Serie A - preview 1. kola

20.12.2011, 08:40, aktualizováno 21.12.2011, 09:07
Previews
Šlágr kola bude k vidění v Udinese, kam přicestuje Juventus - oba týmy se budou snažit zareagovat na včerejší výhru AC Milán. Zlepšující se Inter bude chtít potvrdit svou formu proti Lecce, AS Řím se představí na hřišti Boloni. Lazio se střetne s Chievem, Neapol změří síly s Janovem...
Udinese Calcio - Juventus FC  (středa 18:00)
První Juventus přijede na půdu třetího Udinese. Oba kandidáty na Scudetto dělí pouze dva body, vše je tedy otevřené - bitva o tři body a první místo může začít!

Každý tým se může pyšnit něčím speciálním. Pro Udinese hovoří zcela jasně domácí prostředí, kde ještě neprohrálo. A 'Stará dáma' pro změnu nenašla ještě žádného přemožitele. Jako jediný tým Serie A ještě neprohrál. Narušit tuto statistiku se pokusí právě silné Udinese, v čele s hvězdným Antoniem Di Natalem. Oba týmy se pyšní velmi silnou záložní řadou a tak bude zajímavé sledovat, který celek se bude po závěrečném hvizdu sudího Romea radovat.

Svěřenci Francesca Guidolina se právem pyšní domácí formou, ze Stadio Friuli se body nevozí. 'Zebrette' vyhráli všech sedm zápasů, vstřelili v nich dokonce dvojnásobek branek a obdrželi jen dvě. Tím drží rekord Serie A, coby na svém hřišti nejlépe bránící celek.

Trenér Guidolin s prozíravostí sobě vlastní předem vyvíjí tlak na soupeře prohlášením o skromných cílech domácích. Tato taktika většinou slaví úspěch, naposledy z toho ale tři body nebyly - v neděli hrálo Udinese další velmi těžký zápas s Laziem a remizovalo 2:2.

Juventus měl o poznání lehčí los, narazil na Novaru a dokázal ji v pohodě přehrát. Dvě branky v síti soupeře, žádný gól za zády Buffona. Antonio Conte vdechl do chřípí spícího obra nový impuls, tým hraje technicky s rychlými kombinacemi, ale někdy se mu nedaří snahu prezentovat brankami. V Neapoli a Římě remizoval a body by takto ztrácet neměl.

Udinese bude muset hrát bez vykartovaného Mehdi Benatii, Juventus postrádá Mirka Vučiniče, který je zraněný. Leonardo Bonucci a Arturo Vidal by měli opět nastoupit. Matriho účast je více než očekávána, na druhé straně se budou hráči i fanoušci spoléhat na kouzla nestárnoucího Antonia Di Nataleho. Je zajímavé, že v dosavadních setkáních těchto dvou celků vyhrálo domácí mužstvo jen pětkrát, hosté vyhráli 22 zápasů a zrodilo se 10 remíz. Jak dopadne klíčový duel tentokrát?
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Ferronetti, Danilo, Domizzi - Basta, Isla, Pinzi, Asamoah, Armero - Abdi - Di Natale
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Chiellini - Vidal, Pirlo, Marchisio - Pepe, Matri, Estigarribia
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.95 - 3.20 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atalanta BC - AC Cesena  (středa 20:45)
Atalanta by ráda na závěr roku přerušila pětizápasovou sérii remíz a konečně vyhrála - doma hostí osmnáctý tým soutěže Cesenu. Hosté ale nebudou chtít prodat svojí kůži lacino, koneckonců jsou ve velice dobré formě.

Domácí celek sice pravidelně boduje, ale pouze remizovat také není příliš dobré. Řeč je především o pěti posledních zápasech, kdy tým pokaždé bral po bodu. V důsledku toho mu patří patnáctá příčka s ošemetným pětibodovým náskokem před sestupovými vodami. Přesto ale panuje v Bergamu spokojenost, Atalanta začínala s bodovým odečtem a nebýt jeho, byla by v první šestce.

"Musím svým hráčům složit kompliment. Bylo to pro nás velmi těžké období, ale my ukázali velkou soustředěnost. Je před námi ještě dlouhá cesta, než budeme moci slavit, ale jsme na správné cestě a to je nejdůležitější," neskrýval radost z průběhu sezony trenér Colantuono.

Na posledním místě se dlouho krčela Cesena, ovšem to už neplatí. Tři výhry z pěti kol katapultovaly dosud beznadějně poslední Cesenu na osmnácté místo a záchrana je v tu ránu opět o něco reálnější. Cesena mohla bodovat i v posledním kole, kdy hostila Inter Milán, jenže na branku Ranocchii po hodině hry nedokázal nikdo z černobílých zareagovat.

"Prohrát s týmem jako je Inter, to se může stát. Důležité je, že jsme se na konci roku odrazili tím nejlepším způsobem," prohlásil Daniele Arrigoni, trenér Ceseny. Hosté by rádi potvrdili zlepšení i na stadionu Atleti Azzurri D’Italia, kde ovšem ještě nevyhráli.

Nerazzurri budou bez Capelliho, Brighiho, Tiribocchiho a jak je známo i Doniho (ten se nepodívá na hřiště pěkně dlouho). Ceseně zase schází Martinez, Colucci, Martinho a vykartovaný Comotto.
Atalanta BC - pravděpodobná sestava:
Consigli - Masiello, Lucchini, Manfredini, Peluso - Schelotto, Cigarini, Padoin - Bonaventura, Marilungo, Denis
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Antonioli - Ceccarelli, Von Bergen, Rodriguez, Rossi - Parolo, Guana - Ghezzal, Mutu, Candreva - Eder
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.25 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bologna FC - AS Řím  (středa 20:45)
Fanoušci obou týmů by si rádi rozbalili brzký vánoční dárek. O to se pokusí AS i domácí Bologna. Radost ale může mít jen jedna strana, která to bude?

Jean Francois Gillet, brankář Bologně, doufá, že jeho tým předvede skvělý výkon na hranicích možností a porazí Řím. Trenér Luis Enrique konečně nabízí atraktivnější fotbal, který přináší výsledky. Důkazem tohoto tvrzení budiž utkání s Juventusem a Neapolí. Zvláště druhý jmenovaný zápas skončil velkým překvapením, AS dokázalo se štěstím domácí tým porazit poměrem 3:1 a je sedmé.

Bolognu netrápí boj o přední příčky, i přes vzrůstající formu se ocitá jen tři body nad sestupovou oblastí. A ty tři body bude chtít získat právě z účtu AS. V minulém kole nestačila na Janov a brankář Gillet si uvědomuje, že ani teď to nebude jednoduché utkání.

"Čeká nás silný soupeř a náročné utkání. Ale uděláme vše, co bude v našich silách, abychom vyhráli. Hrajeme doma a chceme, aby se naši příznivci bavili," naznačuje v očekávání třetího domácího vítězství.

"Chtěli bychom tento rok dokončit s tím nejlepším možným výsledkem. Naším cílem je zachránit se a to co nejdříve. A abychom tohoto cíle dosáhli, musíme na sobě pracovat a zlepšovat se," uzavírá Gillet.

Řím minule ukázal svou vnitřní sílu, nevzdal se, ale se štěstím dokázal porazit favorizovanou Neapol. Cennou výhru opěvuje také trenér Luis Enrique.

"Teď zažíváme krásné časy. Hráli jsme velmi dobře, podle taktických plánů a domů jsme přivezli úžasný výsledek. Tohle je způsob, kterým by měl můj tým hrát každou hru," uzavírá Enrique.

Výsledek posunul římského velikána na sedmou pozici se stejným skóre jako jeho soupeř z Neapole. Další dobrou zprávou je, že k dispozici bude po jednozápasovém trestu Miralem Pjanič, ale také Gago nebo Angel. V útoku by opět měli nastoupit Erik Lamela s Pablem Osvaldem, podporováni kapitánem Tottim. Který tým ukončí rok 2011 lépe?
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Gillet - Raggi, Antonsson, Portanova, Morleo - Perez, Mudingayi, Kone - Ramiréz, Diamanti - Di Vaio
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Rosi, Juan, Heinze, Josè Angel - Pjanič, De Rossi, Greco - Totti - Osvaldo, Lamela
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.40 - 3.20 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Inter Milán - US Lecce  (středa 20:45)
Inter Milán se zdá být na vzestupu, třikrát v řadě bodoval naplno a i proti Lecce se očekává vítězství. Svěřenci Claudia Ranieriho by ještě rádi promluvili do bojů o titul, otazkou však zůstává, zda-li na to není příliš pozdě.

Výsledkově už to začíná být starý dobrý Inter Milán. Vyhrát třikrát v řadě, to se v letošní sezoně ještě nepodařilo. Nerazzurri porazili na domácí půdě Fiorentinu 2:0 a posléze vyhráli v Janově i Ceseně shodně 0:1. "Chceme se vrátit k bojům o první místa a abychom toho docílili, musíme pokračovat ve vítězstvích," prohlásil trenér Claudio Ranieri. Jeho svěřenci nejenže neprohráli, ale ani neinkasovali, což připomíná doby pod José Mourinhem. K takovému Interu je ale ještě daleko a ví to všichni, včetně trenéra.

"Stále nám chybí sebevědomí, v Ceseně jsme udělali několik chyb a jediné pozitivum bylo, že jsme vyhráli. Musíme nadále tvrdě pracovat, abychom vyřešili problémy, které máme," dodal Ranieri. Inter bude proti Lecce jednoznačným favoritem, doma tomuto soupeři podlehl naposledy před více než jedenácti lety.

Pokud jsme hovořili o vzrůstající formě Interu, platí to i o Lecce. To sice i nadále zůstává v sestupovém pásmu, avšak poslední výsledky naznačují, že by to nemuselo dlouho trvat. Především se zlepšila útočná fáze, Lecce nastřílelo ve třech zápasech sedm branek, ale kýžené body to nepřineslo. Naposledy tým remizoval 3:3 s Parmou, přestože vedl před koncem 1:3. "Vstřelit tři branky a nevyhrát, to skutečně pálí. Ale je to důvod, proč jsme v pořadí poslední, i když jsme dva poslední zápasy byli lepší," nechal se slyšet zklamaný trenér Arrigoni. Lecce bude na hřišti Interu jednoznačným outsiderem, zisk bodů by byl velkým úspěchem.

Inter bude postrádat stopera Chivua, brankáře Viviana, tvůrce Sneijdera a Jonathana. Hosté jsou na tom dokonce ještě hůře, na marodce jsou Ofere, Giandonato, Benassi, Mesbah, Bertolacci, Julio Sergio, Esposito a dlouhodobě vykartovaný Carrozzieri.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Lucio, Samuel, Nagatomo - Zanetti, Motta, Cambiasso, Poli - Milito, Pazzini
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Petrachi - Oddo, Tomovič, Ferrario, Cuadrado - Strasser, Obodo, Giacomazzi - Brivio, Muriel, Di Michele
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.27 - 5.00 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SS Lazio - Chievo Verona  (středa 20:45)
Olympijský stadion v Římě je plně připraven na zápas domácího Lazia s Chievem. Biancocelesti chtějí po remíze s Udinese opět na vítěznou vlnu a koneckonců proti Chievu k tomu mají ideální příležitost.

Lazio sehrálo v minulém kole veledůležitý zápas s Udinese, boj v popředí ligové tabulky skončil smírně 2:2 a spokojeni nakonec byly obě strany. Nicméně Lazio zůstalo na čtvrtém místě s dvoubodovou ztrátou právě na Udinese a čtyřbodovou na vedoucí Juventus.

"Jsem spokojen s naší současnou formou. Možná jsme mohli s Udinese vyhrát. To by byl důležitý krok k tomu, abychom je v pořadí přeskočili. Myslím si, že můj tým dal do náročného měsíce všechno, nemůžu si na nic stěžovat," neskrýval spokojenost Edy Reja, hlavní kouč Lazia. Koneckonců jeho tým bojuje o titul a v Evropské lize se mu podařilo probojovat do další fáze. Biancocelesti ale ještě musejí udělat poslední krok, k tomu, aby pořádně oslavili přechod roku, chtějí před vlastními fanoušky porazit Chievo.

Chievu momentálně patří jedenácté místo a severoitalský celek by určitě rád pronikl do první desítky. Po třech zápasech bez vítězství Fly Donkeys konečně zabrali a ve městě Romea a Julie porazili Cagliari, čímž se před něj v tabulce dostali. "Bylo to pro nás rozhodující vítězství. Teď musíme dát výsledkům kontinuitu a uhrát v Římě dobrý výsledek," apeluje na své svěřence trenér Domenico Di Carlo.

Lazio se bude muset obejít bez několika zkušených a pochopitelně klíčových hráčů Brocchiho, Del Nera, Makinwy, Berardiho, Marchettiho, Mauriho, Rocchiho a Sculliho. To Chievo je na tom o poznání lépe, do Říma neodcestují akorát Rigoni a Dramé.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Konko, Biava, Stankevičius, Radu - Gonzalez, Ledesma, Lulič - Hernanes - Klose, Cisse
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Sardo, Andreolli, Cesar, Jokič - Luciano, Bradley, Hetemaj - Sammarco - Pellissier, Théréau
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.75 - 7.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SSC Neapol - Janov CFC  (středa 20:45)
V předvánočním čase se v Itálii dohrává odložené první kolo a na Stadio San Paolo se potkají staří známí - Neapol změří síly s Janovem. Dalo by se říci, že situace je před vzájemným střetnutím vyrovnaná, nicméně mírným favoritem budou bezesporu domácí. Zejména kvůli domácímu prostředí...

Jinak se totiž Neapoli aktuálně příliš nedaří. Po remíze v Novaře přišla o víkendu další porážka, navíc od přímého konkurenta v boji o evropské poháry, AS Řím. Azzurri jsou tedy šestí s 21 body, Janov jich má stejně, ale je o dvě příčky níže.

Přitom zápas s AS Řím mohl dopadnout úplně jinak, kdyby Neapol proměnila některé ze svých šancí. Nestalo se tak, navíc ještě Partenopei přišli o Ezequiela Lavezziho, kterého svalové zranění ze hry vyřadí asi na měsíc.

Zatímco trenér Walter Mazzarri si po utkání stěžoval na rozhodčí, brankář Morgan De Sanctis viděl příčinu porážky jinde. "V posledních pěti zápasech jsme ztratili jistotu v obraně, která byla naší devízou v posledních dvou a půl letech," uvedl zkušený gólman.

Janov přijíždí do Neapole nabuzen výhrou nad Bolognou, díky které se svěřenci Alberta Malesaniho konečně odpoutali od středu tabulky. Že se tam ale okamžitě nevrátí, jisté nemají. Ze svého prvního gólu v italské lize se o víkendu radoval Lucas Pratto, a tak pravděpodobně dostane šanci i v Neapoli.

Ani jeden z útočníků, vyjma Palacia, si ovšem svou situací být jistý nemůže. Janov totiž dlouhodobě trápí střelecká potence, a tak už prezident Enrico Preziosi vyhlásil, že hodlá přivést nového útočníka - jmenoval Milita, Borriella a Maxiho Lópeze. Ani trenér Malesani neskrývá, že by někoho chtěl přivést. Vše pak korunoval sportovní ředitel Grifů Stefano Capozucca: "Chystáme se Malesanimu poskytnout hráče, co potřebuje."

Domácím bude chybět pouze již zmíněný Lavezzi. Také hosté přijedou bez klíčového muže ofenzivy, Palacia. Janov ovšem postrádá ještě také Birsu, Kucku a Bovoa.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Campagnaro, Cannavaro, Aronica - Maggio, Inler, Gargano, Zuniga - Hamšík, Panděv - Cavani
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Frey - Mesto, Granqvist, Dainelli, Kaladze - Merkel, Seymour, Constant - Jorquera - Pratto, Caracciolo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.53 - 3.70 - 6.75
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Novara Calcio - Città di Palermo  (středa 20:45)
O záchranu hrající Novara Calcio přivítá na svém stadionu Silvio Piola Palermo, které čeká velká premiéra pod novým trenérem Bartolem Muttim. Sicilané venku ještě nevyhráli a na půdě Novary také nic jiného než vítězství neberou.

Přibližme si nejprve situaci u domácí Novary. Nováček dokázal senzačně obrat o body Neapol a měl políčeno i na vedoucí Juventus, to se ovšem nepodařilo. Novara prohrála v Turíně 0:2 a znovu "spadla" zpátky na zem. S jedenácti body se Tesserovi svěřenci krčí na předposledním místě. Zápas s Palermem bude pro Novaru nesmírně důležitý, do vánoční přestávky by si tým rád polepšil a také daroval svým fanouškům dárek v podobě úspěchu.

V táboře Palerma bylo v posledních dnech pořádně živo, na vině je totiž další změna trenéra. Dalo se předpokládat, že série bez vítězství na hřištích soupeře velice znepokojí prezidenta Maurizia Zampariniho a tato slova se naplnila poté, co byl odvolán Devis Mangia. Jeho nástupcem se stal Bartolo Mutti a má před sebou nelehký úkol. Vždyť Palermo pod Mangiou hrálo dobře, ze Sicílie si vytvořilo nedobytnou tvrz a ani aktuální šestá pozice není k zahození, problémem byly zkrátka venkovní zápasy.

"Přijal jsem nabídku, protože věřím, že tento tým má hráče i možnosti na to být úspěšným. Každopádně nejde vše změnit přes noc, první věcí bude zlepšit psychický a duševní stav hráčů, aby se zvedli," rozhovořil se o nové práci nový trenér Sicílanů Bartolo Mutti. Ten se následně vyjádřil i k nelichotivé venkovní bilanci a střelecké impotenci. "Nedostat branek na hřištích soupeře je pro tým, jako je Palermo, překvapující," dodal Mutti.

Attilio Tesser se bude muset obejít bez Dellafioreho, Lisuzza a suspendovaného Centurioniho. Palermo je na tom obdobně, hrát nebudou Zahavi, Tzorvas, Hernandez a Pisano, všichni mají zdravotní potíže. Vykartovaný je navíc Pinilla.
Novara Calcio - pravděpodobná sestava:
Ujkani - Morganella, Paci, Ludi, Gemiti - Porcari, Radovanovič, Rigoni - Mazzarani - Rubino, Meggiorini
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Benussi - Munoz, Silvestre, Mantovani - Acquah, Migliaccio, Barreto, Bačinovič, Balzaretti - Iličič, Budan
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 3.15 - 3.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Parma FC - Calcio Catania  (středa 20:45)
Třináctá Parma chce i bez Sebastiana Giovinca tři body proti Montellově Catanii. Ta je devátá a v první desítce bude chtít určitě také zakončit fotbalový podzim.

Domácí výhru a tři body potřebují opravdu nutně, neboť poslední jejich vítězství datuje se do konce listopadu, kdy překvapivě porazili Udinese, aspiranta na titul. Domácí fanoušci se oprávněně zlobí na své svěřence, posledním důvodem k jejich počínání mohla být například remíza s Lecce. V divokém utkání Parma vedla, prohrávala a nakonec urvala bod v závěru utkání. Nevyrovnanost výkonů se poslední dobou velmi projevuje a Giovincova hvězda padá pod nedostatkem vstřelených branek, jimiž dřív Parmu táhl.

"Naštěstí, můj tým zareagoval včas a to je pozitivní ukazatel," míní Colomba. "Doufám, že fanoušci dokáží ocenit, že hráči odevzdávají své maximum. Potřebujíc cítit podporu publika a doufám, že tentokrát se nám podaří zvítězit," uzavírá Colomba.

Catania se zvedá, naposledy porazila Palermo v poměru 2:0 a před tím na hřišti Atalanty dokázala remizovat. V souvislosti s Catanií se probírá nejčastěji zimní přestup Maxiho Lopéze do AC Milán, coby alternativa za zraněného Cassana. Vše ještě může zkomplikovat Carlos Tévez. Právě na místě Lopéze bude nejspíš hrát Pablo Barrientos . Do základní jedenáctky se vrací stoper Spolli, pro karetní trest nebude hrát Gennaro Delvecchio.

"Svůj gól proti Palermu věnuji všem fanouškům. Chci se s nimi rozloučit a poděkovat za krásné chvíle. Nikdy totiž nevíte, co vám budoucnost nachystá," vrací se k zápasu Lopéz. "Nevím, kde po zimním přestupovém období skončím. Ale Catania mi bránit nebude, za což jí děkuji," otvírá některé možnosti argentinský střelec.

Za Parmu nenastoupí dvojice Morrone - Paletta, přidá se tak k Sebastianu Giovincovi. V obraně bychom naopak mohli vidět Fabiana Santacroceho, který se bude bít o své místo na slunci.
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zaccardo, Santacroce, Lucarelli, Gobbi - Valiani, Jadid, Galloppa, Modesto - Biabiany - Floccari
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Alvarez, Legrottaglie, Spolli, Marchese - Almiron, Lodi, Sciacca - Gomez, Bergessio, Barrientos
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.15 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Siena - ACF Fiorentina  (úterý 18:00)
Fiorentina minule remizovala s Atalantou, teď ale chce tři body. Proti stojí domácí Siena, která se zotavuje po prohře s Milánem.

Prezident Sieny Massimo Mezzaroma by rád viděl na svých hráčích zlepšení, nepohrdne ani třemi body. V utkání před domácími fanoušky hostí 'Fialky' a zisk bodů nebude rozhodně ničím snadným. V případě prohry by ale mohli 'Bianconeri' strávit Vánoce v sestupové oblasti. Na Cesenu, třetí nejhorší tým, mají náskok pouhých dvou bodů.

Čtyři porážky v řadě, to je poslední skóre týmu trenéra Giuseppe Sanniniho, naposledy prohrál se AC Milán poměrem 0:2.

"Tohle pro nás bude další klíčová hra," uvědomuje si Mezzaroma. "Hlavně co se týká útoku, tam potřebujeme být efektivnější a přesnější, abychom získali tři potřebné body do boje o záchranu."

Siena nedokázala vyhrát od konce října, kdy porazila celkem jasně Chievo. Veronský tým porazila 4:1 a zdála se být na správné cestě. Vše je teď ale jinak. V posledních čtyřech hrách dokonce ani jednou neskórovala.

Naštěstí pro Sienu, 'Fialky' mají podobný problém. Z jednadvaceti bodů ze hřišť soupeřů získali svěřenci trenéra Delia Rossiho pouhé dva, skórovali pouze jednou. V určitém smyslu je tedy favoritem spíše Siena. Fiorentina je na tom přece jen o něco lépe, patří jí patnáctá příčka a Siena na soupeře ztrácí jen body.

Alberto Gilardino dobře ví, že jeho spoluhráče čeká ještě mnoho práce, pokud chtějí přerušit jejich smolnou sérii jednoho vítězství za posledních šest zápasů.

"Pracujeme tvrdě, abychom se z této krize dostali. Nemůžeme přestat ztrácet ze zřetele naše cíle a počat si, až se karta obrátí. Je smutné, že jsme proti Atalantě ztratili dva body, protože to vítězství jsme opravdu potřebovali. Ale teď musíme nechat tento výsledek za sebou a vyhrát další zápas," dodává odhodlaně. Podaří se Fiorentině vyhrát?
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Brkič - Vitiello, Rossettini, Terzi, Del Grosso - Mannini, D'Agostino, Gazzi, Brienza - Calaiò, Destro
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Boruč - De Silvestri, Gamberini, Natali, Pasqual - Behrami, Montolivo, Vargas - Kharja - Gilardino, Jovetič
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 3.10 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Cagliari Calcio - AC Milán  (úterý 20:45)
AC Milán cestuje na horkou půdu do Sardinie a pokud zvítězí, opět se dostane před Juventus. Cagliari chce zase po poslední porážce bodovat, faktem však zůstává, že Milán nedokázalo nikdy porazit.

Cagliari vyšlo po třech zápasech bodově naprázdno, když odjelo s prázdnou z Verony. Svěřenci trenéra Ballardiniho nedokázali na severu Itálie ani vstřelit branku a aktuálně jim patří dvanácté místo. Získat body proti rozjetému Milánu bude nesmírně složité, Sardiňané na italského šampióna neumí - v novodobé historii ho nikdy neporazili.

Milánský gigant pokračuje ve skvělé jízdě italskou ligou a po víkendu se dostal na druhé místo. Rossoneri tak nedají Staré dámě oddychnout a jsou i nadále připraveni využít každé jejich zaváhání a dostat se do čela. "Můj tým už je trochu unavený. Musíme ale ještě vynaložit poslední úsilí a získat tři body. Doufám, že se ve středu v Udinese zrodí zajímavý výsledek, ovšem důležitější je naše vítězství," věří v další vítězství Massimiliano Allegri. Milánu se proti Cagliari dlouhodobě daří, avšak všichni vědí, že to bude těžký zápas, který v žádném případě nemůžou podcenit.

"Cagliari zrovna neprožívá dobřé časy, ale je to hrdý tým, který se bude chtít odrazit. Budeme potřebovat agresivitu, trpělivost a musíme být připraveni i na jejich protiútoky."

Tým Davida Ballardiniho bude bez zraněných Contiho, Neného, Astoriho, Erikssona a El Kabira, k tomu všemu ještě musí připočíst suspendovaného Biondiniho. Kompletní rozhodně nebude ani Milán, tomu i nadále chybějí Gattuso, Abate, Flamini, Cassano, Nesta a stoper Yepes.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Pisano, Canini, Ariaudo, Agostini - Sampaio, Nainggolan, Ekdal - Cossu - Larrivey - Ibarbo
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Zambrotta, Mexes, Thiago Silva, Antonini - Aquilani, Van Bommel, Nocerino - Boateng - Ibrahimovič, Pato
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 6.50 - 3.70 - 1.55
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC1596027:1133
2.AC Milán1594233:1631
3.Udinese Calcio1594220:931
4.SS Lazio1585224:1329
5.Inter Milán1572618:1823
6.SSC Neapol1556423:1721
7.AS Řím1563619:1921
8.Janov CFC1563618:1821
9.Calcio Catania1556417:2021
10.Città di Palermo1562716:1820
11.Chievo Verona1554613:1819
12.Cagliari Calcio1546512:1518
13.Parma FC1553718:2318
14.Atalanta BC1558219:1817
15.ACF Fiorentina1545615:1517
16.Bologna FC1543814:2215
17.AC Siena1535714:1614
18.AC Cesena153397:1612
19.Novara Calcio1525815:2711
20.US Lecce15231016:299
Bodové odečty
Atalanta BC-6za korupci

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (391)

Přidat komentář
Woods

AC vyhra 2:0 (ibra 2)

Reagovat
Mr.Jindros

Konečně - první kolo je tady.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Shevchenko

Konečně !!! Cagliari asi náš nejoblíbenější soupeř. 0:2

FORZA MILAN !!!

Reagovat
Tomanatura

Prosim SERIE B. Nutne potrebuju pujcit utocnika, ktery bude hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám jen Lopeze a Kozáka a dle gazzetty oba střídaj

Reagovat
smazaný uživatel

A co za něj nabídneš?

Reagovat
Tomanatura

nemam nic, momentalne, ale muzes si sam navrhnout budouci odskodneni.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám dvojici Di Michele, Pellissier, jednoho z nich ti půjčím, druhý bude dělat pátého útočníka, nechám tě vybrat. Dáš mi jednoho hráče, v kole, kdy si řeknu s tím, že ti to nesmí ohrozit počet hráčů v rozestavení a zároveň budeš mít v každé řadě jednoho chráněnce...

Reagovat
Tomanatura

ok, beru Pellissiera.

Reagovat
ryzskej

Hoši, co to hrajete za pařbu??

Reagovat
smazaný uživatel

Fantacalcio, v podstatě Fantasy football, ale s vlastními pravidly na vlastním fóru...

Reagovat
sosna

Atalanta a Lazio 1, Bologna 10. Vyjde?

Reagovat
Slejdy

tezko, AS 2

Reagovat
sosna

Ta fotka je hrozná.

Reagovat
smazaný uživatel

v čem?

Reagovat
sosna

Vím, že fotbal jsou emoce, ale tenhle moment je jako by Pato byl řiťopich a Boateng striptér, kterýho dostal k narozeninám.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě je boží !

Reagovat
FORZAMILAN

Doufám,že ta naše bilance s nima bude pokračovat,tři body,nic jiného.FORZA ROSSONERI

Reagovat
rossoneri89

dnes musime vyhrat min. 3 golovym rozdielom ale bez penalty.... dakujem FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

ac milano vihra kludne si na to vsadte tip 0 2 to je fakt ze vihra

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi taky dobra vYhra.

Reagovat
DelPiero137

To si robia srandu s tym Boriellom?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu... Ale vzhledem k tomu, že Římané chtějí peníze, tak to s největší pravděpodobností nedopadne, což mě uklidňuje.

Reagovat
DelPiero137

To pevne dufam. Nechapem naco ho chceme? Akoze zhaname utocnika co bude previdelne premienat sance?

A ako to bolo v lete ked sme o neho mali zaujem? Nechcel k nam ze nehrajeme LM alebo nas nepovazoval za velky klub, posun v kariere?

Reagovat
stuff

boriello, verim, ze je drist... nie je lepsi jak Iaquinta abo pokojne aj Toni... je to snad kacica..

Reagovat
smazaný uživatel

Snad je to jen nějaká novinářská znuděnost.... Mě by se líbilo, kdyby Marotta zabojoval o Drogbu

Teveze nechcu, v Torrese nevěřím.

Reagovat
lnterista

tak nam to konecne zacina...to byla dlouha pauza

hrozne se tesim na Alvareze to bude masina a verim ze Milito se zvedne a vystrili nam scudetto.

S AC si to rozdame o Scudetto...Juventus,AS,Neapol si to rozda o 3.flek. Udine moc neverim....

tak jdem na to a zacit doma vyhrou

Forza Inter

Reagovat
panca

Reagovat
lnterista

koukas na extraligu?

Reagovat
panca

Myslis tenis? Nene, uz jsem sám na tenise

Reagovat
smazaný uživatel

dva výsledkově povedený zápasy a už odsouváte Juve k boji o 3. flek...taky pěkný.

Reagovat
lnterista

spis nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

asi ne no..

Reagovat
smazaný uživatel

reaguje na to ze ide o prve kolo..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska musí být 3 body !!! Zítra doma 100% Udine smázne Juve a podzim je náš FORZA MILAN !!!

Reagovat
smazaný uživatel

přemýšlel jsem o 2, ale právě proto že Cagliari AC ještě neporazilo od toho dávám ruce pryč. Asi je na místě k tomu připočítat dost rizikový termín, který může znamenat laxní přístup některých opor AC. Díky za info! Čili NB, jinak ale GL všem, co do toho jdou za avg. 1,5

Reagovat
GEGE

V Cagliari to není nikdy jednoduché zkušený a sehraný tým výborný v defenzivě.Nicméně jsou bez kapitána lidra obrany a Biondiniho takže to máme dost usnadněné.Jejich ofenziva je navic letos tragická takže k vítězství bude podle mě stačit klidně i jeden gol.Podmě zakončit podzim výhrou a snad i vedením v lize.

FORZA MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

fakt..., 2.nejhorší útok ligy, až teď jsem si toho všiml. no Matri - no Fun, už dřív jsem si říkal, že je to letos taková no-name ofenzíva. aby to táhl Larrivey, to už je co říct..., na druhou stranu Matri s Acquafrescou ze začátku taky nezářili a Cagliari tam má letos zase dost mladých...

Reagovat
GEGE

Těšil sem se co předvede ten Ragatzu.Ze začátku vypadal slibně ale asi to nebyl žádný zázrak když ho poslali pryč.Jediná kvalita je tam Nene ale tomu to tam letos moc nepadalo navic přišla zranění a Larrivey je spíš lepší jako takový žolík.I bez útoku jim to ovšem v pohodě stačí na střed tabulky...

Reagovat
Mr.Jindros

Matrimu to s Cesenou ani Římem nesypalo a jinak nebyl skoro vidět, takže zítra snad Fabio základ... dal góla, mohl by bejt v laufu a týmu je herně prospěšnější.

Reagovat
Mr.Jindros

Mimochodem, přiznám se, že mi to úplně vypadlo - Mirko je zraněnej, že jo? Kdy že má být zpět?

Reagovat
brenk

V januári, myslím, že by mal stihnúť už prvý zápas, ale nie som si istý.

Reagovat
Yanek

Mexes nejspíš zase na lavce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Serie A nemnohla začít líp než toskánským derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jednoznacne vyhra potrebujeme ju!!! Juve zavaha a sme tam kde patrime!!! FORZA MILAN!!!

Reagovat
miguel bain

Autor má tuhle přehřátou fotku asi hodně v oblibě.

Reagovat
Shevchenko

CAGLIARI: Agazzi, Pisano, Canini, Ariaudo, Agostini, Ekdal, Nainggolan, Thiago Ribeiro, Cossu, Ibarbo, Larrivey.

MILAN: Abbiati, Bonera, Mexes, Thiago Silva, Taiwo, Aquilani, Ambrosini, Nocerino, Boateng, Ibrahimovic, Robinho.

FORZA MILAN !!!

Reagovat
cresposuper

Thiago, Cossu, Ibarbo a Larrivey naraz na ihrisku Navyše proti Milánu... To som zvedavý, ako to budú hrať.

Reagovat
panca

hodne zajimava obrana a pato zase na lavicce. Je to s nim spatny

Reagovat
Yanek

Schýzoval jsem zbytečně...

Reagovat
smazaný uživatel

NOOOOOOOOCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!

Reagovat
rossoneri89

Nocerinoooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Noceeeeeeee

Reagovat
panca

to byl vlastni ne?

Reagovat
GEGE

jj byl Pisano...

Reagovat
rossoneri89

bol ale to nevadi ..... aj tak to bol gol Nocerina

Reagovat
Shevchenko

Ten byl vlastní.

Reagovat
Shevchenko

Robinho

Reagovat
FORZAMILAN

NOCE+BINHO

Reagovat
smazaný uživatel

ten Taiwo mi robi vrasky

Reagovat
Yanek

Cagliari hraje zatím hodně dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

hraju ale my im pomahame ta smiesna obrana a zaloha ktora nepodrzi loptu je des

Reagovat
GEGE

Abbiati is back

Reagovat
smazaný uživatel

Abbiati je nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Mexes dnes zkouší ??? Grande Abi !!!

Reagovat
cervo

ten Noce je ake dinamo

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri už se na to asi nemůže dívat stejně jako ja to je dnes otřesné

Reagovat
smazaný uživatel

Taiwo s Mexesem.. Tohle jestli má být budoucí pilíři v obraně AC vedle Thiaga tak to potěš...

Reagovat
rossoneri89

Mexes odohral 2 skvele zapasy, dnes mu nieco nevyslo a hned ho zatracujes?? ...

Reagovat
smazaný uživatel

odehrál 2 poslední skvělé zápasy.. hmm a ty zápasy předtím?

Reagovat
Yanek

Super, pojďme ho hodnotit podle jednoho zlého roku a předchozí jakoby neexistovaly. Udělá jedno pochybení a ty se můžeš posrat.

Reagovat
smazaný uživatel

jednoho zlého roku aha.. a co ty předešlé extra špicové roky v AS? Jedna sezóna, kdy je hoden velkokluvu a pak další sezóna kdy kouká na hřiště z lavičky..

Reagovat
rossoneri89

vsak bol 8 mesiacov mimo .... nato hraje dost dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nebyl Abbi bůh, tak by ho těch 8 měsíců omlouvalo?

Reagovat
rossoneri89

samozrejme nie .... ale to je minulost .... v AC odohral po dlhom zraneni 3 zapasy ... v 2. hral skvelo a v jednom slabsie .... netreba nad nim uz lamat palicu

Reagovat
smazaný uživatel

To skvěle bude určitě na LM stačit...

Reagovat
rossoneri89

ak odohra tak ako proti PLzni (okrem posledneho golu) tak so Silvom preco nie

Reagovat
smazaný uživatel

Taiwo dozadu zatial neurobil chybu a dopredu si myslim nema kam nahravat stale je to prehustene a staticke...bez pohybu ..tak len nakopava lopty dopredu

Reagovat
smazaný uživatel

Taiwo dozadu neurobí chybu, jelikož zpátky jenom vyklusává...

Reagovat
smazaný uživatel

Problem je ten ze dokial bude hrat zaloha tak ako hra dnes tak sa mozu obrancovia aj pokakat...

Reagovat
cervo

mame problemy, ak hra niekto s nami rychlu hru, napada pri rozohravke... dufam, ze to Max vidi a nieco s tym do februara spravi, pretoze presne takto bude na nas hrat aj Arsenal... teraz sa ukazuje ako nam chyba hrac typu Seedorfa, ktory vie spomalit hru, podrzat loptu

Reagovat
smazaný uživatel

My ale potrebujeme tu hru zrychlit nie zpomalit...

Reagovat
cervo

my potrebujeme skor niekoho v strede, kto nebude iba vystrasene odkapavat loptu

Reagovat
Yanek

Není moc normální ten Cossu...

Reagovat
smazaný uživatel

Inak myslim si ze je to aj o Allegrim..zda sa mi ze dava take prikazy hracom a taku taktiku hra ze na opatrnu hru....nedovoluje hracom moc slobody....preto su daktory tak pribrzdeny...ale mozno sa mi to iba zdá.... Inak myslim si ze taky Merkell ci Strasser by zahrali aj lepsie nez Aquilani ci Ambro...

Reagovat
smazaný uživatel

Hraci hraju ako keby im veznili rodiny a dostali prikaz ze ak nebudu hrat opatrne tak zomru..hraju jak dosr*ty ....

Reagovat
GEGE

Ibarbo si to dobaře dává...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak som kludny...je to iba 1. kolo ono to este pojde

Reagovat
smazaný uživatel

Kde se ten humor v tobe bere? Musime se rychle oklepat, protoze tohle by nam na Arsenal nestacilo a hlave by mel uncle Fester posilit zalohu!!! To co predvadi Ambrosini a Aquilani je otresne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to kazdopadne...Ambro je tuto sezonu uplne mimo..tam je jasna volba (zatial bez posily) van Bommel, a Aquilani vie podat aj o nieco lepsi vykon ale bohuzial to nie je ziadna extratrieda...Toho zaloznika by bolo potreba kupit no...ale ako som pisal vyssie taky Strasser ci Merkel by tiez mohli dostat sancu..nemyslim ze by boli horsi

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, bral bych, ale Montoliva a Sandra, to by bylo oživení pro zálohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je jasne ze aj ja by som bral nejake velke mená a extra hracov ..uvidime ako su na tom financie..

Reagovat
panca

milan to zase jednou prisel odchodit. A ibra v tom ofsajdu si dela srandu. Jsem u vapna a on se proste nevrati

Reagovat
smazaný uživatel

tohle mě teď taky totálně vytočilo to je zase jednou nasazení....útočíme a on uděla jeden náběh, nedostane balon a konec? nehraju...nedali ste mě to do nohy naserte si ?

Reagovat
Yanek

Bude to ještě zajímavé. Cagliari hraje hodně aktivně, to počasí tomu taky moc nepřeje. Jsem zvědavý, jak nastoupí do druhé půle...

FORZA MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zatial hra slaba ale dufam ze tie 3 body vykopeme FORZA MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

inak nemate niekto link na AC????

Reagovat
Shevchenko

sop://broker.sopcast.com:3912/111686

Reagovat
smazaný uživatel

to je lepší

Reagovat
smazaný uživatel

já se dívám tady, nic moc ale lepší než nic

http://www.sportlemon.tv/v-2/14/56/v-345614.html

Reagovat
smazaný uživatel

zatim to je otřesnej výkon z naší strany...forma je definitivně v hajzlu, jsem zvědavej jak zvládnem 2.poločas

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra, Ambro dolu - Pato, Seedorf in

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Shevchenko

ZLATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
Yanek

ZLAAAAAAAAATAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
rossoneri89

Ibrakadabraaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
panca

lazy ibra

Reagovat
GEGE

IBRAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Shevchenko

Ibra ve velkém stylu.

Reagovat
panca

ibra udelal 3 rychly kroky a uz se mu z toho toci hlava

Reagovat
smazaný uživatel

už ho to nebavi

Reagovat
smazaný uživatel

Prave pre toto je on rozdielovy hrac...a nepostradatelny...Ani jeden z utocnikov AC zatial nedosahuje jeho level...alebo skor ani jeden hrac AC....az na Thiaga...

Reagovat
Woods

... Ibra kral serie A.... ako si povedal, pre AC nepostradatelny hrac

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
Woods

pod Zlatane este jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Nainggolan je výbornej..., Cellinových 100 mega je možná trochu moc, ale cena mu každopádně roste

Reagovat
GEGE

Kdo ho uloví tak si bude piskat...

Reagovat
smazaný uživatel

bral by som ho do AC vyborny hrac

Reagovat
smazaný uživatel

2 polcas bol lepsi z nasej strany Ibra zase ukazal ze je proste nepostradatelny pre AC 3 body su doma teraz je na rade Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bude sakra těžký zápas . Nic méně 18 00 konečně super čas pro pracující lid .

Reagovat
smazaný uživatel

Cesena si odveze alespoň bod z Bergama. Atalanta sice doma neprohrála (3-4-0), ale taky se skóre 7:4, což značí gól na zápas 0:0 nebo 1:1

Pinna: Cesena+ 0.5 @ 2.05

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.ifortuna.cz/cz/novinky_preview/bergamo_cesena.html

na druhou stranu je fakt, že Cesena venku taky zrovna neexceluje 7 zápasu, 6 bodů za dvě hubené výhry 1:0 a skóre 2:8, čili v těch dalších 6 zápasech si ani neškrtli Teď je to ale stejně jedno, když už to je naložený...

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

moc se tesim..

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávám něco jak v Neapoli. Nejsme připraveni na soupeře s tímhle rozestavením, na druhé straně asi neexistuje obrana, proti které se neprosadíme.

Reagovat
M11

doufam ze se Conte poucil z Neapole.. ikdyz podle toho co se pisou za sestavy tak asi ne .. nicmene nam dnes nejak verim.. plne obdivuji a respektuji Udinese ale verim ze zvitezime.. Giaccherini pojd

Reagovat
Shevchenko

[/i]

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej pokus :)

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo, co je se Santonem?

Reagovat
smazaný uživatel

Je v Newcastlu. Posl. dva zápasy byl v základu a měl by hrát i dnes, pže je několik beků mimo hru (Taylor, Guthrie)

http://www.sunderlandecho.com/sport/football/newcastle-united/davide_santon_is_ready_to_take_his_newcastle_united_chance_1_4075494

Reagovat
smazaný uživatel

Tohodle Santona jsem nemyslel, přesto díky moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

tak ze by torres?

Reagovat
smazaný uživatel

Roma podme tento rok zakoncit vyhrou ! Vlci podmesi pochutnat na bolonskych spagetach....F...O...R...Z...A... R O M A ROMA ROMA ROMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ROMAAAAAAAA Roma Roma Roma

core de 'sta citta

unico grande amore

de tanta e tanta gente

che fai sospira

Roma Roma Roma

lassace canta,

da 'sta voce nasce n'coro

so' centomila voci

chai fatto 'nammora

Roma Roma bella

t'ho dipinta io,

gialla come er sole

rossa come er core mio

Roma Roma mia

nun te fa 'ncanta

tu sei nata grande

e grande hai da resta

Roma Roma Roma

core de sta citta

unico grande amore

de tanta e tanta gente

m'hai fatto 'nammora

AS ROMA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Se těším, jak se vám ty špagety vzpříčí v krku a jak je budete blít. Jedno náhodný vítězství a zase křídla jak Jumbojet...

Reagovat
lnterista

ale jo zvracet spagety jim preji...i ryze je dobra

Reagovat
Yanek

Od fanouška Juve to fakt sedí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

My sme mali aspon viac nahodnych vitazstiev

Reagovat
Yanek

Tak tebe jsem zrovna nemyslel...

Reagovat
smazaný uživatel

airbus

Reagovat
smazaný uživatel

blit mozes teraz ty pod mogimu nove trenirky do basy doniest ,za par dni uz styri osral...

Reagovat
smazaný uživatel

malo smajlikov

Reagovat
smazaný uživatel

Na FC Juventus píšou trojzubec Pepé - Matri - Quagliarella . Zajímavé , ovšem krom Fabia málo technické . Takže asi sázka na odhodlání a pracovitost .

Reagovat
czech_mira

mají Spurs každý zápas vyprodaný? příp. který klub v premier league nemá? díky za radu

Reagovat
smazaný uživatel

najdi si to na soccer stats a ne pod italskou ligou

Reagovat
Lubinterista

6666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666

6666666666699999999999996666666666666666666666999996666666999996666666666666666

6666666666666999999999666666666666666666666699999999966699999999966666666666666

6666666666666999999999666666666666666666666999999999996999999999996666666666666

6666666666666999999999666666666666666666669999999999999999999999999666666666666

6666666666666999999999666666666666666666666999999999999999999999996666666666666

6666666666666999999999666666666666666666666699999999999999999999966666666666666

6666666666666999999999666666666666666666666666999999999999999996666666666666666

6666666666666999999999666666666666666666666666666999999999996666666666666666666

6666666666666999999999666666666666666666666666666669999999666666666666666666666

6666666666666999999999666666666666666666666666666666699966666666666666666666666

6666666666699999999999996666666666666666666666666666669666666666666666666666666

6666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666

6666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666

6669999996666999999666699999966699999999999999666999999999999666699999999999666

6669999996666999999666699999966699999999999999666999999999999666699999999999996

6669999996666999999966699999966666669999996666666999966666666666699996666669999

6669999996666999999999699999966666669999996666666999966666666666699996666669999

6669999996666999999999999999966666669999996666666999999999666666699999999999966

6669999996666999999699999999966666669999996666666999999999666666699999999999666

6669999996666999999669999999966666669999996666666999966666666666699999669999966

6669999996666999999666699999966666669999996666666999966666666666699999666999996

6669999996666999999666699999966666669999996666666999999999999666699999666699996

6669999996666999999666699999966666669999996666666999999999999666699999666669999

6666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666

1) Ctrl - A

2) Ctrl - F

3) Najít: 9

4) Press: zvýraznit

5) Taky jsem si chtěl vyskoušet nějakou pičovinu

Reagovat
Dejwa

Reagovat
lnterista

nadhera...konecne neco co ma uroven

Reagovat
Shevchenko

Pičovina to je, ale vypadá to fakt dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow

Reagovat
M11

tohle ovsem je na urovni

Reagovat
smazaný uživatel

mne to nejak nejde..

Reagovat
One-Real

hmm mam hned dva problemy, zaprve nevim kde najit to zvyraznit -.- a za druhe jakmile dam to A a pak F a hledam 9ku tak se mi to sedive odklikne zpet

Reagovat
Lubinterista

A prohlížeč? Já používám lišáka a nevím jak to funguje jinde.

Reagovat
FORZAMILAN

Nevím,o čem je řeč,nic nevidím.Používám Operu..........

Reagovat
smazaný uživatel

růžová

Reagovat
Shevchenko

Tak pome Udinese !! Aspoň remíza.

Reagovat
lnterista

ja nevim komu mam neprat...

remiz bude asi idealni

Reagovat
Mr.Jindros

No, bude to boj...

Reagovat
Mr.Jindros

0:1 to skončí...

Reagovat
SqueeZy

Taky vám ty nejlepší sopcasty (1750 Kbps) jedou ve smyčce? Pořád dokola první dvě minuty..

Reagovat
homeles8

kde ty sopcasty jsou?

Reagovat
Shevchenko
Reagovat
homeles8

díky moc

Reagovat
homeles8

mě zase sere sopcast :-(

Reagovat
SqueeZy

Kurva Claudiooooo tlačil jsem to tam očima

Reagovat
Il Architetto

GIGI ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Matri ma tvar ako dieťa.....iritujuce

Reagovat
smazaný uživatel

? keby si videl aku zensku ma za priatelku, aj ty by si chcel mat taky kiddo face

Reagovat
smazaný uživatel

Tak baby ze vraj letia na take detske tvare...a hlavne je to znamy futbalista s velkym balikom penazi ...tak sa da lahko najst sexi priatelku Ale pre mna je ten jeho ksicht iritujuci

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimtě..ta jeho přítelkyně má více peněz než on..!

Reagovat
smazaný uživatel

No to neviem neviem...

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimtě..ta jeho přítelkyně má více peněz než on..!

Reagovat
smazaný uživatel

tak on je v taliansku dost za playboya uz dlho,este ked hraval za cagliari a nemal este tolko penazi ani slavy

napr. jeho priatelka(neviem ci aktualna) http://www.moejackson.com/2011-bikini-pics-alessandro-matri-definitely-has-fun-with-federica-nargi-0630?page=0,1

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm pekna je no Hovorim baby-face zeny zeru

Reagovat
smazaný uživatel

ale futbalistu som este nevidel zeby mal skaredu priatelku,to je tiez pravda.

Mozno len Alexandre Pato, ta Barbara sa mi vobec nelubi,ona je taka MILF skor

tu je viac fotiek futbalistov s priatelkami http://www.facebook.com/pages/Každodenné-fotky-zo-života-futbalových-hviezd/218772828149059?ref=ts

Reagovat
smazaný uživatel

hm a vsetci cierni maju biele priatelky

Reagovat
smazaný uživatel

To je normalne....Cernosi letia vacsinou na biele blondky....to je pre nich take tropicke ako pre nas cernosky

Reagovat
smazaný uživatel

Dobra stranka.. A Barbara sa ani mne az tak nepaci..ako ujde ale pripomina mi stale svojho otca ..ako vyzorovo

Reagovat
smazaný uživatel

Tagliavento je rozhodca..no boze moj

Reagovat
Mr.Jindros

Matri ven...

Reagovat
brenk

Úplne z formy...

Reagovat
M11

hruza opet

Reagovat
stuff

smerom dopredu tam zatial nikto nevynika

Reagovat
stuff

zatocit priamo!

Reagovat
smazaný uživatel

Di Natale je castejsie v offside nez Inzaghi zvykne byt

Reagovat
DelPiero137

Zdalo sa mi alebo tesne po odpiskani pustili na chvilu God save the Queen?

Reagovat
brenk

Ťažký zápas, ani jeden tím sa nedostal k žiadnej tutovke, v obrane je to zatiaľ veľmi slušné, v útoku to ale chce zmeny, Pepe hrá podľa mňa slušne, Matri úplne z formy a Estimu táto pozícia krídelného útočníka až tak nesedí, uvidíme, ako sa rozhodne Conte

Reagovat
Mr.Jindros

Juventus samozřejmě jednu megašanci měl, a několik dalších nebezpečných situací.

Reagovat
brenk

Akosi sa neviem rozpamätať...

Reagovat
DelPiero137

Ale boli tam naznaky a nebezpecne momenty, aj ked som to videl len od 30min...

Reagovat
Mr.Jindros

Claudio měl volnou střelu ve vápně. Nikdo kolem něj nestál.

Reagovat
brenk

Je to možné, občas som od toho musel odbehnúť...

Reagovat
stuff

zatial je to skor kopana ako futbal... chyba tam este niekto od koho by hrozilo priame ohrozenie ako od Mirka... Esti to podla mna nesplna... treba tam niekoho supnut, kto to rozhybe, eliu abo fabia...

Reagovat
brenk

Myslím, že Fabio pôjde čoskoro na pľac, nasledovať ho bude aj Giacherini...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, hráči Juve se v těch dresech musí cítit opravdu mužně

Reagovat
Mr.Jindros

Růžová je pro Juve historicky významná barva. Kromě toho ty dresy jsou pěkný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, chápu to. Ale prostě růžový dresy prostě nemusím... Nepřipadá mi to moc mužský.

Reagovat
M11

200. JUVE

Reagovat
M11

Matri dolu..

Reagovat
Mr.Jindros

A to rychle...

Reagovat
M11

hrajem ale

Reagovat
stuff

tak ale uz striedajme!

Reagovat
smazaný uživatel

Matri out... Quagliarella in...

Reagovat
Mr.Jindros

Na co do kundy Conte čeká?

Reagovat
M11

jeho klasika

Reagovat
M11

tezkopadne.. strojove.. bez napadu.. oziv to Antonio

Reagovat
Il Architetto

Matri ty si vůůůl.

Reagovat
stuff

pepe sa davnejsie neprechadzal po strate lopty

Reagovat
brenk

Na Matriho sa nedá pozerať...

Reagovat
Pipo123

Chiellini mi je strašne nesympatický

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

jn hrozný troll....

Reagovat
M11

Reagovat
GEGE

jn hrozný troll....

Reagovat
smazaný uživatel

Matri je tak hrozne marnej...

Reagovat
M11

vse konci u Matriho tak doprdele uz necekej

Reagovat
smazaný uživatel

ZASE MATRI VYPADNI Z HRISTE TY MAGORE

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

mam ho rad, ale vzdycky sem byl presvedcenej, ze Fabio je lepsi...

Reagovat
stuff

podla mna su uplne odlisny typ utocnika, tazko porovnavat...po striedani som tiez volal, som iba proti forme komentara... nic v zlom

Reagovat
smazaný uživatel

nechal sem se unyst proste kdyz podelal uz 15. mic za sebou....

Reagovat
Mr.Jindros

KURVA MATRI DO PICI AT SI Z TOHO HRISTE PRYC

Reagovat
smazaný uživatel

Matri zatím výkony hodné Caglari...., a Estiga krom zápasu proti marné Fiorentině předvedl někdy dobrý výkon na křídle?

Reagovat
Mr.Jindros

Ne.

Reagovat
Il Architetto

Tohle mělo přijít dřív!!!

Reagovat
brenk

Fabio to tam rozhýbe snáď.

Reagovat
Il Architetto

To je ono Fabio, zkoušej to!

Reagovat
stuff

no, este aj za estiho niekoho...

Reagovat
brenk

Esti si stráži Islu, preto hrá.

Reagovat
M11

Lichtak ma taky utlum.. delsi dobu

Reagovat
brenk

Vždy si ale odpracuje svoje...

Reagovat
Mr.Jindros

Tak za něj nemáme náhradu a on tam není primárně od toho, aby dával góly.

Reagovat
M11

nic takoveho nerikam.. jen ze to neni on ze zacatku sezony

Reagovat
Mr.Jindros

Příště trojzubec Pepe - Fabio - Alex ... jestli to Contemu nedojde po dnešku tak už nevím kdy.

Reagovat
brenk

Nabudúce snáď už bude Mirko, teraz vidno, ako veľmi nám chýba.

Reagovat
stuff

Reagovat
10

Mirko, už se uzdrav...

Reagovat
DelPiero137

Ja by som bol zvedavy na zapas keby hral Fabio od zaciatku a Giacch na kridle...

Reagovat
Mr.Jindros

V té první půli bychom jeden dva dali... kdyby, kdyby....

Reagovat
Yanek

Takže podzim na prvním místě, sice jen o skóre, ale i tak. Paráda, spokojenost. FORZA MILAN!!!

Reagovat
brenk

Nepočíta sa vzájomný zápas?

Reagovat
Shevchenko

Jak by se mohl počítat, když se hrál jen jeden na to na hřišti Juve?

Reagovat
smazaný uživatel

ano počítá ale až na konci sezony.Uvidíme když dojde na vzájemný zápas jsem klidný,ale na ten to stejně neskončí.

Reagovat
Dejwa

dobrá plichta.. hlavně večer vyhrát a na první místo už jen 8b..

Reagovat
smazaný uživatel

No škoda remíz dobrá,jen při troše štěstí mohl Marchisio v první půlce jeden banán dát ale ok.Byl to špatný zápas z obou stran.

Reagovat
panca

Hmmm ac prvni cumim. Ze zacatku tragoska, pak forma a ted zase utlum. Jsen zvedavej na LM. Musime jit s vykonem nahoru a arsenal vyradit

Reagovat
Yanek

Klasický podzim.

Reagovat
DelPiero137

na Arsenal vam bude velmi drzat palce ale v lige uz nie

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace k prvnímu místu

Reagovat
Yanek

Reagovat
brenk

Z oboch strán absolútne bez kreativity, útoky úplne vymazané..

Reagovat
Delsemela

Atletický,tvrdý,nervozní zápas to dneska byl !Dobrý bod z Udinese,další plus je že jsme v roce 2011 v této sezoně neprohráli,ale přesto si neodpustím,že Conte měl dnes daleko dříve střídat evidentně se trápícího Matriho za Quagliho a to samé Alex měl jít dříve,ti dva by

něco vymysleli. Čekal jsem i na Eliu,zbytečně. Dnes absolutorium má u mě obrana. Jinak celkově podzim na jedničku,snad se to na jaro nepokazí a budeme pokračovat v této nádheře nadále! forza and forever Juve

Reagovat
lnterista

Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 55 Nagatomo; 37 Faroni, 4 Zanetti, 8 Thiago Motta, 11 Alvarez; 9 Forlan, 7 Pazzini.

A disposizione: 12 Castellazzi, 2 Cordoba, 19 Cambiasso, 20 Obi, 22 Milito, 29 Coutinho, 30 Castaignos.

Allenatore: Claudio Ranieri.

Lecce: 1 Gabrieli; 30 Oddo, 40 Tomovic, 13 Ferrario; 7 Cuadrado, 18 Giacomazzi, 8 Obodo, 10 Olivera, 28 Brivio; 24 Muriel, 17 Di Michele.

A disposizione:50 Turbacci, 9 Corvia, 16 Diamoutene, 20 Bergougnoux, 21 Grossmuller, 22 Piatti, 77 Pasquato.

Allenatore: Serse Cosmi

Reagovat
Dejwa

na tu zálohu su fakt zvědavej.. Forlán snad bude mít chut po té pauze a ukáže konečně co v něm je..

Reagovat
Tsigi

Jen tak mimochodem. Někdo se chtěl před sezonou vsázet o to, že Matri dá znovu 20 branek. A evidentně je pravda, že střílet v zápasech o ničem a v důležitých utkáních je skutečně o něčem jiném

Reagovat
smazaný uživatel

ještě není konec má 16 zápasů a 6 branek na 15 má našlápnuto určitě a nikdy nevíš v nějakém zápase v něm mohou bouchnout saze.

Reagovat
DelPiero137

Matri nie je top klasa, a myslim ze nikto necaka(l) ze bude rozhodovat zapasy ako Ibra. Ja som od neho ocakaval prave tie goly proti slabsim kde tie body potrebujeme.

Uvidime v novom roku...

Reagovat
Votas

hmmm Cuchu na lavičce, Forlán a Alvarez v základu...to bude zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to pozitivně jak se uzdraví Mirko,ten ať chceme připravuje spoustu branek pro spoluhráče tak to bude dobré.Mirko tam prost ěvždy ty světlé okamžiky v zápasech měl.Jsem spokojený jako kdo by to čekal líp je blázen berme v potaz že jsem hráli 2x V říme,Neapoli,Interu krom AC máme všechny konkurenty doma,takže zdánlivě je situace výborná na to jaký máme za sebou těžký los v těch 16 zápasech. Když si udržíme tenhle směr LM bude.

Reagovat
smazaný uživatel

NOVARA: 1 Ujkani, 14 Morganella, 2 Giorgi, 24 Paci, 5 Ludi, 3 Gemiti; 17 Porcari, 23 Radovanovic, 10 Rigoni; 9 Rubino (cap.), 20 Granoche.

A disposizione: 31 Fontana, 13 Labrin, 28 Garcia, 18 Marianini, 21 Mazzarani, 11 Morimoto, 69 Meggiorini.

Allenatore: Attilio Tesser.

PALERMO: 99 Benussi, 6 Munoz, 3 Silvestre, 4 Cetto, 42 Balzaretti; 90 Alvarez, 8 Migliaccio (cap.), 5 Barreto, 20 Acquah; 27 Ilicic, 19 Budan.

A disposizione: 12 Brichetto, 13 Aguirregaray, 21 Bacinovic, 7 Della Rocca, 30 Simon, 14 Bertolo, 26 Lores.

Allenatore: Bortolo Mutti.

...FORZA PALERMO !!!

Reagovat
Pipo123

Bizzarri - Konko, Biava, Dias, Radu - Cana, Ledesma, Lulič - Hernanes - Klose, Cisse Konečne obrana v kompletnom zložení, to tu už dávno nebolo. FORZA LAZIO

Reagovat
Shevchenko

Máš link?

Reagovat
terry

Útok Pratto, Caracciolo - to můžou jít obránci Neapole na párek.

Reagovat
Pipo123

Ale konečne hraje Jorquera, nechápem čo nehrával v poslednej dobe

Reagovat
Shevchenko

Máš link?

Reagovat
terry

Bet365

Reagovat
Shevchenko

Tak to nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni to snáď nikde nedávajú...nemáte náhodou niekto link na Palermo?

Reagovat
terry

Kaladze na levym beku.

Reagovat
terry

To je smutný, ta obrana. Po měsíci se dívám a zrovna dostanem na San Paolo takovou čočku.

Reagovat
smazaný uživatel

kluci z Boloni ale neuvěřitelně simulujou

Reagovat
maras93

Teď to lítá Inter je marnej, na ty dát 1 je smrt koukám.

Reagovat
brenk

Ja som na nich dal 3 týždne po sebe a neľutoval som, aj keď s odretými ušami

Reagovat
maras93

No, je brzo soudit. Ještě je čas, tak snad ..

Reagovat
smazaný uživatel

to byly i pěkný kursy

Reagovat
brenk

Jo, po tej kríze išli kurzy hore, ale teraz už to je v starých kolajách, už sa to moc neoplatí, tento týždeň som to už dal iba zo "zotrvačnosti"

Reagovat
terry

Ale Cavani teda hodně mazácky. Tohle ještě může skončit hodně špatně.

Reagovat
terry

Tak aspoň přestřelka.

Reagovat
smazaný uživatel

na SA dost golu behem prvniho polocasu, jen tak dal

Reagovat
Shevchenko

Jak vypadá Inter?

Reagovat
Votas

2 břevna a 1 tyčka...

Reagovat
Votas

další

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Kde to sleduješ?

Reagovat
Votas

na betu

Reagovat
Lubinterista

ty vole 4 nebo 5 tyč?

Pazzo ooo

Reagovat
lnterista

kua ja to nevidel...ale neva

Pazziniiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
M11

inter 4x konstrukce ty vole

Reagovat
terry

Ale stejně je dobrý při dnešním průběhu vybírat ve fantě mezi Freyem a De Sanctisem.

Reagovat
Slejdy

AS

Reagovat
smazaný uživatel

snad vydrží

Reagovat
terry

Reagovat
lnterista

ach jo...to je sanci jak maku ale stejne se mi ten nas fotbal nelibi...je videt ze makame to je hezky ale 442 neni muj salek caje(samej centr) a hrajem moc na velkem prostoru...

Reagovat
Inter Eterno Amore

tie maicove centre hrôza .. väčšina ku brankárovi

Reagovat
terry

Frey nakonec nebyla správná volba.

Ale ta obrana. Jak jsem říkal, že je slabej útok (jako že je), tak obrana dneska dělá všechno pro to, aby byla ještě slabší ona.

Reagovat
smazaný uživatel

Pressing výborný, získame všetky lopty, máme enormný tlak, Lecce odoláva len so šťastím. Je otázkou času, kedy to bude 2:1

Reagovat
Inter Eterno Amore

5 eur si pojdem pýtať od interistov za ten prvý polčas

Reagovat
cresposuper

Prisiel som az teraz? Ako plis hrame? Okrem tych brvien teda...

Reagovat
REPLIKATOR

Co to Lazio? Asi nevyhraje že?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=3JFutSCF8K4

salutate la capolista

Těším se bitva o titul Milan-Juve + nebezpečný a sympatický Udinese

Reagovat
mastakillah

Kvalitní link na Neapol máte někdo prosím?

Reagovat
Votas

DIEGOOOOOOOOO

Reagovat
lnterista

pan Militoooooooooooooooooo

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Malesani letíí

Reagovat
smazaný uživatel

MILITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO GOOOOOOOOOOL

Reagovat
rossoneri89

neapol hra paradne

Reagovat
smazaný uživatel

Som hovoril, že je len otázkou času, kedy bude 2:1

Reagovat
rossoneri89

este ze ta mame

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

Alvarez je ale dobrej...skoda ze nema rychlost

Reagovat
smazaný uživatel

mě se líbí, s jeho chytrostí se v serii A neztratí

Reagovat
lnterista

Reagovat
cresposuper

Reagovat
cresposuper

Na druhu stranu ak ho budeme zadrbavat na kraji, tak mu moc neverim.

Reagovat
smazaný uživatel

Tjn, ale zase Ranierimu to svým způsobem funguje...je to pan taktik

Reagovat
SaianSupaCrew

Gillet fantasticky

Reagovat
GEGE

Tohle není Bolona co hrala proti AC

Reagovat
Slejdy

na vas to hecli co

Reagovat
DelPiero137

Aj proti nam sa hecli, resp my sme nepremienali. Ale zato vedeli zahrozit aj ked polovicu ihriska nepresli 10min, Gigi musel vytiahnut nejaky super zakrok.

Reagovat
Yanek

Já mám tak nějak pocit, že na nás se ty týmy vždy hrozně vytáhnou. Vždyť i to Cagliari, s tím fotbalem, s kterým včera přišli by měli klidně na první osmičku.

Reagovat
Slejdy

do 65´ nevystrelili na branku

Reagovat
cresposuper

Alvarez je v strede ulplne iny hrac. Milito

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani slušná lamka

Reagovat
lnterista

ale Motta je hroznej

Reagovat
cresposuper

Boze milujem tieto Mottove prihravky

Reagovat
Lubinterista

Serse

Reagovat
terry

Si tak řikám, kdy asi dojde Preziosimu trpělivost.

Reagovat
SaianSupaCrew

Steke

Reagovat
lnterista

boze

Reagovat
Lubinterista

Japonce vyhodit nadobro

Reagovat
smazaný uživatel

Mat tam Lecce lepsich zakoncovatelov tak to uz mohlo byt ine skore....

Reagovat
Lubinterista

naše tyče/břevna nic?

Reagovat
smazaný uživatel

A pisem snad niekde o vasej impotencii alebo tak nejak?..Ja som nepovedal ze vy ste nemohli dat viac golov...Ja len ze mi je luto ze ake pekne akcie maju Lecce a neschopnostou zakoncit presne to dodrbu nakoniec.....

Reagovat
Lubinterista

ok

Reagovat
cresposuper

Motta fakt nemoze hrat v tom strede.. A Nagatomo hra inac tiez slusne hovno.

Reagovat
cresposuper

Zase

Reagovat
lnterista

Yuto

Reagovat
smazaný uživatel

CAMBIASSSSSSSSSSSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
lnterista

Ricardo Alvareeeeeeeeeeez

Reagovat
terry

Zuniga i Gargano si daj první góly v sezoně a hned takový parády!

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem chtěl psát, že bych Alvareze vystřídal po 60. minutách, když už jde vidět, že mele z posledního a v tom přijde gól.

Reagovat
Slejdy

Neapol

Reagovat
terry

Dneska bych se nechtěl dívat na Lazio - Chievo..., a sledovat ty gólový hody všude jinde.

Reagovat
terry

Ale já už si to taky prožil, tak se drž Pippo.

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Malesani asi poleti nie?

Reagovat
terry

To nikdo netuší.

Reagovat
smazaný uživatel

A keby nahodou hej? Koho by si si predstavoval ako nahradu? ..Kto vobec pripada do uvahy?

Reagovat
terry

Já si myslim, že jeho konec by nebyla žádná výhra. Je to pořád dokola, dokola a dokola. Každej půlrok se protočí půlka týmu, každej (maximálně) rok trenér a nikam to nevede. Jednoznačně lepší volbou by byl asi jedině ten Lippi, ale ten je nereálnej. Jinak přehled o tom, kdo je volnej, v Itálii nemám.

Reagovat
smazaný uživatel

jj suhlasim s tym ze menit trenerov a hracov kazdu chvilu stoji za prd...Ale inak s tymi hracmi co tam ma sa necudujem takemuto debaklu....bez palacia utok nulovy a ani obrana nie je najlepsia...aspon ze brankara mate poriadneho

Reagovat
Lubinterista

bbbbůůůůůůůůrraaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Alvarez si to zasluzil no....ale ta obrana Lecce...to sa mozu roztrhnut ty utocnici s tymi sancami

Reagovat
brenk

Come on Chievo

Reagovat
mastakillah

Tak se mi to libí Partenopei škoda jen té kolísavé formy

Reagovat
lnterista

Maicone trhej

Reagovat
Lubinterista

byl tam asi lokýtek

Reagovat
lnterista

jj

Reagovat
smazaný uživatel

neapol sa dnes pekne nasral

Reagovat
DelPiero137

Ked uz da gol Zúñiga (ale no offence)

Reagovat
FuckT

proti Rimu 3 krat strielal na reflektory, raz mu to moselo vyjst :D

Reagovat
Inter Eterno Amore

síce 4:1 ale mali sme šťastie .. Corvia mal dať hattrick

Trošku ma mrzí že sme nenatiahli sériu bez inkasovaného gólu.

Militovi snáď ten strelený gól konečne pomôže.

Reagovat
smazaný uživatel

Corvia

Reagovat
Inter Eterno Amore

čo ten zadrbal tak to sa len tak nevidí .. jemu môže konkurovať iba Milito v zápase proti Lille

Reagovat
smazaný uživatel

Já to viděl, ale mě spíš pobavilo jak si napsal, že Corvia mohl dát Hattrick... ten by nato potřeboval kvadrilión šancí

Reagovat
smazaný uživatel

Som rád, že dneska bodovali hráči, ktorí sú pre množstvo ľudí nesympatickí a to sú Nagatomo a Alvarez. Ale pre mňa sú to veľkí sympaťáci a Interisti. Som rád, že sme vyhrali 4:1. Konečne po dlhšej dobe sme dokázali streliť viacero gólov. Pri Militom som ma ale slzy v očiach

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

s Rickym suhlas ale o yutovi je to prehnane

Reagovat
lnterista

ja mam Yuta i Alvareze rad ale ty jsi hodne lacina herecka

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, neplakal som, len moji oči sa začali hrať na fontánu

Reagovat
lnterista

dodrzuj pitny rezim

Reagovat
Maritazzi

Totti dneska výborně, ta hra s ním vypadá úplně jinak, dokáže do toho vnést moment překvapení a strašně moc to hře prospívá. Škoda, že mu to tam nespadlo z ničeho, ta obrovská touha po gólu tam byla, ale dneska by nedal ani kdyby se hrálo na tři poločasy. Ale ten útok by takhle mohl fungovat.

Reagovat
smazaný uživatel

ty krávo, dneska takovejch brambor, jenom ty troubové z lazzie to musej takhle zadrbat....

Reagovat
lnterista

kdy zacina v Neapoli 2.set?

Reagovat
terry

Sudí po zápase hlásil: game, set and match.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Yuto dnes 2 golove asistencie

utocne mu islo ,musim ho pochvalit

Obrana je horsia,preto ho stale nemam rad

Reagovat
cresposuper

V poslednej dobe je aspon dobrý dopredu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele