Premier League - preview 22. kola

12.01.2013, 09:19, aktualizováno 13.01.2013, 10:22
Previews
Hned dva velmi zajímavé duely nabídne nedělní program dvaadvacátého kola. Nejprve se střetnou dva nesmiřitelní rivalové Manchester United a Liverpool, přičemž domácí hodlají i nadále hájit pětibodový náskok před městským rivalem City - ten uzavře kolo zápasem na hřišti londýnského Arsenalu...
Manchester United - Liverpool FC  (neděle 14:30)
Šlo o gigantické klání v 70. a 80. letech minulého století, když tápal Manchester United; a jde o něj také v této době, kdy tápe Liverpool. Severozápadní derby představuje příjemnou konstantu, která zkrátka léty nechřadne. Také dnes se na souboj znepřátelených týmů třese celá Anglie; ačkoliv je v tabulce po 21 kolech dělí právě 21 bodů...

Na střetech rivalů je vždy nejvábnější ona nevyzpytatelnost. Ten, kdo se zdá být před výkopem dole, může být po závěrečném hvizdu šmahem nahoře - a tam vytrvat klidně až do konce sezony. Právě to si od dnešní bitvy musí slibovat Brendan Rodgers. Severoirský manažer svou liverpoolskou bandu přeci jen pomalu zdvihá, minulá dvě kola s ní totálně ovládl (dvě výhry 3:0), a pokud by snad uspěl v Severozápadním derby, budou Reds na pátou pohárovou příčku scházet jenom tři kroky.

Z minulých zkušeností nicméně musí vědět, že úspěch bývá pomíjivý, a samotná euforie zvláště. Liverpool už letos po sobě přemohl Soton s West Hamem, aby pak doma bouchl s Aston Villou - a takových případů by se našlo více. Manchester United se k nim ale pro dobro liverpoolských rozhodně nemá připojit, to by hoši z města Beatles nepochybně nesli hodně, hodně těžce. Například po loňské únorové prohře na Old Trafford, pokud si pamatujete, následovaly z pohledu LFC další dvě porážky; a ty si nyní osmé mužstvo tabulky v žádném případě nemůže dovolit.

Háček ovšem samozřejmě bude vězet v tom, že domácí na své soky určitě nebudou brát nejmenší ohledy. V této soutěži koneckonců hájí vpravdě skvostnou šňůru; naposledy byli poraženi Norwichem 17. listopadu, což je tedy zatracená doba. Od té chvíle Red Devils v lize osmkrát zvítězili a jen jednou ztratili. Nacházejí se tedy uprostřed impozantní jízdy, což demonstruje i pohodlný sedmibodový náskok na čele tabulky. Potom si právě lze jen těžko představit, že by Fergusonova družina v neděli o tuto úctyhodnou bilanci přicházela s lokálním konkurentem, který ji přemohl všehovšudy jednou z minulých osmi ligových pokusů. Na druhou stranu, jak už jsme si řekli - v derby je možné všechno.

Jedním ze specifik takto velkých zápasů bývá zvláštní role seznamů absentujících hráčů. Každá ztráta může bolet o to více, že se stává potenciálním viníkem neúspěchu; anebo o to méně, jelikož bude snáze potlačena skrze všeobecný "trans". Tak jako tak každopádně v Manchesteru vítají zpátky Naniho s Andersonem, zrovna v pravý čas, zatímco u řeky Mersey dál oplakávají krajní beky Enriqueho s Kellym. Wisdom takto bude pokračovat vpravo a Johnson vlevo.

Přesto si s přehledem nejvážnější ránu lízají ďáblové - ti totiž opětovně nemohou počítat s obvyklým tahounem Waynem Rooneym. Pihovatého forvarda zraněné koleno pustí přinejlepším do odvetného pohárového měření sil s West Hamem, Severozápadní derby se ho bohužel netýká. Bohužel z pohledu nezaujatého diváka, který si neúčast takové ikony v takové bitvě zkrátka za žádných okolností nemůže přát. Ale nedá se nic dělat. Strůjce ligového vítězství MU z února loňského roku, rodák z Merseyside a autor čtyř manchesterských branek do sítě Liverpoolu se na place zkrátka neobjeví.

U historie každopádně zůstaňme a zopakujme si ještě dějinnou násobilku. Byli to totiž United, kdo v sedmasedmdesátém připravil Liverpool o treble; to Gordon Strachan roku 1988 po dokonání obratu z 0:1 na 3:1 vykouřil před slavným The Kop imaginární cigaretu; byli to liverpoolští, kdo poměrně nedávno připravili United na Old Trafford nejtěžší porážku za posledních 17 let (1:4, 2009); a byli to ti samí Reds, kdo si v Cardiffu skrze svého úhlavního rivala došel roku 2003 pro sedmý Ligový pohár.

Tentokrát sice v půlce ledna, kdy United za žádných okolností nemohou přijít o vedení a zároveň Liverpool stoprocentně neposkočí na kýžené pohárové příčky, nic podobně osudového jako první a poslední výše zmíněný případ nezažijeme - avšak jen ty góly, debakly a jiné prohry se mohou zapisovat, kdy chtějí.

A proto i tento souboj bude sledovaný zhruba stejně jako všechny předešlé; a sice ostražitě. To mimochodem bude platit i o arbitrovi Howardu Webbovi, který takto vyhrocené duely píská nezřídka a leckdy býval také středem jejich pozornosti. Ale to si tentokrát raději nepřejme...
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Rafael, Evans, Ferdinand, Evra - Valencia, Carrick, Scholes, Young - Hernandéz, Van Persie
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Reina - Wisdom, Škrtel, Agger, Johnson - Lucas, Gerrard, Allen - Downing, Suárez, Sterling
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.80 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Arsenal FC - Manchester City  (neděle 17:00)
Sedmadvacet zápasů. Tak dlouho trvá domácí ligová neporazitelnost Arsenalu proti Manchesteru City, který na tehdejším Highbury vyhrál naposledy před téměř 38 lety. V roce 1975 zvítězil po gólech Hartforda, Royla a Rodneyho 3:2 - od té doby však proti Gunners na ligové scéně tápe. Před rokem nicméně přeci jen Citizens Emirates Stadium dobyli, v ligovém poháru díky Agüerovi vyhráli 1:0.

V historických tabulkách očekávaně vládnou Kanonýři, nicméně v posledním, zhruba čtyřletém "šejkovském" období se misky vah překlánějí spíše k hráčům Manchesteru City. Pětkrát vyhráli oni, třikrát slavil Arsenal a třikrát se body dělily. V této statistice jsou započítány i dva duely Carling Cupu, takže čistě v ligové statistice je to "šul nul".

Ještě se však vraťme k nedobré bilanci svěřenců Roberta Manciniho na půdě dnešního soupeře. Nejenže už 27x v řadě v lize nezažili na jejich hřišti vítězství, pětkrát po sobě dokonce ani nevstřelili branku. 1:0, 2:0, 0:0, 0:0 a 1:0 - tyto výsledky za posledních pět let svědčí nejen o neoblíbené destinaci pro Man City, ale také pro fakt, že se žádná velká přestřelka čekat nedá.

Minulé ligové výsledky nicméně napovídají o opaku. Arsenal se v posledních zápasech rozstřílel a v pěti utkáních Premier League či FA Cupu nastřílel 16 gólů - největší podíl na tom má samozřejmě sedmigólová kanonáda Newcastlu. A i Manchester City přidává do mlýna svou solidní trošku. Tři zápasy - deset gólů, přičemž čtyři z nich vstřelil Edin Džeko.

Jeho tradiční parťák právě z utkání minulých Sergio Agüero si však proti Arsenalu nezahraje. Trápí ho bolavé koleno a ještě minimálně týden se do kádru nevrátí. Ještě výraznější absencí bude pro tým z Manchesteru odjezd Yayi Tourého na africký šampionát, kam kromě něj jede ještě bratr Kolo a Abdul Razak. Samir Nasri je suspendován, zatímco Kolarov vyléčil zranění třísla a bude k dispozici.

Arsene Wenger žádné velké problémy s hráčským materiálem řešit nemusí. Malý otazník se vznáší nad Oliverem Giroudem, který si přivodil drobný problém s kolenem v FA Cupu proti Swansea a není jisté, že bude moci hrát. Návrat naopak hlásí Abou Diaby, jenž po třech měsících absence vyléčil zranění stehna.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Sagna, Koscielny, Vermaelen, Gibbs - Wilshere, Arteta - Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Podolski - Walcott
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Kompany, Lescott, Clichy - Barry, García - Silva, Tévez, Milner - Džeko
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.63 - 3.50 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Queen's Park Rangers - Tottenham Hotspur  (sobota 13:45)
Nebude to sice rovnou návrat na White Hart Lane, nicméně tak jako tak první střetnutí Harryho Redknappa s Tottenhamem od podivného letního vyhazovu láká patrně více než kterýkoliv jiný sobotní duel. A lákat může i vzhledem k rýsující se manažerské bitvě.

Potká se totiž zástupce klasické staré školy, který v předzápasové přípravě nehodlá hráče přehlcovat ani svazovat, s vyznavačem moderních trendů, jenž se rád obklopuje zvláště pestrou sítí skautů a sám platí za nesmírně přemýšlivého stratéga. Zároveň ten první po více než 1200 odkoučovaných zápasech nemá moc komu co dokazovat, zatímco Villas-Boas se stále vypořádává se svým fiaskem v Chelsea.

I proto byl Portugalec fanoušky Tottenhamu přijímán dosti rozpačitě, teď už se však může těšit jejich solidní důvěře. Spurs koneckonců zvládli hned devět klání z posledních 11 v rámci všech soutěží, zůstávají jediným celkem, který dokázal skórovat v každém venkovním utkání, a od Vánoc se po čtyřech soutěžních soubojích pyšní skvostným skóre 12:2.

Také Queen's Park Rangers pod Harrym Redknappem vzkvétají spíše povážlivě než raketově, ale ono se přeci jen nedalo čekat nic jiného. Dvě výhry od veteránova nástupu mohou být stále vnímány jako cosi vitálního, kór když ta poslední vzešla z bitvy se sousední Chelsea. A Rangers teď navíc mají hned několik zvláštních motivací. Když naposledy na Loftus Road s Tottenhamem padli, museli poté v květnu 1996 vypovědět prvoligovou službu; sobotní porážka by byla jejich jubilejní stou v Premier League; a nakonec všudypřítomný Redknapp, pochopitelně...

Hoops mohou před dalším menším londýnským derby přichystat nějaké změny v obranné čtveřici. Zadarmo podepsaný Tal Ben Haim by mohl o místo v základu usilovat na úkor stále ještě dostupného Ryana Nelsena (ten má sice jít trénovat do Toronta, datum počátku spolupráce však dosud nebyl stanoven). Jiné řady jsou už potom doopravdy terorizovány - křídelník Hoilett zůstává na marodce, štítový záložník Diakité se už soustředí v Africe.

Zatímco Samba Diakité se už připravuje s Mali, Emmanuel Adebayor ještě pro tento zápas bude Boasovi k dispozici a podle informací ESPN je dokonce pravděpodobné, že potřetí změní názor a na APN přeci jen neodcestuje. Ne tak ovšem William Gallas, jehož dál trápí lýtko.
Queen's Park Rangers - pravděpodobná sestava:
Julio César - Onuoha, Hill, Nelsen, Fábio - Mbia, Derry, Granero - Wright-Phillips, Mackie, Taarabt
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Dawson, Vertonghen, Assou-Ekotto - Lennon, Sandro, Dembélé, Bale - Defoe, Adebayor
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.75 - 3.75 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Everton FC - Swansea City  (sobota 16:00)
Velké pozdvižení vzbudili nájezdníci z Walesu, když ve středu dobyli stadion Chelsea v rámci prvního z dvojutkání semifinále ligového poháru. Swansea vytěžila z ničeho absolutní maximum a díky dvěma asistencím od Branislava Ivanoviće zvítězili na Stamford Bridge 2:0. Podaří se jí podobný počin na na hřišti Evertonu v ligovém zápase?

Také Toffees mají s posledním vítězem Ligy mistrů čerstvou zkušenosti. Před dvěma týdny přivítali Chelsea v Goodison Parku a po dvou brankách fantastického Lamparda museli opustit trávník se sklopenými hlavami. Jinak však Everton poměrně válí. Kromě porážky s Blues mají na svém kontě v posledních týdnech čtyři vítězství, a byť už osmnáctkrát v řadě neudržel čisté konto, bude proti Swansea favoritem.

Rovněž i proto, že ve vzájemných zápasech to byla v novobodé historii jasná záležitost. Třikrát Everton vyhrál a ani jednou neinkasoval. Snadná práce to ale určitě nebude, Laudrupovi svěřenci budou morálně těžit ze senzační výhry nad Chelsea, navíc už poměrně dlouho nepoznali hořkost porážky. Body uhráli třeba i s Manchesterem United, remízu ukuchtili v FA Cupu proti Arsenalu a na konci roku 2012 vyhráli na stadionu Fulhamu.

Manažer Swansea Laudrup navíc musí řešit příjemné problémy. V systému 4-2-3-1 v posledních měsících sázel na posilu ze španělského Vallecana Michua - tři minulé zápasy ale vždy vstřelil branku typický hrot Danny Graham a lodivod Velšanů se tak musí rozhodnout, zda postaví Michua do útoku nebo jej zasune do středu zálohy.

Navíc nemá ani příliš problémů s marodkou. Vorm už se po delší absenci usadil v brance a navzdory Tremmelovým skvělým výkonům při jeho nepřítomnosti i v utkání s Chelsea by měl začít i proti Toffees. Ti také žádné čerstvé problémy nezaznamenávají, fit stále není Gibson, jehož trápí tříslo. Lehký otazník pak visí nad Bainesem, který si poranil kotník v FA Cupu.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Neville, Heitinga, Distin, Baines - Naismith, Fellaini, Osman, Pienaar - Jelavić, Anichebe
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Vorm - Rangel, Chico, Williams, Davies - Britton, De Guzman - Hernandéz (Dyer), Michu, Routledge - Graham (Ki)
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 4.20 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fulham FC - Wigan Athletic  (sobota 16:00)
Fulham v minulém kole uspěl na půdě sedmého West Bromwiche a konečně se tak vzdálil sestupovému pásmu. Stále si ale nemůže dovolit polevit. V nadcházejícím střetnutí s Wiganem proto půjde po třech bodech.

Cottagers se během prosince příliš nevedlo: z šesti zápasů vytěžili pouhé čtyři body a podle očekávání zažili ostrý propad tabulkou až do jejích spodních pater. Na Nový rok si ale dokázali výrazně spravit chuť, když poměrně překvapivě zdolali WBA 2:1. A právě díky vítězství z The Hawthorns mohou hrát nyní Londýňané v relativním klidu. Od pásma sestupu je dělí šest bodů.

Trenéra Martina Jola navíc může těšit také zmenšující se marodka, která aktuálně čítá pouze tří jména - Mahamadou Diarru, Simona Daviese a Kerima Freie. Po nedávných zdravotních problémech už je naopak zpátky brankář Schwarzer a také trojice hráčů ve složení Riise, Petrić a Duff.

Fotbalisté Wiganu to na Craven Cottage nebudou mít jednoduché. Kromě mizerné formy (pouhých sedm bodů z posledních deseti zápasů) jejich sebevědomí dozajista sráží také fakt, že nad Fulhamem nedokázali už více jak šest let vyhrát. Poslední tři vzájemné duely navíc vždy těsně prohráli.

Tentokrát by to ale londýnskému celku velmi rádi vrátili i s úroky. Navázat se budou snažit na poslední venkovní zápas, kdy přehráli Aston Villu jednoznačně 3:0. Do duelu s Fulhamem na hostující straně nezasáhnou Albert Crusat, Ben Watson, Antolin Alcaraz, Ryo Miyaichi a Piscu.
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Stockdale (Schwarzer) - Reither, Hughes, Hangeland, Riise (Briggs) - Dejagah, Sidwell, Karagounis, Kacaniklic - Berbatov, Ruiz
Wigan Athletic - pravděpodobná sestava:
Al-Habsi - Boyce, Ramis, Caldwell, Figueroa - Maloney, McCarthy, McArthur, Beausejour - Koné, Di Santo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.15 - 3.50 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Norwich City - Newcastle United  (sobota 16:00)
Takovou mizérii v Newcastlu asi nepamatují. Obrovská krize zastihla klub ze severu Anglie v nejméně vhodnou dobu, na Vánoce se zpravidla láme chleba a Magpies v tomto období tápali nevídaným způsobem. Norwich sice první polovinu prosince a celý listopad zvládli na jedničku, jenže Vánoční časy znamenaly pro Canaries hotovou katastrofu.

Začněme týmem, který se potýká s krizí delší dobu. Newcastlu se topí na všech frontách a ve velkém stylu. Z posledních 14 utkání ve všech soutěžích si připsal jedenáct porážek - tragická je jejich bilance i čistě v Premier League, jelikož v domácí soutěži si z minulých jedenácti duelů odnesl body jen dvakrát - a devětkrát prohrál. Horor dosáhl vrcholu v utkání na Emirates Stadium, kde Straky dostali na cestu sedm fíků. Potupu dotvrdili i v FA Cupu, s druholigovým Brightonem prohráli 0:2.

Norwich od konce října do poloviny prosince na prknech nejkvalitnější ligové soutěže světa zářil. Desetkrát v řadě neprohrál, porazil i Arsenal, Manchester United nebo Stoke a vyplenil velšskou Swansea. Jenže s příchodem svátků se něco změnilo. Norwich čtyřikrát za sebou prohrál, dostal doma ostudný výprask od Aston Villy v ligovém poháru a spadl zpět do slabšího průměru PL. Morálku může zlepšit jasné vítězství ve třetím kole FA Cupu, v němž 3:0 smetl Peterborough.

Vzhledem k účasti v odlišných soutěžích (Premier League, Championship) se Newcastle s Norwichem mockrát v posledních letech nestřetl. Když už, zpravidla vítězili domácí - jen jednou, v lednu roku 2004 vyhráli Magpies na Carrow Road. Poslední vzájemný duel rozhodl nyní už forvard Chelsea Demba Ba - jediným gólem porazil Norwich 1:0.

Při jeho nepřítomnosti tak veškerá zodpovědnost na hrotu útoku spadá na bedra Papisse Cissého, který v FA Cupu nehrál a měl by se vrátit do sestavy na ligu. Stejně tak je na tom Coloccini s Gutierrezem. Velká událost se čeká na pravém kraji obrany, kde by si měla odbýt debut vysněná posila z Lille Mathieu Debuchy. Marod Cabaye už by měl být alespoň na lavičce, zatímco Shola Ameobi je suspendován.

Na Carrow Road pevně věří v uzdravení Granta Holta a Jonnyho Howsona, nad nimiž visí otazníky kvůli zranění respektive nemoci. Mimo hru zůstávají John Ruddy, Steve Morison, Steven Whittaker i Andrew Surman.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Bunn - Martin, Bassong, Turner, Bennett - Howson, Tettey - Snodgrass, Hoolahan, Pilkington - Holt
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Krul - Debuchy, Williamson, Coloccini, Santon - Guttierez, Tioté, Anita - Obertan, Cissé, Marveaux
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.50 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Aston Villa - Southampton FC  (sobota 16:00)
Když čerstvý nováček v rámci pátého kola přivítal Villans, byla z toho na St. Marry's velká událost, do té chvíle otloukaný celek totiž skvělou druhou půlí svého protivníka doslova přejel, a mohl si tak na své bodové konto zapsat premiérové tři body v Premier League. Nyní se situace opakuje, avšak pro změnu v opačném gardu...

Jestliže Saints ve zmíněném utkání prokázali, že na nejvyšší úrovni dokáží obstát, tak na druhé straně se začala psát další smutná kapitola tradičního birminghamského mužstva, které tehdy v plné nahotě ukázalo svoji Achillovu patu - defenzivu! Tento neduh se naposledy projevil při semifinálovém duelu League Cupu v Bradfordu, kde domácí tým ze čtvrté ligy favorita dokonale zaskočil a nakonec slavil cenné vítězství 3:1.

Za posledních šest zápasů pak domácí inkasovali již hrozivých jednadvacet branek, přičemž soupeřova konta zatížili jen ubohými pěti zásahy (!), asi nikoho poté nepřekvapí hubená desetibodová bilance z posledních jedenácti utkání - sestupové starosti se tak rázem stávají pro Villans opět denním chlebem!

Rovněž jihoanglický celek inkasoval v úvodních zápasech až nebývale úrodné množství gólů, především vinou toho svítilo na účtu Southamptonu hned osm porážek z deseti utkání a hosté už byli mnohými pasováni na jednoho z outsiderů. To se však nakonec nepotvrdilo, poctivý herní projev doplnila postupem času i výrazně zpevněná obraná hráz a za posledních devět mačů inkasovali Svatí pouze devětkrát, načež během této doby odcházeli bez bodu pouze ve dvou případech (na Anfield Road a se SAFC).

Naposledy sice hostující družina v rámci Ligového poháru utržila pětibrankový výprask od Chelsea, ovšem to se svěřenci manažera Nigela Adkinse představili v hodně okleštěné sestavě plné náhradníků a hráčů širšího kádru. Ostatně na morálku a sílu Southamptonu asi nejlépe ukazuje fakt, že vyhrál pět ze šesti duelů s přímými konkurenty ze spodku ligového pelotonu!

Ani takovéto složení si však nezadalo s Aston Villou, která se v minulém kole proti Swansea představila jakožto nejmladší tým Premier League (průměr 23 let a 119 dnů) a znovu se tak ukázalo, jak domácímu týmu shází zkušené opory Richard Dunne, Ron Vlaar a Darren Bent. Druhý jmenovaný by však již mohl být po zranění lýtka fit, zatímco vrátit by se měli i Westwood a Holman. Na marodce si naopak ještě pobudou Herd a Given.

Vysoká porážka od CFC byla pro Saints krutá i z toho pohledu, že se zranil klíčový stoper José Fonte, kterého, podobně jako kapitána Adama Lallanu, limitují problémy s kolenem. Emmanuel Mayuka pak odjel reprezentovat Zambii na Africký pohár národů. Vracejí se tak alespoň dvě stálice Clyne a Ramírez.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Lowton, Baker, Vlaar, Clark, Bennett - Delph, Westwood, Bannan - Benteke, Agbonlahor
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Boruc - Clyne, Hooiveld, Yoshida, Shaw - Cork, Schneiderlin - Puncheon, Ramírez, Rodriguez - Lambert
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.60 - 3.40 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Reading FC - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Staronový účastník anglické nejvyšší soutěže sice prokázal před koncem roku vzestupnou výkonnost, ani to však nedokázalo vylepšit postavení Readingu na chvostu, proti WBA už si tak domácí nemohou další bodové ztráty dovolit.

Domácí sice naposledy před vlastními fanoušky dokázali, zásluhou brzkého Pogrebňakova gólu, těsně udolat West Ham, tím si však FCR zapsalo teprve druhé (!) vítězství v sezóně, což se největší měrou podepisuje na hubeném bodovém příspěvku, který za sebou nechává už jen stejně tak marné Queen's Park Rangers (obě mužstva mají shodných třináct bodů). Hodně výmluvná je pak také skutečnost, že z posledních třiceti možných bodů Royals dokázali vydolovat pouhopouhé čtyři (remíza se Swansea a výhra nad WHU).

Kromě neschopnosti dovést zápas do vítězného konce pak ovečky manažera Briana McDermotta trápí také druhá nejpropustnější defenzivní hradba v soutěži (rovných čtyřicet inkasovaných branek!) a proti Baggies už tak domácí bezpodmínečně potřebují vyhrát, aby zůstali alespoň na dohled příčkám zajišťujícím účast v elitní společnosti i během příštího ročníku PL.

Naproti tomu hostující družina prožívá mimořádně vydařenou sezónu, během níž se pohubuje dokonce v první části tabulky, WBA má dokonce o celých jedenáct bodů více, než mělo ve stejné části loňského ročníku, kdy na konci zaujalo pěknou 10. pozici. Nyní mají Baggies skvěle našlápnuto na překonání tohoto počinu, i když poslední dva ligové zápasy (na Old Trafford a proti Fulhamu) shodně prohráli.

Premiérově se na Madejski Stadium předvede nedávný miláček domácího obecenstva Shane Long, který byl při své poslední sezóně v Readingu vyhlášen hráčem sezóny, přičemž se mu stejné pocty dostalo i ve WBA. Ostrý vstup na anglické trávníky by si mohli připsat také čerstvé posily Daniel Carriço a Hope Akpam. Mimo hru zůstává Jason Roberts a nadále panuje otazník nad dvojicí Leigertwood - Robson-Kanu.

Zpřetrhané kolenní vazy pro letošní sezónu definitivně vyřadily maďarského středopolaře Zoltána Geru, zatímco pochybnosti se vyskytují okolo startu Jonase Olssona, Stevena Reida, Gorana Popova a Claudia Yacopa. DR Kongo potom odjel na APN reprezentovat Mulumbu.
Reading FC - pravděpodobná sestava:
Federici - Gunter, Carriço, Mariappa, Shorey - Leigertwood, Guthrie - Kébé, McAnuff - Le Fondre, Pogrebňak
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Jones, McAuley, Olsson, Ridgewell - Yacob, Brunt - Long, Morrison, Dorrans - Lukaku
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.88 - 3.50 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stoke City - Chelsea FC  (sobota 16:00)
K prasknutí nabytý odpolední program sobotní části dvaadvacátého kola Premier League spojí cestu dvou z nejlépe bránících týmů Anglie. Chelsea po ostudě v semifinále Ligového poháru přijíždí na hřiště Stoke City.

Měl to být pozitivní vstup do semifinálového dvojutkání se Swansea. Na Stamford Bridge Chelsea jasně dominovala, ale dvě donebevolající minely Branislava Ivanoviće doslova darovaly Velšanům výhru 2:0. Odveta na Liberty Stadium tak bude obrovsky složitá, zvláště pak když Swans na domácí půdě prohrála v posledních osmi měsících o více než jeden gól jen jedinkrát.

O nic snazší to však Blues nebudou mít ani na Britannia Stadium - místní Potters z minulých dvanácti duelů ve všech soutěžích prohráli jednou a to ještě s obhájcem titulu Manchesterem City na jeho stadionu.

Už padla řeč na defenzivní zdatnost obou celků. Stoke City inkasovali v probíhající sezoně pouhých dvacet branek, čímž se řadí v této statistice na třetí místo. Lepší je s devatenácti brankami pouze Manchester City a právě londýnská Chelsea. Tento náhled sice napovídá, že by mělo jít spíše o nudnější utkání s minimem branek, nicméně svěřenci Tonyhu Pulise dostali v posledních dvou zápasech Premier League šest gólů, čehož by ofenziva Blues s Dembou Ba v čele mohla využít.

Chelsea se může opřít o vynikající formu ze hřišť soupeřů - vyhrála v lize na Evertonu, v Norwichi i Sunderlandu a dvakrát nasázela bůra soupeřům v anglických pohárech. Skóre 16:4 budí respekt, stejně jako bilance ze vzájemných střetnutí se Stoke. Z posledních deseti klání osmkrát vyhrála a jen dvakrát se dělily body.

Co se týče absencí v kádru, je na tom ale mnohem lépe tým s červenobílými dresy. Pulis bude postrádat jen dlouhodobé marody Wilsona, Delapa a Sidibeho, žádné nové šrámy nezaznamenal.

To Rafael Benítez za kormidlem Chelsea musí počítat s nepřítomností nigerijské dvojice Mikel, Moses, kteří již odcestovali s týmem k přípravě na APN. Nepříjemností je stále zranění Petra Čecha, naopak do týmu se vrací kapitán John Terry. S největší pravděpodobností ale v základní sestavě nenastoupí - stejně jako zranění Romeu s Benayounem.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Begović - Cameron, Huth, Shawcross, Wilkinson - Kightly, Nzonzi, Whelan, Etherington - Walters, Jones (Jerome)
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Turnbull - Azpilicueta, Cahill, Ivanović, Cole - Luiz, Lampard - Mata, Oscar, Hazard - Demba
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.75 - 3.60 - 1.85
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sunderland AFC - West Ham United  (sobota 16:00)
Když Sunderland na Boxing Day urval nikoliv první senzační výhru nad ManCity, mnozí jeho příznivci si mnuli ruce, že právě tohle tápající O’Neillovu skvadru nakopne. Jenže tak se vpravdě nestalo. Domácí prohra s Tottenhamem, výbuch na Anfieldu a pohárová remíza s Boltonem (leč skrze dotažené dvoubrankové manko) zase Mackems vrátily tam, kde byli. A West Ham by rád přispěl svým razítkem...

Proti Black Cats si však s nějakou o mnoho přívětivější formou vyskakovat nemůže. I přes mírně zlepšené výsledky (remíza v FA Cupu s ManUtd se počítá, stejně jako novoroční skalp Norwiche) stále registruje všehovšudy dvě výhry z posledních deseti soutěžních zápasů, což na jednoho z těch lepších podzimních účinkujících není zrovna slušivá vizitka. Tím spíš, když obě zmíněné vítězství vzešla z Boleyn Ground. Naopak venku Hammers platí za nejhůře pálící mužstvo (na cestách skórovali pouze pětkrát, což je ligové minimum) a netriumfovali tam od 11. listopadu.

Mackems doma nemají s West Hamem žádnou fascinující bilanci (pět proher z 11 minulých střetnutí na tomto místě), což nyní budou napravovat s poměrně nepříjemně rozkročený list hráčů balancujících přinejlepším na hraně dostupnosti. Levý bek Rose a stoper Cuéllar jsou stoprocentně mimo, ofenzivní želízko Sessegnon s kapitánem O’Sheaou žijí v nejistotě a N’Diaye bude moci nastoupit, jedině když včas obdrží pracovní povolení.

Sam Allardyce si v Boltonu získal mimo jiné pověst čaroděje, který umně dovede oživovat kariéry strádajících hráčů. O něco podobného se teď bude pokoušet i v případě Joea Colea, navrátilce do mateřského klubu, a Marouana Chamakha - oba tito fotbalisté by teoreticky hned mohli usilovat o místo v základní sestavě. Nahrávat jim totiž bude poměrně rozsáhlá marodka čítající i po pauze jména jako Carroll, Diamé či Benayoun (plus Maïga odjel na APN).
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Bardsley, Kilgallon, Bramble, Colback - Johnson, Larsson, Gardner, McClean - Sessegnon - Fletcher
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Jääskeläinen - Demel, Reid, Collins, Potts - Collison, Noble, Nolan - J. Cole, C. Cole, Vaz Té
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.63 - 3.30 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United21171354:2852
2.Manchester City21136241:1945
3.Tottenham Hotspur21123639:2739
4.Chelsea FC20115439:1938
5.Everton FC2199335:2636
6.Arsenal FC2097440:2234
7.West Bromwich Albion21103829:2733
8.Liverpool FC2187634:2631
9.Swansea City2178631:2629
10.Stoke City21611421:2029
11.West Ham United2075824:2426
12.Norwich City2167824:3425
13.Fulham FC2166932:3724
14.Sunderland AFC2157921:2922
15.Newcastle United21551127:3920
16.Aston Villa21471017:4119
17.Southampton FC20461027:3818
18.Wigan Athletic21531322:3918
19.Reading FC21271223:4013
20.Queen's Park Rangers21271217:3613

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2516)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. Pro NW derby.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
Erdovec

Reagovat
Swarley

Reagovat
mithro

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Ligter

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Kenneth

Reagovat
fff

P.S. len skoda, ze okolo toho vzdy byva taka kopa sraciek v diskusii z oboch stran. Ale tak to bude samozrejme vzdy.

Reagovat
smazaný uživatel

toto je sračka

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Tak snad mi zasrana komise dovoli od zacatku sledovat zregenerovany Kanarky a dost mozna my prvni NUFC bez Demby. :))

Reagovat
kissak

Straky už konečně musej zabrat dokud ještě máme Colocinniho :-))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Ba hattrick a bude vykydáno...snad.

Reagovat
Chazy
Reagovat
Miguel19

Reagovat
Chazy

22:30 dneska, legendární Peyton Manning vs neméně legendární Ray Lewis, můžeš se přidat

Reagovat
Miguel19

Když tam budete řešit i NBA či NHL

Reagovat
Chazy

Ee, kraviny nikoho nezajímaj, budeš muset zapnout NFL

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

už je to tady!

Reagovat
Ligter

To si Heskey nezaslouží.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Dneska to zkouším na jeden zápas. Navíc u Heskeyho, mého oblíbence diskuze.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

No jo no, věřím v to, že mě to nebude bavit a budu pak mít klid.

Reagovat
Chazy

22:30, Sport 1, všechno vysvětlíme

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Kterej inteligent to zase psal? jestli u Chelsea budí respekt venkovní forma, jmenovitě výhry na Norwichi 1:0 a na Sunderlandu 3:1 tak už potom budí respekt asi všechno

Reagovat
Miguel19

Tak venku jsme druhý nejlepší tým ligy..

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli losu.

Reagovat
Arbiter

jde také o to, že jsme se Stoke od doby, co se dostali do PL, nikdy neprohráli a snad z deseti zápasů 2x remizovali...

Reagovat
smazaný uživatel

já nemluvím o tom, že se tam čeká remíza, mě jde konkrétně co zrovna na výhře venku nad těmahle dvouma týmama budí respekt

Reagovat
smazaný uživatel

*že se tam čeká výhra

Reagovat
smazaný uživatel

QPR - Totnum 0

AV - Soton 2

Everton - Swans 0

Fulham - Wigan 1

Norwich - Newcastle 0

Reading - WBA 2

Stoke - Chavs 0

Sunderland - WHU 0

Reagovat
smazaný uživatel

začíná to 2 0 1 :-)

Reagovat
Nikikrew

Stoke vs Chelsea, jasna X, alebo 1

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, jeden zapas by som si pozrel este aj vecer

Reagovat
smazaný uživatel

Everton tam měl být. Jinak ale spokojenost, tohle bude pořádně zajímavé kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

arsene o rvp:"Before he always came back in midfield, but now he stays there and uses his killer instinct much better."

Reagovat
smazaný uživatel

Od Wengera je hezké že reaguje na moje komenty na EF

Reagovat
Chazy

Jj, ale ještě by se měl naučit nejdřív říct OT.

Reagovat
Miguel19

Sky sports - Luka Modric has not enjoyed the best of times at Real Madrid since his mega money switch and The Sun reports Chelsea are ready to try to lure the Croatian back to the Premier League with a £22million offer - a fee way short of the sum they were prepared to pay Spurs during their extended courtship last year.

Reagovat
smazaný uživatel

sky poslední dobou celkově umí pobavit...

Včera - Wenger confident Walcott signes...

a hned pod tím United now leaders ito sign walcott at 8-1, chelsea now 11-1. Bet now (nebo něco na ten způsob, nechce se mi to hledat)

Reagovat
smazaný uživatel

pekne sa posrali za posledné 2 roky...

Reagovat
smazaný uživatel

ale pořád jsou důvěryhodnější, než metro odkazující se na zdroj v itálii, že Stekelenburg přestoupí do Arsenalu za 3,5 mio Ł, ikdyž by mi to vůbec nevadilo :D

Reagovat
Talker

Hmm, to se mi moc nelíbí Každopádně je sranda, jak ho Spurs nechtěli prodat za žádnou cenu do PL a po půl roce by byl v CFC nebo United za poloviční cenu, než se spekulovalo...

Reagovat
Miguel19

Taky mi to napadlo. Každopádně doufám, že na tom není ani trochu pravdy.

Reagovat
Miguel19

Ale zase například..

Luiz-Oscar(Modrič)

Mata-Modrič(Oscar)-Hazard...to taky není špatný

Reagovat
smazaný uživatel

vypada to dobre,kazdopadne si myslim ze Modric nemel odchazet ze Spurs !! Dalo se ocekavat ze tam nebude takova hvezda...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně ted už není tak tragický jako na začátku sezony, musí se uznat že La liga je trochu víc techničtější a rychlejší možná mu to dělalo problémy, podle mě ještě neukázal vše čeho je schopen a Mou to ví

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim...uvidime jak to s nim dopadne

Reagovat
niflheim

Fergie, sign him

Reagovat
smazaný uživatel

OT: nevíte někdo, jak se jmenuje dokument od čt o MS 2006 v Německu? Takový to shrnutí k šampionátu, jako mají ke všem. Nikde to nemůžu najít. Díky

Reagovat
smazaný uživatel

MS 2006 v Nemecku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak ako by sa to inak volalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle logiky ČT třeba Es ist Zeit für Reich!

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

jo takhle to bys chtěl asi moc

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už jsem něco našel pod názvem Fotbalové vzpomínky VIII. Ono se to blbě hledá když mají názvy jako Fotbalové portské s příchutí bronzu, nebo Fajna pilka

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

tak Fajna pilka je polsky ne

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to je právě dokument o ME 2012

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na webu ČT to určitě najdeš, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland je nyní podle listu Daily Mail nejvážnějším uchazečem o Moussu Sissoka. Do Toulouse údajně dorazila nabídka 3,5 milionu liber.

To vazne o neho nestoji ziadny lepsi klub? Za taku cenu...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně taky to nechápu, podle mě ho získá Newcastle ale rád bych ho viděl i v lepším týmu

Reagovat
kissak

Straky by dneska měly zabrat a konečně urvat první venkovní výhru. Nejvíce mě štve, že hrajeme proti sympaťákovi Hughtonovi, který byl v minulých letech naši velkou oporou.

Reagovat
kissak

špatná reakce, ale v souvislosti s NUFC se se Sissokem také hodně napsalo, dokonce že bychom ho už měli mít předplaceného a v létě by měl dorazit na SJP

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

OT: Paliku, co je zac ta AJ Lee? Nedavno se cucmala se Cenou, ted zase se Zigglerem

Reagovat
smazaný uživatel

posledny rok ju dost presadzuju..uz bola aj generalny manazer pre RAW ...bola so Cenom, ale potom ju dali radsej ku Zigglerovi, lebo sa bali, ze Cenove fanusicky budu ziarlit a nebudu si kupovat jeho tricka

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda takove kocicky pro tu blondatou nadheru Meli ji dat k Randymu Videls vcerejsi SmackDown?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, vcerajsi bol najlepsi za dlhe, dlhe obdobie a ten konec bol uzasny...Del Rio

Reagovat
miky10

Nehorázná děfka. Mi někdo poslal odkaz na wwe.com, kde byly videa jen s ní, to je neuvěřitelný, co tam předvádí.

Reagovat
Counter

To tě už na vHerně tak nakazili?

Reagovat
smazaný uživatel

Ferguson 'I just hope we don’t suffer from some of the decisions that have gone his (suarez) way.'

Ach jo zase tlaky na rozhodcov. Ešte, že Brendan má nejakú dôstojnosť a nezníšži sa na jeho úroveň.

Reagovat
tomasinho

Taky se přidal.

Rodgers said: ‘We hope we don’t have the decisions go against us that went for United in the game at Anfield earlier this season. A sending-off and penalty cost us.

'We can’t go too much into this issue or I will get another piece of paper through (from the FA) like I got earlier on in the season.

'But Howard Webb is a very good referee. I’m confident the game will be decided on quality and not a decision.’

Reagovat
smazaný uživatel

Super. Taže naňho tlačia obidva strany. Malo by byť zakázané vyjadrovať sa o rozhodcoch pred zápasom.

Reagovat
tomasinho

Zrovna Webb je jedním z rozhodčích, u kterých věřím, že se z toho tlaku neposere.

Reagovat
smazaný uživatel

Webb je práve stále mimo keď hrá MU s Liverpoolom. Nebudem sa vracať k historii. Ale nečakám od neho nejaký oslnivý výkon.

Reagovat
tomasinho

Ano, má něco za sebou, ale já se k tomu nevracím. Má autoritu, dokáže si zjednat respekt, takže kdybych vybíral sudího, asi by byl mezi užším výběrem. Navíc nám jako jediný písknul penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

To s tou penaltou má byť ako nejaká výhoda? Však mala byť, tak by som sa nad tým nepozastavoval, a ako nemá LFC rád sme sa presvedčili v minulosti.

Reagovat
mithro

taketo vyhlasenia podla mna rozhodcu nechavaju uplne chladnym

Reagovat
smazaný uživatel

záleží asi od povahy človeka.

Reagovat
smazaný uživatel

ten bude tradičně plakat až po zápase

Reagovat
niflheim

Reagovat
kiwwi

United XI: Sutherland, Love, Rowley, Grimshaw (c), Ioannou, Pearson, Weir, Rudge, Wilson, Dæhli, Barmby

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za upozornění

Reagovat
mithro

nezafuka a nezafuka im tam

Reagovat
mithro

paradny gol

Reagovat
smazaný uživatel

A ten druhý taky povedený

Reagovat
mithro

paradna vyhra v nadstavenom case

Reagovat
Counter

Už od malička jsou na to připravováni?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kissak

Straky by dneska měly zabrat a konečně urvat první venkovní výhru. Nejvíce mě štve, že hrajeme proti sympaťákovi Hughtonovi, který byl v minulých letech naši velkou oporou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na to se nedá brát ohled. Taky mám Harryho rád, ale chci prostě 3 body...

Reagovat
stas87

OT: sledujete dovednostne sutaze khl?

Reagovat
racet

cheerleaders

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool FC have this month overtaken FC Barcelona as the world's most globally active club on the social media platform Twitter.

Reagovat
Arbiter

jak se to počítá? Třeba napíšeš "You are shit #LFC" a už se to započítává?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš podle počtu tweetů toho klubu, ne?

Reagovat
Arbiter

dělalo se to podle tagů...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Arbiter

to se včera kiwwi snažil vydávat za důkaz toho, že je Manchester červený

Reagovat
smazaný uživatel

Podle tohohle očividně je.

Reagovat
Arbiter

Si přečti, na jakém základě to vyhodnocovali. Vzali si tagy, a podle toho to přiřadili. Jak jsem psal výše, klidně to mohlo být "#MUFC twat" a už to bylo přiřazeno k ManU. Jen to označuje, o jakém klubu se nejvíc tweetuje a ne to, kolik má fandů

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, myslel jsem že je to podle sledovaných témat, nebo osobností.

Reagovat
Arbiter

nene, je to založeno na prachsprostém tagování...

Reagovat
smazaný uživatel

to by potom mala byť Chelsea prvá

Reagovat
Arbiter

tým, který v Anglii nesnáší nejvíc, je Manchester United, takže...

Reagovat
kiwwi

jeden z dokazov

Reagovat
Arbiter

ten důkaz nemá vůbec takovou váhu, jakou mu přikládáš. To, že novináři to vyhodnotili takto, je chyba novinářů a ne toho mapování...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Arbiter

ta mapa znamená jen to, o jakém klubu se mluví nejvíce v dané oblasti, už se neřeší, v jaké souvislosti se o něm mluví. Na základě toho říct, že je to jeden z důkazů toho, kdo ve městě má větší fanouškovskou základnu, je prostě nesmysl...

Reagovat
Chazy

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Maresma

Reagovat
kiwwi

nie je, pretoze si to nepochopil

Reagovat
Arbiter

In other words, we are mapping mentions and not measuring sentiment.

Ne, vůbec jsem to nepochopil

Reagovat
kiwwi

ty si to predstavujes ako ze trebars z Districtu M6 islo 90 hashragov MUFC a 10 hashragov MCFC, v tomto districte je 90% fanusikov MUFC podla tejto statistiky - lenze to nie je pravda, takto ten vyskum neprebiehal

Reagovat
Arbiter

však já vím, že tam byl další přepočet, ale jedná se o to, že vstupní data byla založená na tazích, tak z toho jen stěží vycucáš, kdo komu fandí...

Reagovat
kiwwi

ratal sa len jeden tag od jedneho unikatneho pouzivatela - ked vezmeme len mnozinu pouzivatelov twitteru (btw twitter je v britanii nieco ako facebook u nas) tak to ma velku vypovednu hodnotu - samozrejme sa z toho neda urobit fakt, ale vypoved to nejaku ma a ako vravim, je to len jeden z dokazov (naopak, z opacnej strany nie je jeden jediny, vsetko su to len myty)

Reagovat
Arbiter

však to vypovídá o tom, o kom se v té oblasti mluví nejvíc, to ale neimplikuje fanouškovství. Jsou to de facto surová data...

Reagovat
kiwwi

ktore maju aj tak velku vypovednu hodnotu, kedze sa berie jeden tag od jedneho pouzivatela

Reagovat
Arbiter

pro tebe ten, kdo napíše #MUFC, je fandou ManU?

Reagovat
kiwwi

omg

Reagovat
Arbiter

vždyť podle ničeho jiného se "fanda" ani neurčoval

Reagovat
kiwwi

ty si jak tlk prisam bohu...neznamena to automaticky to, ze je to fanusik MUFC, ale prave tymito opatreniami, ktore spravili, tomu navysili percento pravdepodobnosti

Reagovat
Arbiter

o moc teda ne...

Reagovat
Arbiter

The data used include all geotagged tweets mentioning any of the Premiership football teams and their associated hashtags (e.g., #MUFC or #YNWA) that were sent between August 18 and December 19, 2012. We have only included one tweet per user to prevent 'loud' fans from skewing the results.

Tady z toho rozhodně není jasné, zdá se k jednomu uživateli přiřadil jen jeden tým či nikoliv. Spíš to vypadá, že ve chvíli, kdy někdo tagnul #MUFC a #MCFC, byl jeden fanoušek přiřazen k ManU a jeden k City, což je absolutní nesmysl.

Reagovat
kiwwi

jj na oxfodskej univerzite robili vyskum tak, aby vysledok bol absolutny nezmysel

Reagovat
Arbiter

dyť tam není nic, co by naznačovalo, že by to smysl mělo. Navíc to dělali dva studenti informatiky

Reagovat
Arbiter

resp. smysl to má, ale ten závěr, který tu nabízíš ty (nebo i ti kluci), je nesmyslný...

Reagovat
kiwwi

ok, koncime

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs a Toffees

Reagovat
smazaný uživatel

hm v anglicku je Liverpool obľubenejší ako Manchester. Ziadne prekvapenie .

Reagovat
smazaný uživatel

When asked if he would have claimed the goal if the ball had hit his hand, the straight-talking Scouser insisted: “Look, I’m not going to lie to you - of course I celebrate.

“I can’t sit here and claim I would run to the linesman or referee and say, 'I’ve hand-balled it' at Old Trafford.

"What would Wayne Rooney do?

“What did [then-Manchester United keeper] Roy Carroll do years ago when the ball was four yards over the line?

"I never saw Alex Ferguson or Carroll run to the referee or linesman and say it was over the line, did you?”

Reagovat
tomasinho

Reagovat
niflheim

Chceš mě zabít?

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs XI v QPR Lloris, Walker, Vertonghen, Dawson, Naughton, Lennon, Sandro, Dembele, Bale, Adebayor, Defoe

Reagovat
smazaný uživatel

Klasička

Reagovat
Side

Co tam dělá Ade? Neměl být náhodou na APN?

Reagovat
smazaný uživatel

on už reprezentovat nechce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

není to snad pravda?

Reagovat
Rarášek

neni

Reagovat
smazaný uživatel

Cesar, Hill, Onuoha, Nelsen, Fabio, Mbia, Park, Derry, Taarabt, Wright-Phillips, Mackie

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal1,QPR10,stoke10,united1,norwich1,aston vila0,everton 0,reading1

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard: " Luis Suarez is the best centre-forward I've played with. He probably won't get the credit he deserves but he will from me."

Reagovat
Arbiter

Reagovat
tomasinho

Co na tom je až tak extra k smíchu?

Reagovat
fantomas

Ze zapomnel na Nanda.

Reagovat
tomasinho

Nezapomněl, buď je to záměrně, nebo prostě hodnotí Suareze výš. A on má ten potenciál být hodnocen daleko lépe. Je komplexnější, větší individualita, pro Torrese hovoří střelecká schopnost. Brzy ale bude Suarez před ním, tím jsem si jistý.

Reagovat
kiwwi

mozno Suarez je lepsim a komplexnejsim hracom, ale Gerrard hovori o CF, tu Suarez Torresovi nesiaha ani po clenky

Reagovat
tomasinho

Tak to je o slovíčkaření, Suarez na papíře letos na té pozici hraje a gólů má dost, prakticky sám táhne ofenzivu.

Reagovat
Arbiter

podle mého je to záměrné a taky se tomu záměru docela směju...

Reagovat
Chazy

No sorry, ale Torres je právě komplexní útočník, v tom za Suarezem ani náhodou nezaostává. Se tady rychle zapomíná. S Torresem vám nejvíc fungovala kombinace a přechod do útoku, rozehrával akce na křídlo, dostával míč do vápna a vytvářel šance, k tomu byl gólostroj.

Právě komplexnost jsem na Torresovi vždycky obdivoval a pro ní ho řadím mezi nejlepší hroty, co jsem v PL viděl.

Reagovat
tomasinho

No ano, ale taky se podívej, jaké spoluhráče měl tehdy Torres a jaké Suarez. Myslím, že Torres v top formě by v této sezoně o moc víc než Suarez neuhrál. A já netvrdím, že nebyl komplexní, vím, co všechno ovládal, to se neboj. Přechod do útoku fungoval hlavně kvůli té skvělé trojici záložníků. Neříkám, že může být Suarez hodnocen lépe, ale je to jiný typ, spíše druhý útočník, méně týmovější, ale zároveň větší individualita, má o něco lepší pohyb, širší poel působnosti. Gólový je až letos a to taky spaluje poměrně dost, to jsem zmínil.

Proto mě do teď sere, jak se ten spratek zachoval a jak to pak omlouval. Do klubu byl přiveden Suarez, který měl hrát s ním, neměl být žádnou náhradou. Jestli tohle nebyla ukázka ambicí, pak už nevím, co chtěl. A on si vesele za 2 dny požádá o přestup. Nebojím se trdit, že mohli vytvořit nejlepší duo v PL.

Reagovat
Chazy

Co naděláš.... šel do LFC, aby byl v klubu svýho srdce a vyhrál LM. Klubu svýho srdce odevzdal dobrý roky, ale LM prostě chtěl. V CFC to dokázal. Kdo ho má rád, tak mu to musí přát.

Já si užil roky parádních výkonů geniálního Torrese a teď mu přeju, že vyžírá CFC o strašný prachy a ještě si k tomu posbíral trofeje.

Reagovat
tomasinho

Já mu nezazlívám, že chtěl za lepším, ale ten způsob, jak odešel a jak se pak vyjadřoval, snažil se to obhájit a vtírat LFC do prdele. Na vrcholu byla radost ho sledovat. LM vyhrál, ale i sám pak prohlašoval, že to byl zároveň i těžký okamžik, když seděl. Něco jako Owen, ten si vyseděl PL zase. I když Torres dal góal Barceloně aspoň.

Reagovat
vladis271

tyvole, prečo sa nám v útoku striedajú taký zmrdi? Od Fowlera, mali sme tam niekoho kto zniesol najväčšie merítko na oboch krivkách? Kvalita a charakter? Je paradoxom (vzhľadom nato, že je to podľa všetkého klubista ) to, že Suárez bude , ak to neposere, najväčší charakter na hrote za dlhú dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

já bych ty dva moc nesrovnával, oba hrají zcela odlišným stylem. Oba na vrcholu hráli/hrají super a bylo/je radost jejich hru sledovat

Reagovat
Chazy

Nesrovnávám, jen jsem silně proti názoru, že by Torres zaostával v komplexnosti. Není pravda ani to, že byl Torres na něčem závislej, zápasů, kdy ved ofenzívu prakticky sám, bylo víc než dost.

Například otočení z 0:2 proti Pompey, to byl jen a jen Torres a nic jinýho.

Reagovat
herbage

no, časem těch zápasů ubývalo. Ty svoje první tři sezóny v Liverpoolu už těžko kdy překoná

Reagovat
herbage
Reagovat
Chazy

Už jsem viděl víckrát... mně je z toho do pláče, prostě nechápu, že se může z takovýho fotbalisty stát tak neuvěřitelnej tragéd. Myslel sem, že je to v psychice.. není, to by ho Rafa probudil. Prostě má po kariéře.

Reagovat
herbage

ale tak je tam krásně vidět, že první 4 minuty co gól, to geniální klička, zakončení, výběr místa či zpracování, ale pak zbytek videa už jsou dorážky a pohotové zakončení, které je občas proloženo nějakým zábleskem geniality. Určitě se na něm podepsala ta zranění, ale ten začátek videa do 5. minuty, to jsem jen čuměl s otevřenou hubou. Ale zaujala mě i situace v čase 8:17, kde projevil naprosto geniální výběr místa a svým pohybem oklamal hned 4 obránce MU

Reagovat
Chazy

Tak třeba 05:27 je asi nejhezčí gól, co dal

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Chazy

Nebo 06:27... nevnímám tam nějakej velkej propad. Třeba ta jeho poslední půl sezona za LFC nebyla výkonnostně vůbec špatná. Já ten propad u něj vidím opravdu až od příchodu na SB a vůbec nevím, jak si ho vysvětlit.

Reagovat
tomasinho

No ten poslední půlrok tam viditelný propad byl, ale ne takový jako pak v CFC. Podle mě se všechno zlomilo uspěchaným MS, kam jel absolutně, ale absolutně nedoléčený.

Reagovat
Chazy

Tak 08:25 je nejhezčí gól, co kdy dal, ale na ten jsem úúúplně zapomněl

Reagovat
Chazy

A k tomu konci se dá říct jediný.... Obrana Wolves

Reagovat
cristiano.K.

9:30 nejhezčí akce

Reagovat
herbage

u mě vítězí gól proti Marseille

Reagovat
tomasinho

Pro ten mám taky slabost, jsme tehdy museli vyhrát pro jistotu postupu a hned tuším v 5. nebo 6. minutě taková krásná individuální akce.

Reagovat
Talker

Já chápu, že třeba ztratil rychlost a že mu ty kličky nevycházejí... Ale jak mohl ztratit to zakončení, to fakt už nechápu Tam musí být nějaký psychický blok.

Reagovat
Chazy

Bohatě stačí, aby na sobě přestal pracovat, nedával maximum v trénincích...

Reagovat
Talker

Jinak co je tam vidět, tak drtivá většina golů byla do otevřené obrany, kdy se rozběhlo několik hráčů dopředu - Torres, Kuyt a další. Momentálně je to v CFC ne o tom, nabíhat si na balony z hloubky, kdy je několik hráčů v náběhu, ale ve hře ve vápně, kdy neustále musí nabíhat, neustále musí být k dispozici na malém prostoru a to on prostě neumí... Jemu by prospěl tým,který nedobívá.

Reagovat
cristiano.K.

naprostá parodie,když se člověk dneska na něj podívá live

Reagovat
tomasinho

Fakt mi je do breku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

ale tomu začátku, tomu se nerovná ani Robin ve své vrcholné formě a lepší a komplexnější hrot asi v PL nehrál

Reagovat
herbage

jen škoda, že nikdy nehráli se Suárezem spolu, byli by perfektní duo

Reagovat
kiwwi

to je fakt neuveritelne...teraz by sa do polky sanci kvoli svojmu pohybu ani nedostal a druhu poku by spalil

fakt top class no

Reagovat
cristiano.K.

Torres byl víc zavislý na Gerrardovi, Suarez k tomu nikoho nepotřebuje,aby si vypracoval šanci. Nechápu čemu se ostatní diví....

Reagovat
kiwwi

to teda je...Torresovi v top forme sa rovnat nemoze

Reagovat
smazaný uživatel

ale môže. už teraz prekonáva Torresove štatistiky v jeho top forme

Reagovat
Arbiter

které přesně?

Reagovat
smazaný uživatel

v počtu nasimulovaných penalt

Reagovat
tomasinho

Jojo, letos jsme kopali jedinou. Jis na to kápl kámo.

Reagovat
smazaný uživatel

i ta jedna stačí, aby už byl nadostřel ale jen dobře, že už mu ty jeho prasárny nepískaj, právě naopak, už mu několikrát napískli ani regulerní pecku a to je jenom dobře když hráč simuluje musí s tím počítat

Reagovat
tomasinho

Jojo, když nepísknou regulérní penaltu, tak je to dobře. Něco bude u tvých myšlenkových pochodů špatně. A ta jedna byla mimochodem taky jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

Na každou svini se vaří voda

jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

prostě to co mu dřív sežrali, mu teď dávají sežrat, si řeknou to je ten simulant, když si nejsem 100% jistej, tak to radši nepísknu

Reagovat
tomasinho

Ještě nějaké přísloví máš?

Reagovat
smazaný uživatel

já jich znám chlapče, bys koukal

Reagovat
vladis271

Torres bol polovičný lazar, to je aj dôvod prečo Luis (napriek x spáleným tutovkám) pravdepodobne už túto sezónu prekoná jeho sezónny rekord. V medzihre je Luis určite lepší.

A teraz je Nandova náchylnosť na zranenia atribútom, ktorý sa pri hodnotení má zohladniť alebo nie?

Reagovat
Chazy

Lazar... nechávali jste ho hrát nedoléčenýho.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
tomasinho

Další Rafův, vyhnal všechny možné jeho náhradníky a nepřivedl nikoho, místo aby tam dal Kuyta, spléhal na Ngoga a to pak musel hrát i nedoléčený.

Reagovat
Chazy

Jn, ale co mu zbejvalo pak... hráli ste o titul a bez něj jste prostě byli k ničemu.

Reagovat
tomasinho

Já vím no. Ale stejně v té sezoně, kdy se hrálo o titul, nastoupili Gerrard a Torres spolu v základu jenom 14x. Neskutečné.

Reagovat
Chazy

lol... Ale bejvala to paráda, když se sešli a za Stevem byli Xabi s Mascheranem. Jeden z těch hezčích fotbalů a nejlepších herních systémů, co jsem v PL viděl.

Reagovat
cristiano.K.

*nejhezčí

Reagovat
tomasinho

Jojo, akorát jak správně poznamenal Vitaspr. Rafa byl taktikou posedlý a zápasy doma s outsidery nezvládal. Ale máš pravdu, ta plná sestava byla lahůdka, hlavně na jaře, kdy jsme na konci stíhali MU.

Reagovat
Chazy

To opsal ode mě

Reagovat
tomasinho

No jo, jsem zvědavý, jestli Bidrman bude zase opisovat z TP poté, co jsem zhodnotil Tomikovu hru.

Reagovat
Maresma

Nejdou někde stáhnout nějaký zápasy z té sezony?

Reagovat
vladis271

tam sme to mali dotlačiť silou, Zápas na OT nás nakopol. Rafa mal trochu imrpovizovať a v zápasoch doma s outsidermi hrať s jedným DM a mali by sme to.

Reagovat
Chazy

Byla to obrovská šance... a úžasná sezona, nezapomenu

Reagovat
kiwwi

ani ja

Reagovat
vodka

nejhezčí byl Hughesův Blackburn s McCarthym a Santou na hrotu, Dunnem a savagem v záloze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Co? Torres dal v LFC 65 gólů v 102 zápasech v PL. 81 ve 142 zápasech celkově. Měl PL sezony jako 22 zápasů a 18 gólů... čím se jako Suarez blíží?

Reagovat
cristiano.K.

64 zápasů=30golů v PL. Blíží se pomalu + si přečti dnešní jaké má Luis kolem sebe ted kopyta a jaké spoluhráče měl Torres. Zase si,ale musím odečíst kolik toho Nando odehrál nedoléčenej

Reagovat
smazaný uživatel

fakt sem treba dávať každú takúto chujovinu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Jen tak pro zajímavost - včera se zastavil kamarád - fanda LFC - a dali jsme pár zápasů ve fifě před nedělí. V pěti zápasech jsem kopal 6 penalt, z toho minimálně 2 byly hodně vtipné. Takže pokud by to bylo nakonec ve stejném duchu...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

a že scouseri podvádzajú

Reagovat
Miguel19

Pak že ta hra není čím dál tím více reálná..

Reagovat
smazaný uživatel

LFC je vo fife strašne slabý, je to dosť hodnoverné. Ale v 13 sa mi zle hrá aj za MU, čo bol v 12 môj najobľúbenejší tím, za ktorý sa mi najlepšie hralo, spolu s Albionom. V tejto sa mi parádne hrá za Arsenal, záloha Santi, Jack, Rosa je tam nezastaviteľná.

Reagovat
smazaný uživatel

dlho som Fifu nehral, ale nie je to jedno za aké mužstvo hráš?

Reagovat
smazaný uživatel

ak sa ti chce hodinu hrať sa s taktikou, tak asi áno, aj keď teda typy hráčov sú všade iné. Ja nikdy nič nemením, všetko nechávam prednastavené v taktike, maximálne formáciu zmením, hrávame to s kamarátmi a nemáme čas na väčšie úpravy.

Reagovat
Swarley

na začátku to krásně posral, aby mohl zářit

Reagovat
smazaný uživatel

chcel zaujat skautov

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

druhy save uzasny, ale ten prvy mozno mohol riesit sklzom, to by dal skor prec..ja som presne takto sklzom zachranil nedavno

Reagovat
smazaný uživatel

zasa raz by mohli QPR pomôcť Gunners.

Reagovat
Miguel19

Nn, s QPR ztrácíme jenom my..

Reagovat
smazaný uživatel

100 pre gól United v nadstavenom čase

Reagovat
tomasinho

Když sníží na 1:2 třeba, tak klidně.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
kiwwi

ale dufam ze uz na 5:0

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Nikikrew

Aj tak to nemusi niec riesit. Ak daju na 1:2 , budem spokojny

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodom počul som že Sterling je fanúšikom United ( sú skrátka všade )

Reagovat
smazaný uživatel

bol Aj Rio Ferdinand bol fanúšikom Liverpoolu. (sú skratka všade)

Reagovat
kiwwi

no dobre, nasi mladi si to uz prave nacvicili

Reagovat
Mihi
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Sky Sports experts look at likely impact of Luis Suarez and Robin van Persie on Super Sunday

http://tinyurl.com/axave2g

Reagovat
smazaný uživatel

200. Pre hattrick Suareza zajtra

Reagovat
smazaný uživatel

Vtip ?

Reagovat
fff

len sa bojim, kolko sanci by na tri goly potreboval

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
miky10

Čeká nás náročná domácí dohrávka se Sotonem, kterou vyhrajem jen těžko, takže očekávam tři body dneska, tipuju 0:1.

Čech - Ivanovic, Cahill, Terry, Cole - Luiz, Lampard - Mata, Oscar, Hazard - Ba

Reagovat
Miguel19

Jak jen těžko?

Reagovat
Mimalu

ty čekáš vítězství ve Stoke?

Reagovat
miky10

Čekam no.

Reagovat
smazaný uživatel

ide vam bloodzeed?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a výjimečně aji se zvukem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ade je vazne magor

Reagovat
miky10

Adebayor

Reagovat
smazaný uživatel

Defoe krásně pičo

Reagovat
smazaný uživatel

Julio.. 2x

Reagovat
smazaný uživatel

Defoe Vyřadím ho z fanty a hned předvede takovou parádu.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ne, furt tam je.

Reagovat
kiwwi

pockaj, ja som myslel ze da Defoe gola

Reagovat
smazaný uživatel

Tyčku a Adebayor z dorážky napálil Cesara / byl vychytán perfektním zákrokem.

Reagovat
miky10

A na tu tyčku to vyškrábnul taky César, jinak by to byl krásnej gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Adebayor

Reagovat
Minister

Cesar

Reagovat
smazaný uživatel

Arsene Wenger, Harry Redknapp a David Moyes su ZA aby Rangers a Celtic prisli do PL

Redknapp said: “They should play in England. They are two of the biggest clubs in the world. Maybe it would also give someone else a chance to win something in Scotland if they left.

“We have Welsh teams in the Premier League. Why not two Scottish teams?”

Everton boss David Moyes also backed the idea.

He said: “Celtic and Rangers would be great for down here. To add them to the Premier League would be fantastic.”

Reagovat
smazaný uživatel

Lennon začíná Baleovatět.

Reagovat
vicinda07

tebe zacina jebat asi

Reagovat
smazaný uživatel

Mackie se zbláznil

Reagovat
miky10

Taarabt

Reagovat
miky10

Ty vole, zase úžasně.

Reagovat
smazaný uživatel

genialny Taaraaaabtik

Reagovat
Minister

ale tie jeho strely z diaľky

Reagovat
Side

Taky se vám u Bloodzeedu seká zvuk?

Reagovat
miky10

Nn, jede to krásně.

Reagovat
smazaný uživatel

uz ide pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Parker je stále zranený?

Reagovat
tomasinho

Ne, ale je na lavičce. Sandro hraje tak doře, že ho do sestavy zatím nepouští.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, čo som ho videl aspoň 5x túto sezónu, tak rozohrávku síce zlepšil, ale stále veľmi slabá...

Reagovat
tomasinho

Určitě ji zlepšil, navíc je skvělý dozadu, má nejvíce odebraných míčů nbo tacklů, teď už nevím. Ani pak nevadí, když vedle něj hraje ofenzivnější CM jako Dembele. Proti těžším soupeřům si dokážu představit všecky tři.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taarabtik

Reagovat
miky10

Hm, tak přišla Parkerova chvíle.

Reagovat
tomasinho

Co se mu stalo?

Reagovat
Arbiter

vypadá to na koleno...

Reagovat
miky10

Nejspíš si nák otočil koleno, nikym neatakovanej, při odehrání míče.

Reagovat
tomasinho

Snad bude ok, Parkera mám rád a těšil jsem se na jeho návrat, ale Sandro je skvělý.

Reagovat
JIMMY-PO

tak chlapci sa striedajú na marodke

Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel

staréééé

Reagovat
smazaný uživatel

na tom už som chytal rehotajúcich sa smajlíkov ja.

Reagovat
Trand

Tak co, už se Julione dostává do svojí obvyklé formy?

Reagovat
smazaný uživatel

to už sa chytal proti nám.

Reagovat
smazaný uživatel

kvůli němu jsem to taky zapnul, a taky protože se nudím no.

Reagovat
kiwwi

300. pre MUFC

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

*proti

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
JM

Jaký je odkaz na Bloodzeeda? Nemůžu to nějak rozjet. Díky

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/132988

Reagovat
JM

Díky

Reagovat
Alberto Aquilani

Pekná nuda ten futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Fabio je niekde uplne inde, ako Buttner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nič, len tá fráza "úplne niekde inde" mi príde vždy smiešna

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, v QPR.

Reagovat
smazaný uživatel

v akom zmysle?

Reagovat
smazaný uživatel

tak kvalitativne, Buttner je sice v Anglicku len prvu sezonu no..ale Fabio sa v lete vrati a bude to jeho konkurent o miesto Evru a kvalitou na neho proste nema, jedine, zeby Fabio sa striedal s Rafom a Buttner by tak bol prva volba za Evrom

Reagovat
niflheim

Buttner můžu nastupovat i v záloze, stejně jako Fábio, který umí i na pravé straně.

Reagovat
Arbiter

Jestli se QPR bude prezentovat po zbytek sezóny podobně jako dnes, tak je záchrana prostě nemine...

Reagovat
smazaný uživatel

QPR nutne potrebuje utocnika, nie je dobre, ked tam hraje Taarabtik, jeho genialnost by sa ukazala este viac, keby mal pred sebou niekoho schopneho

Reagovat
smazaný uživatel

fakt je QPR oveľa lepšie než Spurs zatiaľ?

Reagovat
smazaný uživatel

je to vyrovnane

Reagovat
smazaný uživatel

kamarát mi píše, že sú oveľa lepší. No, aj tak... trošku šťastia by mohli mať.

Reagovat
smazaný uživatel

ovela urcite nie, mali iba jednu poriadnu sancu, inak nic moc

Reagovat
Arbiter

mi to moc nepřijde...

Reagovat
smazaný uživatel

takze QPR je ovela lepsie?

Reagovat
Arbiter

to jsem nenapsal, ale lepší jsou...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Adebayor príšerný, každá lopta u neho skonči.

Reagovat
JM

Mám aktuálnmí verzi SopCastu. Ale většina kanálu mi nejede. Píše to "The channel is offline now". Nevíte někdo co s tím? Jak to rozjet? Díky

Reagovat
Arbiter

Sopka banuje kvůli právům některé kanály. Zkus se podívat na tweeter bloodzeeda, měl by tam mít hozený kanál, který by měl jít...

Reagovat
JM

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouho jsem nevidel v podani Spurs takovej hnus.To at se na me nikdo nezlobi ale to je tragedie.Adebayor neudela ani za ho.no krok na vic,vsude je pozde a jeho promenovani sanci to ani nezminuju. Cim dal vic me zacina utvrzovat ze je spatnej...Tottenham ma lepsi vstupy do 2 polocasu,tak snad se probudi....

Reagovat
Pettirosso

Zlatan Ibrahimovič : Messi má možno štyri Zlaté lopty, ale ja si môžem kúpiť čokoládovú tyčinku z automatu, bez toho aby som si musel dávať pod nohy bedňu. "

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
C0br

Reagovat
Miguel19

Reagovat
kiwwi

to je nieco podobne ako tie udajne Balotelliho hlasky?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to vážně řekl?

Reagovat
fajdax

samozřejmě že ne

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě. Na twitteru. Stejně jako třeba Balotelli dokázal při celym zápase LM bejt na iPadu na střídačce, bez toho aby si toho všimla jakákoliv kamera.

Reagovat
vladis271

šecko fake jediný real je Anfield cat

Reagovat
A Seleção

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
A Seleção

Poradte mi prosim nekdo,na jaky zapas koukat od 4 Diky

Reagovat
Minister

everton - swans

Reagovat
smazaný uživatel

stoke - chelsea

Reagovat
fajdax

Reagovat
Miguel19

Zeman docela válec..

Reagovat
fajdax

zatím sečteno jen 18% hlasů ne?

Reagovat
fajdax

zatím sečteno jen 18% hlasů ne?

Reagovat
Miguel19

Jj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V Praze není sečteno skoro nic. Ta s tim hodně zamíchá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Taky že už kníže začíná pomalu stahovat

Reagovat
Miguel19

U nás koukám už skoro 50%

Reagovat
Honza Matoušek

V Prazr sečten první okrsek a Karel má 44%, druhej Zeman 14...

Reagovat
Maresma

Karel to stáhne

Reagovat
Miguel19

Hlavně ať to nestáhne Fischer..

Reagovat
Arbiter

není šance, myslím, že je vítěz voleb docela jednoznačný...

Reagovat
Honza Matoušek

V prvním kole možná, ale bůhví kolik voličů přejde kam ve druhém.

Reagovat
Maresma

Jakože celkově?

Reagovat
Arbiter

jj, protože docela nevěřím, že by Karel oslovil více voličů než Milda...

Reagovat
miky10

No ke Karlovi (nebo komukoliv, kdo bude za Zemanem) půjde většina hlasů Dienstbiera, to mu dost pomůže.

Reagovat
Arbiter

tomu nevěřím, právě naopak si myslím, že většina hlasů, co jde Dienstbierovi, půjde Zemanovi...

Reagovat
miky10

A to jako proč?

Reagovat
Arbiter

Třeba proto, že je to stranický kandidát a že právě Dienstbier se zaměřuje na podobné voliče jako Zeman?

Reagovat
miky10

To sice jo, ale absolutně nevěřim, že po tom, jak do sebe celou dobu navzájem šijou, najednou přejdou od jednoho k druhýmu. Nevim no...

Reagovat
Chazy

Šili do sebe právě proto, že se prali o stejný voliče, ti si mezi nima vybrali... ale logicky by pro ně ten druhý měl zůstat druhou volbou.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
miky10

Ok no, sem jen malej nezletilej kluk, mě neposlouchejte!

Reagovat
Chazy

Tak člověk to určitě může vnímat tak, jak si myslíš, jen bych to neočekával většinově a z v mejch očích ten úspěch Dientsbiera znamená, že Zeman bude náš příští prezident. Pokud teda se nějak významně ty procenta měnit nebudou.

Reagovat
miky10

Nojo, dává to smysl... Sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi, jak se tam vyjímá to a z v, jinak jsem to ani moc nečetl.

Reagovat
Chazy

Reagovat
herbage

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Protože se zoufale chtěli odlišit. Jinak jsou jeden jako druhý. Zeman vycucne Dienstbiera a dost možná aji Fishera.

Reagovat
tomasinho

Taky myslím. Ke Karlovi spíše půjdou hlasy Roithové, Fischera či Franze.

Reagovat
Arbiter

hlasy Franze a Roithové ano, hlasy Fischera nevím...

Reagovat
tomasinho

U Fischera hlavně proto, že média z něj a Zemana udělali jakésik rivaly.

Reagovat
smazaný uživatel

Když se na ty kandidáty podíváš, tak tam najdeš pravici, což je Schwarzenberg, Sobotka, dejme tomu Fisherová a pak Franz, který je přijatelný pro spoustu mladých a vysokoškoláků. Fishera pravičáci sotva volili, protože ho vnímají jako bývalého komunistu. Toho volila levice a nevyhranění, kteří by se logicky taky měli přiklonit k Zemanovi.

Reagovat
tomasinho

To ano, z tohohle pohledu určitě jo. Ale spousta lidí, která o tom nemá třeba ponětí, viděla v TV duely Zeman vs Fischer a můžou tím být ovlivněny. Ale beru obě varianty, je možné, že se ty hlasy od Fischera případně rozdělí.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Talker

Já nechápu, proč by Fisherovi voliči měli jít k Zemanovi, právě bych řekl, že to jsou protipoly. Fisher jde po voličích, které politici serou, je "nezávislý" a relativně "čistý". Zeman je pravým opakem, ti lidi půjdou jasně proti němu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť kníže spí v parlamentu, tak jak může být očištěný od politiky?

Reagovat
Arbiter

Bude v tom druhém kole určitě ten, kdo může za dnešní stav země...

Reagovat
Talker

Tak není spjatý s politikou tak, jako Zeman, kterého má hromada lidí spojeného s opoziční smlouvou a politikou celkově. Kníže je stále takový napůl netknutý sympaťák.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Doufejme.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, ze od Fischera bude hodne málokdo prechazet na Zemana. Jestli bude Karel a Milos ve druhym, budu spokojenej a budu doufat, ze to bude knize, kdyz ne, tak Zeman jako druha volba...No budiz

Reagovat
smazaný uživatel

To je úplná debilovina.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
Talker

No hlavně Fisherovci půjdou podle mě proti Zemanovi a Diensbierovce bych zase tipoval spíš k Zemanovi. Spíš bude otázka, kam půjde těch dalších 20% hlasů, které jsou u zbytku kandidátů.

Reagovat
Miguel19

Když bude druhý kolo Miloš vs. Karel, tak spokojenost..

Reagovat
spider_8

Jj, zatím vysněný druhý kolo

Reagovat
Talker

Prvního kola asi s jistotou, ale je otázka, jak zahlasuje těch 45-55% lidí, kteří volili pro jiné kandidáty. Tam to bude zajímavé, zvlášť, pokud to bude Schwanzerberg x Zeman.

Reagovat
smazaný uživatel

Fischer s tym zrejme neratal

Reagovat
smazaný uživatel

Těším se na jeho ukřivděný ksicht

Reagovat
smazaný uživatel

Přemysl Sobotka z ODS je evidentně hodně zaskočený posledním místem...a co cakal?

Reagovat
spider_8

Přitom mně přišel jako docela dobrý kandidát, akorát příšerně nevýrazný.

Reagovat
smazaný uživatel

z tych diskusii, co som videl, bol absolutne nevyrazny vsade, v podstate najmenej vyrazny kandidat zo vsetkych, on uspech nemohol cakat ani nahodou

Reagovat
tomasinho

Ale že bude i za Bobo?

Reagovat
Miguel19

Dienstbier by mohl jít ještě před Fischera

Reagovat
herbage

ach jo, ale druhé kolo proti Schwarzenberkovi prohraje. Ten dostane hlasy pro Sobotku, Franze, Roithovou a Fischera, Zeman možná půlku voličů od Dienstbiera

Reagovat
smazaný uživatel

Snad máš pravdu.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Což by mu pořád zaručovalo těsné vítězství.

Reagovat
herbage

no to ne, když Fischer a Dienstbier mají takřka nastejno. Bude to hodně těsné, ale Zeman prohraje. Dostane tak 45 %, tak Schwarzenberg 55. Uvidíme, ale ta mediální kampaň může být zdrcující, na to nezapomínejte

Reagovat
smazaný uživatel

Nečas vyjádří Knížeti podporu a preference mu spadnou na polovinu.

Reagovat
Arbiter

každopádně po tvé analýze se nebojím o Milošovo vítězství

Reagovat
herbage

zatím jsem tu totálně nejlepší prognostik a závěry mých bryskních analýz se zatím vyplňují, takže nevím o čem mluvíš

Reagovat
Arbiter

tak to si právě naopak myslím, že proti Karlovi má dost velkou šanci...

Reagovat
Arbiter

jinak není úplně pravda, že hlasy od Franze půjdou ke Karlovi. Spousta mých známých říkalo, že v druhém kole dá hlas právě Zemanovi.

Reagovat
herbage

a já zase znám lidi, co dali hlas Dienstbierovi a řekli, že druhé kolo radši dají hlas Schwarzenberkovi než Zemanovi

Reagovat
Tomekcz

QPR hnus, uz jim dejte gol at spadnou

Reagovat
smazaný uživatel

jojo ať tottenham spadne, já jsem pro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Stalo se už něco ve druhý půli?

Reagovat
Miguel19

53' Jermain Defoe z týmu Tottenham střílel na branku, ale gól nedal.

Reagovat
miky10

To sem už viděl, dík.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Lovec

Lennon je fakt ubožák ...

Reagovat
smazaný uživatel

Skôr Fabio je borec

Reagovat
smazaný uživatel

400. pre funkcny sopcast

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Arbiter

acestream zatím vypadá docela schůdně

Reagovat
miky10

Mně furt jede krááásně.

Reagovat
JM

Reagovat
Miguel19

Swansea nabídla 7 mil. liber za záložníka Blackpoolu Toma Ince, o kterého se uchází i jeho bývalý klub Liverpool. (Talksport)

QPR zatím nemá ve svých řadách záložníka francouzského Rennes Yanna M’Villu. Londýnský klub za něj nabídl 7,3 mil. liber, zatímco Rennes požaduje částku o milion vyšší. (Le Parisien)

Chelsea má připraveno 22 mil. liber na záložníka Realu Madrid Luku Modriće. (Sun)

AC Milán vyloučil příchod Didiera Drogby, naopak si chce ponechat Robinha minimálně do konce této sezóny. (Gazzetta dello Sport)

Tottenham by mohl obnovit svůj zájem o brazilského útočníka Šachťaru Doněck Williana. (Metro)

Newcastle začal jednat s West Hamem o přestupu obránce Jamese Tomkinse. (Talksport)

Reagovat
miky10

Ty vole, ta Praha s tim hustě zamíchala.

Reagovat
smazaný uživatel

musel si spraviť nové vlákno? To staré je len pár príspevkov vyššie...

Reagovat
miky10

Musel no.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
miky10

Proboha, dyť já reagovat chtěl, jen sem se netrefil.

Reagovat
smazaný uživatel

Komu by se chtělo reagovat na Miguela.

Reagovat
niflheim

Ten Taarabt to kvalitně zadrbává. Všeobecně by ho měl radši strčit na AM.

Reagovat
smazaný uživatel

..on k sebe proste potrebuje utocnika

Reagovat
Arbiter

Taarabt

Reagovat
smazaný uživatel

prac sa z ihriska ty curak

Reagovat
Trand

Reagovat
DieFohlenBMG

nedivil bych se kdyby qpr vyhralo haluzem 1:0

Reagovat
Mihi

Cech; Azpilicueta, Ivanovic, David Luiz, Cole; Lampard, Ramires; Hazard, Mata, Bertrand; Ba

Reagovat
Arbiter

Reagovat
kiwwi

nechce si sa s niekym stavit, ze Torres bude v zaklade?

Reagovat
Arbiter

ne, nechtěl, byl jsem přesvědčený, že nastoupí, ale sázet jsem se nechtěl.

Reagovat
miky10

Luiz v obraně, Bertrand.

Reagovat
miky10

A když už chtěl nutně někoho posadit, tak je neuvěřitelný, že to zas odnes Cahill a ne Ivanović. A Oscar, minule s Hazardem nejlepší na hřišti, zas nic. Achjo

Reagovat
Miguel19

Mezi nimi fakt něco je, jinak to není možné..

Reagovat
miky10

No dyť jasně, ten kokot španělskej do něj šije od začátku.

Reagovat
miky10

Tak aspoň ten Cahill dává smysl no.

Reagovat
tomasinho

Hrůza, Cahilla posadí a co ten Bertrand na křídle?

Reagovat
fajdax

Cahillova stará rodí

Reagovat
tomasinho

Aha.

Reagovat
Arbiter

Cahill je asi zraněný, protože není ani na lavičce...

Reagovat
fajdax

Reagovat
Arbiter

asi Nevěděl jsem

Reagovat
fajdax

Bože proč tam nedá Oscara místo Ramirese?

Reagovat
Miguel19

To je fakt dement, to není možný...

Reagovat
smazaný uživatel

nebude hrat Torres? tak to bude nuda...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Tak to fakt nevím, co se sleduje touhle sestavou, to bude zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

Rafo ty jsi zmetek

Reagovat
Honza Matoušek

Všechna velká mešta volí Karla, burani Zemana. Klasika

Reagovat
Honza Matoušek

Měla bejt reakce, pardon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Chazy

Znám dost neburanů z velkýho města volících Zemana

Reagovat
Honza Matoušek

Mluvím o statistikách samozřejmě.

Reagovat
Chazy

Mluvíš blbosti, kdyby Zeman neměl úspěch ve velkejch městech, tak není první. Že není ve vedení všude, to fakt moc neznamená.

Reagovat
Honza Matoušek

Mluvím o tom, že ve všech velkých meštech vyjma asi 1 nebo 2 výjimek vyhrává suveréně Karel, na venkově Zeman. Nejsou to blbosti, ale fakty.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju že máš tak přesné výsledky.

Reagovat
Honza Matoušek

ČSÚ po sečtení 82% okrsků.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo vyhrává třeba v Havířově?

Reagovat
smazaný uživatel

Tož to bude asi ta jediná výjimka.

Reagovat
tomasinho

Stydím se za ty burany u nás.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

S Topolánkem to bylo taky tak.

Reagovat
C0br

Reagovat
Honza Matoušek

Smějte se jak chcete, ale statistika nelže.

Reagovat
C0br

Ty jsi mi analytik

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoduchý jsi

Reagovat
13

Reagovat
Arbiter

takže ti, co žijí mimo velké město, jsou lůza?

Reagovat
Chazy

To zas ano, ale to tu neřešíme.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
tomasinho

Ještěže žiju ve větším městě

Reagovat
fantomas

Čistě mluvnicky a technicky..to neni stoprocentně možný.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Trand

Reagovat
Arbiter

jen trolluje

Reagovat
C0br

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Honza Matoušek

To jsem se naznačit vůbec naznačit nesnažil. Všeobecně nechápu ty vaše negativní reakce, jen konstatuju fakty.

Reagovat
Arbiter

nauč se skloňovat slovo "fakt"

Reagovat
Honza Matoušek

A*

Reagovat
Chazy

Čekal sem, kdo to napíše

Reagovat
stas87
Reagovat
Lovec

V tom případě jsi trapný nebo retardovaný. To nám chceš jako říct, že použitím výrazu "burani" jsi nezamýšlel "naznačit" jistý stereotyp? Statistika sice nelže, ale její účelové vykládání ano - viz co řekl výše ChazyChaz. Zeman by asi těžko vedl, kdyby ho nevolili lidi z velkých měst.

Reagovat
Chazy

Wow, celým jménem mi dlouho nikdo neřek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Honza Matoušek

A zajímalo by mě, kdo dělá ty impotentní volební průzkumy.

Reagovat
Chazy

Dělaj se podle toho, kdo si je zaplatí.

Reagovat
Godwinson

Burani je slabé slovo.

Reagovat
nani92

aspoň preview nezaserte tou politikou..

Reagovat
Chazy

Ta politika je docela zásadní aktuálně.

Reagovat
smazaný uživatel

To neznamená, že jí musí bejt kompletně zasviněnej každej druhej článek.

Reagovat
Chazy

Svádí to k tomu, člověk prostě nemůže ignorovat, co se na politický scéně děje... tohle bych nezazlíval

Reagovat
nani92

ved ja vám to neberiem,náhodou si to niekedy rád prečítam,ale aspoň tento článok by tým zaspamovaný nebol

Reagovat
smazaný uživatel

Pětistovka pro Scarlett.

Reagovat
miky10

Reagovat
tomasinho

Doufám, že máš ny mysli tu stejnou, ať palec nepřijde vniveč.

Reagovat
smazaný uživatel

No tu nejkrásnější co znám, nevim jak ty.

Reagovat
tomasinho

Tak to si asi rozumíme.

Reagovat
smazaný uživatel

there is only one scarlett

Reagovat
niflheim

Vivien Leigh

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

SWP

Reagovat
niflheim

Mbia

Reagovat
Arbiter

Lloris

Reagovat
smazaný uživatel

Co to ta černá mrdka teď zkoušela?

Reagovat
niflheim

Nikdo mu neřekl, že se mával offside.

Reagovat
Masi

Neví někdo co je s Granerem? Na jednou fans webu byl uveden v preview do možné sestavy ale není ani na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Cissé.

Reagovat
Arbiter

Gary Cahill isn't in the squad today as his partner went into labour - he is now the proud father of a baby boy! #CFC

Gratulace

Reagovat
Miguel19

Reagovat
fajdax

ty si blesk

Reagovat
Arbiter

je to tweet z oficiálek, tak jsem to chtěl zmínit

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Congratulations to the father, John Terry.

Reagovat
T44v3tt1

Ten byl slabší, co tam máš dál?

Reagovat
fantomas

Borec na hřišti i mimo něj, co dodat.

Reagovat
Miguel19

Pěkně QPR...o to více mrzí ta prohra...

Reagovat
Nikikrew

Remiza staci .

Reagovat
Arbiter

M'bia

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham si pošlapal možnost dotáhnout čelo.

Reagovat
Mihi

Stoke - Chelsea oba gol?

Reagovat
Miguel19

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

No strašnej zápas. OPR měli velice dobře propracovaný parking,jinak vůbec nic. Ze strany Spurs všichni průměrný výkony, tedy kromě Adebayora a Walkera, ti byli uplně mimo

Reagovat
smazaný uživatel

money je mimo uz od jarnej casti minulej sezony. je to priemerak, ktory ma maximalne tak na ARSEnal

Reagovat
tomasinho

Tak Carrico místo Leigertwooda v sestavě.

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana QPR a celkovo organizacia hry je uplne niekde inde ako pod tym nemehlom Hughesom... Harry ich este fakt zachrani

Reagovat
Chazy

Ale tak, zas ten boj proti Sparkymu nepřehánějte, i když chápu, že to působení v QPR dává dost munice

Reagovat
smazaný uživatel

ked bol u rovers tak si to zase prehanal ty s fantomasom

navyse u city a FFC to tiez nebolo ziadne terno

Reagovat
Chazy

Já nevím. City ne, určitě ne. Ale tam se dá omluvit všechno tím, že neměl moc času. Fulham byl hodnocenej dobře, ale já na to moc nemám názor, tolik jsem je neviděl

Ale prostě nedělejme z něj žebráka, něco už jako manažer dokázal a ze 4 angažmá 2 ukončil sám od sebe, ne vyhazovem. Jsou manažeři, co byli vždy jen vyhozeni.

Reagovat
smazaný uživatel

a tak to zase hej no, to berem

Reagovat
tomasinho

Jaaskelainen, Demel, Collins, Reid, Potts, Collison, Diarra, Joe Cole, Nolan, Jarvis, Carlton Cole. Subs: Spiegel, Tomkins, Vaz Te, Taylor, Diame, Chamakh, O'Neil.

Co je s Noblem?

Reagovat
tomasinho

Wow a Ruiz jako CM, Jol se s tím nesere

Reagovat
smazaný uživatel

Já nakonec kouknu na ně asi.

Reagovat
tomasinho

Já se učím úvod do studia historie

Reagovat
smazaný uživatel

dnes žiadny normalny zapas boha čo mam pozerat ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

600. pre prehru Chelsea

Reagovat
C0br

Kníže zpívající hymnu

Reagovat
smazaný uživatel

To bolo dojemné

Reagovat
smazaný uživatel

Švarcmberk neumí hymnu

Reagovat
smazaný uživatel

Umí jenom rakousko-uherskou

Reagovat
smazaný uživatel

Ta je hezká.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Umí, jen neumí zpívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
herbage

tomu dát hlas nemůžu

Reagovat
cristiano.K.

máte někdo sestavu Evertonu,labutí a Sunderlandu?

Reagovat
miky10

Swansea team to face Everton: Vorm, Davies, Tiendalli, Chicho, Williams, Rangel, Michu, Agustien, Hernandez, Dyer, Ki. #EVESWA

Reagovat
miky10

Everton team to face Swansea: Howard, Distin, Jagielka, Baines, Coleman, Neville, Osman, Fellaini, Pienaar, Jelavic, Anichebe. #EVESWA

Reagovat
miky10

Sunderland team to face #WHUFC: Mignolet, O'Shea, Bramble, Colback, Sessegnon, McClean, Larsson, Johnson, Vaughan, Gardner, Fletcher #SUNWHU

Reagovat
miky10

Takový supr zápasy tyjo, kouknul bych snad na všechny.

Reagovat
smazaný uživatel

...ja budem Chelsea na sopcaste a na Nutjob Swans

Reagovat
miky10

Channel?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
miky10

To je ten sopcast jo?

Reagovat
smazaný uživatel

aha, prepac ne ...sop://broker.sopcast.com:3912/133272

Reagovat
miky10

Fuj, to je hnus. Mam to na stovce, ale nák se mi to divně seká. Ale dík.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja to mam cez VLC a tam to neseka

Reagovat
Trand

Ani jeden.

Reagovat
miky10

Chelsea Subs: Turnbull, GOAL MACHINE, Oscar, Ferreira, Marin, Terry, Ake.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo, ta sestava FFC.

Reagovat
tomasinho

Pěkná ofenziva.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo no jo, už jsem rozhodlej.

Reagovat
niflheim

http://socsportslive.com/?tgtggggrr celkem pěkný na norwich-newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

je i podobny na chelsea?

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Má někdo anglický sopcast na chelsea? mám jenom rusáky

Reagovat
C0br

A Bobo poslední

Reagovat
herbage

já právě nevěděl, jestli skončí poslední Sobotka nebo Bobo, ale zatím je to velmi vyrovnané

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky link na saints?

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
Arbiter

SuperFrank

Reagovat
Trand

Reagovat
fantomas

Ježiš, kostilvci.

Reagovat
Chazy

Reagovat
nani92

Žena Fernanda Torrese : "Fernando se dnes celý den díval na jeho staré zápasy když hrál za Liverpool a brečel jako malý kluk."

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to už je z dřívějška.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná grafika, opět, ve všech krajských městech vítězí Karel. Je to jasný

Reagovat
smazaný uživatel

teda samozřejmě né doslova ve všech, v drtivé většině.

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
miky10

Čeeeech! Vytlačil vočima

Reagovat
C0br

Reagovat
Chazy

Jéé, on hraje Wigan

Reagovat
cristiano.K.

mám tam jednotku

Reagovat
Arbiter

omfg

Reagovat
Arbiter

Posaďte někdo Azpika, je poslední zápasy hrozný...

Reagovat
miky10

To bych mu ani za vinu nedával, taková zblokovaná střela se prostě těžko brání...

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke-Chelsea to vyzera na hura futbal

Reagovat
Trand

Wootton i Petrucci v základě Peterborough kiwwi.

Reagovat
cristiano.K.

10.minut žádný gol

Reagovat
Chazy

Ale jj, Bolton zas teče

Reagovat
tomasinho

A ještě s těma sráčema.

Reagovat
miky10

Terry už de na plac?

Reagovat
smazaný uživatel

Filip Jicha

KAREL FOR PRESIDENT!!!

Reagovat
Placebo

Nemá někdo sop na ten nejzajímavější zápas dnešního dne?

Reagovat
fantomas

Pilks má zatim z Debuchyho dobrou srandu, jen tak dál.

Reagovat
miky10

Bertrande, ty průměráku jeden průměrnej...

Reagovat
herbage

já se spíš obávám, že je to podprůměrák podpůrměrnej

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Ha, další můj "kůň"...

Reagovat
miky10

Můj taky no. Kromě toho, že zatim posral, na co šáh, by mě taky fakt zajímalo, jaký úkoly dostal, protože absolutně neví, kde se pohybovat.

Reagovat
Arbiter

takže když nenastupuje na své pozici, tak je to průměrák?

Reagovat
miky10

Ne, je to průměrák, protože nikdy pořádně nedokázal, že by za průměráka považovanej bejt neměl.

Reagovat
Arbiter

má vynikající centr, mnohem lepší než Cole, dazadu taky zas tak marný není, nebojí se, umí dobře skluzy. Na bekovi měl snad jen jeden špatný zápas...

Reagovat
miky10

Jj, jeden špatnej a zbytek průměrný. Nechci ho už v základu nikdy vidět.

Reagovat
Arbiter

a proto minimálně v jednom zápase byl vyhlášen MOTM

Reagovat
miky10

Hm hmmmmm!

Reagovat
Arbiter

Lamps ty pasy

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

Ne, průměrně se projevoval i na svý pozici, to už sme ti ale taky řikali (nebo já minimálně)..

Reagovat
Godwinson

Reagovat
fantomas

No Morrison konečně bod!

Reagovat
Godwinson

Romel

Reagovat
Arbiter

Lukakuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo Rafo, drtí nás Stoke

Reagovat
fajdax

Hazard

Reagovat
Chazy

Lukaku evidentně zabitou kariéru nemá.

Reagovat
tomasinho

Byl bych pro, abychom Chelsea vykoupili i jeho.

Reagovat
fantomas

Ježiš, Wesíku..

Reagovat
kiwwi

hlasatel v Evertone

Reagovat
Trand

Viděl jsi sestavu Peterborough?

Reagovat
kiwwi

az teraz...Petrucci

Reagovat
Trand

I Wootton.

Reagovat
kiwwi

a hej, na toho som zabudol

Reagovat
tomasinho

Kurva, WBA

Reagovat
Miguel19

My se bráníme i se Stoke tvl..to je vážně moc. Benitéz ven!!

Reagovat
Godwinson

Proti Evertonu to vyšlo, netřeba věšet hlavu.

Reagovat
Arbiter

6 - Romelu Lukaku has now scored in six of his eight Premier League starts for West Brom. Opener.

Reagovat
Trand

Jak prosímtě padl gól?

Reagovat
Miguel19

Walters

Reagovat
smazaný uživatel

Ki sa mi pacil uz od zaciatku, ale poslednu dobu ho vazne zerem, ten jeho styl proste

Reagovat
miky10

Begovic

Krásná akce, Lampsi, to se dává!

Reagovat
rickroll

A opět Karagounis!

Reagovat
fajdax

Lampard dneska nevyhrajem

Reagovat
Miguel19

Ouuu Lamps...

Reagovat
smazaný uživatel

Begovic.

Reagovat
Arbiter

Lampíku

Reagovat
Trapper

Lampáááááárde

Reagovat
smazaný uživatel

Bertrande ty jsi kretén

Reagovat
tomasinho

Brighton

Reagovat
Chazy

Wood předvádí za Foxes šílený věci

Reagovat
smazaný uživatel

Typaras

Reagovat
smazaný uživatel

bertrand ven

Reagovat
fajdax

Reagovat
Erdovec

Karagounis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

no co, ho prostě člověk musí nesnášet

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho mám rád.

Reagovat
Erdovec

ty jo, radši se neptám jak to jde, to musí být nějaká černá magie

Reagovat
tomasinho

Tak jsi známý slabostí pro Řeky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak najdou se i takový který nemám rád mezi fotbalistama, ale karagounis je správnej magor.

Reagovat
tomasinho

J8 právě moc z nich nemusím, některé ale taky mám celkem rád.

Reagovat
miky10

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Tomekcz

Demba uplne neviditelnej zlatej Torres

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

Pěkně Demba, to je přesně šance, do který by se Torres v životě nedostal. Lamps taky supr balón.

Reagovat
smazaný uživatel

Obzvlášť po dnešním nostalgickém vláknu bych výraz v životě moc nepoužíval.

Reagovat
miky10

Tak si za život dosaď třeba Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Lamos Dembo, škoda...

Reagovat
Arbiter

Lamps*

Reagovat
smazaný uživatel

Lambeeert

Reagovat
smazaný uživatel

*Ricky

Reagovat
smazaný uživatel

*Rickie

Reagovat
smazaný uživatel

No jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Begovic

Reagovat
fantomas

Byla ta pentle?

Reagovat
smazaný uživatel

Dubious looking penalty awarded.

Reagovat
smazaný uživatel

nebola. cisty dive

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Ramirez jasnej dive. Ale co před tím předvedla obrana Villy, to bylo k popukání...

Reagovat
smazaný uživatel

nebol to rodriguez?

Reagovat
kiwwi

Chazy, napis sem prosim ta, ked nastupi Angelo

Reagovat
miky10

Si myslíš, že se dívá?

Reagovat
Chazy

"to se mi líbí"

Reagovat
tomasinho

Lambert! Skvělý fanta tah

Reagovat
tomasinho

A Bolton konečně

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Rickie Lambert has never missed a penalty for Southampton

Reagovat
Tomekcz

Torres by to dal... Demba

Reagovat
smazaný uživatel

Michuuu ty vole, skoro

Reagovat
kiwwi

Hefy, napis sem prosim ta, ked nastupi Angelo

Reagovat
Chazy

Reagovat
miky10

Mnohem lepší.

Reagovat
Tomekcz

Hazard takovej dive

Reagovat
Arbiter

Lamps ty pasy

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrajeme?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrůza

Reagovat
Arbiter

ani se neptej

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkej, že nás přehrává posraný Stoke.

Reagovat
Arbiter

jj

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Arbiter

proč pískají na Hazarda?

Reagovat
miky10

Logický, těšili se na dalšího hvězdnýho hráče v Anglii a on mezitim hraje takový hovno.

Reagovat
miky10

MATAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
miky10

spíš teda možná Walteeeeeers!

Reagovat
tomasinho

Uznají mu ve FPL asist co?

Reagovat
miky10

Těžko, půjdě k Azpimu.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Miguel19

MATAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Nikikrew

Ta chelsea , to je ale slabota

Reagovat
fantomas

No Snodgrass-Martin fungujou minimálně dozadu bezchybně, ale jinak nikterak pozitivní poločas. Ofenzivnější Tettey = horší Tettey, Pilks na úvodní větrání taky totálně rezignoval, Garrido se dopředu tlačí míň než obvykle. Obecně - jak několikrát zopakovali komentátoři Foxu - to většinu času ani omylem neodpovídalo jakýmsi standardum PL...

Reagovat
Miguel19

Tak vlastňáček...

Reagovat
Arbiter

hehehehe Funny goal

Reagovat
Tomekcz

Walters ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

wtf Walters

Reagovat
REPLIKATOR

Walters nechytatelně

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu říkám obraná hlava

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf? Gól?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tomasinho

Ideálně Royals otočit, Villa srovnat, Potters a Hammers taky vyrovnat.

Reagovat
kiwwi

pre moj tiket

Reagovat
tomasinho

Ael hlavně Royals, klidně ať Villa prohraje se Saints, ale nesmí utéct tak moc Royals.

Reagovat
niflheim

Chelsea uhaluzila?

Reagovat
Tomekcz

stoke je mele a oni daj haluzaka v nastaveni

Reagovat
smazaný uživatel

komplex

Reagovat
vladis271

keby nejaký scouser takto reagoval na váš gól, tak sa zíde rada "moralistov" a bol by nám diagnizovaný komplex.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
niflheim

Reagovat
vladis271

nehovorím pokrytci, čo vedia používať len " "

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Gerontoložka Iva Holmerová ve vysílání České televize: "Z pohledu gerontologie mohu mít z výsledku prezidentských voleb jenom radost."

Reagovat
C0br

Druhý nejvtipnější moment dne

Reagovat
herbage

a první?

Reagovat
C0br

Hymna v podání Schwarzenberga... i když to bylo spíš smutný

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Hláška dne fakt.

Reagovat
herbage

mi připomnělo jeden díl Simpsonů, jak se Homer připravuje na svůj projev na oslavě pana Burnse a řiká: "Tedy, ne že by pak Burns byl nějaký gerontokrat" a Bart: smích "gerontokrat" společný smích. Líza: a víte vůbec, co to slovo znamená? A Homer: Lízo, nekaž nám radost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Já si zas vzpomněl na poslední moment, kdy v český politice významně zaznělo slovo gerontologie...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=LuMCbCZm4h4#t=263s

Reagovat
herbage

jj

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo dobry

Reagovat
miky10

Šel by někdo do NHL fantasy na Yahoo? Plánuju založit EF ligu, bude nás dost?

Reagovat
smazaný uživatel

*plánujem

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

*

Reagovat
smazaný uživatel

pozdě ale

Reagovat
tomasinho

Jaký tam je systém?

Reagovat
miky10

Forwards/Defensemen Stat Categories:

Goals (G), Assists (A), Plus/Minus (+/-), Penalty Minutes (PIM), Powerplay Points (PPP), Shots on Goal (SOG)

Goaltenders Stat Categories:

Wins (W), Goals Against Average (GAA), Save Percentage (SV%), Shutouts (SHO)

H2H, jeden týden=1matchup, pak PO.

Reagovat
tomasinho

Tak bych to taky zkusil.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

ja urcite

Reagovat
miky10

Reagovat
Kovi81

Ja klidne, pokud to nebude nejak extremne narocne na cas.

Reagovat
miky10

Denně to zabere asi tak minutu no, spíš ani to ne. Akorát draft by byl časově trochu náročnější, to je klidně i na pár hodin.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
miky10

Ale notak.

Reagovat
smazaný uživatel

K NFL se strhnout necháš a k tomuhle ne? Teda, už se začínáš měnit.

Reagovat
tomasinho

NFL je až po studijních povinnostech skoro v noci.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevedls tady náhodou nedávno vzpouru proti nespáčům?

Reagovat
tomasinho

Však se hraje 22:30, do budu koelem jedné v pelechu.

Reagovat
miky10

Nebudeš, chytne tě to a od dvou se hraje ten zajímavější zápas.

Reagovat
Chazy

Nebude, však tam není tolik hráčů jako v MLB.

Reagovat
miky10

Už zas nevim, kolik je v MLB. Ale pokud to bude aukce, tak to tak 2 hodiny zabere no.

Reagovat
tomasinho

Tak to jde, jsem se lekl, že třeba 4-5

Reagovat
Chazy

V MLB to jsou 4+ no

Reagovat
miky10

Řek sem pár.

Reagovat
tomasinho

A pár jsou vždycky 2

Reagovat
miky10

Reagovat
Miguel19

Já taky, pokud je místo..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

a vadí že tomu nerozumím? asi ne, když to u PL fanty nikdy nevadilo co?

Reagovat
miky10

Jakože vubec? Nevim no, uvidíme.

Reagovat
Erdovec

no, jakože vůbec asi nebudu zabírat místo perspektivnějším hráčům

Reagovat
miky10

Záleží, jestli náký takový vubec budou. Jako jestli to chceš začít aspoň trochu sledovat, tak nevidim problém.

Reagovat
smazaný uživatel

prosim ta...nastudujes si to a ides

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí.

Reagovat
nani92

akurát som sa tam dnes pozeral,šiel by som

Reagovat
Sali5

Určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Do toho bych šel a ještě minimálně o jednom vím.

Reagovat
miky10

Povídej.

Reagovat
smazaný uživatel

Hned podemnou už píše.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně!

Reagovat
fantomas

Reagovat
Kluivert9

100%

Reagovat
Miguel19

Tak 25 minut byla hrůza, pak se to zlepšilo, přišly šance Lampse, Demby, nakonec zasloužené vedení. Líbí se mi Eden, Lamps (ten gól jde minimálně z 50% k němu!!!). Naopak tragický je Bertrand, ten vůbec neví která bije..

Reagovat
miky10

Za co má Lamps těch 50%? Byl během tý akce vubec u míče?

Reagovat
Miguel19

Soubojem před vhazováním, kde místo jasného odkopu obránce jsme získali balon..následně gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke sa dúfam zlepší v 2. polke... Spolieham sa aj na striedania Rafu ktoré pomôžu Stoke

Reagovat
FCSL

Vydra

Reagovat
smazaný uživatel

dostal luxusní přihrávku.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Miguel19

Vyjebanej Sop tvl, všechny kanály mam offline

Reagovat
Arbiter

Begović je drží nad vodou

Reagovat
smazaný uživatel

Walters krásnej vlastenec.

Reagovat
sintha

Nemáte někdo stream na Chelsea?

Reagovat
Miguel19
Reagovat
sintha

Díky.

Reagovat
Miguel19

Tvl ten Bertrand je fakt vedle....ale total.

Reagovat
tomasinho

Že jsem dával tu pásku tomu Fellainimu

Reagovat
Erdovec

toto kolo to byl jasný Mata

Reagovat
tomasinho

Toho mám taky. Já ji měl u RvP, ale pak jsem si řekl, že proti svému týmu nepůjdu.

Reagovat
Erdovec

já nevím, jsem asi trošku blbej, ale nejsem si do fanty skoro schopný někoho z MU koupit , takže to u mě nehrozí

Reagovat
tomasinho

Já měl Rafaela, ale potřeboval jsem u wildcard změnit útok a i když má RvP 40% uživatelů, musel jsem po něm jít. Loni jsem měl Valenciu třeba.

Reagovat
Erdovec

já mám v PLcom Suarez - Demba a v aussie Suarez - Demba - Tevez, ale asi se budu muset zbavit Teveze

Reagovat
Erdovec

a teď vůbec nevím co jsem tím myslel a proč jsem to tu psal

Reagovat
kiwwi

v kole kde hra Chelsea 2 zapasy, z toho jeden doma so Saints to dat niekomu inemu ako Matovi je dobra blbost no

Reagovat
tomasinho

Oni hrajou 2 zápasy?

Reagovat
Erdovec

no, prostě jasná volba

Reagovat
kiwwi

Reagovat
miky10

Reagovat
tomasinho

No co, díval jsem se na aktuální kolo. Sestavu jsem dělal už někdy minulý týden, tak mě nenpadlo, že ty buzny hrajou dohrávku. Myslel jsem, že mají hned za týden odvetu LC.

Reagovat
kiwwi

a kde sa prosim ta pozeras na to aktualne kolo...ved pod zostavou vo fante mas aktualne kolo

Reagovat
tomasinho

Tak jsem se asi přehlídl no proboha nebo to tam minulý týden nebylo. Tragédie

Reagovat
Zaschrona

Ono to treba jeste prijde..

Reagovat
tomasinho

Jedině až přijde Apoštol

Reagovat
Zaschrona

Uz aby tam nabehl..

Reagovat
Arbiter

Luiz je stejně úžasný

Reagovat
smazaný uživatel

According to reports in Spain, Iago Aspas of Celta De Vigo will sign for Chelsea today. Kdo to je?

Reagovat
miky10

Reagovat
minoLFC

Rafova posila

Reagovat
pajamu

Everton už by mohl dát fíka.

Reagovat
miky10

Pěkně holčina na čáře.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
racet

s prehledem

Reagovat
Sali5

Ale ta ztráta ve středu hřiště.. jsem jenom čekal, kdy to přijde

Reagovat
Arbiter

To si děláš prdel, ne?

Reagovat
Arbiter

ufff

Reagovat
smazaný uživatel

Uff

Reagovat
Miguel19

Proč nevystřelíš omg

Reagovat
niflheim

Na Carrow road kvalitní nuda

Reagovat
herbage

Bobíšíková

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Co řekla? Už jsem to přepnul

Reagovat
herbage

jednak po absolutním propadáku projevila nulovou sebereflexi, přičetla to tomu, že byla 3 týdny vyřazená z kandidaturu, že český národ si vyjádřil přání vybrat mezi eurofederalistou a eurohujerem a že je třeba povolat do zbraně Václava Klause, což nikdo neví, jak to myslela

Reagovat
C0br

To je taková kráva. Jsem fakt rád, že ji nakonec porazil i Sobotka

Reagovat
smazaný uživatel

To je blbka.

Reagovat
Chazy

Bože to je píča

Reagovat
herbage

tohle už nic nepřekoná, vítěz dne je jasný

Reagovat
Chazy

Áno

Reagovat
smazaný uživatel

Co řekla?

Reagovat
miky10

Walters

Reagovat
miky10

No, tohle by ale mohli dát Lampárdíčkovi.

Reagovat
Miguel19

Další

Reagovat
C0br

Walters

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Tomekcz

Walters to je kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
wild

Walters

Reagovat
niflheim

A teď se přiznejte...kdo máte Walterse ve fantě?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Walters v létě do Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

eště jeden by mohl

Reagovat
Arbiter

jaký je rekord ve vlastních gólech v jednom zápase?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten má vsazeno .

Reagovat
minoLFC

ide na hatrick

Reagovat
Miguel19

Lamps

Reagovat
Arbiter

pecka

Reagovat
miky10

♥ LAMPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARD ♥

Reagovat
Tomekcz

prej penalta cukotka

Reagovat
miky10

Zoufalost, fakt už.

Reagovat
smazaný uživatel

tvoje mama je cukotka

Reagovat
smazaný uživatel

Bože já toho Lamparda miluju.

Reagovat
Miguel19

S přehledem sobě vlastním

Reagovat
Miguel19

Ale ten pas na Matu? Fotbalové srdce zaplesalo..

Reagovat
C0br

Měl kopat Walters, ale dobrá od Franka. To se MU hodí

Reagovat
Arbiter

Lampssss!!!!!!!

Reagovat
miky10

Ještě Demba přidat.

Reagovat
Arbiter

rozhodčí chtějí, aby Lamps ten rekord překonal

Reagovat
Trand

Nottingham. Aspoň bude mít kiwwi radost, že Wootton dal góla.

Reagovat
kiwwi

jeeeeeeeeej

Reagovat
REPLIKATOR

Walters > Torres

Reagovat
Arbiter

3 - Jon Walters is 3/1 to score more goals for Chelsea than Fernando Torres this season. Oggy.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Begovič!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

on spadl jen kvuli te ruce na rameni?

Reagovat
Miguel19

Omg Lamps

Reagovat
REPLIKATOR

Lampard měl nechat kopat Walterse

Reagovat
Arbiter

kuraaaaaaa, chtělo to ze hry

Reagovat
kiwwi

Reading absolutne neschopny...pojdu z PL dopice jak jarny sneh

Reagovat
Miguel19

VYSMAHNI BENITÉZ!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nedá tam Marina, dá tam torrese

Reagovat
tomasinho

A Royals jsou v prdeli

Reagovat
Arbiter

Opta

3 - The other three players to score 2 OG's in a single Premier League game are Michael Proctor, Jamie Carragher and Gary Breen. Confused.

Reagovat
Erdovec

Carra

Reagovat
Miguel19

Lukaku 2 fíky

Reagovat
Arbiter

Reagovat
icka

Jeste trefil brevno a tyc

Reagovat
smazaný uživatel

Lamps má kolik? 195?

Reagovat
Kovi81

Hazard

Reagovat
Arbiter

HAZAAAAARD

Reagovat
racet

Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Píči, hlavně že sem Hazardovi stejně nedal pásku a nechal jí Suárezovi.

Reagovat
fantomas

Pilks

Reagovat
Arbiter

Mata asistence

Reagovat
Honza Matoušek

Hlavně že jsem tam nechal místo Hazarda, Balea!

Reagovat
Kluivert9

Hraje ještě v týdnu... seš blázen

Reagovat
Side

Byla tam teč?

Reagovat
Arbiter

možná jemná, ale bezvýznamná podle mě...

Reagovat
Side

jj, z prvního záběru to vypadalo ja kdyby to Shawcross trochu nadzvedl. Ale bylo to čistý

Reagovat
Erdovec

Wigannnn

Reagovat
miky10

Kurva, zrovna mi vypad stream, gól sem neviděl. Hazardek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

ani tomu sám nevěří

Reagovat
Miguel19

EDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN

Reagovat
Miguel19

Vidíš tvl, stačí vystřelit

Reagovat
smazaný uživatel

podme Swans, dajte gola

Reagovat
Chazy

Disantička

Reagovat
miky10

Reagovat
Arbiter

Střídej tlusťochu

Reagovat
tomasinho

Totálně vyjebané kolo výsledkově. To značí jediné, zítra přijde zvrat a dvě výhry hostí

Reagovat
Miguel19

Torres, už to kurví

Reagovat
miky10

Všechno na Lamparda, penaltičku získat, cokoliv!

Reagovat
Arbiter

klidně nasimulovaná, vymyšlená, jakákoliv

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

JT

Reagovat
Zaschrona

To je strasny beton od te Swansea...

Reagovat
Erdovec

ještě by se mohl Michu urvat jak na Emirates

Reagovat
Zaschrona

no prave..

Reagovat
Arbiter

Di Santo

Reagovat
miky10

Pěkný střídání, JT na stopera, Luiz do zálohy a Lampardek dopředu.

Reagovat
miky10

Ale teda pásečku moh nechat tý druhý legendičce.

Reagovat
Arbiter

však on mu říkal, ať si ji nechá, gestikuloval docela jasně.

Reagovat
miky10

Nojo, Lampardek je holt bůh no.

Reagovat
Arbiter

však aj Terry, že mu to nechat chtěl

Reagovat
miky10

Legendičky no, každej může závidět!

Reagovat
Arbiter

Reagovat
madridcan

1000 pre kapitana Matu

Reagovat
Talker

Taky pěkná

Reagovat
Erdovec

Reagovat
Mihi

Reagovat
Talker

1000. pro Dembičku

Reagovat
Talker

1000. pro Dembičku

Reagovat
Arbiter

Lamps Terry

Reagovat
Miguel19

Torres...to je fakt k smíchu

Reagovat
madridcan

Pozeram, ze moj super v H2H ma vo fante Fellainiho, Dembu, Matu a inych dobrych hracov a on jebne pasku Dyerovi. To je debil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Každopádně BENITEZ OUT

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik má ten Lamps teď golů? 196 nebo 5?

Reagovat
madridcan

skor 196, lebo 5 ma Torres.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
Arbiter

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

On tam jebne Ferreiru kurvaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Vellios na place

Reagovat
tomasinho

Tak ať přihraje květákovi.

Reagovat
tomasinho

Ale ne, nesmíte tam utéct, jebat fantu.

Reagovat
Zaschrona

Presne tak, fanta je nepodstatna..

Reagovat
niflheim

Hodně blbý den pro moji fantu...že já debil tu wildcard hrál

Reagovat
madridcan

Na co je dobra ta Wild Card?

Reagovat
niflheim

Libovolný počet transferů bez penalizace.

Reagovat
Erdovec

můžeš udělat kolik střídaní chceš bez nějakého postihu

Reagovat
Kluivert9

můžeš udělat změn kolik chceš

Reagovat
hefy

Boyce.

Reagovat
tomasinho

Kebe, fanta tah Ještzě jeden Jimmy

Reagovat
miky10

Dyť jo, na co Aké, na co Oscar, na co Piazon (je vubec na lávce?), na co Marin... FERREIRA

Reagovat
Arbiter

však jsou mladí a budou mít spoustu času si zahrát... by Benítez

Reagovat
Talker

Tak on si kopl pod každým koučem párkrát... Tohle není nějakej velkej bod, proč mě Benitez sere

Reagovat
hefy

Uhhh, Di Santo nám mohl vyhrát zápas.

Reagovat
Arbiter

7 - Frank Lampard has scored seven goals in his last eight Premier League starts for Chelsea. Hero. Legenda

Reagovat
miky10

7 and a half!

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Honza Matoušek

Reading

Reagovat
tomasinho

ROYALS!!!!!! A poserte se hateři, oni tu ligu prostě udrží

Reagovat
smazaný uživatel

REaaaaaaaaading

Reagovat
miky10

Ten Torres je fakt jinde.

Reagovat
fantomas

Royaaaaaals!

Reagovat
tomasinho

YEEEES!!!!!!!

Reagovat
Zaschrona

Wow, Royals!

Reagovat
miky10

ROYAAAAAAAAAAAAALS

Reagovat
tomasinho

In your face kiwwi ROYALS!

Reagovat
miky10

Stejně spadnou, pokud pořádně neposílej.

Reagovat
tomasinho

Nespadnou

Reagovat
smazaný uživatel

Reading, to musela být jízda.

Reagovat
Chazy

Royals

Reagovat
Arbiter

pecka?

Reagovat
madridcan

POGREBNYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
miky10

Walteeeeeeeeeeeeeeers!

Reagovat
kiwwi

kiwwi

12.01.2013 17:28

Reading absolutne neschopny...pojdu z PL dopice jak jarny sneh

Reagovat
kiwwi

ale ta druha cast plati stale

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Walters

Reagovat
smazaný uživatel

Walters má den.

Reagovat
Erdovec

proč se nedívám na Royals

Reagovat
Arbiter

Petr vytlačil očima, opět

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Readiiiiiiiiiiiiiiiiiiing

Reagovat
fantomas

Achjo, zamrdaná sobota zase jednou. Uplně zbytečná ztráta Kanárků.

Reagovat
Miguel19

WALTERS

Reagovat
icka

Vydra dnes 2 goly

Reagovat
smazaný uživatel

Walters je dnes nejplatnější hráč Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Royals

Reagovat
racet

Nevite nekdo,jestli Walters je hlavni exekutor penalt ve Stoke?

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea fans sing: "Johnny Walters - he scores when he wants."

Reagovat
smazaný uživatel

such a creative fans

Reagovat
miky10

Nádhera, podle očekávání tři body, teď hurá nechat vyhrát Soton!

Reagovat
miky10

A pro mě nádherná sobota, supr výsledky.

Reagovat
madridcan

Mata 24 bodov

Reagovat
tomasinho

Kde to vzal?

Reagovat
miky10

Assist Hazardovi, penalta na něj, páska.

Reagovat
tomasinho

Aha

Reagovat
kiwwi

3 asistencie a ciste konto

Reagovat
Arbiter

to byl vlastně jeho centr, ze kterého dal Walters vlastňáka

Reagovat
Erdovec

zatím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

vyborne...QPR, Reading a Lambertova AV na zostupovych miestach...

Reagovat
tomasinho

Výborně to bude, až tam místo Readingu bude Sunderland třeba.

Reagovat
tomasinho

Kebe byl teprve luxusní fantatah

Reagovat
afc

Vyborne Swansea

Reagovat
Honza Matoušek

Kdo má Walterse ve fantě?

Reagovat
Zaschrona

Skoda, dalsi jasna ztrata 2 bodu..

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodca vám neuškodil?

Reagovat
C0br

Tenhle víkend se všechno soustředí na vás

Reagovat
Zaschrona

Rozhodci piskal celkem solidne, spis me momentalne mnohem vic trapi problem, jestli Jelavic vubec vi, co to je ofsajd..

Reagovat
EL Gringo

Reading

Reagovat
smazaný uživatel

Vydra dalsie dva

Reagovat
smazaný uživatel

mozno keby walters kopal tu penaltu proti begovicovi...

Reagovat
hefy

Ty krávo, Maynoooor.

Reagovat
niflheim

Walters

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím, nevíte někdo o nějakém místě s digisport kde se slízají fanoušci Arsenalu v Brně ?

Reagovat
smazaný uživatel

Breaking News: Chelsea bid £50m for Jonathan Walters

Reagovat
madridcan

Co je na tom vtipne? Aj ked taka mala ciastka je pri Chelsea fakt vtipna

Reagovat
smazaný uživatel

Ty dneska perlíš.

Reagovat
madridcan

Vsak mna ten smiech prejde ked dneska zacne hrat Real s Carvalhom a Albiolom na stoperovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

tak to už je celkem jedno ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Za bod můžem být nakonec rádi. Maynor s Boycem parádní. Di Santo by měl zlepšit koncovku, ale to se ví dlouho.

Reagovat
sejber

Co su vsetci taky vyjaseny z toho Readingu ktory aj tak spadne a nad vytazstvom Sotonu sa nepozastavy nikto

Reagovat
smazaný uživatel

Soton hral ale dneska tragicky a dal gol s vymyslenej penalty

Reagovat
sejber

v boji o zachranu je uplne jedno ako sa k bodom dopracujes. Celkovo ma ich futbal bavi viac ako haluzacky hura styl Readingu

Reagovat
madridcan

Aha moj super v H2H sa vola Red Liverpool...tak to sa necudujem, ze nevie narabat so zostavou no

Reagovat
Chazy

3x 0:0, to je v PL rarita

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Chazy

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
sejber

Reagovat
madridcan

chlapcom z toho explodovali hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Reagovat
niflheim

Reagovat
Chazy

Lol livesport.cz... napíšou, že Terriers srovnali na 1-1 a pět minut po zápase to opraví na 0-2.

Reagovat
Erdovec

sázkaři s plichtou musí mít radost a ještě větší musí mít ti co měli 2 a už roztrhali tiket

Reagovat
miky10

BREAKING NEWS: ESPN reporters Tempest and Russ Wiseman says, "Falcao and Fellani on their way to Chelsea."

Reagovat
Chazy

To by byly parádní posily..

Reagovat
miky10

Nepochybuju, žes každýho z nich vidět hrát tak minimálně jednou.

Reagovat
Chazy

Fellainiho asi víckrát jak ty

Reagovat
miky10

Reagovat
Chazy

Se nesměj, musel jsem ho vidět aspoň 40x

Reagovat
miky10

Hm.

Reagovat
Chazy

A Falcaa jsem kupoval už na FM 2007, takže na něj mám ucelenej názor

Reagovat
smazaný uživatel

Já si taky vždycky kupoval Torrese...

Reagovat
Chazy

Já Aguera, to je dlouhodoobě můj nejoblíbenější FM hráč...

Reagovat
tomasinho

I v LFC?

Reagovat
fajdax

Reagovat
Trand

Jestli přijde Falcao, tak jste suverénně největší doplň si co chceš ve městě.

Reagovat
miky10

Reagovat
Trand

No jako mám ho fakt rád. A nechci, aby byl u vás.

Reagovat
miky10

Já to chápu no, ale stejně přemejšlim, co by sme byli největší ve městě? Favorit? To sme už teď.

Reagovat
Trand

Nerad mluvím sprostě.. Třeba krasavci, no.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou už teď.

Reagovat
Trand

To je sice pravda, ale teď by se ještě víc osamostatnili na čele.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci květáka místo Lampse.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ten slovák si s tím komentem kde je označuje jako russian brothers dělá prdel ne?

Reagovat
smazaný uživatel

to je asi nejake decko... ako ja mam rusov tiez rad, ale bratmi by som ich nikdy nenazval...

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
EL Gringo

najlepsi hrac na svete proste

Reagovat
smazaný uživatel

je Backstrom

Reagovat
smazaný uživatel

je Kessel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

je Hoosa

Reagovat
miky10

Nebudu vám sem cpát svýho Kanera, každopádně z těch jmenovanejch je tomu určitě nejblíž ten Dacjuk.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

prokážu hokejový přehled a řeknu vám, že jasný nejlepší hokejista je Jarda Jágr

Reagovat
smazaný uživatel

To beru.

Reagovat
miky10

Beru tě.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

je Giroux

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mihi

Úplne som prestal sledovať hokej. Kto je vlastne teraz najlepší hráč na svete?

Reagovat
smazaný uživatel

Objektivně bych řek Malkin s Girouxem.

Reagovat
Mihi

Crosby už nehrá?

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje, ale tyhle 2 jsou teď předním, ale jestli nebude mít další otřesy mozku tak půjde před tyhle dva a bude on ten nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
miky10

Hrá, zas může bejt a dost možná bude nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Pre mna jednoznacne Dacjuk... nikto nevie s hokejkou a pukom take veci ako on. ked sa ruska hokejova skola zmiesa s tymovou hrou, odstrani sa zakernost a nafukanost, vznikne hokejista ako on. najlepsi na svete. vsetci Malkinovia, Ovechkinovia a Crosbyovia sa mozu ist zahrabat

Reagovat
vodka

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

objektivne Malkin...s troskou zaujatosti Ovechkin

Reagovat
miky10

Na Ovečkina už to musí bejt pořádná dávka zaujatosti. Malkin, Giroux, Jágr.

Reagovat
Mihi

Tak Jágr už asi nie že?

Reagovat
Erdovec

radši nemluv, když tomu nerozumíš

Reagovat
miky10

Jágr vždycky!

Reagovat
Trand

Parise a Brodeur, naprosto objektivně.

Reagovat
miky10

Tyjo, komu fandíš?

Reagovat
Trand

Hádej. On Parise odešel od Devils, žejo? Ale jinak dost přeju i Buffalu.

Reagovat
miky10

Vtip. Odešel no, domů do Minny. Buffalo rád nemám.

Reagovat
Trand

Já vim. Ale Židlický zůstává, ne?

Reagovat
Mihi

Ja som fandil Calgary, lebo tam bol Iginla a Kiprusoff, moji obľúbenci.

Reagovat
tomasinho

Já kdyžtak byl Theo Fleury

Reagovat
Kovi81

Nemas rad Oveckina kvuli zakernostem, ale fandils Fleurymu

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Kovi81

Konecne nekde kdo fandi Buffalu

Reagovat
Godwinson

Za prvního

Reagovat
smazaný uživatel

pre mna je Parise strasne prehypovany

Reagovat
C0br

Kvůli Martinovi jsem začal fandit Devils... moje první kartička

Reagovat
smazaný uživatel

.moja trojka je Malkin, Backstrom, Ovechkin

Reagovat
miky10

Pro mě místo toho Jágra Crosby, není o čem.

Reagovat
smazaný uživatel

moja klavesnica nevie pisat to meno

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Malkin, Giroux, Dacjuk

kazdopadne na tom Malkinovi sa asi zhodneme vsetci

Reagovat
Kovi81

Asi Malkin, uvidime, jak se ukaze Crosby, jemu dost verim. A aby se tady nemluvilo jen o utocnicich, tak prihodim Lundqvista a za obrance Shea Webera.

Reagovat
smazaný uživatel

inak, Sykora ma vraj ponuku od Washingtonu..to si McPhee robi srandu, nechcem ho tam

Reagovat
fantomas

No, chytat ten golman pořádně.. ale ne, je to génius samozřejmě.

Reagovat
vladis271

Je to rivalita kde myšlienka na prehru je natoľko mučivá, že po v흻azstve sa Vám najskôr uľaví a až potom nasledujú oslavy.

Reagovat
nani92

ked fandíš United, tak myšlienka na prehru ani neexistuje

Reagovat
miky10

1200. pro NHL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a Stanley Cup pre Red Wings

Reagovat
miky10

To fakt né.

Reagovat
Erdovec

komu mám fandit, aby to bylo in?

Reagovat
miky10

Dallasu asi teď.

Reagovat
Erdovec

tyjo, tam hraje Jarda, no jo Dallas, to je prostě moje srdcovka

Reagovat
smazaný uživatel

pens

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přidej se k nám s tomasinhem a fandi Pens. Nejzajímavější a nejúžasnější tým NHL, hned si tě získaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo ne, fandi Canes, abys mi mohl vyprávět o tom, jak hraje Jordan Staal.

Reagovat
smazaný uživatel

Pens

Flyers

Reagovat
smazaný uživatel

SENATORS ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

*Capitals

Reagovat
Ligter

*Sharks

Reagovat
nani92

*Avalanche

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
EL Gringo

* Senators alebo Penguins

Reagovat
smazaný uživatel

to je dvojka ty vole

Reagovat
Mihi

*Flames

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

*Flyers

Reagovat
Godwinson

Reagovat
EL Gringo

ked sme uz pri NHL ,, aký je vas najnesympatickejsi team?

Reagovat
miky10

Sharks, Caps, Nucks.

Reagovat
Ligter

Reagovat
vodka

ale washington jenom kvůli ovečkinovi, jinak jsou mi volní. Nemám rád eště dallas, ale jágrovi přát budu.

Reagovat
vodka

ani NJD nemám rád.

Reagovat
smazaný uživatel

cim ti vadi Ovechkin?

Reagovat
vodka

typický rus, sobecký, vzteklý, z času na čas zákeřný.

Reagovat
wild

zakerny velmi casto

Reagovat
smazaný uživatel

to vobec nie

Reagovat
Kovi81

Praveze on uplne az tak typicky Rus vubec neni, minimalne, co se nasazeni do zapasu tyce. Do kazdeho zapasu de naplno, dost to bylo za repre videt treba na ZOH, kdy proti Slovakum jel vsecky najezdy, protoze podle trenera se akorat Oveckin snazil. Bych ho prirovnal ke Cristianovi Ronaldovi, je to maximalni profesional.

Reagovat
smazaný uživatel

Pens, Flyers, Bruins

Reagovat
smazaný uživatel

Flyers, Capitals, Nucks, Blues, Kings a trochu i současní Rangers.

Reagovat
EL Gringo

okrem Kings a Rangers

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jižní plus Boston.

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Marla

Reagovat
smazaný uživatel

pens, capitals, rangers.

pens som mal hrozne rad... ale Crosby

Reagovat
smazaný uživatel

o a este devils samozrejme

Reagovat
nani92

Islanders,Edmonton,Toronto,Columbus..ani nie že nesympatickí,ale ničím zaujímaví a hru majú stále biednu

Reagovat
tomasinho

Ducks, Pens, Avalanche.

Reagovat
miky10

Reagovat
tomasinho

Reagovat
miky10

EL Gringo12.01.2013 18:50

ked sme uz pri NHL ,, aký je vas najnesympatickejsi team?

Reagovat
tomasinho

Aha, blbě čtu

Reagovat
tomasinho

Fuck

Takže Flyers, Flyers, ještě jednou Flyers...velká mezera..Devils, Rangers, Caps.

Reagovat
smazaný uživatel

co s tym Caps vsetci mate

Reagovat
tomasinho

Ovečkina nesnáším snad od prvního momentu, co jsem ho viděl na dvacítkách tehdy Celkově on + Semin, overrated Green. Akorát Backstrom to vyvažuje jakž takž. Ale na Flyers nemá nic.

Reagovat
smazaný uživatel

overrated Green

Reagovat
tomasinho

Jo Jednu dobu byl hrozně přeceňovaný, přitom vyloženě dozadu nebyl v ničem špička, skvělý do přesilovek, ale nic extra jinak. Taky o tom svědčí fakt, že ho nevzali na OH domácí.

Reagovat
smazaný uživatel

bol precenovany, ale ne hrozne..on bol vzdy ofenzivny obranca a v tom je skvely, ale zapracoval uz aj na defenzive a momentalne je komplexny obranca

Reagovat
tomasinho

Ale není top.

Reagovat
smazaný uživatel

lebo bol dlho zraneny, ak sa mu prestnu zranenia vyhybat, tak bude top, tym som si isty

Reagovat
tomasinho

Já si teda tak jistý nejsem, by musel tu obranu ještě zlepšit.

Reagovat
smazaný uživatel

mas velmi dobry vkus na tymi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, tak.. Flyers!

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, psal si o neoblíbeném týmu, to pak máš špatný názor.

LET'S GO FLYERS!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně LEAFS. Sympatie jsem měl vždycky taky s Bruins, Devils a Blackhawks. A pak přeju kladeňákům v klubech.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva. Jsem jak tomasinho.

Reagovat
tomasinho

Vítej

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak nikdy jsem neměl rád Sharks a Wilds. Nebudu mít nikdy vyloženě rád ani Canes.

Reagovat
Kovi81

Carolina nam vzala Stanley Cup, kdyz sme ho meli vyhrat my. Hrozne dlouho v Buffalu zas nebude tak silne muzstvo

Reagovat
smazaný uživatel

A zapoměl jsem na blue jackets a jets. Ty mi jsou sympatický.

Reagovat
Kovi81

Flyers momentalne. Za Cartera a Richardse sem jim uz celkem prichazel na chut, to jak s nima zametli a vzali Bryzgalova, to byl fakt for. No a jeste, jak jim vsichni Cesi zacali fandit, ja kvuli tomu nesnasel Pens, Rangers i Washington. Ted se to prenese na Dallas

Reagovat
smazaný uživatel

U mě se to takhle přeneslo ještě víc na Flyers právě.

Reagovat
Kovi81

No, jestli si je mel rad uz pred Jagrem, tak v pohode, tohle beru. Ale ta poza, kdy pomalu polovina republiky zacala "fandit" Phile, ta me totalne srala.

Reagovat
smazaný uživatel

Však já právě fandim Pens a po tý český šaškárně kolem Flyers je nemám rád ještě víc.

Reagovat
Kovi81

Jo takhle

Reagovat
smazaný uživatel

Pens,,Leafs,Ducks,

Reagovat
smazaný uživatel

Pens, Caps, Rangers

Reagovat
smazaný uživatel

Canucks samozřejmě suverénně nejsympatičtější.

Reagovat
smazaný uživatel

Washington Capitals to sign forward Eric Fehr to one-year contract....jednu sezonu sa mu vazne darilo u Caps, ale na to, ze maju 6 milionov volnych to proste je smiesne

Reagovat
wild

Red Wings Rangers .. potom FLyers a Stars kvolu Jagrovi

Reagovat
r.mrazik

Pro zitrejsi vitezstvi domacich tymu,aneb konecne zacina 22 kolo

Reagovat
vodka

Reagovat
kiwwi

Reagovat
miky10

Přihlásilo se zatim celkem 14 lidí... Jedna liga je max pro 12, takže to musíme nák pořešit, buď 2 vyhodit, nebo 10 sehnat a vytvořit druhou ligu.

Reagovat
Godwinson

Na co?

Reagovat
miky10

NHL Fantasy.

Reagovat
wild

mohol by som sa aj ja zapojit?

Reagovat
miky10

Ale jo, napíšu si tě. Musíme to pak nák vymyslet, asi vyhodit nounejmy.

Reagovat
wild

ak sa bude dat rad sa pridam len neviem ze kde

Reagovat
miky10
Reagovat
wild

mozes mi trochu vysvetlit ako to funguje? NHL fantasy som este nehral

Reagovat
smazaný uživatel

Na zaciatku fantasy league si v drafte zostavis tim.

Potom, ked zacne normalna liga , tak tvoji hraci hraju ako keby za teba. v rosteri mas standardne 12 aktivnych hracov (2C + 2RW + 2LW + 4D + 2G) a 4 benched hraci (rezerva). Standardne sa hodnoti 10 kategorii - 6 ofenzivnych (Goals, Assists, Powerplaypoints, PIMs, Shots, +-), 4 brankarske (Svp, GAA, Wins, Shutouts). Vzdy ked tvoji hraci hraju, tak sa tieto kategorie spocitavaju, a zavisi od nich uspesnost tvojho timu.

Sposob sutazenia zavisi od typu ligy. V head to head hraju kazdy tyzden 2 hraci proti sebe, a sutazia v jednotlivych kategoriach. Vitazstva a prehry v jednotlivych kategoriach sa tyzden po tyzdni spocitavaju, a poddla nich sa urcuje poradie. Na konci sezony sa potom hra playoff.

Reagovat
wild

vdaka sposob vyberania hracov je podobny ako v PL fante?

Reagovat
miky10

Nene, vybírá se právě pomocí toho draftu, aby nemoh mít každej stejný (ty nejlepší) hráče. Sou dva druhy draftů - had a aukce. Had funguje uplně stejně, jako například skutečnej draft NHL, prostě kdo je na řadě, vybírá hráče, kterýho předtím ještě nikdo nevybral. Aukce je trochu komplikovanější, ale i zábavnější, máš určitej rozpočet a stylem klasický aukce se hráči navzájem přehazujou, kdo dá nejvíc, získává hokejistu, kterýho si pak už zase nemůže vzít nikdo jinej.

Reagovat
tomasinho

Ty vole, už vidím, jak dám všechen rozpočet na Getzlafa

Reagovat
miky10

Je to riziko no, může se stát, že někdo obětuje sílu zbytku týmu za Crosbyho, ten si v prvnim zápase přivodí otřes mozku a je to v hajzlu.

Reagovat
tomasinho

Jojo

Reagovat
smazaný uživatel

ja na Ovechkina

Reagovat
Godwinson

To vypadá zajímavě.

Reagovat
miky10

Přidáš se?

Reagovat
Godwinson

Asi ne, na to nemám čas, byť by mě to lákalo ... už jen kvůli tomu, že jsem chtěl začít NHL trochu více sledovat.

Reagovat
miky10

Na co nemáš čas? Draft zabere tak ty dvě hodiny přibližně, pak už stačí denně tomu věnovat tak minutu.

Reagovat
Godwinson

Tak chtěl bych to sledovat, že .. na to nemám čas. Musel bych přečíst pravidla, co a jak atd. (což je nejen o čase, ale o lenosti, souhlasím) a pak bych se musel dovzdělat, koho si vůbec beru

Reagovat
miky10

Tak...nutit tě nebudu no, jak uznáš za vhodný, každopádně kdybys chtěl, seš vítán.

Reagovat
Godwinson

Kdy to plánujete rozjet?

Reagovat
miky10

Během zítřka to uzavřu, ten draft pak záleží na tom, jak kdo bude moct.

Reagovat
Godwinson

To je na honem :) Dnes musím něco dodělat, zítra cestuji ... uvidíme

Reagovat
miky10

Je, ale tak ono už není moc času, ani ne týden do začátku ligy. Kdyžtak dej nák co nejdřív vědět ještě.

Reagovat
Godwinson

Zítra bych dal vědět. Já bych pak vzal při rozhodování do úvahy i styl jakým se to bude vybírat. Aukce vypadá sice výborně, ale mám takový dojem, že své oblíbené hráče s větší pravděpodobností získám při hadovi * bych

Reagovat
miky10

To nevím, tohle bych nijak jednoznačně neviděl. Při tý aukce si ty svý oblíbence můžeš přeplatit (Chelsea style, to známe přece) a tím tak tu pravděpodobnost jejich zisku zvýšit...

Reagovat
Godwinson

Jenže spotřebuješ velkou část rozpočtu, když strop je někde na 90% celkového :) A pak kvalita kádru utrpí. Na druhou stranu, je to taková lepší varianta, protože koho opravdu chceš, toho získáš a není to o štěstí, to je pravda.

Reagovat
miky10

Tak musíš u toho samozřejmě přemejšlet, kdo ti za to stojí a kdo ne, nemůžeš za každýho oblíbence (bůhví, kolik jich máš) vysolit půlku rozpočtu.

Reagovat
Godwinson

Tolik jich není. Ok, počítej se mnou ...

Reagovat
miky10

Reagovat
Godwinson

A ještě, kdo všechno hraje? To budou tedy dvě soutěže?

Reagovat
miky10

Na dvě nás je zatím málo, uvidíme do zítřka, potřebovali bysme ještě 8 lidí. Spíš to vypadá, že se bude škrtat.

Miky, Vader, Fantomas, Dest, Mike, Tomasinho, Palike, Wild, Muhamadalli, Erdovec, Kovi, Nani, Sali, Miguel, Kluivert a ty, to je seznam přihlášenejch.

Reagovat
smazaný uživatel

no, je to naslapane

Reagovat
Miguel19

Nemám šanci..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Hm, to je blbý.

Reagovat
smazaný uživatel

UNení, join US and together we will rule the galaxy as father and sons

Reagovat
smazaný uživatel

Ale notaaaak.

Reagovat
smazaný uživatel

To budeš stíhat, já o NHL i píšu a beru to, takže chill

Reagovat
miky10

Kaam?

Reagovat
smazaný uživatel

na nhlportal, ale nechci, aby to vypadalo jako reklama

Reagovat
miky10

Hustý, to tě asi ještě vykopnu, seš asi až moc velkej odborník.

Reagovat
smazaný uživatel

On jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal čočku ve finále konference včera v nhl 13, hovno odborník.

Reagovat
smazaný uživatel

Na rozdíl od tebe, já jsem ten SC vyhrál o sezonu dřív a to prostě už nikdy nepřekonáš

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem Tadyten co reagoval na tebe si myslí, že je odborník, když teď ve 3. sezoně v NHL 13 poprvé vyhrál Stanley Cup

Reagovat
miky10

Je dobře, že tam hned v první sezoně budem mít dva kladenský rivaly.

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobrý, my se nesnášíme jen v momentě, kdy hrajem proti sobě

Reagovat
smazaný uživatel

tak už to rozjeď

Reagovat
miky10

Stejně ten draft nebude dneska žejo, musíme se nák domluvit, aby tu na něj byli všichni, každá absence to pak docela dost kazí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme tu všichni?

Reagovat
smazaný uživatel

Já každou chvíli odcházím.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikam nejdeš!

Reagovat
smazaný uživatel

Oh come on, dyť je sobota a tu chemii si opravim!!! Stejně pololetí nic neřeší.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikam. Zalez.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvado!!!

Reagovat
smazaný uživatel

nedela vecer je idealny cas ne?

Reagovat
miky10

Nevím no, máme tam NFL!

Reagovat
Erdovec

jak pro koho

Reagovat
Miguel19

Kurde...já chci taky

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Hlásím se!

Reagovat
wild

uz som nato prisiel..isiel som klasicky draft

Reagovat
wild

a to si mam teraz vytvorit tym pomocou draftu a potom sa pridat do spolocnej ligy alebo aj draft bude sucastou spolocnej ligy(myslim tej co zakladas ty)

Reagovat
miky10

Draft bude součástí ligy, až se založí a budem tam všichni, nastavím čas a draftovat budem všichni společně.

Reagovat
wild

ok..takze zatial nemam nic robit a pockat na dalsie pokyny?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne draftujte aukci, je to tak 80x zabavnejsi nez cekat ve fronte v hadovi

Reagovat
miky10

No já vím, psal sem, že sem jednoznačně pro ní.

Reagovat
wild

v tom drafte sa teda vobec nevyznam

Reagovat
miky10

Díky.

Reagovat
Miguel19

Už se nějak ví, kdo bude hrát? Jestli jsem se dostal do elity?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim to vypadá, že ne.

Reagovat
miky10

Nechám to otevřený do zítřka, uvidíme, kolik nás bude a podle toho se dohodnem.

Reagovat
Miguel19

Ok

Reagovat
honziss

Kdyby zbylo místo, tak se hlásím. ;)

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo szuoerper, radši tebbe, než Migueala. Ale nejradši Godwího. Ale neboj, toho bysme vyměnili za dalšího nioumejma.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
miky10

Reagovat
Miguel19

Reagovat
honziss

Reagovat
smazaný uživatel

to uz si aj zalozil?

Reagovat
miky10

Ještě ne.

Reagovat
Kluivert9

určitě bych si rád zahrál.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych se hlásil taky jestli je to tedy i pro "nounejmy" :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem noname, ale kdyby bylo místo do druhy ligy tak se hlasim :)

Reagovat
miky10

Jinak teda, pro jakej draft byste byli - aukce, nebo had?

Já osobně hlasuju pro aukci, ale pokud budete chtít hada, je mi to fuk.

Reagovat
smazaný uživatel

http://bit.ly/W0w3LI

Jehehééééééé, povedenej vtípek.

Reagovat
miky10

Čekal sem to no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem pro aukci.

Reagovat
smazaný uživatel

Je u tý akce nějaký omezení abych nevyházel všechno za jednoho? A jsem spíš pro tu aukci teda, u toho hada těžko uděláme nějak spravedlivě aby někdo vybíral první třeba.

Reagovat
miky10

Jedno omezení tam je, ale nijak výrazný. Nejsem si teď jistej těma číslama, ale pro představu...rozpočet máš 200, hráčů musíš nadraftovat 16, takže za jednoho hráče tě to nechá utratit maximálně 185, abys pak měl i na ty ostatní členy kádru, když nejmenší cena je 1.

Jinak to záleží jen na tom, kolik budeš ochotnej za toho hráče dát + samozřejmě kolik ostatní.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je pohoda, jdem na to. Darth nikam nejde, všichni jsou aktivní. Založ to.

Reagovat
smazaný uživatel

to no, tam sa pri had urcuje poradie nejak samo, alebo to si musime rozhodnut my?

Reagovat
miky10

Samo, ale už nevím, podle čeho. Každopádně je to tak, že kdo vybírá jako poslední v prvním kole, naopak ve druhým zase začíná, aby to bylo tak nák spravedlivý.

Reagovat
Erdovec

stejně jako se rozděluje do týmů při fotbálku, prostě zleva doprava, potom zprava doleva

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

To bych byl i pro.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem klidně pro tohle. Bylo by to rychlejší a stejně těch hráčů je hodně že o nějakýho boj moc nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Achjo, děte do hajzlu, vás všechny vyházim, kdo chcete hada.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem pro oboje. Přizpůsobím se.

Reagovat
smazaný uživatel

A seš hroznej fuhrer. Klidni to.

Reagovat
miky10

Reagovat
Miguel19

Had..

Reagovat
miky10

Ok, tak sis podříz větev.

Reagovat
Miguel19

To mi nedělejte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Co ty, nic?

Reagovat
smazaný uživatel

vďaka za pozvanie, ale ja sa v NHL a celkovo v hokeji tak nevyznám a netrúfam si na to.

Reagovat
miky10

Ok, škoda, tak třeba příští rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
Erdovec

nevím jestli jste mě už vyhodili nebo se mám vyjadřovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Já taky ne, ale vyjádři se

Reagovat
miky10

Všichni se vyjádřete.

Reagovat
Erdovec

je mi to jedno, jdu gůglovat a studovat kvalitu hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

aukcia, nech je sranda a Ovehkina i tak nikto nebude chciet, takze mam volny priestor pre neho

Reagovat
wild

ja radsej hada

Reagovat
miky10

Kdy vubec začíná NHL?

Reagovat
smazaný uživatel

19.1.

Reagovat
smazaný uživatel

ale uz sa zacne hrat hej?

Reagovat
smazaný uživatel

Mělo by se začít hrát už 19.

Reagovat
miky10

Díky... takže čas na draft je od zítřka do čtvrtka, pátek předem odmítám a v sobotu už se hraje.

Reagovat
wild

tak ja som bud za nedelu vecer alebo potom az stvrtok..do stredy mam dve skusky

Reagovat
Erdovec

tak očividně jsem ještě ve hře tak řeknu že můžu asi skoro celý týden kromě zítřka a středy, zítra bych teda mohl teoreticky od 10ti zhruba

Reagovat
smazaný uživatel

V sobotu by mali hráči NHL dokončiť ratifikovanie novej kolektívnej zmluvy. V prípade, že so zmluvou budú súhlasiť minimálne dve tretiny z takmer 740 členov NHLPA, hneď v nedeľu sa určí definitívny program základnej časti...kazdopadne, 21. by sa uz urcite malo hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Džegr už dostal klíče od haly na noční tréninky.

pic.twitter.com/NIQi1QPh

Reagovat
smazaný uživatel

The Maple Leafs will begin the season January 19th in Montreal to face the rival Canadiens. The Leafs home opener will be Monday, January 21st against Buffalo.

A jinak bude 19.1. 13 zápasů.

Reagovat
miky10

Hohohoo.

Reagovat
miky10

To se teda NHL omlouvá moc pěkně, nádherný zápasy.

Reagovat
nani92

ak by som sa dostal d otoho výberu,tak tú aukciu skôr

Reagovat
Kluivert9

Had

Reagovat
Kovi81

Je mi to jedno celkem

Reagovat
tomasinho

MNě je to fuk. Pokud jde o draft, tak nejlépe v úterý večer, mám zkoušky všechny dny krom středy.

Reagovat
fantomas

Já naopak jen ve středu, ale tu čert vem, klidně si dám předtim dráftek.

Reagovat
fantomas

Aukce!!!

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Jenom takový dotaz...jak si tam vytvořím tým? To si jako vytvořím účet na tom yahoo.com? To je vše? Vidím tam pak jenom nabídku připojit se do ligy..

Reagovat
smazaný uživatel

registrujes sa a potom pockas na ligu, ktoru vytvori Miky a tam si v drafte urobis muzstvo

Reagovat
miky10

Přesně tak, vytvoříš si účet na yahoo a až bude založená liga, založíš si teprve konkrétní tým v ní.

Reagovat
Miguel19

Díky oběma

Reagovat
honziss

Kdyby vám zbylo místo v té NHL fantasy, tak se hlásím. ;D

Reagovat
miky10

Reagovat
Eric_The_King

Já taky, jestli by to bylo možné

Reagovat
Tomoro

Taky bych se rád přidal

Reagovat
Miguel19

Reagovat
niflheim

Kdo stáhl ten článek...přiznejte se

Reagovat
smazaný uživatel

Come on UNITED! Musíme ukázat Liverpoolu, že časy, kdy si na nás mohli troufat jsou dávno pryč, dnes už bojujeme bohužel jen s ropnými magnáty.. We all follow UNITED!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Wesley Sneijder si dává na čas s rozhodnutím, zda přijme nabídku Galatasaraye, a jeho vyčkávání možná přinese ovoce v podobě atraktivnějšího zájemce. Podle Sunday People za nizozemského záložníka Interu nabídl 8,2 milionů liber Liverpool.

Reagovat
Pigeon

Kuva nějak málo jak dlouho tam má smlouvu?

Reagovat
niflheim

Chtěji se ho zbavit.

Reagovat
smazaný uživatel

ver mi, že interu to vzhľadom na jeho mzdové náklady úplne stačí a radi by ho už nevideli

Reagovat
smazaný uživatel

každopádne ak mu rodgers dá taký plat ako si pýta a použije na to peniaze z platov hráčov, ktorí odišli, tak ma naserie

na čo kupovať 28ročného žoldniera, ktorý je síce top class, ale v lete bude oveľa desiatok dostupnejších, mladších s menšími požiadavkami...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

kolik chce?

Reagovat
tomasinho

Tak v Interu měl 200, já četl něco o 140, to ať si políbí prdel, pod 100 nebo nic.

Reagovat
Erdovec

80 max, jinak ať si jde čutat do Galatasaraye

Reagovat
10

dostupnější, mladší s menšími požadavky nějak nahrazují absenci kvality? rád bych si ty desítky hráčů poslechnul

Reagovat
smazaný uživatel

isco, belhanda, eriksen sú mladí hráči s potenciálom, ktorí určite nebudú pýtať choré peniaze...nehovorím, že každý z nich sa tlačí k nám, ale určite sa nájde mladá perspektívna 10, ktorá bude klubu viac užitočná a nielen na rok, dva...

sneijder je navyše riziko samé o sebe...nehral skoro 4 mesiace, v PL v živote nehral, naskočil by tak po dlhej pauze a navyše do ligy, kde malo problémy viac hráčov sa usadiť...

Reagovat
tomasinho

Tak, tak. Do léta se bez 10 obejdem. Stejně to na Toffees stačit bude i tak.

Reagovat
smazaný uživatel

čo si taký pesimista? dnes výhra, ďalší víkend výhra mufc nad spurs a my nad norwichom a liga majstrov je za dverami...

ale nie, reálny cieľ je asi tiež to miesto pred everton, i keď aj na to sa ešte natrápime

Reagovat
10

ale tyhle hráči by stáli minimálně 2x tolik, navíc ta druhá část platí i pro ně, možná mnohem víc, protože Sneijder je aspoň dostatečně prověřen mezinárodním fotbalem

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jen nechapu, na co perspektivni 10, kdyz uz ji mate. Sneijder na 2-3 roky, nez se Suso vyhraje, ideal..

Reagovat
tomasinho

To by tam Susa musel ale dávat už a nebát se toho. Jako by mu na té pozici přestal věřit.

Reagovat
smazaný uživatel

Spis je zatim moc brzo dat mu tak dulezitou roli

Reagovat
smazaný uživatel

dneska v zaklade jeden z dvojky aaron/rosa tipujem

Reagovat
smazaný uživatel

Ox - Theo - Rosa

snáď.

Reagovat
smazaný uživatel

poldi je istota..ox hral v stredu, prave namiesto neho by tam mohli byt

Reagovat
smazaný uživatel

úplny ideál pre mňa by bol Rosa - Ollie - Theo, ale toho sa nedočkám asi nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

hehe..ale rosa na tom kridle by uz mozno nestihal a nehral tam dlho..ja si myslim ze ak by dnes hral, tak v strede a santi na kridlo

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa má veľký fyzický fond a nemyslím, že sa toho za rok toľko zmenilo, aby teraz nestíhal, keď minulý rok po 80 minútach ešte šprintoval cez polku ihriska a tackloval pred šestnástkou. Na druhú stranu jeho a Theove centre a Giroud by bola smrtiaca kombinácia.

Reagovat
smazaný uživatel

center sajtli a giroud noznicky..akurat ze sa netrafi do lopty

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Szczesny: “I have a lot of respect for players like Paolo Maldini and Paul Scholes, who spent their entire careers with one club. I hope in 14 years we’ll speak about my 2 decades at Arsenal. We haven’t won trophies but I can’t change clubs because of that."

https://pbs.twimg.com/media/BAeqbMDCYAAPwc5.jpg:large

Deň odo dňa mám toho chlapca radšej.

Reagovat
Honza Matoušek

Hajzlové! Proč jste zrušili ten článek?

Reagovat
Miguel19

Nezrušili omg

Reagovat
Honza Matoušek

Je staženej ze sekce omgomg

Reagovat
Miguel19

Tak si ho najdi v PL a nebreč..

Reagovat
C-M@ster

demence

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

posledny hrac city ktory nam dal na emirates gol je damarcus beasly

Reagovat
smazaný uživatel

dneska najvačšie derby na svete a tu sa rieši len NHL

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nič začneme s legendou.

Carragher

“He doesn’t need me asking if I can play in certain games and, listen, Daniel Agger and Martin Skrtel are better than me now. They should be playing. In a one-off game my performances are still good enough to play for Liverpool, but not when it’s three games a week.

“I’ve had my go, the team wasn’t built around me but I was one of the main players. It’s their team now and I help — that’s the way I look at it and I wouldn’t want to cause anyone at the club a problem or finish at the end of the season or the next 18 months with a cloud over me.”

bude mi chýbať

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak nám zešedivěl, chlapec.

Reagovat
sejber

Velmi sa neobavam ze by dnes ty ropny haluzaci ten rekord na ihrishu Arsenalu dokazali zlomit. Ovsem Arsenal by musel podat zodpovedny a dorazny vykon aby si pripocital tri body co nasou domenou rozhodne neni. Typ a tu standardnu nicneriesiacu remizu sa priam nuti

Reagovat
smazaný uživatel

si prebral štafetu po arsinovi?

Reagovat
sejber

Reagovat
smazaný uživatel

ty, ropny, ihrishu, typ + tie myšlienkové pochody, slovenčina... podobnosť by tam bola.

Reagovat
sejber

mozno a mozno tu len hadzem perly sviniam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už 14:30

Reagovat
smazaný uživatel

Ideální

Reagovat
smazaný uživatel

6 hodín ti stačí po prechlastanej na regeneráciu?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo říká že jsem zregenerovanej? Ještě jsem nevylezl z postele, a ještě se mi svět trošku motá, ale projdu se a budu v klidu. Spát už nemůžu.

Reagovat
Trand

Já šel na Silvestra spát v pět a v sedm už jsem se pohyboval po městě a mířil domů.

Reagovat
smazaný uživatel

http://zpravy.idnes.cz/efektivita-kampane-kandidatu-dj1-/domaci.aspx?c=A130112_194325_domaci_jw

Vtipny jak vsichni nadavaji na rozkradeny stat a potom nejvetsimu zlodeji, ktery zcela prokazatelne lze, tech hlasu daji nejvic.

Reagovat
kiwwi

ovce

Reagovat
C-M@ster

Spíš stačí udělat "bububu, Fischer byl v KSČ" a všichni se poserou a dají hlas Kalouskové pravé ruce. To jsou podle mě ovce.

Antikampaň opět zafungovala... víc než si myslíte.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Neuro

to samé teď se Zemanem.. furt se jen omílá že byl v KSČ mladí na toto slyší nejvíc a jdou tvrdě proti komunistům i když se v jejich době ani nenarodili co se týká stránek na fb které dávají ankety tak vede s 80% vždy Kája protože přece "Zeman je komunista vy idioti nevolte ho!"

Reagovat
smazaný uživatel

U Zemana to spíš bude tim, že si spousta lidí uvědomuje, že je to mafián, hulvát, lhář a opilec.

Reagovat
Neuro

Karel je to samé akorát nechlastá a radši bych viděl na hradě někoho z "opozice" než posluhovače který byl vždycky první v podporování těch vejšplechtů co vymysleli Nečas s Kalouskem

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, Nečas s Kalouskem tam jsou od revoluce a Zeman se vlastně o nic nepřičinil...

Reagovat
smazaný uživatel

to si nemyslím, Fischer neuspěl díky jeho vystoupením v debatách před volbami, kde každý rozumně smýšlející člověk musel pochopit, že on tou správnou volbou nebude. Zeman je sice hovado, ale aspoň má nějaký svůj názor, Fischer se snaží hrát na všechny strany a aspoň pro mně je tímhle naprosto neakceptovatelnej

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Daily Mail... to sem nemusíš ani dávat.

Reagovat
smazaný uživatel

1500. pre Girouda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty si asi moja jediná spriaznená duša na tomto fóre.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

No co, jeho si nejde neoblíbit.

Reagovat
smazaný uživatel

cože? Jeho? Jako proč? Tento průměrný útočník?

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Najednou taky všichni chcete bejt spřízněný duše Yunga, co?

Reagovat
niflheim

Vždyť je to sympaťák, fandím mu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dik

Reagovat
smazaný uživatel

Dik

Reagovat
smazaný uživatel

.hraje za Pezinok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Ve fantě je zas doubtful, to je hrozný.

Reagovat
smazaný uživatel

Gary Neville: Suarez is a nasty little player to be up against... but you'd still want him in your team

Liverpool fans sing: ‘We all dream of a team of Carraghers.’ But now they could just as well chant about a team full of players like Suarez, a fighter who will chase down the ball, one of the most skilful players in the Premier League, and a player who this season has had more touches in the opposition’s penalty area than anyone in the top flight.

Reagovat
niflheim

NRC free agent...no tak to jsem zvědavý.

Reagovat
Nikikrew

Super Sunday a ja zajtra skuska, fuck , ale nasich si rozhodne nenecham ujst :). COYG!

Reagovat
smazaný uživatel

coyg?

Reagovat
Trand

Come on you gunners.

Reagovat
Nikikrew

Come On You Gunners

Reagovat
smazaný uživatel

jaj jasné, dik

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Santos: Come On You Gays

Reagovat
Nikikrew

Gooneri, myslite ze sa Diaby objavi na lavicke?

Reagovat
smazaný uživatel

Mel by

Reagovat
cristiano.K.

proč zrušili ten článek

Reagovat
tomasinho

Nezrušili. Jen sundali z topky.

Reagovat
cristiano.K.

a proč ho nikde nemůžu najít?

Reagovat
tomasinho

Třeba tady v preview? Nebo pod tabukou v pravém sloupci?

Reagovat
wild

‎@Kaisportsnews: BREAKING NEWS: Wazza is in the starting 11

vobec by ma to neprekvapilo

Reagovat
smazaný uživatel

Live a Arsenal výhra

Reagovat
vodka

http://www.youtube.com/watch?v=8sfoFq4mjfM

nechci prasit další diskusi, ale toto mě dostalo

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
herbage

já zase nemůžu z tohodle, ale už je to pravda starší, no

http://www.youtube.com/watch?v=mcnZ4-VHOd8

Reagovat
smazaný uživatel

mas niekde aj original tejto debaty?

Reagovat
herbage

ta bude maximálně někde v archivech ČT

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Hm nuda.

Reagovat
Side

Reagovat
tomasinho

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
10

první koment "návrat idiota" to docela vystihuje

Reagovat
C-M@ster

Ono 2. kolo prezidentských voleb bude blbý a blbější. (Myšleno o vhodnosti kandidáta, oba jsou to inteligentní pánové.)

Reagovat
SunFells

Říká volič Dienstbiera?

Reagovat
C-M@ster

Jj. Však proč ten Schwarzenberg hájí Kalouska i po tom všem co udělal? Říkám, je to prašť jako uhoď kdo z těch dvou tam bude.

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

tak toto je super

Reagovat
herbage

geniální

Reagovat
vodka

jj, toto nás možná čeká

Reagovat
Side

To byl parádní pořad

Reagovat
Usty

Bubílková je otřesná..

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
niflheim

V moravských a slezských krajích...

Reagovat
tomasinho

Confirmed #LFC team v Man Utd: Reina, Wisdom, Johnson, Agger, Skrtel, Lucas, Gerrard, Allen, Downing, Sterling, Suarez.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohol hrať Hendoo, kua, pri forme Jonja ho dal na mcs, Henda nie...

Reagovat
tomasinho

Měl hrát dokonce, ne že mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mancs*

Reagovat
tomasinho

Jones, Carragher, Henderson, Sturridge, Borini, Shelvey, Robinson.

Jojo, dřevák Borini po půl roce na lavičce a Suso ne. Skvělý tah

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hovoril som, že borini bude na lavičke

Reagovat
tomasinho

Úplně na hovno no. Nerozehraný hráč, který z lavičky nezmůže nic, na to tam je Sturridge. Měl tam být kreativnější Suso a ne dřevák, ty tak potřebujeme v takovém zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa je to chytrý ťah. Borini môže na posledních 10 minút mať vačší impact na hru ako Suso. Suso je kreativny ale nie je to hráč do 16tky.

Reagovat
tomasinho

A Borini jo, když tam u nás snad hrál 2x prot Hearts nebo kdy?

Reagovat
smazaný uživatel

STURRIDGE

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
ďuriLFC

Dobrá , tacklistov v srede potrebujeme a Allen je v tom lepši ako Hendo , ktorý to tam neskor može prisť rozbehať . Akurát že som naivne sníval o robbovi a glen na RB. YNWA!!

Reagovat
kiwwi

nic sa nebojte mufani, potvrdil som nasu vyhru tiketom na X2

Reagovat
vodka

já idu do hospody, takže se tam taky potvrdím

Reagovat
tomasinho

Skysportsnews have just said #LFC confirmed that there is NO interest in Sneijder

Reagovat
smazaný uživatel

Takže zajtra príde.

Reagovat
ďuriLFC

Keby sa dohodli niekde okolo 80-100 tak by bol prínos.

Reagovat
tomasinho

Záleží od kdy a na jak dlouho.

Reagovat
Bayern +

Absolutne v kazdom pripade. Neviem, ci mam len taku chvilu po pozreti toho Torresovho videa, ale vy proste musite kupovat hracov s okamzitou kvalitou, nie hracov, ktori ju preukazu o 5 rokov niekde max. u nas vo WHU.

Reagovat
I am Mancunian

Rooney on the bench

Reagovat
iamek

Reagovat
Swarley

Reagovat
vladis271

Reagovat
Swarley

příště to neber z rumunských stránek krasobruslařů, hnoju

Reagovat
I am Mancunian

pisal to nejaky debil na twitteri, ale na vine je kiwwi on mi ho odporucil

Reagovat
Swarley

ok, takže kiwwi

Reagovat
wild

Manutd Lineup : De Gea, Evra, Vidic, Evans,Rafael, Cleverly, Carrick, Young, Kagawa, Valencia, RVP

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle nesympatickou sestavu MU nepamatuju, co sleduju fotbal. Ještě Naniho za Valenciu a je to v plné palbě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Tak to dělá z 50% Robin, ne?

Reagovat
Tomekcz

prej hraje rio a vidic ...

Reagovat
mithro

to si teraz vymyslel?

Reagovat
Tomekcz

rooney opravdu nejni v zakladu nwm jestli je aspon na lavce ted rikal komentator zakladni sestavu

Reagovat
wild

nie..ale zrejme to nebola ta spravna

Reagovat
r.mrazik

Jsem zvedav na kagawu,zatim nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Až na Valenciu výborná sestava. Doopravdy jsem čekal Hernandeza, ale ten snad přijde z lavky.

Reagovat
MySch017

fantázia

Reagovat
wild

*oprava

United XI De, Gea, Rafael, Evra, Vidic, Ferdinand, Carrick, Cleverley, Kagawa, Welbeck, Young, Van Persie.

Reagovat
smazaný uživatel

1600. proti Zemanovi

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, čo je väčšie zlo, či eurosocialista pravičiar, alebo lavičiar... Média vyhrali.

Reagovat
herbage

někdo volí pro, někdo čistě jen proti. Alespoň to poukazuje na sílu osobnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Sám dobře víš, že jsem volil koho jsem považoval za nejvhodnější - tedy Táňu - a ne nějaké menší zlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

tak pokud bychom volili miss sympatie a ne prezidenta republiky, tak jí dám svůj hlas také. Souhlasím, že je to morálně nejčistší osobnost, ale právě svým naivismem by mohla zájmům naší země škodit. Člověk musí mít nějakou politickou průpravu. A tím, že jasně deklarovala, že by nehájila při svých cestách ekonomické zájmy země a ve výpravě by nebyli čeští podnikatelé, tím se pro mě stala nevolitelnou. V zájmu naší země je pravý opak

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš. Já zase nechci mít za hlavu státu člověka, pro kterého je lež jen jedna z mnoha praktik pro dosažení úspěchu a každý nepříjemný dotaz, či poznámku na svou osobu okamžitě převrací v osobní útok. Každý holt máme jiné priority a podle toho volíme.

Reagovat
herbage

no, mě by zajímalo, v čem lhal, alespoň 5 příkladů. Zatím jsi tu jediný lhář ty s tím, že každou otázku převrací v osobní útok. Jestli jsi viděl dnešní odpolední debatu, tak bys mohl vědět, že to rozhodně není pravda

Reagovat
smazaný uživatel

1. aféra Bamberg (neřeším tu aféru, ale čistě to, že lhal v jejím průběhu, jestli o ničem jiném, tak o počtu schůzek)

2. slíbil, že dodá důkazy o smlouvách pro osobní prospěch J.Zieleniece, nakonec se omluvil, ale protahoval tu kauzu dokud mohl a důkazy nikdy nedodal (proč sliboval, že je dodá, jestliže je neměl?)

3. lže o financování své kampaně, kdy hází jména a čísla, které později popře s tím, že se spletl (nehodlám nic googlovat, ale jestli na tom trváš, dlouho to určitě nepotrvá a najdeš konkrétní jména a částky)

4.lhal o odchodu z ČSSD

jestli ti to nestačí, tak na internetu se určitě dočteš spoustu.. hned na tebe vyskočí například toto

http://demagog.cz/diskusie/99/prezidentsky-special-milos-zeman/?ph=2

Reagovat
smazaný uživatel

útoky na osoby, které Zemana neadorují je a byl Zeman proslulý hlavně v 90 letech a na přelomu století, ne náhodou se často vtipné glosy o něm týkaly jeho chování v situacích, kdy je z něčeho obviněn

to jestli já jsem lhář nebo nejsem je pro tuhle diskuzi naprosto irelevantní, protože i kdybych byl já sebevětší parchant, tak ze Zemana to lepšího člověka neudělá

Reagovat
smazaný uživatel

v neposlední řadě to, jak Zeman v současný kampani vyskytuje jako dobrosrdečný stařík, může obelstít opravdu snad jen lidi, kteří ho nesledovali když byl u moci před deseti lety a nebo to vidět nechtějí

Reagovat
smazaný uživatel

...A nebo s neskonalým obdivem a důvěřivostí shltli jeho knihu.

Za všechny tři komentáře.

Reagovat
herbage

1. v té kauze byli usvědčeni její iniciátoři z falšování dokumentů, takže nějaký počet schůzek je irelevantní. Šlo o pokus ušpinit ČSSD, leč neúspěšně

2. o tom slyším poprvé, tak nebudu komentovat

3. co se týče financování své kampaně, tak v čem lže? Během předvolebních diskusí na vše odpovídal, všechny větší částky řekl od koho jsou a pokud máš pochyby o některých menších, stačí zajít do jeho volebního centra, kde u všech částek nad 5000 Kč má darovací smlouvy, které ti rádi ukáží

4. jak lhal o vystoupení z ČSSD?

ty lži ze demagoga.cz jsem dávno četl i komentoval, Zeman je sám v předvolebních diskusích několikrát vyvrátil. Jediná lež, i když spíše nepřenost, byla o zvyšování minimální mzdy, což je opravdu megalež, která ohrozí fungováního tohoto státu. Ano, 8 tisíc to je za jeho vlády nebylo, spletl si to s vládou Špidly (ano, ne 8 tisíc, ale 7800), která k tomuto zvyšování sáhla dle dokumentu o zvyšování minimální mzdy, který byl schválen grémiem ČSSD za Zemanovi vlády. A to o investičních prostředcích je jen hrubá neznalost analytiků či spíše studentíků, co pracují na demagogu.cz, takže žádná lež.

Reagovat
herbage

a ještě jedna věc k demagogovi.cz. Zeman jakožto politik s reálnýma zkušenostma z vlády narozdíl od jiných kandidátů nemluví ve frázích a vždy uvádí konkrétní příklady, co kdy udělal a jak se v jaké situaci on sám dřív zachoval. Pokud řekneš, že chceš bojovat proti korupci, nikdo to za lež neoznačí, ale pokud řekneš, že chceš bojovat proti korupci a v roce 1997 jsi se to snažil 3x prosadit parlamentem, už se můžeš mýlit jak v roce, tak v počtu pokusů a můžeš být za lháře. Zeman jako jeden z mála se nemusí učit nějaká čísla, on si všechno pamatuje a jeho paměť je obdivuhodná. Proto že čas od času je fakticky nepřesný, to by mu měl soudný člověk odpustit, ale jak jsem viděl na demagogovi.cz, všichni to jen přejímaj, aniž by si to přečetli a zamysleli se nad tím. No, mě už nic nepřekvapí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
herbage

myslím si, že i pro Táňu bude lepší, když bude pokračovat v tom co dělá nebo kdyby třeba byla ombudsmanem

Reagovat
smazaný uživatel

s tím souhlasím, ale když už se rozhodla kandidovat, tak jsem jí vyjádřil podporu

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň nás hezky zaškatulkuj, ano.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

*Martinu

Reagovat
I am Mancunian

Man Utd: De Gea, Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra, Cleverley, Carrick, Kagawa, Young, Welbeck, RvP

Reagovat
vladis271

Wellbeck na krídle?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jaká bude, sakra.

Reagovat
I am Mancunian

tato je skutocna

Reagovat
smazaný uživatel

Super, takhle se mi líbí víc.

Reagovat
I am Mancunian

skoda, ze lionel je zraneny, inak by bolo idealna

Reagovat
Tomekcz

tahle od Mancuniana

Reagovat
wild

tato druha

Reagovat
Dawon

evans zraneny?

Reagovat
I am Mancunian

No Evans - injured.

Reagovat
vodka

takže Welbz the wing

Reagovat
Dawon

tak horsi nez tony s jeho formou to urcite nebude

Reagovat
vodka

tony ale líp brání

Reagovat
Dawon

S tou nasi obranou je to stejne fuk, budem je muset prestrilet

Reagovat
I am Mancunian

Man Utd: Amos, Jones, Valencia, Anderson, Giggs, Smalling, Hernandez

Reagovat
wild

sakra..Nani ani Rooney ani na lavicke

Reagovat
wild

Rio a Vidic v zaklade..to tu uz dlho nebolo

Reagovat
Counter

Ahead of today's match, Howard Webb’s kids have denied their dad is a secret Man Utd fan. “He's totally unbiased,” said Wayne, Rio, and Ryan.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Reagovat
Swarley

Reagovat
FCSL

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
niflheim

Reagovat
SunFells

Reagovat
I am Mancunian

No Evans - injured.

Reagovat
smazaný uživatel

Fergie admits it would have been his dream to see Gerrard in United colours.

Môžeš len snívať Fergie

Reagovat
vladis271

fuj sódabikarbónahadr

Reagovat
Svatej
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
Svatej

Něco pro CHazyho

Reagovat
pajamu

Reagovat
fajdax

Bude vysílat Bloodzeed?

Reagovat
I am Mancunian

Tak evans ma vraj hamstring

Reagovat
smazaný uživatel

Hrá Vidič dúfam že nepôjde von po nejakom likvidačnom zákroku na oslíka .

Reagovat
mithro

to dnes nebude na taky super sunday ziadny poriadny sopcast?

Reagovat
ďuriLFC

Dneska Blood nevysiela ?

Reagovat
fajdax

Nevíte někdo jestli bude vysílat bloodzeed? na wiziwigu zatím není a na rusáky se fakt dívat nechcu

Reagovat
I am Mancunian

zatial to vyzera, ze nevysiela

Reagovat
smazaný uživatel

Bloodzeed vraj už nebude vysielať pretože sa mu predstavitelia sky vyhražali.

Reagovat
I am Mancunian

zaujimave, ze vcera este vysielal a potom nic nepisal

Reagovat
fajdax

Modlím se ať ta pitomá nova koupí na příští sezonu práva

Reagovat
madridcan

Tak, ide sa do baru fandit. Glory glory Man United. V bare je fortuna a si to okorenim jednotkou na handicap 0:2. 6,2 kurz. Tak podme Moj tip 4:1.

Reagovat
smazaný uživatel

No co no, budu to brát tak, že je lepší, když je Hendo na střídačce, než aby tam byl a hrála se ta připosraná šaškárna. I když samozřejmě hrát měl.

Reagovat
vladis271

hm.. som nejak nezvykle kľudný

Reagovat
cristiano.K.

ten pocit,že nemáme co ztratat a jsme naprostý outsideři je divnej

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

no co,klasicky je přehrajeme a prohrajem

Reagovat
vladis271

BR ich bude chcieť prehrať aj na OT, len či sa udrží záloha.

Reagovat
cristiano.K.

střed na to má,ale mám pochyby o Sterlingovi a Downingovi

Reagovat
Tomekcz

Rio a Vidic musi zavzpominat na svou nejlepsi formu

Reagovat
pajamu

Právě se bojím, že to dneska bude průchoďák jak sviň.

Reagovat
Tomekcz

to ja taky pac suarez je muze vykoupat jak pr.se

Reagovat
Swarley

neskutečně se těším...jsem zvědavý na tu staronovou super dvojku Rio-Vidic, jak se povede Welbzovi na křídle bude taky zajímavé sledovat, Kagawa v základu...rozhodně se máme na co těšit...

porazit, rozdrtit, zničit, dát jim pořádně pocítit, zesměšnit

Reagovat
smazaný uživatel

Střízlivě prohlásím že budu spokojený, když po dnešku povedem před City o sedm a více bodů.

Reagovat
Swarley

aspoň tak

Reagovat
vladis271

0:3 (Suárez, Suárez, Suárez)

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 (Ha,Ha,Ha)

Reagovat
Svatej

Reagovat
SunFells

1700. pro dnešní výhru Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Trand

Reagovat
herbage

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Bayern +

Ojoj, to je haterov...

Reagovat
Trand

Nebo fans Arsenalu?

Reagovat
Bayern +

Myslis tych troch z 13?

Reagovat
Trand

Myslím sebe.

Reagovat
Mada

slabé

Reagovat
fajdax

Reagovat
Wat

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
tomasinho

Poseru vám to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mne ziadny z tych vyjebanych sopcastov co su v ponuke ani nechce nacitat

Reagovat
fajdax

Mě taky ne....možná je ještě brzo

Reagovat
Side

sop://broker.sopcast.com:3912/129446 tenhle jede

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím to sopcastu jde jako lečnému sraní.

Reagovat
smazaný uživatel

Channel - 129446

Mě jde tohle, jsem to zatím jen zkoušel, pže ten Bloodzeed zdá se nepojede. Ale rusky no...

Reagovat
pajamu

Já asi dneska přežiju tohle http://dazsports.info.tm/987654

Reagovat
I am Mancunian

pozeram to tiez, anglicky a dobra kvalita

Reagovat
Darren Fletcher

hybaj ku mne do radia kukam na digi

Reagovat
smazaný uživatel

Jakou máme lavičku, ví to někdo?

Reagovat
Tomekcz

Amos, Jones, Valencia, Anderson, Giggs, Smalling, Hernandez

Reagovat
tomasinho

Subs: Amos, Smalling, Jones, Giggs, Anderson, Valencia, Hernandez.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky oboum.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěknou, pohodlnou, koženkovou.

Reagovat
cristiano.K.

koženkovou jo?

Reagovat
Bayern +

Niet nad latkovy potah, v autach ci obyvacke.

Reagovat
smazaný uživatel

Sedí se na ní pěkně

Reagovat
fajdax

Byl bych strašně rád aspon za remízku ale můj tip je 4:1

Reagovat
ďuriLFC

Dneska zasa ta hnusná kombinácia : čierne dresy a trenky a čevené štucne

Reagovat
tomasinho

To je jedno. Furt lepší než ty zlaté trencle z roku 2010.

Reagovat
fajdax

Je tu někdo komu fungujou nějací ti rusáci? aspon 2000kb/s?

Reagovat
Darren Fletcher

mam pocit, ze dnes to proste vyhrame. bodlo by 3:0, rvp, evra, giggs

Reagovat
smazaný uživatel

funguje vám nutjob?

Reagovat
smazaný uživatel

http://nirsportz.eu/stream1.html

jedu tohle, vypadá to fajn.

Reagovat
tomasinho

Ne A nefunuguje mi do píči vůbec nic.

Reagovat
niflheim
Reagovat
tomasinho

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

ale to co dával Dest je dobrý

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Taky, už včera mi nic nejelo, ani sopcast... Nepoužíváš Chrome, jestli to není tím?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jdem na to. Věřím, že bojovností můžem něco urvat. COME ON REDMAN!

Reagovat
Tomekcz

trochu se bojim,doma nam zatapeli iv 10 lidech snad nastoupi s vetsi motivaci

Reagovat
Maresma

Jede nějakej sopcast?

Reagovat
Error

Rusáci 129446 šlapou, ale taky už to mám zaplé snad 45 minut

Reagovat
niflheim

Super Sunday...United-LFC, AFC-MC...a potom NFL...prostě nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Zpátky pod zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě je dneska můj net on fire, takže se mi všechno seká.

Reagovat
mithro

tak vcera tu nudu na Loftus road daval a dnes nevysiela, bloodzed

Reagovat
Liveral

sop://broker.sopcast.com:3912/139628 Anglicky, kvalita slušná

Reagovat
Side

Reagovat
Liveral

Tak sorry, mě jsem tam uloženej nějakej jinej channel, platí to pode mnou...

Reagovat
smazaný uživatel

Italština ti příjde jako angličtina ?

Reagovat
Liveral

Překlik jsem se o řádek na wiziwig, to co sem dával Side pode mnou platí :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

sop://broker.sopcast.com:3912/139468

Anglicky, dobrá kvalita

Reagovat
smazaný uživatel

Ikdyž L'pool nějak moc nemusím tak dneska jsem jejich největším fanouškem a doufám že Suaréz zničí branku Utd

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme doma, super sestava a navíc píská Howie Krásná příležitost k tomu, aby Scouseři zaplakali

Reagovat
Maresma

Kurva, nic mi nejede.

Reagovat
Ligter
Reagovat
Maresma

Nejede.

Reagovat
Maresma

Nejede, nejede, nejede

Reagovat
smazaný uživatel

mě jedou všechny

Reagovat
Side

Reina už se zahřívá

Reagovat
smazaný uživatel

Ty štrupny jsou strašnýýýýýýý.

Reagovat
niflheim

Ash doleva a Danny doprava ffs

Reagovat
niflheim

Clev střílej ffs

Reagovat
Tomekcz

RVPPPPPPPPPPPPPPP

Reagovat
pajamu

YYEEEEEEEEEEEEES

Reagovat
jenage

gooooooooooool robinek

Reagovat
smazaný uživatel

Píči vole. Na tý pravý je furt díra.

Reagovat
C0br

posraná nfl.... vstadu a ROBINEEEEEEEK

Reagovat
C0br

*vstanu

Reagovat
fff

Nechaju tam kazdemu hracovi United 2 metre predsestnastkou nech si to ta potukaju . Ked chcu takto pomaly dostupovat k hracov v 18 minute, co bude ku koncu zapasu ... Inak pekna akcia.

Reagovat
cubazi

pepééé

Reagovat
PhilipS

Proč si Liverpool nepořídí pořádnýho stopera místo všech těch Sturridgů a Downingů?

Reagovat
fff

Akoze ten gol bola chyba stoperov?

Reagovat
PhilipS

Ta jejich obrana je dlouhodobě úsměvná...

Reagovat
fff

Toto bol problem hracov zo zalohy, ktory sa tam nechal pred sestnastkou vytukat jak male deti, potom ked ide z takej pozicie taka nahravka, tazko sa s tym nieco robi.

Reagovat
Tomekcz

sakra Webbe piskej torisku pro nas

Reagovat
Kaze

Agger je neuvěřitelný hubeňour.

Reagovat
cubazi

Johnson na pravu stranu dpc

Reagovat
Tomekcz

skoda Robine

Reagovat
mithro

Persie ale toto malo ist min na branu

Reagovat
masly008

to je pole a ne hřiště

Reagovat
fajdax

Ježiš ten liverpool je tak příšerně zoufalej

Reagovat
Tomekcz

a Young je v prd.li

Reagovat
pajamu

Vypadá to tak, to asi nerozchodí

Reagovat
pajamu

"The spy from Real Madrid"

Reagovat
mithro

mourinho s kapucou aby si ho hodgson nevsimol

Reagovat
cubazi

CHOSéééé

Reagovat
smazaný uživatel

Největší rozdíl mezi United a Liverpoolem je vidět na těch přihrávkách. Pokud srovnáte, jaké dostal finální přihrávky Persie a Suarez, tak se to nedá srovnávat. Záloha United je dnes úplně někde jinde a nejen dnes.

Reagovat
Zaschrona

Fanousci Liverpoolu ted zpivali "We want Kenny back"?

Reagovat
Tomekcz

Danny boze

Reagovat
pajamu

Danny

Reagovat
Tomekcz

a zase Danny, to neumis na branu

Reagovat
pajamu

"to neumis na branu" Občas to tak vypadá, že

Reagovat
j_mrazik

Nějaký solidní internetový spojení na ManUtd? Všechno padá, teda spíš nic se nenačte. Ani nutjob.eu

Reagovat
Tomekcz
Reagovat
Ligter
Reagovat
smazaný uživatel

'díky moc'

Není za co

Reagovat
Tomekcz

Clev skoda

Reagovat
pajamu

Cleve

Reagovat
Bayern +

Joey O'Brien has signed a new long-term contract with West Ham United until summer 2016.

Reagovat
pajamu

To si děláš prdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel

Reagovat
Tomekcz

OMGGGGGGGGGGG to neee oni to nedali

Reagovat
smazaný uživatel

Kagawa to prehnal trosku

Reagovat
Bayern +

Reagovat
pajamu

Co jako přehnal? Dyť ho Wisdom strčil. Na SKY tvrdí, že to měla být pencle dokonce.

Reagovat
cubazi

ten pravy obranca ma jebe dpc

Reagovat
Tomekcz

tohle uz melo byt minimalne o 2 goly

Reagovat
smazaný uživatel

dost trapny vykon od Liverpoolu jak chce Rodgers uspiet v dnesnom zapase, ked sme ani nevystrelili na branu,poriadne nebranime ani neutocime ani nic ..

Reagovat
smazaný uživatel

hrame podobne ako united na anfielde

Reagovat
smazaný uživatel

podľa Fergussonovho merítka už mohol Kagawa Reinu zabiť

Reagovat
masly008

ne,podle jeho měřítka už je reina mrtvý

Reagovat
niflheim

A proto do toho strčil Kagawu Wisdom?

Reagovat
smazaný uživatel

co to má společného s mírou poranění?

Reagovat
niflheim

Nadáváte na Kagawu a přitom ho do Reiny strčil Wisdom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reina sotva stál a idioti z United na tribunách bučí...inteligenti, to se musí nechat

Reagovat
smazaný uživatel

skôr bučali kvôli tomu, že ak Reina ledva stál, tak mohol prerušiť Liverpool útok.

Brankár v prdeli, oni si útočia ďalej, ale ak sa útok nevydarí a môže ísť United do útoku tak okamžite prerušme. Divné merítko

Reagovat
smazaný uživatel

To udělalo i United při tom jak ležel Young.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa nehádam :) ja vysvetlujem prečo bučali :)

na svojich v tom prípade bučať nebudú, že? :D

Reagovat
Dawon

CO to kecas? united zakopli balon po chvilce kdyz lezel young, ikdyz byli v dobre pozici

Reagovat
smazaný uživatel

Se na to koukni znova..

Reagovat
Dawon

muzu se na to koukat jak chcu,united zakopli balon :-) liverpool utocil vesele dal a az kdyz ztratili balon, tak to prerusil rozhodci, je smutne ze ten rozdil nevidis.

Reagovat
smazaný uživatel

Young ležel a hráči United hráli pořád.. pak se vrátila obrana Liverpool a někdo(Welbeck?,Evra?) to dali Cleverleymu, kterej to zakopl. Navíc Reina byl na uplně na druhý straně hřiště narozdíl od Younga.

Reagovat
Dawon

Ano, takze united zakopli balon a liverpool ne,dekuju ze sme si to ujasnili :-) Navic rekl bych ze brana bez brankare je trosku vetsi duvod k preruseni hry nez to ze ti chybi jeden hrac v poli, nemyslis?

Reagovat
smazaný uživatel

a když ležel Young, tak united hráli, dokud se nesformovala obrana liverpoolu, potom to zakopli, tak nevim teda..

Reagovat
smazaný uživatel

Young Jaký skok

Reagovat
cubazi

WISDON dole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

So Mikel Arteta is definitely out today (twitter)

Hmm to bude zajímavý, bojím se, že místo něho bude hrát ramsey, nebo diaby... radši bych viděl Coquelina, nebo Rosu

Reagovat
smazaný uživatel

Hroznej první poločas.. naše záloha uplně tragická. Ani nahrát si nedokážou..

Reagovat
Darren Fletcher

najkrajší moment polčasu ako rafael vyebal johnsona

Reagovat
smazaný uživatel

Příšerný výkon z naší strany. Začínaj mě strašně vytáčet ty kombinace kolem našeho vápna, občas to s nimi fakt přeháníme. Do útoku jsme zatím nuloví a když už se dostanem třeba do akce čtyři na čtyři, tak to poserem nějakou nepřesnou nahrávkou. Potřebujem rychlejš přecházet do útoku, protože MU se zatím dobře vrací. Profackovat o přestávku a Allena vystřídat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný Škrtel hrá dobre, najhorší podľa očakávania Lucas.

Reagovat
smazaný uživatel

Allen je nejhorší..

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
ďuriLFC

To je des ty vole , mali sme strelu?

Reagovat
smazaný uživatel

jedina bola co Suarez z uhlu kopol vysoko nad

Reagovat
smazaný uživatel

Typický fanúšikovia Liverpoolu pred zápasom aký sú borci určite vyhrajú a už cez polčas plačú aký sú tragický

Reagovat
smazaný uživatel

alespoň jsou objektivní...Hold jste lepší, s tím už nic neuděláme..A LFC hrají opravdu tragicky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

kde písali, že určite vyhrajú

Reagovat
smazaný uživatel

Pozri si komentáre pred zápasom jeden dokonca 0:4 l

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

uhm jeden pisal....

Reagovat
stiflerovamama

Nevadi, nic nie je stratene, treba byt trosku odvaznejsi v predu a mame sancu, v kombinacii nie sme o nic horsi. Ten gol vobec nemusel prist, Andre mal k Evrovi rychlejsie dostupit, aj ked je pravda ze uz predtym sme im nemali dovolit vykombininovat. V druhom polcase treba ovela viac podporovoat Suareza, chce do skusit Daniela.

Reagovat
fff

V kombinacii nie sme o nic horsi . Pozerame ten isty zapas?

Reagovat
stiflerovamama

Tak kym sa nedostaneme ku 16-tke, tam je to uz o dost horsie, ale inak nemame problem podrzat loptu.

Reagovat
fff

Ty si fakt mimo, ako nic v zlom, ale fakt sledujes asi iny Liverpool, nez ten ktory hra. Nevieme zakombinovat ani v strede, ani kraje si nerozumeju, pred sestnastkou uz duplom... ako fakt nechapem, co Ty vidis

Reagovat
stiflerovamama

Ako keby United kombinovali ako chcu.

Reagovat
fff

Co sem tahas United. Kombinuju nie uplne uzasne, ale oproti nam je to nebe a dudy. To musi vidiet kazdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se prostě zfetuješ a pak jdeš psát na EF vždycky, jinak nevím.

Reagovat
stiflerovamama

Prepac, zabudol som, ze ty vies vsetko najlepsie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Studge vám podporovat Suareze nebude. A už vůbec ne když příjde z lavičky, to se bude snažit dokázat, že je lepší a povede to k střelám ze všech vzdáleností a úhlů. Mít tu příležitost, tak střílí už teď z lavičky.

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

střelba je to co potřebujeme nechápu proč to gerrard neskusil měl tam dvě hodně dobrý palebný pozice

Reagovat
fff

Ta jedna situacia, ked mu to psouval Suarez a gerrard z prvej dal pridlhu nahravku do sestnastky, tam som si vravel, ze byt to 8-10 rokov dozadu, z prvej by Gerrard strielal. Skoda

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozná tragédie. Allen, Sterling a Wisdom vůbec nevědí. Místo Sterlinga Sturridge, místo Allena Hendo a místo Wisdoma Carra a Aggera posunout nalevo.

Reagovat
fff

Allen spolu s Lucasom logicky znamenaju uplne pomalu a nedynamicku zalohu. Fakt mal hrat ten Henderson podla mna ...

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas dolu do hry Hendo,Downing dolu a do hry Daniel..jinak takhle špatnej výkon sem dlouho neviděl

Reagovat
Tomekcz

jansan penalta na Kagawu, ho normalne hodil

Reagovat
smazaný uživatel

hodil

Reagovat
Ronaldo.com

ten rafael je neskutecnej!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečně blbý ?

Reagovat
smazaný uživatel

theboss ‏@Bloodzeed

sop://broker.sopcast.com:3912/139473

Reagovat
fajdax

bloodzeed vysílá? nechcu to zkoušet protože jestli to nepojede tak už se nepůjde připojit na jinej sop

Reagovat
smazaný uživatel

1900. pro Daft Punk

Reagovat
pajamu

Rafael

Reagovat
cubazi

bože moja babka bi to lepšie kopla

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling je tak špatný...

Reagovat
PhilipS

Suarez jak kdyby hrál sám...

Reagovat
Tomekcz

cervena Webb

Reagovat
fff

Jednoznacna zlta, zas neprehanajme .

Reagovat
Tomekcz

Evra jooooooooooooo

Reagovat
pajamu

GOAL MACHINE

Reagovat
C0br

EEEEEEEEEEEVRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaa legend in your face

Reagovat
C0br

Vidaaaaaaaaaaaaaaaaaa - kapitáááán

Reagovat
cubazi

do kokotoviec

Reagovat
fff

Dvaja nebraneni na zadnej ... .

Reagovat
kvasha16

no toto bolo tragicke branenie

Reagovat
miky10

Vidicův

Reagovat
pajamu

Si děláš prdel, ty voe

Reagovat
Tomekcz

faul na Carricka

Reagovat
Luc-Luc

nema byt takovej srac a jit hned k zemi

Reagovat
Luc-Luc

gooool, sturridge!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge Show it to Abramovich!

Reagovat
smazaný uživatel

AND HE IS DONE IT AGAIN!

Reagovat
Ligter

Reagovat
kvasha16

nechcel si napisat has done it?

Reagovat
smazaný uživatel

nevzdělanče

Reagovat
smazaný uživatel

rafael

Reagovat
r.mrazik

Taky se vám ty přenosy tak trhají?

Reagovat
fff

jj kazdy jeden. Resp. kazdy z tych par, co sa aj pustia.

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně

Reagovat
Luc-Luc

van pussy

Reagovat
cubazi

Webbovi dať na piču!

Reagovat
smazaný uživatel

Webb píská Manchesteru úplně všechno

Reagovat
Tomekcz

kuaaaaaaaaaaa proc to nemuze jit jednoduse a nedaj ty golovky

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelně Reina

Reagovat
pajamu

Vida se směje, ach jo

Reagovat
Tomekcz

ten Valencia je uplne mimo

Reagovat
smazaný uživatel

takove nasazeni, s jakym ted hraje LFC chci videt u Arsenalu!!

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
Minister

jasny roh

Reagovat
mr.Silver

Arsenal team: Szczesny, Sagna, Vermaelen, Koscielny, Gibbs, Diaby, Wilshere, Cazorla, Oxlade-Chamberlain, Podolski, Walcott

Reagovat
smazaný uživatel

Abooouuuu

Reagovat
smazaný uživatel

MOTM už teraz

Reagovat
fantomas

Wow, tak Arteta to nedal. Neni ani na lávce, Rosa stejně tak. Achich..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tipovačka, kolik Diaby vydrží? Dávám mu tak 10 minut

Reagovat
Side

12

Reagovat
smazaný uživatel

pán je optimista...

Reagovat
Side

Někdy už ty zrannění přece musí překonat. dneska to bude první krůček

Reagovat
smazaný uživatel

75, potom ho vystrieda Coq pri standing ovation pre MOTM.

Reagovat
havrys99

Pro Coqa to musí být deprimující. Celou dobu sedí a když není Mikel, tak se vrátí Abou. Ale sestava vypadá jinak dobře

Reagovat
mr.Silver

Subs: Mannone, Jenkinson, Santos, Mertesacker, Ramsey, Coquelin, Giroud

Reagovat
mr.Silver

Santos :////

Reagovat
herbage

to nejsilnější

Reagovat
smazaný uživatel

Čo je zase s Rosickým, že není ani na lavičke?

Reagovat
smazaný uživatel

AFCvMCFC game is definitely ON after police gave the all clear following pre-match security alert outside Emirates. Apologies for any delay.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Rosa na tribuně. Hlavně že tam má Ramseyho, idiot. Už vidim jak Diaby odkulhá v 1. poločase.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli dostal Ramsey prednost pred Rosou, tak je to opravdu vtipne

Reagovat
fantomas

On zas bude mít nákou teplotku beztak..

Reagovat
smazaný uživatel

Tez si myslim

Reagovat
minoLFC

jj minule bol prievan v kabine....

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne na te lavce moc variant, jak ozivit utok nemame. Jen Giroud a castecne Aaron

Reagovat
fantomas

No, LB, CB, RB, fakt demence. Ale tak i Coq se dá počítat za potenciální oživení, i když ne nutně ofenzivní.

Reagovat
j_mrazik

Radši drobná teplotka, než hrát jako Ramsey s rektálním teploměrem.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Wenger má asi teplotku.

Reagovat
j_mrazik

To dostává pořád. S tímhle mě Wenger mrdá. Dá tam posranýho lazara Diabyho, který sotva chodí, když už má zdravýho Rosu. Navíc proti ManCity, kde ty zkušenosti budou třeba. Jinak tam určitě hodí Cocoquelina, ten kluk mi nepřijde v ničem dobrej. Možná skluzy.

Reagovat
Counter

sis našel po odchodu Persiho nového chudáka na nezaslouženou kritiku?

Reagovat
j_mrazik

Mně jde jenom o využívání hráčů, kteří mají zdraví a kvalitu na to, aby za nás nastupovali. Diaby je dobrej, nic špatnýho mu nepřeju, ale myslím, že odejde po x minutách. Rád se budu mýlit a budu mít radost, pokud dá gola.

Že jsem RvP moc nemusel, neznamená, že jsem mu nefandil. Nikoho jinýho jsme tam ani neměli.

Reagovat
Counter

Já měl na mysli Coquelina.

Reagovat
j_mrazik

Jo ták.

Ok, dejme mu šanci. Třeba se vymaká jako Flamini.

Reagovat
herbage

kdyby Diaby sotva chodil, těžko by hrál dnes základ. Podle mě se čekalo na jeho návrat tak dlouho, dokud nebude definitivní jistota, že bude zdravej. U Rosy musí být nějaké zdravotní problémy, jinak by byl alespoň na lávce

Reagovat
j_mrazik

Na co bude mít 2 hráče do ofenzivy, kteří se podle Wengera dělí o místo? Ramsey vs. Rosický... u Wengera vede prostě Ramsey.

Reagovat
herbage

každý přináší hře něco jiného, Rosa dynamiku, Ramsey klid a přehled

Reagovat
j_mrazik

Ok. Je fakt, že z něho ten klid úplně stříká. Občas ho klidně ztratí svým nedůrazem a často dostává beky pod tlak přihrávkou na poslední chvíli.

Reagovat
Hejnak

Ramsey klid a prehled? to nemuzes myslet ani ze srandy

Reagovat
Trand

Klid má.

Reagovat
smazaný uživatel

diaby?????

Reagovat
Tomekcz

co to zas delaj

Reagovat
pajamu

Ty voe

Reagovat
Tomekcz

Webb

Reagovat
Side

BREAKING: A 'suspicious' package has been found outside The Emirates Stadium. Metropolitan Police warn that it might be a trophy.

Reagovat
smazaný uživatel

Things may be delayed at the Emirates due to a suspect package. They are waiting until Theo Walcott signs it

Reagovat
Tomekcz

kde je karta Webbe

Reagovat
cubazi

prajem webbovi nech si vyjebe oko

Reagovat
fajdax

Co udělal Webb?

Reagovat
fff

Dnes absolutne v pohode podla mna.

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel debílci z lfc neuměj prohrávat

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, na bod jsme určitě měli. Alespoň z toho není taková ostuda, jak to po 1. poločase vypadalo

Reagovat
smazaný uživatel

a teraz podme Arsenal ...predstava naskoku 10 bodov je krasna

Reagovat
smazaný uživatel

Najednou jsme ti dobri, ty polovicni Yido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vecer bych dal rec o SmackDownu

Reagovat
smazaný uživatel

jasna vec

Reagovat
fajdax

bloodzeed bude vysílat ale zatím offline tak uvidíme

Reagovat
Swarley

jedem Arsenal 10 bodů náskok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

čichám, čichám oportunismus

Reagovat
smazaný uživatel

Nevymrčuj a palcuj.

Reagovat
mithro

Reagovat
Tomoro

Ten Sturridge může být dobrá posila jen trénovat to zakončení!!! 5 střel a jen jedna mezi tyče to je prostě tristní bilance! Kromě 1.půle která stála totálně za hovno bych vytkl naše auty!!! Ty vole co to jako dneska bylo? Minimálně 8 jsem napočítal že to hodili a první se dotklu hráč MU to se prostě nemůže stávat naposledy v 94.m,inutě kdy jsme mohli zkusit poslední útok..

Reagovat
miky10

Těšim se na Diabyho, snad dohraje v pořádku. Moh by ale Arsenalu strašně moc pomoct.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Ten nám už nikdy pořádně nepomůže.

Reagovat
herbage

třeba jo. Tuhle sezónu beru jako jednu z jeho posledních šancí. Jestli promarodí i jaro, dojde myslím Wengerovi trpělivost. Já si myslím, že na jaře bude zdravý a velmi platným hráčem, furt patří do základu

Reagovat
Trand

Slyšel jsem nějaký spekulace o tom, že Rosa odmítl nastoupit za rezervu, tak proto není ani na lávce, ale co je na tom pravdy netuším. Nejspíš blbost.

Reagovat
PhilipS

Prostě achjo...jedna z posledních sezón, kdy může hrát na top úrovni a takhle jí prosedí...možná se chystá přestup...Wenger

Reagovat
smazaný uživatel

Man United now have 55 points from 22 PL matches. Highest ever tally at this stage of a top-flight season.

Reagovat
Makiii

Nakonec zbytecne drama, kdyby Liverpool nedal ze sve prvni strely na branu gol, tak mohli odjet s cca 3:0 domu... A to mohli byt radi, ze Skrtel a Glen dohrali, nerikam ze to byly naprosto jasny redky, ale mohly byt... To stejny jak v 1. pulce jak ''narazil'' Kagawa do Reiny, kdybych nebyl postrcenej tak dava do prazdne gol... I ve studiu to rozebirali a rikali, ze to mela byt penalta... To rikam hlavne proto, ze vsichni vykladaji, jak Webb nadrzuje United, dnes to bylo presne naopak, kdyz nepocitam 2 rohy, ktery mel kopat Liverpool a byly z toho odkopy.

-

Zapas to byl dobrej, nasazeni vsechno, jen jak rikam, zbytecne drama z toho...

Hlavni jsou 3 body, a tedka fandit Arsenalu

Glory Glory Man Utd

Reagovat
Makiii

* kdyby

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
LAM

Wengere jdi někam a Roso ty už by jsi taky měl jít pryč protože ten blbec před tebe bude dávat furt ty šmatlavý mladíky a pak bude řikat že jsi měl teplotu

Reagovat
smazaný uživatel

ide vam blood?

Reagovat
fajdax

ne

Reagovat
smazaný uživatel

zatim ne, snad to zapne..

Reagovat
mithro

55 points after 22 games is Manchester United's best ever return from opening 22 matches in the Premier League era.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten bloodzeed?

Reagovat
fajdax

ten borec by se na to měl už úplně vysrat a nebo to dělat pořádně

Reagovat
Error

Reagovat
smazaný uživatel

bloodzeed uz ide

Reagovat
fajdax

nelži

Reagovat
fajdax

pardon...fakt už to jede

Reagovat
I am Mancunian

link ?

Reagovat
Error

Reagovat
smazaný uživatel

mně ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jede ti to přes 70?

Reagovat
Minister

mne nie

Reagovat
smazaný uživatel

nop, drží se to kolem 60.

Reagovat
fantomas

Wenger: "Diaby starting is a risk. He played 65 mins with the reserves, I've took a gamble (smiles)."

Ten mu to snad dělá naschvál, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

nerozumiem,...chudak abou

Reagovat
Side

Reagovat
Counter

Zase Dean Žádného rozhodčího nemáme častěji a zároveň s žádným rozhodčím nemáme tak otřesné výsledky (jen jedna výhra z posledních ŠESTNÁCTI zápasů)

Reagovat
smazaný uživatel

dpc

Reagovat
Counter

JÁ TO ŘÍKAL

Reagovat
Trand

Tolik volných míst asi nepamatuju..

Reagovat
fajdax

Emirates poloprázdnej

Reagovat
smazaný uživatel

s tím kolik to stojí a jak ta hra vypadá se ani nedivím

Reagovat
fajdax

Reagovat
Tomekcz

Arsenal musi neco urvat kdyz nehraje Yaya

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal si utrhne tak maximálně ostudu.

Reagovat
smazaný uživatel

vermie krasne

Reagovat
vodka

WTF?

Reagovat
vodka

penalta ano, ale rudá ne...

Reagovat
Swarley

a jéééje

Reagovat
Tomekcz

WTFFF Dean

Reagovat
smazaný uživatel

DEAAAAN LOL

Reagovat
Swarley

tohle redka?

Reagovat
Darren Fletcher

to su smoliari ten arsenal jooj

Reagovat
smazaný uživatel

No jasná no.

Reagovat
smazaný uživatel

To říkám. Ostuda.

Reagovat
Mada

to je kretén

Reagovat
Trand

Dean ty debile.

Reagovat
Nikikrew

Co?????????????

Reagovat
vodka

pravda se ukázalaaaaaaa

Reagovat
Swarley

Džekoooo

Reagovat
Trand

Wojta.

Reagovat
Mada

Wojtaaaaa

Reagovat
Honza Matoušek

Uplně jasná redka, Koscielny je dement.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli je dement, ale jestli sudí fouknul pentli (oprávněně), tak mu tu červenou dát musel.

Reagovat
smazaný uživatel

To je klikař.

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky dobry stream, co aj pojde ? dik

Reagovat
SunFells

Deanovi děti se musí jmenovat Samir, Robin a Emmanuel.

Reagovat
herbage

rozhodčí je takovej kripl

Reagovat
Side

To je taková piča ten Dean, zkurvenej zmrd

Reagovat
smazaný uživatel

to ma POSER ze cervena...ten typek ma fakt nieco proti nam

Reagovat
fantomas

Old Koscielny is back pentle určitě, červenou bych si asi odpustil. Takle je hotovo no.

Reagovat
Minister

Reagovat
Swarley

bych se ani nedivil, kdyby to Dean uznal jako gól, když je schopnej za takovej zákrok dát redku

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

ak piskal faul, tak redka je v poriadku podla mna

Reagovat
smazaný uživatel

Jako sorry, ale Džeko byl ve vyložený šanci a Kosťa tam s ním zápasí jak s medvědem. Tohle rudá být musela.

Reagovat
fantomas

Takový penaltový "zápasy" sou prakticky vždycky ve velký šanci - a nikdy se za ně redka nedává.

Reagovat
smazaný uživatel

to souhlas, ale to je proto, že se to často nepíská, protože to je málo vidět. Tohle fouknul, protože to bylo vidět hodně ... A když už to písknul, tak tu rudou dát musel.

V tomhle okamžiku bych se víc než na sudího, zlobil na Kosťu, kterej se ve vápně pustí do takovýhleho souboje ...

Reagovat
fantomas

Samozřejmě, Koscielny je hlupák a o penaltě nemůže bejt řeč, ale rudou bych si zkrátka odpustil.

Reagovat
fantomas

*ne řeč, diskuze, tak

Reagovat
smazaný uživatel

mám názor jiný, ale v pořádku.

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
Swarley

viz. Counter dole a v podstatě i fantík...dle běžné praxe rozhodčích bych to viděl na žlutou a penaltu i když to asi nebude přesně dle výkladu pravidel

Reagovat
fantomas

WOJTAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
niflheim

Průměrák

Reagovat
Tomekcz

tou cervenou zk.urvil celej zapas ted

Reagovat
Counter

SZCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Szcz

Reagovat
SunFells

Hezky Wojta, vypočítaně

Reagovat
miky10

WOJTAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

za toto dostal redku aj Fletch, ked fauloval Persieho v semefinale LM..ak usudil, ze to bol faul, tak nemal na vyber a musel davat redku

Reagovat
smazaný uživatel

drevák sa ukázal v plnej krase

Reagovat
niflheim

Ten Dean je strašně slabý rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

to je kopyto

Reagovat
mithro

toto bola paradna penalta

Reagovat
Nikikrew

Diaby stoper

Reagovat
smazaný uživatel

toto bola sanca odvratit diabyho zranenie...

Reagovat
Honza Matoušek

Proč to nekopal Tevez omg?

Reagovat
Tomekcz

abych nemel body ve fante

Reagovat
Posledni Kovboj

ach jo du si pustit film radsi

Reagovat
smazaný uživatel

takto zabiť zápas už v 11tej minute

Reagovat
C0br

Koukám, že Koscielny se zas předvádí v důležitém zápase

Reagovat
smazaný uživatel

MU fani sa tu pekne ukazuju... Redka uplne jasna. Ako posledny ho stiahol zapasnickym chvatom vo vylozenej sanci... pravidla su jasne a tuto to nebolo ani trochu sporne

ale skoda... tiez dnes fandim arsenalu

Reagovat
Counter

Potíž je v tom, že ve spoustě jiných případů ta červená nepadne. Nemám proti tomu vyloučení nic, ale když si vzpomenu na všechny ty případy, kdy rozhodčí nedal ani kartu (např. Vidič ve finále jednoho z pohárů proti Ville pár let zpátky nebo jiný pohárový zápas Arsenalu, tuším s Leedsem), tak by to chtělo jednotný metr, a ne jednou červenou, jednou žlutou a jednou nic.

Reagovat
fantomas

Přesně.

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda s tym jednotnym metrom... ja som sa ale vyjadroval iba k tejto situacii. a ta bola jasna ak by nedal redku bola by to vacsia chyba rozhodcu ako keby ju dal.

Niekedy su tie situacie hranicne... ze sice ho da dole posledny ale utocnik si predkopne loptu moc daleko a uz by sa do sance nedostal. alebo by bol blizko brankar a loptu by mal skor ako utocnik. v tych pripadoch sa dava zlta. vzdy to zavisy od situacie, ale jasne ze rozhodcovia su tiez len ludia a robia chyby. za toto ale Dean

Reagovat
Counter

No, snad si ten metr udrží i v dalších zápasech :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Dean je zkurvenej zmrd

Reagovat
Tomekcz

snad ho povesi

Reagovat
smazaný uživatel

tohle bylo necitlive.. mel to resit zlutou.. takhle zabil cely match..

Reagovat
smazaný uživatel

jake zabiti? pravidla jsou jasna, je uplne jedno jestli je to prvni minuta nebo posledni, fandim AFC, ale Dean

Reagovat
smazaný uživatel

mam chut to vypnut..taky pekny zapas to mohol byt

Reagovat
SunFells

Zabitý zápas.

Reagovat
Nikikrew

Asi bola no doriti toto nie je dobre

Reagovat
Tomekcz

ruka nic...

Reagovat
smazaný uživatel

keby hral clichy za arsenal tak dostane cervenu

Reagovat
SunFells

Odpusťte si to.

Reagovat
smazaný uživatel

nervy mam neskutocne

Reagovat
smazaný uživatel

keby nemal taku statistiku aku ma..

Reagovat
smazaný uživatel

chyba Koscielnyho a budem tu plakat jak fanousci LFC?

Reagovat
Trand

Já v tom teda ale zabitý zápas nevidím, pořád věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni věříme a fandíme Arsenalu

Reagovat
Counter

Ještě pořád?

Reagovat
Trand

Reagovat
Nikikrew

Zabity zapas , fuck

Reagovat
Mada

Kam ten Dean koukal?

Reagovat
fantomas

Ahaaauuu..

Reagovat
Tomekcz

drevak

Reagovat
smazaný uživatel

Džeko je dobrej jako žolík, ale kdykoliv ho vidím hrát od začátku, tak hraje hrozně. Vypadá jak kopáč ze čtvrté vesnické.

Reagovat
REPLIKATOR

Kostelník neměl v základu co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Džeko je komediant

Reagovat
fantomas

Dřeváčééék

Reagovat
smazaný uživatel

dřevák

Reagovat
m.sali

ha! prej redka... kdo? za co? oprávněná????

Reagovat
Counter

A je hotovo

Reagovat
Swarley

hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

už pál do tej svojej bundesligy

Reagovat
smazaný uživatel

dzeko je magor

Reagovat
smazaný uživatel

idem sa ucit

Reagovat
smazaný uživatel

hm ty pico paradne...

Reagovat
fantomas

Hm, tak ted už sme v píči..

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
SunFells

Ou, pěkná.

Reagovat
Counter

Milner ale luxusně

Reagovat
supervizor

Milner ani neví jak to trefil.

Reagovat
fantomas

Brutální koncovka.

Reagovat
miky10

Neuvěřitelně to trefil, strašně těžký to takle zvednout.

Reagovat
Ronaldo.com

no nezlobte se na mě ale to so kokoti ten arsenal, takhle si pokazit zápas kvuli vlastní blbosti

Reagovat
herbage

člověk se celý týden těší a pak tohle. Doufám že Dean je sám se sebou spokojen

Reagovat
SunFells

Snad Kosc taky.

Reagovat
herbage

udělal hloupost, ale zas tolik si rukama nepomohl a Džeko měl k míči stejně dál. Když už penalta, tak žlutá maximálně, možná ani ta

Reagovat
SunFells

bla bla. Píšu "taky", podíl Deana je jednoznačný. Penalta jasná, držel ho jak idiot.

Reagovat
SunFells

A čím dál měl Džeko k míči, tím víc má akorát Kosc v hlavě vymazáno

Reagovat
herbage

držel ho, ale pochybuji, že ho stáhnul k zemi. Džeko se svalil sám

Reagovat
SunFells

Co by se nesvalil, když mu visí frajer na zádech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

bude se radovat jako vloni

Reagovat
Mada
Reagovat
Trand

Reagovat
Swarley

Reagovat
PhilipS

Byla jasná..Koscielny to prostě posral...

Reagovat
smazaný uživatel

a čo mal akože Dean robit?

Reagovat
REPLIKATOR

Wenger taky

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si mám tipnout, tak to nebyla jediná redka v zápase pro domácí.

Reagovat
smazaný uživatel

nevidel som incident, za čo bola redka? mala byť?

Reagovat
smazaný uživatel

Džeko ve vápně chtěl hlavičkovat a ten vůl ho obejmul a stáhl k zemi

Reagovat
Trand

Je to sporný, já bych dal žlutou. Koscielny stáhnul v 16 Džeka k zemi a ten pak nedal penaltu.

Reagovat
miky10

Stáhnul Džeka, kterej se dral ve vápně do jasnýho gólu. Redka těžko říct no, zase ten debilní dvojitej trest, já bych dával žlutou, ale podle pravidel asi správně červená.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Podle pravidel ano, ale dost necitlivá a pokud nejsi Dean, tak ji na začátku utkání společně s penaltou za ten přestupek určitě neudělíš.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Dean s Foyom, to sú kokoti na pohľadanie. Boha.

Reagovat
Counter

Jo, měla. Akorát ji v x jiných případech rozhodčí nevytáhne.

Reagovat
Miguel19

Tak snad Carlos něco nasbírá do fanty, když už nic jiného..

Reagovat
Nikikrew

Vidiet ako nas doma tlacia ropaci, to je na tycku.

Reagovat
PhilipS

Arsenal dostane bůra...letošní Arsenal to je tým bez duše,bez ksichtu...esence nudy...

Reagovat
Ronaldo.com

bez kvality

Reagovat
supervizor

Typuji že dostanem nějaký gol z rohu.

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

česnýýýýýý

Reagovat
Swarley

Reagovat
fantomas

Ztratila kouzlo už.

Reagovat
Mada

Reagovat
Masi

To vypadá jak kdyby se odrazil na čáře od nějakého hrbolku jak to mířilo spíš za čáru

Reagovat
smazaný uživatel

trávnikár zataiľ MotM od Arsenalu.

Reagovat
Counter

Výhoda domácího prostředí šla konečně cítit

Reagovat
smazaný uživatel

City sú jedlí, o to viac serie tá redka.

Reagovat
smazaný uživatel

tvl nezlobte se na me, ale ten theo je fakt babral, co se finalni faze tyce..

Reagovat
Trand

Gibbsův gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne. Já jsem se těšil že se nám zvýší náskok. Teďka by musel Wenger provést veletoč jaký snad nikdy nepředvedl.

Reagovat
smazaný uživatel

ten od predvadza uz niejaku tu sezonu,pre to sme tam kde sme,..

Reagovat
smazaný uživatel

na toto nemám chuť, ďakujem.

Reagovat
herbage

vypínám, takhle nasranej už jsme dlouho nebyl

Reagovat
papos182

Fanda

Reagovat
smazaný uživatel

Dzeko

Reagovat
fantomas

Ok, tak já to du už jen poslouchat kvůli reportu. Totálně zkažená neděle.

Reagovat
Counter

Tak jestli doteď nebylo hotovo...

Reagovat
smazaný uživatel

čo tam ten drevak mal napísane?

Reagovat
smazaný uživatel

Džeko... picharito v modrom, 90% golov len doražky z maleho vapna

Reagovat
m.sali

platí stejně jako kdyby byl z půlky...

Reagovat
Honza Matoušek

Chicharito je 10x fotbalovější.

Reagovat
smazaný uživatel

to som aj ja

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Asi překvapím, ale nevypínám. Ani 8:2 jsem nevypnul.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
pawiel_afc

Reagovat
diastan

Ještě že tak

Reagovat
smazaný uživatel

Ostuda je tu.

Reagovat
Counter

Ty se teď snažíš profilovat jako posměváček Arsenalu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nn, jen nemám co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

nájdi si "frajeruku".

Reagovat
smazaný uživatel

Mám...

Reagovat
Counter

Tak když už se k něčemu takovému snižuješ, tak to aspoň dělej pořádně. V tuhle chvíli to není o nic větší ostuda než stovky jiných zápasů.

Reagovat
supervizor

Žádné vypínání, fandit budete!

Reagovat
smazaný uživatel

fans no

Reagovat
REPLIKATOR

komu?

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik že stál lístek?

Reagovat
Counter

Tak 60-120 liber.

Reagovat
smazaný uživatel

to na City za 60 najlepšie miesta

Reagovat
r.mrazik

Poustet wallcota ke standartkam je neskutecne usmevny tah....

Kazdopadne skoda,na ten fotbal jsem se tesil,ted je to nejspis jen otazka skore

Reagovat
PhilipS

dokud nepodepíše tak si asi může dělat, co chce...ten tým je fakt rozesranej....

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal este vyrovna !!!

Reagovat
smazaný uživatel

ak toto Mancini neustrazi a nevyhraju, tak bude vazne saso..kazdopadne, v remizu este verim

Reagovat
smazaný uživatel

V deseti proti City bysme to už nezremizovali asi ani my.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, vy byste dostali sestku. Zname.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě to můžeš opakovat další rok.

Reagovat
smazaný uživatel

To pridej.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal have only won 1 of our last 16 games with Mike Dean as referee. Unbelievable.

Reagovat
Counter

Psal jsem o tom úplně na začátku utkání :-)

Reagovat
Counter

Nejen, že s ním má Arsenal tuhle bilanci, ale ještě to je jeho nejnasazovanější rozhodčí ze všech, v průměru řídí každé páté utkání AFC.

Reagovat
SunFells

Unbelievable na tom není vůbec nic.

Reagovat
Trand

Ty ztráty City jsou hrozný.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester City have scored more than once in a league match away at Arsenal for the first time in 17 trips (April 1991).

Reagovat
smazaný uživatel

hm... je to dost vtipne ale zaroven aj smutne ze brankarska jednotka gaunerov by u nas robila trojku. teda vlastne este je tam stale cudicini sa mi zda. takze stvorku minimalne v sucasnej forme

Reagovat
smazaný uživatel

jj je smutné, že šejkovia zničili sympatický klub

Reagovat
SunFells

No sakra

Reagovat
smazaný uživatel

ja som ho dlho obhajoval ale je to hrozny priemerak fakt.... na Llorisa a Friedela nema ani vo sne. A cudicini uz vlastne siel do ameriky, takze trojka by bol no. sorry

Reagovat
Counter

A to jsi jako názor změnil dneškem?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

na to si prisiel ako? ale je pravda ze dnes chyta presne tak ako vsetky zapasy v ktorych som ho tuto sezonu videl... vela ich nebolo uznavam, ale nechce sa mi verit ze by som mal taku smolu nanho

Reagovat
SunFells

Tak to Reina musí být velký podprůměrák a trojku by Tottenhamu dělalo 80% jedniček v lize, když u nebrankářů Spurs zhodnocujeme výkony a u brankářů Spurs především jméno. Já bych Szczesnyho neměnil ani za jednoho.

Reagovat
Counter

A navzdory tomuhle názoru jsou fanoušci Arsenalu se Szczesným spokojení

Reagovat
smazaný uživatel

to vam neberem ani brat nechcem samozrejme

Reagovat
Mada

ani nemůžeš

Reagovat
smazaný uživatel

pokial nechyti tu svoju snuru..

Reagovat
Mada

mimo jako vždy

Reagovat
fantomas

Reagovat
Minister

wtf

Reagovat
fantomas

"Minimálně v současný"..však chytá nejlíp za poslední víc než rok, tak co tu šaškuješ. Stejně tak - proč to jako vytahuješ zrovna dneska?

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to je potom o to smutnejsie... a vytahujem to preto lebo zrovna dneska chyta zle...zase

Reagovat
Counter

Ty góly mu jde vyčítat?

Reagovat
smazaný uživatel

ten druhy urcite... pri penalte tiez zalostny zakrok tam mal stastie. a tie jeho zbrkle odkopy do toho... neviem no pride mi dnes zly.

akurat pekny zakrok proti tevezovi

Reagovat
smazaný uživatel

Diaby uz snad vydrzi zdravy, velmi mu to prajem, skvely hrac

Reagovat
Counter

Nevydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Spratek spadl jak hovno, tvrďák jeden

Reagovat
supervizor

Kdo jako?

Reagovat
smazaný uživatel

Javi, neskutočny header

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

a to je tak vsetko

Reagovat
smazaný uživatel

ešte v šprinte predbehne Podolskiho. Ale to tak 99% populácie vrátane geriatrických oddelení.

Reagovat
smazaný uživatel

ty ho vazne nemas rad

Reagovat
smazaný uživatel

čo na ňom mám zatiaľ mať rád? Zrýchlenie beznohej korytnačky? Prihrávky á la Denílson, akurát o 2 metre kratšie a 0.5 metra vychýlené? Ficov almibizmus? Naozaj zatiaľ okrem defenzívy na ňom nie je nič chvályhodné.

Reagovat
smazaný uživatel

*alibizmus

Reagovat
fajdax

v Arsenalu by byl za super hvězdu

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, zabudol som, že sa bavíme o Vittekovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Vittek je ale skvely futbalista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

Má za půl sezony 10+7.

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak je to pre mňa najhorší nákup leta.

Reagovat
Counter

Stačí mi na tebe tři slova - Říká obhájce Gervinha.

Reagovat
smazaný uživatel

Gervinha som obhajoval minulý rok, vtedy ho bolo za čo obhajovať. Navyše, Gervinho je všetko, len nie alibista. A nič nie je horšia vlastnosť pri ofenzívnom hráčovi než alibizmus.

Reagovat
Counter

A když obhajuješ Gervinha celý první rok, tak proč stejný přístup neaplikuješ na Poldiho? Bez ohledu na to, jestli je nebo není alibista, je pořád platnější než většina hráčů v týmu a opravdu si nezaslouží označení nejhoršího letního přestupu.

Reagovat
smazaný uživatel

Gervinha som obhajoval preto, že bol neustále aktívny dopredu, neustále si pýtal loptu a vytvoril každý zápas kvantum šancí, aj keď toho veľa aj zadrbal. Tam fakt nejde aplikovať rovnaký meter, keď Poldiho vidím za zápas 10x, z toho 8x pošle prihrávku Gibbsovi alebo Artetovi na meter a to som rád, keď aj tú nezadrbe. Síce má strelecký inštinkt a bojovnosť, čo Gervinhovi chýba, ale aj tak by som si z nich dvoch radšej vybral Gervinha, minimálne toho z roku 2011 a skôr.

Reagovat
Counter

A jak je teda možné, že s tímhle přístupem má těch 10+7? Náhoda? Jen těží z práce druhých? On prostě není hlavní tahoun, který by sám rozhodnul velké zápasy. Ale jako součást týmu je užitečný až až.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutecne zpomalena brzda. Kdyby se nejmenoval Javi Garcia, tak proste herne nepoznam, ze je to Spanel.

Reagovat
smazaný uživatel

no este ma celkom slusne defenzivne zakroky, a to uz je potom asi fakt vsetko...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Jerichoo

Ja by som zakázal, červené karty pri odpískaní penalty, pokial nejde o nejaký surový zákrok. Rozhodca je tam na to aby ho bolo vidieť čo najmenej a nie na to aby zničil celý zápas.

Reagovat
masly008

nejhorší je že takové jsou pravidla.s tím rozhodčí nic dělat nemůže.já bych dával červenou až když by třeba nedali penaltu.takhle jsou to 2 tresty za jeden obyčejný zákrok.

Reagovat
Jerichoo

ved to, penalta je podla mňa dostatočný trest

Reagovat
Arbiter

je šance, že by ty ostudy dokázaly vyrovnat?

Reagovat
fajdax

ani náhodou....

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Side

Kdyby City dostali tak 2 redky hned na začátku 2 poločasu, tak možná

Reagovat
REPLIKATOR

Spíš je větší šance, že dostanou další redku.

Reagovat
smazaný uživatel

Len nech to čo najviac ľudí vypne. Vtedy potom sú tie naj zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

naposledy som to spravil v minulej sezóne, keď sme hrali na Trafforde. What a match!

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, tesil som sa, ze navysime naskok, ale toto uz pre Arsenal nie je hratelne

Reagovat
smazaný uživatel

ale samozrejme, rad by som o hodinu skopiroval tento prispevok a my sa na nom z chuti zasmejeme

Reagovat
smazaný uživatel

mozna bych stahl Thea na kraj a hral bez utocnika, stejne nepresujem, na hrot by se posunoval Santi..

a asi bych posetril Diabyho a dal tam Coquelina

Reagovat
smazaný uživatel

O poločase tam hodit Girouda, aby se dalo na někoho centrovat ( + zvýšení šance na gól ze standartky). Je vidět, že když se na City zatlačí tak ztrácej balóny. Hlavně to chce nezabalit, navíc Arsenal už ukázal, že dokáže v 10-ti otočit zápas z 0:2 na 3:2

Reagovat
Tomekcz

dzeko 2. gol z ofsajdu

Reagovat
Counter

Nebyl to ofsajd.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta tam pred tema stoperama chybiiiii. Kdyz uz se boji postavit Coquelina, tak at ho radsi proda a privede na jeho pozici takoveho hrace, ktereho se aspon nebude bat postavit

Reagovat
Trand

Arteta tam ale dost často chybí, i když hraje. Já bych byl pro příchod pořádného DM prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Ja taky, nejlip Capoue. Kazdopadne dneska to je bez Artety jeste horsi, nez kdyz hraje

Reagovat
smazaný uživatel

tak hráme s dvoma AM a Wilsherom, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Diaby je CM

Reagovat
smazaný uživatel

pre mňa je to AM a mal by tam aj hrávať.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro me ma k tomu postu bliz zas Jack

Reagovat
Trand

Nebo Toulalan, no. Ale jo, souhlasím s tebou.

Reagovat
A Seleção

Pisu to tady tak 5krat do tydne preventivne DM je proste akutni.

Reagovat
Lacko_Boh

ani nie tak Dm v pravom slova zmysle ale nejakeho tacklera treba

Reagovat
A Seleção

presne tak.Jednoduse receno potrebujeme fyzicky zdatnyho hrace,jehoz naplni bude odebirat balony v zarodku a snaha nepoustet soupere do protiutoku.Dobra rozehravka bude jen vyhodou

Reagovat
Lacko_Boh

a najma CHLAPA čo ma aspon trocha testosteronu a chraismy

Reagovat
A Seleção

Je sranda,ze ty co tady palcujou mi na to odpovidali,ze neni treba,ze Arteta s Jackem to v pohode zvladaji....

Reagovat
smazaný uživatel

to som ja určite nebol.

Reagovat
A Seleção

Ty asi ne,ale minimalne jeden z trojice herbage,Trand a nebo fantomas.

Reagovat
Trand

Já určitě, no.

Reagovat
A Seleção

Nechci uplne konkretizovat,ale vim,ze to byl jeden az dva z mistnich provarenejsich gooners.

Reagovat
Trand

Já jsem s tebou nedávno diskutoval, koho přivést na DM. A ten názor mám už tak 2-3 měsíce.

Reagovat
A Seleção

Hele ja mam jedinej problem-travu,tudiz semtam neco zapomenu Takze se omlouvam,jestli se to moje narceni nekoho jakkoliv dotklo

Reagovat
SunFells

Hádám, že herb určitě, ale tomu ten palec nejspíš museli smazat

Reagovat
A Seleção

Jestli jsi to vzal tak osobne,tak sorry.Mam jen v podvedomi zafixovano,ze to byl nekdo z proflaklejsich gooners.

Reagovat
SunFells

Vaříme z vody?

Reagovat
A Seleção

Kazdopadne zezacatku jsem chtel Guarina,ovsem ten uz je v interu a preorientoval se na CAM..V soucasne dobe bych nejradsi Diamého a nebo Bendera z Leverkusenu.

Reagovat
Lacko_Boh

ty všetky tie ligy sleduješ alebo podľa čoho nám vyberáš posily? A strootmana si zabudol

Reagovat
A Seleção

Nemuzu rict,ze je sleduju jako treba fanousek tamnich klubu,ale snazim se mit alespon lehky prehled o vsech prednich evropskych ligach.A mas pravdu,Strootmana jsem uplne vypustil

Reagovat
Lacko_Boh

ja len obdivujem lebo ja som rad keď stiham Arsenal

Reagovat
A Seleção

Mam to stesti,ze i kdyz mam praci,tak sve milovane hobby stiham Jen me mrzi,ze na webu nikde neni seriozni ceska stranka o jihoamerickym fotbale.

Reagovat
SunFells

"DM je proste akutni." " potrebujeme fyzicky zdatnyho hrace,jehoz naplni bude odebirat balony v zarodku a snaha nepoustet soupere do protiutoku" "V soucasne dobe bych nejradsi Diamého"

Máš v tom jasno

Reagovat
A Seleção

Cejtim ironii,ale nemuzu se dopatrat pointy,zasvet me.

Reagovat
SunFells

To je ten smutný omyl právě. Diamého s těma uvedenýma vlastnostma moc nespojuje.

Předepsal bych ti míň Interu a víc Premiere League.

Reagovat
A Seleção

....

Reagovat
SunFells

Nj, je to tak. V manageru ti lhali.

Reagovat
A Seleção

Mas evidentne problem vid? Manazera bohuzel/bohudik nehraju.

Reagovat
SunFells

Nějaký určitě, ale tvé mezery jím nejsou. Chci ti jen pomoct

Reagovat
masly008

člověk se těší na fotbalovou neděli a místo toho se v 1 zápase hraje holomajzna na poli co máme i za barákem a v tom 2 skončí zápas po 30 minutách.škoda no.

Reagovat
Lacko_Boh

škoda že neni kvalita na trhu čo by nam pomohla

Reagovat
smazaný uživatel

Dean asi bude nepredajný, čo?

Reagovat
Lacko_Boh

asi

Reagovat
REPLIKATOR

I kdyby byla, tak ji nekoupíte.

Reagovat
Side

Samozřejmě, že je, ale to by vedení nesmělo otáčet kařdou korunu v ruce 8x a bát se dát za kvalitního hráče přes 20 mega. To je pak těžký když vedení a Wenger sou skrblíci

Reagovat
smazaný uživatel

toho merteho prehlavickuje kazdy..

Reagovat
Lovec

Jack je neskutečný. Je super vidět, že to ta dlouhátánská pauza nepoznamenala tak, jak chudáka Ramseyho. Netušíte, jaká je výkupní klauzule v jeho nové smlouvě? Jestli totiž odejde (v nějakém krátkodobějším horizontu) aj on, tak už Arsenal nevykoupí opravdu nic ...

Reagovat
SunFells

Né každý má výkupní klauzuli a u Jacka nebyla snad nikdy zmíněná.

Reagovat
Lovec

To vím, ale tak nějak jsem předpokládal, že u tak mladého hráče (a vzhledem k tomu, jak je náš kádr v posledních letech plundrovaný bohatšíma klubama) tam ta klauzule bude.

Reagovat
Arbiter

to právě u mladého hráče je taková výkupka docela nesmyslná...

Reagovat
Lovec

Můžu se zeptat proč?

Reagovat
Arbiter

nemusíš se bát, že ti ho vykoupí?

Reagovat
smazaný uživatel

dríč ako James musi viac hrat, Nasri na tribunu

Reagovat
smazaný uživatel

uz jsem myslel, ze ho tam necha trapit cely zapas

Reagovat
Arbiter

Dean asi ten Arsenal moc nemusí, že?

Reagovat
Trand

Koukni na to video, co dával Mada výše.

Reagovat
Arbiter

nechce se mi hledat (líný jsem, já vím), kdyžtak to hoď sem, prosím Jinak komentátor říkal, že v posledních 8 zápasech s Deanem vyhrál Arsenal jen jednou. Kdežto ManCity to má s Deanem právě naopak

Reagovat
Trand

V posledních 16.

Reagovat
Trand
Reagovat
Arbiter

No nevím, jestli to o něčem vypovídá

Reagovat
Trand

Nevypovídá samozřejmě.

Reagovat
miky10

Aaronek to otočí.

Reagovat
Arbiter

průměráci otáčejí málokdy...

Reagovat
A Seleção
Reagovat
supervizor

Kdo to je?

Reagovat
A Seleção

Gabriel Landeskog,nejmladsi kapitan v historii NHL:

Reagovat
Kovi81

Za par sezon to bude nejlepsi power forward v lize. Strasne se mi libi jeho styl hrani.

Reagovat
Arbiter

ty vole, ten Arsenal vůbec neví...

Reagovat
Arbiter

průměráci otáčejí málokdy...

Reagovat
miky10

Dobrá reakce.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
SunFells

Chlapec roste, už uniká krlešovi o milimetry.

Reagovat
smazaný uživatel

vy ste fakt jedna banda, si môžte s krlešom a SuperFrankiem podať ruky a opekať si pri ohni.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Na to, že hrajou v deseti, tak se docela drží, chvílema City přehrávají. V obraně je zmatek, ale to už dlouho.

Reagovat
Arbiter

no však na tu obranu i reaguju

Reagovat
smazaný uživatel

kriste pane Džeko

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Váš nejoblíbenější film?

Reagovat
Honza Matoušek
Reagovat
Kaze

Reagovat
smazaný uživatel

Drive

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Asi bych si měl taky udělat ČSFD účet.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Honza Matoušek

Hezky

Reagovat
Kovi81

Asi Fight Club.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám asi nejradši Sedm.

Reagovat
Arbiter
Reagovat
Footballer

Warrior :-)

Reagovat
Trand

Za tohle dal Theovi žlutou, ne?

Reagovat
Trand

Tevez.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
-Kopy-

Bez Rosy to nepůjde prostě, bez něj 6 flek na konci, sním 4

Reagovat
miky10

Wojta

Reagovat
kvasha16

ten Tevez co spalil? on mi vazne nechce pridat body do fanty

Reagovat
kvasha16

a este ho aj posle dole z placu

Reagovat
smazaný uživatel

bude riskovat 3 body pre tvoju fantu nie ?

Reagovat
kvasha16

sak si len robim srandu, aby si sa neposral ale aspon ma dve asistencie

Reagovat
Arbiter

ježíš, to je kopyťák

Reagovat
Makiii

Toho Wilshera je fakt skoda v tom Arsenalu...

Reagovat
Trand

To není červená.

Reagovat
fantomas

Ježiš, ty seš fakt sráč Deane. Zbabranej, pokaženej, zesranej, všecko možný zápas..chudák Vinc.

Reagovat
Arbiter

two foot?

Reagovat
Trand

Šel jen jednou, ne?

Reagovat
Arbiter

jj, ale klidně je možné, že v té pozici, kde byl Dean, to vypadalo právě na obě nohy, no..

Reagovat
smazaný uživatel

tvl, z toho džeka ma raz sľahne...

Reagovat
smazaný uživatel

to nemalo byt tu

Reagovat
fantomas

To jednak, jednak je měl sklopený, trefil balon..to byl dokonce čistej zákrok.

Reagovat
Bayern +

A touto redkou sa Lescottovi prave vytvorilo zotrvanie v klube.

Reagovat
smazaný uživatel

Dean

Reagovat
supervizor

Dein píská jako kokot.

Reagovat
supervizor

Dean teda.

Reagovat
Honza Matoušek

Kompenzuje?

Reagovat
miky10

Tohle sou fakt blbý zákroky, strašně nebezpečný, ještě že se mu nic nestalo.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
miky10

Ale na redku to nebylo, snad už Arsenal neotočí a FA Kompasovi stopku zruší.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápasy Arsenalu prostě vždycky stojí za to.

Reagovat
Kaze

Co se stalo? Gif?

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro nic,Wilshere stejne podklouzl už před soubojem.Redka nezasloužená.Ale nebezpečný to od Kompanyho bylo,to jo.

Reagovat
wild

keby takuto redku da v prospech United tak su diskusie zagrcane tyzden..

Reagovat
djwenca

Rosa ani na lávce? Tak to ať jde Wenger do pr*****

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
djwenca

copa? Něco mi uniklo?

Reagovat
diastan

WTF ? To chtěl jako kompenzovat ?

Reagovat
smazaný uživatel

Když vidím ty opakovačky, tak o tý rudý docela pochybuju. Wilshere to udělal chytře. Skočil na Kompanyho, aby to vypadalo, že dostal nakopáno.

Reagovat
Janča4

jo skočil .. to že podklouzl sis nevšiml ?

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo, třeba podklouzl, to je nakonec jedno. Hlavní je, že ten pád nezpůsobil Kompany, což viděl a hodnotil sudí.

Reagovat
supervizor

Jack už toho musí mít plne koule, tolik soubojů a faulu na něj dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

trapna cervena...

ale Arsenal by mohol zacat hrat uz konecne

Reagovat
smazaný uživatel

hrajou docela dobře. Na to, že hráli tak dlouho v deseti proti dobrýmu soupeři.

Reagovat
fantomas

Nevim, co tu furt blbnou všichni...vůbec se za ně nestydim, bohužel je to Koscielnyho/rozhodčího zápas no..

Reagovat
Arbiter

tak já jsem se vyjadřoval hlavně k té vaší komické obraně...

Reagovat
smazaný uživatel

poskodil city no... jedina chyba vo vas neprospech je neudelena zlta dzekovi za kosu zozadu na wilshera

Reagovat
fantomas

Blah, s tebou se fakt bavit nehodlám.

Reagovat
smazaný uživatel

tu sa ani nie je o com bavit. len som to chcel uviest na spravnu mieru aby si tu nemlel sracky

Reagovat
fantomas

Tak hlavně kdybys nebyl od přírody idiot, pochopil bys, že já to směřoval na rozhodčího uplně obecně...prostě na sebe strhl pozornost, je to jeho zápas, a to je špatně, ať už zrovna poškodil kohokoliv (já to vidim 50 na 50).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud je komicky...

Reagovat
smazaný uživatel

komický byl Poldi. Ten měl jít ze hřiště už daleko dřív.

Reagovat
smazaný uživatel

pán Dean ruky nepíska.

Reagovat
supervizor

které nebyly..

Reagovat
smazaný uživatel

že by protože to žádná ruka nebyla?

Reagovat
smazaný uživatel

nie? tak potom pardon, myslel som, že áno. Aj tak je to koňomrd.

Reagovat
smazaný uživatel

Dean je sice špatný,ale hráči Arsenalu ještě horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez opakovacky by som piskal faul, bez karty.

Po opakovacke - cisty zakrok. on este tymi nohami schvalne uhybal aby ho netrafil. vypiychol loptu. a este dostane chudak cervenu. Toto Dean solidne dojebal

Reagovat
smazaný uživatel

Per ale nečudujem sa mu.

Reagovat
smazaný uživatel

Několik uplně nepochopitelných přihrávek i řešení ze strany Arsenalu.Není tam nikdo,kdo by to uklidnil,když je potřeba.Tam prostě chybí Rosa,ať říká kdo chce,co chce.

Reagovat
djwenca

proč nehraje nebo není na lávce?

Reagovat
smazaný uživatel

To se neptáš toho pravýho.

Reagovat
mr.Silver

doufam, ze si uz Dean nepiskne...

Reagovat
Trand

Doufám, že bude už na Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Mertesacker to je komedie..

Reagovat
smazaný uživatel

"The ref just wanted to give Koscielny some Kompany."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

ty musíš byť za každú cenu iný, že?

Reagovat
supervizor

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Mario ... takze dohravame v deviatich

Reagovat
smazaný uživatel

piče aj s tým.

Reagovat
Trand

Aaron, Theo. Lescott.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně krásná akce!

Reagovat
fantomas

Oo, to je škody. Aaronek!

Reagovat
smazaný uživatel

aaronko

Reagovat
smazaný uživatel

pici uz...

Reagovat
smazaný uživatel

Theo z kridla

Reagovat
smazaný uživatel

Per na hrote. No už som v živote videl asi všetko.

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

áno, ale toto bola parádička, škoda, že si ju dal tak ďaleko, bol by som zvedavý na zakončenie ľavou.

Reagovat
SunFells

Snad i dobře, že si to dal tak daleko, jinak by z toho místo obdivu moh být posměch

Reagovat
Trand

Dneska jsem na kluky pyšnej, konečně bojovali a hráli dobře. Dean neměl vůbec dobrej zápas, i když vynechám Laurenta, tak pískal naprosto tragicky. Moc mě mrzí ta Laurenotva chyba, protože Citizens byli dnes neuvěřitelně trapní a ty jejich ztráty byly fakt tragické. Mezi pozitiva řadím Aarona a Jakckieho, který dneska hrál naprosto božsky.

Reagovat
smazaný uživatel

City byli dneska naprosto k poražení,s tím souhlasím,ale s tím,že kluci bojovali a hráli dobře prostě nesouhlasím.Mám na Arsenal asi vyšší nároky.

Reagovat
-Kopy-

Ty asi máš hodně malé nároky, hráli jste dobře ? to jsme se dívali asi na jinej zápas, jste vůbec nic nepředvedli a neomlouvá vás ani to, že jste hráli v deseti...nám třeba dal Real tři góly a to byl v deseti taky...o tom to moc není...

Reagovat
smazaný uživatel

Pod to bych se podepsal.

Reagovat
Trand

Nevím, co bys chtěl, takovýhle výkon v 10 proti mistrovi mi stačil a byl pro mě dobrej. Nic nepředvedli? Akorát jsme se nedostávali do koncovky. Ale chvílema jsme City tlačili.

Reagovat
-Kopy-

ok no, mně to teda nestačilo ani náhodou...

Reagovat
fantomas

Reagovat
Trand

Proto asi fandíš Valencii.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
SunFells

Tady hrál v deseti tým s méně kvalitním kádrem, ne naopak. V lize, kde se běhá, ne popobíhá. A jako by to hned mělo být nějakým pravidlem, že Realu se něco takového podařilo. Vzhledem k situaci ta hra Arsenalu nebyla špatná.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal hrat hrozne... jediny kto nieco predviedol bol wilshere

Reagovat
smazaný uživatel

Herb, vidíš dvoch ľavákov vedľa seba? Lescott + Nastasić

Reagovat
smazaný uživatel

v podstate aj dvojka Vermaelen - Mertesacker je ľavonohá.

Reagovat
herbage

Děkujeme pane Dean, doufám že už zápasy Arsenalu nikdy pískat nebudete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

tebe těší taková výhra?

Reagovat
smazaný uživatel

ja fandim AFC, ale plakat kvuli sudimu je smesne, byla to chyba Koscielneho. Dean nemel jinou moznost, Dzeko by byl u balonu driv jak Szcz. Je to ten trapny dvojity trest, ale to vymyslela FIFA ne Dean.

Reagovat
herbage

kdyby se tak pískalo všem, no problem, ale dokud budou dvojí standardy pro jednu skupinu klubů (MU, Mancity, Chelsea, Barcelona, Real) a jedny standardy pro zbytek, tak to má s fotbalem málo co společného. Viz vyloučení van Persieho za zakončení akce na na Nou Campu. To byl první a poslední případ, kdy jsem něco takového viděl. Dneska podobný zářez a naprostý necit pro hru. Kdyby mu ukopl hlavu, prosím, ale tohle? wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale jak do tvých standardů zapadá neuznaný gól Messimu?

Reagovat
smazaný uživatel

a když jsme u toho - Puyol byl proti Arsenalu vyloučený za zákrok, za který ani nemohl. To je taky nějaký ten tvůj standard?

Reagovat
herbage

zákrok, za který nemohl a přesto málem Cescovi zlomil nohu

Reagovat
smazaný uživatel

koukni se na ten zákrok. Byl v podobném místě, jako dneska. Zmařil Cescovi střelu, jako dneska. Akorát byl oproti dnešku neúmyslný. Jak zapadá do těch tvých standardů?

Reagovat
smazaný uživatel

a o té noze ...

Připíšu to tvému dnešnímu mimoznímu stavu a nebudu to komentovat.

Reagovat
smazaný uživatel

viac poškodil City nez Arsenal, ale ok

Reagovat
herbage

pokud dostname dva góly v oslabení, tak nějaká kompenzace v 75. minutě nám může být u prdele

Reagovat
smazaný uživatel

ale ty góly byly po vlastních chybách - podcenění rozehrání standartky a u druhýho ztráta balónu (navíc oslabení nebylo v obraně, ale v útoku)

Reagovat
herbage

bylo vidět, že jsou hráči zlomení. Celý týden se na něco připravuješ, jsi natěšen a pak jeden kretén ti to zkazí. Už takhle bychom s nimi měli problémy v 11, natož v 10

Reagovat
smazaný uživatel

herbe, omyj si přirození studenou vodou. Ta karta byla možná trošku přísnější, ale přesně podle litery pravidel. Ty tady vyvádíš, jak kdyby si sudí něco úplně vymyslel.

Proč taky nenadáváš na Kosťu, kterej šel na malým vápně do takhle nebezpečnýho dobrodružství?

Reagovat
herbage

na toho nadávám taky, ale nemám rád simulace, kdy Džeko vyloženě šel dobrovolně na zem a nemám rád, když jsou za jednu věc lidé trestáni dvakrát. Pro mě je tohle utkání svátkem, asi jako pro tebe zápas s Realem a rozhodčí to celé zkazil

Reagovat
smazaný uživatel

Zaprvé jsem tady od tebe nečetl žádnou kritiku na Kosťu, ale jen blití na sudího.

Zadruhé to nebyla žádná simulace. Džeko je sice kus chlapa, ale když mu na zádech visí (doslova) Kosťa, tak se mu běhá opravdu těžko.

Trestání dvakrát se tady řešilo miliontřikrát, ale prostě to tak je v pravidlech. S tím se nedá nic dělat. Nechápu, proč bliješ na sudího, kterej se jen držel pravidel.

Reagovat
herbage

opakuji, nemám nic proti dodržování pravidel, ale pokud jsou vůči hráčům jedněch týmů sudí shovívaví a proti jiným týmům je tvrdě uplatňují, je něco špatně. Jsem přesvědčen, že takový Terry nebo Ferdinand by za tohle ven nešli

Reagovat
smazaný uživatel

Puyol jo. Nějakej divnej standard.

Reagovat
smazaný uživatel

v prvé řadě bych hledal problémy v sestavě a na lavičce a ne v rozhodčích

Reagovat
Rssa

Co proved? Já byl ve vlaku?

Reagovat
smazaný uživatel

to máme my vedieť?

Reagovat
Rssa

Ale prd, druhý otazník se vetřel jak tichý prd

Reagovat
Rssa

Prd

Reagovat
smazaný uživatel

Santi spatny, Theo odstrihnuty na hrotu, jedine plus prislo z kridla..

ve stredu bych v zakladu rad videl Coquelina, Rosickeho, AOC..

Reagovat
smazaný uživatel

ropa wilshere koscielny

Reagovat
smazaný uživatel

Zas takovej nemastnej výkon Arsenalu , i když tam byly občas jistý náznaky něčeho, Cazorla opět strašnej (potřeboval by si odpočinout) , ale jedno je jistý - další zápas bude stejná základní jedenáctka (pochopitelně kromě Koscielnyho), jelikož Wenger bude místo svých hráčů (popř. sebe) vinit rozhodčího, kterej kromě tý Kompanyho redky pískal slušně...

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon Arsenalu příšerný, náznak tam byl až po té (zasloužené) REDce pro Kompanyho. Jina Dean překvapil, protože pískal velice dobře a sporné zákroky vyřešil tak, jak měl, ač mě to jako fanouška Arsenalu štve.

Reagovat
Nikikrew

Vdaka za druhy polcas. Vyplatil sa

Reagovat
j_mrazik

Včerejší výkon docela pěknej, když se vezmou v potaz všechna necitlivá rozhodnutí. Wilshere výbornej, Ramsey příjemně překvapil, Diaby ztrácel balony, ale tam neviním jeho. Škoda, že po 10. minutách byl jasně nastaven průběh utkání, na tenhle zápas jsem se hodně těšil.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele