Penaltová kouzla v Edenu aneb Události 2. kola nadstavby FORTUNA:LIGY

05.05.2022, 12:29
Názory a komentáře
FORTUNA:LIGA má za sebou druhé kolo nadstavby včetně jednoho z jejích nejdůležitějších zápasů. V Edenu si to rozdaly první Viktoria Plzeň se druhou Slavií. Zápas řízený polskými sudími nabídl emoce a hlavně kontroverzní momenty včetně obou proměněných penalt. Výsledek? 1:1.

Sparta zřejmě definitivně přišla o možnost se poprat o titul, když remizovala 1:1 s Hradcem Králové. Slovácko doma porazilo Baník 3:1. V play-off o umístění Mladá Boleslav podruhé porazila České Budějovice, tentokrát 1:0, a postoupila. Ve finále se utká s Olomoucí, která přešla po výhře 2:0 přes Liberec.

Jistým sestupujícím z nejvyšší soutěže už je Karviná, která prohrála 0:2 v Jablonci a své soupeře už stoprocentně nedostihne. Bohemians se po prohře 0:1 s Pardubicemi propadli, stejně tak Teplice po nezdaru 0:3 ve Zlíně.

Zápas kola


Slovácko - Baník Ostrava

Výrazně obměněnou sestavu Baníku poslal do vedení v úvodu Jiří Klíma, náskok se Slezanům podařilo udržet i do poločasu. Jenže pak Jurečka z penalty srovnal a dalšími dvěma zásahy dokonal vedle hattricku i obrat.



Gól kola


1. Antonín Růsek (Sigma Olomouc)

Hosté skvěle vykombinovali na jeden dotek celou akci a liberecká obrana jako by jen přihlížela. Na závěr pohotové Růskovo zakončení.



2. Vachtang Čanturišvili (Zlín)



3. Vukadin Vukadinović (Zlín)



Jedenáctka kola





Brankář - Jakub Markovič (Pardubice)

Proti Bohemians vychytal veledůležité čisté konto, které v konečném důsledku může pro Pardubice znamenat záchranu. Hned v úvodu vychytal tvrdou ránu Květa, po hodině hry měl navíc i štěstí, když se střela od tyčky odrazila do jeho zad a poté naštěstí pro něj mimo.

Pravý obránce - David Douděra (Mladá Boleslav)

Mladoboleslavský rychlík potvrdil vzrůstající formu, přidal další gól a potvrdil postup Středočechů do finále skupiny o umístění. Hostům se příliš nepovedla rozehrávka, Šípoš měl na špatném povrchu problém se zpracováním, a tak musel balon před Ewertonem jen odkopnout. Mířil na Douděru, kterému zbývalo jen trefit branku.

Střední obránce - Michael Leibl (Hradec Králové)

Hradec obral o body dalšího favorita, když po výhře nad Slavií remizoval na Spartě. Jeho jedinou branku zařídil právě obránce Leibl. Přímý kop Rady v pokutovém území někdo tečoval a autor gólu se na brankové čáře dostal k míči a skóroval. Tím se zároveň vykoupil ze zaviněné penalty.

Střední obránce - Robin Hranáč (Pardubice)

Nejen že jeho obrana udržela s Bohemians čisté konto, on sám navíc utkání rozhodl jedinou brankou. Po Čelůstkově centru se ze všech přítomných vyšplhal nejvýš a svoji hlavičku namířil přesně k levé tyči. Navíc jako stoper bezchybně řídil hostující obranu.

Střední obránce - Jaroslav Zelený (Jablonec)

Horké letní zboží, o které má enormní zájem Sparta. Proti Karviné přidal druhý gól, který potvrdil její pád do druhé ligy a jablonecké vítězství. Přímý kop se od Bartošáka odrazil k Zelenému a ten míč bez problému poslal k levé tyčce, Bajza se jen ohlédl.

Levý obránce - Jan Krob (Jablonec)

Patřil mezi nejaktivnější hráče při výhře Jablonce nad Karvinou a hlavně přihrál na první branku svého celku. Po patnácti minutách hry poslal do pokutového území z levé strany exkluzivní centr, na který si mezi obránci vyskočil Jakub Martinec, jehož hlavička zamířila mezi tři tyče.

Pravý záložník - Václav Jurečka (Slovácko)

Hattrick za poločas se nevidí každý den, momentálně nejlepší střelec ligy to však zvládnul. První branku vstřelil z penalty, kterou poslal doprostřed. Druhou přidal po přihrávce od Havlíka, po které prostřelil vyběhnutého Laštůvku. Třetí přesnou trefu si připsal z dorážky po střele Vechety.

Střední záložník - Marek Havlík (Slovácko)

Přihrál na druhou branku Slovácka proti Baníku. V 69. minutě po pěkné kombinaci naprosto přesně našel nabíhajícího Jurečku, který už si s Laštůvkou dokázal poradit. Rozvíjel i další akce Slovácka, které sice brankou nekončily, ale obranu Baníku zaměstnávaly více než dostatečně.

Levý záložník - Ondřej Zmrzlý (Sigma Olomouc)

Po domácí výhře 1:0 vyhrála Sigma v Liberci dokonce o dvě branky a on otevřel skóre. Hubník ukázal své zkušenosti a krásným obloučkem vysunul Chvátala. Ten téměř z brankové čáry poslal na penaltu zpětnou přihrávku na Zmrzlého, který měl před sebou polovinu brány prázdnou.

Útočník - Jean-David Beuaguel (Viktoria Plzeň)

Nedal slávistické obraně ani chvilku klidu a nakonec zařídil, že si Plzeň z Edenu odvezla bod, který může znamenat titul. Po brance domácích z penalty to sice vypadalo na porážku, poté se však pokutového kopu dočkala i Viktoria a její útočník nezklamal.

Útočník - Vukadin Vukadinović (Zlín)

V sedmé minutě přidal už druhý gól Zlína proti Teplicím. Domácí záloha na něj nádherným centrem přenesla hru, on si balon připravil a poté vyslal technickou ránu pravačkou k zadní tyči, na kterou gólman Grigar nedosáhl. Jeden z gólů kola.

Nemělo by vám uniknout


Střídající Matěj Trusa vletěl v nastavení do pokutového území, načež se po kontaktu s Oscarem kopala penalta, ze které Plzeň srovnala. Čas 3:03.



Teplicím se ve Zlíně vůbec nedařilo a vše korunoval ještě v první půli Shejbal, jenž si vstřelil nešťastný vlastní gól.



Sparta kopala proti Hradci penaltu po Leiblově zákroku na Čvančaru. Ten tomu sice dost přidal, zatažení v první fázi souboje však bylo zřejmé. Čas 3:13.



Ani na třetí pokus "Klokani" nevytěžili z bitvy o Ďolíček body, a to přesto, že jim rozhodčí dost možná odpustil penaltu po Jindřiškově zákroku. Čas 1:43.



Zachyceno na sociálních sítích


Sparta: Plavšić je zlý, protože nám lhal.
Pulkrab na rovinu řekne, že chce odejít.
Sparta: Pulkrab je zlý.

Nebo se zkuste třeba pochlubit, že nemlátíte manželku/přítelkyni.

Už jsme na něj málem zapomněli, ale souboj o největší ostudu, co kdy hrála v Plzni, je opět zpět!

Budou do Plzně odloženi nepotřební Dočkal, Krejčí starší a další?

V ČT asi bude dusno...

Prostě tam napršelo, tak si s tím hráči musí poradit, ne?


VAR v akci


Hned dvakrát vstoupil do penaltového rozhodnutí v Edenu VAR. Nejprve zrušil pokutový kop nařízený za zákrok Staňka na Tecla. Čas 0:46.



V závěru naopak Slavii přisoudil penaltu, když Beauguel vysokou nohou atakoval Juráska. Čas 2:22.



Zákrok Davida Lischky na Vlastimila Daníčka vedl k nařízení pokutového kopu po zásahu videoasistenta, ze kterého Slovácko srovnalo.



První domnělý gól byl Martinu Cedidlovi sebrán, jelikož šlo o Shejbalův vlastenec, o druhý jej kvůli ofsajdu připravil VAR. Čas 2:01.



Změny v tabulce


Po remíze prvních dvou celků se na čele tabulky nic nezměnilo, první Viktoria Plzeň má na Slavii Praha náskok dvou bodů. Remizovala však i třetí Sparta, která tak stále ztrácí šest na první a čtyři body na druhé místo a tři kola před koncem to vypadá, že je z boje o triumf venku

Výhrou ve vzájemném duelu si čtvrtou příčku upevnilo Slovácko před pátým Baníkem, skupinu o titul uzavírá její největší překvapení Hradec Králové. V play-off o umístění Mladá Boleslav vyřadila České Budějovice a ve finále si zahraje se Sigmou Olomouc, která porazila Slovan Liberec.

Blízko jistoty záchrany je jedenáctý Zlín, který má na barážové příčky aktuálně šest bodů náskok. Následují čtyři celky ve třech bodech, na dvanácté příčce Pardubice, za nimi Jablonec, Teplice a Bohemians. Již jistým sestupujícím je poslední Karviná.

Autor: Martin Vejdělek, Petr Procházka

Komentáře (187)

Přidat komentář
Pablos

Jak si tady absolutně nic nedali proti Slavii

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
verv

klasika, tohle je tradičně takový slávistický okénko. Něco jako tiki taka.

Reagovat
C.1922

Dlouhodobě zoufalá úroveň.

Reagovat
10adam

No v Tiki Taka teď ten Šmicer...jak se snažil moralizovat a o vypatlané slavistické lavičce ani slovo. A kdyby se Ručinský nepozastavil nad petkama s víčkem, tak o tom taky nepadne ani slovo, že to lítalo z VIPky

Reagovat
Salfovic

Jen jestli je neházel Šmicer.

Reagovat
Lemond Laws

Jinak není tady někdo, kdo byl ve VIP s tím Limbou?

Jak se to tam stalo přesně? Všude se píše jenom údajně a co měl říct, ale ani žádná inside info jsem ještě neslyšel

Reagovat
Banikovec7

Vyjadřoval se k tomu sám Limba, že prý na něj někdo plivl, tak do něj dvakrát žduchnul a to bylo vše.

Reagovat
Lemond Laws

Jo?

Já zase četl, že tam řval židovský mrdky a proto dostal facku

A na Limbu někdo z VIP zničehonic plivnul jo? Tomu taky moc nechci věřit..

Reagovat
Freedo

Je v tom asi tak nevinně jako Fenin, kterej dělal, že ho bezdůvodně napadli v Barceloně a pak se objevilo video, na kterým je zlitej jak hovado a vyvolává konflikt s nějakou ženskou.

Samozřejmě to Limba vyvolal a je dobře, že dostal.

Reagovat
adoxx

A ty to samozřejmě víš na 100%, i když jsi tam vůbec nebyl

Reagovat
Freedo

Já uvažuju logicky a vím, jakej Limba je. Jak velká podle tebe je šance, že dostal ne svým zaviněním a ve VIPu? Kdyby se to stalo na TS, tak to je jiná, ale takto.

Reagovat
bobis21

Ty sešívané košťata jsou ale úplně stejné.

Reagovat
martin1

Reagovat
Lemond Laws

Šmicer, jestli si dobře pamatuju, kritizoval Šádka, protože je to vrcholný člen svazu, nebo té asociace. A řikal něco ve stylu, že když se tak chová člen týmu, OK je to ostuda toho klubu. Ale takhle to je ostuda celého českého fotbalu.

Což je prostě pravda. Slávisti jsou taky vandráci, ale je to ostuda jenom jejich.

Reagovat
10adam

Je to úplně jedno, v neděli tam byl jako majitel Plzně, ale o to taky nejde. Spíš jsem narážel na to, že v tomto případě se vyjadřovali jen proti Plzni a když řekli A, tak měli říct i B. To co předváděly ty vypatlané slávistické hlavy na střídačce, je mnohem větší ostuda než nějaký zdvižený prostředník

Reagovat
Lemond Laws

Co to je za blbost? To jako měníš osobnosti podle toho kde seš?

Jednou seš představitel nějakého svazu, tak se tak musíš chovat na veřejnosti všude. A ne že si řekneš, že teď budu za čuraka protože jsem na střídačce Plzně

Oba tábory si nemají co vyčítat...

Reagovat
10adam

Já to myslel tak, že v té chvíli mu bylo asi celkem u prdele, že je člen nějaké VV. Nebo si tady někdo myslí, že tím gestem Šádek zasadil krutou ránu FAČR jeho image?

Reagovat
Lemond Laws

Chápu, jak to myslíš.

Ale prostě pokud takovou funkci má, tak na to musí myslet pořád

Ale když to vezmu čistě lidsky, tak to na jednu stranu udělal tak, jak by to udělal skoro každej

Reagovat
10adam

Asi si neuvědomil, že mu to může natřít Šmíca v Tiki Taka

Škoda, že nemá Šádek podobnou povahu jak Rada, to by byla ještě větší sranda

Reagovat
Lemond Laws

Jak to myslíš? Jako, že je Šádek klidas?

Reagovat
10adam

Spíš tak, že z toho mohla být ještě větší aféra. Šádek kliďas rozhodně není, ale Rada je spíš tak trošku blázen a to je v některých situacích horší varianta

Reagovat
10adam

Nemají si co vyčítat, to je pravda. Jen pro mě osobně je větší hnus sledovat to, co se dělo na slavistické lavičce a tribunách než to Šádkovo gesto

Reagovat
Salfovic

Klasická slávistická trapnost dávat jeden prostředníček na úroveň těch zvěrstev, co tam domácí předvedli.

Reagovat
10adam

Oni to nedávaji na stejnou úroveň, podle nich je ten prostředníček mnohem horší

Reagovat
Greny

Takže když tam řval třeba Bořil na rozhodčího ty zmrdeeeeee z tribuny tak je to vlastně to stejny jako u Šadka ? Když to je člen kádru reprezentace

Reagovat
Losinho

Za mě jo.

Reagovat
Blasphemer

Náhodou se super vidět, jak kvůli údajný křivdě s hřištěm brečí ještě teď.

Reagovat
clinger

no já myslím že proti slávistický jsou velká média (idnes, deník sport atd.) pravidelně tak se to dá tady oželet ne? nebo aspoň mě to přijde jako růže mezi trny tady to

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Presne tak. Idnes, iSport jsou prolhana mainstreamova media. Jesteze existuji alternativni media jako eurofotbal, kde se dozvime tu skutecnou pravdu.

Reagovat
clinger

a ta zní: že je všechno v pořádku!

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

Reagovat
db18

Reagovat
Pablos

tak já nepatřím k žádnému táboru, takže mi to je fuk ...o to více úsměvný to je pro mě

Reagovat
oli9

já právě začal chodit na eurofotbal proto, protože to byl a je nejlepší web o fotbale , nejvíc diskutujicích atd.. A také na mě vždy působil jako nestranný a prostě psal fakta.A byl bych rád kdyby to tak zůstalo..

Reagovat
db18

Reagovat
Skleepy

Jako mně nevadí se zasmát na účet vlastního týmu, ale taky mě trklo, jak je to tady dost jednosměrně zaměřený.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Freedo

Je to těžký, když je Sparta nonstop k smíchu.

Reagovat
OTASi

Reagovat
kilobyte

Smát se má jen těm, kteří to unesou.

Reagovat
adoxx

Reagovat
martin1

klasika

Reagovat
Lemond Laws

Nejhorší je, že kdyby Sparta vyhrála v Olomouci a teď neposrala Hradec, tak by na ten titul měla docela i velkou šanci a hlavně možnost sama si to uhrát.

Reagovat
John Obi Mikel

To je všude stejný kdyby. Kdybychom my aspoň jednou porazili Karvinou, neprohráli v Liberci a Hradci, tak máme před Plzní náskok.

Reagovat
Lemond Laws

Spíš to myslím tak, že ke konci sezony se vlastně řešila Plzeň, Slavia.. A Sparta automaticky odepsaná, že už bez šance na titul.

Přitom fakt kdyby zvládli tu Olomouc, tak je to skoro na šance 33/33/33%.

Ale jasný, na kdyby se nehraje. SKS s Karvinou je úplnej úlet

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
lampas

To je tak, když projebat mi tiket je těm sviním (a o Slavii to platí taky) přednější, jak titul a LM

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Markovič

Reagovat
clinger

Reagovat
ratusek

To finále poháru od 17:00 proč nenechali 19:00?

Reagovat
verv

já už nechápu vůbec nic, asi to na FAČRu rozhoduje nějakej náhodnej generátor

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Protoze predtim zas lidi breceli, ze od 19h je to na hovno a pujdou pozde spat. Ted si zas lidi stezujou, ze budou v praci. Proste si nevyberes.

Reagovat
verv

Ono když byl argument pro konání od 7 ten, aby to lidi stíhali z práce a teď u přeloženýho je to najednou jedno, tak to působí jako že vlastně ani neví, co a proč dělaj.

Reagovat
widlak

Klasika, ať to uděláš jakkoliv, vždycky se najdou lidi, kterým se to nelíbí. A ti budou vždycky slyšet více než ti, kteří jsou s tím v pohodě - i za přispění médií, jejichž jediným cílem je konflikt, protože prodává.

A tak nějak se domnívám, že hodně lidí si bude stěžovat, ať už to bude jakkoliv. Jen tak z principu

Reagovat
ratusek

tak to mají dát aspon na 18:00. To by bylo asi ideál. A ne to dát na 17:00, tam o tom fakt rozhodují uplní kokoti

Reagovat
Lemond Laws

Co je na tom špatného?

Fakt se ptám normálně..

Myslíš kvuli lidem, že jsou v práci?

Reagovat
ratusek

Ano, jednak jsou lidi v práci. A finále by mělo být něco speciálního a hrát klidně od 20:00. Ale hrát to v 17:00 jako nějaký pouťák je uplně na hovno. Za poslední dobu se hrálo finále takto brzy akorát minulý rok, jinak se hraje dokonce později než 19:00

Reagovat
verv

ve většině zemí je finále poháru o víkendu, aby to bylo důstojný a fanoušci si to mohli užít, ale u nás to daj v pracovní den a ještě pro jistotu v 5

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

Reagovat
KoryVCF

nepochopitelný

Reagovat
monty25

Přesně tak. Mám německýho kamaráda, co sem rád jezdí fotit na fotbal a ten absolutně nepobírá, že finále poháru (mužů i žen) se u nás hraje ve středu.

Reagovat
Lemond Laws

Naopak mně přijde třeba středa super termín. Uprostřed pracovního týdne.

Hezký počasí už, blíží se léto, kolem 19-20 hod. výkop.

Lidi po práci chuť vypnout, dát pivo, koukat na fotbal.

Reagovat
verv

Hezký počasí, třeba jako včera

Mě teda přijde mnohem lepší víkend, ještě k fotbalu udělat nějaký doprovodný akce, lidi si udělaj výlet, prostě oslava fotbalu.

Takhle akorát musí lidi řešit, jestli brát dovolenou, případně v kolik vypadnout z práce, abych to stíhal, jestli když se bude prodlužovat, tak ještě stihnu svůj spoj abych nepřijel až zítra, když se jde zase do práce atd. Samozřejmě pro fans Slovácka tyhle věci odpadaj, i když tím přesunem na 5 to některejm taky asi zavařili.

Ale já teda nevidím jedinou výhodu v tom hrát to v týdnu.

Reagovat
monty25

Reagovat
didosh

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Lemond Laws

Ano, pršet může i v létě občas bohužel

Mně zase přijde, že hodně lidí o víkendu mají jiný program než jít na fotbal. Vypadnout z města, nějaký výlety atd.

Ale jako chápu. Já jsem s oběma variantama v pohodě

V sobotu by se člověk mohl aspoň trochu urhnout

Reagovat
ratusek

Reagovat
didosh

banda kokotu

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Cotton

Reagovat
Cotton

Like beru zpět. Ve stejný den je finále EL, tak to dali dřív, aby se to nekrylo.

Reagovat
Puskas

Ve stejný čas - v 16.50 - začíná baráž o Fortuna ligu na ČT 3, to jsem zvědav, jak to budou řešit. Posunou tu baráž? Nebo to dají na Čt 2?

Reagovat
monty25

WTF? A to se ještě od 17:30 hraje finále poháru žen.

Reagovat
ratusek

poběží oba zápasy současně

Nebo se spíše počítá s tím, že žádná baráž nebude

Reagovat
smazaný uživatel

To už je dávno domluvený.

Reagovat
oli9

a jestě se bude hrát kohej MS naši ne

Reagovat
Puskas

To ne, to trefili.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
oli9

Protože si myslí, že v 19 hodin bude zase pršet

Reagovat
Cotton

Ve stejný den je finále EL

Reagovat
smazaný uživatel

Ta penalta na Trusa vůbec neměla bejt, sudímu rpzbít hubu

Reagovat
clinger

Reagovat
frankiefcb

Tak Kvasnica píše, že nakonec k nám asi duo Hapal - Kováč.

Reagovat
db18

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Pablos

toho jsem trošku tipoval předtím

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
HorajzmAmmann

Ach jo...

Reagovat
bobis21

Bohužel, Hapala jsem čekal u nás už minulé léto. No snad se v něm mýlim, protože nečekám vůbec nic.

Reagovat
frankiefcb

Mám to úplně stejně.

Reagovat
Pablos

já očekávám trefu do černého

Reagovat
ratusek

Hele. Jako vtip dobrý. Tak a teď vážně

Reagovat
Bakary3

To mi prijde jako tak hloupej kockopes, ze to snad nema sanci fungovat

Reagovat
ratusek

právěže to je tak šílený, že budeme atakovat TOP3 nebo to fungovat nebude a po 5 kolech z posledního místa, kdy budeme mít stejně bodů jako Zbrojovka, takže 0, je odvolají (stejně jako Dostálka) a budeme oba týmy za největší šašky hned na začátek sezony

Reagovat
Bakary3

Tohle si dovedu představit jen jako nouzovou variantu, ale ne, kdyz jeste ani neskoncil rocnik a ty uděláš takovou picovinu, jak kdyz neni na výběr

Reagovat
HorajzmAmmann

Vrba je zralý na vyhazoval a Hapal dostane smlouvu na 3 roky.

Fantazie...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Tak pro ně asi na výběr moc není. Horejš k Jabkům, Radu z vedení asi nechtějí. Ličkovi se z Ruska asi taky nechce. Holoubek je teoretik do studia. Druhému Radovi se asi nechce od ženské repre.

Svědík nereálný - Někdo to na baníkovském foru psal, ale nevím, kde je pravda o těch vztazích

Akorát u Vrby stačilo počkat dva týdny. I když kdo ví, jestli by ho Křéťa vyhodil bez trofeje.

Reagovat
monty25

On byl ve hře i Karlos, jo?

Reagovat
ratusek

To asi ne. Ale zase měl nějaké výsledky u repre, tak třeba o něm někdo mohl uvažovat. Ovšem to je spíše teorie

Reagovat
John Obi Mikel

On ani mužský fotbal nikdy netrénoval

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba pravděpodobně dostane padáka i v případě, že pohár vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

A pak půjde Dostálek do Baníku a Hapal s Kováčem do Brna a kruh se uzavře.

Reagovat
HorajzmAmmann

je to hrozný. Jsem zklamaný.

To jako nepočkáme ani 2 týdny na Vrbu? Už jednou se nám to vymstilo a odešel jinam... teď uděláme stejnou chybu znova, jako vážně?

Nebo je volný Rada, Horejš... a my vezmeme tu absolutně nejhorší variantu. Možná Hapala odsuzuji předem, ale teď jsem fakt zklamaný

Reagovat
Puskas

Hapal už u nás byl a pamatuji, jak se vymlouval na únavu po středečním utkání s kýmsi z divize. Pravda, tehdy začínal, třeba se někam posunul, ale odvázaný bych z něho nebyl.

Reagovat
Bakary3

Ja tady snad ani nebudu jmenovat, protože mi to prijde, ze by se naslo x smysluplnejsich reseni, nez tohle - jen Rada teda podle me ne

Ale tady je mi zahadou, jak se nekomu tohle vubec urodi v kebili, vezmeme hapala s kovacem, wtf?

Reagovat
Pablos

Úkol zněl jasně, bereme po poháru trenéra ze Sparty... nebyl čas čekat na přeložený zápas.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak oni spolu uz pusobili na Sparte, ne?

Reagovat
Bakary3

Ikdyby, tak to je zas model, ja nevim...

Trosku mi zo přijde, ze Brabec ze zoufalství zacina vymyslet hovadiny jak tehdy Kreta s GSM.

Reagovat
bobis21

A co je na tom dívného? Však Kováč má být normálně Hapalův asistent.

Reagovat
Bakary3

Tak on uz byl hlavni trener, tak mi to uplne nesedi.

Reagovat
bobis21

Tak klidně může mít ve smlouvě něco v tom smyslu, že ho Baník pustí, když dostane někde nabídku na pozici hlavního. Ale do Baníku se řeší Hapal jako hlavní a Kováč normálně jako asistent, takže nijak zvláštní model.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Bakary3

Mne to prijde zvlastni, protoze Kovac uz neni uplnej novacek, co by nekde odtrenoval 3 kola, urcite nema dlouhodobe ambice delat asistenta... Rikam si, jestli to muze delat dobrotu.

Treba jo, jen rikam, mne to prijde divny

Reagovat
Puskas

Csaplár taky jednu dobu trénoval společně s Kotrbou.

Reagovat
Martin9719

V Liberci asi 4 kola no

Reagovat
JeséRodriguez

tam měli památnou tiskovku v tom novém angažmá, a za 4 kola se balili

Reagovat
cristiano.K.

ne, celou mistrovskou sezonu.

Reagovat
John Obi Mikel

Hejkal taky teď dělá v Hradci jen asistenta, přitom Teplice trénoval sám.

Reagovat
Puskas

Nebo ti dva Švédi, co trénovali nároďák - Lagerbäck a ?

Reagovat
C.1922

Že byl Kováč hlavní trenér a teď bude dělat asistenta je ten nejmenší problém. Bakary si tradičně našel hovno a řádně ho rozmazal...

Reagovat
Bakary3

Je to můj názor, nepozdavalo by se mi to ani, kdyby to udelal muj klub.

A nejsem jedinej, komu to spojeni celkove prijde divny, jak je na mistnich reakcich videt.

A treba to slapat bude, kdo vi... Nic vic za tim nehledej

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Puskas

O jéj.

Reagovat
didosh

Piča, takže to je pravda...honem jsem spěchal si to ověřit na EF...jenom to ne...

Reagovat
Aldeano

Nepřijde mi to špatné a mohlo by to fungovat. Důležité bude, jaký bude kádr a případné posily.

Reagovat
John Obi Mikel

Douděra k nám? Co vy na to?

Reagovat
HorajzmAmmann

Ewerton, Vlkanova a Douďěra nejlepší hráči mimo top3 super přestup myslím

Reagovat
Pablos

ještě i Almási

Reagovat
didosh

Hovno

Reagovat
Pablos

mělo bejt jako doplnění nejlepší hráči mimo top3... né že by měl jít do Slavie

Reagovat
didosh

Ahaaaa tak to souhlasím

Reagovat
ratusek

Reagovat
Pablos

tak není dobrej nebo co ?

Reagovat
didosh

Everton je hodně dobrý, jedná s ním někdo?

Reagovat
pingla

Jurečka?

Reagovat
Lemond Laws

Myslím, že spíš ne.

Reagovat
Freedo

Tak pokud odejde Bah, tak jako náhrada dává smysl, i když teď hraje spíš křídlo. Nebo eventuálně zkusit zase někoho z ciziny.

Reagovat
Greny
Reagovat
mistr129

kromě pyra (což by zavřeli stadion půlce klubů na půl sezony) tam fakt není nic hodného zavření

Reagovat
smazaný uživatel

Co třeba brutální napadení legendy českého fotbalu ve VIP prostorech?

Reagovat
Salfovic

To házení všeho možného po hráčích Plzně a jejich lavičky je fakt nic

Reagovat
mistr129

A jak tomu má pořadatel zabránit?

Reagovat
Salfovic

Proti divoké zvěři se používají třeba sítě.

Reagovat
kilobyte

Asi stejně jako rasistickým pokřikům. Stadion se zavírá podle provinění, nikoliv podle možností bránění.

Reagovat
adoxx

Reagovat
verv

vůbec no, podezření na rasismus, opakovaný házení předmětů po hráčích, to se vlastně nic nestalo

Reagovat
didosh

Hovno se stalo...moralisti...

Reagovat
Pablos

ale zároveň v to nevěřím

Reagovat
Bakary3

Tady teda nesouhlasím, ac se stydim za uroven zapasu celkove, chovani trenerskyho tymu sks i fanousku.

Kostl - toho vyresila disciplinarka.

Ze litaly kelimky, petky? S tim nikdo nic neudela, v takovych zapasech nic divnyho - bohuzel.

Pyro? Blby, ale tohle je pro zavreni stadionu opravdu nepodstatny.

Urazky z tribuny? Jestli tam k bogelovi nekdo rasisticky neco prohodil, nevim, nebo se bucelo? Koukal jsem bez zvuku. Ale ikdyby, to by mela Sparta zavrenej stadion na veky veku.

Ten zapas byla ukazka totalniho buranstvi, ale vlastně... Na nasi ligu nic moc divnyho ..

Reagovat
Pablos

Proto píšu, že v to nevěřím. Palce jsou proto, ze bych si to přál, aby to treba ukázalo cestu, že takhle to ve velkych zápasech nechceme.

Reagovat
Pablos

A taky jinde jsem tu driv napsal někde, že jinak ty zavírání nemám rád, protože kvůli pár bezmozkům na to má doplácet většina. Tady z toho jsem takovej pocit neměl.

Reagovat
Bakary3

Kdyz vidis úroven celyho zapasu a kazdyho trosku vyhecovanejsiho, Radu, kterej rve po lidech... Tak to neni o jednom zavreni stadaku Slavii, bohuzel...

Tohle je na sirsi debatu vedeni naseho fotbalu s klubovymi zastupci, nejdriv se k tomu musi postavit oni, odsoudit to, jit příkladem, po kazdym zapase, kdy se neco takovýho stane, tyhle lidi vyhlasit ... Pak se pomalu může neco menit...

Reagovat
kilobyte

Ono jde i o společnost. Když si třeba vezmeš, že dost lidí Radu za jeho výlevy dokonce chválí. Nebo když si PR oddělení myslelo, že rozbité dveře od Trpiše jsou vlastně cool.

Reagovat
Bakary3

Jojo

Je to prostě jen odraz nasi spolecnosti, nic, co by se objevilo zničehonic

Reagovat
smazaný uživatel

Tečka na závěr Ještě bych k té společnosti dodal, že haló kolem zápasu tomu pomáhá, takový je fotbal

Reagovat
Bobřík1

Mně přijde, že mnohdy se chovají hůř trenéři a realizační tým než ultas

Reagovat
smazaný uživatel

Záchrana je blízko, příští sezonu se téhle skupině vyhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Delate si prdel? Ten tweet o tom Limbovi. On sam uvedl vse na pravou miru a ten hajzl, co po nem bezduvodne plival byl vyveden ochrankou. Gratuluji, Eurofotbal. Jste nove na urovni Deniku Sport a eFotbalu. Jen tak dal.

Reagovat
mistr129

Tak když to říká sám Limberský, tak to asi bude pravda

Reagovat
ratusek

Reagovat
Losinho

Reagovat
Blasphemer

Anonymní píčus se sešívanou profilovkou je lepší zdroj.

Reagovat
db18

Reagovat
verv

Reagovat
Pablos

Reagovat
martin1

Reagovat
Martin9719

Reagovat
kilobyte

A není divné, že Limba napadnul slávistu a pořadatelé Slavie vyvedli toho slávistu? Nebo to bylo jinak?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Martin9719

Kvalitou informací? To už jsou možná pod nimi. V podstatě nikdy nemají informaci první a články které nejsou zkopírované nebo řeknou něco víc než jiný weby už taky dávno nemají. Vycházely tu docela zajímavý věci, ale v současnosti se něco takovýho objeví jednou za půl roku.

Reagovat
db18

Reagovat
Sosi

K tomu moralizování ue strany Šmicera, nebyl náhodou jedním ze strůjců roztrhaných obleků a Druláka bez čůráka?

Reagovat
kilobyte

Krásně to zapadá do jeho chování. Na začátku Fevoluce říkal, že mu nejde o funkce a nebude kandidovat. Pak se přihlásil na post předsedy, potom místopředsedy a nakonec mu Fousek přihrál místo v poradní radě.

Reagovat
ratusek

Šmicer je šašek a největší pokrytec a pospěchář. Od něj nelze čekat nic dobrého

Reagovat
Lemond Laws

Až tak jo?

Reagovat
db18

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele