37. kolo
20.05.2023 16:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Hwang Hee-chan (© AFP)

Everton v závěru vybojoval bod

Wolverhampton Wanderers remizoval v duelu 37. kola Premier League s Evertonem 1:1. Domácí poslal do vedení Hwang Hi-čchan, za hosty v úplném závěru srovnal Yerry Mina.

Wolves se do zápasu vrhli po hlavě a už ve druhé minutě si vypracovali šanci. Semedo se dostal do prostoru pro centr, nicméně poslal míč po zemi do malého vápna, kde čekal Sarabia. Ten ale balón promáchl a Pickford mohl zůstat v klidu. Ve 34. minutě už svou snahu zužitkovali v gól. Do skvělé pozice se dostal Adama Traoré a poté vypálil na Pickforda. Ten ovšem jeho ránu vyrazil pouze k Hwangovi, který měl před sebou jen prázdnou bránu, a tudíž velmi snadný úkol.

Ve druhém poločase se diváci příliš nebavili. Domácí si drželi svůj jednobrankový náskok, Everton do ničeho nepouštěli, nicméně sami se také do ničeho nehnali. Jenže to se nakonec stalo osudným právě pro domácí, jelikož Toffees v 99. minutě vybojovali alespoň bod. Chyby Bentleyho využil Keane, jenž přihrávkou za obranu našel Yerryho Minu, a ten zblízka dokázal gólmana Wolverhamptonu prostřelit.

Dost možná tím Evertonu velmi pomohl k záchraně, liverpoolský celek samozřejmě v boji o záchranu potřebuje každý bod. Wolves naopak už o nic nejde, a tak je ztráta vítězství nijak zásadně trápit nemusí. Soupeři každopádně remíza určitě udělala větší radost.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele