Lopez..

Reagovat
Largo

Ta obrana je dneska fakt hrozně špatná! Jak říkal komentátor: AS má míč na svých kopačkách, ale je to Catanie, která si vytváří tutovky...

Reagovat
stuff

ale budu sa obuvat do itala, ked napise, ze uflipovali plno bodov :D

Reagovat
smazaný uživatel

si kukni ostatne zapasy debilko

Reagovat
stuff

Reagovat
Alberto Aquilani

tak si spomen na derby a fiorentinu, kde po dost kontroverznych fauloch bola penalta a cervena co nas stalo zapasy ...

Reagovat
stuff

nemam pozretych vela zapasov AS, vychadzam z tych par, co som videl a z komentarov, ktore su tu pocas zapasov, ktore uz boli neraz taketo... akoby na to fans as zabudli a velmi nevyberane sa obuli do itala pod clankom, co ma mrzelo lebo ten clanok ho stal isto dost sil... tymto nechcem povedat, ze nemohli mat v niektorych zapasoch smolu...

Reagovat
smazaný uživatel

tak mohlo to byť kľudne 4:1, treba hrať, nie si po každom páde pýtať faul, toto ich naučil Enrique? mne sa táto hra nepáči, máme obrovské problémy s obranou a stále nakupujeme len ofenzívnych hráčov

Reagovat
Largo

A stejně mi tam chybí náhrada za Osvalda....prostě bijec vepředu. Spoléháme na to, že Totti nebo Lamela to tam nějak kopnou, takhle se hrát nedá. A kdyby byl jeden z útočníků Catanie potentnější a v bráně nestál Stekelenburg, sme taky v.....

Reagovat
smazaný uživatel

stav 1-1 je pre AS velmi dobre,catania nam riadne zavara a ta nasa obrana je strasne derava...je tam vela nepresnosti,ale co cakat na takom terene,2 polcas mame poslednej dobe lepsi ,dufam ze tam padne a nedostaneme,montella cataniu skvele pripravil.aforza roma !

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

ten teren je otrasny to budu nervy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aby cloveka triaslo v sobotu vecer pri pohlade na bazen kde by sa mal hrat futbal

Reagovat
smazaný uživatel

ak to zrusi,nebudem sa divit

Reagovat
smazaný uživatel

No mal by to asi zrusiť...Ten terén je horši ako u nas v piatej lige ked prsi...

Reagovat
smazaný uživatel

luis a simplicia nechas

Reagovat
Francesco Totti AS

Tottiho dal dolů protože neumí plavat

Reagovat
smazaný uživatel

teraz by sa zisiel adriano.ten ak by padol na zem ta voda z ihriska by isla za ciaru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Musí to zrušit, v tomhle se nedá hrát......( navíc ten terén AS vůbec nevyhovuje )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hodi loptu na zem a ona sa tam zapichne

Reagovat
smazaný uživatel

ak si ju tam hadze a pokracuje sa

Reagovat
smazaný uživatel

zrus to alebo sa chod liecit

Reagovat
Oxbow

Muze tam padnout gol vubec?

Reagovat
Oxbow

Kenecne!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tagliavento ty sa doma bojis zeny?

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
Alberto Aquilani

Teraz co ? Dohra sa niekedy posledna pol hodina , ci ?

Reagovat
smazaný uživatel

vyhral rozummmmmmm bravoooo naco si tolko cakal

Reagovat
M11

zbytecne to protahovali..

Reagovat
Largo

Tak co, zrušil to?

Reagovat
smazaný uživatel

3 body nech ziska ten kto neni na ihrisku mokry

Reagovat
smazaný uživatel

Chuck Norris. Pretože on od vody nie je mokrý, ale voda je mokrá od neho

Reagovat
smazaný uživatel

Chuck Norris nedokázal v živote len jednu vec - prejsť Slovenskom bez toho, aby sa opil.....

Reagovat
smazaný uživatel

Chuck Norris dokaze vsetko, len vyzit s platu na Slovensku nie

Reagovat
smazaný uživatel

*z platu

Reagovat
Largo

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v drese interu by mokry bol

Reagovat
Largo

Reagovat
Shevchenko

Paráda zrovna když máme ve fantě Coppu.

Reagovat
smazaný uživatel

ked sa rozhodne prsat tak FIFA,UEFA ,hraci,rozhodca ,fanusikovia sa mozu pojebat priroda je silnejsia.

Reagovat
smazaný uživatel

v dohravke za tych 25 minut dat gol bude velmi kratka doba budeme musiet vybehnut 3-4-3 mal to uz po polcase pisknut pan hlupoliento

Reagovat
Francesco Totti AS

snad nám foukne nějakou penaltu

Reagovat
brenk

Conte called, the people answer: Juventus Stadium sold out!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavý, aké nálady tu budú prevládať po zajtrajšej Madonnine.

Reagovat
smazaný uživatel

Plichta bude ideálna

Reagovat
brenk

Každopádne radšej výhra AC ako výhra Interu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Keby AC prehralo, tak sa môžete dostať do čela. Ale po tých spackaných predchádzajúcich sezónach je asi pre Juventus výborné aj to priebežné druhé miesto.

Reagovat
brenk

A prečo by nebolo? AC má aj tak kvalitatívne navrch a myslím si, že tie body by aj tak dobehlo, netvrdím však, že s nimi nemôžme skúsiť súperiť. Ten tvoj vysmievavý tón si si mohol odpustiť, keď sa hovorí o "spackanej sezóne".

Reagovat
smazaný uživatel

No koho tipujete, že nám bude robiť jednotku po skončení Césara. Viviano alebo Bardi?

Reagovat
rossoneri89

Vivi

Reagovat
juveforever

pome Juve, sardínčanov musíme rozbiť

Reagovat
smazaný uživatel

A na naladenie sa na dnešné derby si pustíme zostrihy pár zápasov v jednom videu aj so zopár čierno-bielymi zábermi.

http://www.youtube.com/watch?v=D-Mv9fm5qWE&feature=player_embedded#!

Reagovat
rossoneri89
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
smazaný uživatel

INTER DO TOHO! INTER DO TOHO!

FORZA INTER MILAN! FORZA! FORZA! FORZA!

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Do hry o Caceresa sa údajne vložil aj Inter, ktorý hľadá náhradu za Maicona.....

No zrejme bude musieť prísť k nám, ak pošleme preč Grossa aj Mottu, plus ešte odídený Sore... to je dosť žalostný počet obrancov v tíme....

Reagovat
smazaný uživatel

My nehľadáme náhradu za Colossa. Calenda (agent Maicona):" Maicon zostáva v Interi".

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre pre nás

Reagovat
smazaný uživatel

Aj pre nás

Reagovat
stuff

mozno je to naozaj iba natlak na juve nech zaplati kolko v seville chcu. Ale podla mna 15tich nie je hoden.

Reagovat
brenk

Veď 15 ani nepýtajú. Marotta ponúka 1+7 a oni chcú o 3 viac. Myslím si, že cena do 10 mil. by bola stále výborná.

Reagovat
stuff

cena do 10 by bola naozaj dobra

Reagovat
GEGE

Nevím jestli je Ambro vedle Van Bommela dobrá volba.Kor jestli b yměl hrát RCM.Nejradši bych viděl v základu Clarence a Noceho v pravo.Jenže je otázka jak na tom Seedorf po zranění je.Konečně se vrací Abate a Sandro V útoku bych viděl raši Pata,kterému se na Inter daří navíc hrál v Atalantě už podstatně lip než předtím.Ale chápu Allegriho jestli tám da Robinha.Věřím ve výhru jako vždy jsme v dobrém rozpoložení a formě navíc kvalita je víc na straně rossoneri jenže derby je nevyspytatelné a stát se může cokoliv.

MILAN MILAN SOLO CON TE!

MILAN MILAN SEMPRE PER TE!

FORZA ROSSONERI!!!

Reagovat
smazaný uživatel

líbí se mi varianta Canale Milan, se Seedorfem na RCM a Nocerinem na LCM..., Clarence bych se dnes nebál postavit kamkoliv, tohle Derby nebude o rychlosti. dravost dodají Noce s Princem a Bommel musí pokrýt Alvaréze..., těším se na Sandra s Abatem..., v útoku obě varianty OK, možná by bylo stylovější postavit Pata, ale stejně tak může rozhodnout z lavičky...

Reagovat
GEGE

To taky nevypadá špatně Seedorf by toho RCM asi zvládnul odehrát dobře narozdíl od Noceho,který je tam poloviční...

Reagovat
rossoneri89

Aleeee Aleee Aleeee Milan Aleeee Forza Lotta, Vincerai Non ti lasceremo Mai .... tesim sa na vecer ... FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Za žádnou cenu nesmí hrát ambro jinak vyhrajem jenom 2:1 místo 3:0 FORZA MILAN!

Reagovat
Pipo123

Konečne Edymu preplo do normálnej polohy, konečne hraje Dias a Biava spolu, žiadny Diakite, Stanke a im podobný priemerný hráči

Reagovat
smazaný uživatel

"Fotbalisté Parmy v minulém kole naprosto nestačili na Inter Milán a po porážce 5:0 došla vedení týmu trpělivost. Ostudný debakl odnesl kouč Guidolin, jeho nástupcem se stal Roberto Donadoni. "

chudák Guidolin

Reagovat
smazaný uživatel

No Gazzetta má Emanuelsona na podhrote, mohla by byť sranda

Reagovat
smazaný uživatel

79 522..., večer bude peklo . na San Siru mimojiné Prandelli, Zaccheroni, Felipe Massa, Maldini, Savičević, Carbone, Ba..., na tohle Derby se hodně těším, snad se povede choreo.

Allegrimu přeju k nové smlouvě podržení si 100% úspěšnosti v Derby della Madonnina...

MILAN MILAN SOLO CON TE !

MILAN MILAN SEMPRE PER TE !

FORZA MILAN !

Reagovat
panca

chtel bych tam byt na vyhlasovani hracu pred zapasem

Reagovat
lnterista

ja klidne celej zapas

Reagovat
panca

to verim ale kdybych si mel vybrat cast zapasu, tak to vyhlasovani

Reagovat
lnterista

snad to dobre dopadne...vcera Colorado Dallas tak snad dneska vyhrajem...to by byl peknej vikend

Reagovat
panca

ty jo nhl jde uplne mimo me. Hokej uz vubec nesleduju.

Reagovat
lnterista

ja Colorado sem tam(neni moc casu)

Reagovat
panca

prijed k nam vecer? Mam koupeny nejaky dobry piti a lepsi polovicka pripravi neco k zakousnuti

Reagovat
lnterista

prijed ty ja jsem rad ze sedim

Reagovat
Inter Eterno Amore

ja tiež fandím AVS

Reagovat
smazaný uživatel

a ja som si myslel, že to Colarado Dallas je meno nejakého tenistu ako je na Interistu známe... a to sa tu bavíte o NHL

Reagovat
smazaný uživatel

Ja zase fandím Devils a Torontu

Reagovat
smazaný uživatel

Pittsburgh Penguins !

Reagovat
smazaný uživatel

ja Detroitu a Blackhawks

Reagovat
didosh

Já Floridě a M.Havlátovi

Reagovat
didosh

jo já taky ale v jiném kotli než ty!!!!!

Reagovat
lnterista

Od nas by tam mel byt Valentino...taky se uz moc tesim. Hlavne aby to rozhodci nejak nezariznul

Reagovat
Slejdy

Hosi z Cecka,nemate nekdo na pujceni obrance?

Reagovat
GEGE

Aronica.

Reagovat
Slejdy

Beru,diky

Reagovat
smazaný uživatel

Uz sa tesim na vecer FORZA MILAN!!!!

Reagovat
lnterista

sorry Gattuso jsem to posral...necekal jsem ze kazdej sulda zacne vyjmenovavat klub kteremu fandi

Reagovat
smazaný uživatel

to je tady vždy když se načne NHL

Reagovat
lnterista

prave a dneska se to nehodi

Reagovat
maras93

Řekněte mi někdo, prosím vás .. kdy a jestli vůbec se bude dohrávat Catania s AS ?

Reagovat
panca

proc se to vubec nedohralo?

Reagovat
maras93

Kvůli počasí, myslím.

Reagovat
M11

kvůli silnému dešti a podmáčenému terénu

Reagovat
Pipo123

Hernanes zranený to už nie je možné

Reagovat
panca

a ja ho mam ve fante to byl teda nakup. MInulej rok mi takhle radil pastore

Reagovat
Pipo123

Dias zranený chodte do riti už stými zraneniami

Reagovat
smazaný uživatel

To nie je na Atalantu žiaden normálny Sopcast?!

Reagovat
Pipo123

To už nie je možné tie zranenia, všetko svalové zranenia v tejto sezóne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snáď na Meazze to bude hladký priebeh, nie ako minulú sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

bože ten boateng má dost že prý máme lepší tým než inter... to je kašpar....

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, je to celkom vtipný kus človeka

Reagovat
brenk

To si aj ty svojím spôsobom

Reagovat
smazaný uživatel

Svojím spôsobom je každý človek vtipný

Reagovat
maras93

Silně pochybuju o tom, kdo tu má dost. Spíš bych to viděl na tebe

Reagovat
smazaný uživatel

jj já mám dost... dost takových lidí, kteří nerozumí fotbalu a jenom mají velkohubý kecy...

Reagovat
brenk

Takže máš dosť seba?

Reagovat
maras93

Reagovat
smazaný uživatel

Rocchi pěkně skočil.

Reagovat
smazaný uživatel

Takých simulantov, keď padnú na zem, by mali dorážať jednou guľkou do chrbta

Reagovat
10

rozhodčí na to kouká z metru

Reagovat
smazaný uživatel

Rocchi

Reagovat
Pipo123

čo spravil ?

Reagovat
smazaný uživatel

No nasimuloval ten pád...aspoň mi to tak prišlo, ale kvalita obrazu nie je zrovna skvelá.

Reagovat
10

jo, naprosto bez kontaktu

Reagovat
Pipo123

V tejto sezóne to nespravil po 1x, už v derby to prihrál mne sa strašne znechutil túto sezónu

Reagovat
Alberto Aquilani

v Derby padol Brocchi ne ?

Reagovat
Pipo123

alebo Brocchi ? asi hej, už neviem ani poriadne, viem že to bolo biele a plešaté

Reagovat
Alberto Aquilani

Spalletti ? :P :D :-))

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snáď teda aj Rocchi vynechá zápas proti Interu. Za toto treba dávať tresty!!! A tvrdé

Reagovat
Pipo123

Dúfam aj já aspon by hral Cisse či Alfaro

Reagovat
smazaný uživatel

300. pre Pupi

Reagovat
penepi

Forza Cesena! Snáď sa dnes spamätajú v dôležitom zápase, mohol by ich nakopnúť.

Reagovat
smazaný uživatel

IL CAPITANO debutoval v derby della Madonnina po prvýkrát v roku 1995!!! Poprosím veľký aplauz

Reagovat
Alberto Aquilani

bože už prestaaaaaan

Reagovat
smazaný uživatel

Však aj ty sa teda niečím pochváľ

Reagovat
Alberto Aquilani

je to presne 7 rokov , čo som prvy krát masturboval ...

Reagovat
didosh

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

U mňa to bolo zas tak dávno, že si to nepamätám, kedy to vlastne bolo

Reagovat
stuff

Reagovat
DelPiero137

Ty si teda mladik

Reagovat
Francesco Totti AS

Il Capitano je jenom jeden

Reagovat
smazaný uživatel

...a ten je v Turíně...

Reagovat
homeles8

spíš nějakej kapitán na lodi, ne?

Reagovat
Francesco Totti AS

ee

Reagovat
smazaný uživatel

"Staré Dámě bude chybět klíčový stoper Chiellini, nahradit by ho měl Barzagli,..." .. To psal prosím kdo??

Reagovat
smazaný uživatel

Ondřej Linhart... neumíš si to rozkliknout?

Reagovat
smazaný uživatel

A joooo, já jsem pako .. Ale ne větší než autor klíčový stoper Chiellini? právě Barzagli je nejklíčovější muž na stoperu a v obraně vůbec...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu, pokud je to přesná citace z uvedených zdrojů pouze přeložená, není co zazlívat

Reagovat
smazaný uživatel

někdy jsou v tom preview dobré hlody no

Reagovat
smazaný uživatel

Já to většinou nečtu, protože si projíždím info úplně jinde, ale tohle mě krapet zarazilo

Reagovat
brenk

Veľmi by som si želal aby dokázal takéto výkony predvádzať ešte pekných pár rokov

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

CHIEVO: 54 Sorrentino, 20 Sardo, 3 Andreolli, 12 Cesar, 13 Jokic; 10 Luciano, 6 Bradley, 7 Sammarco; 77 Thereau; 31 Pellissier (cap.), 23 Paloschi.

A disposizione: 17 Puggioni, 21 Frey, 15 Acerbi, 25 Vacek, 56 Hetemaj, 8 Cruzado, 9 Moscardelli.

Allenatore: Domenico Di Carlo.

PALERMO: 99 Benussi, 6 Munoz, 3 Silvestre, 2 Mantovani, 42 Balzaretti; 8 Migliaccio (cap.), 21 Bacinovic, 5 Barreto; 17 Vazquez, 27 Ilicic; 51 Pinilla.

A disposizione: 33 Tzorvas, 4 Cetto, 13 Aguirregaray, 7 Della Rocca, 14 Bertolo, 19 Budan, 10 Miccoli.

Allenatore: Bortolo Mutti.

FORZA PALERMO !!!

Reagovat
FCSL

Sestava Juve?

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus: Buffon, Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, De Ceglie; Vidal, Pirlo, Marchisio; Vidal, Pepe, Matri, Vucinic.

A disp.: Storari, Sorensen, Marrone, Estigarribia, Krasic, Borriello, Del Piero. All.: Conte

Reagovat
brenk

Ten druhý Vidal tam asi bude navyše

Reagovat
smazaný uživatel

jop, já to jen zkopíroval z tuttojuve

Reagovat
homeles8

Sorensen ftw!!! Snad to Bonucci 2x hrozně zkazí a nikdo jinej kdo by Lea nahradil na lávce neni a dnešním výkonem by si v příštím zápase vykopal základ Jinak Miloš Jinak Del Piero i Borrielo půjdou na hřiště, protože z těch 3. útočníků bude maximálně Vučinič asistovat Marchisiovi, popř Pepemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Conte střídat stopera nebude, protože Andrea to za Lea uhasí. Klasická letošní situace. Spíš se modlit, aby už konečně začaly padat góly, ale se Sandrem fakt nevím...

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

nevím..dneska cítím, že Matri tam šoupne jednoho...

Reagovat
homeles8

já ne

Reagovat
FCSL

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

starting 11: Buffon; De Ceglie, Barzagli, Bonucci, Lichtsteiner; Marchisio, Pirlo, Vidal; Pepe, Matri, Vucinic.

Reagovat
smazaný uživatel

Bench: Storari, Sorensen, Estigarrabia, Pazienza, Krasic, Del Piero, Borriello

Reagovat
FCSL

Díky

Reagovat
penepi

Zostava Ceseny nevie niekto?

Reagovat
smazaný uživatel

CESENA (4-2-3-1): Antonioli, Comotto, Von Bergen, Rodriguez, Rossi, Guana, Parolo, Ceccarelli, Mutu, Candreva, Eder. ALLENATORE: Arrigoni.

Reagovat
terry

Kde to najdu?

Reagovat
smazaný uživatel

však to máš před sebou

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
terry

Jo, tuttomercatoweb. Já myslel všeobecně ty sestavy. Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

gazzetta

Reagovat
Shevchenko

Kde tam? Tempo reale mi nejde.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Shevchenko

Nemůžu rozkliknout ostatní zápasy.

Reagovat
terry

Já to tam právě nikdy pořádně nenašel. V Tempo reale vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Matri dá gol a Bonucci si odehraje svoje jako vždy!Uvidíte.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

vsadíme se?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

klidně

Reagovat
stuff

Reagovat
Shevchenko

FORZA MILAN !!! Snad večer bude hrát Seedorf, záloha Ambro-Bommel-Noce fakt ne.

Reagovat
Shevchenko

Allegri - Benitez 1:0

Allegri - Leonardo 3:0

Allegri - Gasperini 2:1

Allegri - Ranieri ?:?

Reagovat
Mr.Jindros

0:0 nebo 1:1

Reagovat
Alberto Aquilani

POME VIOLA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

..bože jak člověka dokážou vytočit někteří lidi na fcjuventus.cz ...

Reagovat
smazaný uživatel

Že shadowa vůbec řešíš

Reagovat
brenk

No ale ešte viac nasere, keď naňho nereaguješ a potom ti napíše, že ho všetci len vypalcovali, ale nikto mu nedal proti nemu argument. Potom mu napíšeš a on ti odpíše nech naňho už nereaguješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jako když mě obviňoval, že mu palcuju příspěvky více než jedním palcem dolů a naklikávám to Mě jsou s prominutím nějaké palce úplně u zadku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já už sem dlouho snášel jeho komenty..ale jednoho dne sem se rozepsal..a od té doby mě vytáčí každým svým příspěvkem..

Reagovat
smazaný uživatel

Já se vytočil jednou a dál ho neřeším, mám důležitější věci na práci, než řešit jeho neustálý pláč

Reagovat
brenk

Reagovat
stuff

pred zapasom tam nema velmi zmysel chodit... radsej si uvarit kafe abo naliat pivko tak, forza JUVE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Miro

Reagovat
homeles8

omg, proč se mi ten internet vždycky(!) tak zpomalí, zrovna když má hrát Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

mám v poslední době stejné technické potíže

Reagovat
lnterista

ani nemluv...toho se bojim vic jak AC

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

mi zas bude trvat 5 minut od začátku než si najdu nějaký slušný sopcast...taková tradice už..

Reagovat
smazaný uživatel

5 minut? To je jeste dobry

Reagovat
rossoneri89

presne tie iste problemy mam aj ja .... aj minule som kukal AC a sekalo to strasne .... dufam ze dnes to pojde pekne

Reagovat
M11

hodne dulezity zapas.. mnohe ukaze.. tak pojdme na ne.. chci pohodovou vyhru a kvalitni hru..

!!! FORZA JUVENTUS !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
maras93

http://www.youtube.com/watch?v=VQfjeuBtvvw

Nebál bych se dát tam dnes Seedorfa znovu, myslím že záloha Noce - Bommel - Seedorf by byla nejideálnější

Reagovat
terry

Frey - Mesto, Granqvist, Rossi, Constant - Biondini, Veloso, Merkel - Jankovič, Gilardino, Palacio

Hohoo, ohromně sympatická sestava. Jenom doufám, že to takhle bude šlapat, protože se mi to vážně líbí. Jsem zvědavej na Constanta ne levym beku, ale snad to zvládne. Útok je parádní, snad se předvede Jankovič a ve velký parádě vrátí Palacio.

Reagovat
lnterista

4:3 budu spokojenej

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

něco mi říká, že to dnes prolomíte

Reagovat
smazaný uživatel

no jsem zvědavej jak dneska zahraje obrana :) doufám že budu příjemně potěšen

Reagovat
brenk

Zatiaľ som nevidel vôbec nič

Reagovat
terry

Uff, tohle bylo milimetrový.

Reagovat
terry

Giloooo

Reagovat
M11

MIRKOOOOOOOOOOOOO !!! FANTAZIE

Reagovat
brenk

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

olééééééé tak to byla akce

Reagovat
Benesse

Mirkoooooooo... krásna akcia

Reagovat
10

uff, jsem se lekl, že to Mirko zase nedal

Reagovat
brenk

Nádherná akcia

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
stuff

gol roka!

Reagovat
homeles8

já ho neviděl....

Reagovat
smazaný uživatel

"klasna kombinacja"

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Krásná akce !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Hmm, Handanovič se s Freyem předhání v tom, kdo předvede lepší zákrok.

Reagovat
Pinturicchio

Vidal zatím slušně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Na čem koukáš? Mě se ten sopcast seká jako prase

Reagovat
Pinturicchio

118471

Reagovat
smazaný uživatel

Grazie

Reagovat
brenk
Reagovat
Pinturicchio

111378

Tenhle jede dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten první co si psal, ruský, tak ten mi jede na 100 %

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
stuff

111686 tez ne zle

Reagovat
terry

Gól byl teda sice jen otázkou času, ale dostat ho zrovna takhle? To je na pěst.

Reagovat
stuff

a to?

Reagovat
terry

Z rohu.

Reagovat
brenk

Matri veľmi dobre

Reagovat
Pinturicchio

Sandro ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ouuu Matri

Reagovat
brenk

Lichťák je fantastický. Keď si ho všíma bližšie tak vyhráva neskutočné množstvo súbojov a dopredu je pomerne kreatívny.

Reagovat
Il Architetto

Paolo hezká haluz.

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo je zase vo svojom

Reagovat
stuff

pekne paolo

Reagovat
smazaný uživatel

Zadumaní Ája a Pája

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Il Architetto

Škoda že to Arturo nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

mrdová akce

Reagovat
brenk

De Ceglie bojuje o základ

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Pozerá niekto na Chievo-Palermo? Ak áno, ako to zatiaľ vyzerá?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ vynikajúci výkon, hlavne Paolo hrá skvele ....

Reagovat
homeles8

já to seru, když vidim celej zápas jen černou obrazovku. Zatim jsem viděl tak 15 vteřin

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
homeles8

:-*************** ♥♥♥díky moc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 111686

dobrej sopcast

Reagovat
terry

Je stejně neuvěřitelný, kam dokáže posunout hru celýho týmu jedinej hráč.

Reagovat
stuff

ako vyzera zapas??

Reagovat
terry

Jestli dneska nedáme gól, tak se Preziosi zblázní. A já s nim.

Reagovat
stuff

samozrejme aj par fanusikov juve fandi

Reagovat
Shevchenko

Cesena

Reagovat
smazaný uživatel

De Ceglie hraje vyborně

Reagovat
smazaný uživatel

LOL na streame cez ktorý pozerám zápas teraz komentátori začali spievať chorál Juventinov na štadione

Reagovat
brenk

Reagovat
Pinturicchio

Jak kdybych to neříkal, "vyměním Denise za Mutua, protože hraje proti slabé Novaře", samozřejmě jsem to neudělal.

Jinak DeCeglie zatím dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Conte proste dokáže tých hráčov namotivovať

Reagovat
Il Architetto

Trošku nám to tam Cagliary zatápí.

Reagovat
brenk

Teraz to na malom priestore nádherne vykombinovali

Reagovat
Il Architetto

Kluci z juventus.cz, jak to vypadá s tím Kolarovem? Už CIty Beppe kontaktoval nebo to je zatím jen výmysl médií?

na druhou stranu Paolo hraje dobře proti těm "slabším" týmům.

Reagovat
M11

opet si to neodpusti Andrea

Reagovat
10

na začátku sezony to aspoň vždycky nahradil super výkonem, teď je mimo posledních pár zápasů...

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fuuu tak nič som sa zľakol že odpískal pencľu

Reagovat
brenk

To v žiadnom prípade nemohla byť penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Ved ja neviem práveže, sekol mi stream a nabehol v momente ked rozhodca niečo ukazoval pri našej bráne.....blame stream !

Reagovat
terry

Di Natale.

Reagovat
stuff

to by bola Pirlova penalta

Reagovat
Alberto Aquilani

Jak hra Viola ? Mám na nich podane ...

Reagovat
Shevchenko

Taky.

Reagovat
Benesse

Treba tam ešte pridať ďalší gol inak sa zase budeme báť o výsledok...

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, dvojtá škoda, jak Lichty, tak Pepek

Reagovat
smazaný uživatel

Pintu, Mutu ti to tam teda seká

Reagovat
brenk

Reagovat
Benesse

LIchty sa tam zlostí celý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Lichťák

Reagovat
brenk

Tak toto už na penaltu asi bolo...

Reagovat
Lubinterista

Pirlova penalta se foukat dala ale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

to byla penalta no...nechápu ten pohyb, jak ženská

Reagovat
smazaný uživatel

jj uplně zbytečně tam šel rukou stejně to byla slabá střela a Gigi by s ní neměl žádné potíže.Byla by přísná ale ruka to byla.

Reagovat
smazaný uživatel

Hurááá, konečně můžu na záchod...

Reagovat
smazaný uživatel

A pofajčiť si

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes si tam hráme slušný volejbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Gól jsem neviděl, koukám od 33. minuty a nic moc teda Akorát hlavička Pepeho, jinak útočí Cagliari

Reagovat
M11

vubec nevyuzijeme toho golu na uklidneni.. tohle prece Conte nechce hrat..?! doufam ze v druhem polocase to bude jine a nebudeme se zase strachovat o vysledek

Reagovat
terry

Není to špatný, oproti Cagliari jako nebe a dudy, ale je to taky tím, že půlka sestavy je jiná. Každopádně je velká škoda, že jsme nedali jednu z těch čtyř velkejch šancí, snad nás to ještě nebude mrzet, ale jestli nám tam dneska něco nepadne, tak už nevim.

Na druhou stranu to mohlo být už o dva góly, protože ten Di Nataleho ofsajd nebyl. Frey s Handanovičem jinak drží výbornými zákroky.

Nasazení je dobrý, akorát to všichni hrozně dlouho tahaj, místo toho, aby to radši dali hned od nohy. Takhle hrozně dlouho trvá, než se vůbec dostaneme před vápno, kde už pak navíc čeká zformovaná obrana.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Janov prohraje tak mě teda zklame.čekal jsme že doma určitě neprohraje.

Reagovat
smazaný uživatel

nemá někdo prosím link na gol Mirka? Přišel sem dom až na 27 minutu

Reagovat
smazaný uživatel

tak dobrý, už sem si to našel

Reagovat
brenk

link?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
brenk

dik

Reagovat
homeles8

Reagovat
10

trpělivost u Pepeho už by mohla skončit...ono by mu to nejspíš i pomohlo

Reagovat
brenk

Kým bude makať dozadu tak ho Conte tak ľahko neposadí...

Reagovat
brenk

Bonucci hrozný...

Reagovat
smazaný uživatel

za toto si môžme sami....

Reagovat
M11

byla otazka casu.. bohuzel je to opet tragedie

Reagovat
Shevchenko

Sleduje někdo Violu?

Reagovat
homeles8

Reagovat
Il Architetto

Asistence Bonucci.

Reagovat
smazaný uživatel

no kdo tam propadl, no hadejte kdo?!

Reagovat
terry

GRAAANQVIST!

Reagovat
smazaný uživatel

Bonucci O_o

Marotta delej a kup uz neco normalniho dozadu...

Reagovat
lnterista

Janov fantazie

Reagovat
smazaný uživatel

Jako kdybych to neříkal...

Reagovat
homeles8

Reagovat
10

panebože, to je šašek

Reagovat
brenk

Matri môžeš sa hanbiť

Reagovat
terry

BOOOSKOOOOO JAAANKOOOOVIC!

Joo, tohle si zaslouží, chlapec!

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Matri ma už poriadne serie, a to som sa ho vždy zastával....

Reagovat
Mr.Jindros

Matri Pepe ven okamžitě. Oba. Hned.

Reagovat
Il Architetto

Kdyby teď nespadl, tak mohl v pohodě střílet...

Reagovat
Yanek

GENOAAA!

Reagovat
smazaný uživatel

ještě teatrálněji tam padni ty blbe

Reagovat
homeles8

SORENSEN PIČO !!!!

Reagovat
maras93

Tak 2. poločas mi hned ze začátku pohřbil tiket

Reagovat
smazaný uživatel

prosim prosim. co se včera stalo v zápase AS, že je to nedohrané. díky

Reagovat
brenk

dážď...

Reagovat
smazaný uživatel

to to musel být kurva déšť.

Reagovat
smazaný uživatel

Bonucci, Matri, Pepek out!

Reagovat
brenk

Reagovat
10

Ibarbo je dělo, 21 let...toho jednou Cellino zase pěkně vycashuje

Reagovat
brenk

výborne hrá...

Reagovat
M11

Reagovat
10

zatím to má hodně nádech klasickýho jara ze strany Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
Alberto Aquilani

Vargas je hrozný ...

Reagovat
brenk

Caglairi- prvý tím, ktorý nás prehráva?

Reagovat
10

s Lecce to bylo horší...dneska se to částečně dalo čekat, že budeme mít problémy proti tý jejich válečný záloze a kvalitní obraně

Reagovat
brenk

No, ale toto momentálne nie je ani vyrovnaná partia...

Reagovat
10

ale stejně jsem čekal, že se budeme prosazovat víc...zatím bohužel většina hráčů hluboko pod svoje možnosti, nebo jak říkal ital, hrajou to svoje a na podzim to naopak z jejich strany bylo silně nad...doufám, že ne

Reagovat
brenk

Tak toto presne vystihuje Pepe, inak ma nikto nenapadá.

Reagovat
10

u něj se to asi dalo čekat...+ Marchisio, Vidal, Matri...

Reagovat
brenk

u Vidala by som povedal, že nie. Matri potrebuje tú podporu. A nečakane mi sem spadá možno Pirlo.

Reagovat
Yanek

S Cagliari jsme meli problem i my, jsou na tom dobre.

Reagovat
terry

I my tam vybouchli.

Reagovat
terry

Hehe, to je zase konečně jednou paráda!

Reagovat
Shevchenko

Co Gila?

Reagovat
terry

Zatim jsou vidět spíš Palacio a Jankovič, ale Gila se snaží. V první půli měl jednu obrovskou šanci, ale nedal.

Reagovat
terry

Teď měl skvělou asistenci Palaciovi.

Reagovat
Il Architetto

Holomajzna.

Reagovat
smazaný uživatel

Marco a Alex na hřiště hned!

Reagovat
M11

to je tak strasne nekreativni..

Reagovat
smazaný uživatel

ještě, že je tam ten Mirko

Reagovat
homeles8

wtf už se mi ani nenačte ten stream od Krupyho, já to seru už, beztak prohrajem.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
M11

Marco + Miloš na plac

Reagovat
Mr.Jindros

Od příštího zápasu základ. Nebo Alex.

Reagovat
smazaný uživatel

Striedania žiadne, však načo....

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem čo by sa stalo ak by skúšali viac streľať, už sme mali toľko možností na streľbu že strach....ale Conte im zrejme prikázal hrat americký futbal, a prejsť s loptou až za bránkovú čiaru....

Reagovat
Mr.Jindros

Mirko je tam tak sám.

Reagovat
M11

uz ne

Reagovat
Il Architetto

Už začínaj simulovat.

Reagovat
smazaný uživatel

ALEXXX!!! jo pojď tam kapitáne a gola!

Reagovat
smazaný uživatel

Del Piero!!!!

Reagovat
10

podruhý za sebou, kdy je vidět velkej rozdíl v pohybu...Cagliari oproti nám vypadá jako Juve na začátku sezony

Reagovat
smazaný uživatel

je škoda, že jim chybí střelec, jinak by to zúročili i v tabulce

Reagovat
10

to je pravda, z toho starýho dobrýho Cagliari je tam dá se říct pořád to nejlepší, navíc dorostli do velký kvality hráči jako Nainggolan a Ekdal...chybí Matri no

Reagovat
smazaný uživatel

taky Cossu letos nemá snad ani jedinou asistenci, nemá to na koho "házet"...

Reagovat
Yanek

A ten rozdil v pohybu prave dela ten fenomenalni Pirlo, ktereho se Galliani nemel nikdy zbavovat. V Evrope by jste se s tim nechytli.

Reagovat
brenk

Výborné striedanie, ešte vymeniť hroty a ono to pôjde

Reagovat
smazaný uživatel

Juve a Udine tecu

Reagovat
10

kéž by místo Cacerese přišel Astori

Reagovat
smazaný uživatel

není o něj zájem ze strany Juve? něco jsem četl nedávno

Reagovat
10

po tom zranění už toho moc nebylo, teď v poslední době vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

Matri má to miesto v základe asi zaplatené....

Reagovat
Mr.Jindros

Kvůli němu by se vyplatilo propašovat na stadión odstřelovací pušku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som dúfal že sa chytí lebo mi bol strašne sympatický, ale po tomto zápase ho už v základe nechcem nikdy vidieť....kľudne mohol vystreliť pri tej akcii, ale on radšej zafilmuje chumaj a to že je impotentný ako 90-ročný dôchodca už radšej ani nekomentujem....

Reagovat
brenk

Všetko nám odskakuje, pasy nepresné, sebadôvera je fuč

Reagovat
terry

HE'S BACK! PAAAALAAAACIOOOOO!

Reagovat
smazaný uživatel

Trewinn

15.01.2012 15:06

něco mi říká, že to dnes prolomíte

[reagovat]

Reagovat
terry

No ještě to bude náročný.

Reagovat
smazaný uživatel

penalta

Reagovat
terry

Na to jsem narážel.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm tak mi ten Janov vyšel, a zrovna proti Udinese

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

krista jeho Viola letos fakt hotovo do p*če

Reagovat
Mr.Jindros

Conte si uvědomuje, kde je chyba... alespoň nějaký dobrý signál.

Reagovat
Il Architetto

Kéž by Miloš všechny umlčel a dal gól.

Reagovat
smazaný uživatel

on stáhne Mirka, no to mě podrž .. ještě tam dá bezhlavého Miloše očividně hrajem na remízu

Reagovat
Mr.Jindros

Dyť šel dolů Matri.

Reagovat
smazaný uživatel

Matri išiel dole našťastie

Reagovat
brenk

Ja som si to tiež myslel, ale nakoniec sa ukázalo, že dole ide Matri

Reagovat
smazaný uživatel

tak sem si to asi spletl

Reagovat
homeles8

Pojď MIloši !!! Krasič ftw!!!

Reagovat
smazaný uživatel

chlapy jak dluoho myslíte že ten současný kouč v Palermu vydrží

Reagovat
Mr.Jindros

Příště tenhle trojzubec v základu.

Reagovat
terry

Reagovat
terry

Interisto, 4:3 se blíží.

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

tak v Janově asi posledních deset minut bude peklo

Reagovat
brenk

Toto sa vykombinuje veľmi ťažko, pred šestnástkou je to poriadne prepchaté.

Reagovat
smazaný uživatel

De Ceglie ma poslúchol, a hned z toho bola nebezpečná situácia.....treba strieľať a nie sa tam pičíkať s loptičkou !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Krasič na ihrisku? To sa mi ale dejú veci Nuž ktovie, možno uvidím na ihrisku ešte aj Amauriho

Reagovat
lnterista

Antonio pekne ale to staci

Reagovat
Yanek

Reagovat
terry

Hm, na lavičce žádnej obránce, to bude ještě horkejch 15 minut. Jsem zvědavej, koho tam teď Marino pošle. Každopádně Rossi prostě nefauloval.

Reagovat
smazaný uživatel

Omg čo tam už nepošle toho Boriella ? Nech sa ukáže, horší ako Matri byť nemôže....

Reagovat
Alberto Aquilani

Prečo som ja kok.t dal na fiorentinu , absolutne bezzuby unudeny vykon ....

Reagovat
brenk

Reagovat
terry

Zas a znova, ale jinak to nejde: FREEEEEY!

Reagovat
smazaný uživatel

jasny piče, kurva už

Reagovat
lnterista

tohle se musi davat

Reagovat
M11

Marco pojd si udobrit fanousky !

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se ukaž, Marco!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Marco má šancu stať sa hrdinom....

Reagovat
homeles8

Někdo gól! FORZA JUVE

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý rozhovor s Mauriziem Viscidim, trenérem a profesorem FIGC - taktická analýza Derby della Madonnina..., exkluzivně pro Milannews:

Milán na vrcholu a vracející se Inter..., jaké bude derby z technického hlediska ?

"Milán a Inter hrají odlišný fotbal. Milán je tým, jehož hra je založena na držení míče a spoustě manévrování. Často využívám data z Opta Italia (společnost, zabývající se shromažďováním, zpracováním a uchováváním statistických údajů a poskytováním služeb sportovcům). Milán má v průměrů 62% držení míče, Inter méně, ale stále přes 50% a když se tým dostane přes 50, znamená to, že v každém případě dominoval zápasu a nebyl ovládán. Milán je nicméně tým, který má více držení míče v každé zóně hřiště. Myslím, že to bude derby, ve kterém se Milán pokusí dominovat na míči, zatímco Inter se bude snažit Milán překvapit nevyvážený, což ovšem nebude jednoduché, protože Rossoneri mají stále ještě dobře vyváženou defenzívu. Myslím, že Milán bude hrát diamant, zatímco Inter 4-4-2 a pokud tomu tak bude, může mít Milán převahu ve středu hřiště, protože využívá 4 střední záložníky, nicméně Inter může využít bočních prostorů, které Milánu s diamantem potrvá více času vyplnit. Z hlediska zálohy bude Milán ve výhodě co do územní převahy, zatímco Inter co do krajů hřiště."

Zaměřme se na jednotlivé hráče, kteří jsou klíčovými pro své týmy.

"V Miláně všichni víme o důležitosti Ibrahimoviće, kterou určuje - mimo vlastnosti, pro které jej notoricky známe - neuvěřitelný průměr 64 přihrávek za zápas, což je na útočníka vyjímečné číslo, pokud si uvědomíme, že takový Xavi z Barcelony posbírá za zápas nějakých 80 přihrávek..., co to asi v takovém případě říká o útočníkovi, který jich hraje 64. Snažit se předvídat Ibrahimoviće může být zajímavé, protože hraje spoustu typů míčů, přičemž se nejedná pouze o finálky, nebo střely na bránu. Navíc je velice důležitý z dalšího hlediska - asistence a úspěšnost přihrávek, které se u něj pohybují v průměrů kolem 80%, což je vysoké číslo na útočníka. Pro tyto vlastnosti je těžké jej předvídat, navíc se nepohybuje pouze v útoku, umožňuje ostatním zapojit se do útoku a skórovat, místo aby se staral pouze o góly. Natolik, že má Milán díky tomu velký počet gólových záložníků, například Nocerino a Boateng. Takový Nocerino se dostane v posledních 16ti metrech od brány soupeře daleko častěji ke kontaktu s míčem než třeba Cambiasso na straně Interu. Očekávám derby v tomto směru. Co se týče Interu, který se zlepšil a který vyhrál poslední 4 ligové zápasy, týmu, který má mnoho problémů - neřeknu nic nového, když si myslím, že se pokusí držet míč, ale zároveň využijí příležitosti hrát míče po stranách, především kvůli vlastnostem jednotlivých hráčů a systémů obou týmů. Budou se pokoušet o centry, které by pro ně měly být obecně snažší, než se snažit projít středem a pokud Ranieri postaví Milita s Pazzinim, budou centry určitě schůdnější cestou."

Výhody a vady Milána a Interu.

"Výhodou Milána je držení míče a zapojení záložníků do finálních prostorů hřiště. Nevýhodou je, že řadu finálních situací neřeší dobře, vzhledem k objemu příležitostí, které si k nim připraví. Jejich hra se tak může dostat do určité repetivnosti, místo toho, aby některé situace řešili více vertikálně. Výhodou Interu je umění najít si několik různých příležitostí ke skórování (stejně jako Milán), stačí jim v průměru 4 střely na bránu za zápas, zatímco dovolí soupeři velmi málo dozadu. Nevýhodou jsou časté změny systému a herního stylu. Milán hraje z tohoto pohledu plynulejší fotbal, Inter se musí přizpůsobit další změně trenéra a jeho myšlení..., a to rovněž z hlediska soupisky."

Calciomercato je v plném proudu a pro ságu Tévez platí "Nikdy neříkej nikdy". Byl by podle vás Argentinec větším přínosem pro Allegriho tým, s tím, že Pato zůstane minimálně do června, nebo by se hodil spíše Ranierimu ?

"Myslím, že v této chvíli by byl Tévez přínosnější spíše Interu, z hlediska obnovení rovnováhy mezi týmy. Vstup Argentince do jedné šatny s Ibrahimovićem, který je vůdcem týmu, řeší většinu situací na hřišti, určuje tempo, pohyb, kterým se má spoluhráč vydat, určuje jestli přihrát, nebo jít sám..., nevím, jestli by se tomu byl Tévez schopný přizpůsobit, jestli by mu byl vždy po ruce, schopný sesynchronizovat se takticky, nemluvě o mezilidských vztazích. Naopak Inter má problémy s Militem, který se už dlouho snaží nalézt ztracenou formu a snad možná i pro daný styl hry, by byl Tévez užitečnější pro Inter."

Kdo může pomýšlet na vítězství v derby ?

"Doufám, že tým, který si to zaslouží, bez ohledu na konkrétní styl hry..., tým, který se snaží hru tvořit, držet se svého projektu, ať už je třeba založený na protiútocích. Ale pokud je váš styl hry udeřit a poté hru zavřít, jako Mourinho, je to pouze vítězství. Takže doufám, že vyhraje tým, který si to zaslouží díky realizaci svého herního plánu a né díky štěstí, nebo náhodě."

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

GATTUSO neuveritelne pozdvihuje diskusiu kazdym svojim prispevkom. Respekt.

Reagovat
smazaný uživatel

je tak , GATTUSO je pán

Reagovat
lnterista

pekny...podle me se toho stredu Ranieri boji a budem hrat 4411 s Rickym a Sneijderem

Reagovat
smazaný uživatel

V itálii mají rozbor na úrovni, u nás máme Csaplára

Reagovat
smazaný uživatel

Csaplár je fajn.

Reagovat
Mr.Jindros

Sice zasedlej na Calcio, ale jinak ho mám celkem rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Csaplár svého času obdivoval třebas AC Milan.

Reagovat
Mr.Jindros

To vím. Ale už dlouho jsem od něj neslyšel na italský fotbal nic dobrého.

Reagovat
smazaný uživatel

Jn. Netuším proč tomu tak je. Mě osobně se fotbal v ítalii líbí stále stejně, i když se třeba včíl toliko v evropě nedaří. Hlavně mě rozčílilo Palermo v EL. To s takovým přístupem ať tam příště raději místo sebe dají někoho jiného. I když ono včíl bude na Sicílii živo, nedaří se jim ani za mák , trenéry mění jako ponožky , no nevím nevím jestli to je správná cesta takhle si ty hráči nikdy na nic nezvyknou.

Reagovat
10

díky

Reagovat
GEGE

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
brenk

Ja toho Bonucciho odstrelím

Reagovat
homeles8

Cannavaro ftw.

Reagovat
smazaný uživatel

Na toto sa zle díva kurva ! Kvôli futbalu obetujem učenie, a uvidím toho ? Do prdele ved oni sa tam prechádzajú ako Amauri, žiadna snaha streliť gol......absolútny nezáujem o hru....to kde sme ?????

Reagovat
smazaný uživatel

na zápase jarního Juve

Reagovat
homeles8

Já to říkal už na podzim

Reagovat
10

De Ceglie odehrál dobrej zápas, na to, že to Cagliari celej zápas zkouší jen přes jeho stranu a je tam rychlej a důraznej Ibarbo...to je bohužel jediný pozitivum

Reagovat
homeles8

to nemá chybu

Reagovat
smazaný uživatel

Alo Mílo, co chceš?!

Reagovat
brenk

Krasič vypadni, hneď v zime.

Reagovat
GEGE

Krasič forma

Reagovat
Shevchenko

Krasoň

Reagovat
Mr.Jindros

Kurva tři megašance takhle spálit...

Reagovat
terry

JOO! Úžasný vítězství. Jak jsem doufal, že to přesně takhle bude před zápasem vypadat, tak mě to nezklamalo. Parádní představení z obou stran, MOTM jednoznačně Frey. Na druhý straně mu zdatně sekundoval Handanovič, ale na začátku půle udělal rozhodující chybu, která to nakonec celý otočila.

Útok ve složení Palacio, Gilardino, Jankovič výbornej, snad už bude konečně Boško dostávat pravidelný šance. Největším překvapením ale pro měl byl Constant, který to na levym beku zvládnul víc než dobře. Především směrem dopředu byl vidět, ale to, co měl, si i odbránil.

FORZA GENOAAA!

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

běžte se bodnout, nezapomeň Vidale zase mluvit o Scudettu, kreténi, radši si všichni dejte studenou sprchu nebo to bude zase ostuda na jaře, jak poslední dvě sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Destro dá jednou za 2 měsíce dva góly doma a jinak vše spálí, ať táhne...

Reagovat
Alberto Aquilani

Inak , čo je s Brighim nevieš ?

Reagovat
smazaný uživatel

našel jsem, že měl nějaké problémy s přitahovačem svalů, Juventus asi stihne

Reagovat
10

nemůžeme čekat, že Miloš sleze po měsících z tribuny a tohle trefí...to se Conte nemůže divit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

nemuze se divit nikdo.. radsi tam uvidim tisickrat Milose nez Pepeho

Reagovat
smazaný uživatel

já se docela těším na Giaca

Reagovat
homeles8

Ale je prostě poznat, že Miloš je kvalitnější než Pepe. Pepe je dobrej náhrandík max.

Reagovat
smazaný uživatel

i Eliu co sem viděl v Dubaji je lepší jak Pepe škoda no.

Reagovat
10

Elia by měl dostat šanci, zvlášť při zranění Giaka a současný formě Miloše s Pepem...posila za 9 mega a sedí na tribuně celou sezonu

Reagovat
Yanek

Uz at je vecer!

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus a Udinese... Parada

Reagovat
smazaný uživatel

hmm ach ty šance,strašně se nadřem na gol,no co se dá dělat,už to není ten válec ze začátku sezony ale tragicky to nevidím.

Reagovat
panca

Skoda, ze jsem juve nevidel. Jeste vecer vyhrat! Jsem hodne zvedavej na nasi zalohu. To bude nejak slatanina a moc bych se nedivil, ze nam to moc nepujde a vse bude yase na ibrovi

Reagovat
Yanek

Kdo by cekal, ze bude Aqua tak chybet, taky mam z toho obavy. Snad nenastoupi Ambro.

Reagovat
smazaný uživatel

Co spálil Krasič mě se v 89 sekl stream a už sem ho nenahodil?

Reagovat
brenk

Sám na hranici 16-ky, nikto pred ním, strela lavačkou tak 5m vedľa.

Reagovat
Mr.Jindros

Měl plus mínus volnou střelu z velkého vápna a o dost netrefil bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

ach jaj,nevadí stejně je lepší jak Pepek.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak človek má skúškové, obetuje učenie kvôli zápasu že sa trochu odreaguje a celý deň sa naň teší, a potom uvidí toto ? Dakujem pekne .....

Reagovat
lnterista

kdyz milujes tak neni co resit...asi nemilujes

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

miluju z celého srdce, ale to srdce je za ty poslední dvě sezóny dost unavené a uplakané

Reagovat
smazaný uživatel

Keby nemilujem tak nepozerám zápas až do konca, a nefandil by som im aj v Serii B ....len ma dnes nasrali, hlavne Matri...

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak by si sa neucil, tak sa nelutuj

(poznam to na sebe..)

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak výhovorka je to dobrá

Reagovat
smazaný uživatel

Nekdo kdo sledoval Janov-Udinese. Jak hral prosim vas Merkel? Pry by se mel vratit do AC. Tak nevite nekdo? Dekuji

Reagovat
smazaný uživatel

koukal jsem na Juve, ale jinak je Merkel jedním ze tří centrocampistů, kteří by mohli v lednu přijít..., spolu s Montolivem a "pazzesco" nápadem Muntarim. obecně Merkel v Janově fotbalově dospívá, jsem zatím s jeho vývojem tam spokojenej. nejsem už sice takový optimista z hlediska návratů milánských odchovanců do týmu, jako pár let zpátky (viz. třeba Paloschi), ale zrovna jeho bych si u nás jednou dokázal představit..., za mě nicméně v lednu spíš ještě ne. kór proto, že by šlo pouze o několikazápasovou záplatu, po pár týdnech by ho navrátilci znovu odsunuli do pozadí (stejně jako loni) a v létě by se opět řešila situace s přetlakem záložníků v týmu, která by mohla vyústit v další hostování, respektive spoluvlastnictví. ať si nejdřív vybuduje pevnou pozici v Janově..., jestli to dokáže zrovna v tamním kolotoči, bude připravenej na posun.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Hrál dobře, pod Marinem si zatim buduje slušnou pozici, ale nechci nic zakřiknout. A pokud vím, tak Preziosi jasně řekl, že Merkela nikam pouštět nebude, respektive že s ním rozhodně počítá. Ten návrat do AC podle mě není aktuální.

Reagovat
smazaný uživatel

Preziosi: "Jestli chce Merkel odejít, promluvíme si o tom tento týden."

Reagovat
terry

Vidíš, to mi zrovna uniklo. Ale byla by to škoda, pro obě strany.

Reagovat
lnterista

MILAN (4-3-1-2): Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Nocerino, Van Bommel, Boateng; Emanuelson; Ibrahimovic, Pato. All. Allegri

INTER (4-4-1-1): Julio Cesar, Maicon, Lucio, Samuel, Nagatomo, Zanetti, Cambiasso, Thiago Motta, Alvarez; Sneijder; Milito. All. Ranieri

ARBITRO: Orsato di Schio

Reagovat
lnterista

predpokladana ale na 90procent to tak bude

Reagovat
smazaný uživatel

desi ma len ten Yuto

A ako spravny"hostujuci"tim budeme viac branit a skusat protiutoky, aspon podla zostav.

Reagovat
lnterista

podle gazeetty zase 442...ja osobne bych sel asi do 4411...Pazzini tam bude uplne k nicemu na tyhle zapasy nema. Vubec mu neverim

Reagovat
lnterista

gazzetty

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa takto nebudeme hrať.

Reagovat
smazaný uživatel

Cislo dresu 9 v Interi po Sammym je stale volne. Mali by sme kupit nejakeho utocnika bombera, ktory by obliekal toto pre utocnika magicke cislo

obsadenost cisiel od `95 v Interi

http://fcinter.pl/dzial/Numery

Reagovat
Lubinterista
Reagovat
lnterista

Zamorambo

Reagovat
Votas

nenosí je náhodou Forlán?

Reagovat
smazaný uživatel

a vlastne jo. tak netreba nikoho, Diego nech sa rostriela

Reagovat
smazaný uživatel

Bratm, aký ty máš vlastne facebook?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Inak odkiaľ si prišiel na to, aký mám ja nick?

Ale však ak to nechceš dávať sem, môžeš mi to poslať do správy na FB. Budem rád :-*

Reagovat
smazaný uživatel

Som specialista a mam svoje tajne zdroje

a tebe na fb napisem len ak dnes vyhrame a ty budes dobry chlapec

Reagovat
smazaný uživatel

No to aby som sa teraz bál, že kto si a aké všelijaké kontakty a naviazania na rôzne skupiny máš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Destro

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

A štvorka o pár sezón bude naveky vyradená

Reagovat
Yanek

Berlusconi na satdionu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zisk z predaja vstupeniek na dnešné derby činí 3.131.393.30 eur.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaké zvláštní číslo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvôli tým bodkám?

Reagovat
smazaný uživatel

jop, trošku matoucí.. aspoň pro mě

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vyzerá to ako nejaká ip adresa

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo první, co mě napadlo .. já že ty centy bys měl asi oddělovat čárkou, ale to jen detail

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
rossoneri89

asi to je 3 131 393 € a 30 centov ...ci?

Reagovat
smazaný uživatel

Úplne presne toľko to je

Reagovat
Yanek

Ten zisk jde ale do AC, jelikoz my jsme domaci, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

no nie ide to do Fc matador puchov..

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Yanek

Tebe jsem se neptal.

Reagovat
smazaný uživatel

je to verejna diskusia tu sa nesmeruju otazky sukromne.

A nedavaj take debilne otazky, lebo budem debilne reagovat

Reagovat
lnterista

druha veta

Reagovat
Yanek

Tak zrovna u MSgoa mi nedavalo smysl, aby mluvil pozitivne o jinem tymu nez Interu a uz vubec ne o AC. Proto jsem se zeptal. Ok, priste tam dopisu "Bennes nekomentuj".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cervo

tak to su potom najbohatsi slovensky klub

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné, pôjde to ku Vám. Ale tak ak sa podelíte, tak vadiť mi to nebude

Reagovat
rossoneri89

no trt to je myslim cca. rocny plat Ibrahimovica

Reagovat
smazaný uživatel

na Ibru by si potreboval 3-4 take zapasy

Reagovat
Kenneth

Achjo, ani plat nejlepšího hráče týmu neznáš.

Reagovat
rossoneri89

sorry ze nie som kurva ... neni som na peniaze

Reagovat
rossoneri89

kua az teraz mi to doslo ja som si tie 3 miliony prepocital na slovenske koruny co je nieco cez 9 milionov korun .... doplietol som to .... aaach moja chyba

Reagovat
smazaný uživatel

matika ti asi velmi nejde co

Reagovat
rossoneri89

vyzera to tak ze nie ale na vysokej som matiku dal a je to cez 94 milionov len som sa zase zmylil

Reagovat
smazaný uživatel

700. pre Milita

Reagovat
Mihal

Milan: 32 Abbiati; 20 Abate, 13 Nesta, 33 Thiago Silva, 19 Zambrotta; 27 Boateng, 4 Van Bommel, 22 Nocerino; 28 Emanuelsson; 7 Pato, 11 Ibrahimovic.

A disposizione: 1 Amelia, 5 Mexes, 10 Seedorf, 23 Ambrosini, 25 Bonera, 70 Robinho, 92 El Shaarawy.

Allenatore: Massimiliano Allegri.

Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 8 Thiago Motta, 19 Cambiasso, 11 Alvarez; 22 Milito, 7 Pazzini.

A disposizione: 12 Castellazzi, 9 Forlan, 10 Sneijder, 20 Obi, 23 Ranocchia, 26 Chivu, 37 Faraoni.

Allenatore: Claudio Ranieri.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujímalo by ma, že odkiaľ má Gazzetta tie zákulisné informácie, že ako budeme hrať, to isté platí aj u AC Pretože iné médiá to tipovali všelijako.

Reagovat
Yanek

No dnes se trefili, ale jinak byvaji casto mimo. Alespon teda co se tyce nas.

Reagovat
smazaný uživatel

U nás zas bývajú presní takmer skoro vždy.

Reagovat
Votas

Zarate se nevejde ani na lavičku...fakt doufám, že v lednu půjde

Reagovat
Tsigi

Urby od první minuty mě zabije

Reagovat
Yanek

Reagovat
maras93

Taky mě to silně překvapilo, radši bych Seedorfa

Reagovat
lnterista

nevim nevim...ale uvidime a Alvarez v tak tezkem zapase napovi

Reagovat
cresposuper

Hlavne nech hrá zo stredu...

Reagovat
Dejwa

myslím si, že nebude

Reagovat
Lubinterista

Alespoň máme někoho na lávce, ten pohled na ní byl někdy hroznej

Reagovat
Lubinterista

místo palce jsem chtěl smícha

Reagovat
Inter Eterno Amore

chcem vidieť spotené dresy !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím vůbec co si přát asi si přeju remíz nebo výhru AC.

Reagovat
smazaný uživatel

Dvojka lepší i pro Vás.

Reagovat
smazaný uživatel

právě že lepší 1 pač pakby náskok byl na Vás 9 bodů což se ještě dá,AC stejně vyhraje titul toho nechytíme,budem bojovat s váma Neapolí a Udine o LM,takže radši 1

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že je zbytečné už teď říkat, že AC si jde pro titul, když stačí ve Vašem případě neztrácet zbytečně body jako dnes. Pořád se o scudetto s něma poperete, takže naše výhra by Vám pomohla.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ty už takto boj o Scudetto vzdávaš?

Reagovat
smazaný uživatel

určitě nemáme na to,to by Conte musel víc rotovat sestavu a už i konečně dávat prostor Krasičovi,Del Pierovi a Eliovi kteří mají určitě větší kvalitu.Prostě bude to boj aby se vůbec ukopala ta třetí pozice.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim,ze AC vyhraje 3:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám strach ani obavu pre derby. Nemám totiž mať ani z čoho

Reagovat
M11

takze jsi posrany az za usima

Reagovat
smazaný uživatel

No pri niektorých zápasoch tie obavy mávam, ale dneska rozhodne nie. AC ma rozhodiť nedokáže

Reagovat
smazaný uživatel

Byl bych nervozní moc důležitý zápas pro vás.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z 38. Prd je platné, že vyhráme tento, ak rupneme o ďalšie kolo s Laziom. I keď samozrejme, tu ide aj o prestíž, tak je to niečo viac. Ale čo sa týka počtu bodov, tak zisk, resp. strata je rovnaká ako pri iných 38 zápasoch.

Reagovat
sinter

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrajeme 2:0, Milanisti se už vidí pomalu s pohárem v rukách.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ze sestavy mě trochu bolí oči (mam strach ze Zambroty, ale snad si zahraje svoje dozadu a Urby znovu na AM, Prince vpravo ...uvidime), ale doufám že zaberem a kluci to zvládnou FORZA MILAN !!!

Reagovat
maras93

Už jen chvilka. Nemůžu se dočkat, věřím ve výhru.

MILAN PER SEMPRE !

Reagovat
smazaný uživatel

Něco mě říká že Inter vyhraje, v poslední době z nich čiší taková síla,ta sice nebude věčná zase příjde krize ale dneska bych řekl že ještě vyhrajou.

Reagovat
Shevchenko

Jinak Derby už 16 zápasů neskončilo remízou a v Serii A z posledních 21 zápasů remízou skončil jen jeden zápas. A věřím, že to bude pokračovat.

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

co to AS?? kdy se to bude dohrávat nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Milito tam do poločasu foukne dva fíky a druhá půle se bude dohrávat pod taktovkou Interu.

FORZA INTER!

Reagovat
lnterista

mate nekdo dobrej odkaz? nejlepe odkaz na ten odkaz (sopcast)

Reagovat
smazaný uživatel

Ide ti to? Mne to sploštilo obraz

Keď tak Channel - 111719 ,super kvalita

Reagovat
lnterista

kdyz dam fullscreen na tv tak to neni uplne ale neva...ta kamera v satne je super

Reagovat
smazaný uživatel

Ide ti to? Mne to sploštilo obraz

Keď tak Channel - 111719 ,super kvalita

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 116205

Reagovat
Yanek

MILAN PER SEMPREEEE!

Reagovat
maras93

Reagovat
smazaný uživatel

Jaaaj uz sa tesim dufam ze Urby nas milo prekvapy FORZA MILAN!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER !!!

Reagovat
cresposuper

FORZA RAGAZZI!!! VINCIAMO INSIEME!

Reagovat
Kepy_FCB

Dnes se kouknu i já!!! (kvuli choreu)

Snad u toho vydržím aspoń 20.minut

Reagovat
smazaný uživatel

Takýto podrývači nám tu ešte chýbali

Reagovat
rossoneri89

vydrz aspon do 21:30 potom to prepni na Barcu a ich nascvicene pady

Reagovat
Kepy_FCB

nezajímá mě

Reagovat
Kepy_FCB

nezajímá mě

Reagovat
smazaný uživatel

A zajtra by sa malo podľa Morattiho pokračovať v jednaniach o Tévezovi.

Reagovat
lnterista

Forza Inter!!!

jdeme do nich

Reagovat
smazaný uživatel

E' vero, ci sono cose piu' importanti di calciatori e di cantanti

Ma dimmi cosa c'è di meglio

Di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria

Ma poi non rompermi i coglioni

Per me c'è solo l'Inter.

A me che sono innamorato

Non venite a raccontare quello che l'Inter deve fare

Perchè per noi niente è mai normale

N è sconfitta nè vittoria

Che tanto è sempre la stessa storia

Un'ora e mezza senza fiato

Perchè c'è solo l'Inter.

C'è solo l'Inter, per me, solo l'Inter

C'è solo l'Inter, per me...

No, non puoi cambiare la bandiera

Ela maglia nerazzurra dei campioni del passato

Che poi è la stessa di quelli del presente

Io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano

Perchè c'è solo l'Inter.

...E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco

Lui diceva che la serie A è nel nostro dna

Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

C'è solo l'Inter, per me, solo l'Inter

C'è solo l'Inter, per me, per me...

C'è solo l'Inter, c'è solo l'Inter, c'è solo l'Inter, per me...

C'è solo l'Inter per me.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lubinterista

Forza INTER !!!

Reagovat
sansiro

Choreo super, FORZA MILAN!!!

Reagovat
GEGE

Magico San Siro

Reagovat
Lubinterista

máme nějaké měnící se choreo

Reagovat
SaianSupaCrew

Chlapi jsem v práci a SopCast tu nenainstaluju ani kdybch se posral a nerad bych si tenhle match nechal ujít, máte někdo nějáký alternativní stream ?? Díky předem

Reagovat
FORZAMILAN
Reagovat
SaianSupaCrew

Grazie amico

Reagovat
FORZAMILAN

prego

Reagovat
maras93

MILAN PER SEMPRE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA LOTTO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sa ukažte

Reagovat
FORZAMILAN

FORZA MILAN , FORZA DIAVOLI.......................

Reagovat
Kepy_FCB

minuta ti cha se moc nepovedla

Reagovat
rossoneri89

a pisknutie rozhodcu do pistalky sa povedla?

Reagovat
Kepy_FCB

taky ne, moc brzké

Reagovat
rossoneri89

ale ton pistalky bol v pohode ... nie?

Reagovat
Kepy_FCB

chorea ušla

Reagovat
SaianSupaCrew

Urby už na AM hrál ? jak si vedl ?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to inter zkoušel?

Reagovat
Nuno čomes

kousek no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lubinterista

forza inter

Reagovat
GEGE

kurva milimetrovy ofsajd

Reagovat
rossoneri89

tomu ver .... bol to o picny chlp ale predsa

Reagovat
GEGE

Samuel žluta

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

moc nechápu, že za něco takovýho žlutá není.

Reagovat
10

alibista rozhodčí, by ho pak totiž musel vyndat v 30. minutě

Reagovat
smazaný uživatel

je to možný

Reagovat
Yanek

Kurva to jsou sance

Reagovat
maras93

Škoda Boa

Reagovat
rossoneri89

skoda Boateeng ...

Reagovat
Lubinterista

hraje samuraj?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen to kolem Julia hučí.

Reagovat
Yanek

Ty centry Emanuelsona jsou uplne k hovnu zatim.

Reagovat
maras93

On celej Ema je zatim k hovnu mi přijde.

Reagovat
Yanek

JASNA KARTA!!!!

Reagovat
10

ani za tohle ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nekoukám od začátku. Inter opravdu dal regulerní kus?

Reagovat
Yanek

Pulmetrovy offside.

Reagovat
smazaný uživatel

no neviem neviem

Reagovat
smazaný uživatel

díky. Spadnul mi šutr ze srdce

Reagovat
rossoneri89

pol metrovy offside 2 hracov

Reagovat
rossoneri89

Ibra ... krasna paticka

Reagovat
smazaný uživatel

Milan zatim jasně lepší.

Reagovat
10

Ricky

Reagovat
smazaný uživatel

ABBIATI

Reagovat
FORZAMILAN

Abbiati ufff

Reagovat
GEGE

ABBIATIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
stas87

http://sportky.topky.sk/c/78513/fanusikovia-fiorentiny-sa-snazili-dostat-do-satne

to je to tam az take kriticke???cakal by som toto od palerma alebo catanie

Reagovat
rossoneri89

Grande Abbiati

Reagovat
smazaný uživatel

Aaaaaaaaa, Alvarez škoda.

Reagovat
Lubinterista

hovno abbiati, Alvarez

Reagovat
M11

Reagovat
Yanek

To urcite

Reagovat
10

vždyť ho trefil, kdyby to ten tragéd nerval přes levačku, tak Abbiati neměl šanci

Reagovat
smazaný uživatel

Boateng ma to delo i v levacce.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Kurva Marco už druhý!!

Reagovat
smazaný uživatel

van Bommel a jeho brvna v derby...

Reagovat
FORZAMILAN

břevnoooooo

Reagovat
Yanek

Tyvole.

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Ouuu. Pěkně Julio.

Reagovat
rossoneri89

bozeeeeee ... preco tyckaa

Reagovat
smazaný uživatel

Van Bommel už druhé břevno ve 2. derby

Reagovat
10

já bych tak strašně chtěl vidět rvačku Ibry s Mottou, nebo s Luciem

Reagovat
Yanek

S Mottou

Reagovat
smazaný uživatel

já bych si zase přál aby někdo Ibru pořádně srovnal jako jsem si to vzdycky přál u řepky ten by si taky zasloužil vždycky dvacku na čelo :)

Reagovat
Ragazzo d'oro

A kdo by Ibru dokázal srovnat prosimtě?

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra si podle mě dovoluje jen na slabší články na bijce by si nedovolil

Reagovat
rossoneri89

no jasne a Oguchi Onyewu??

Reagovat
smazaný uživatel

yuto by si s nim vytrel prdel

Reagovat
Ragazzo d'oro

Tak ten má katanu.

Reagovat
smazaný uživatel

a samurajsky mec

Reagovat
smazaný uživatel

bývalí blaugranas by se pobít nemohli. Nebo jo?

Reagovat
Yanek

Tak Ibra nikdy nebyl blaugrana v pravem slova smyslu.

Reagovat
smazaný uživatel

on není klubista v pravém slova smyslu nikde ...

Reagovat
Nuno čomes

Neotravuj tady s Barcelonou

Reagovat
smazaný uživatel

aby ti nepraskla žilka

Reagovat
smazaný uživatel

ibra by siel domov s placom

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
cresposuper

Škoda, zatial to hráme dobre, do druheho polčasu Wesa a hadam to vyhráme.

FORZA INTER!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zvýšiť presing a pôjde to Už keď sme presovali vyššie, bolo vidieť, aké majú veľké problémy. Takto sme utiahnutí a majú tam všelijaké rohy a podobné srandy a nikdy nevieš, kedy môže z toho padnúť gól. Obzvlášť u tých náhoďákov z AC.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Dobrý zápas. V druhé části poločasu se nám podařilo eliminovat pravou stranu Interu, která se zatím ukazuje společně se standartkamy jako jejich největší zbraň.

V druhém poločase se do hry musí víc zapojit naše pravá strana. Prince a Ignazio musí z Nagatoma udělat trhací kalendář.

Forza Milan!

Zatím mě hodně překvapuje Urby, který hraje nad očekávání. Pochvalu zaslouží i Patinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ricky môj mohol byť hviezdou a takto nič

Reagovat
GEGE

Zatim mi přijde,že je tam hodně chyb na obou stranách.Škoda špatných zakončení a smůle mohlo to byt veselejší.Urbyho bych viděl nejradši co nejdřív dolu a místo něho Clarence to by byla jíná.Parádní derby zatím

FORZA MILAN!!!!

Reagovat
GEGE

Jinak k sudímu.Zatim nechává dost volný průběh tak at se mu to nevymkne.Piska celkem dobře tak snad v druhém poločase neuděla nejakou chujovinu.A nechá vyhrát lepší tym(Milan)

Reagovat
Yanek

Jsme jednoznace lepsi, Inter az na tu jednu tutovku nevyprodukoval zhola nic, ale brani dobre. Od nas nejlepsi Van Bommel bez ohledu na to brevno, s prehledem to rozdava a kontroluje, Boateng se taky snazi. Na Pata hrajou pokazde dva hraci, ale presto je schopny ten mic podrzet a prihrat (viz ta jeho nahravka na brevno), je videt ze je hodne namotivovany. Dost se mi nelibi Emanuelson, ten kluk je horzne slaby v soubojich a poradny centr taky jeste nedal.

Chce to neustat v tempu a dat gol, mame na to. FORZA MILAN!!!!!!!!!

Reagovat
cresposuper

Jednoznačne lepší?

Reagovat
Yanek

Possesion: Milan 65% Inter 35%, kontrolujeme hru a mohli jsme uz klidne vest i o dva, vzdyt vy cekate jenom na brejky, Ranieri je pruhledny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
panca

videl jsem to od 15 minuty a zatim to je dost vyrovnany. Na kazde strane jedna velka sance. Pato dnes vic maka a hned se na to da koukat. Jen tak dal. Urby

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý zápas AC je lepší,už teď se těším na druhý poločas,kdyby to byla remízka nebudu se zlobit.Serie A je boží je tam vidět všechno kvalita,technika,vyspělost,emoce miluju tyhle zápasy!

Reagovat
FORZAMILAN

souhlas, a zažít to na vlastní kůži je něco neskutečnýho

Reagovat
smazaný uživatel

o tom nepochybuju Ať jde někam PL kde hrajou bezmozci a zápasy se tam hrají jen agresivitou,tohle je neskutečný pokoukání vidět profesora Ibru,Zannetiho starýho psa který je pořád boží krásný fotbal fakt jo.

Reagovat
FORZAMILAN

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

První půli měl v režii teda Milan, ale všechno se to odráží už od napadání útočníků na obránce. Ibra s Patem kolikrát donutěj naši defenzivu balón narvat někam do hajzlu, kdežto Milito s Pazzinim se zatáhnou a obránci AC mají strašně moc času na rozehrávku, díky čemuž vznikají všechny jejich nebezpečný akce. Přitom by stačilo, aby jeden útočník lehce napadal ty obránce, ať taky nemaj čas a musej to nakopnout. My pak ani neudržíme vzadu pořádně balón, když nás hned 3 hráči soupeře presujou. Milan taky samozřejmě víc šancí, prostě si koledujeme o gól. Škoda, že to Alvarez zazdil, protože by jsme dali gól z hovna. Snad v druhém poločase ukážeme něco dopředu.

FORZA INTER!

Reagovat
Lubinterista

Carlos tam chybí

Reagovat
CubONE

Skoda toho brvna, ale sme lepsi, Inter len caka, dnes to dame! inac Lucio aj ked hra za Inter, ja ho mam strasne rad...

Reagovat
Shevchenko

Začátek nic moc ale postupně jsme se do toho dostali. Dost mě štve, že ta spolupráce mezi Ibrou a Patem nefunguje, mohlo to vypadat úplně jinak. Urby se sice snaží, ale nemá na to. Mark už druhé břevno v derby a kdyby po tom Cesar skočil, tak by to Urby asi z té dorážky dal.

V druhém poločase ještě přidat a musí to tam padnout! FORZA MILAN !!! PER SEMPRE !!!

Reagovat
lnterista

skoda toho neuznaneho golu...je to vyrovnane AC aktivnejsi a vic sanci ale nemuzu si pomoct sance jsme meli vylozenejsi... samozdrejme plus neuznanej gol

stridani ricky - sneijder a pazzini-forlan

Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Alvarez je dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

No nejakú dieru do sveta tam nespravil a naviac dosral takúto megašancu.

Reagovat
10

novej Kaká...akorát mu neřekli, že nehraje za AC

Reagovat
smazaný uživatel

No stojí to Jovetičovi hrať v takom tíme, kde chcú hráčov napadnúť vlastní fanúšikovia?!

Reagovat
smazaný uživatel

Asi vykrystalizování celé té ne moc dobré situace . Viola je na tom fakt blbě až je mi jich líto

Reagovat
Lubinterista

Ať už Milan nebo Real, tak ty proužky dresy prostě przněj. Jsem rád, že máme Nike.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by mi někdo prosím vypsat zhruba tak 10 nejlepších italských fotbalistů do 25 let? dík moc

Reagovat
Lubinterista

Nerušit

Reagovat
smazaný uživatel

Abate

Reagovat
Votas

IL PRINCIPEEEEEEE

Reagovat
Ragazzo d'oro

ABATE? do prdele co to má být?!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

no grandiozní fail tohle to včíl LOL

Reagovat
terry

Diegol

Reagovat
Nuno čomes

DIEGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL KURVA JOOOOO JO JO !!!!!!!

Reagovat
stas87

stacilo malo a teraz by slavilo ac strasna chyba

Reagovat
FORZAMILAN

zrovna Abate sakra...............

Reagovat
smazaný uživatel

Militoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Abate

Reagovat
Lubinterista

popelniceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Lubinterista

Diego promiň

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

MILITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Rudy

GOOOL MILITO!!!

Reagovat
Shevchenko

Abate si vzpomněl na rok 2010, kdy nám taky posral derby.

Reagovat
smazaný uživatel

hned jsem si na to utkání vzpomněl

Reagovat
smazaný uživatel

Hele jenom Abate to neposral!!!

Reagovat
smazaný uživatel

teda Abate

Reagovat
smazaný uživatel

DIEGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
brenk

Ešte AC vyrovnať a bude to ideál.

Reagovat
10

všechny tři výsledky jsou pro fanouška Juve ideál

Reagovat
homeles8

Reagovat
brenk

Záleží, aké ambície má ten fanúšik. Buď sa dostať do čela, ale s Interom za chrbtom alebo byť druhý, ale mať zatiaľ od Interu pokoj.

Reagovat
sinter

Abate , Milito

Reagovat
Yanek

FORZA LOTTA VINCERAI NON TI LASCEREMO MAI!!!! FORZAAA MILAN!!!!!!!!!!

Reagovat
Lubinterista

Zanetti je všude tyvole

Reagovat
Nuno čomes

Komentátor: Zlatan Ibrahimovič. Where is he??

Reagovat
smazaný uživatel

neberte to ted jako rejpání ale ac nehraje hezkej fotbal :/

Reagovat
smazaný uživatel

IL PRINCIPE

Reagovat
Ragazzo d'oro

Proberte se!!

Reagovat
smazaný uživatel

"ako z hovna upliest bič" a.k.a "abateho karate" = 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

bud rad za Rickyho spalovaca

Reagovat
smazaný uživatel

taková hloupá chyba a obraz hry je rázem úplně jiný, doufám že to není ten rozdílový moment

Reagovat
Nuno čomes

Od Lucia rybičky fakt miluji

Reagovat
smazaný uživatel

Ibrahimovic VSECHNO zpomali.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

hrajem pres urbyho. Dobrej napad

Reagovat
10

Urby je protiváha k Rickymu

Reagovat
panca

on aspon hraje do otevrene obrany. To by urbymu sedelo o neco vic

Reagovat
smazaný uživatel

Ten to chce přidat druhý gól, Forza Nerazzurri

Reagovat
Yanek

Emanuelson na LB

Reagovat
CubONE

pokial si dobre pamatam, uz tam hral

Reagovat
Yanek

Vim, ze tam hral. Ale zrovna v takovem zapasu ho tam davat znovu, navic kdyz se na te pozici moc neosvedcil.

Reagovat
Nuno čomes

Na obou stranách zvláštní střídání..

Reagovat
10

u Interu celkem pochopitelný, snaha posílit tu levou stranu na Abateho s Princem

Reagovat
Nuno čomes

To jo, ale že dopředu posune Yuta, to bych nečekal..

Reagovat
Lubinterista

Yuto jde tvořit?

Reagovat
smazaný uživatel

Diego ještě jeden, ať mi vyjde tip.

Reagovat
Tsigi

Někdo by měl Scholes stylem zavolat Maldiniho do zbraně, dost by to vyřešilo levou obranu

Reagovat
Nuno čomes

To byla škodaaa.

Reagovat
Yanek

Nevime co s micem pred vapnem, tohle nevidim dobre.

Reagovat
brenk

Strašne mi to pripomína dnešnú snahu Juve dať druhý gól Cagliari.

Reagovat
smazaný uživatel

Clarence na plac , je potřeba trošku rozčeřit stojaté vody

Reagovat
smazaný uživatel

Ranieri Inter tak moc zvednul?

Reagovat
smazaný uživatel

Inter už to víc zabetonovat snad ani nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

Van Bommel takovej Roy z IT Crowd...

Reagovat
Yanek

TOTO NENI MOZNE!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Robinho ...

Reagovat
smazaný uživatel

ououu toš tohle zamrzí

Reagovat
CubONE

Stephan

Reagovat
smazaný uživatel

ououu toš tohle zamrzí

Reagovat
Nuno čomes

Julioooneeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Starej dobrej Seedorf. The man with a golden foot

Reagovat
GEGE

to snad není možné

Reagovat
smazaný uživatel

El Shaarawy

Reagovat
10

Robinho je zabiják jinak Faraon za pár minut předvedl víc, než Pato za celej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Pár minut? Pár sekund.

Reagovat
smazaný uživatel

No kde tady sudí viděl ofsajd?

Reagovat
Yanek

Sudi je mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Zanetti,

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ragazzo d'oro

Pane rozhodčí, běžte do prdele!!

Reagovat
Ragazzo d'oro

Ale teď vážně, kde tohle individum Moratti vyhrabal?

Reagovat
Yanek

Ja uz radsi nic nerikam, aby me zdejsi elita neuzemnovala ze placu. Vsechny fauly i nefauly pripiskaval pro Inter. Ale nechci to na nej svalovat, poslednich tricet minut bylo bidnych.

Reagovat
smazaný uživatel

vypni pocitac a prid o tyzden ked budes kludny a bez emocii

Reagovat
smazaný uživatel

Zanetti hraje opět jako král

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne Lucio, bylo to do ksichtu vid

Reagovat
Votas

YESSSSS

Reagovat
smazaný uživatel

Je to taaaaaaaaaaaaaaaaam!

FORZA INTEEEEEEEEEEEEER!

Reagovat
Shevchenko

Tak a je to v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se mi to nelíbilo, krom toho břevna jsme pomalu ani nevystřelili na bránu (tuším nějak 2 střely) a to je dost málo. Ibra dneska nebyl vidět.

Pochválil bych Bommela, Boatenga a stopery.

Inter podle mého názoru nezaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

Inter z posledních 8 ligových zápasů obdržel jen 2 góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana je teraz úplný luxus

Reagovat
smazaný uživatel

Grazie ragazzi! 3 body jdou tam, vydřené 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

La Grande Inter!!!

6. vyhra v rade a jasne sme ukazali kto je v Milane panom

Claudio Ranieri

Reagovat
cresposuper

Zanetti

Reagovat
Votas

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
smazaný uživatel

Defenziva dnes ale na jedničku, opět.

Reagovat
Nuno čomes

Úžasné

Reagovat
smazaný uživatel

na hovno, tohle sme měli minimálně zremizovat, inter nehrál nic extra...

Reagovat
Inter Eterno Amore

Oplatilo sa trpieť až do konca. Grazie RAGAZZI !

Reagovat
panca

tohle abate zadrbal ale vykon taky nic moc. Inter hral co potreboval a stejne mel vic golovek. Zaloha se mi vubec nelibi, bommel casto chybuje a urby to je kapitola. Utok taky zabitej. A nahradnici robinho se seedorfem

Reagovat
GEGE

Inter měl vic golovek jasně

Reagovat
panca

na to ze byl v utoku asi 5 krat a 3 krat velka sance. My? Robinha, ale tam uz nemel cas ani misto

Reagovat
panca

strely z dalky nepocitam

Reagovat
Nuno čomes

Směrem dozadu jsme se strašně stabilizovali, konečně se vrátil Maicon, ustálila se stoperské dvojice, navíc Zanetti strašně moc pomáhá dozadu. Dneska to všichni odmakali, jezdili po zadku a taky jsme využili zaváhání Abateho. Pazzo i když tam toho dopředu neměl moc, strašně bojoval, snažil se podržet balon a to je důležité.

Nejdůležitější je, že jsme to zvládli a trochu tu špici přitlačili. Každopádně jsem zvědav, jak to bude Ranieri stavět do budoucna, obrana je jasná, ael už se uzdravil Wes a druhý Diego.. Uvidíme. Forza INTER

Reagovat
Inter Eterno Amore

haluz vyhrať vonku pritom na domácej pôde

Reagovat
smazaný uživatel

Zanetti neskutočný, to snáď nie je ani možné, čo vo svojom veku dokazuje !!! Excelentný !!! Pupi Milito sa konečne chytil a začína strieľať jeden gól za druhým. Takto má vyzerať zakončenie pravého kanoniera !!! Vidieť AC na kolenách je na nezaplatenie. Skvelý pocit z troch dôležitých bodov z derby a na Udinese (3.miesto) už strácame len tri bodíky. A tá otázka komentátora, že kde je Ibrahimovič ma celkom pobavila No keď nie je na pokutovom bode, tak niekedy ani keby nehral. On sa dá vymazať ako v dnešnom zápase, len treba zvoliť na to správnu taktiku Pato v prvom polčase celkom zatápal, ale v druhom polčase sa pomaly ale isto začal vytrácať. Lucio, Samuel, Cambiasso, Zanetti úplne parádni v defenzívne a Il Capitano bol taktiež úžasný aj smerom dopredu. Netreba ale zaspať na vavrínoch, ale priviesť ešte nejakú fajn posilu, Tévez by bol parádny, ale vydržíme aj bez neho, ak nepríde. Sneijder sa vrátil po 2 mesiacoch a bolo už vidno, že vôbec svoje futbalové umenie nezabudol. Štvrtok treba jednoznačne Janov poraziť

Krásny večer

Reagovat
smazaný uživatel

Maldini byl pořád někde jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Maldini bol ale stopér.

Reagovat
Lubinterista

Zanetti lítá na ohromným prostoru

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden haluzacky gol a uz mas mokre slipy.. ach jaj

Reagovat
smazaný uživatel

Teším sa z výhry. Ak máš s tým problém, že oslavujem, že sme vyhrali, tak sa prepadni pod zem.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne skor vadia hlasky ako "AC na kolenach". Nerozumiem ako to mozes povedat, ved Inter nebol lepsim timom v tom zapase..

Reagovat
Yanek

Neres ho. Prohrali jsme derby, dostali jsme pres hubu a jdeme dal. Tohle nam muze jenom pomoct.

Reagovat
smazaný uživatel

ty sa na tom Zanettim na 100% robis a to denne

Reagovat
rossoneri89

MSGoo: ako dobre ...tesit sa z vyhry mozes aj ja som sa minulu sezonu tesil ale uz prestan tu stale vychvalovat Zanettiho .... uznavam je to velky frajer a vela toho dokazal ... urcite ho uznavaju aj viaceri ale odtial potial .... Vsetkeho vela skodi

Reagovat
Nuno čomes

1000. Forza Inter!!!

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
Votas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dejwa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

Reagovat
didosh

Z toho DiVaia mám respekt....

Reagovat
FuckT

Napoli !

Reagovat
smazaný uživatel

Natrávě !

Reagovat
didosh

Napoli!

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol hráva takto biedne stále?

Reagovat
FuckT

ee, a az tak biedne to nie je, mali sme uz asi 5 dobrych sanci, Bologna dala rychly gol ... Proti MC sme napr. biedne nehrali, ani proti Villarealu, ale ten bol s trapnej slabej spanielskej ligy, takze to sa ani nepocita ...

Reagovat
smazaný uživatel

2,8 na výhru Neapolu. Preberú sa po prestávke? Alebo to už zabalili alebo to je podplatené?

Reagovat
FuckT

neviem, chod si honit k Barcelone a drz picku ok ? Nikoho tu nezaujimas, a kym si budes honit, skus sa trochu poskrtit a ja budem dufat, ze ta postihne erotic asphyxiation

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
celeb

takto zle som este nevidel Neapol hrat, polovica hracov by si zasluzila v satni deku.

Reagovat
Yanek

Neuveritelne, co muze se suverennim a spickove posilenym tymem z minule sezony udelat LM. Jsem zvedavy pristi rok na Juventus, podle me se ta liga zase bude formovat do ctyr tymu, ktere budou na vrcholu (AC, Juve, Inter, AS) a pod nimi Neapol, Udinese, Fiorentina, Genoa.

Reagovat
FuckT

asi to tak bude, avsak, ak este nahodou uhrame LM, tak potom aj udrzime hracov, co by znamenal, ze kludne mozme pomyslat na najvyssie priecky ...

Aj ked LM je momentalne tak trochu fat away XD

Reagovat
Yanek

To rozhodne, vzdyt i ten Vargas nebyla nejaka druhorada posila, De Lauerntis ma velke ambice. Ja vam tu LM preju hodne a ten kadr na to klidne je, pri dobrem losu se muzete dostat daleko.

Reagovat
FuckT

jj, De Laurentis je sympaticky prezident a mozme byt radi, ze miluje SSC tak moc ako aj hovori, ale bohuzial, ak tento rok nebudeme 3, tak sa obavam, ze ti best hraci budu chciet hrat LM aj za iny tim, a s tym De Laurentis nic neurobi

Reagovat
celeb

z doterajsieho priebehu stretnutia je najlepsi polcas. Ake pekne cice chodia na fotbal v Neapole

Reagovat
celeb

Podla tipov z BAVIACEHO SA HLADISKA! to napolitanky otocia - ludia tipuju 3:1. Ale uz davno som nevidel take pekne zabery z hladiska. Vidno, ze tam je to spolocenska udalost, ktoru si nikto nenecha ujst. Rozmyslam, ci vobec sleduju ten fotbal.

Ale za divakov rozhodne

Reagovat
celeb

Je zarazajuce, ze takmer vsetci hraci Neapola robia stale tu istu chybu, a to, ze sa snazia nezmyselne dlho drzat loptu aj ked maju volneho dobre postaveneho spoluhraca. Pritom casto stoja na mieste, dribluju, az niekto pride a zoberie im loptu.

Reagovat
Masi

Sledujete někdo Neapol? Co proboha vyvádí?

Reagovat
celeb

od 65 minuty sa zacinaju pojmaly prebudzat zo zimneho spanku. Inak vyzera, ze je tam fakt kosa

Reagovat
celeb

tak snad to teraz vide! Ale aky kopec stastia s tou rukou.

Reagovat
celeb

*vyjde

Reagovat
celeb

Maggio out (jeden z najhorsich v belasom), Vargas in - tesim sa, horsie hrat nemoze.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Neapol je taaaak spatna,tolik nepresnych prihravek sem dlouho nevidel a to sleduju jen 2.polocas... :)

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutočná komédia ten Neapol

Reagovat
FuckT

stale lepsie jak Hollywood proti Espanyolu

Reagovat
celeb

nejake komplexy?

Reagovat
FuckT

ee, vobec, ale ocividne on, ked sa jebe na nas zapas, ktory nam absolutne nevysiel a picuje, ale ked sme vyhrali s Janovom 6:1, tak tu nebol, ani s Palermom ... ale teraz si pride rypnut ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mám Neapol rád a celkom im aj prajem, dnes som si našiel čas že si ich pozriem a oni predvedú toto

Reagovat
FuckT

,,|,,

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

tak dnes toho moc na pozeranie nebolo + ten vykon si lepsie pomenovanie nezasluzil. Mozno skor tragedia. A hlavne sklamali ti, co mali to muzstvo tahat. Dalsia remiza na krku, pohare sa vzdaluju, tak snad "aspon" postupia cez Chelsea.

Reagovat
stuff

neviete preco nehral ramirez od zaciatku?

Reagovat
celeb

Pandev a Dossena

Zvysok

Reagovat
celeb

*Pandev a Dossena

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele