Premier League - souhrn 33. kola: Chelsea doma opět vítězně

13.04., 15:26, aktualizováno 15.04., 23:01
Komentáře a souhrny
Cole Palmer (© AFP)

Chelsea v dohrávce potvrdila domácí formu výhrou 6:0 nad Evertonem. Manchester City si poradil s Lutonem, posunul se do čela tabulky a v neděli dostal dva příjemné dárky. Liverpool doma nestačil na Crystal Palace, výsledkem 0:2 skončil i souboj Arsenalu s Aston Villou.

Chelsea FC - Everton FC 6:0

15.04.2024 21:00

Góly: 13. Cole Palmer, 18. Cole Palmer, 29. Cole Palmer, 44. Nicolas Jackson, 64. Cole Palmer (pen.), 90. Alfie Gilchrist

Chelsea si v dohrávce 33. kola Premier League smlsla na evertonských Karamelkách, které porazila jednoznačně 6:0. Hlavním aktérem duelu byl ve fantastické formě hrající Cole Palmer, jenž stihl zapsat za necelou půlhodinu hattrick. Mladý Angličan se prosadil svou levačkou, pravačkou i hlavou. Jako první hráč The Blues v historii tak skóroval v sedmém zápase v řadě na Stamford Bridge a zároveň se stal prvním záložníkem, který zazářil dvěma hattricky v anglické nejvyšší soutěži před dovršením 22 let. Po změně stran navíc přidal čtvrtou trefu, kterou vyrovnal v tabulce střelců celé ligy s 20 góly kralujícího Erlinga Haalanda.

Fanoušci Evertonu nevěřícně koukali na rozhodnutí Premier League, která na základě zkoumání finančních výkazů v podání nezávislé komise odečetla Karamelkám další dva body. Pokračovala tak sága z předchozího průběhu sezony, kdy nejprve v listopadu přišel celek z Liverpoolu o 10 bodů a čtyři mu byly později navráceny. Chelsea ztrácela z čistě sportovních důvodů, a to když například naposledy nechala v 93. minutě vyrovnat Sheffield.

Blues měli skvělý vstup do utkání a jako první se ke slovu přihlásil ve skvělé formě hrající Palmer, jenž si už ve 13. minutě pohrál s obranou soupeře, následně si narazil balon s Nicolasem Jacksonem a perfektní střelou k levé tyči rozjásal domácí tribuny. Show mladého Angličana pokračovala i o pět minut později, Jackson sice nedokázal střelou uvnitř pokutového území překonat Jordana Pickforda, ten ovšem vyrazil míč jen na hlavu Palmera, který už se nemýlil.

Netrvalo to ani půlhodiny celkové hry a největší hvězda Londýňanů dovršila hattrick. Pickford udělal obří hrubici v rozehrávce, nahrál přímo na kopačky Palmera, jenž šikovným lobem zvýšil na 3:0. Ve 35. minutě se sice prosadil Beto, trefa ale nemohla být uznána pro jasný ofsajd. Katastrofický první poločas ze strany Karamelek dovršil v jeho závěru Jackson, který si ve vápně zpracoval míč a střelou z otočky jej poslal k levé tyči.

Palmer čaroval i po změně stran, v 55. minutě ale jeho přízemní pokus vyrazil tentokrát už pozorný Pickford. Po hodině hry se však přece jen čtvrté trefy dočkal, když po faulu na jeho osobu proměnil pokutový kop. Fanoušky Blues ovšem příliš nepotěšil Jackson, který chtěl penaltu tak moc zahrávat, že se dokonce i se svými spoluhráči dostal do strkanice. Modré to nakonec nerozhodilo, naopak v závěru se poprvé v seniorském dresu Chelsea prosadil 20letý Alfie Gilchrist.

Everton se tak třetího bodového zisku na Stamford Bridge v řadě nedočkal. V příštím kole přivítá 21. dubna Nottingham, The Blues se představí o dva dny později na půdě Arsenalu.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Aston Villa 0:2

14.04.2024 17:30

Góly: 84. Leon Bailey, 87. Ollie Watkins

Fotbalisté Arsenalu poprvé v roce 2024 ztratili na svém stadionu ligové body, když ve 33. kole Premier League prohráli s Aston Villou 0:2. Souboj celků z popředí tabulky nabídl góly až v samém závěru, kdy se v rychlém časovém sledu trefili Leon Bailey a Ollie Watkins. Svěřenci Unaie Emeryho, který mezi lety 2018 a 2019 seděl na lavičce Kanonýrů, svými brankami stvrdili velmi dobré představení ze druhého poločasu. Londýňané v něm naopak byli takřka bezzubí, a nevyužili tak nečekané odpolední porážky Liverpoolu. Do trháku se tedy na čele soutěže dostal Manchester City.

Arsenal se sice po výhře v Brightonu vrátil do čela tabulky, papírově měl však v závěru sezony obtížný los a podle sázkových kurzů se předpokládalo, že první pozici do závěrečného kola neudrží. Sílu Kanonýrů měla řádně prověřit Aston Villa, která před pár dny zvítězila na evropské scéně nad Lille. Arsenal se naopak nenaladil na ligový duel příjemně, když jen remizoval s trápícím se Bayernem.

V první nadějné příležitosti se objevil hned ve druhé minutě Watkins, jenž po zblokované střele hostujícího kapátana Johna McGinna hlavičkoval těsně nad břevno. Na druhé straně vybídl Leandro Trossard fantastickým pasem ke skórování Kaie Havertze, jehož prudkou ránu zastavil bývalý gólman Arsenalu Emiliano Martínez. Krátce nato zahrozil po krásném centru Bukaya Saky Gabriel Jesus, který ovšem namířil hlavičkový pokus pouze do boční sítě. Závěr poločasu se nesl ve znamení velkých šancí na obou stranách. Nejprve po obrovské chybě v rozehrávce Kanonýrů trefil Watkins vzdálenější tyč, prakticky ihned z protiútoku Trossard ve stoprocentní tutovce napálil pouze Martíneze. Po něm ještě Saka těsně minul vzdálenější tyč.

Ve druhé půli se na další velkou příležitost čekalo až do 62. minuty, kdy si Youri Tielemans našel odražený balon po rohovém kopu a povedenou ranou orazítkoval nejprve břevno a následně tyč domácí brány. Na druhé straně se ze zhruba 20 metrů opřel do balonu Gabriel Jesus a jeho prudkou střelu směřující k pravé tyči musel výborným zákrokem zneškodnit Martínez. Rozhodující momenty se odehrály v poslední desetiminutovce zápasu. Nejprve Bailey uklidil do odkryté brány míč, který přes celou šířku pokutového území poslal Lucas Digne. Vítězství Villans následně zpečetil Watkins, jenž po samostatném úniku i přes dotírajícího obránce přeloboval gólmana Davida Rayu.

Londýňané tak porážkou s Villans přišli o první příčku. Další zápas je čeká 20. dubna proti Wolves, Aston Villa o den později vyzve Bournemouth.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Crystal Palace 0:1

14.04.2024 15:00

Góly: 14. Eberechi Eze

Crystal Palace, které v prosinci remizovalo na hřišti Manchesteru City, bodovalo na hřišti dalšího aspiranta na titul, když ve 33. kole Premier League vyhrálo na půdě Liverpoolu 1:0. Na Anfieldu se hrál od úvodu strhující duel plný šancí, ty favoritovy však zůstávaly nevyužity, naopak v dresu Orlů udeřil Eberechi Eze. Další gól v síti favorita pak odmítl fantastickým zákrokem na brankové čáře Andrew Robertson, ani to ale Reds ke srovnání nepovzbudilo. Londýňané se tak rozpomněli na senzační období mezi lety 2015 a 2017, v jehož průběhu na tomto stadionu vyhráli třikrát za sebou.

Liverpool musel rychle vstřebat nedávný výprask od Atalanty a soustředit síly na boj o ligový titul. Po sobotním programu nahradilo Arsenal, který se dostal do čela po týden starém zaváhání výběru Jürgena Kloppa proti Manchesteru United, na prvním místě City. Na něj Gunners i celek z Anfield Road ztráceli před nedělními utkáními dva body, Crystal Palace ale mělo být pro Reds snadnou překážkou. Londýňané totiž v tomto kalendářním roce porazili jen utrápené Burnley a Sheffield.

Když se na liverpoolském stadionu představil před nedávnem Brighton, skóroval už ve druhé minutě. Podobně hrozivý start potkal domácí i tentokrát, jelikož kombinační akce po levé straně hřiště uvolnila uvnitř vápna Ezeho, který bez problémů překonal uzdraveného Alissona. Ten se ohlížel za balonem mířícím do sítě také v 18. minutě, chytrý lob v podání Jeana-Philippeho Matety ale heroicky dostihl na brankové čáře Robertson. Pak už se probudili Reds, nicméně několik příležitostí zlikvidoval Dean Henderson a v jednom případě zazvonilo břevno, jež ze závaru po rohovém kopu nastřelil Wataru Endó.

Z totožného typu standardní situace mohl, nebo lépe řečeno měl, skórovat krátce po změně stran Darwin Núňez. Osamocený Uruguayec se zblízka vší silou opřel do míče, trefil ovšem jen uprostřed brány stojícího Hendersona. Ještě větší šanci spálil v 73. minutě Diogo Jota. Ten už totiž nemusel čelit ani Hendersonovi, vedení Orlům ale zachránil blokující Nathaniel Clyne, bývalý hráč Reds. Do festivalu neproměněných tutovek se posléze zapojili i Londýňané, když mohutný Mateta udržel na zádech stopera a z hranice malého vápna trestuhodně napálil Alissona. Aby toho nebylo málo, po bleskovém kontru mužů v červeném selhal Curtis Jones, jenž vůbec netrefil bránu. Razítko na zakletý duel dal sám Mohamed Salah, který z pozice, z níž jindy skóruje poslepu, tentokrát nastřelil nohu Tyricka Mitchella.

Liverpool tak podruhé během pár dní před vlastními fanoušky padl. Další zápas jej čeká 21. dubna proti Fulhamu, Crystal Palace ve stejný den vyzve West Ham.

Více informací k zápasu

West Ham United - Fulham FC 0:2

14.04.2024 15:00

Góly: 9. Andreas Pereira, 72. Andreas Pereira

Fotbalisté Fulhamu porazili ve 33. kole Premier League West Ham 2:0, a poprvé od roku 2004 tak odjeli ze stadionu Kladivářů se třemi body. V zápase se výborně prezentoval český bek Vladimír Coufal, jenž měl dokonce dvě velké příležitosti ke skórování. Bývalému slávistovi ovšem stejně jako jeho spoluhráčům nepřálo štěstí v zakončení. Jediným úspěšným střelcem duelu tak byl hostující Andreas Pereira, jenž nejprve využil obrovské defenzivní chyby Konstantinose Mavropanose a po změně stran uklidil míč do sítě po bleskovém protiútoku. Tomáš Souček naskočil do utkání v 69. minutě.

West Ham si po sérii tří těžkých ligových zápasů, ze kterých dokázal uhrát pouze dva body, zlepšil náladu v minulém kole, když porazil Wolves 2:1. Kladiváři se i přesto, že od startu kalendářního roku moc výher neposbírali, stále drželi na skvělé sedmé příčce jen bod za Manchesterem United. Před domácím publikem je čekalo utkání proti Fulhamu, který čekal na vítězství tři duely po sobě.

Už po třech minutách mohli The Irons skórovat. Coufal se dobrým pohybem uvolnil na pravém kraji, následně se prosmýkl mezi beky, ale v blízkosti gólmana mu míč odskočil. Práci českého hráče tak měl zúročit dorážející Michail Antonio, bránu však trestuhodně přestřelil. Domácí dominovali i nadále, jenže v deváté minutě z ojedinělé akce Fulhamu inkasovali. Centr do vápna nešikovně pro soupeře zpracoval Mavropanos, a balon tak pro sebe ukořistil Pereira, který jej uklidil do poloodkryté sítě. Brazilský útočník mohl chvíli nato dokonce zvýšit náskok hostů, prudký pas Williana ale neusměrnil mezi tři tyče. Horko bylo před oběma brankáři i nadále. Krátce po sobě zahrozili aktivní Pereira s Coufalem. Zatímco ránu autora prvního gólu lapil Lukasz Fabiaňski, český bek netrefil z dobré pozice bránu. Před odchodem do šaten se ještě několikrát blýskl polský gólman, když zlikvidoval minimálně tři gólové šance Fulhamu.

Fabiaňski exceloval i po změně stran. V 57. minutě Willian přistrčil po individuálním sólu míč Alexi Iwobimu, jenž pokusem k tyči ztroskotal na 38letém brankáři. Poté se začala hra více přesouvat k vápnu The Cottagers. Šanci si vytvořil Danny Ings, z dobré pozice ale přestřelil. Záhy ofenzivní tápání West Hamu potrestal druhou trefou Pereira. Hvězda duelu tentokrát stála na konci rychlého kontru, když uklízela do sítě milimetrový pas od Iwobiho. V závěru duelu už jen stihla vyděsit všechny přítomné srážka spoluhráčů Edsona Álvareze a 19letého Georgeho Earthyho, jenž si odbýval premiéru mezi anglickou elitou. Pro nadějného záložníka debut trval jen pár minut, než byl v doprovodu lékařů odvezen z trávníku.

Fulham tak prolomil bídnou formu a odvezl si domů tři body. Oba celky odehrají další ligový zápas 21. dubna. Kladiváři vyzvou Crystal Palace, Chalupáři změří síly s Liverpoolem.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Manchester United 2:2

13.04.2024 18:30

Góly: 16. Dominic Solanke, 36. Justin Kluivert - 31. Bruno Fernandes, 65. Bruno Fernandes (pen.)

Bournemouth remizoval ve 33. kole Premier League na vlastním hřišti s Manchesterem United 2:2. Skóre otevřel Dominic Solanke, pro něhož to byla již 17. trefa v ročníku. Ještě v první půli se za domácí prosadil rovněž Justin Kluivert, který šestým zásahem v anglické nejvyšší soutěži vyrovnal střelecký počin svého otce Patricka ze sezony 2004/2005. Dělbu bodů ovšem nakonec zařídil dvoubrankový Bruno Fernandes, který v posledních sedmi soutěžních kláních vsítil šest gólů.

Manchester United si v dobách své největší slávy liboval v utkáních s největšími rivaly, aktuálně to však tak úplně neplatilo, o čemž svědčily dva poslední ligové zápasy. Rudí ďáblové nejprve padli v přestřelce na hřišti Chelsea a následně doma se štěstím remizovali s jasně aktivnějším Liverpoolem. Na druhé straně Bournemouth prožíval na své poměry úspěšnou sezonu, k čemuž přispěla i senzační prosincová výhra 3:0 z Old Trafford.

Proti soupeři z Manchesteru začal dobře i tentokrát. Solanke se totiž ideálně uvolnil od svého strážce a přesnou přízemní ranou otevřel skóre. Hned v následující akci se Marcus Rashford dostal do průniku ze strany, který však zakončil pouze střelou mířící do boční sítě. Jen o chvíli později si navedl míč na levačku v pokutovém území Luis Sinisterra, jenže jeho obstřel na zadní tyč těsně minul bránu. V další příležitosti neuspěl Ryan Christie, když trefil pouze brankáře Andrého Onanu. Nevyužité šance hosté ztrestali. V šestnáctce se ujal míče Fernandes, jenž nekompromisní dělovkou pod břevno srovnal. Ve 36. minutě si uzmuli vedení zpět na svou stranu The Cherries. Kluivert umístil svůj projektil přesně k tyči, čímž nedal gólmanovi šanci. Ještě před změnou stran hlavičkoval Miloš Kerkez, trefil však jen břevno. Horní tyč poté orazítkoval rovněž Fernandes.

Začátek druhého dějství se nesl ve značně klidnějším tempu než celý první poločas. To se změnilo v 65. minutě, kdy hosté zahrávali po ruce Adama Smithe v šestnáctce pokutový kop. Ten nekompromisní trefou k tyči proměnil Fernandes. Další příležitosti už opatrná druhá půle nenabídla, a oba týmy se tak rozešly smírně.

Bournemouth tedy v této sezoně získal ze vzájemných utkání čtyři body. V příštím kole se 21. dubna představí na půdě Aston Villy, Manchester United přivítá o tři dny později Sheffield.

Více informací k zápasu

Nottingham Forest - Wolverhampton Wanderers 2:2

13.04.2024 16:00

Góly: 45+1. Morgan Gibbs-White, 57. Danilo - 40. Matheus Cunha, 62. Matheus Cunha

Nottingham remizoval ve 33. kole Premier League na vlastním hřišti s Wolves 2:2. Po první půli, která nabídla po jedné brance na obou stranách, poslal v 57. minutě domácí do vedení Danilo. Nedlouho poté však svým druhým gólem v utkání srovnal Matheus Cunha, jenž vynechal od poloviny února do konce března sedm soutěžních duelů.

Nottingham o uplynulém víkendu cestoval na hřiště Tottenhamu se třízápasovou šňůrou bez prohry v zádech, navzdory na pohled vyrovnanému duelu o ni však přišel a dál zaujímal poslední nesestupovou příčku. Ve svém minulém střetnutí prohráli také Wolves, jejichž kouče Garyho O’Neila pořádně rozčílilo rozhodnutí sudího neuznat vyrovnávací trefu Maxe Kilmana z nastavení druhé půle.

Vlažný úvod utkání rozčísl až Ryan Yates, jenž se za hranicí šestnáctky s míčem dlouho nerozpakoval a vypálil po zemi, brankář José Sá byl ovšem připraven. Ve 25. minutě využil zaváhání v obraně hostů Giovanni Reyna, jenž tvrdě vystřelil těsně vedle tyče.

O chvíli později se špatné rozehrávky dopustili i domácí, z čehož rezultoval Joao Gomes, jenž vyslal jedovatý projektil, který zastavil až na brankové čáře obránce Murillo. Ve 40. minutě už se skóre měnilo. Cunha se skvěle uvolnil mezi dvěma obránci a parádním pokusem od tyče otevřel skóre. Ještě v prvním dějství však domácí srovnali, když Reyna namířil rohový kop přesně na hlavu Morgana Gibbse-Whita, který se nemýlil.

Po změně stran se po sérii odrazů dostal balon v pokutovém území k Danilovi, jenž umístěnou ranou rozvlnil síť. Domácí se však z vedení dlouho neradovali, jelikož v 62. minutě neudržel míč v náruči brankář Matz Sels, díky čemuž mohl Cunha srovnat. Hned z rozehry se dostal ke střele z hranice pokutového území Danilo, jehož pokus mířící pod břevno vytěsnil Sá. Ten se činil i nadále, když chytil nebezpečný skákavý pokus Neca Williamse. Forest následně soupeře zatlačil a neustále hrozil, nicméně vítěznou branku už nevstřelil.

Už třetí vzájemné střetnutí v řadě tak skončilo nerozhodným výsledkem. Wolves v příštím kole přivítají 20. dubna Arsenal, Nottingham se představí o den později v klíčovém souboji na hřišti Evertonu.

Více informací k zápasu

Manchester City - Luton Town 5:1

13.04.2024 16:00

Góly: 2. Daiki Hashioka (vl.), 64. Mateo Kovačić, 76. Erling Haaland (pen.), 87. Jérémy Doku, 90+3. Joško Gvardiol - 81. Ross Barkley

Manchester City porazil ve 33. kole Premier League na vlastním stadionu Luton 5:1. Rozdíl mezi oběma celky navíc mohl být ještě mnohem vyšší, protože Citizens na trávníku naprosto dominovali, o čemž svědčila i statistika střel v poměru 37:4. První branku si hosté paradoxně vsítili sami, když nepřesný volej Erlinga Haalanda usměrnil do sítě Kloboučníků obličej bránícího Daikiho Hashioky. Rozhodující gól poté zajistil krásnou ranou pod břevno Mateo Kovačič. Domácí se tak před nedělními zápasy konkurentů v boji o titul posunuli o bod do čela tabulky.

Úřadující mistr se vracel k ligovým povinnostem po ofenzivním čtvrtfinálovém představení v Lize mistrů s Realem Madrid, se kterým uhrál na Santiago Bernabéu remízu 3:3. Plně se ale musel soustředit i na Premier League, ve které tradičně bojoval o titul. Do cesty se Citizens tentokrát postavil Luton, jemuž by mohly pomoci k záchraně bodové odečty konkurentů Nottinghamu a Evertonu.

První velkou šanci rozpoutal už v úvodní minutě Kevin De Bruyne, jenž průnikovou přihrávkou vyzval k dlouhému náběhu Haalanda. Jeho zakončení sice krásně vychytal Thomas Kaminski, při následné dorážce ovšem norský útočník z voleje nastřelil obličej Hashioky, od něhož míč zamířil do sítě. I nadále na hřišti jasně dominovali Citizens. Nebezpeční byli zejména po centrech De Bruyneho. Haaland ani Joško Gvardiol ale mezi tři tyče nezamířili. Ve 28. minutě po pasu Belgičana z úhlu nastřelil brankovou konstrukci Matheus Nunes. Sám De Bruyne vyzkoušel Kaminského reflexy v závěru úvodního dějství, gólman si však s jeho pokusem poradil.

Změna stran přinesla absolutně stejný obrázek jako první poločas. Luton neměl sebemenší šanci na srovnání, i domácí ale mysleli na středeční utkání Ligy mistrů a mnoho silami v útoku neplýtvali. O to krásnější byla ovšem trefa Kovačiče, jenž odražený míč z voleje zavěsil pod břevno. Krátce nato si první střelu připsali i The Hatters, když Cauley Woodrow orazítkoval horní tyč.

S třetí brankou ovšem přišli domácí. V 76. minutě totiž bez obtíží proměnil pokutový kop přízemní ranou k tyči Haaland. Citizens tak příliš nerozhodila ani chyba Nunese, jehož při rozehrávce obral o míč Ross Barkley, který i sám snížil. Třigólový náskok si navíc domácí vzali zpátky v 87. minutě, kdy se po krásném průniku do vápna z levé strany prosadil Jérémy Doku. Definitivní podobu skóre pak určil ve třetí minutě nastavení Gvardiol, který vymetl horní roh branky ranou z hrany vápna.

Citizens tak domácí povinnost zvládli a získali tři body. Oba celky sehrají další ligový zápas 20. dubna. Manchester vyzve Brighton, Luton se utká s Brentfordem.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Brighton & Hove Albion 1:1

13.04.2024 16:00

Góly: 74. Josh Brownhill - 79. Arijanet Muric (vl.)

Burnley se ve 33. kole Premier League ubránilo nápor Brightonu a vydřelo remízu 1:1. Hráči obou celků si nechali góly až na závěr utkání, když se nejprve čtvrt hodiny před koncem prosadil po hrubce hostující obrany Josh Brownhill, aby následně o pár minut později smolně dostal gól jeho spoluhráč Arijanet Murič, který nezkrotil zpětnou přihrávku a dal vzpomenout na svou týden starou chybu, kdy se jeho výkop odrazil od Dominica Calverta-Lewina do odkryté brány. Kosovský gólman tedy takto degradoval svůj předchozí výkon, kterým dlouho držel Clarets ve hře o velmi cenné vítězství v boji o záchranu.

Burnley nezvládlo v minulém kole klíčové utkání v boji o záchranu, když v něm padlo s Evertonem 0:1. Pro předposlední celek tabulky to byla již 21. porážka v letošním ročníku, přičemž ztráta na záchranu zůstala stále šestibodová. Ani v Brightonu ovšem nepanovala příliš dobrá nálada, jelikož Racci po vypadnutí z Evropské ligy třikrát v řadě nevyhráli. Kromě špatné formy se navíc řešila i nejistá budoucnost manažera Roberta De Zerbiho.

Brighton měl dobrou příležitost po konci první čtvrthodiny, kdy z nebezpečné pozice vypálil Polák Jakub Moder. Jeden ze skluzujících obránců však jeho pokus zneškodnil. Krátce poté Jacob Bruun Larsen na druhé straně krásně trefil míč z prvního doteku a jím vyslaná rána prosvištěla vedle tyčky. Racci postupně přebírali iniciativu a vedení jim mohl trefit Carlos Baleba, jehož přízemní ránu zneškodnil Murič.

Hosté před poločasem stupňovali tlak, který kulminoval velmi nebezpečnou hlavičkou Joaa Pedra. Murič se o pár desítek vteřin později zaskvěl i proti Moderovu nádhernému projektilu a jen díky němu se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

První velkou šanci druhé půle měl na svědomí Pascal Gross, který napřáhl z hranice vápna, avšak jeho tvrdé ráně se opět postavil do cesty vynikající Murič, který si připsal další zákrok. Jihoanglický celek měl v druhém dějství poměrně jasnou územní i střeleckou převahu, nicméně radovalo se Burnley. V 75. minutě ho totiž poslal překvapivě do vedení Brownhill, který po hrubce obrany proměnil samostatný nájezd na brankáře. Euforii na Turf Moor však brzo vystřídal šok, když hrdinovi předchozích minut Muričovi přeskočil míč nohu a malá domů překvapivě skončila v jeho síti.

Burnley tak doma dokázalo uhrát alespoň bod. V následujícím kole vyzve 20. dubna na souboj Sheffield, Racci změří o pět dní později síly s Manchesterem City.

Více informací k zápasu

Brentford FC - Sheffield United 2:0

13.04.2024 16:00

Góly: 63. Oliver Arblaster (vl.), 90+3. Frank Onyeka

Brentford zvítězil ve 33. kole Premier League na domácí půdě nad Sheffieldem United 2:0. O první výhře Londýňanů po více než dvou měsících rozhodla situace ze 64. minuty, kdy si teprve 19letý Oliver Arblaster srazil balon za záda vlastního brankáře. Smolný moment odchovance pro Žiletky znamenal, že jejich ztráta na nesestupové pozice narostla na 10 bodů. V jejich případě jich je přitom ve hře už pouhých 18.

Hráči Sheffieldu našli v hrozivé sezoně alespoň malý důvod k radosti, když v minulém kole dokázali uhrát remízu na hřišti Chelsea. Od startu ročníku ovšem vyhráli pouze tři ligová střetnutí a i přes dobrý výkon v Londýně se stále nacházeli na poslední příčce. S formou na tom ale nebyl dobře ani Brentford, který čekal na vítězství už devět klání v řadě a jejich náskok na první sestupovou pozici se ztenčil na čtyři body.

Chris Wilder udělal oproti poslednímu utkání jedinou změnu v sestavě s nadějí, že jeho svěřenci navážou na dobrý výkon. Radost mu mohl přinést v úvodu Ben Brereton Díaz, jenže svůj únik nedokázal zakončit. Bees zahrozili až po první dvacetiminutovce, Vitaly Janelt našel ovšem pouze rukavice Iva Grbiče. Chorvatský dlouhán měl štěstí při následné střele Neala Maupaye, která jen těsně minula pravou tyč, a tak odcházeli aktéři do kabin za bezbrankového stavu.

Začátek druhé půle naznačoval, že na obraze hry se toho moc měnit nebude. Svěřenci Thomase Franka většinu času drželi balon na svých kopačkách, nicméně ani aktivita Sergia Reguilóna sebemenší šanci nepřinesla. Všechno změnila 64. minuta, kdy do centru Mikkela Damsgaarda vložil nohu Arblaster a nešťastně si míč srazil do vlastní branky. Dánský záložník se krátce nato zapsal na listinu střelců, trefu mu však odepřeli rozhodčí u videa, kteří si správně všimli útočného faulu jeho spoluhráče.

V závěru utkání mohl stvrdit vítězství střídající Keane Lewis-Potter, jeho střelu ale výborným zákrokem vytěsnil Grbič. Pomyslnou pojistku v podobě druhého gólu tak přidal až v nastaveném čase Frank Onyeka.

Brentford tak doma prolomil špatnou formu a poprvé od 10. února získal tři body. Oba celky sehrají další ligový zápas 20. dubna. Bees změří síly s Lutonem, The Blades se střetnou s Burnley.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Tottenham Hotspur 4:0

13.04.2024 13:30

Góly: 30. Alexander Isak, 32. Anthony Gordon, 51. Alexander Isak, 87. Fabian Schär

Newcastle zvítězil ve 33. kole Premier League před vlastními fanoušky nad Tottenhamem 4:0. Manažer Strak Eddie Howe měl i tentokrát problémy s početnými absencemi, když postrádal hned 11 hráčů. Stálice v podobě Anthonyho Gordona a Alexandera Isaka se ovšem po půlhodině hry během dvou minut významně podepsaly pod osud utkání, když anglický šikula nejprve asistoval Švédovi a následně sám skóroval. Druhý jmenovaný se navíc trefil i po změně stran, čímž se v tabulce střelců posunul na dělenou třetí příčku.

Tottenham kvitoval nedávná zaváhání Aston Villy a prodral se zpět do elitní čtyřky. Právě ta představovala jeho metu pro aktuální ročník, byť kouč Ange Postecoglou varoval konkurenty, že do dalších sezon se s podobným cílem nespokojí. Nejbližší ambicí Spurs ovšem bylo nezopakovat tragický výkon ze stadionu Newcastlu z minulé sezony, kdy tam schytal debakl 1:6.

Úvodní minuty zápasu slibovaly strhující útočnou podívanou, Timo Werner ale v první příležitosti netrefil balon ideálně. Na druhé straně skákal sám Harvey Barnes, hlavou však ani on nemířil přesně. Po divokém začátku se děj hry přece jen umírnil, nicméně klid narušily po půlhodině hry dva slepené góly Magpies. Nejprve se Isak kličkou do protipohybu zbavil obránce a zakončil přesně k levé tyči. O dvě minuty později pak Gordon, jenž asistoval u první branky, využil chyby hostů v rozehrávce a propálil Guglielma Vicaria. V euforii hrající domácí byli i nadále aktivnější, jenže Isak v nadějných pozicích tentokrát roli jednoho z nejlepších kanonýrů ligy nepotvrdil.

Dominance Newcastlu pokračovala i po změně stran. Krásnou průnikovou přihrávkou se prezentoval Bruno Guimaraes a Isak svůj samostatný nájezd proměnil ve svou druhou trefu v utkání. Po hodině hry mohlo být v St. James’ Parku ještě veseleji, proti střele Elliota Andersona však výborně zasáhl Vicario. Od dalšího inkasování musela ke konci klání pomoct italskému gólmanovi branková konstrukce, kterou orazítkoval Emil Krafth. V 87. minutě dovršil debakl Kohoutů přesnou hlavičkou Fabian Schär.

Nepovedené venkovní výkony Spurs z poslední doby tak dostaly pokračování v Newcastlu, kde prohráli. V příštím kole přivítají 28. dubna Arsenal, Straky se už o čtyři dny dříve představí na hřišti Crystal Palace.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Manchester City
32
22
7
3
76 : 32
73
2
Arsenal FC
32
22
5
5
75 : 26
71
3
Liverpool FC
32
21
8
3
72 : 31
71
4
Aston Villa
33
19
6
8
68 : 49
63
5
Tottenham Hotspur
32
18
6
8
65 : 49
60
6
Newcastle United
32
15
5
12
69 : 52
50
7
Manchester United
32
15
5
12
47 : 48
50
8
West Ham United
33
13
9
11
52 : 58
48
9
Chelsea FC
31
13
8
10
61 : 52
47
10
Brighton & Hove Albion
32
11
11
10
52 : 50
44
11
Wolverhampton Wanderers
32
12
7
13
46 : 51
43
12
Fulham FC
33
12
6
15
49 : 51
42
13
AFC Bournemouth
32
11
9
12
47 : 57
42
14
Crystal Palace
32
8
9
15
37 : 54
33
15
Brentford FC
33
8
8
17
47 : 58
32
16
Everton FC
32
9
8
15
32 : 48
27
17
Nottingham Forest
33
7
9
17
42 : 58
26
18
Luton Town
33
6
7
20
46 : 70
25
19
Burnley FC
33
4
8
21
33 : 68
20
20
Sheffield United
32
3
7
22
30 : 84
16

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (530)

Přidat komentář
Thelvin

Ubohý, trapný, zoufalý.

Reagovat
Mastný Chobot

Howe totalne vyskolil Angeho dnes

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Jesfey

Poziční Conte se dneska zase předvedl...

Je čas jít o dům dál, týpek neví, která bije, a taky tak ten fotbal vypadá. Hrát tu samou taktiku (která absolutně nefunguje) a akorát v ní střídat hráče (taky špatně) by dokázal i Mason.

Reagovat
Eichel

Reagovat
Wazza228

Však jste pátí a hrajete (většinou) atraktivní fotbal, co víc od Spurs chceš?

Reagovat
Jesfey

Opravdu atraktivní fotbal, který se nespoléhá na chyby soupeřů, a pátá pozice teďka nic takového negarantuje.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
icemike

Kamarád mi psal, že vás sudí celkem týral. Je to pravda?

Reagovat
Thelvin

Nemyslim si

Reagovat
icemike

Kopačka do hlavy bez faulu, přerušování vašich protiutoku bez karet atd

Reagovat
Thelvin

Zase Maddison mohl jít ven. Já myslím že to byl standardní výkon rozhodčího PL tuhle sezónu, a na výsledek zápasu neměl vliv

Reagovat
Jesfey

V prvním poločase měli mít za mě žlutou Maddison, Burn a ještě někdo z Newcastlu, v druhém poločase Maddisonův faul hraničil hodně s červenou.

Jinak alespoň za mě pískal celkem slušně.

Reagovat
fenixLFC

týpek neví, která bije

za sebareflexiu

Reagovat
Herry31

Reagovat
Cobra

Reagovat
Jkb

Já asi nechápu proč brečíš. Ange je u vás první sezónu a řekl bych, že si vede docela dobře. Hraje aspoň trošku atraktivní fotbal a sbírá pravidelně body. Po odchodu vašeho nejlepšího hráče za snad 20 let, hrajete o Evropské poháry, když budete točit trenéry každou sezónu tak to bude horší a horší.

Reagovat
Jesfey

Bodově si vede dobře především z počátku sezóny, kdy jsme měli motivaci z příchodu nového trenéra (něco jako naše epizoda s Nunem, kdy získal trenéra měsíce a snad hnedka další měsíc byl vyhozen, či Conte, jak vybojoval LM). Tenhle rok jsme jinak získávali body z valné většiny buďto kvalitou hráčů či chyb soupeře.

Když už teďka všechna motivace vyprchala, tak se ukazuje, jak na tom ve skutečnosti je. Proti týmům hrajícím na protiútoky nemá sebemenší páru, jak se dostat do šancí. "Atraktivní" fotbal, kdy si kopeme balón okolo vápna a prohrajeme na xG proti Nottinghamu či West Hamu, opravdu záživný není.

Neustále hraní borců, kteří jsou úplně bez formy či se na danou pozici nehodí, mu vůbec nepomáhá.

Pokud by byl vidět jakýkoliv progres či alespoň snaha, tak bych nad tím mávl rukou. Beze změny se ale nikam nehneme.

Reagovat
J0EL

Reagovat
kissak

Proč takový hate na Angeho?

Z těch komentů mi přijde jako by již nebyla spokojenost a přitom před zraněním klíčových hráčů opravdu jeli slušnej fotbal!

Reagovat
Kincl

Jak kdyby měl Totáč na to hrát pravidelně LM. Neskutečný jak si ti fanoušci ničeho neváží.

Reagovat
Salfovic

Tak z fanoušků slepic ho tu kritizuje jedinej.

Reagovat
Thelvin

Asi tak

Reagovat
Jesfey

Pravda, ale proti Contemu jsem taky byl dlouhou dobu jediný já a stejně ke konci se mnou minimálně souhlasili s tím, že dlouhodobě hrajeme bídu.

Já si myslím, že Postecoglou na to nemá. Buďto mě tentokrát vyvede z omylu nebo budu mít zase pravdu.

Reagovat
masly008

Tak jen dotaz. Koho by jsi tam rád viděl a on by tam i šel?

Reagovat
Jesfey

Prd vím, ale tak za mě Nagelsmann, Frank (Brentford) či Motta.

Reagovat
Herry31

Reagovat
fenixLFC

ved ho hejtuje jediny clovek

Reagovat
Miguel19

Taky nechápu. Navíc, když jim na lajně v základu běhají Werner a Johnson.

Reagovat
fenixLFC

werner ju uplne v pohode. a ked by ich stal tych 15 mega ci kolko to maju opciu tak by to bol fajn prestup

Reagovat
jk

Reagovat
Amon

Reagovat
Herry31

Reagovat
owny✨

Reagovat
jk

Hejtuje ho tu jeden člověk.

A teda pokud si takovej gloryhunter vybere k fandění zrovna Tottenham, tak mu to každotýdení utrpení vlastně přeju.

Reagovat
Mastný Chobot

pravda

Reagovat
Amon

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Jesfey

Vtipná slova od někoho, kdo ten fotbal sleduje jako Ordinaci

Reagovat
jk

Dobrá analýza. Ostatně jako vždycky

Reagovat
Jesfey

Stále lepší než nonstop provokace a pokusy o ponižování, děkuji.

Reagovat
jk

Se tu ponižuješ sám těmi hysterickými výlevy. Takže není zač no.

Reagovat
Jesfey

Hysterie pro tebe, smutná pravda pro jiné.

Jinak, to samé platí o tobě, příspěvků o fotbale 0, pokusů o znevážení nepřeberné množství.

Reagovat
pobody's nerfect

Kvokači napraví ostudu další kolo.

Reagovat
Hachim Mastour

Aby si im o rok Angeho nezavidel

Reagovat
pobody's nerfect

To fakt nebudu. Přijde mi jako manažer, který jednou zvládne zápas výborně a hned další jako absolutní amatér. Je samozřejmě možné, že náhrada za Jürgena se nepovede, ale někdo jako postecoglou by fakt dlouhodobě úspěchy přinést nemohl.

Reagovat
iamek

Neumím si představit, ze ETH bude trénovat i příští sezónu. Opakuje pořad stejne chyby. Kdyby měl komplet kádr, tak to bude 100% lepší, což se ukázalo, když se uzdravil Shaw a Martinez, ale zdravý kádr nebude mít nikdy .

Nejlepsi hráč zraněny Maguire. Smutné.

Reagovat
Modřín2

Bruno hraje dobře a drží celý tým v horní polovině tabulky.

Reagovat
iamek

Na můj vkus jako kapitán hodně ječí po vlastních hráčích. Jednou tam Kambwalu zjebal úplně zbytecne, když hasil pruser od Amada.

Reagovat
Modřín2

Njn je to z frustrace, jak se týmu nedaří. Akorát na Brunovi jde vidět, že ho sere ta tragická hra MU, zatímco zbytku týmu je to úplně u prdele.

Reagovat
iamek

Ještě bych mu přál odchod do týmu, kde má šanci něco vyhrát.

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Man__United

Trénovat bude a nakonec všechno otočí! zůstávám v týmu ETH! Bald is best!

Reagovat
Modřín2

Z hry MU bolí oči a Rashe nemá smysl komentovat.

Reagovat
iamek

Aspoň něco máme společného

Reagovat
Salfovic

Mohla by se Chelsea trošku zvednout, aby zabojovala s ManU o ekl.

Reagovat
Unai

Reagovat
Swarley

Zadna zmena, zadna reakce ani od ETH, ani od hracu... Tyden co tyden stejna sracka o nicem, kdyz je pohar, tak je ta sracka dvakrát tydne...

Jako fakt bych ted chtel byt s nima v satne a videt, co se tam deje... At se tam alespon vyliskaji navzajem a ETH at chytne liskanec za kazdou strelu, kterou na nas kazda sracka vypusti... Treba by jim konecne doslo, ze to co predvadi, je fakt absolutne zoufale...

Reagovat
Grahf

však tam sa už dohráva, eth končí a s ním snáď väčšina hráčov

Reagovat
iamek

Koho místo nej? Nenapadá jedine jméno.

Reagovat
Grahf

pepik hnátek kľudne, horšie to nebude

Reagovat
Euphael

Potter

Reagovat
Man__United

ETH nekončí! Bald is best! Ještě všem ukáže, chce to prostě čas

Reagovat
Busby babes

to soudis dle ceho. Treba Mitten rika presny opak

Reagovat
Grahf

soudím z toho, čo vidím? Z čoho soudí mitten? Z kávovej usadeniny?

Reagovat
Busby babes

z toho, jak se bavi s lidma z klubu nebo s ETH.

Reagovat
Busby babes

a vidis co? vsak hraci na to nekaslou. Dneska opet 2x prohravali a 2x to dotahli. v sezone uz otocili zapas asi 10x. to fakt neni tym, co na to kasle nebo topi managera.

Reagovat
Neutron

bolo by fajn, keby tych 10x neprehravali a nemuseli otacat

Reagovat
Busby babes

coz ma relevanci k tematu presne nulovou

Reagovat
Neutron

Na tom predsa nezalezi, je super sa tu pobuchat po ramenach, ze sme 10x otacali zapas a teda ti hraci na to neseru, na druhej strane, ked musis otacat zapasy s klubmi z dolnej polovice tabulky je to proste ostuda.

Reagovat
Busby babes

Coz neni ale tematem debaty, neechapu co je na zom nejasneho. On rika: hraci na to serou, ja rikam ze to neni pravda a ty na to: ale delaj chyby...

Reagovat
Neutron

Ok. Hraci makaju

Reagovat
Busby babes

ano, hraci se porad snazi. nevim, co ti na tom prijde nejasneho nebo divneho

Reagovat
Neutron

ach jaj...ty si uz prestan domyslat veci, videl som, ze proste sa s tebou neda tak som sa vyjadril teda iba k teme, aby si zas neprskal a aj tak si ides svoje nepride mi na tom nic divneho ani nejasneho a netusim z coho si si to domyslel ty...

Reagovat
Busby babes

tak predpokladam, uz to: ok, hraci makaju bylo sarkasticke, pokud ne tak pardon.

Reagovat
Neutron

nie nebolo nemyslim, ze na to seru, len to zatial bohuzial nestaci no...

Reagovat
Grahf

tak to potom je všetko v poriadku, keď sme to 2x dotiahli, to je vlastne také morálne víťazstvo

Reagovat
Busby babes

ach jo, to je zas debata.

Reagovat
BaggioRoberto

Kdyz reknu A reknu i B. Kolikrat jste vedli a souper to vyrovnal nebo otocil? Chelsea zdravi.

Reagovat
Busby babes

Ano, delame chyby. A?

Reagovat
BaggioRoberto

Tam musi prijit cistka a vystavet zdrave jadro.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Neutron

co ja viem, mne Onana, Licha, Mainoo, Fernandes, Rashford, Garnacho a Hojlund pride ako nieco na com sa da stavat...

Reagovat
Neutron

Reagovat
Salfovic

Viděl bych to tak, že to mají všichni u prdele a hned co přijdou do šatny čumí do mobilu.

Reagovat
Busby babes

coz absolutne nesedi s tim, co se deje na hristi. muzu si myslet milion veci, ale ze na to serou neni jedna z nich.

Reagovat
Unai

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Grahf

jak by to vypadalo, keby na to srali, si nechcem ani predstaviť potom

Reagovat
Busby babes

tobe prijde, ze hraci nemakaj?

Reagovat
J0EL

Rash nesuhlasi

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Grahf

ja len, že ako si predstaviť ten scenár, lebo o moc horšie to byť nemôže

Reagovat
lenckoj

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Salfovic

Asi by do těch mobilů čuměli i na hřišti.

Reagovat
iamek

Reagovat
icemike

Tak v některých šatnách se občas vyliskali. Akorát to nebylo rukama...

Reagovat
Unai

Reagovat
Man__United

ETH má s těmito hráči svatou trpělivost, já bych na jeho místě všechny poslal do pice a hrál s U18

Reagovat
Man__United

S výjimkou Bruna pochopitelně

Reagovat
Busby babes

ETH je ten, kterej to takhle nastavuje. vetsina jde za nim

Reagovat
kattos

ETH má úžasný dar sázet na špatný koně. On prostě neumí najít hráče a určit ho jako toho důležitého, u Rashforda, Antonyho absolutně takhle selhal

Reagovat
Tuxedo

Kde su teraz plačkovia z United ?? To čo za penaltu vám pískli ..

Reagovat
O.Giroud

Tak plač funguje, už ani nemôžu frflať na to, že Casemiro za všetko dostane červenú a ani na penalty

Reagovat
Tuxedo

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Busby babes

vsak se podivej pod preview. meles kraviny

Reagovat
Tuxedo

Preview som nepozeral

Reagovat
Taiger

Chybělo mi EF, fakt že jo

Reagovat
r.mrazik

To byl ale hnusný zápas.

S modraky to byla aspoň zábava. Dneska úplná marnost.

Bez výjimky.

Jinak střed Case a Mainoo je fakt srandovní dálnice.

Tak by musel být leda tak Rice, aby to fungovalo.

Reagovat
Wazza228

Nebo dva Casemirové, protože mínus a mínus je plus.

Reagovat
r.mrazik

Záleží jestli sčítání nebo násobení.

Aby to nakonec nebylo -2

Reagovat
r.mrazik

Jinak tedy čím dál víc pochybuju, že Eth zůstane delší dobu. Bych se nedivil, kdyby po sezoně mazal pryč.

Reagovat
Busby babes

Rice by tam vypadal uplne stejne marne

Reagovat
r.mrazik

To bych neřekl s jeho fyzickým fondem. Takže ne.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
r.mrazik

Ty pico, ten Írán...

Reagovat
ACSeRw!n

bohuzel odveta podle ocekavani

Reagovat
Freedo

Přímej útok z území Íránu na Izrael se teda nečekal. To se děje poprvé v historii. Ani po smrti Kásima Sulejmáního takhle nereagovali. Čekal jsem využití proxies v regionu.

Snad to nepovede k většímu konfliktu.

Reagovat
r.mrazik

Jakmile drony překročí hranice, tak jim tam Izrael pošle peklo.

Reagovat
Freedo

Jordánci prý drony budou sestřelovat ve svém vzdušném prostoru, Izrael je taky zvládne trefit před svými hranicemi, protože letí pomalu. Ale Írán měl poslat i balistické střely.

Reagovat
r.mrazik

Jj..taky to teď čtu...

Reagovat
Busby babes

no to asi ne, ale asi se uplne nedalo cekat, ze si Iran necha to vybombeni ambasady libit. Fakt aby uz Bibi a banda fanatiku, co ho drzi u moci, tahla do hajzlu.

Reagovat
Salfovic

Byla to vůbec ambasáda?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
ACSeRw!n

nebyla

Reagovat
Freedo

Tak určitě se nějaká odpověď dala čekat, z jejich pohledu bylo potřeba si zachovat tvář. Ale nevím, co Írán od přímého útoku na Izrael čeká, prý něco letí i z Jemenu. Izrael udeří zpět tvrdě.

Co se týče útoku na ambsádu, nevíme, jak byly cíle zapojeny v říjnovém útoku Hamásu nebo dalších akcích proti Izraeli. Nemyslím si, že by Izrael napadal amabsádu v třetím státu bezdůvodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo dřív vejce nebo slepice...

Reagovat
Freedo

Vejce existovaly, když ještě žádné slepice nebyly. Už dinosauři se z nich líhli.

Reagovat
Busby babes

ve vysledku je uplne jedno, jak to bylo zapojeno, porad je to ambasada. Asi taky nebude ok, kdyz nam Rusko vybombi ambasadu nekde ve treti zemi kvuli Ukrajine. Nebo my Rusku ambasadu v Dejvicich...

Reagovat
mistr129

Pokud by se veškeré ruské útoky na Ukrajinu plánovali např z ruské ambasády v Bělorusku, je z mého pohledu pochopitelné, že to Ukrajinci budou chtít zastavit

Reagovat
Busby babes

to vsechno je hezky, ale mezinarodni pravo to proste vidi jinak. A treba Ruska ambasada v Praze pusobi utocne proti nam roky. nebo spis desitky let.

Reagovat
technecium

Naopak snad to povede k většímu konfliktu, aby Írán přestal podporovat Rusaky a musel se soustředit na sebe, pak by to Ukrajina mohla dát

Reagovat
Mastný Chobot

To by znamenalo ale aj to, ze USA zacne este viac podporovat Izrael a Ukrajine sa nedostane uz vobec nic.

Reagovat
Salfovic

Aspoň by mohl Izrael Íránu vybombardovat továrny na drony.

Reagovat
Busby babes

jj, jadernje konflikt, presne co potrebujem jako lidi jako ty me fakt bavi.

Reagovat
technecium

Jaderný zbraně jsou fakt a budou tu už vždy. A nesmí nastat precedens, že jaderné zbraně ti dovoluji dělat si jako země, co se ti zamane. Jednou tomu ustoupime a veškerý kredit a mezinárodní právo můžeme zahodit. Má smysl se tomu bránit i s rizikem oboustranného zničení. Jaderné vydírání je totiž to stejné jako oboustranné zničení, jen v delším časovém horizontu, nutně to k tomu vždy povede.

Reagovat
Swarley

Dneska borec z Maxim Turbulenc, zitra to bude Írán..

Reagovat
Golasso

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
icka

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
Busby babes

uvidime, twitter to ted jede docela dost...

Reagovat
r.mrazik

https://x.com/terryflewers/status/1779239234878018018?s=46

A Garnacho dává taky like...aby nedopadl jako Sancho

Reagovat
icka

tam musí být všechno špatně

Reagovat
Busby babes

jak malo ti staci

Reagovat
r.mrazik

je to tam nejaky divoky

i proto zacinam pochybovat,ze ETH zustane...

Reagovat
Man__United

Už to odlajkoval, zřejmě nedomyslel co způsobí ale internety si pamatují

Reagovat
avicii

Reagovat
Coutinho10

no nic, další promrhaná sezóna, jsem rád, že jsem aspoň 1 titul v PL mohl zažít, za to díky Kloppe

jinak gratulace City i titulu

Reagovat
Kinky7

porad hrajeme u slepic kde se nam nedari

Reagovat
Coutinho10

to sice jo, ale už jste to tam prolomili a navíc Arsenal taky několik bodů poztrácí (víc než vy)

Reagovat
O.Giroud

nestratia podľa mňa nič, pôjdu ako my po tej 97b sezóne.

Reagovat
Coutinho10

to pochybuju

Reagovat
Tuxedo

Reagovat
fenixLFC

finito. ked sa nepremeni 6 vylozenych sanci tak to inak dopadnut nemohlo. gratulacia city

Reagovat
O.Giroud

*Arsenal

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Tuxedo

Reagovat
LFCreds

Reagovat
iamek

Reagovat
John Obi Mikel

Wtf Liverpool

Reagovat
Modřín2

Díky Live, dobře jsem se bavil

Reagovat
avicii

Tak a je to na Arsenale zastaviť City..my sme definitívne von s boja o titul..dnes sme zase pozahadzovali nemožné.. mometalne neverím ze vyhráme v zápasoch ako je napríklad o týždeň Fulham, ktorý hrá dobre..

Reagovat
fenixLFC

na fulhame by sme mali obrovsky problem aj keby sme vo forme, tam nam to moc nejde

Reagovat
avicii

Tam sa to asi oplati osolit na 1X za barak

Reagovat
owny✨

135. pro titul Man City

Reagovat
VasAFC

GG

Reagovat
Giwdul

Neměli bychom si lhát do kapsy a uznat, že ten tým se po remíze s MU totálně zhroutil. Dnes, podobně jako s Atalantou to byla jedna obrovská křeč. Nic nefungovalo. Neproměňování šancí tomu jen nasadilo korunu, ale na rozdíl od zápasu s United to bylo mimořádně špatné i herně. Jediný od nás, kdo se mi vyloženě líbil a komu bych dal vysokou známku, byl Robertson. Jako jediný si věřil a měl schopnosti s tím zápasem něco udělat.

Reagovat
PhilipS

No aspoň můžu West Ham do konce sezóny vynechat. A gratuluju City k titulu.

Reagovat
LokoLFC

Jurgen odchazi vcas. Tomu tymu uz nema co nabidnout. Velka finale jsme vzdy posrali, zavery ligy taky. Jediny zoufalci, kteri s nami prohrali velke finale, je Tottenham. Chelsea v Mickey mouse cupech nepocitam, a navic totalni haluz, ze jsme je vzdy dali. 3x jsme totalne selhali v zaveru sezony o titul. Nastesti tam je ta jedna dokonala sezona. Jurgen muze odejit se vztycenou hlavou a hrdosti, ale byl tam potencial dokazat vic, tak z toho jsou porad rozporuplne pocity.

Reagovat
avicii

Reagovat
Giwdul

Za mě rozporuplné nejsou. Klopp ten tým vytáhl z bahna. Bohužel čelil obrovské konkurenci jednoho z nejsilnějších týmů, co PL kdy hrál. A například v té sezóně, kde Liverpool udělal 97 bodů a stále to nestačilo, rozhodně nedošlo k žádnému selhání v závěru. Tam naopak měli sérii snad deseti výher v řadě. V celé lize prohráli jedinkrát. To už nešlo odehrát o mnoho lépe. Některá finále byla také dost smolná. Jednou zranění Salaha + dvě chyby Kariuse úplně z jiného vesmíru, podruhé naprosto přehraný, přestřílený Real a nedůslednost v koncovce. Stačily opravdu naprosté detaily, aby se Kloppovo působení oslavovalo jako jedno z nejúspěšnějších. Pro mě to, co dokázal, ale není jen statistika. Málokomu by se na jeho místě podařilo to samé a tak je podle mě třeba k jeho angažmá přistupovat.

Reagovat
LokoLFC

Za me ano. Mam proste pocit, ze v 80% pripadu jdou ty detaily proti nemu. Nevim, jestli je zakletej, protoze jako malej trapil kotatka nebo co... ale proste to je furt neco...

Reagovat
Giwdul

Tak ale tu přidanou hodnotu je třeba vidět především v tom, z čeho ten tým vytáhl a kam ho posunul. Že mu nějakých pár větších titulů proklouzlo mezi prsty mi ve světlo toho připadá spíš zanedbatelné. Navíc neopouští tým v dezolátním stavu, vyždímaný, nemotivovaný, přestárlý, ale naopak vybudoval dost solidní základ pro budoucnost. Za mě skvělé angažmá - samozřejmě i vzhledem k okolnostem.

Reagovat
fenixLFC

ale hovno. tie drobnosti sa aj pocas sezony priklanali na jeho stranu ale nikdy ti to nevyjde na stopercent. a najma si pamatas tie momenty kedy to nevyslo.

Reagovat
O.Giroud

Ja si ale zas myslím, že uhrať ten titul s 97 bodmi tak budúcu sezónu ten titul nedáme. A u Kloppa proste tých dosraných bojov o titul či finále (LM) je veľa, ale vždy za to môžu hráči.

Reagovat
Giwdul

Jo, ale prostě to, že brankář dostane ve finále LM blinakec, Ramos ti beztrestně zrakví klíčového hráče a vzápětí dostane brankář blikanec ještě podruhé, s tím jako trenér neuděláš vůbec nic. Ten tým hrál až do zranění Salaha skvěle. Byl dokonale připravený, Real prakticky nepustil za polovinu, ovládal hru a přišla souhra okolností, které jako trenér neovlivníš. S Realem podruhé to také bylo dost smolné. A těch zápasů bylo víc, kdy tým měl skvělý systém (třeba dvojzápas s Atleticem), byl připravený a skvěle zkoučovaný, ale neproměnily se třeba šance.

Reagovat
fenixLFC

tak s atleticom to vysral adrian nie?

Reagovat
Giwdul

Jo, máš pravdu, na to jsem úplně zapomněl... Navíc se tam trefily tak tři tyčky/břevna, Atletico úplně zadupané, Liverpool si to v pohodě kontroloval a pak vlastně přišel ten Adrian. Tohle je zkrátka k nasrání, ale Kloppovi se to za vinu dávat nedá a nic to nemění na tom, že jeho angažmá bylo mimořádně úspěšné. Za mě to prostě není jen o tom, že si za deset let vyjedu seznam vítězů LM nebo Ligy na Wikipedii a Liverpool bude v místo jedné kolonce vítěze ve dvou... Klopp dokázal, že jsem měl po letech utrpení z fotbalu Liverpoolu radost a těšil jsem se na většinu zápasů. Navrátil tomu týmu prestiž. Týmu, do kterého dlouhá léta nikdo nechtěl, dokázal přitáhnout top kvalitu. Tohle jsou za mě hodnoty, na které se v souvislosti s Kloppem nesmí zapomenout.

Reagovat
O.Giroud

Veď to mu neberem, len dúfam že náhrada bude teraz niekto kto má v pláne aj niečo vyhrať a nie byť večne ten porazený.

Reagovat
fenixLFC

Klopp dokázal, že jsem měl po letech utrpení z fotbalu Liverpoolu radost a těšil jsem se na většinu zápasů. Navrátil tomu týmu prestiž

toto je ono oni rozni trollovia sa budu snazit zhodit jeho posobenie u nas tym ze vyhral ligu a LM "iba" raz, bez ohladu na kontext a priebeh tych sezon. on nam ten klopp nebude chybat iba kvoli tomu ako pozdvihol cely tim, ale aj ako jeho samotna pritomnost znamenala kazdu sezonu x bodov. a pre nas ako fanusikov najma to ze si sa na tie zapasy tesil, vzdy si veril do poslednej chvile a bol to obrovsky zazitok...ja viem ze teraz to bude zniet alibisticky ale uz par sezon si vravim nasledujuce- ked vyhras trofej tak ti to ako fanusikovi spravi radost ale pre teba ako fanusika je aky jej zmysel? maximalne aby si mal cim odrazat roznych trollov. ale ked ti ten tim robi radost celu sezonu, tesis sa na tie zapasy a bavis sa pri tom, tak ti to dava podstatne viac radosti a dlhodobejsie. jasne, trofeje su po tom vsetkom krasnou bodkou za sezonou ale ten priebeh ti ma dat viac ako to ze sa zmeni jedno cislo v kolonke uspechov ( a ano, viem ze to znie hrozne klisovite )

Reagovat
O.Giroud

Zabudol si dodat, niekto zbiera trofeje, my si užívame zápasy

Reagovat
fenixLFC

sorry ale keb to bolo iba o trofejach a nie aj o tom ako to vyzera tak nebudem travit tyzden co tyzden dve hodiny zivota zapasom a pozriem si iba vysledok na livesporte

Reagovat
O.Giroud

Nemyslím si, ale ok. Veď futbal je o tom, že niečo dosahuješ a preto ho asi sleduješ? O čom to je pozerať každý týždeň futbal len preto, že niekto pekne kope do lopty? Samozrejme každý má iné ciele , pre niekoho je to postup do vyššej ligy, udržanie, vybojovanie miesta do EL, LM a niekto z trofeje. A verím, že LFC patrí k tomu, že chce trofeje. To ako popisuješ mi príde, že ti stačí sledovať priateľské zápasy kde o nič nejde len hlavne aby to bol pekný futbal. Ja sledujem LFC od doby Škrtela a nemyslím si, že by som nejaké zápasy vynechal keď som mal tú možnosť sledovať, akurát vtedy som nesníval o výhre PL/LM (možno v kútiku duše), ale o tom aby sa podarilo dostať do LM. Ani fanúšikovia ManUtd keď aj teraz sú prehrávaní skoro každým, stále to sledujú. Je to proste ako taký seriál, kt. sleduješ a dopozeráš aj keď nejaké diely sú slabé.

Reagovat
fenixLFC

myslim ze si nepochopil o com hovorim. ja napriklad priatelske zapasy nesledujem lebo v nich o nic nejde. ja vravim ze som za trofeje rad ale ked skonci sezona bez nich tak to neberiem ako totalnu tragediu. co mam z toho ja ako fanusik? nie je to moj uspech, tu radost z nej mas iba chvilku (a najma na konci sezony kedy sa uz nic nehra a rychlo to vyprcha) a obecne funguju len ako argument do zbytocnych diskusii na internete ked sa niekto snazi trollit. mna bavi sledovat nase zapasy prave kvoli tomu samotnemu priebehu, kvalite a odhodlaniu. ked hrame vacsinu sezony skvely a zabavny futbal tak je trofej len bonus- inymi slovami to ze sa bavis pri pozerani daneho zapasu ti da podstatne viac ako chvilkova radost z toho ze sa vyhra trofej. preto si cenim jednotlive zapasy ako naprikald znicenie barcelony, vyradenie dortmundu alebo deklasovanie united nez to ze je o trofej viac.trofej prajem hracom za to, ako celu sezonu bojovali a co predvadzali a v tomto pripade kloppovi ako zakoncenie jeho posobenia. keby ale hraju hovno a ten futbal ma nebavi tak to akakolvek trofej nijak nezmeni pretoze so stylom akym to sledujem a kolko casu lige ako celku venujem by to bol zabity cas, napriek zisku trofeje.

ked sa pytas "Aky zmysel ma sledovat kazdy tyzden futbal len preto ze niekto pekne kope do lopty" tak to znie ze by vsetci mali fandit tym par timom ktore ziskavaju trofeje a zvysok je irelevantny. a na to by mi stacilo sledovat len vysledky a nepozerat realne zapasy. ved je to trofej, je predsa jedno ako sa k nej pride.

Reagovat
Giwdul

Přesně jsi - jinak a lépe - vystihl, co jsem sám měl na mysli. Tu hlavní hodnotu já zkrátka vidím jinde, než jen v trofejích. Spousta fanoušků Liverpoolu si podle mě už nepamatuje, jaký měla z hry svého týmu "požitek" před příchodem Kloppa. Už první sezóna pod Kloppem byla za mě skvělá, byť se nic nevyhrálo. Plno úžasných zápasů, atraktivní zápasy v lize, úplná změna dynamiky fotbalu, který ten tým začal praktikovat. Jasně, je to škoda, že se těch úspěchů nevytěžilo z nastaveného potenciálu víc, ale vzhledem k okolnostem je to pochopitelné - vytěžil by je málokdo, jestli vůbec někdo. Jaký tým by vyhrál LM, kdyby se jim ve finále zranil klíčový hráč a brankář udělal dvě fatální chyby? Jaký tým by vyhrál ligu, kdyby na ni nestačil zisk 97 bodů? Ano, nějací omezení Mufani si z nás samozřejmě můžou dělat prdel a znehodnocovat, co vlastně Klopp v Liverpoolu dokázal, protože pro ně jsou naše výsledky jen statistika (stejně jako pro nás jejich výsledky), ale fanoušci Liverpoolu by měli umět docenit i jiné hodnoty, které Klopp do klubu vnesl.

Reagovat
pobody's nerfect

Souhlas. Klub je úplně jinde, než když Klopp přišel. Ligových výher mohlo být víc, ale to je jediné negativum. Stačí si vzpomenout na jednu z jeho prvních tiskovek, mozna hned tu první. From doubters to believers. Tohle se jednoznačně podařilo a v tom je největší přidaná hodnota jeho působení.

Reagovat
LFCreds

Reagovat
Beči

Reagovat
Giwdul

A taky přesně jak píšeš výš - úplně se zapomíná, kolikrát se ty okolnosti přiklonily na naši stranu. I v té mistrovské sezóně jsme měli mnohokrát štěstí. Plno zápasů jsme urvali v posledních minutách výsledky 1:0 apod...

Reagovat
O.Giroud

Len mi proste príde zvláštne, že Klopp toho nešťastia v dôležitých situáciach má až moc. Keď ide všetko dokonalo, tak je tam niekto lepší, keď niekto nie je lepší tak je to raz o brankárovi či faule a druhýkrát, že zas brankár súpera chytal. Ono aj s tou Chelsea tie finále všetky boli hrozné, ale našťastie to bolo všetko s podradných pohároch inak by som sa nečudoval, že byť to LM tak to neuhrajeme.

Reagovat
fenixLFC

ako spominam vyssie len si to viac pamatas. ono totiz vyhrat dvakrat na penalty a raz zase golom v 119. minute je tiez celkom o stastie. v LM sme zas boli proti realu ktory bol vzdy bohatsi nez liverpool a jeden z najvacsich favoritov na vitazstvo nech sa deje cokolvek. my sme boli tak vysoko len vdaka kloppovi. plus netreba zabudat ze aj v tom rocniku ked sme vyhrali sme mohli letiet v skupine keby nemame stastie a alisson nevychyta v 89. minute Milika, ze by sme v dalsom finale neboli keby v predchadzajucej sezone neda gol alisson proti WBA z poslednej akcie, ze v titulovej sezone sme otocili proti ville v zavere zapasu a odvtedy sme verili ze to uhrame atd

Reagovat
O.Giroud

Však o tom hovorím nie? Že s Kloppom proste tie dôležité boje skôr nezvládame ako zvládame, preto som spomenul aj tie finále s Chelsea, že tam to nebola tiež žiadna hitparáda. Musíme mať dominantnú sezónu, vo finále nejaké prekvapenie typu Tottenham aby sa vyhrala LM/PL.

Reagovat
fenixLFC

takze ked ti uvediem kopec prikaldov kde sme mali stastie tak to je potvrdenie toho ze nezvladame dolezite boje? wtf?

Reagovat
O.Giroud

Hovoril som o LM/PL ako o dôležitých bojoch. Takže LM sme vyhrali len proti Tottenhamu, kde som povedal, že to bol súper, ktorý sa tam objavil ani nevie ako a nie nadarmo odvtedy sa ani k tomu finále tam nepribližil a potom PL sme vyhrali s 20b náskokom. To, že máme šťastie v 15. kole je síce pekné, ale vravel som o boji o titul a to je také, že máš napr. po 30. kole niekoho tesne za sebou a si pod tlakom.

Reagovat
fenixLFC

lenze dolezite boje a klucove momenty nerovna sa finale. a uviedol som ti kopec priklad finale aj rozhodujucich zapasov ktore sme zvladli

Reagovat
Beči

Reagovat
supporter

Az odejde, budete zase v hajzlu. Je to jeden z nejlepsich manazeru v historii fotbalu a s Liverpoolem hral dost nad moznosti kadru. Tohle pocitite...

Reagovat
Giwdul

Na top4 to bude podle mě v klidu. Ta kostra týmu je sestavená dobře, podařilo se mu zapojit mladíky, dá se rotovat, jediný, koho bude zřejmě třeba nahradit v dohledné době, je Salah.

Reagovat
fenixLFC

no, v klidu. ja nerobim zavery na zaklade dnesneho zapasu, ale v lige je jednak mnoho kvalitnych timov co ti tu top4 su schopni uhrat a najma je otazne o kolko zvysoval klopp uroven toho timu ako celku. mnoho hracov pocas jeho posobenia prichadzalo ako mierne nadpriemernych, pod kloppom hviezdili a po odchode totalne vysumeli. pokojne ten tim moze ist o uroven nizsie bez kloppa.

a viac nez salaha bude potrebne nahradzat vvd

Reagovat
Giwdul

Virgil jako obránce má nějaké dvě top sezóny ještě úplně v klidu před sebou. Navíc je pořád kvalita. Salah už má těch slabých zápasů opravdu hodně a dokud má nějakou solidní cenovku, prodal bych ho.

Reagovat
SCELO

ty si dnes zacal sledovat futbal z coho beries tuto istotu ?

Reagovat
Salfovic

Pokud vám nevyjde volba nástupce, tak může mít pravdu.

Reagovat
Unai

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Unai

Reagovat
Luc-Luc

Naprostej kolaps tymu v rozhodujici fazi sezony. O titul hrajem uz jenom v matematicke rovine. Dnes nicmene jsme si prohrat nezaslouzili. Kloppovi ta rozlucka pekne horkne, ze tem sulinum na hristi neni hanba

Reagovat
Giwdul

A už vůbec jsme si nezasloužili prohrát s MU. Ale o tom to bohužel není. Když Nunez místo toho, aby zavěšoval do prázdné, zkouší ještě přihrát, těžko pomýšlet na nějaké úspěchy. V tom týmu je potřeba znovu probudit chladnokrevnost, kterou přinášelo trio Mané - Firmino - Salah. Protože to, co jsme dnes viděli, už není náhoda. A nejen to - je to vcelku bizár. Jak psal nějaký uživatel, tohle kdyby někdo zkoušel schválně, neproměnit v každém zápase tolik šancí, s velkou pravděpodobností se mu to nepodaří.

Reagovat
Luc-Luc

Darwina prodat, to je v zakonceni timo werner

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Giwdul

Já si vážně myslím, že je to celé u něj o tom, že hraje na tom hrotu, kde mu to prostě nesedí a nemá tam ani zdaleka takový impact na hru, co by mohl mít z křídla. On potřebuje tomu útoku udávat tempo, mít co nejčastěji míč na kopačkách, rozdávat to, brousit lajnu a centrovat do vápna, a ne se půl zápasu prát o vysoké míče s obráncem pověšeným na zádech. Za mě by ideální varianta byla Nunez - Jota - Salah, případně místo Salaha (pokud se prodá) Diaze. Věřím, že v takové kombinaci by se zápasy, jako byl ten dnešní, podařilo urvat více méně bez problémů. Ale Nunez na centru je zabitý megatalent.

Reagovat
fenixLFC

povedat nam niekto pred zaciatkom sezony ze budeme v 32. kole v boji o titul tak by sme to brali vsetkymi desiatimi. ale takto to hodne zamrzi pretoze s tymto city sme boli schopni hrat aj s novou zalohou, so vsetkymi zraneniami atd. ale to ako sme dokazali urvavat zapasy celu sezonu jednoducho nemohlo vydrzat, na to robime vzadu moc chyb a nie sme dostatocne klinicki smerom vpred. a predstava ze budeme zapas co zapas otacat je nerealna. ten problem je pritom dlhodoby, to co sme pozahadzovali tuto sezonu brejkov, vylozenych sanci a dalsich veci, to je vazne ukaz. najazdy proti arsenalu, united a neviem komu vsetkemu, darwinov shitfest proti lutonu, diazov proti city, gravenberch proti brightonu, salah v x zapasoch. v klucovych zapasoch tuto sezonu sme vacsinou zlyhali a predviedli hrozive individualne chyby (arsenal, atalanta, united....) a uhrali to cisto na odhodlanie a silu vole. jasne, cast toho kadru je mlada a neskusena ale presne v takychto momentoch to maju potahat ti skusenejsi, nie ze v rozhodujucej casti sezony bude salah uplne mimo, stoperi vymyslia blbosti atd. ale holt nam doslo to stastie, ktore sme mali celu sezonu...

ono by to az tak nemrzelo keby to nie je posledna kloppova sezona. pretoze objektivne ten tim na titul nemal a drzal sa hore len vdaka kloppovi. ked city je tuto sezonu vpredu kvoli tomu ze to je jednoznacne najlepsi tim a arsenal kvoli tomu ze supera proste nepustia do sanci, tak my sme boli hore vdaka kloppovej aure. ale v tomto momente sezony bolo potrebne pridat nadstavbu.

tak ako tak dnes to z nasej strany nebolo zle, tie sance sa mali premenit., bolo ich dost a dostatocne kvalitne. jasne, CP tam malo dalsie asi dve vylozene sance ale my sme ich mali kolko, 6? nebol to ani odflaknuty vykon ako proti atalante a aj ked jones (v prvom polcase) a endo boli tragicki, tak v druhom polcase to bolo fajn. gakpo zlava hral fajn a nestracal loptu tolkokrat co diaz, jota tu hru ozivil a szoboszlai pridal do zalohy potrebnu fyzicku silu. a aj ked malo CP dne shromadu stastia tak najma za prvy polcas im treba pogratulovat, tam hrali velmi dobre

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
LFCreds

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Beči

Reagovat
martin.b

Werder director Fritz: “Naby Keita found out that he would not be playing vs Leverkusen from the start, he decided not to get on the bus and to go home”.

“We'll talk to Keita and his agent about the consequences and how to proceed”.

Reagovat
O.Giroud

Síce Golasso a Gunner budú otravní jak kráva, ale tak snáď to ten Arsenal uhrá a ManCity nech si vyhrá LM.

Reagovat
MystycMac

Liverpool zas nasmiech celému svetu

Reagovat
masly008

A my s něma.

Reagovat
LFCreds

Vy tiež no

Reagovat
Coutinho10

Arsenal stejný tragédi jako my

Reagovat
Edgewalker

Souboj o druhé místo s Liverpoolem nabírá grády

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Higi

Takhle se o titul úplně nebojuje, druhý poločas dost podprůměrný výkon a zasloužená prohra z mojeho pohledu. Za mě osobně to posral I arteta, od nového roku hrajeme většinu zápasů s dvojkou rice - jorginho a opravdu nechodí proč jsme dnes nenastoupili s dvojkou rice - jorginho nebo rice - partey. V druhém poločase to šlo brutálně vidět, že nám chybí kontrola a větší moment překvapení, za mě ideální příležitost dát tam parteye, ale jako neříkám že by to vytrhl to zas ne, ale dnes bych teda volil fakt jinak už před zápasem. Škoda, ale byli jsme slabí dnes.

Reagovat
Hachim Mastour

Škoda, tak double nebude. Ale LM stačí ::thumbsup

Reagovat
Whitemedia

Ten už Kai má, takže PL a nebo nic.

Reagovat
Tuxedo

Stredu končíte

Reagovat
iamek

Reagovat
Kinky7

krasny vikend....

Reagovat
iamek

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
J0EL

viac hejter, jak fanusik

Reagovat
Golasso

Jsi ho zničil

Reagovat
J0EL

Reagovat
avicii

Reagovat
Čenda

Reagovat
pobody's nerfect

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Golasso

Reagovat
Euphael

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Salfovic

Nádhera, krásně si je Emery vykuchal. Good ebening

Reagovat
VTID94

Reagovat
Salfovic

Kolik vám vůbec scházelo hráčů z ideální jedenáctky ?

Reagovat
VTID94

Z ideálnej asi len Luiz... čo je strata veľká ale zatiahnutý Tielemans zahral tiež ok

Reagovat
Mastný Chobot

Heh, tak to som rad, ze som to nevidel asi. Tak teda gratulacia City k titulu teda asi, no. Skoda

Reagovat
Petr.Petr

snad sis nemysle ze byste.......hahhahah

Reagovat
Modřín2

Skvělá neděle, děkuji

Reagovat
fenixLFC

ked sa na to pozrieme optimisticky tak sme dnes na arsenal stiahli skore

Reagovat
avicii

Reagovat
Salfovic

A protože dobrých zpráv je čím dál tím míň, je třeba horším zrpávám dávat úsměvná hesla

Reagovat
pobody's nerfect

Reagovat
Euphael

Reagovat
Unai

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Beči

Reagovat
johnnie_boy

Po ty prohre Liverpoolu jsem nic jinyho ani necekal. Se z toho poseru uz fakt

Sice je ta ztrata na prvni misto jen 2 body, ale i vzhledem k losu mam pocit, ze uz si tohle City pohlidaji.

Reagovat
Swarley

Ber to optimisticky, pokud budete hrat dal jak dneska, tak vas vubec nemusi zajímat, jak budou hrat City

Reagovat
Miguel19

Ten fotbalový víkend je fajn, když my nehrajeme.

Reagovat
Modřín2

Njn, zítra budeme my všechny bavit svojí neschopností

Reagovat
icemike

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KnoxXx

zasa treba podakovat Chelsea, ze fajn je aj pondelok

Reagovat
guestikor

Tohle už City nepustí. S tímhle výkonem nas ještě ve středu vyprovodí Bayern a čau nazdar

Reagovat
SunFells

Došla šťáva, na Riceovi byly znát těžké nohy už v první půlce. Mikel znovu nepoužil kádr dostatečně, nikdy se nedozvíme jestli jiný gamble by mu vyšel, ale budiž mu to dobrou připomínkou příště.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Golasso

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
Alessandro24

Reagovat
Nikikrew

Emery si slusne namazal Artetu, a to budme radi za 0:2.

2 polcas jedna velka tragedia, bez pohybu, nasadenia sa nehra o titul, resultat bola vytvorena mozno 1 sanca?

Bez lavicky sa neda hrat LM a o titul. V Stredu nam moc neverim, bez utocnika to nejde. Par hracov treba predat, zacal by som Zinchenkom. Lepsi nebude a jeho branenie je zalostne. ESR a Eddie asi pojdu. Dufam, ze aj Jorginho.

Sice len 2 body ale tazsie zapasy su na nasej strane ako City.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mastný Chobot

Zinchenko je super alternativa do niektorych zapasov, verim, ze s Timberom vytvoria dobru dvojku na LB. Jeho by som urcite nepredaval.

Reagovat
Nikikrew

Zinchenko ponuka urcite skvele varianty pre nasu hru, tak isto aj pre reakciu na ihrisku. Nemozem si ale pomoct, to jeho branenie je naozaj slabe. Doplatili sme nato v minulej sezone, bohuzial aj vcera. Pri navrate Timbera ocakavam jeho stabilne posobenie nalavo a ako backup skor Kiwior. Uprimne neviem, ci Timber zvladne invertovat tak ako Zinch....

Reagovat
Swarley

Reagovat
avicii

Dnes sme to tým ropným hovnam pekne uľahčili s Arsenalom

Reagovat
Rosini111

Šířka kádru rozhoduje...LFC i AFC šlapou vodu . Vzhledem k losu, tak asi opět titul pro arabské ropné magnáty . Arsenal si to zase prohrál sám...

Reagovat
fenixLFC

my ten kader siroky mame, len nam proste odisla akakolvek forma no

Reagovat
Maximm9

Nemyslim si, ze City ma nejak vyznamne sirsi kadr nez LFC a AFC. A to Pepek jeste vetsinou nevyuzije ani vsechny stridani a necha je to dohrat.

Reagovat
mr.Silver

Saka hraje každý zápas, Foden hraje každý druhý zápas, Pepek náhradníkům věří a případně střídá, když to nefunguje, u nás hraje non stop 13 hráčů, a zbytek si skoro ani nečuchne.

Dnes se úplně nabízel Partey, Nelson a klidně i Vieira nebo ESR v základu.

Reagovat
Salfovic

Nechtěl by někdo porovnat minutáž jedenácti nejvytíženějších hráčů těch tří klubů ?

Reagovat
Miguel19

Však má Foden letos o 300 minut odehráno více

Reagovat
Swarley

vzdyt zrovna Foden toho odehral i kvuli zraneni KdB hromadu

Reagovat
Maximm9

Ok, diky za doplneni

Reagovat
mr.Silver

Od konce února má 4 zápasy na lavičce, Pepek ví kdy ho může prošetřit a má za něj náhradu.

Reagovat
mr.Silver

Každopádně mi šlo o to, že Pepek umí a dokáže zarotovat, Arteta je v tomto ohledu tvrdohlavý, což pak pramení v zápasy jako byl ten dnešní - půlka týmu byla na ručník o poločase, a hráči jako Nketiah, Vieira nebo Nelson dostali 5 minut nebo nehráli vůbec.

Reagovat
Golasso

Mít Pepek náš kádr, tak je taky "tvrdohlavý". Mít Mikel Pepkův tým, tak taky "umí a dokáže zarotovat".

Reagovat
Maximm9

Saka i Foden maji stejne 30 zapasu, kazdopadne Saka ma vsechno od zacatku, Foden tam bude mit aspon 10 zapasu jako stridajici hrac.

Ja reagoval an tu sirku, protoze si myslim, ze ta je stejna, kazdopadne to uz je chyba trenera, kdyz to proti ''slabsim'' neprotoci

Reagovat
iamek

On hlavně téměř nemá zranění. Narozdíl od zbytku top týmu.

Reagovat
Maximm9

https://www.besoccer.com/team/injuries-suspensions/manchester-city-fc i tady si myslim, ze jsou na tom vsechny tymy +/- stejne.

Reagovat
TomG

Mimochodem tuhle vynikající taktiku s jedinou šestkou (Rice) zkoušel Arteta ve všech těch zbytečně prohranejch zápasech (Villa 2x, West Ham Doma, Fulham venku). Většinou to vyladil Zinchenkem na kraji (výjimka Fulham). Skoro by se až chtělo říct, že to nefunguje. Aston Villa výborně, naprosto zasloužený. Do příští sezóny proste musí být jasno o tom kdo je jednička na LB a kdo bude hrát v záloze vedle Odeho a Rice.

Reagovat
SunFells

??

Reagovat
TomG

Nechápu asi, co je nejasný? Postavil to stejně jako když jsme s Villou hráli poprvé a posledních x zápasu nehrajeme s Havertzem na LCM a Zinchenkem na beku a fungovalo to.

Reagovat
SunFells

Jelikož tak hrajeme téměř pokaždé a je 2. o dva body, tak mu to funguje velice dobře.

Jelikož první půlku tak absolutně dominoval a Villa měla jedinou příležitost z Gabrieova klaunského momentu, tak mu to i zde fungovalo velice dobře, dokud na to byly nohy.

Reagovat
TomG

Já bych si teda troufnul tvrdit, ze v očekávání složitějších zápasů má tendenci tam hodit Jorginha a Kiwiora. Což by imho měla Aston Villa splňovat taky. Únava v druhým poločase ok, ale tím pádem jsem celkem ve stresu z toho co se bude dít v Německu

Reagovat
TomG

Mimochodem v roce 2024 (kdy se asi shodneme, je ta forma dost fajn) jsme z 16ti zápasů hráli se zálohou Rice, Havertz, Ode 4x (Burnley, West Ham, CP a teď Aston Villa)

Reagovat
Golasso

Ve stresu z toho, co se bude dít v Německu, jsme dva . Když jsem viděl, jak fyzicky v háji jsme, tak to bude peklo.

Reagovat
SunFells

Ty si neuvědomuješ, že Rice byl použit na jiných postech. Samozřejmě je to Rice, ale vracet se zpřed poslední linie za Jorginhem je asi také důvod, proč mu umřely nohy.

Tým ten program nezvládl, je bez energie a čerstvě na pochybách, jasně že bys měl být ve stresu.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
nani92

Xhaka dnes získal titul a Arsenal ten svoj prakticky stratil

Reagovat
Golasso

No aspoň za Xhaku můžu mít radost

Reagovat
iamek

Reagovat
A Seleção

Dobrý den.Nejak nechapu souvislost.Xhaka byl hracem Arsenalu minulou sezonu.Letosni sezonu je od zacatku v Leverkusenu.

Reagovat
A Seleção

Aha pardon,az ted jsem si vsiml,ze fandite United tim padem žijete z minulosti. Nezlobte se

Reagovat
LFCreds

Reagovat
avicii

Reagovat
Lojzík

Reagovat
Euphael

Reagovat
PanAu

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Busby babes

Arsenal a Pool. ach jo, zas to vyhrajou smejdi.

Reagovat
Salfovic

Další titul pro Manchester

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Salfovic

Kdo to tady sčítal, iamek?

Reagovat
Busby babes

tvl to netusim.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
nani92

Reagovat
Tomanatura

Ja jaem za to rad, City nikoho nezajima a hraji vlastni ligu. Arsenal a Liverpool jsou rivalove.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Busby babes

Arsenal je mensi rival nez City. Ale jasne, tady na EF City nikoho nezajimaj, plus 115 charges, takze se to stejne nepocita.

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Grahf

však to je najlepší scenár, pretože city nikoho nezajíma

Reagovat
Csaplárova past

Arteta zase psychicky nezvladne par tiskovek ...

Reagovat
O.Giroud

Ešte nás aj Aston Villa predbehne, díky Arsenal

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Manik...

Reagovat
Neutron

hmm...

Reagovat
forrest

Takze klasika. Od pulky sezony se rika, ze to Pool s Arsenalem poserou a je to tady…

Jako ze by Pool nedal 20. titul, to je ok. Ale aspon ten Arsenal, po 20 letech, takhle to posrat a darovat Cityzens…

Reagovat
jk

Takže woolwich nechá posbírat Villu body a pak ještě rupne s Bayernem body aby Anglie nepřeskočila Německo v koeficientu. Fakt kámoši…

Reagovat
Zdechlina

Sory jako. Sám bych si přál jiný scénář Dnes jsem tušil Emery trap a nemýlil jsem se. A Bayern bude hodně těžký. Tam budu doufat, že to urvem na penalty

Reagovat
Grahf

arsenal a pool to parádne dojebali

Reagovat
Unai

Good ebening

Reagovat
Swarley

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Lojzík

Reagovat
-R2D2-

Reagovat
Masi

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Front hell

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Modřín2

Reagovat
Maximm9

Reagovat
bbbauch

Reagovat
VTID94

Good Ebening k*rva!

Reagovat
Salfovic

Tady máte to srovnání nejvytíženějších hráčů z týmů první trojky. Po dnešních zápasech komplet za celou sezonu.

https://ibb.co/yXYjSTj

Reagovat
Salfovic

Obrázek z img uploadu.

Reagovat
VTID94

A Ollie klobúk dole... úžasná forma

Reagovat
Jason_

iné kolo

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak to jsem nečekal, takže yase City

Reagovat
Zdechlina

Tak ono to byla jen otázka času. Upřímně jsem titul přál Poolu aby se Klopp rozloučil stylově. Arsik má nejtěžší los, ten bude ještě ztrácet body, jen jsem nečekal, že už s Villou Ale teoreticky jsou všechny 3 mančafty pořád ve hře o titul, i City může ztratit... i když známe to

Reagovat
oli9

Reagovat
LFCreds

Sranda, že v jednom kole sa rozhodlo o titule. Neviem kto je viac na smiech, či my alebo Arsenal Mr.Proper ma další titul

Reagovat
icemike

Nic není rozhodnuto

Reagovat
LFCreds

Sám tomu neveríš

Reagovat
icemike

Jedná prohra nebo režimu city a zas je vše jinak. Všichni tady děláte jen paniku

Reagovat
Neutron

hm, dnes teda obaja napadnici na titul prihrali City body, ale...stale je 6 zapasov do konca a obaja uz skladaju zbrane? Tvl

Reagovat
Maximm9

Live je podle me mimo. Tem dosla stava, nevypadaji vubec dobre. Ale Arsenal v tom boji porad je. Zrovna zapas s Villou byl takovy, ze se ta ztrata nabizela, ze z toho nebude ani bod asi nikdo necekal, ale City taky jeste zakopnout podle me. Navic City hraje jeste Fa Cup + uvidime, kdo bude po strede pokracovat v LM.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nahhh, proti tomuhle jste o titul ještě nikdy nehráli

Reagovat
Neutron

Zrovna tohtosezonne City zdaleka nie je valec z minulej sezony a vy po prvom posranom zapase a 18 bodoch v hre sa tu vsetci polozili…nevravim, ze to je idealna situacia, ale nic este nie je stratene…to s kym sme my hravali o titul rozoberat nejdem ani to nema zmysel.

Reagovat
$dolar$

Jako u Poolu ty naděje chápu, ale on se najde fakt někdo, kdo si myslel, že Arsenal může vyhrát titul?

Reagovat
Neutron

Ty vekom zrejes

Reagovat
Azza

ty věkem rezneš

Reagovat
Zdeno8

Good ebening . A že by bublina Arsenalu zase splaskla? :- ). Vsak Arsenal jede silně nad jejich skutečné kvality, jen klika v mnoha zápasech oddálila to, co se dnes stalo. Arteta bude muset vysolit další miliardy do kádru, aby zase selhal.

Reagovat
kitas

Hovorí z teba číra závisť. Ako fanúšika ManU je to ale logické

Reagovat
Neutron

Stale zijes v tom, ze vam niekto nieco zavidi? Zdeno je iba trubka, nic viac.

Reagovat
kitas

Každý fanúšik Manchestru U. musi Arsenalu aktuálne závidieť úplne všetko. To som si istý

Reagovat
Neutron

tak to urcite...

Reagovat
kitas

Klameš len sám sebe kamoš

Reagovat
kitas

Ale zase nie je tvoja hanba priznať si to. Možno o pár rokov tiež zaznamenate taký progres. Len to chce výrazne zmeny v manažmente. Peniaze na to máte.

Reagovat
Neutron

Mozno to bude o tom, ze nemam pat rokov a nie som zavistlivy clovek napriek progresu ste stale nic nevyhrali, hoci nepopieram, ze hrate fajn futbal. Takze ten balast okolo si nahovaraj kludne dalej, ak ta to urobi stastnym

Reagovat
Manik...

Reagovat
Neutron

Ty sa ukludni

Reagovat
Jetysko14

Jak může fanoušek United napsat že Arsenal jede nad svoje kvality?To by United měli být někde u Lutonu

Reagovat
Beči

Reagovat
Manik...

Reagovat
Neutron

Ale ved to sa nutne nemusi vylucovat

Reagovat
iamek

Reagovat
Beči

Reagovat
MystycMac

Tak ako som hovoril prosím poklonte sa ...len blázon si mohol myslieť že titul nevyhrá City....

Reagovat
kitas

Hmm tipoval si City na titul? Neskutočne odvážny typ

Reagovat
MystycMac

áno aj vtedy keď tu ich odpisovali...

Reagovat
Papra

on tu někdo někdy odepisoval city, když měli ztrátu 1bod? Co si to tu zase vymejšlíš ty moulo?

Reagovat
masly008

Reagovat
Manik...

Reagovat
Witcher

V návstabě jim Liverpool ukáže

Reagovat
Papra

Krása EF, 6 kol dokonce, ztrata 2 body a bsichni uz poskaj konec

Reagovat
frezi

Oh my sweet summer child

Reagovat
MystycMac

Sa spamätajte že 6 kôl do konca a náskok iba 2 body áno mohlo by sa dačo stáť ak by to nebolo City, minulosť vraví že City bude vyhrávať dokedy bude potrebovať, Arsenal a Liverpool su zas a znova len na smiech...

Reagovat
El Cid z City

Nejsou na smích spíš ty týmy za něma?

Reagovat
Beči

Jasně, ztrácet dva body na titul je obrovská tragédie a všichni se nám můžou vysmívat

Reagovat
Manik...

Reagovat
Papra

na smích rozhodně nejsme my ani live, ale tady se z toho stal totální shitstorm

Reagovat
O.Giroud

Tak neviem prečo sa čuduješ napr. pri fanúšikoch LFC keď ManCity vyhralo titul aj keď LFC uhralo 97 bodov a potom vyhrali titul o bod keď v poslednom kole ManCity prehrávalo s Aston Villou v 70.min 2:0 a potrebovali vyhrať aby ten titul získali

Reagovat
Papra

chápu skepsi, ale rozhodně to neni rozhodnuto. Letošní City nejsou takovej stroj jako ty co s Váma bojovali v těch 90+ bodovejch sezónách. Samozřejmě, že jejich historickej rekord z období řekněme březen-květen je šílená, ale mají ještě 2 zápasy v FA cupu, pravděpodobně dalších několik zápasů v LM a kádr letos opravdu nemají nějak extrémně širokej (já si dovolim i tvrdit, že mají ten kádr nejužší, školiv jejich hráči řekněme 12-15 jsou kvalitnější, než hráči 12-15 u AFC nebo LFC).

Reagovat
masly008

přesně tak, ztrácet 2 body na nejlepší tým na světě je ostuda a nechápu proč už oba manažeři neletěli.

Reagovat
Neutron

Zase ta pustili k internetu?

Reagovat
Front hell

Asi za vzorné chování o víkendu

Reagovat
Neutron

A tu sa chova ako blbecek

Reagovat
SunFells

Jaká žumpa tady

Reagovat
Miguel19

Chelsea využila opce na prodloužení dlouhodobých smluv u Enza Fernándeze a Mychajla Mudryka. Dokumenty FA odhalily, že Fernándezovi zbývá do konce smlouvy osm let s týdenním platem ve výši 180 tisíc liber do roku 2032, zatímco Mudrykovi zbývá sedm let s týdenním platem 97 tisíc liber do roku 2031.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
iamek

Na druhou stranu takový Enzo a 180k v roce 2030 bude pohodovy plat

Reagovat
O.Giroud

tak to si určite bude chcieť zvýšiť o to pokoj ale ak ho pošlú doprdele tak mu ostane len držať hubu alebo trucovanie ale nejaký háčik tam musí byť inak mi fakt nedáva zmysel prečo by hráči ako on či Mudryk podpísali na tak dlhú dobu, možno nejaké zvýšenie po odohranom počte zápasov alebo niečo také

Reagovat
r.mrazik

vzdycky jsem chtel byt rentierem...

Reagovat
Čenda

Reagovat
Greny

Plus Palmer má taky do 2030 ne ???

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Zaschrona

Dyche ven, s tak naivní a hloupou taktikou spadneme.

Reagovat
andkoo

vymena trenera tesne pred koncom ligy nie je dobry napad, volakde bola statistika ze po novom roku to skoro vzdy znamenalo vypadnutie

Reagovat
Zaschrona

Tak vetsinou uz to je posledni akt zoufalstvi. Tady by taky byl, ale Dyche nepujde, na to klub nema penize. Za normalnich okolnosti uz by ale davno mel jit.

Reagovat
andkoo

to iste si hovorim pri ten Hagovi alebo Chelsea pri Pochettinovi, ze si nemozu dovolit platit tie vysoke odstupne

Reagovat
Zaschrona

Last time #efc lost 6-0 at Chelsea in September 1948, the watching Ed "Stewpot" Stewart felt so sorry for us he ended up being our number 1 celebrity fan. So any neutrals at the Bridge, do the same and you can have a long and distinguished DJ career ahead (and lifetime of misery)

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Svatej

Zapas, ve kterým snad 1/3 hráčů zahrála svuj zapas sezóny a přesto jsou minimálně 2 z nich za úplný kokoty, to je fakt skoda...

Jackson mě herně dneska fakt brutálně bavil, Noni byl taky skvělej a oni ty svy vykony takhle pochcijou svym jednáním, uf..

Vyzdvihnul bych jeste i zalohu, protoze ti zahráli nejlepší výkon naší zalohy v sezóně, byli oba individuálně boží.

Zapas super, konečně jsem dobrych 50 minut fakt veril, ze vyhrajeme, to uz tu dlouho nebylo

Reagovat
Zaschrona

Caicedo byl dobrej, jakkoliv proti naší záloze to není zas tak složitý.

Reagovat
Svatej

Hele jak prisel Gomes, tak mi prislo, ze vase zaloha aspon na 15 minut nejen stihala, ale vypadala i solidně na míči jen to pak úplně nevydrželo

Reagovat
Zaschrona

Jo, on Gomes chvílema i vypadá jako náš nejlepší záložník, co do toho i trochu umí kopnout. Bohužel ale jen chvílema, protože někdy je totální tragéd a většinou je zraněný.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Ritchie

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
J0EL

Reagovat
Čenda

Reagovat
Busby babes

Bruno by to za toho stavu nechal kopat nekoho jineho. ale hezky se poprali

Reagovat
Greny

Vůbec tomu nerozumis Palmer to samozřejmě kopat nechtěl a chtěl to nechat kopat někoho jinýho, ale když viděl že ti cca dementi si tam dají do držky tak to musel vzít na sebe to je úplně jasny

Reagovat
Figurehead

Reagovat
Greny

Tak když zde ukážeš video až ze závěru ....musíš pěkně celý kde Palmer ještě leží na zemi ve vápně a ti dementi se tam zduchaji a hádají

Reagovat
Salfovic

Teď jsem viděl delší verzi, ale ani na ní nic nenasvědčuje tomu, že by ji Palmer nechtěl kopat.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
nani92

Cením Gallaghera, že sa v tejto dobe dokázal ako beloch postaviť černochom

Reagovat
SpecialOne

Palmer má na TM hodnotu 55 mega euro. Pak má ten web brát někdo vážně.

Reagovat
Csaplárova past

Reagovat
Seydou Doumbia

Sorry, this post has been removed by the moderators of r/soccer.

Reagovat
Mastný Chobot

Tak to muselo byť naozaj zle kopnuté

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Nikikrew

https://www.youtube.com/watch?v=_bONb34bTcM&ab_channel=FRANTENO

Z internute vymazane, ale predpokladam ze to je toto

Reagovat
krisa

Reagovat
Seydou Doumbia

hezký to prodal, snad mu to alespon hodilo dost love...a pak že se zápasy neprodávaji okatě

Reagovat
Salfovic

Ano, je.

Reagovat
M0rb1D4S

Musím říct, že jsme s Víťou navštívili poměrně zajímavý zápas

Reagovat
Manik...

Dobrej výběr

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
8lampard8

Reagovat
TopinB

Hajzlove, ja byl na Burnley

Reagovat
oli9

Palmer

Reagovat
Sharpcfc

Tak chtěl bych vidět, kdyby byl Bruno gól za Haalandem u krále střelců, jak nechá kopat někoho jiného :D

Za mě naprostém v pořádku, že to kopal Palmer i kdyby ti dva klauni nepředvedli, co předvedli.

Reagovat
Busby babes

tuhle sezonu to udelal uz nekolikrat. ze nechal kopat nekoho z utocniku, casto aby se chytli, protoze se jim nedarilo dat gol...

Reagovat
Front hell

Tak taky není gól za Haalandem, že

Reagovat
Busby babes

podle me by to nehralo roli, Bruno pro ten tym dela hodne

Reagovat
Front hell

Asi jo.

Reagovat
Wazza228

Právě, protože je hodnej. Mohl bejt králem střelců, ale chtěl podpořit spoluhráče. plus teda my máme problém se vůbec dostat do šestnáctky soupeře, natož abychom měli penalty.

Reagovat
Front hell

Úplný Mirek Dušín

Reagovat
krisa

a navrch plní pokyny trenéra

Reagovat
ZJEV

Lol, co to je za nadpis? Já neznal výsledek a předpokládal jsem klasickou výhru 1,2:0 a ono kanár. Aspoň v diskuzi to někdo zmíní, ale nečekal bych, že to bude zrovna Zaschrona

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Csaplárova past

Palmer dal 9 gólů v lize penalt, čímž nijak nesnižuji jeho kvality. Je s podivem, jak spolehlivým exekutorem je v tak nízkém věku a moc klubů takovou jistotu na penalty nemá. Skvělá náhrada za Jorginha

Reagovat
andkoo

to sa moze anglicanom na ME hodit

Reagovat
Busby babes

prave, i to je skill.

Reagovat
Swarley

a v dulezitych zapasech k nezaplaceni, strasne se to podcenuje...

Ja kopal v zivote tri a ani jednu jsem nedal

Reagovat
Busby babes

tak od ted uz cokoliv napises neni smeroplatny. Neumi dat ani penaltu.

Reagovat
Svatej

Reagovat
krisa

Reagovat
r.mrazik

kopyto

Reagovat
Swarley

Dve tycky vole a jednou doprostred, uklouzl jsem a golman zustal kkt stat

Reagovat
r.mrazik

to rikam!!

Reagovat
Swarley

Jo no, nezni to jako nejlepsi obhajoba

Reagovat
masly008

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
bbbauch

Reagovat
tweek

Já kopal za život taky 3 a dal jsem pokaždé. svět je v rovnováze. Leváci jsou lepší.

Reagovat
Swarley

Jako nejaky pretelak nebo turnaj pohoda, ale ostry zapas jsem to vzdy nejak posral

Ale dal jsem gol primo z rohu, srat na penalty

Reagovat
bbbauch

Z rohu se mi nepovedlo, ale dal jsem jich par z pulky po rozehravce

Reagovat
Swarley

Z rohu jsem to trenoval a kdyz byl maly golman, tak se to muselo zkouset

Z pulky si pamatuju, ze jsme dostali, ale normalne v chlapech a to nebyl lob co dlouho leti, borec do toho praskl a vymetl z pulky sibenici...

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
VTID94

Dať 4 góly skoro druholigovému klubu to chce vážne talent

Uz vidím tu zostavu co tam poskladá Southgate

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Miguel19

Když takovému týmu dá gól Ollie, tak si z toho tady udělanej týden.

Reagovat
Maximm9

Jdi se podivat, komu ty goly letos strili Haaland

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Miguel19

Mauricio Pochettino o incidentu, který předcházel zahrání pokutového kopu: „Po zápase jsem celému týmu řekl, že Cole Palmer je hráčem, který má od této chvíle na starost zahrávání pokutových kopů. Dal jsem hráčům jasně najevo, že chování před penaltou bylo neakceptovatelné a že se nemůžou chovat jako malé děti. Jsem z jejich chování zklamaný a pokud to udělají znovu, nezahrají si. Nevtipkuju, tohle se nemůže stávat. Chtěl bych se prostřednictvím médií omluvit fanouškům a ještě jednou zopakovat, že penalty má na starost Cole Palmer. Od této chvíle je to jeho volba a záleží pouze na něm, zda se někdy rozhodne svěřit pokutový kop jinému hráči.”

Ten Poche je taky jak hodný taťka šmoula. Už po tom, co předvedl Sterling to mělo být jasně určený, ale evidentně nebylo. Nebo ho mají prostě v píči...

Ač nás teďka čeká City a Arsenal, tak ti dva klauni by měli sedět.

Reagovat
Greny

Noo většinou se určují 2-3 hráči s tím že jeden má přednost u nás by to měli být Palmer, asi Enzo kdyz hraje a nevím.

Kdyby se třeba střídalo aby se o tom věděli, to vyjádření mi přijde takový dost vtipný, jakože dost amatersky

Reagovat
Greaber

They KNEW Cole was the penalty taker - Pocheho slova hned po zápase

Reagovat
Maximm9

Tak ten Poche je taky dobry osel. To jako celou dobu nebylo jasne urceny, ze Palmer zahrava penalty a bylo to na domluve nebo co ?

To se pak nedivim, ze pred kazdou penaltou, tam otravoval Sterling a posledni tydny Madueke...

Vyhrajeme 6:0, ale proste najdeme zpusob, jak ze sebe udelat pitomce...

Reagovat
Seydou Doumbia

Lidi se tu ohání tím že Palmer bojuje o krále střelců, ale co má takový Madueke a Jackson z toho že by Pálmer byl něj střelec ligy? Hovno, každý si chce ukrást gól a slávu pro sebe, stejně tam všichni ti hráči jsou pár měsíců tak určitě zadni extra kamarádi nebudou.

Reagovat
dantetomas

Gol, slavu a hlavne premie

Reagovat
Seydou Doumbia

jo tu na to lidi čumí moc fanouškovým pohledem zdravého týmu kde každý táhnou za 1 provaz a všichni se milují a to chelsea fakt takhle nefunguje

Reagovat
Maximm9

Mne je uplne jedno, jestli se miluji nebo ne, ale pokud je nekdo urceny na penalty, tak je ma kopat on. A nepretahovat se o balon, jak nejvetsi opice, kdyz na nich koukaji miliony lidi. Ted jsou za hlupaky a Chelsea za idioty, ze si ty decka neumi srovnat.

Reagovat
Seydou Doumbia

Však to opice jsou. V hlavě povysavané tam mají. Bohužel realita dnešní doby. To kdyby někdo udělal 20 let zpátky v AC, MU nebo Juve tak je ti staří v šatně tak dokopou že by do médii museli lhát že uklouzli ve sprše a rozbili si hlavu o nějaký ostrý roh.

Reagovat
Nieuwendyk

přesně. A u nás v lize tuplem. Tohle prostě neexistuje. Nikdo není víc než tým.

Reagovat
Seydou Doumbia

problém že se dnes každý cítí víc než tým...prostě hráč je víc než nějaký blbý trenér a tak se taky ti spratci chovou, smutný

Reagovat
Bakary3

A co má takový palmer z toho, že by kopal madueke nebo Jackson?

Je určenej, chtěl kopat, tečka.

By mě zajímalo, jestli by se ti dva frajeři prali ha stavu 0:0, to by byli zesrany a rádi by to přenechali.

Reagovat
Seydou Doumbia

Jo však to takhle lze říct na obě strany. Samozřejmě že by bylo posrani a nešli k tomu bo by mohli být za curaky. Tady nemohli utratit, jen získat.

Reagovat
Hlahart

Bylo to určené.

Reagovat
Talker

Penalty kope Palmer, pokud se nerozhodne sám, že tu penaltu nedá spoluhráči.

To je celkem logické, nemusí se cítit v ideální náladě/kondici, může být těsně po akci, kterou zpacká, může to být po faulu na něj, kdy ho něco bolí.

Ale mělo by to být tak, že hráč přijde za Palmerem a zeptá se, zda ji může kopnout a je na Palmerovi, zda ho nechá. Ne, že si vezme míč a jde se připravovat.

Reagovat
Seydou Doumbia

Toto udělat někdo v Ač, Mu 20 let zpátky tak ty malé zmrdy v šatně starici dokopou do krve. Škoda že to už nejde.

Reagovat
Radin

Dnes je vše rasismus, ale když máš v kádru tolik mladých s jinou mentalitou, tak co čekáš. Až mě překvapilo,kolik z nich jsou angláni. Tam snad vybírali jen takové :) Palmer a Gallagher výjimky, asi aby se neřeklo :)

Reagovat
Busby babes

spis si imho rekli: tvl je to 4:0, ted uz bychom si mohli kopnout i my. byt to 1:0, tak to imho neudelaj.

Reagovat
Greaber

To se obávám, že jsi k těm dvěma bezmozkům až příliš laskavý

Reagovat
dantetomas

To by nabehol este aj sterling z lavicky

Reagovat
Maximm9

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Hlahart

Se Madueke někdy posledně zas hádal o penaltu. Nebylo to proti nám, nebo týden předtím? To 4:0 nebylo

Reagovat
Svatej

Reagovat
vitasrp

Chtěl ji kopat proti vám, jak byl faulovaný.

Reagovat
Talker

Já to chápu a souhlasím, mohli zajít za Palmerem, pomoci mu na nohy a zeptat se ho, zda si ji můžou kopnout.

Oni to ale udělali prostě úplně dementně.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
SunFells

Jacksona hodně potřebujete.

Navíc tam přišel až poté co míč vzali Nonimu, nevypadá to dobře, ale mohl tu penaltu chtít pro něj spíš než sobecky pro sebe.

Reagovat
SunFells

To druhé beru zpět, akorát na mě vyskočil i předchozí záběr

Reagovat
Greny

Reagovat
andkoo

To vyzera, ze Palmer bol jasne urceny, ale tak ked uz ma hrac hattrick, tak by mal mat trochu rozumu aby tu penaltu pustil svojmu utocnikovi, ktory tiez chce nabrat trochu sebavedomia

Reagovat
Svatej

Blby je, ze ta trojka Mudryk, Palmer, Madueke s Jacksonem vepredu je to nejlepší, co teď máme. Vyloženě vsichni z nich maji jakžtakž formu a kazda jejich nahrada je o level níž..

Reagovat
Talker

Tak to je od začátku sezony, ne?

Reagovat
Svatej

Tezko rict jak to vzit idealni sestava pred sezonou mela Nkunku a Sterlinga v sestavě a ještě v ty chvili zdánlivě nadejnyho Broju bojujiciho o sestavu (s nadeji, ze bude jak v Sotonu), takže nevim jak to vzít

Reagovat
Talker

Sterlinga jsem tam vidět nechtěl, Nkunku ok, ale tak ten není k dispozici, jediná otázka reálně byla Broja po ročním zranění vs Jackson.

Reagovat
Radin

Krásné zrcadlo pro Spartu, jak stupidní taktiku Priske nastavil s Liverpoolem. O kolo dál jim to ukázala Atalanta a teď Crystal Palace, to žádné top týmy nejsou..

Reagovat
fenixLFC

atalanta to uhrala kombinaciou taktiky a toho ze sme predviedli zufaly vykon, CP hralo dobre v uvode ale malo kopec stastia pri nasich sanciach (a to nechcem ani jeden tim podcenovat). nehovoriac o tom ze oba tie timy maju lepsich a ostrielanejsich hracov ako sparta. on ten rozdiel medzi CP a domacim zapasom sparty bol ten ze proti sparte sme premenili kazdy nezmysel a oni neboli schopni trafit nic, proti CP sme zas enboli schopni trafit nic my

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele