Premier League - souhrn 37. kola: Manchester City mistrem, Newcastle do Ligy mistrů

20.05.2023, 15:31, aktualizováno 22.05.2023, 22:57
Komentáře a souhrny
Miguel Almirón v souboji s Yourim Tielemansem (© AFP)

Arsenal definitivně přihrál titul Man City, když nedokázal uloupit žádné body v Nottinghamu. Citizens navíc zapsali tři body nad Chelsea. Liverpool sice v závěru zvládl alespoň srovnat krok s Aston Villou, při těsné výhře Manchesteru United na Bournemouthu mu to však v boji o čtvrté místo příliš platné není. V top čtyřce mimochodem zůstane Newcastle, který si tak zahraje Ligu mistrů po plichtě s Leicesterem...

Newcastle United - Leicester City 0:0

22.05.2023 21:00

Góly: -

Newcastle remizoval ve 37. kole Premier League s Leicesterem 0:0. Domácí měli po celý zápas velkou převahu, třikrát nastřelili tyč, ale branku nakonec nevsítili. Magpies se po dvaceti letech kvalifikovali do Ligy mistrů, naopak Foxes jsou před posledním kolem velmi blízko sestupu.

Od úvodních minut měl Newcastle navrch a soupeře přehrával rychlou a přesnou kombinací. V 8. minutě si první žlutou kartu utkání vykoledoval Guimarães, který velmi nešetrně zajel do protihráče. V 17. minutě střílel z hranice vápna Wilson, avšak jeho nadějný pokus srazil jeden z obránců Leicesteru. O pět minut později Anderson pálil z podobného místa k pravé tyči, Iverson ovšem předvedl skvělý zákrok a hostující tým podržel.

Na další šance si diváci museli počkat až do závěru prvního poločasu. Ve 41. minutě se k dorážce zblízka dostal Wilson a v ideální pozici napálil pouze levou tyčku. O minutu později to byl znovu anglický útočník, jenž tentokrát zakončil hlavou, balónu v cestě do brány nicméně zabránil jeden z bránících hráčů. Ve 43. minutě se na bráně Leicesteru znovu rozezněla branková konstrukce, tu totiž nastřelil Almirón.

V 59. minutě obdržel přesnou přihrávku do velkého vápna Isak, moc se nerozpakoval a balón pohotově napálil k pravé tyči, v bráně se ovšem opět vyznamenal Iversen a střelu fantasticky vyrazil. Newcastle byl i po přestávce výrazně lepším mužstvem a Leicesteru vůbec nepůjčoval míč. V 72. minutě se znovu potvrdilo, že se domácím smůla lepí na paty, vždyť Guimarães hlavičkou orazítkoval tyč, což už bylo potřetí v zápase. O několik minut později opět skvěle zasáhl Iversen, který si tentokrát poradil se zakončením Longstaffa.

Newcastle tedy remizoval ve 37. kole s Leicesterem bez branek. Magpies jsou stále na třetím místě a nyní už mají jistotu Ligy mistrů, zatímco Leicester okupuje osmnácté místo a před posledním kolem je velmi blízko sestupu.

Více informací k zápasu

Manchester City - Chelsea FC 1:0

21.05.2023 17:00

Góly: 12. Julián Álvarez

Manchester City porazil v utkání 37. kola Premier League Chelsea 1:0. Domácí nastupovali již s jistotou titulu, a tak si zahrála i řada náhradníků. Duel rozhodl v prvním poločasu Julián Álvarez, Citizens poté převzali pohár.

Zprvu to mohlo vypadat na větší demolici Chelsea, jelikož se City ujali vedení už ve dvanácté minutě. Domácím pomohla k zaslouženému vedení chyba hostů v rozehrávce. Fofana špatnou přihrávkou umožnil Palmerovi najít křižnou přihrávkou Juliána Álvareze, ten tváří v tvář Kepovy nezaváhal a uklidil míč ke vzdálenější tyči. A za tři minuty mohlo být pro Blues ještě hůře, Citizens málem udeřili znovu. Lewis našel opět Álvareze, jeho střela byla zblokována, volný míč se dostal k Mahrezovi, ale ani on neprostřelil hradbu těl před sebou.

Ve 36. minutě měli hosté velkou smůlu. Hall centrem přesně našel hlavu Conora Gallaghera, který míč nasměroval do tyče a následně ještě musel zasáhnout brankář Ortega. Citizens podobnou situaci soupeři vrátili po necelé hodině hry, když rozehrávali po faulu na Phillipse přímý kop. Balon se snesl právě na hlavu faulovaného Kalvina Phillipse, který však trefil jen brankovou konstrukci. V 66. minutě to zase byla Chelsea, kdo zahrozil. Domácí totiž nezachytili průnikovou přihrávku na Raheema Sterlinga, který sice dokázal překonat Ortegu, ale toho na brankové čáře zastoupil John Stones.

V 72. minutě si Mahrez zpracoval balon do pohybu a po jeho přihrávce měl Álvarez už snadnou úlohu. Situaci však předcházela hra rukou alžírského reprezentanta, a tak branka neplatila. Nic dalšího ani jeden z týmů nevymyslel a ihned po závěrečném hvizdu vběhli domácí fanoušci na plochu slavit mistrovskou trofej se svými oblíbenci. Manchester ještě čekají dvě venkovní klání v Brightonu a na Brentfordu, poté finále FA Cupu s Manchesterem United a finále Ligy mistrů s Interem Milán. Chelsea má program o dost chudší, v týdnu hraje dohrávku s Manchesterem United a na závěr další silný soupeř Newcastle.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Southampton FC 3:1

21.05.2023 15:00

Góly: 29. Evan Ferguson, 40. Evan Ferguson, 69. Pascal Groß - 58. Mohamed Elyounoussi

Brighton porazil ve 37. kole Premier League Southampton 3-1. Seagulls odčinili vysokou porážku z minulého kola Newcastlu a vítězstvím se katapultovali do příštího ročníku Evropské ligy.

Ve 14. minutě se Caicedo rozhodl zkusit štěstí ze střední vzdálenosti, jeho razantní střela však mířila doprostřed brány a McCarthy ji bez obtíží zlikvidoval. V 15. minutě tvrdě zfauloval protihráče Bednarek a rozhodčí to po zásluze ocenil žlutou kartou. Ve 22. minutě Mitoma využil dobrého postavení v pokutovém území a v obrovské šanci nastřelil tyč. Brighton měl od začátku zápasu herní převahu a tu naplno využil ve 29. minutě. Mac Allister našel krásnou přihrávkou Fergusona a ten střelou doprostřed brány překonal gólmana soupeře.

Ve 35. minutě sestřelil jednoho z domácích hráčů Alcaraz a sudí jeho zákrok rovněž potrestal žlutou kartou. Ve 40. minutě domácí sehráli krásnou kombinaci, na jejímž konci stál Ferguson a přesným zakončením k levé tyči upravil skóre na 2-0.

V druhém poločase začal lépe Southampton, v 58. minutě si na přesný centr z rohového kopu naskočil Elyounoussi a hlavou poslal balón nechytatelně k pravé tyči. O sedm minut hosté dokonce vyrovnali, ale do hry následně vstoupil VAR a branku Walcotta neuznal kvůli ofsajdovému postavení. V 69. minutě udeřil opět Brighton, k dorážce se na hranici velkého vápna dostal Gross a střelou k pravé tyči upravil skóre na 3-1. Zbytek zápasu se spíše dohrával, domácí si v poklidu hlídali dvougólový náskok a Southampton už do ničeho nepustili.

Brighton vyhrál ve 37. kole nad Southamptonem 3-1 a poprvé v historii klubu si zajistil účast v pohárové Evropě.

Více informací k zápasu

West Ham United - Leeds United 3:1

21.05.2023 14:30

Góly: 31. Declan Rice, 72. Jarrod Bowen, 90+4. Manuel Lanzini - 17. Rodrigo

West Ham vyhrál ve 37. kole nad Leedsem 3-1. Hosté nevyhráli již osm utkání a před posledním zápasem sezóny jsou na sestupovém osmnáctém místě.

V 8. minutě se do první vážnější šance dostali hosté, Harrison zkusil štěstí z první, ale jeho střela mířila pouze doprostřed brány a Fabiański ji bez problému pokryl. V 17. minutě dlouhé autové vhazování propadlo až k Rodrigovi a ten v ideální pozici otevřel skóre zápasu. West Ham se okamžitě snažil vyrovnat, ve 27. minutě dorážel z bezprostřední blízkosti Rice, jeho pokus však na poslední chvíli odvrátil jeden z obránců. O dvě minuty později Součkova střela jen těsně minula pravou tyč hostující branky. Ve 32. minutě už se domácí dočkali. Bowenův krásný centr zužitkoval Rice a pohotovou střelou pod horní tyč vyrovnal na 1-1.

O dvě minuty později musel hostující trenér sáhnout k první změně, zraněný Bamford už v utkání nemohl pokračovat a místo něj přišel Gnonto. Ve 40. minutě pálil v pokutovém území Emerson, s jeho přízemní střelou si ale Robles věděl rady a předvedl jistý zákrok.

Do druhého poločas udělal David Moyes jednu změnu v poli. V zápase skončil Zouma a na jeho místo nastoupil Kehrer. Po přestávce začal aktivněji West Ham. V 59. minutě spálil obrovskou tutovku Bowen, který v ideální pozici nastřelil pouze brankáře. V 61. minutě si na centr z rohového kopu naskočil Souček a následnou hlavičku poslal jen těsně vedle. O několik minut později sestřelil protihráče Paquetá a od rozhodčího ihned viděl žlutou kartu. V 72. minutě Ings vysunul pohlednou přihrávkou Bowena a ten prudkou střelou k pravé tyči poslal West Ham do vedení.

V 87. minutě se hosté propracovali přesnou kombinací až do pokutového území soupeře, k balónu se poté dostal Rodrigo a vystřelil, Fabiański ale předvedl fantastický zákrok a pokus zneškodnil. V 94. minutě se ve vyložené šanci objevil Lanzini a přesným zakončením definitivně stvrdil vítězství domácího týmu. V úplném závěru ještě spálil velkou příležitost Paquetá, jehož střelu z voleje Robles vyrazil. Leeds nevyhrál už osm zápasů v řadě a opět se přiblížil sestupu. V posledním kole West Ham zavítá na půdu Leicesteru, zatímco Leeds čeká domácí utkání proti Tottenhamu.

Více informací k zápasu

Nottingham Forest - Arsenal FC 1:0

20.05.2023 18:30

Góly: 19. Taiwo Awoniyi

Nottingham Forest porazil v utkání 37. kola Premier League Arsenal 1:0, a ukončil tak naděje svého soupeře na zisk ligového titulu. Naopak domácí slaví záchranu. O osudu utkání rozhodl jediným gólem Taiwo Awoniyi.

V sedmnácté minutě se Bukayovi Sakovi podařilo odcentrovat a v šestnáctce našel Gabriela Jesuse, jehož hlavička však mířila těsně vedle. O to více hosty mrzela tahle neproměněná možnost o dvě minuty později, jelikož se domácí celek ujal vedení. Gunners přišli na útočné polovině o balon a Nottingham se vydal do rychlého protiútoku. Gibbs-White hru vyvezl prostředkem hřiště a následně v lepší pozici našel Taiwa Awoniyiho, jehož rána překonala Aarona Ramsdalea.

O pár minut později zkusil na druhé straně Saka rozehrát rohový kop až na hranici pokutového území, kde byl úplně volný Leandro Trossard. Jeho rána mu však úplně nesedla a prolétla těsně vedle tyče.

Po přestávce nebyli domácí daleko od navýšení svého náskoku. Centr Gibbse-Whitea vrátil do ohně Felipe a poté nastaly ve vápně Arsenalu velké zmatky. Nakonec se ke střele dostal právě brazilský stoper, jehož pokus vyrazil Ramsdale na roh.

Po hodině hry vyslal Ben White do šance Bukaya Saku, který svou dělovkou nadělal starosti Keyloru Navasovi. Po následném rohovém kopu pálil odražený balon Jorginho a jeho pokus proletěl jen těsně vedle horního růžku. Gibbs-White o pár minut využil chyby Arsenalu a ze strany se řítil sám na gólmana. Jeho zakončení však skončilo jen v boční síti.

Gunners v závěrečných minutách svého soka zamknuli na jeho polovině, ale nedokázali si vybojovat žádnou vážnější šanci. Centry hostů výborně sbíral Keylor Navas, který se mimochodem v závěru zranil, a musel jej tedy nahradit Wayne Hennessey.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Manchester United 0:1

20.05.2023 16:00

Góly: 9. Casemiro

Bournemouth prohrál ve 37. kole s Man Utd 0-1. O jedinou branku zápasu se postaral již v 8. minutě brazilský středopolař Casemiro. Rudí ďáblové jsou tak po další výhře a zaváhání Liverpoolu velmi blízko Lize mistrů.

United vstoupili do zápasu aktivně a odměnou jim byl brzký gól. V 9. minutě přesný pas zužitkoval Casemiro a efektivním způsobem dopravil balón do brány. Ve 21. minutě nebezpečně střílel z hranice vápna Eriksen, ale jeho prudká rána skončila kousek nad. O několik minut později měl vyrovnání na kopačce Solanke, pěkný pokus k pravé tyči však skvěle zlikvidoval de Gea. Ve 35. minutě se vyznamenal důležitým obranným zákrokem Shaw, jenž na poslední chvíli zblokoval Christieho střelu směřující k levé tyči.

Ve 41. minutě vystřelil ze střední vzdálenosti Casemiro, jeho razantní střela ale mířila jen doprostřed a Neto si s ní bez problému poradil. V nastavení prvního poločase ještě zahrozil Solanke, svou hlavičku ovšem poslal vedle.

V 56. minutě oba trenéři udělali jednu změnu v poli. Na domácí straně skončil Brooks a místo něj přišel Moore. Erik ten Hag stáhl nevýrazného Martiala a na jeho místo poslal Weghorsta. Nizozemský útočník se do první šance dostal v 63. minutě, kdy jeho dorážku zblízka fantasticky zneškodnil Neto. V 70. minutě zajel do protihráče Cook a sudí vytáhl první žlutou kartu v zápase. V 76. minutě spálil největší šanci druhého poločasu Fernandes, jehož dorážku z bezprostřední blízkosti parádním zákrokem zlikvidoval Neto.

Bournemouth už se na závěrečný tlak nezmohl, a tak ve 37. kole prohrál s Man Utd 0-1.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Crystal Palace 2:2

20.05.2023 16:00

Góly: 45+5. Aleksandar Mitrović (pen.), 61. Aleksandar Mitrović - 34. Odsonne Édouard, 83. Joel Ward

Fulham remizoval v utkání 37. kola Premier League s Crystal Palace 2:2. Za Cottagers se dvakrát prosadil Aleksandar Mitrović, přičemž jednou z penalty. Za Eagles skórovali Odsonne Édouard a Joel Ward.

Po půlhodině hry vznikl závar v šestnácte domácích, když z levé strany centroval Ayew. Issa Diop si málem míč srazil do vlastní branky, ale Bernd Leno ho skvěle vyboxoval pravou rukou. Ve 35. minutě už se hosté z gólu radovali. Joel Ward po rohovém kopu domácích šikovně vyvezl míč a našel Ezeho, jenž průnikovou přihrávkou uvolnil Odsonne Édouarda. Ten po zpracování vyslal tvrdou ránu k tyči, na kterou byl Leno krátký.

Už to vypadalo, že se půde do šaten za stavu 0:1, když si Harry Wilson ve čtvrté nastavené výborně zpracoval míč do protipohybu Tyricka Mitchella, který nešetrným chováním seslal soupeře k zemi. Hlavní sudí odpískal pro Fulham pokutový kop, který si vzal na starost Aleksandar Mitrović. Ten balon napálil pod břevno, a tak Johnstone neměl šanci, i když vystihl směr.

Hned z kraje druhého poločasu měl Mitrović šanci na další gól, ale po krásné přihrávce od Reeda ve slibné pozici selhal. Nemuselo jej to ale mrzet, protože v 61. minutě už skóre otočil na stranu Cottagers. Willian jej totiž našel nadýchaným centrem schovaného za Diopem a Mitrović se svou hlavičkou nemýlil.

Williana nakonec muselo pořádně mrzet, že jeho krásnou ránu na zadní tyč Johnstone dokázal vyrazit, protože Eagles v 81. minutě srovnali. Po centru Oliseho se totiž balon v šestnáctce několikrát odrazil, až se dokázal zorientovat kapitán Joel Ward, který míč nadvakrát dostal do sítě.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Aston Villa 1:1

20.05.2023 16:00

Góly: 90. Roberto Firmino - 27. Jacob Ramsey

Liverpool v duelu 37. kola Premier League remizoval s Aston Villou 1:1. Hosty poslal v prvním poločase do vedení Jacob Ramsey, domácí však v úplném závěru zužitkovali svůj tlak a díky trefě Roberta Firmina srovnali.

V jednadvacáté minutě poslal v domácím pokutovém území Konaté k zemi Watkinse a Villans dostali výhodu pokutového kopu. Toho se ujal sám faulovaný a tentokrát se potvrdilo nepsané pravidlo, že ten, na nějž je faul spáchán, by kopat neměl. Watkins totiž ranou po zemi vůbec netrefil bránu a jen skryl obličej v dlaních. Z pět minut už ho to však mrzet nemuselo, jelikož se Villans dostali do vedení ze hry. Douglas Luiz poslal do pokutového území parádní oblouček, který propadl na malé vápno a rozběhnutý Jacob Ramsey tvrdou ránou rozvlnil síť.

Aston Villa byla v prvním poločase na hřišti lepším celkem. Ve 40. minutě rozehrála zajímavým signálem přímý kop, do zakončení se dostal Ramsey, ale Allison bez potíží zasáhl. Liverpoolu se v 55. minutě podařilo vyrovnat. Po obrovském záváru v pokutovém území zakončoval v obrovské šanci Konaté, ale Martínez jeho ránu vyrazil. K odraženému míči se ale dostal Cody Gakpo, který vyrovnal. Jenže jen na chvíli, gólu předcházel ofsajd, který objevil VAR, a tak se stav neměnil.

Utkání už směřovalo k tomu, že si Villans odvezou do Brimnghamu všechny tři body, když Liverpool dokázal vyrovnat v 90.minutě. Šlo o vyvrcholení tlaku, když Salah odcentroval do pokutového území a Roberto Firmino skóroval symbolicky při svém posledním utkání v dresu Liverpoolu na domácí Anfield Road. Reds tak stále mají naději, že poskočí na čtvrté místo a zahrají si i v příští sezoně Ligu mistrů. K tomu však potřebují vyhrát i v posledním kole a navíc doufat, že Manchester United nezvládne ani jeden ze dvou zápasů, které jej ještě čekají. Villans poskočili na sedmé místo před Tottenham, jenž doma padl s Brentfordem.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Everton FC 1:1

20.05.2023 16:00

Góly: 34. Hee-chan Hwang - 90+10. Yerry Mina

Wolverhampton Wanderers remizoval v duelu 37. kola Premier League s Evertonem 1:1. Domácí poslal do vedení Hwang Hi-čchan, za hosty v úplném závěru srovnal Yerry Mina.

Wolves se do zápasu vrhli po hlavě a už ve druhé minutě si vypracovali šanci. Semedo se dostal do prostoru pro centr, nicméně poslal míč po zemi do malého vápna, kde čekal Sarabia. Ten ale balón promáchl a Pickford mohl zůstat v klidu. Ve 34. minutě už svou snahu zužitkovali v gól. Do skvělé pozice se dostal Adama Traoré a poté vypálil na Pickforda. Ten ovšem jeho ránu vyrazil pouze k Hwangovi, který měl před sebou jen prázdnou bránu, a tudíž velmi snadný úkol.

Ve druhém poločase se diváci příliš nebavili. Domácí si drželi svůj jednobrankový náskok, Everton do ničeho nepouštěli, nicméně sami se také do ničeho nehnali. Jenže to se nakonec stalo osudným právě pro domácí, jelikož Toffees v 99. minutě vybojovali alespoň bod. Chyby Bentleyho využil Keane, jenž přihrávkou za obranu našel Yerryho Minu, a ten zblízka dokázal gólmana Wolverhamptonu prostřelit.

Dost možná tím Evertonu velmi pomohl k záchraně, liverpoolský celek samozřejmě v boji o záchranu potřebuje každý bod. Wolves naopak už o nic nejde, a tak je ztráta vítězství nijak zásadně trápit nemusí. Soupeři každopádně remíza určitě udělala větší radost.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Brentford FC 1:3

20.05.2023 13:30

Góly: 8. Harry Kane - 50. Bryan Mbeumo, 62. Bryan Mbeumo, 88. Yoane Wissa

Tottenham prohrál ve 37. kole Premier League 1-3. Domácí sice předvedli velmi dobrý výkon v prvním poločase a v 8. minutě šli do vedení po brance Kanea, v druhém poločase však Brentford dokázal utkání otočit třemi góly a navázal tak na vítězství proti West Hamu. Výborný individuální výkon podal kamerunský útočník Mbeumo, který si připsal dva góly a asistenci.

Úvodní minuty zápasu se nesly ve vysokém tempu. Již ve 2. minutě Kulusevski vyzkoušel pozornost brankáře soupeře, s jeho střelou doprostřed brány však Raya neměl žádný problém. Vzápětí si na druhé straně našel odražený balón Mbeumo, ale z výhodné pozice poslal dorážku vysoko nad. V 5. minutě pálil zhruba na hranici penalty Kane, nicméně Raya se nenechal nachytat ani tentokrát a pokus pokryl. V 8. minutě už se anglický útočník dočkal, přímý volný kop kousek za vápnem zahrál na výbornou a razantní střelou do pravé šibenice otevřel skóre utkání.

Domácí byli v první půlhodině jasně lepším týmem a soupeře přehrávali rychlou a přesnou kombinací. Ve 24. minutě spálil velkou šanci Emerson Royal, jehož hlavičku směřující do brány odvrátil skvělým obranným zákrokem jeden z hráčů Brentfordu. Spurs se v závěru prvního poločasu dostali ještě do tří velmi dobrých příležitostí, ale Danjuma, Son a následně Kulusevski své šance neproměnili, a tak se šlo do kabin pouze za stavu 1-0.

Po přestávce nečekaně udeřili hosté. V 51. minutě Mbeumo obdržel míč na hranici pokutového území, vůbec se nerozpakoval a střelou k levé tyči vyrovnal na 1-1. O deset minut později to byl znovu kamerunský útočník, jenž se po přesné přihrávce Hickeyho zjevil před gólmanem a pokusem k levé tyči zvýšil na 2-1 pro Brentford. Ryan Mason reagoval na jednogólovou ztrátu dvojitým střídáním. V zápase skončili Emerson Royal s Kulusevskim a místo nich přišli Richarlison a Porro. Změny však domácímu týmu nepomohly a v 88. minutě definitivně pohřbil šanci na dobrý výsledek hostující Wissa, který střelou k levé tyči upravil skóre na 3-1. Asistenci si připsal Mbeumo, čímž korunoval výborný individuální výkon.

Tottenham ve 37. kole prohrál 1-3 a z boje o Evropskou ligu je prakticky venku. V posledním kole Spurs zavítají na půdu Leedsu, zatímco Brentford se představí doma proti Man City.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Manchester City
36
28
4
4
93 : 31
88
2
Arsenal FC
37
25
6
6
83 : 43
81
3
Newcastle United
37
19
13
5
67 : 32
70
4
Manchester United
36
21
6
9
52 : 41
69
5
Liverpool FC
37
19
9
9
71 : 43
66
6
Brighton & Hove Albion
36
18
7
11
70 : 50
61
7
Aston Villa
37
17
7
13
49 : 45
58
8
Tottenham Hotspur
37
17
6
14
66 : 62
57
9
Brentford FC
37
14
14
9
57 : 46
56
10
Fulham FC
37
15
7
15
54 : 51
52
11
Crystal Palace
37
11
11
15
39 : 48
44
12
Chelsea FC
36
11
10
15
36 : 42
43
13
Wolverhampton Wanderers
37
11
8
18
31 : 53
41
14
West Ham United
37
11
7
19
41 : 53
40
15
AFC Bournemouth
37
11
6
20
37 : 70
39
16
Nottingham Forest
37
9
10
18
37 : 67
37
17
Everton FC
37
7
12
18
33 : 57
33
18
Leicester City
37
8
7
22
49 : 67
31
19
Leeds United
37
7
10
20
47 : 74
31
20
Southampton FC
37
6
6
25
32 : 69
24

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (393)

Přidat komentář
Gunner14

Kane rozlucka jak se patri, pulka prazdneho stadionu mu zatleskala

Reagovat
Zdechlina

A downy přijde? Nebo si zas jen bude číst komentáře a masturbovat nad výsledkem Arsenalu?

Reagovat
Gunner14

Uvidime, podle toho jak zahrajeme

Zitra tu bude na oslavu titulu City

Reagovat
Salfovic

Pěkně se vám dostal do hlav. A můžete to popírat sebevíc.

Reagovat
Gunner14

Snesl mi tam vajicko

Reagovat
Zdechlina

Jen ho hecuju naposledy neměl ani koule na to, aby mi odpověděl

Reagovat
Bakary3

Zrovna já ho tu vůbec nekomentuju, ale jasně, že tu úplně trapně rádoby trollí jak kolovrátek a všichni si z něj dělají prdel, to se hrozně dostal do hlav.

Úplnej mentální guru

Reagovat
Bakary3

* a na začátku mělo být

Reagovat
jk

Tebe se asi hodně dotklo, jak všichni zhejtili fans woolwiche za ten úprk po výprasku s Brightonem. Tlačíš to na sílu už v druhým postu

Reagovat
Thelvin

Tohle nebyl moc dobrý způsob, jak začít fotbalovou sobotu

Reagovat
vitasrp

Protože se pomalu, ale jistě blíží konec ročníku, dovolím si sem hodit informace pro potenciální zájemce o vstupenky na zápasy v příští sezóně Premier League. Pokud by měl někdo zájem, můžu zajistit vstupenky na domácí zápasy těchto následujících týmů. Zamluvit si je člověk může dopředu a kontaktovat mě (když tady už nefunguje pošta) může na emailu vitasrp@centrum.cz

Chelsea - všechny zápasy s výjimkou konfrontací s TOP 6 (tam je to složitější), objednat je to třeba vždy alespoň 6 týdnů před zápasem, abych to byl schopen sehnat.

Tottenham - jsem schopen sehnat lístky na všechny zápasy, není problém zajistit i na North London Derby. Spurs lístky prodávají ve vlnách třeba po 4 zápasech, takže je ideální si to zamluvit co nejdříve, protože to utkání může jít teoreticky do prodeje i třeba 2 měsíce před jeho datem.

Arsenal - tady je největší změna, Gunners totiž doposud dělali online prodej, kde jsem ty lístky byl schopný i navzdory obřímu zájmu koupit. Od příští sezóny ale přechází na systém žádostí, ze kterých se pak vylosujou ti, kteří budou úspěšní, což automaticky znamená, že bude mnohem těžší sehnat lístky. Žádosti se budou podávat a vyhodnocovat cca 6 týdnů před zápasem, takže do té doby je třeba dát vědět.

Liverpool - ten má taky systém žádostí, v červenci se vyhodnocuje na první polovinu sezóny, v listopadu na druhou, kdyby se mi cokoliv podařilo sehnat, tak to tady zveřejním, ale moc tomu teda nevěřím.

Manchester City - sehnat se dá prakticky každý zápas v sezóně, předprodeje jsou obvykle 4-6 týdnů před zápasem.

Z menších týmů pak ještě jsem schopen zajistit vstupenky na všechny zápasy West Hamu nebo Crystal Palace

Reagovat
Amon

Reagovat
Gunner14

Kdo by chodil na City no

Reagovat
T:o:M

Spurs zni super, ten jejich stadion bych chtěl vidět, muzeum nevím, tam asi nic nebude kromě zlatých kopaček Harryho a Sona...a vlastně audi cup

Reagovat
Zdechlina

Jsi dobré zvíře

Reagovat
fenixLFC

Liverpool by som bral vlastne kedykolvek a o west ham ti planujem pisat

Reagovat
J0EL

Kolko listkov pri sebe na Arsenal (hocijaky zapas) by si vedel zohnat?

Reagovat
vitasrp

Maximální počet míst, co se dá sehnat přesně vedle sebe, jsou 4. Pokud by to bylo větší množství, tak už se to musí rozdělit do skupin (třeba 4 a 2) + to teda taky bude o dost těžší teďka sehnat, no.

Reagovat
Amon

Bol som rád za 4-2-3-1. Myslím si, že sme odohrali solídny prvý polčas. Kulusevsku na AM bol aktívny a nebezpečný. Bohužiaľ v druhom polčase sme urobili individuálne chyby. Davies sa dnes na zápas nedostavil. Dlhodobo je na LB zlý. Skipp je odchovanec a tak, ale je mizerný. Nemá čo hľadať v základe. Forster v bráne nechytil nič, čo bolo rozhodujúce. Na druhej strane Raya chytil pár jasných šancí. Rozlúčkový výkon Lucasa bol slušné číslo z comedy clubu.

Reagovat
Nizzie

Kurník klasik.

Reagovat
Salfovic

Ta dlouhá nastavení mě tak serou

Reagovat
Grahf

Tak stačí bod z posledných dvoch zápasov

Reagovat
iamek

Skoda :/. Zbytecne nervy pořád.

Reagovat
KnoxXx

ziadne nervy to nikdy neboli; snad ETH prerotuje zostavu pred FA Cupom

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale tak EL beru, ještě k tomu když jsem se reálně obával, abychom nepřekonali naše nejhorší umístění v dějinách. Snad to bude zajímavé.

Reagovat
Slavia10

Mě zrovna EL nepřijde zas tak špatná. Nepřišla mi tak špatná ještě předtím než vznikla EKL, ale teď ještě více. Kolikrát jsou v EL zajímavější zápasy než v LM a vyhrál EL je také dle mě slušný úspěch.

Reagovat
MarcoBanco

Presne, ja mám EL rád, vyhrať može kadekto, ked si zoberieš minulé finále Frakfurt - Rangers a tento rok sú tam tiež zaujimave teamy - AS a Sevilla.. Plus pre víťaza miestenka v LM

Reagovat
Neutron

Co je na AS tak zaujimave? Ci akoze iba skrz take ozivenie?

Reagovat
MarcoBanco

Jasne ozivenie, hra moc nie.. Lebo v Lm o ten titul vacsinou hra hrstka rovnakych klubov

Reagovat
Zaschrona

Jestli se díky tomuhle gólu Miny zachráníme...

Reagovat
Luc-Luc

Pfff EL to je tak pro Emeryho AV a ne pro nas...snad to pojedeme s nahradnikama

Reagovat
Salfovic

Však ji hrát nemusíte, klidně ji předejte dál.

Reagovat
VTID94

A aj tie prachy nech odovzdajú čo za nu dostanú. Môžu si to dovoliť

Reagovat
YNWA__MSN

Neporazit doma Villu

EL je úplně k hovnu pro tým jako Liverpool.. To už by bylo lepší být bez poháru a soustředit se na ligu

Reagovat
Bandita_Harry

Nieje to taka tragédia na Ligu sa môžme sústrediť tak ci tak, skupinu odohrá snáď aj Tsimikas s Gomezom, Elliotom a spol ...

Reagovat
Spikous

Prečo niektorý z vás berú EL ako neúspech napriek tomu aký bol váš priebeh sezóny?

Reagovat
YNWA__MSN

Protože i EL je neúspěchem pro tak kvalitní tým jako má Live

Reagovat
Spikous

Ja chápem že chcete hrať LM a očakávate aj boj o titul ale v tejto sezóne ste malý úsek sezóny ktorý sa vám nepodaril no dokázali ste sa z toho dostať a nakoniec ste dokazali v pohode dostať na 5 miesto a to v tejto sezóne rozhodne nieje taký neúspech ako to tu prezentujete. Newcastle, Brighton a Aston Villa rozhodne prekvapili túto sezónu a ak Aston Villa zvládne aj posledný zápas tak toto trio bude hrať európske súťaže a Chelsea a Tottenham bude bez európskych súťaží čo asi nikto nečakal pred sezonou

Reagovat
Bandita_Harry

Pre mňa je to taky pocit ze sa ten neúspech z tejto sezóny neprinesie do tej ďalšej, ale začínaš zase s čistým štítom a minulú sezónu hodíš za hlavu, predsa len je to vo výsledku jedno ci skončíš druhý alebo štvrtý pokiaľ si nehral o titul. Ďalšia vec ze sa hodia aj tie prachy a aj ako prestíž pre hráčov keďže sa plánuje cez leto viac prestupov. Keď sme pred rokom hrali finále LM nechceš hrať o rok EL, tam je to očividne že sa niečo posralo Hlavne sa tam v tejto pozícii bude očakávať víťazstvo v súťaží čokoľvek iné bude trapas

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
exot12

Ak sa nemýlim, žiadosť podávať nemusíš. To že ste sa klasifikovali do nejakej ligy ešte neznamená, že ju nutne musíte hrať

Reagovat
fenixLFC

Ak sa nemylim tak YNWA ziadnu ziadost podavat nebude

Reagovat
VTID94

Super bod pre nás. Krásne podcenenie od súpera a od nás opäť body z týmom zo slávnej TOP SIX ktora už neni ani Top ani Six

Reagovat
Spikous

Navyše ak porazíme Brighton tak máme aspoň tú konferenčnu ligu a máme to vo svojich rukách parádna sezóna pod Emerym

Reagovat
VTID94

Tottenham hrá na Leedsi ktorý bojuje o záchranu...mohlo by to vyjsť

Reagovat
Salfovic

Kolik momentálně odtrénoval v AV ligových zápasů ?

Reagovat
VTID94

Komplet 25 zápasov

Reagovat
VTID94

V lige nejakých 19 cca

Reagovat
Salfovic

To určitě víc.

Reagovat
VTID94

Sorry v lige je to 24 zápasov

Reagovat
Salfovic

Tak to mu akorát vyjde na livesportu ta tabulka forem.

Reagovat
fenixLFC

Lol tento emeryho vyplod o neexistencii top6 budeme teraz pocuvat stale?

Reagovat
Nizzie

Good ebening.

Reagovat
Wazza228

Jelikož se blíží konec sezóny, tak by mě zajímalo, jak hodnotíte přestupy vašeho klubu v letošním ročníku? Za mě:

Butland - N/10

Weghorst - 4/10 - očekávání žádná moc nebyla, jelikož se jedná o půlroční hostování, ale i tak by útočník měl umět víc, než běhat a vracet se bránit.

Sabitzer - 5/10 - když hrál, tak za mě dobrý, ale zároveň nic, čím by si nějak výrazně řekl o základ.

Malacia - 7/10 - super backup na LB. Dobře dýchal na záda Shawovi, jehož výkony šly i díky tomu nahoru. Má mezery zejména v poziční hře, ale i tak super nákup.

Antony - 7/10 - z jeho první sezóny zklamaný určitě nejsem, dal několik (i důležitých) gólů. Navíc jsem byl překvapený, jak hodně maká pro tým. Musí zlepšit finální rozhodování a provedení, protože to je někdy na pěst, ale určitě dobrý příslib do dalších sezón. Někteří ho vzhledem k ceně označí za flop, ale pro mě to tak určitě není.

Eriksen - 8/10 - stále výborný hráč s úžasným přehledem a přihrávkami.

Casemiro - 8.5/10 - přinesl naší hře stabilitu, v Realu jsem ho vždycky měl jako bořice, ale on hraje výborně jak dozadu, tak dopředu. Nejlepší DM, co jsme za dlouho dobu měli. Škoda těch červených karet, kdy chyběl na několik zápasů.

Martínez - 9/10 - podle mě náš nákup sezóny. V obraně neprostupný a výborně i zakládá útoky. Škoda, toho zranění. Snad bude na finále FA cupu fit.

Reagovat
Salfovic

Casemiro jen 8.5

Reagovat
Wazza228

Kvůli těm červeným jsem mu to o půl bod snížil.

Reagovat
Grahf

Weghorst - 2/10, dva body dávam za to ako makal, ale futbalovo na to aboslutne nemá, aby hral za United. Ako útočník totálne neplodný. Inak Sympaťák.

Sabitzer - 5/10, nijak neohúril, ani nesklamal

Malacia - 6/10, začiatok dobrý, potom sa ale dosť zhoršil a shaw ho už do základu nepustil

Antony - 6/10, trochu podobné ako s weghorstom, velmi sa mi na ňom páči, ako maká, takto vracajúce sa krídlo som asi ešte nevidel. Ale dopredu neproduktívny. Za tie prachy to musí byť výrazne lepšie.

Eriksen - 7/10 pred zranením výborný, po ňom šiel dolu. Do budúcna by mal byť tým prvým, ktorý príde zo striedačky.

Casemiro - 9/10 pred redkami náš najlepší hráč, po nich ubral na dominancie a agesivite, čo pribrzdilo jeho hru.

Martinez - 9/10, myslím, že väčšina fandov si ho okamžite obľúbila.

Reagovat
andkoo

Sympaťák

Reagovat
Sir Red Devil

viac menej suhlasim s tym bodovym ohodnotenim :) Pravda Caseho pribrzdili tie červene nutno uznat ze to bolo citit. Inak Martinezovi kludne by som dal 10/10. Nepamatam si lepši nakup od prichodu Bruna.

Reagovat
John Obi Mikel

Koulibaly 2/10

Cucurella 1/10

W. Fofana 4/10

Badiashile 5/10

Enzo 6/10

Chukwuemeka 3/10

Zakaria 5/10

Auba 0/10

D. D. Fofana 3/10

Felix 6/10

Madueke 5/10

Mudryk 2/10

Sterling 2/10

Santos N/10

Potter 1/10

Lampard 0/10

Reagovat
kissak

Celkem masakr napsat o 100 milionovým hráči, že je pouze lepší průměr.

Reagovat
Salfovic

Vždyť Koule hrála před zraněním celkem slušně, rozhodně lépe než Fofana. Byť chápu jiné měřítko..

Reagovat
John Obi Mikel

No ale před zraněním to bylo tak 5 zápasů

Reagovat
Salfovic

Nezranil se nějak na přelomu Pottera/Lampse ?

Reagovat
John Obi Mikel

On byl zraněný víckrát

Reagovat
Salfovic

Myslel jsem to poslední, od kterého nehraje.

Reagovat
John Obi Mikel

No, mne prislo, ze nebyl celkove nic moc. Par povedenych zapasu na zacatku a pak uz jen nekolik zablesku

Reagovat
Wazza228

Cením vypsání všech přestupů CFC

Felix nejlepší hodnocení, takže bys ho bral na stálo?

Reagovat
John Obi Mikel

Spíš ne, moc drahej.

Reagovat
Sir Red Devil

Kedze nesledujem chelsea , pri tych prestupoch je to aj problem, to naozaj sterling a mudryk , dve potencionalne nebezpečne kridla len 2/10? to hraju taku tužku, alebo sa skorej zviezli s tym ze neslo celemu tymu.

Reagovat
John Obi Mikel

Těžko říct, u Mudryka taky adaptace. Nicméně hrajou kulový. Sterling má sice pár gólů, ale herně marnej.

Reagovat
Hlahart

Weghorst: 3/10

Sabitzer: 6/10

Malacia: 6,5/10

Antony: 5/10

Eriksen: 8/10

Casemiro 9/10

Martinez: 10/10

Reagovat
kissak

Celkem masakr napsat o 100 milionovým hráči, že je průměr.

Reagovat
Hlahart

Hodnotí se přestup, ne hráč.

Reagovat
r.mrazik

Weghorst - 3/10 utocnik bez golu je na picu

Sabitzer - 4/10 totalni prumer

Malacia - 6/10 - dobry zacatek, podprumerny konec

Antony - 7/10 - golovy, nebezpecny, neumi nahravat, bohuje,vraci se

Eriksen - 7/10 - kvalitni, chybi rychlost

Casemiro - 8/10 - skvely prichod, negativum jsou cerveny karty

Martínez - 8/10 - taky skvely prichod

Reagovat
Wazza228

Reagovat
Mato178178

antony akoze zopar krat sa ukopol a niekolko krat dorazil do prazdnej branky. ma 43z g8 3a alesmerom dopredu je to zatial riadna slabota a za mna celkovo urcite nie 7/10

v poslednych zapasoch sa trochu zlepsil a dozadu vzdy maka tak snad sa mu bude viac darit

Reagovat
r.mrazik

kdyz se na ty zapasy podivas,tak z jeho strany je mnohem vetsi nebezpeci,ze se da gol,nez z leve

samozrejme by to mohlo byt lepsi,ale slabotou bych to fakt nenazyval

jinak kazdy si to hodnoceni muze udelat podle sebe smudliku

Reagovat
KnoxXx

Weghorst 5/10 - nulova ocakavanie, len zaplata na pol roka pri stave a sirke naseho utoku; nie je jeho chybou, ze hral az tak casto (a AM namiesto Bruna apod.)

Sabitzer 5/10 - v podstate to iste; odohral to svoje a zaroven nijako neprekrocil svoj tien, cim by si zasluzil co i len uvahu o kupe

Antony 5/10 - od kridla jeho cenovky jednoducho cakam viac, toboz ked konkurencia skoro neexistovala; spomalovac utocnych akcii (ci uz myslenim, "jednonohostou" alebo na kridlo pochybnou lokomocnou rychlostou)

Malacia 5,5/10 - dobry uvod, za tie peniaze si clovek hovoril "fajn" ako backup na LB, ale po Novom roku/MS tie jeho vstupy do zapasov a nutnost ho vyuzivat viac pri pocte marodov v obrane daleko viac odhalili jeho limity

Eriksen 7/10 - jesen by bola na lepsie hodnotenie, kvoli zraneniu ten jeho jarny navrat mierne znizil vyslednu cifru (vykony po zraneni - logicke, snad je to len o nom, nie je to trvalejsi efekt)

Casemiro 9,5/10 - nevycitam mu ani CK - nie je jeho chyba, ze je tak esencialne dolezity, ze absenciou v par zapasoch sa nam rozpadne stred pola; to je zaroven jasnym potvrdenim ako skvele zapadol, ake vykony podaval a ako zlepsil tu cinnost, ktora nas pod OGS tak kvarila (+ mozno paradoxne, ked sa bral Casemiro v Reale ako boric (nezmysel), tak jeho schopnost rychlo rozvinut akciu, v tomto smere najviac dopomahal Brunovi - pohotovost, kvalita, nebojacnost, vo velkom percente pripadov nadpriemerne prevedenie)

Martinez 10/10 - nevycitam zranenie, stane sa; podobne ako Casemiro - pozicia, kde sme sa museli pozerat na kopyto Maguirea a prisiel Licha a zrazu perfektny futbalista s velkym F, ktory aj v PL dokaze v subojoch kompenzovat svoju nizsiu vysku (dokonalym citanim hry, "kontrolovanou" agresivitou); dvaja hraci, ktori zrazu skoro uplne odstranili to dlhorocne utrpenie, kde ked sme prepadli, tak bol pruser na streche (co po zraneni mozeme zasa vidat v poslednych zapasoch - nie v takej miere ako kedysi, ale objavuje sa to tam)

Reagovat
Neutron

Weghorst 3/10 - ja som naopak od Wouta cakal trosku viac, suboje a bojovnost sa mu upriet nedaju, ale co dokazal niekedy zahodit plus mizerna hra hlavou smerom k branke, to bolo nieco zalostne. Napriek tomu, ze to bolo cisto vykrytie postu, kde sme nemali nikoho, a este aj na pol roka som myslel, ze bude vacsim prinosom.

Sabitzer 5/10 - take nemastne neslane, ked hral tak okej svoje tam nechal, ale to je tak vsetko. Taka seda mys.

Antony 6/10 - u neho bohuzial vzdy pri hodnoteni bude vyvstavat cenovka. Velmi ma prekvapil ako maka smerom dozadu, sem tam dal aj nejaky gol, pekne prihral, avsak ak ideme do rozhodenej obrany z jeho strany, tak je to bozie utrpenie, strasne nahovno, ze ma iba jednu nohu a este aj hra cez nu. Vzdy musi urobit krok naviac, pripadne zaseknut a tym proste zabrzdi akykolvek protiutok.

Malacia 5/10 - celkom v pohode zaciatok, koniec za mna dost pod priemerom. Stal vsak zopar € takze to tak neboli a ako squad player za mna fajn. Kazdopadne, ked ho tam clovek vidi pobehovat niekedy uplne inde ako by mal, do toho tie jeho super fauly v okoli sestnastky...na facku.

Eriksen 7/10 - stale dobry hrac, skvely prehlad, prihravky. Super sezonu mu trochu skazilo zranenie, po ktorom sa do toho dostaval pomalsie a formu z jesene uz nedosiahol. Rychlost mu vycitat nejdem, tu nemal nikdy takze bola by hlupost ju od neho ocakavat. Je tam na nieco ine.

Casemiro 10/10 - Case mal zasadny vplyv na hru celej zalohy, kde nas uz roky tlaci bota. Ukazal, ze nie je len boric a posuvat lopty, ale vie hru aj zrychlit a pekne nahrat smerom dopredu. Do toho pomerne nebezpecny aj dopredu kde aj dal zopar dolezitych golov. Tie cervene karty, niekedy to boli vyslovene kktiny, kazdopadne za mna sme toto potrebovali.

Martinez 10/10 - nejake individua sa mu tu vysmievali za to, ze je nizky a podobne sracky. Licha si s nimi vytrel prdel. Skvely hrac, skvela rozohravka, prehlad, citanie hry, agresivita v subojoch, napriek tomu vzdy cisto. Niet co dodat.

Reagovat
Wazza228

Reagovat
Bandita_Harry

Nunez - 6/10 - Vyššia cena, vysoke očakávania mal zlý začiatok, potom sa chytil a nejaké góly dal, v budúcnosti bude rozdielovy.

Gakpo - 7/10 Dobra cena, rýchla adaptácia a dobrá produktivita

Carvalho- 4/10 Nízka cena, dobrý potencial, gól Newcastlu, mlady, nevyzrety, možno hostovacka alebo priestor v EL pomôžu.

Arthur- -1 /10 bez komentára

Ramsey- N/10 stále zranený,

Reagovat
Wazza228

Jsem úplně zapomněl, že je Artur u vás Gakpo u vás bude teda hlavně hrot, nebo se s ním počítá na LW, kde hrál v PSV?

Reagovat
Bandita_Harry

To niesi ani zďaleka jediný Na LW je a aj bude prioritne Diaz,

Gakpo bude hrať v strede F9 podľa mňa, záleží aj od zostavy, ci bud hrať iba Diaz alebo aj Nunez, To by sa Gakpo posunul niekde na AM, Sam som zvedavý. Na pravo mame len Salaha ostatní su prioritne stred alebo LW, okrem Diaza ten je čisté krídlo.

Reagovat
Wazza228

Pravda, vlastně jen tu pravou stranu nemáte zdvojenou. Na druhou stranu, Salah je neposaditelný, takže si tam případná náhrada zahraje jen opravdu výjimečně. Tudíž pro vás možná místo nákupu posily lepší tam občas dát někoho jen jako záplatu, ať už jiný křídlo nebo třeba TAA. Budete muset prioritně řešit zálohu a asi RB, když TAA posunete do středu (nebo se s ním stále počítá prioritně do obrany?).

Reagovat
Bandita_Harry

Jasne práve krídlo je vybavene Salah hra stále a stále dobre, tam nieje o com. Trentovi to ide cez stred parádne, ale to ci bude stále RB alebo CM to sa ešte nevie , neviem co za hráčov k nám príde do stredu zálohy atd. Prišiel kam na RB ten nádejný Ramsay ale ten odohral tuším jeden zápas inak stále zranený. K tomu je to zelenac. Na RB sa nikto snami nespája ale to nič neznamená samozrejme Pise sa len o zaloznikoch a sem tam nejaký stopér. Tak snáď prídu 2 CM a 1 obranca ci už CB alebo RB. k tomu nejaký brankárik, snáď nie ten váš Zieler

Reagovat
fenixLFC

Preco je arthur -1 krf bol rovnako zrsnrny jak ramsey a nebolo ho mozne hodnotit?

Reagovat
Bandita_Harry

Sekol som sa 10/10 podpis sezóny Ja viem mal iba smolu, nieje to jeho chyba, stáva sa to, oproti Ramsaymu nás ale vyšiel drahšie a očakávania boli vyššie, preto horšie hodnotenie, sorry jako

Reagovat
fenixLFC

nikto netvrdi ze to je podpis sezony. a ocakavania teda neboli ziadne pokial so pamatam spravne

Reagovat
Bandita_Harry

Predsa je to 70 milionovy hráč, ja som mal očakávania

Reagovat
fenixLFC

v akej galaxii to je 70 milionvy hrac ked mal vykupku asi na 35? to ze barcelona s juventusom odrbavali na daniach/prestupoch tak to neznamena ze to je 70 milionovy hrac. to uz sme mohli tvrdit ze sme ho priviedli aby nam vylepsil uctovnictvo

Reagovat
Kinky7

Haaland - eh no 11/10 no comment

Phillips - 2/10 2body smerem k prumeru jen proto ze byl cast sezony zranen tak mu to dam k dobru ze ho to volivnilo - naprosto zbytecna koupe

Akanji - 8/10 nenapadny ale nesmirne uzitecny za super cenu.

Gomez - 4/10 nic moc ale v prvni sezone to maji u nas hraci tezke - svoje si odvedl i kdyz tech kiksu bylo dost

Perrone - 4/10 tezko hodnotit kdyz toho moc neodehral. spise prislib do buducna

Alvarez - 9/10 nebyt Haalanda jasny nakup sezony - jeho kvalita byla videt i na MS kde vysoupl ze sestavy Martineze

Ortega - 7/10 prisel zadarmo a ukazal ze ma na to byt velmi slusnou dvojkou za Edim

Reagovat
Wazza228

Hrozně mě mrzí, že jsme Alvareze nekoupili my, když se o něm spekulovalo. Super nákup.

Akanji u vás super.

Phillipse by mohl koupit WHU za Riceho.

Reagovat
oli9

Boby

V letošní sezóně patřil k tomu nejlepšímu od nás skvělý hráč, bavil. Poslední zápas na Anfieldu. Ten gól prostě musel být..

Reagovat
Gunner14

Gratulace City k titulu

Reagovat
El Cid z City

Škoda,nemuseli jste to posrat, uhrát si to na hřišti je vždycky lepší. Ale klidnej konec po tom loňským závěru taky není od věci.

Reagovat
JessePinkman

Neměli jste na to nikdy.

Reagovat
Bakary3

Tak to bolí

Reagovat
J0EL

Reagovat
Hachim Mastour

Posledný zápas musíme plne bodovať. Bolo by úbohé mať len o dva alebo tri body viac ako v spackanej sezóne 13/14

Reagovat
Salfovic

To je hezké, že na konci vystřídali Navase, aby si užil ovace fanoušků

Reagovat
Nikikrew

Je dobre ze buduci tyzden bude koniec, krasna 3/4 sezona, posledna cast totalne spackana, ako mim rok.

Proti betonu hrat nevieme a ani nemame nato hracov. Gratulacia City a Forestu.

Reagovat
El Cid z City

Vítejte ve světe, kdy spousta týmů odhodí veškerý zábrany a bude hrát cokoli, jen aby favoritovi znepříjemnila život. Chcete hrát o titul? Neexistuje proti betonu to neumíme. Je třeba to v létě změnit.

Reagovat
Salfovic

Přesně tak, celou sezonu těžili z prvních deseti, patnácit zápasů, kdy je ostatní ještě nebrali tak vážně. Jinak by to byl klasickej boj o 4.

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Jardin

Reagovat
Bakary3

Dobrý shit

Reagovat
Salfovic

Tabulka za posledních 25 zápasů

1. City 62

2. Newcastle 51

3. Arsenal 50

4. Liverpool 50

5. ManU 49

6. AV 46

Reagovat
Spikous

Až na City sú tie rozdiely pekne tesne

Reagovat
Bakary3

A?

Tohle vytažení nějaký části sezóny tak, aby to sedlo do nějakýho tvrzení, je úplně o ničem.

Rozhodná je sezóna, nic jinýho.

Napsat o takový sezoně, kdy ještě po 30. Kole byli ve hře o titul, že vlastně to bylo stejný jako vždy, když bojujou asi s odrenejma koulema o top 4, je holej nesmysl.

Reagovat
Salfovic

Nic takového jsem nenapsal ani nenaznačoval. A vicemistry jste bez debat zaslouženě. Jen jsem tím chtěl poukázat na to, že nejste od týmů bojujících o LM nějak odskočeni. Jak si většina z vás myslí. Viz názory, že bude zklamání, když budete hrát za rok jen o LM.

Reagovat
Bakary3

No, moc tohle uvažování nechápu, ale ok

Reagovat
SunFells

To jsi to ještě přecenil, když si to nazval uvažováním.

Reagovat
Papra

Byli jsme odskočeni a to i herně. Někdy do konce února. Fakt je, že konec se nepovedl a to nejen výsledkově, ale i herně. Takže ano - v aktuální formě odskočení nejsme, ale za celou sezónu ano.

Reagovat
smazaný uživatel

16. Chelsea 23

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Nikikrew

Ved to aj pisem....

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kissak

Každopádně od vás velmi opravdu velmi neskutečná a nečekaná jízda, která bohužel skončila těsně před cílovou páskou.

Dobrý rozjezd pro budoucnost teď jen tak dál pokračovat v zajetém konceptu

Reagovat
Kixi Syhimour

Gratulace City k titulu a hattricku

Reagovat
JessePinkman

Arsenal ... to je mančaft, ty krávo.

Hrozně směšnej klub.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
vceradnesazitra

Směšnější tým než Arsenal není. Ten strašný hype od deluded fanoušků, kecy o nejlepším týmu za posledních 100 let a pak to takhle podělaj

Reagovat
JessePinkman

přesně tak. Dokázali leda tak, že na City nemá nikdo.

Reagovat
El Cid z City

Jasný, mančaft co ukope druhej flek je strašně smešnej ty hlavo.

Reagovat
vceradnesazitra

Koho zajímá druhej flek? Reálně z téhle sezony nemají nic, takže je to velký průser. I MU má pohár, takže je to pro ně úspěšnější sezona.

Reagovat
El Cid z City

Mají z ní LM.

Reagovat
Front hell

Fanoušky United dvě sezóny zpátky

Reagovat
Golasso

Reagovat
Salfovic

Ole > Arteta > Lampard

Reagovat
bbbauch

Zrovna od nas tu ti hlavni, do kterejch se opirate psali, ze kdyz nejsi pevni, je to celkem jedno.. prani otcem myslenky

Reagovat
Swarley

komedianti

Reagovat
bbbauch

Uplne to mam v pameti.. to je rozdil, kdyz byla fanbase odchovana na titulech, nebo na ctvrtych mistech.. samozrejme nic proti, ale tady je FrontHell tezce mimo

Reagovat
Swarley

vedle v diskuzi, kde nadavaji ostatnim do idiotu a veprovych hlav, po mne chce dukaz jejich nezvladajkovstvi a ze on to nevidi, tak nevim, jestli tohle je nejake pokracovani... Uvidime, co z toho bude...

Reagovat
Salfovic

To mě taky dostalo

Reagovat
kitas

Po niekoľkých rokoch majú LM a perspektívny mladý tím. To na začiatok vôbec nie je zlé

Reagovat
Dontlookatme

Na tyhle vemena nemá cenu ani reagovat..

Reagovat
ᴏᴡɴʏ

Nejlepší mladý tým v galaxii a stejně nebude mít tolik bodů jako měl mladý tým Spurs v sezoně 16/17.

Reagovat
vceradnesazitra

Reagovat
Gunner14

A že jste to s tim mančaftem potom rozjeli!! Teď jde tvůj Poche do Chelski

Reagovat
Front hell

Tak snad nedopadneme jako vy

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
kissak

A proč? Protože si nechali utéct titul v posledních zápasech? Rozhodně mají na čem stavět.

Reagovat
Slavia10

Nottingham zachráněn, Arsenal je prostě boží tým, když už nemůže získat titul, tak pomůže. Everton prostě musí spadnout prosím konečně už.

Reagovat
Zdechlina

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Dontlookatme

Reagovat
John Obi Mikel

No ani my jsme s Nottinghamem neprohráli.

Reagovat
Slavia10

Tak to byla trochu jiná situace. Tehdy byl Nottingham jasný favorit a vy ste jeli bránit a čekat na šanci.

Reagovat
Salfovic

Geniální taktika, takže Lampard > Arteta.

Reagovat
masly008

Žal hráči City oslaví titul na gauči doma. Asi nic moc no.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak snad to ale oslaví pořádně, ať máme nějakou šanci zítra

Reagovat
Salfovic

Budou oslavovat, ale prací. 10:0

Reagovat
ᴏᴡɴʏ

To jsou na tom stejně jako hráči Arsenalu. Akorát k tomu nebudou potřebovat Playstation, no.

Reagovat
Dontlookatme

Hodně křeč

Reagovat
kissak

Pro ně už celkem nuda, to je fakt.

Reagovat
Salfovic

Mohla by tu zase být na fotka Haalanda na gauči.

Reagovat
diastan

Nakonec suche triko

Reagovat
Nikikrew

Myslim si ze ani hraci City nemozu byt spokojni akym sposobom titul vyhrali pritom zajtra stacilo dat Chelsea 6tku

Reagovat
Salfovic

Měli tam dát jen těch prvních 6 sekund.

Reagovat
Miguel19

Tu nám dají i tak...

Reagovat
Kinky7

Campeooones

Reagovat
El Cid z City

Nejsilnější tým historie PL?

Reagovat
bbbauch

Class of 2020

Reagovat
Neutron

Reagovat
Bandita_Harry

Bez debát

Reagovat
Neutron

kazdopadne nic take ako Class of 2020 neexistuje.

Reagovat
fenixLFC

Rozhodne. Este to potvrdit treble nech vam to nemoze ani united rozporovat

Reagovat
Salfovic

Tak spousta lidí to rozporovat bude, ale máknou si.

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
Benzema

Áno a stačilo Pepkovi nato minúť dve miliardy

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Neutron

Reagovat
Front hell

Reagovat
Busby babes

Arsenalu teda na konci solidne dosel dech. City masina no. Skoda.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/Millar_Colin/status/1659991484429418498

Arsenal had 50 points at halfway stage of Premier League and Manchester City win the league with three games to spare. On course to finish with 10+ points lead at the top.

Man City now won 5 of last 6 Premier League titles. All will be won by 90+ points. Serie A has had 4 different winners in a row. La Liga has had 3. Premier League reaching levels of Ligue 1/Bundesliga hegemony.

Reagovat
Salfovic

Co se u nich v té vicemistrovské sezoně odehrálo, že zaznamenali takový jednosezonní bodový propad ?

Reagovat
Busby babes

kdo? Arsenal?

Reagovat
Salfovic

City. Ale asi to jen předčasně zabalili, když měl Liverpool nedostižný náskok.

Reagovat
Kinky7

Zranění plus Odchod kompanyho

Reagovat
Salfovic

Bayern liga končí, City league začíná.

Reagovat
Kinky7

Jasně. To jsou takové novinářské kecy . Hlavně že loni ještě v 70. Minutě posledního kola jsme byli druzí.

Reagovat
Busby babes

nejsou to novinarske kecy.

Reagovat
Kinky7

Ok udělat Pool za 5 let o 4 body více tak se psalo loni o hegemonii poolu. Ještě loni se před koncem sezony psalo jak je Liverpool nejlepší tým všech dob co bojuje o quadruple a letos najednou je to všechno jinak

Reagovat
r.mrazik

tak to psali akorat Carragher a nekteri mistni ne?

Reagovat
Kinky7

bylo toho plne BBC i Guardian.

Reagovat
r.mrazik

Fakt? To určitě citovali Carraghera

Reagovat
Edgewalker

Gratulace City k zaslouženému titulu. Náš tým na to holt ještě nemá (i mentálně) a ukázalo se, jak strašně těžké je se City soupeřit, ten tým je prostě válec. Snad se v létě opět posuneme, posílíme a budeme svádět boje o nejvyšší příčku i další sezony. Pokud ne, pak bude této sezony ještě větší škoda, ale takový je život. Je fér říct, že základní cíl, což je LM, jsme splnili, tak aspoň to

Reagovat
Muffi

Ze to bez posil v lize nedopadne se dalo cekat.

Spis by vas mela mrzet EL. Pri vsi ucte k ostatnim, pro kluby jako je Arsenal a v pristi sezone LFC je pomalu povinnost to vyhrat.

Stejnetak pro Spurs EKL.

Reagovat
Gunner14

Spurs a povinnost vyhrat trofej, come on bro

Reagovat
Dontlookatme

Reagovat
Martin9719

V životě jsou jistý jen 3 věci: smrt, daně a to, že Arsenal už nikdy nevyhraje titul.

Reagovat
h8_sfatto

jenže narozdíl od Manchesteru jsou to škrti a neměli posledních pár sezon nejdražší kádr na světě po PSG

Reagovat
Csaplárova past

Tohle ma byt obhajoba nebo konstatovani faktu, ze ten titul dlouho nevyhraji? Oboji je spatne.

Reagovat
JohnnyBravo

City je jednoznačně jeden z nejlepších týmů v historii PL, ale já nevím, pořád pro mě nemají ten maximální respekt jako týmy před nima, Arsenal invincibles, United class of 92, i ten poslední titul Liverpoolu, to jsou všechno týmy co měly příběh. To že si koupíš nejlepšího trenéra a hráče na světě se tomu prostě nikdy nevyrovná

Reagovat
Spagetka

Za me ma City hezkej pribeh. Pribeh Guardiola. Kupovat hrace muze kde kdo, ale udelat s nimi uspech chce Guardiolu.

Reagovat
Salfovic

Tituly měli už před ním. Taky tam ten příběh nevidím. Spíš rovnici: špičkovej trenér + kvalitní vedení + neomezenej rozpočet = spousta trofejí.

Reagovat
Elliasson

Titul v jednotném čísle - pokud se bavíme o době ETIHADu.

Reagovat
Wazza228

Měli 2 tituly před Pepkem.

Reagovat
JohnnyBravo

Rozhodně nesnižuju jeho kvalitu, jeden z nej v historii. Ale třeba ve srovnání s Mourinhem, kterej vyhrál LM s Portem nebo Interem, EL s United v nejhorším stavu, teď finále s AS. Pep měl úspěchy jen v Barce a City, který byli vždycky na vrcholu (i díky němu samozřejmě)

Reagovat
El Cid z City

Ve srovnání s Mourinhem, no taková blbost...

Reagovat
JohnnyBravo

V čem je blbost porovnávat jedny z nejlepších trenérů v historii? Že jeden to dokáže s kýmkoliv a druhej ani s Bayernem?

Reagovat
El Cid z City

S United v nejhorším stavu- rok než přišli oba do PL skončili City i United s 66 body. Pokud nemáš na NHL a uděláš titul v extralize, je nefér to vytahovat na někoho, kdo dá pouze finále SC. Nehraješ EL, těžko ji můžeš vyhrát. Vůbec už nechci porovnávat kam posunul tým City Pep a jak v PL dopadl Mourinho, to bylo k pláči.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Ladas321

Ve všech aspektech je Guardiola lepší než Mourinho. Vůbec tady nevytahuj tyhlety sračky jako Evropská liga s Manchesterem United. Mourinho utrácel v United stejné prachy jako City, dostal do týmu v té době nejdražšího hráče na světě, pak mu přinesli i útočníka za 80 mega a jediné co tam dokázal je projet titul o parník, vyhrát Evropskou ligu a poštvat si proti sobě celou kabinu, to se mu podařilo i v Realu a pak v dalších angažmách.

Reagovat
Elliasson

Reagovat
Bakary3

U nich je problém, že oni jsou tak strašnej válec, že to nikoho moc nevzrušuje a vlastně to všichni vidí, jako by to měli moc jednoduchý.

Ale to mají jen proto, že jsou prostě tak dobrý

Reagovat
JohnnyBravo

To je pravda samozřejmě, bojovat s nima Arsenal do posledního kola, tak to samo bereme jinak, takhle je to jen nudnej titul v lize, kde nemaj konkurenci

Reagovat
Swarley

No nevim co bys chtel, ted dali hattrick a dost mozna si jdou pro treble, ja myslim, ze to je solidni pribeh, i kdyz to je ropna sracka, tak Guardiola z nich udelal totalni valec...

Reagovat
JohnnyBravo

Ale to já nikde nepopírám, však sám říkám, že je to jeden z nej týmů v historii, možná i nejlepší, ale pro každej ten tým jsem měl i jako fanoušek rivala určitý simpatie, ty jsou ale teď bohuzěl na nule ale je to subjektivní pocit samozřejmě

Reagovat
Busby babes

City's season is also what happens when you give an all-time genius like Guardiola almost perfect conditions

It has removed any sense of tension, drama or peril, so flawless was their run-in.

A peak Pep has long built City towards and a point European football has long led towards

But if we are talking about best ever English performances in Europe - which we should - we also have to talk about the wider context: that it's an Abu Dhabi project

https://twitter.com/MiguelDelaney/status/1660029954912821249

dobre o tom pise Delaney. A je to presne duvod proc nechci aby nas vlastnil Katar. Pak bude jakykoliv uspech proste s hvezdickou.

Reagovat
Swarley

Tak zrovna me nemusite vykladat o humusu v City

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Ondiis

Skoro se tu až nabízí použít slovo "koncepce", že?

Reagovat
Swarley

Spis Guardiola

Reagovat
Ondiis

Chápu, je to proste někdy těžký uznat

Reagovat
Swarley

Xkrat jsem to psal, je to o Guardiolovi, ne o City

Reagovat
Nizzie

Tak Guardiola zapadá do té koncepční práce celého klubu ne?

Reagovat
J0EL

Reagovat
Busby babes

a 115 poruseni pravidel. Krasny pribeh podle me.

Reagovat
mithro

ale aj na tomto fore vidiet jak im to krasne funguje

Reagovat
Ladas321

Pravidla, která jsou ušitá na míru velkým klubům by se měla trhat v zubech a je jen dobře, že se tak dělá. I dítě na prvním stupni ví, že když chceš v čemkoliv být úspěšný, tak nejdřív musíš investovat. Ukaž mi podnikatele, který nezačíná v mínusu. City zainvestovalo a teď sbírají ovoce a na přestupovém trhu jsou nyní klidnější.

Jinak NET SPEND od doby kdy se Guardiola připojil k City: United: 902M, Chelsea: 830M, City: 667M.

Reagovat
Busby babes

jasne, City vlastne bojuji za maly kluby...

Reagovat
Ladas321

To jsem nikde nenapsal, pokud sis to vydedukoval tak je to tvůj problém. FFP je sračka, kterou si prosadili mocipání, kterým se nelíbilo, že se jim Abramovič a další vměšují do jejich bussinesu, má za cíl udržet monopol pár vyvolených klubů s historii. Takové pravidlo může respektovat jen úplný dement, který nemá žádné ambice.

Je to už víc jak 10 let co se fotbalová hra změnila a stále se s tím někteří nesmířili, snad se vám to jednou podaří. Hezký den.

Reagovat
Swarley

Tak tam uplne umele nechas pustit sejky, at dominuji uplne stejne, jako treba United a vubec nejde o to, ze ten primarni vzestup stal na vykonech na hristi...

Genialni zpusob jak vyrovnat ligu

Reagovat
Kinky7

Pitomost je oboje ale kdyby šlo opravdu o fair systém tak platové stropy a strop na transfery, nemožnost uvalovat dluh na klub a podobne. Ne ten paskvil co je ted

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Golasso

Posuzovat net spend je v tomhle kontextu kravina.

Reagovat
Salfovic

Proč ?

Reagovat
Golasso

Měl jsem dopsaný text na dva odstavce, ale EF mě odhlásil a neposlalo se to, tak jen ve zkratce:

- City koupili Arabové, což úplně převrátilo jejich pozici na trhu.

- City jako prodávající – nikdy se nedostanou do pozice, kdy by museli prodávat kvůli finančnímu zázemí a "kreativnímu účetnictvi". To zlepšuje jejich vyjednávací pozici na trhu, protože kupující nemá šanci příliš vyjednávat o ceně. Kromě toho při nákupech nemusí dělat kompromisy v kvalitě, tudíž i prodeje jsou lepší, protože prodávají hráče, které oni sice nepotřebují, ale ostatní ano.

- City jako kupující – uměle vytvořená garance úspěchu, kterou nikdo jiný v PL nemůže zajistit, je magnet pro hráče. Ostatní kluby nezvládají konkurovat, protože i kdyby se jim to podařilo, tak je City stejně přeplatí, k čemuž ale stejně zpravidla nedochází, protože konkurenci to odradí, jelikož nechtějí strávit x týdnů v předem prohrané přihazované se City. Silná vyjednávací pozice pak redukuje cenu.

Srovnání s rozhazováním Chelsea a MU sice není úplně směrodatné, ale místní lumeni tu zvládají i srovnávat např. netspend Arsenalu a City od příchodu Artety a podobná hovna.

Reagovat
Kinky7

pokud by bod kupujici byla pravda tak skoncil v City Jorginho, Van Dijk, Fred, Kane, Alexis Sanchez atd.

Ad prodavajici tam s tebou souhlasim

Reagovat
Golasso

Já tu úvahu trochu zjednodušil, roli můžou hrát i jiné faktory. U Jorginha to byl faktor Sarri. Kane zase nikam nepřestupoval a jeho případný přestup byl podle zpráv v jednu chvíli docela razantně utnut slepicemi. U Freda a Sancheza moc nevěřím, že byl zájem City reálný ve smyslu toho, že byste si řekli "ok, tohodle hráče musíme mít". Spíš to byl vlažný zájem nebo výmysly novinářů.

U van Dijka nevím, jak to bylo, ale i kdyby City tehdy Klopp Dijka přetáhl, furt by to byla spíš výjimka v dlouhodobém trendu. Nemusí to, co jsem napsal, být pravda ve 100 % případů, ale i kdyby to platilo jen třeba ze 70 %, tak je to výhoda jako prase.

Reagovat
Kinky7

Ono stačí se podívat na hráče které cit přivádí. Např o akeho z těch top tymu nikdo tak nějak moc nestál. Akanji za 15M výsměch. utd Alvareze ani nechtělo. U Haalanda faktor fotrik, o diase se rozhodně kluby netahaly. Laporte šel za vykupku, atp

Reagovat
Kinky7

Myslím že naopak city má perfektní scouting a v něm hraje roli i asi nejlepší český Scout Jan říčka

Reagovat
masly008

můžeš napsat koho vyskautoval pro zajímavost?

Reagovat
Salfovic

Haalanda.

Reagovat
Kinky7

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
Benzema

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Neutron

Reagovat
Kinky7

Údajně to byl on kdo byl na doporučení v Argentině zkouknout Alvareze. Ale tuhle informaci fakt potvrzenou nemam

Reagovat
Salfovic

Co se týče prodávání, tak dejme tomu

A co se týče nakupování, tak je to akorát výsledek kvalitní práce. Dřív by hráči šli, klidně i za něco menší peníze, třebo do ManU. Teď se situace obrátila.

Reagovat
Golasso

Já netvrdím, že City nefunguje kvalitně. Naopak si myslím, že ze své pozice ždímou téměř maximum možného, ale jejich pozice je prostě uměle vytvořená.

Reagovat
Swarley

Zase az tak bych to nevidel, ta pozice ma rozhodne vliv na to, ze ten hrac k tobe chce a ma tam okamžitou vidinu uspechu, ale ze by to pro ten nakupujici klub bylo az tak levnejsi...

I o nas a i ted o City vsechny kluby vi, ze ty prachy jsou a rozhodne nebudou prodavat pod cenou jen z toho duvodu, ze ten hrac by o ten prestup mel zajem... Tech vydupanych odchodu ze strany hrace je porad minimum, ty prachy na stul proste polozit stejne musis...

Reagovat
El Cid z City

S prodáváním souhlas. Kupující- City chtělo Hazardu, skončil v Realu. Chtějí Bellinghama-znovu Real. Sanchéze-United. Dnešní generace fotbalistů na City nevyrostla, jejich srdcovka je jinde. A Haaland jak přiznal šel do City hlavně kvůli Pepovi. A co se týče ceny, tak se City snaží každej natáhnout co to jde.

Reagovat
mithro

Reagovat
Swarley

Je to hnus, ale liga to podporuje, prachy tečou, sere pes nejaky pravidla

Reagovat
Hachim Mastour

To je tvoja ilúzia

Reagovat
Jordi Alba

Doceníš za 20 let, nebo docení ostatní. Je normální, že člověk z nostalgie považuje radostnou/úspěšnou minulost jako nad míru té aktuální/nedávné.

Reagovat
freshboi

Koukáš na to správně, United, Arsenal mají “historii” v PL jakou City nemají, ale je třeba si uvědomit, že City si tu historii tvoří právě teď a už pár let Všem je jasný, že za tím stojí Pep, ale dokud bude v City, všichni můžou jen sledovat a učit se.

Reagovat
Melda

Reagovat
O.Giroud

Aston Villa 4 zlte karty za zdrzovanie? tak snad ten bod bude stat za to

Reagovat
VTID94

Bude

Reagovat
Zaschrona

Everton will now finish a league season with a ‘lower than a point a game’ tally for the first time in 123 years in the Football League

Ať už to dopadne jakkoliv, snad to je poslední sezona s tímhle vedením a snad i majitelem...

Reagovat
kissak

Reagovat
h8_sfatto

Arsenal mohl udělat zázrak a dojebali to ! historické kluby Arsenal a Manchester, jednou o nich budem vyprávět vnoučatům, že kdysi hráli i dobrý fotbal

Reagovat
h8_sfatto

tomu se říká arabské jaro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Juan Román Riquelme
Reagovat
alcantara

Pep z toho urobil Bundesligu, kral.

Reagovat
andkoo

Kane slusnych 28 golov, na to v akych su srackach..jeho 3. naj sezona

Reagovat
Swarley

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

tipuju, ze odted uz to pujde dolu ale...

Reagovat
andkoo

Ja si myslím, že má ešte v sebe 2-3 také sezóny, členok mu zatiaľ drží

Reagovat
TopinB

jenom pokud ho koupíme my, to by se propadl na 7

Reagovat
Swarley

To jsme resili pod preview, protoze i on by delal dvojku Havertzovi

Reagovat
TopinB

Jo, já to bral tak, že všichni útočníci, jakkoliv skvělí, byli u nás vyloženě marní (kromě Costy)

Reagovat
VTID94

Trištvrte sezóny majú nap*ču , kvôli VLASTNÝM chybám sa nedostanú do LM ale mi sme zdržovali

Reagovat
fenixLFC

A to sa vylucuje ako?

Reagovat
O.Giroud

toto bude strasne otravny typek ak sa Aston Ville bude darit

Reagovat
fenixLFC

snad sa aspon nauci rozoznavat ktorym zdrojom verit

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Hlahart

Kdyby sem náhodou ještě někdo chodil, tak tady je docela zajímavý vlákno, jak se za relativně krátkou dobu změnil tlak na rozehrávku na krátko u brankářů. V PL jde o snížení dlouhých nákopů za 5 let o 30+ p.b.

Z rozpadu jednotlivých klubů je pak vidět, že United hrají pořád na krátkou až střední vzdálenost oproti ostatním dost málo. Ale je tam toho samozřejmě více.

https://twitter.com/Soccerment_Blog/status/1659574958241062918?t=vTiCLjXkqJTXswvNPiYzrg&s=19

Jeden z důvodů, proč je rozehrávka de Gey o tolik více vidět oproti předchozím rokům. Tady dává smysl jenom brutální snížení fixu/nechat ho odejít, což mi možná přijde pravděpodobnější, vzhledem k tomu, že ještě nebyl oznámen a ani tam nejsou žádné pozitivní signály

Reagovat
Busby babes

to by bylo jedine dobre, kdyby odesel.

Reagovat
El Cid z City

Jedna z prvních věcí byla vykopnutí Harta, strašnej kartáč za to tady Pep schytal od fanoušků konkurence, ale lovit míč po nákopu na půli soupeře- to fakt ne.

Reagovat
Neutron

David by mal asi ist...velmi som rad za to, co u nas predviedol, ale nutit ho robit nieco co proste nevie nema zmysel...

Reagovat
iamek

Reagovat
Salfovic

Jsem zvědavej, jestli se časem budou chtít od brankářů kvalitní hlavičky, aby mohli chodit na útočné rohy.

Reagovat
81Tomas

Live uz ma naskok

Reagovat
Hachim Mastour

Nie lebo hlavičky budú časom zakázané

Reagovat
ratusek

Reagovat
Wazza228

Hře ETH by rozhodně prospěl brankář s lepší rozehrávkou a organizací obrany. David by se alespoň rozloučil se zlatou rukavicí. Každopádně bych mu ale přál, aby si našel nějaký top klub nebo alespoň z té užší špičky.

Reagovat
Neutron

Ja mam silny pocit, ze David odide a my nikoho neprivedieme

Reagovat
Zaschrona

Škoda, že tam v závěru nepřidal WHU ještě další, ale i tak moc díky za pomoc, Hammers.

Reagovat
Kinky7

Reagovat
Salfovic

Takže vy plichta a Big Samovci porazí slepice o tři

Reagovat
VTID94

Reagovat
Zaschrona

No, popravdě se teď spíš bojím Leicesteru, plichta zítra jim stačí na to, aby měli velmi reálnou šanci. A NU bod na úplně jistou LM stačí...

Reagovat
Kinky7

to date!!!!!

Reagovat
Zaschrona

Nám věříš víc než všichni naši fandové dohromady.

Reagovat
Slavia10

Člověk se toho Evertonu nezbaví..

Reagovat
Zaschrona

A teď si představ, že někteří na to čekají už od roku 1954.

Reagovat
Slavia10

Tak mě osobně začal Everton vadit asi tak před 3-4 lety, pro PL je momentálně Everton úplně zbytečný.

Reagovat
masly008

není aspoň pokopou pool

Reagovat
Zaschrona

Že zrovna pod Ancelottim.

Reagovat
Spikous

HM takže Brighton už má isté 6 miesto. To skóre nedobehne ani Aston Villa ani Tottenham. Ostáva boj o poslednú priečku v pohároch tak hádam to Brighton už bude posledný zápas s nami len dohrávať a odpočinu si po náročnej sezóne

Reagovat
pingla

Evropská liga nebo evropská konferenční liga na Amexu za ten parádní fotbal, který celou sezónu předváděli, si to maximálně zaslouží

snad se tým nerozpadne a zůstane alespoň na podzimní část

Reagovat
smazaný uživatel

Souboj nejlepšího s nejhorším trenérem nemohl dopadnou jinak.

Reagovat
Salfovic

Sice hráli s béčkem, ale i tak jsem čekal, že vám doma nasází víc. Holt to Azpi ošéfoval

Reagovat
John Obi Mikel

Gratuluji MC k titulu. Příští rok je náš.

Reagovat
Grahf

verím, že tú top 10 dáte

Reagovat
JFT97

Gratulace Citizenz

Opet naprosto zaslouzenej titul

Reagovat
diastan

Reagovat
Front hell

Reagovat
O.Giroud

Gratulace 3 ludom z EF k titulu, clovek si to ani nevsimne tak nemusi ignorovat diskusie.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Bowie

Reagovat
avicii

Reagovat
Salfovic

Proto sem jim fandil

Reagovat
Kinky7

My děkujeme

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Wazza228

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Benzema

Reagovat
Nizzie

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Mimalu

Lampard on Carney Chukwuemeka: "You've got to wait your time and have to understand. I want to get him minutes but I have to think about my job. I thought he did well when he came on."

Reagovat
Salfovic

Hrozná zmrdovina.

Reagovat
Wazza228

I have to think about my job a že mu to jde.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Busby babes

jako pokud vysledkem bude i zboreni te aury: Lampard dava sanci mladym... to bude super.

Reagovat
Frick

Kde najdu diskuzi k MS v hokeji? Díky.

Reagovat
Frick

Díky.

Reagovat
Gunner14

Zachytil jsem pár fotek City s pohárem letošní ligy, na hřišti snad bylo víc lidí, než na tribunách

Reagovat
Bandita_Harry

Lebo ľudia z tribún vyšli na ihrisko

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Gunner14

Na tech fotkach urcite ne

Reagovat
Hachim Mastour

Bojovali sme statočne do predposledného kola. Vrátime sa silnejší

Reagovat
Mastný Chobot

Nevie niekto, či Canal+ má práva na PL aj ďalší rok? Verím, že hej, lebo aj keď úroveň komentátorov nie je ohromujúca, tak to všetko okolo je to najlepšie, čo tu v našich podmienkach kedy bolo.

Reagovat
Hachim Mastour

To zas budú nervy a vybavovačky do konca júla

Reagovat
Mimalu

práva mají do sezóny 24/25

Reagovat
Mastný Chobot

super

Reagovat
Manik...

Reagovat
avicii

Vždy sa to kupuje na 3 roky

Reagovat
nani92

Konferenčný prenos a možnosť sledovať úplne každý zápas ligy je TOPka

Reagovat
neyto

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Swarley

Reagovat
ashburtongrove

A neví někdo jestli nepřidají originální komentátory? To je jediné co mě odrazuje od toho to koupit.

Reagovat
masly008

Reagovat
fenixLFC

mne by teda stacilo keby tam nepozyvaju toho trageda poborskeho. ten doslova kazdy krat povie vsetko presne v protiklade s realitou...

Reagovat
Spikous

No lepšie poborsky ako taký čontofalsky

Reagovat
Coutinho10

na to dotazy padaly už před sezonou, nemají na to práva je používat, je to zakázaný

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Serg!o

K dokonalsti chybí jenom možnost přepnout na anglický komentář, škoda. A 4k no, ale to bych chtěl asi moc.

Reagovat
masly008

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Coutinho10

ale i tem cz/sk komentář není špatný....ten originální mají bohužel zakázaný používat

Reagovat
Eric_The_King

Hlavně jim funguje v pohodě Chromecast a to vlastně stačí. Kokoti z O2 to zařízli a nevypadá to, že by to někdy chtěli přidat.

Reagovat
fenixLFC

nikde sa mi to nedari najst, ale nevie niekto ci maju ucastnici finale nejake provizorne fanshopy v mieste finale? teda ci napriklad inter so city, rim so sevillou a west ham s fiorentionu budu mat v istanbule/budapesti/prahe svoje "predajne"?

Reagovat
Agent z Melmacu

cigáni tam budú mať repliky dresov určite

Reagovat
O.Giroud

Inak na MS "20" teraz rozhodca normalne zahlasil, ze preco neuznali gol

Reagovat
Busby babes

tak tohle MS casto slouzi k vyzkouseni novinek, ne?

Reagovat
O.Giroud

ja som ani nevedel, ze take MS existuje akurat teraz tam hraju Slovaci, ale ked som videl to Fidzi proti ktoremu hrali tak sa to asi neda brat moc vazne

Reagovat
masly008

naši třeba byli ve finále proti argentině kdy dával gola Fenin, ale nakonec jsme lehli.

Reagovat
Busby babes

a naproti byl Aguero a DiMaria, v brane Romero.

Reagovat
fenixLFC

teraz argenitnu vedie mascherano

Reagovat
Coutinho10

to byly časy

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsme to mohli prosrat, a prenechat titul temto namachrovanym trapakum, nepochopim nikdy. Z PL se pomalu bude stavat Farmers league, ani bych se tomu nedivil

Reagovat
smazaný uživatel

Buď rád za LM. Být ta sezóna delší, tak byste přišli i o ni.

Reagovat
Front hell

ale zase by reálně hrozilo že spurs a Chelsea potáhnou do champu. Za to bych asi LM oželel

Reagovat
El Cid z City

Snad za excesy jednotlivců nebudou trestáni všichni.

Reagovat
O.Giroud

Finále Evropské ligy, v němž Sevilla narazí na AS Řím, odřídí Anthony Taylor. Anglickému sudímu 31. května v Budapešti pomohou krajané Gary Beswick a Adam Nunn.

Dobrá volba

Reagovat
Zaschrona

Škoda, že NU nevyhrál, takových šancí... Na druhou stranu jsem v tom nastavení málem dostal infarkt. LM pro Newcastle zasloužená, přesná ukázka toho, kam se klub může dostat, když šikovně investuje peníze, což vyznívá obzvlášť vtipně v porovnání s některými jinými týmy, které se snažily investovat...

Nezbývá než o víkendu tak jako tak hrát na to, že vyhrajeme. Plichta by stejně stačit mohla, Leicester vypadá úplně zoufale, ještě víc než my, ale klidně doma s WHU vyhrát mohou. Kdyby mi někdo před pár měsíci nabídl, že nám stačí porazit Bournemouth na záchranu, nevěřil bych mu, že v téhle pozici vůbec budeme. Teď tu šanci jen proměnit...

Reagovat
kissak

Absolutní zápasová dominance s totální bezmocí v útoku.

LM už letos nebyla vůbec v plánu, ale po pomalejším začátku si to všechno pěkně sedlo a Pool s Chelsea nám v tom pomohli.

Nyní záleží, jak se bude posilovat a stíhat bojovat na více frontách.

Reagovat
Salfovic

Doufám, že budete v létě přivádět pořádné posily a ne nějakej odpad z jinejch anglickejch předních klubů, jak se často spekuluje.

Reagovat
kissak

spekulací je opravdu hodně, ale zatím nic konkrétního já doufám, že se nikdo neurve ze řetězu a budou pokračovat v započaté koncepci

Reagovat
Coutinho10

velká gratulace Newcastlu, zasloužili si to a budu jim v LM fandit

když odbočím ke Gordonovi, tak jsem asi měl pravdu, že to bude propadák....dost lidí tu psalo, jak je to super posila, ale podle odehraných minut atd. to úplně nevypadá

Reagovat
SunFells

Lol, smlouvu podepsal na 5 let, ne na tři měsíce. Gordon letos nic neudělal ani v Evertonu, přesto ho jeden z nejlepších GM ve fotbale koupil za 40 či kolik, přemýšlej proč.

Reagovat
Coutinho10

ok, připomenu se klidně za půl rok, za rok...naopak očekávám, že přijdou další posily a nebude se čekat, jestli se zázračně nakopne nebo ne....buď na to má nebo nemá, je to jednoduchý

Reagovat
SunFells

Bude to inteligentnější, díky

Reagovat
kissak

to ale neznamená, že i jeden z nejlepších GM se může dopustit přešlapu, jinak souhlasím

Reagovat
Coutinho10

to si právě myslím nebo jsem o tom přesvědčený, že zkrátka není tak dobrý, jak si většina lidí myslí, ale samozřejmě, aby člověk měl 100% pravdu, na kterou nejde říct opak, tak to je až po odchodu hráče z klubu, což zatím není

Reagovat
kissak

Gordon nedostává moc příležitostí protože na jeho pozici se stáhl Isak a přes ASM, Murphyho a Almirona je to pro něj o dost složitější. Nějakou dobu byl také mimo kvůli zranění, ale jeho výhodou je, že dokáže zahrát obě strany. Je to temperament s horkou hlavou což dokázal při jednom střídání, doufejme že ho to přiměje býti trochu pokornější. Věřím však, že bude platný a pojede cestou Joelintona, který do doby příchodu Howea byl totální průměrák a Howe z něj udělal dělo

Reagovat
Coutinho10

j, ta jeho povaha tomu taky nenahrává, musela by mu extra vyjít příprava nebo třeba v budoucnu, když by došlo ke změně trenéra, aby měl novej impuls, ale to není moc reálný, když s nima Howe šlape

Reagovat
SunFells
Reagovat
kissak

stačí i bez zvuku, ale obličejová mimika fakt dost dobrá

Reagovat
smetos

Nastoupi Haaland v poslednim kole? Ze bych vsadil ze da hattrick

Reagovat
Kinky7

v predposlednim

Reagovat
smetos

Myslel jsem na brendfordu a to je kolo posledni

Reagovat
Kinky7

ja myslel ze nastoupi ted na brightonu a pak ne

Reagovat
smetos

Reagovat
VTID94

Emi Martinez :

"If PSG fans whistle at Messi, I would bring him to Villa,”. “Come here, we’ll feed you mates and I do barbecue every weekend. I make people make little flags and that’s it, they have a good time … I cut my salary, we do everything possible.”

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele