Nizozemská Eredivisie - preview 12. kola

30.10.2009, 08:17, aktualizováno 01.11.2009, 09:24
Previews
Twente i PSV v sobotu vyhrály, na tahu je tak nyní Ajax, který doma ve šlágru hostí Feyenoord. Heracles a Utrecht se pohybují v horní polovině tabulky a nyní změří síly ve vzájemném duelu. Sparta Rotterdam vyzve Nijmegen, poslední Waalwijk přivítá Tilburg...
VVV Venlo - NAC Breda  (pátek 20:45)
Další týden se opět v holandské Eredivisii neobejde bez předehrávky a i když ani tady nejde o nějaké super zajímavé utkání, má opět své kouzlo. Breda totiž narazila na velmi těžké soupeře a bylo vidět, že na ně nemá. Zase však potvrdila roli mančaftu, který snadno poráží o něco slabší týmy a proto se posunula na sedmé místo zaručující boj o pohárovou Evropu. To Venlo jako nováček též nezaostává a je prozatímním remízovým králem ligy.

Nicméně to vůbec neznamená, že by pro něj boj o záchranu nějak končil. V poslední době ba právě naopak. Pouze jedno vítězství odsuzuje Venlo na čtrnáctou pozici a jen díky lepšímu skóre se nenachází na šestnácté barážové příčce. K tomu ve středečním vystoupení v národním poháru prohrálo na půdě Sparty Rotterdam po penaltách a jeho cesta tak v této soutěži končí.

Breda na domácím stánku zdolala suverénně Arnhem i naposledy trápící se Waalwijk, avšak výkon rozhodně nebyl nijak oslnivý. Na druhou stranu je velkým povzbuzením bezkonkurenční postup do dalšího kola poháru, a tak morálka je určitě lepší než na straně soupeře. Ať už mají oba soupeři výhody i nevýhody, tak jako tak se totiž body z půdy Venla získávají obtížně a očekává se spíše remíza. Breda má na souboj ze stánku De Koel docela dobré vzpomínky, před dvěma lety zde vyhrála poměrem 3:1.

I když někteří reportéři žertovali, že by si Breda měla se soupeřem snadno poradit, Robert Maaskant okamžitě všechny takovéto myšlenky zahnal: "Pro nás je Venlo nesmírně obtížným soupeřem," ví dobře hostující kouč. Navíc upozorňuje na velkou výhodu Venla: "Na jejich půdě uspějí jen ti nejodvážnější, vyhrávat stabilně zde může tak akorát Feyenoord, Twente nebo PSV," dodává.

Maaskant bude ještě zřejmě asi tak měsíc postrádat Tommieho van der Leegteho, mimo je také určitě Martijn Reuser, na ligové trávníky by se však mohl po operaci kolenní čéšky vrátit Tyrone Loran. "Obrázky jeho stavu se opravdu lepší," potvrdil předpoklady Maaskant. Venlo se musí vypořádat hlavně s absencí kouče Jan van Dijka, jenž byl potrestán zákazem na jeden duel po pohárovém vystoupení se Spartou. Po pěti žlutých kartách se vrací Ken Leemans, otazník visí nad startem dvojice Kevin Begois - Soufiane Dadda.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 3.20 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SC Heerenveen - ADO Den Haag  (sobota 18:45)
Už to vypadalo v případě Heerenveenu na výrazné zlepšení, ovšem v posledních týdnech se fanoušci opět přesvědčili, že jejich oblíbence nečeká v letošním ročníku nic jednoduchého. Ba naopak, pokud si udrží současné výkony, zcela jistě budou bojovat o záchranu. O něčem podobném ale nechtějí na Abe Lenstra Stadium ani slyšet a slibují, že v tomto kole již vyhrají. V cestě jim bude stát trápící se Haag.

Je zřejmě zbytečné připomínat vcelku vysoké předsezónní ambice Heerenveenu. Z jedenácti kol byli ale schopni uhrát De Jongeovi hráči pouze dvě výhry, a tak se stále krčí na trapné předposlední příčce. Jejich největším problémem je dozajista střelba branek, což je pro třetí nejlépe střílející tým loňského ročníku zcela jistě hodně nepříjemné. Hned třikrát se už trefil Michal Papadopulos, což dělá rovnou polovinu gólů, které Heerenveen dosud nastřílel.

Naposledy Srdíčka utržily těžký debakl na půdě Tilburgu. Prohrály vysoko 1:4, a proto mají nyní co napravovat. Jejich plány ale dosti komplikují zranění důležitých hráčů. Mimo hru jsou totiž Geert Arend Roorda, Christian Grindheim, Patrik Ingelsten a Kenny Steppe.

Dá se říct, že také Haag opustila v posledních týdnech forma. Přitom to není tak dávno, co jej všichni odborníci chválili za výborné výsledky. Jenže za posledních pět kol nebyl schopný vyhrát ani jeden zápas, což se pochopitelně podepsalo na postavení v tabulce. Díky dobrým výsledkům z dřívějška nyní Haag obývá desátou příčku s dvanácti body na kontě.

Jeho velkým plusem před tímto střetnutím je skutečnost, že venku sbírá body častěji než doma. Toho se bude pochopitelně snažit využít, zvlášť když naposledy podlehl před vlastními fanoušky proti Spartě Rotterdam. Už teď je ale jisté, že v dresu Haagu neuvidíme Richarda Knoppera a Aleksandra Rankoviče. Hrát by neměl ani Boy Waterman.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.40 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
PSV Eindhoven - SBV Vitesse  (sobota 19:45)
Eindhoven by se rád po několika týdnech opět rád dostal do čela ligy. Nezbývá mu k tomu nic jiného, než porazit Vitesse, a věřit v zaváhání Twente na půdě Rody.

Z jedenácti zápasů dokázalo PSV vyhrát rovných osm, navíc dosud ani jednou neprohrálo. Ani to však zatím nestačí k tomu, aby mohlo kralovat Eredivisie. To ovšem hráče zatím nijak výrazně netrápí. "Cítím, že jsme se vydali tím správným směrem. Věci jdou podle plánu, přesně tak, jak jsme v letošní sezóně chtěli," prohlásil záložník Ibrahim Afellay.

Ten má na letošních výborných výkonech Eindhovenu nemalý podíl, týmu však podle jeho slov hodně pomáhají především Orlando Engelaar a André Ooijer, kteří přišli před sezónou. "Jejich příchody týmu hodně pomohly. Oba dva mají na tým velký vliv nejen na hřišti," pokračoval Afellay.

Svou sílu předvedli svěřenci kouče Ruttena také v minulém kole, kdy pod taktovkou právě Afellaye naprosto zničili Nijmegen v poměru 4:0, navíc na jeho hřišti. Během týdne naopak vyřadil z poháru ligovou Rodu. Tentokrát bude PSV s největší pravděpodobností postrádat Danka Lazoviče, jenž utrpěl drobné zranění. Moc dobře na tom není ani obránce Jan Kromkamp.

Vitesse je zatím venku nevýrazné, a tak pravděpodobnost, že uspěje tentokrát je skutečně hodně malá. Z pěti zápasů mimo svůj stadión dosud arnhemský celek vyhrál jen jednou, když porazil ještě hůře postavenou Rodu. I když je Vitesse na solidním dvanácté místě, v případě prohry se může propadnout až na sestupové pozice.

Ani poslední forma svěřenců Thea Bose není nijak dechberoucí. Především poslední domácí prohra s Heraclesem hráče určitě hodně mrzí. Vitesse naposledy porazilo Eindhoven před více jak osmy lety, od té doby si v patnácti ligových duelech připsalo pouze dvě remízy. Během týdne měl menší zdravotní problémy útočník Lasse Nilsson, podle všeho už ale bude v pořádku. Podobně je na tom také Genaro Snijders. Mimo hru jsou tak jen Santi Kolk a Civard Sprockel.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.15 - 6.25 - 13.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Roda JC - FC Twente  (sobota 19:45)
Fotbalisté Twente sice na evropské scéně dvakrát zklamali a budou mít co dělat, aby se probojovali do dalšího kola. Ovšem doma zatím kráčejí vstříc mistrovskému titulu a vůbec to nevypadá, že by zatím měli někde slabinu. Remizovali z jedenácti vystoupení pouze 2x, jinak samá výhra a také dvoubodový náskok před dotírajícím PSV. Nyní budou bojovat o další korálky na půdě nevyzpytatelné Rody.

Kerkrade však díky horším výsledkům spadlo do sestupové zóny a určitě by nechtělo skončit na nelichotivém šestnáctém místě. Na výhru čeká už pěkně dlouho, společně s pohárem to už je pět střetnutí. Vše se zvrtlo po prohře na půdě slaboučkého Waalwiku, kterému darovalo prozatím jediné jeho získané body. Od té doby - děs a bída. Nyní čeká na Rodu další těžké vystoupení.

Hraje pro ni ovšem statistika, 3x Roda na stánku Parkstad Limburg Twenet porazila a jednou s ní remizovala. To bylo loni a určitě by nerada tuto sérii porušila. Twente je úplně jedno, kde a s kým hraje. Dokáže se přizpůsobit jakémukoliv stylu. Naposledy doma rozprášilo Groningen a krasojízda by tak mohla pokračovat. Domácího kouče Harm Van Veldhovena trápí celkem početná marodka.

Mimo je Wree kvůli zranění třísla, Gommanse trápí koleno a Vandamme laboruje též se zraněným kolenem. Kvůli neshodám s vedením klubu nejspíš nebude na trávníku ani Laurent Delorge. Trenér Enschede Steve McClaren se na utkání těší, dobře však ví, že hned poté ho čeká domácí vystoupení s Tiaspolem: "Jsme na začátku těžkého týdne. Chceme ale začít dobře," nesnaží se stresovat své svěřence zkušený harcovník.

"Od minulých aktérů loňského střetnutí jsem se dozvěděl, že to Twente má vždycky hodně těžké na půdě Rody. Jejich postavení v tabulce dává všem velmi falešný obraz a my se musíme vydat ze všech sil," nepodceňuje sílu soupeře McClaren. Twente postrádá Dario Vujičeviče a Slobodan Rajkoviče, jenž jsou oba zranění, z kádru byl k tomu vyřazen Nicky Kuiper.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.50 - 3.60 - 1.55
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Groningen - AZ Alkmaar  (sobota 20:45)
Fotbalisté Alkmaaru musí nyní včas zabrat, jinak bude obhajoba titulu zřejmě už po podzimní části sezóny ztracena. Po velmi solidním úvodu zapadal do průměru a s patnácti body se nachází až na 8. pozici. Nicméně v Lize mistrů udělal krok ke špičce po remíze s Arsenalem a konečně by se tak mohlo blýskat na lepší zítřky. Navíc Groningen okupuje až 15. místo těsně nad čarou sestupu, a proto by to mohlo být jasné klání.

Groningen nedokázal vyhrát 3x v řadě a minule dostal náklep od Twente poměrem 0:4, avšak v národním poháru si výrazně spravil chuť. Na hřišti konkurenčního Arnhemu zvítězil neuvěřitelně 5:1 a jeho morálka se tedy alespoň částečně zlepšila. Alkmaar naopak po remíze s Arsenalem prohrál doma s Ajaxem a v poháru porazil doma outsidera Spakenburg až po penaltách.

Konečně štěstí, mohlo by se tedy konečně obrátit v prospěch na delší dobu. Loni vykradli hosté stánek Euroborg poměrem 2:0 a i nyní by mohli i přes špatnou formu by mohli podobný výsledek zopakovat. Trenér Ronald Koeman nemůže nasadit potrestaného Kewa Jaliense, jinak má však k dispozici kompletní mančaft. Na náročný program se snaží zapomenout: "Jsem na tom prozatím po fyzické stránce dobře. Malé výtky jsou, fit ale jsme," uvedl bez obav Koeman.

Následně totiž jeho svěřenci narazí ve 4. kole poháru na silný Feyenoord a únava proto může být opravdu znát. K tomu se hraje i Liga mistrů a rozhodně tak není Koemanovi co závidět. "Hráči dobře vědí, že podávají neuspokojivé výsledky. Jsou na sebe hodně kritičtí a snaží se zlepšit. Někdy prostě není tvrdá práce odměněna. Jenže my nesmíme přestat makat, jedině tak se zvedneme," doufá Koeman stále v lepší zítřky.

Jeho konkurent na opačné lavičce Ron Jans ale také věří v úspěch. "Začínáme hrát dobře, musíme se tím řídit ." Trápí ho stále velká marodka, dlouhodobě mimo jsou Petter Andersson, Ondřej Švejdík a Jeffrey Rijsdijk, poraněný nos nepustí na hřiště Toma Hiarieje , koleno pak Mike Zonnevelda a Dannyho Hollu. "Chceme navázat na výkon z Arnhemu.. Těžko zopakujeme stejný výsledek, na tři body ovšem máme," věří Jans.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.80 - 3.20 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AFC Ajax - Feyenoord Rotterdam  (neděle 12:30)
Také ve šlágru tohoto kola se představí Ajax. Zatímco před týdnem bojoval na půdě posledního mistra Alkmaaru, nyní se pokusí zdolat nenáviděného rivala z Rotterdamu.

Tento duel nám nabídne nefalšovaný souboj dvou týmů pomýšlejících na titul. Zajímavé bude sledovat také, zda dokáže Feyenoord zastavit gólového Suáreze a jeho parťáky, kteří se v letošním ročníku prosadili již pětatřicetkrát!

Dosud jediný tým, jemuž se podařilo uhrát proti Ajaxu čisté konto, byla Sparta Rotterdam. V posledním kole se o něco podobného pokoušel také Alkmaar a skutečně držel dlouhou dobu útočné choutky svěřenců kouče Jola na uzdě. Jenže nakonec během osmi minut třikrát inkasoval a bylo po zápase.

V podobných utkáních, jako je toto, se sice jen velmi těžko hledá favorit, podle očekávání se ale o poznání více věří domácím hráčům. Nejenom že mají v současné době lepší formu, Feyenoord je nedokázal porazit již osmkrát v řadě.

"Nemám v plánu dělat pro tento zápas nějaké změny. Hrajeme doma a nemyslím si, že by měl Feyenoord lepší tým než my," prohlašuje Martin Jol. "Od klání s PSV jsme dosud neprohráli ani jeden duel, a tak mohu být šťastný," pokračoval zkušený kouč, jenž se pustil také do hodnocení současného soupeře. "Feyenoord má silnou obranu. Hodně těžko se jim střílí góly, protože mají skvěle organizovanou defenzívu. Očekávám, že budou sázet především na protiútoky," dodal Jol.

Rotterdamu se poslední zápasy příliš nevydařily, týmu chybí Jonathan de Guzman zřejmě více, než se čekalo. Bez mladého středopolaře se totiž Feyenoord prosazuje jen hodně ztuha, také proto před dvěma týdny nestačil v mětském derby na Spartu a během minulého kola naopak uhrál pouze jednogólovou výhru proti trápícímu se Venlo. V tabulce mu tak patří až čtvrté místo, v případě zaváhání se před něj navíc může dostat Utrecht.

Trenér Been však věří, že své svěřence na tento těžký duel připraví dostatečně. "Výkony Ajaxu v letošní sezóně hodně sleduji. Mají excelentní tým s několika výbornými fotbalisty. Každý sice mluví o Luisi Suárezovi, ovšem jejich záložní řada je taktéž výborná," řekl Mario Been pro oficiální klubové stránky. Podle jeho slov si musí dát Feyenoord pozor zvláště na dvojici De Zeeuw - Enoh.

Na domácí straně nehlásí před výkopem žádné velké ztráty - zatím to vypadá, že hrát nebude moci jen záložník Rommedahl, zbytek týmu by měl být připravený. Na druhé straně barikády už je to o poznání horší. Na seznamu zraněných jsou Dani Fernandéz a Jonathan de Guzman, přičemž nejlépe na tom nejsou ani Kelvin Leerdam a Giovanni van Bronckhorst. Kvůli disciplinárnímu trestu nemohou hrát ani útočníci Sekou Cissé a Jon Dahl Tomasson.
AFC Ajax - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg; Van der Wiel, Alderweireld, Vertonghen, Anita; De Zeeuw, Enoh, Emanuelson; Sulejmani, Pantelic, Suarez
Feyenoord Rotterdam - pravděpodobná sestava:
Van Dijk; Leerdam, Vlaar, Andre Bahia, Van Bronckhorst; El Ahmadi, Fer, Babovic; Wijnaldum, Slory, Biseswar
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.47 - 3.85 - 6.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Rotterdam - NEC Nijmegen  (neděle 14:30)
Nijmegenu se prozatím vůbec nedaří podle představ, a proto se stále nachází ve spodní části tabulky. Co nejdříve chce však s touto nepříjemnou situací něco udělat. Jenže v tomto kole jej bude čekat další hodně těžký duel, jelikož zavítá na stadión Sparty Rottedam.

Výkony NEC letos zatím opravdu nejsou nic moc, čehož si byl vědom také kouč Lodeweges, který během týdne sám od sebe odstoupil. Jeho nástupce sice ještě nebyl jmenován, podle všeho by volné místo mohl zaujmout bývalý trenér Salcburku Co Adriaanse.

Pokud by skutečně tuto nabídku přijal, čekala by jej hodně těžká práce, jelikož v současné době se Nijmegen nachází v nepříjemné krizi. Na vítězství čeká již pět kol, a tak se stále propadá v tabulce dolů. Tvrdě narazil především minulý víkend, kdy dostal nakládačku od PSV Eindhoven. Ten si odvezl vysoké vítězství 4:0. Situaci znepříjemňují Nijmegenu také zranění Lasse Schonea a Base Sibuma.

Sparta se v posledních týdnech rozehrála k nečekaně dobrým výkonům. Zvládla hned dva těžké zápasy a posunula se tak už na deváté místo. Jako první dokázala zdolat v městském derby Feyenoord, minulou sobotu naopak vyhrála s Haagem. Právě v tomto duelu se blýsknul hattrickem útočník Erik Falkenburg. Fanoušci tak věří, že své schopnosti předvede i tentokrát.

Sparta totiž stále příliš gólů nestřílí. Letos se prozatím trefila jen devětkrát, což rozhodně není cifra, kterou by se chlubila. Vylepšit tuto statistiku by mohl vracející se kanonýr Rydell Poepon. Zranění však trápí záložníka Charlese Disselse.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.20 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Heracles Almelo - FC Utrecht  (neděle 14:30)
Fotbalisté Utrechtu se možná přeci jenom nechali ukolébat lehčím losem na začátku sezóny a v této části ztrácejí s těmi nejlepším kontakt. Úvodní trojice odskočila již na čtyři body a to se bude těžko dohánět. Na druhou stanu je velmi dobře rozjetý boj o Evropskou ligu, za Utrechtem je totiž mezera pěti bodů a čtvrtý Feyenoord je před ním pouze o jeden bodík. Nicméně nyní se bude prát na půdě Heraclesu, který je překvapivě šestý.

Heracles je letos rozhodně jedno velké překvapení a 17 bodů z 11 duelů mu dává hodně klidu do dalšího průběhu sezóny. O předpokládaném boji o záchranu se zatím nemusí mluvit vůbec. Heracles ze čtyř utkání 3x vyhrál, porazil Nijmegen, Waalwijk a Arnhem a jediný neúspěch se urodil proti silnému Twente. K tomu dominoval i v národním poháru a proklouzl tedy do dalšího kola.

Utrecht po třech plichtách v řadě doma zdolal velmi těsně Rodu 2:1 a rád by se tedy opět dostal na vítěznou vlnu. Pokud chce stále myslet na titul, musí i v tomto střetnutí naplno uspět, což vůbec nebude jednoduché. Loni tady totiž ukopal remízu 1:1, ze čtyř dosavadních pokusů ani jednou nevyhrál, vydoloval navíc pouhé dva korálky. Ve stávající formě soupeře bude tuto sérii jen těžko prolamovat.

Trenér Ton du Chatinier se musí vypořádat s čerstvým zraněním kotníku Mihaie Nesua, jenž si tak musí na jeden duel odpočinout. Mimo jsou kvůli zdravotním lapáliím také Michael Silberbauer a Jacob Mulenga. Naopak na trávník by se měl po zranění vrátit Nana Asare a po trestu Tim Cornelisse. Svůj vysněný návrat začíná realizovat také obránce Alje Schut. "Heracles vyniká rychlostí a praktikuje okamžitý přechod do útoku," má ze soupeře mírné obavy a zároveň ho chválí kouč Chatinier.

"Jsou velmi kompaktní, budeme mít plné ruce práce, abychom přechytračili jejich obranu," dodává vzápětí hostující šéf. Gertjan Verbeek na opačné straně varuje své svěřence, aby si neustlali na vavřínech: "Je sice prvda, že máme našlápnuto k úspěchu, nesmíme však zapomínat, co je našim cílem. Nemůžeme čekat, že po 34 zápasech budeme šestí, chceme se umístit v horní polovině tabulky. Nyní si však kluci 17 bodů zaslouží," snaží se poukázat na obě stránky věci Verbeek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 3.10 - 2.65
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
RKC Waalwijk - Willem II  (neděle 14:30)
Měl to být souboj na chvostu tabulky, ve vyrovnané soutěži však fotbalisté Tilburgu poskočili po výhře nad Heerenveenem na 13. místo a jsou tak rozhodně před veledůležitým utkáním klidnější. To Waalwijk dobře ví, že jedině přes toto vystoupení vede ještě cesta vzhůru k záchraně a určitě dá do těchto krušných 90. minut všechno. Jeho výkony se o trochu zlepšily, velkou výhodou by měli být domácí fanoušci.

Na stánku Mandemakers hrály naposledy oba výběry nerozhodně 1:1 a všechna střetnutí bývají velmi vyrovnaná. Divácky to až zase tak atraktivní není, nicméně velká bojovnost se oběma aktérům rozhodně upřít nedá. Tilburg minule šokoval celou soutěž a doma rozprášil stoupající Heerenveen 4:1, po čtyřech duelech se proto radoval z výhry. To domácí dvakrát prohráli nejtěsnějším rozdílem 0:1 a stále věří ve zlepšení střelecké potence.

Ruud Brood nemůže nasadit do tohoto klání hned čtveřici zranněých playerů, mimo jsou totiž Jurgen Colin, Anton Jongsma, Hubertson Pauletta a Toby Mulder. Kvůli vyloučení na půdě Bredy v předchozím střetnutí se k tomu na hřišti neobjeví ani velmi důležitý obránce Gijs Luirink. "Všichni se strašně těšíme na vystoupení proti Tilburgu. Naší situaci si dobře uvědomujeme. I když není všechno ideální, jsme hrdí, že oblékáme tyto barvy a nic nevzdáváme," nemá chmurné nálady domácí bek Frank van Mossel.

Trenér hostujícího výběru Alfons Groenendijk soka vcelku vyzdvihuje: "Má velké finanční problémy a snaží se bojovat, mívá to opravdu těžké. Jenže i ve fotbale se někdy stávají zázraky a Waalwijk ho v průběhu ročníku může ještě dosáhnout," nezatracuje bezkonkurenčně poslední mančaft tabulky. V sestavě mu bude chybět zraněný Mehmet Akgun, nejvíce se opět bude spoléhat na hrota Franka Demougeho a tvořivého záložníka Saida Boutahara.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 3.30 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Twente1192024:929
2.PSV Eindhoven1183027:1027
3.AFC Ajax1182135:926
4.Feyenoord Rotterdam1172219:823
5.FC Utrecht1164113:722
6.Heracles Almelo1152411:1117
7.NAC Breda1151512:1616
8.AZ Alkmaar1150620:1515
9.Sparta Rotterdam114259:1514
10.ADO Den Haag1133514:1612
11.NEC Nijmegen1125411:1611
12.SBV Vitesse1132613:2011
13.Willem II1131715:2010
14.VVV Venlo1117314:1910
15.FC Groningen112458:1610
16.Roda JC1124512:2110
17.SC Heerenveen112276:178
18.RKC Waalwijk1110107:253

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Stoch to vystrieľa

Reagovat
smazaný uživatel

TEDA!!!

Reagovat
didosh

Shitt liga s ganjova

Reagovat
smazaný uživatel

začina to vyzerať ako uspešný víkend

Reagovat
Arne

2:3 (2xPanter - achteloos)

Reagovat
smazaný uživatel

jak to myslíš 2:3? Ajax doma musí vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Ajax taky vyhraje, ale žádná gólová přestřelka to nebude - 1:0

Reagovat
raduinho

tak to jsi se seredne spletl

Reagovat
Arne

Ok, já nevím, jsem dost na rozpacích... Mám rád oba týmy. Hlavně aby dal góla Marko a aby jeden z nich vyhrál titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Marko si připisuje gólovou asistenci

Reagovat
Arne

Hele, neví někdo o nějaké stránce, kde jsou online a statistiky live?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele