Nizozemská Eredivisie - preview 4. kola

26.08.2011, 09:03, aktualizováno 28.08.2011, 08:14
Previews
Čtvrté kolo zatím patří domácím týmům a v duelu s Excelsiorem na to bude chtít navázat PSV Eindhoven. Feyenoord hostí Heerenveen, Alkmaar cestuje do Groningenu. Nedělní program načne těsně po obědě duel De Graafschapu s Den Haagem...
BV De Graafschap - ADO Den Haag  (neděle 12:30)
Největšímu překvapení minulého roku - ADO Den Haag - nevyšel vstup do letošního ročníku. Napravit to budou chtít hráči ADO ve čtvrtém kole proti De Graafschapu, domácí však budou rozhodně proti.

Domácí celek z De Graafschapu se v minulé sezoně zachránil na poslední chvíli. Cílem té letošní sezony je se těmto záchranářským pracím vyhnout. Svěřenci trenéra Andrewa Ulderinka nezvládli první kolo proti Ajaxu a poté dvakrát v řadě remizovali. V posledním utkání navíc přišla nepříjemná ztráta na hřišti Excelsioru. De Graafschap počítal se ziskem plných tří bodů, místo toho si však oba celky body rozdělily za remízu 1:1.

"Minulé kolo nám nevyšlo. V Excelsioru jsme měli zvítězit. Bohužel jsme jen remizovali. Musíme to hodit za hlavu, čeká nás totiž další důležité utkání. Doma přivítáme ADO, kterému se však nyní také moc nedaří. Věřím, že můžeme získat cenné body," prohlásil kouč Andrew Ulderink.

Den Haagu opravdu po minulé sezoně není do smíchu. Po třech kolech je zisk pouhého bodu opravdu nelichotivý. Po remíze s posilněným Vitesse 0:0 se zdálo, že ADO naváže na předešlý ročník, ovšem porážka 2:4 na hřišti Groningenu a další porážka v minulém kole na domácí půdě s PSV Eindhoven 0:3 dokazuje, že defenzíva Den Haagu není v pořádku. Svěřenci Maurice Steijna však nedávají znát žádnou krizi.

"Začátek nám nevyšel, ovšem nyní jedeme do De Graafschapu. Tamní BV je silné, ale my potřebujeme odrazový můstek. Podle slov většiny hráčů věřím, že se pokusí o vítězství. Je to také mé přání a tím pádem jedeme do De Graafschapu s jasným cílem zvítězit," prohlásil trenér Den Haagu Maurice Steijn.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.60 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Groningen - AZ Alkmaar  (neděle 14:30)
Alkmaar má za sebou velice náročný program, nicméně stále hraje jako z partesu. Nejenže se dostal do základních skupin Evropské ligy přes dvě předkola, navíc i na domácí scéně předvádí vcelku slušné výkony. Po vyřazení Jablonce měl sice s norským Aalesundem větší problémy, nicméně nakonec v domácím prostředí ukázal svou sílu. Dostal se rychle do vedení a dostačující náskok v průběhu zápasu postupně navyšoval.

Nakonec nasázel bezradnému protivníkovi šest branek a vyhrál tak 6:0. Soupeř byl totiž nucen otevřít okénka v obraně a domácí hladoví vlci si gólovou jízdu náležitě vychutnali. Ani na domácí scéně na tom není špatné, má za sebou dva špičkové soupeře a teď ho čeká třetí. Alkmaar totiž na úvod s přehledem zdolal PSV 3:1 a ukázal, jakým směrem by se chtěl ubírat. Poté sice prohrál s Enschede (0:2), ovšem chuť si spravil v duelu s Nijmegenem.

Ten rozdrtil 4:0 a i nyní by rád pokračoval v krasojízdě. Groningen sice možná má pomalejší rozjezd, avšak dojezd může být mnohem impozantnější. Domácí totiž na úvod hloupě podlehli Rodě, poté získali čtyři body a rádi by určitě své konto opět o nějaký korálek navýšili. Na stánku Euroborg se jim na nedělního protivníka daří střídavě, loni ho ovšem zdolali 2:0. Nyní je přeci jen čeká mnohem těžší prácička.

Kouč AZ Gertjan Verbeek by rád v neděli navázal na skvělý čtvrteční výkon. "Především na útočnou fázi bylo radost pohledět. Kombinovali jsme na malém prostoru a je to cesta, kterou bychom rádi šli a křižovali jí tak i těm těžším soupeřům," udává optimisticky. Nicméně na Euroborgu se bude muset obejít bez dvojice opor, kvůli zranění totiž nenastoupí Ruud Boymans a připraven též není Joey Didulica.

Soupeře z Groningenu hodnotil jasně. "Má vždy skvělé starty, je však vidět, že ještě nemá hru pod kontrolou. O tom svědčí duely s Rodou i Bredou. Na druhou stranu je to skvělý tým, budeme muset rozhodně hrát více než dobře. Groningen hodně omladil a musí ještě nabrat nějaké ty zkušenosti, určitě se může umístit v tabulce hodně vysoko. My chceme být ale před ním a já doufám, že se k tomu i tak postavíme," dodává Verbeek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 3.40 - 2.65
více informací
Feyenoord Rotterdam - SC Heerenveen  (neděle 14:30)
Ve Feyenoordu stále hýří spokojeností a věří, že by v letošní sezóně mohli zaútočit na umístění zaručující evropské poháry. Na uspokojivé výsledky z úvodních kol se budou nyní snažit navázat v duelu s trápícím se Heerenveenem.

Sedm bodů po třech zápasech, to je pro slavný klub z Rotterdamu bezpochyby velmi dobrá vizitka. Nic na tom určitě nezmění ani fakt, že Feyenoord na startu letošního ročníku narazil na vcelku hratelné soupeře, proti kterým se od něj bodový výsledek více méně očekával.

V táboře trenéra Ronalda Koeman tak ale každopádně zavládla mírná euforie a všichni doufají, že hned tak neskončí. Feyenoord totiž potřebuje body jako sůl, aby se vyvaroval loňské situaci, kdy se pohyboval povážlivě blízko sestupu. Po výhrách nad Excelsiorem a Rodou a remízou s Heraclesem ovšem zatím podobné starosti mít nemusí. Navíc je dost pravděpodobné, že své konto opět rozšíří. Do boje proti Heerenveenu jde jako favorit.

Srdíčka si totiž hned na úvod sezóny vybraly své slabší období. I z toho důvodu jim patří aktuálně vůbec poslední příčka v tabulce. Po třech kolech mají na svém kontě jediný bod a hrozivé skóre 4:12, pod které se podepsaly především dvě prohry v poměru 1:5 s Ajaxem a Twente.

Je tedy patrné, kde má Heerenveen své největší nedostatky. Na těch se ale trenér Jans dozajista snažil během týdne zapracovat. Je mu totiž jasné, že s průměrem čtyř obdržených branek na utkání asi jen těžko proti někomu uspěje.

I proto fanoušci doufají, že změna přijde již v tomto kole. Jejich optimismus ovšem výrazně krotí pohled především na výsledky nedávných vzájemných zápas, které hrají jednoznačně ve prospěch Feyenoordu. Ten se v posledních čtyřech kláních radoval z výhry hned třikrát, jednou zápas dovedl do nerozhodného konce.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 4.20 - 4.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
PSV Eindhoven - SBV Excelsior  (neděle 16:30)
Fotbalisté PSV zatím plní to, co se od nich očekává a po rozpačitějším začátku válí na plné čáře. Kromě úvodní prohry s Alkmaarem (1:3), dokázali s přehledem ovládnou další duely a proto v tuto chvíli slaví úspěchy. Po třech kolech mají na kontě šest bodů a na čelo tabulky nemají téměř žádnou ztrátu. Navíc ve čtvrtek oslavili postup do základních skupin Evropské Ligy a s chutí si k tomu zastříleli.

Proto se předpokládá, že nedělní vystoupení by pro ně nemělo být nijak obtížné. Nováček z Excelsioru nepředvádí kdovíjak skvělé výkony a navíc kvalitou na svého protivníka určitě nestačí. PSV dokázalo v lize zdolat Waakwijk těsně 1:0 a od té doby se postupně jeho výkony zlepšují. V následném klání v Den Haagu totiž zvítězilo 3:0 a opět je to zřejmě ten starý dobrý tým bojující o titul. I odvetné vystoupení ve 4.předkole EL stálo za to.

PSV si totiž naprosto s přehledem poradilo s Riedlem, i když úvodní duel až zase tak skvělý nebyl. Po bezbrankové remíze 0:0 na rakouské půdě však nedal svému soupeři na Philips Stadium žádnou šanci a bez problémů ho deklasoval 5:0. To Exceslior má zcela odlišné starosti. V úvodních dvou duelech nerozvlnil síť soupeřů ani jednou a prohrál shodně 0:2 s Nijmegenem i rivalem Feyenoordem.

Smůlu prolomil až v domácím střetnutí s De Graafschapem, kde se prosadil v závěrečných minutách a díky tomu vybojoval bod za remízu 1:1. Kouč domácích Fred Rutten dobře ví, že značně obměněný kádr loňského nováčka přinese poněkud jiný styl hry. "Je jasné, že proti nám nastoupí úplně jiný Excelsior. Nicméně v této sezóně se představí také zcela odlišné PSV. Naším úkolem je vyhrát titul, chceme proto tři body," neschovává se za nic

"Excelsior nezačal zrovna nejlépe a určitě si brousí zuby na první výhru. My ale nechceme dopustit, aby se nám vzdálil, Ajax, který má uč čtyřbodový náskok," dodává jedním dechem. "Určitě se opět budeme chtít spolehnout na naší ofenzívu, ale dobře šlapající stroj se může kdykoliv zaseknout a ani nevíte proč. Musíme soupeři vsítit co nejrychleji první branku, pak by bylo nepříjemné dobývat jeho obranný blok," dodává Rutten závěrem.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.09 - 9.00 - 19.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
RKC Waalwijk - NAC Breda  (sobota 18:45)
Výkony Waalwijku stoupají kolo od kola vzhůru, což se už začíná projevovat také na jeho bodovém kontě. O své druhé vítězství bude tentokrát usilovat proti Bredě, které se zatím v letošním ročníku vůbec nedaří a potřebuje konečně naplno zabrat.

Vstup do nové sezóny vyšel nováčkovi z Waalwijku velmi dobře. Los neměl vůbec snadný, i přesto se už ale může pyšnit čtyřmi body. Pokud si tedy svou výkonnost udrží, určitě nemusí letos bojovat jen o záchranu, jak mu mnoho lidí prorokuje.

Ve výborném světle se ukázali svěřenci trenéra Ruuda Brooda především před týdnem, kdy zvládli těžký duel na půdě Rody a překvapivě odjeli s vítězstvím 2:0. Když se budou podobným výkonem prezentovat také tentokrát, bezpochyby mohou útočit na další tříbodový zisk.

Breda totiž ani v nejmenším zatím nehraje v ideálním rozpoložení, ba právě naopak. Svými výkony navázala na nepovedený konec minulého ročníku a po třech kolech má na svém kontě pouhý bod. Ten vybojovala minulý týden, kdy remizovala s Groningenem 2:2. Zápas to pro ní ale rozhodně nebyl vůbec jednoduchý, po poločase totiž prohrávala o dvě branky a zdálo se, že si na své konto připíše další porážku. Nakonec ale s vypětím všech sil dokázala alespoň vyrovnat.

Nyní už ale Breda hodlá za každou cenu vybojovat vítězství. Na Waalwijk má totiž z nedávné minulosti velmi dobré vzpomínky. Svého nadcházejícího soupeře v posledních čtyřech vzájemných duelech pokaždé přehrála a ráda by přidala pátý zářez.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.25 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
NEC Nijmegen - Heracles Almelo  (sobota 19:45)
Nijmegen odstartoval nový ročník na výbornou, v minulém kole ale dostal od Alkmaaru hodně výrazné varování, ze kterého se hráči během týdne snažili poučit. Proti Heraclesu půjdou nyní každopádně za vítězstvím.

V úvodních dvou ligových soubojích se Nijmegen prezentoval ve velmi dobrém světle. To dlouhou dobu platilo také v duelu s Alkmaarem, proti kterému NEC držel více než padesát minut nerozhodný výsledek 0:0. Poté ale inkasoval první gól, následně byl vyloučen obránce Pavel Čmovš a hra Nijmegenu se sesypala jako domeček z karet. Konečný výsledek zněl hodně nepříznivě - 0:4.

Fanoušci jsou ale optimisté a věří, že jejich oblíbenci tentokrát něco podobného nedopustí a zápas zvládnou podobně, jako se jim to povedlo ve druhém kole proti Excelsior. Ten svěřenci trenéra Pastoora naprosto bez problémů přehráli a dokráčeli si k zaslouženému tříbodovému zisku.

Jenže všem je jasné, že Heracles bude kousat a utkání hráčům Nijmegenu pořádně znepříjemní. Letos už to ukázal několikrát, i proto je stále bez jediné porážky. Na svém kontě má aktuálně jednu výhru, kterou vybojoval nad Bredou, a dva nerozhodné výsledky. Ty si odnesl ze zápasů proti Waalwijku a Feyenoordu.

Zápas na půdě Nijmegenu bude tedy pro Heracles další tvrdou zkouškou jeho kvalit. Očekává se vyrovnaný duel, který prostě nemá favorita. Menší psychickou výhodu mají každopádně hráči z Almela, kteří se svým nadcházejícím soupeřem ve vzájemném měření sil již šestkrát v řadě neprohráli, což je vskutku povedená série.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.50 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Twente - VVV Venlo  (sobota 19:45)
Twente se během týdne nepodařilo dostat do Ligy mistrů, a tak si bude chtít spravit náladu alespoň v domácí soutěži. O zisk tří bodů bude ve čtvrtém kole usilovat proti Venlu.

Vybojovat si účast v Lize mistrů byl pro Twente jeden z hlavních letošních cílů, trenérovi Adriaansemu a jeho svěřenců se ale splnění tohoto úkolu nepovedlo. Ve 4. předkole proti Benfice doma pouze remizovali 2:2, v odvetě naopak prohráli 1:3. Na postup tak mohli zapomenout a byli nuceni se spokojit pouze s Evropskou ligou.

Svou pozornost ale každopádně muselo Twente okamžitě obrátit na Eredivisie, kde se tentokrát střetne s outsiderem z Venla. Je tedy pochopitelné, že od loňského vicemistra všichni očekávají jednoznačné vítězství, což by neměl být nějaký velký problém.

Fotbalisté z Enschede se totiž pyšní vynikající formou, která je vynesla až na samotný vrchol celé tabulky. Ve třech zápasech ještě neztratili ani bod a ukázali, že také letos budou nesmírně nebezpeční. Černé vzpomínky na Twente má především Heerenveen, který od něj v minulém kole schytal debakl 1:5.

Tento výsledek je pochopitelně pro Venlo velkým varováním, které by rozhodně nemělo brát na lehkou váhu. Zároveň však do zápasu nemusí jít ani s žádným přehnaným respektem, jelikož už v minulém kole ukázalo, že si umí vyšlápnout i na silnějšího protivníka. Doma uhrálo nesmírně cennou remízu s rozjetým Ajaxem. Po třech kolech tak má Venlo na svém kontě dva body.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.14 - 6.75 - 18.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Utrecht - Roda JC  (sobota 20:45)
Fotbalisté Utrechtu nevstoupili do nového ročníku Eredivisie zrovna podle představ a určitě tak mají do dalších duelů jasný cíl. Připsat si první výhru a postupně se tabulkou prokousávat co nejblíže příčkám zaručujícím alespoň kvalifikaci Evropské Ligy. Domácí totiž mají na kontě pouze dva body za dvě remízy a nyní v souboji s Rodou, která už je od loňského ročníku považována za vážného kandidáta na horní polovinu tabulky, to určitě nebude lehké.

Utrecht na úvod pouze remizoval na půdě Venla 0:0. Následně doma dokázal vybojovat alespoň bod dvěma brankami v závěrečné čtvrthodině s De Graafschapem, minule si však nedokázal poradit s Vitesse, když na jeho půdě podlehl v poměru 1:2. To Roda je na tom přeci jen o trochu lépe.

I když na druhou stranu ne zase o tolik. Do nového ročníku vstoupila tou správnou nohou a i v deseti dokázala v závěrečné patnáctiminutovce otočit nepříznivý stav s Groningenem, když vyhrála 2:1. Jenže v dalším duelu na stánku De Kuip naprosto nestačila na Feyenoord a podlehla mu 0:3, poté si doma utržila ostudu od Waalwijku a s nováčkem soutěže doma ostudně prohrála 1:2. Takže má též co napravovat.

V loňském vzájemném duelu se oba protivníci rozešli smírně a vzhledem k mizérii v minulých dvou duelech vše nahrává nerozhodnému výsledku i tentokráte. Domácí předseda týmu Jan Willem se setkal v táboře Utrechtu s velice negativními emocemi především od fanoušků a proto je žádá o kladnou spolupráci. "Klub vyzývá stoupence, aby opět přešli na pozitivní myšlenky, špatné ohlasy nám k ničemu nepomáhají," uvádí přesvědčeně.

Fanoušci totiž zazpívali velice nevhodný slogan v duelu s De Graafschapem a Willem je přesvědčený, že tento způsob k ničemu nevede. "Bohužel tohle rozhodně neprospěje a na fotbalové stadiony to nepatří. Uvědomujeme si, že takovéto skandování a urážení nám v dalších zápasech neprojde a můžeme za to být řádně potrestáni. I když si to příznivci neuvědomují, velice tím škodí celku FC Utrecht," uvádí přesvědčeně Willem.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.88 - 3.70 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AFC Ajax - SBV Vitesse  (pátek 20:00)
Páteční předehrávka čtvrtého kola Eredivisie tentokrát slibuje velmi zajímavou a atraktivní podívanou. Proti sobě se totiž postaví favorizovaný Ajax a zatím velmi dobře hrající Vitesse.

Oba kluby sice v tabulce od sebe dělí nyní pouze skóre, i přesto ale nikdo z odborníků ani v nejmenším nepochybuje o tom, kdo by měl tento duel vyhrát. Všichni očekávají, že Ajax znovu potvrdí své nesporné kvality a v poklidu si dokráčí pro povinný tříbodový zisk.

Jenže už v minulém kole dostali svěřenci trenéra De Boera hodně nečekanou facku, která je stála vedení v tabulce. Na půdě Venla to měla být jasná záležitost, avšak nakonec se zápas pro Ajax málem změnil v noční můru. Po hodině hry totiž prohrával o dvě branky a velmi vážně hrozilo, že odjede poražen. Tuto hrozbu se mu ovšem povedlo zažehnat a na své konto si připsal alespoň bod za remízu 2:2.

Něco podobného ale nyní pochopitelně hráči z hlavního města Nizozemska nechtějí za žádnou cenu připustit. Další ztráta, navíc na domácím hřišti, by totiž znamenala už skutečně poměrně nepříjemný problém.

Ovšem všem je jasné, že Vitesse rozhodně nedá svou kůži lacino. Sebevědomí hráčů z tábora kouče van den Broma totiž v úvodních kolech narostlo do nebývalých rozměrů. V loňském ročníku se sice arnhemský celek trápil a bojoval pouze o záchranu, letos ale zatím ukazuje, že by se podobným problémům mohl vyhnout.

Po třech kolech má Vitesse na svém kontě výborných sedm bodů a drží se tak na třetí příčce tabulky. Avšak pravděpodobnost, že by své bodové konto rozšířilo i tentokrát, je velmi malá. Z posledních dvaceti vzájemných duelů s Ajaxem totiž vyhrálo pouze třikrát, naopak hned v šestnácti případech odcházelo ze zápasu s porážkou.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.18 - 6.25 - 14.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Twente33008:19
2.AFC Ajax321011:47
3.Feyenoord Rotterdam32106:17
 SBV Vitesse32106:17
5.AZ Alkmaar32017:36
6.PSV Eindhoven32015:36
7.Heracles Almelo31205:45
8.FC Groningen31117:64
9.RKC Waalwijk31114:34
10.NEC Nijmegen31114:64
11.Roda JC31022:63
12.FC Utrecht30213:42
13.BV De Graafschap30214:72
14.VVV Venlo30212:62
15.NAC Breda30123:51
16.SBV Excelsior30121:51
17.ADO Den Haag30122:71
18.SC Heerenveen30124:121

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (28)

Přidat komentář
Stiksxx

Mohl by zas Ajax klopýtnout. Bonny dá dva fíčky a bude to zas 2:2

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Venca mu bude na tribuně držet palce

Reagovat
smazaný uživatel

Sice v Nizození nejvíc přeju Ajaxu ale ted spíš Vitesse kvůli Bonymu a Kalašovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Vitesse zatial nehrali proti silnemu superovi, Ajax by ich mal vratit spat do reality a vyhrat dajme tomu 4:1 ... navyse hraci Ajaxu budu motivovani, ze nastupia proti zatial nezdolanemu superovi, vtedy hraju lepsie a snazia sa, nie ako ked hrali proti Venlu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stiksxx

No Ajax taky ani moc ne..a ztratil.Heerenveen je slaboučký

Reagovat
smazaný uživatel

tam si hleď ať neztratíte s Exelsiorem

Reagovat
Stiksxx

žádnej strach ..stroj na tituly se už rozehřál a už to pošlape.

Reagovat
iHawX

Jestli na kraji obrany zase bude hrát slaboučkej Blind, tak by Vitesse gól dát mohlo, ale vyhrát by měl Ajax, i když je Vitesse teď ve formě a Ajax poslední zápas jen remizoval. Kalas nejspíš ještě hrát nebude, je tam jen krátce a trenér bude těžko zasahovat do stoperský dvojice, když jim to teď výsledkově vychází. Tip 3:1 (2x Sulejmani, Sigthorsson - Bony)

Reagovat
smazaný uživatel

praveze to je Ajax - protekcny Blind a tlstoch Verhoeven ...oni nemozu chybat

Reagovat
AjaxFans

Verhoeven nemá ani na okres u nás

No a stím Blindem celkem souhlasím,myslím,že Nicola Boilsen je trochu jinde než on.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad první zápas co mu nevyšel.. Protekci v tom v žádném případě nevidím! Ale ten Verhoeven by neměl být u nás ani trojka. Zřejmě má dobré tréninky jinak nechápu kdo ho stále drží.

Reagovat
smazaný uživatel

prvi zapas co mu nevysel? ...minuly rocnik som ho videl v domacom poharovom zapase ako si dal vlastny gol, hlavou poslal loptu do siete

Reagovat
smazaný uživatel

psal jsem snad první zápas... ježíš je hromada obránců co si dali vlastence Moc ho asi nesledujes je to výbornej hráč na svůj věk. Dnes dostane přednost Anita.

Reagovat
iHawX

Reagovat
iHawX

Mě teda přijde dozadu hodně nejistej, ale věřim, že to u něj je to hlavně nezkušeností a že postupem času se to zlepší. Každopádně si myslim, že Anita je ještě daleko před nim a důležitý zápasy by měl hrát on. Nejlepší variantou by podle mě bylo zkoušet Boilesena, kterej je podle mě perspektivnější než Blind a Blinda buďto poslat na hostování a nebo ho nechat jako náhradníka s tim, že by nastupoval občas i na stoperovi, což je pro něj asi lepší pozice.

Reagovat
AjaxFans

Jeé,na stopera neé,to by teda hořelo.

Reagovat
smazaný uživatel

nedá se nekde ten ajax sledovat on-line ???

Reagovat
smazaný uživatel

bet365.com dava vacsinu zapasov Eredivisie, dnes aj Ajax

Reagovat
smazaný uživatel

Dávajú všetky zápasy Eredivisie. Akurát si však musí dať na účet peniaze, aby to mohol sledovať.

Reagovat
Stiksxx

hele a já tam koukal a když si tam chci dát vklad třeba převodem..tak tam musim dát minimálně 4 tis??co je to za blbost? a ještě tam neni vůbec žádný klasický číslo účtu

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to je asi max.vklad U nás je minimálny 5€, u vás asi 200 Kčs, ak tam dávaš prvý krát vklad, máš nárok myslím na 100% bonus tvojho vkladu. Na ich stránke si vyber vprvo hore VKLAD a číslo tvojej bankomatovej či kreditnej karty.

Reagovat
Stiksxx

to já to právě nemám nastavený na kartě, aby s ní mohl takto platit na netu..tak jsem právě chtěl převodem, že to udělám přes internet banking a fakt mi to píše minimum 4 líťa. tak si to budu muset povolit na tý kartě v bance no..

Reagovat
Carlos Juan Pablo

BonyFoto, díky

Reagovat
Stiksxx

osobně jsem zvědav na Waalwijk a na duel Utrecht : Roda

Reagovat
Stiksxx

Doufám, že se dnes vyrovnáme golovým hodům, které předvedli Ajax i Twente.

Reagovat
smazaný uživatel

aspon 4:0 by mal PSV vyhrat nad asi najslabsim timom Eredivisie, Excelsior stratil - trenera, hracov: Fernandez, Ramsteijn, Clasie /vsetci Feyenoord, Koolwijk/ Nijmegen a teraz Bovenberg/ Utrecht

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele