Nizozemská Eredivisie - preview 11. kola

26.10.2010, 08:19, aktualizováno 27.10.2010, 08:27
Previews
Ve středečním programu 11. kola Eredivisie má Feyenoord možnost revanšovat se za potupnou desítku od Eindhovenu. Dnes hostí předposlední Venlo. Tabulkou naopak stoupá Alkmaar, který hraje v De Graafschapu. Včerejší zaváhání Rody hodlá využít Ajax, jenž nastoupí doma proti Heerenveenu. Odskočit může PSV, jež hraje ve Vitesse.
FC Groningen - ADO Den Haag  (středa 19:00)
Ambiciózní Groningen změří své síly s přijíždějícím Den Haagem.

Domácí Groningen vstoupil do soutěže dobře. Po deseti odehraných kolech se totiž nachází na páté pozici zaručující pohárovou Evropu. Groningen měl skvělý nástup, když během prvních sedmi zápasů nepoznal přemožitele. V posledních třech kolech však dvakrát narazil. Naposledy přijížděl na půdu Nijmegenu, kde po devadesáti minutách skončilo utkání těsným výsledkem 3:2.

Domácímu celku v utkání budou chybět zranění Hiariej a Shkodran Metaj. Naopak do sestavy se vrací uzdravený Oluwafemi Ajilore.

"Zítra nás čeká důležité utkání. Hrajeme proti Den Haagu, který dokáže svým soupeřům pořádně zatopit. Bude to těžké utkání, avšak věřím, že na domácí půdě udržíme všechny body," prohlásil Pieter Huistra, trenér domácích.

I hosté však zažívají povedenou sezonu. Aktuálně se nachází na osmé pozici. Případná výhra by však tým ADO poslal klidně až na pozici číslo pět. V minulém kole Den Haag změřil své síly s Twente. Na jeho půdě se však ADO nedařilo a po utkání odjížděli s těsnou porážkou 3:2.

"V utkání s Twente jsme udělali pár chyb a musíme se z toho poučit. Nyní před námi stojí Groningen, je to šance dostat se v tabulce výše," prohlásil trenér ADO.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 4.00 - 5.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AFC Ajax - SC Heerenveen  (středa 19:00)
Ještě nedávno téměř neporazitelný Ajax začíná až příliš velkoryse rozdávat body. V současné době se mu na ligových trávnicích nedaří podle představ, i proto Heerenveen, jeho nynější soupeře, cítí šanci na nečekaný výsledek.

Amsterdamským hráčům se na začátku ročníku povedlo navázat na výborné výkony ze závěru loňské sezóny a rázem byli označeni jako hlavní kandidát na zisk titulu. Ovšem stačilo poměrně málo a jejich aura neporazitelnosti byla rázem tatam. V posledních čtyřech kolech uhrál Ajax pouze pět bodů a v tabulce se propadnul až na třetí příčku.

V minulém kole zachraňoval remízu s Excelsiorem skutečně na poslední chvíli. A trenér Martin Jol tuší, že ani duel proti Heerenveenu nebude pro jeho svěřence jednoduchým úkolem. "Jejich tým je plný potenciálu. Mají velmi silný střed hřiště, kde operují Vayrynen a Grindheim. K tomu všemu za ně hraje také Roy Beerens, což je jeden z nejlepších hráčů hrajících v Nizozemsku," vyjmenoval kouč Jol hlavní opory svého nynějšího protivníka.

V Heerenveenu věří, že jim k bodům proti Ajaxu pomůže i fakt, že měli den odpočinku navíc, jelikož svůj duel s Venlem sehráli již v sobotu. I přesto se ale na nadcházející zápas příliš nepřipravovali. "Všichni moc dobře víme, co můžeme očekávat. Plánujeme každopádně hrát s rozestavením 4-3-3," prohlásil hostující trenér Ron Jans.

Ten měl tým výrazně pozvednout, jenže Heerenveenu se stále nedaří, jak by si náročné vedení představovalo. Výraznou změnou oproti loňsku je ale bezpochyby zkvalitnění defenzívy. Brankáři byli nuceni lovit míč ze své sítě prozatím třináctkrát, což je pro kouče Janse vcelku pozitivní zpráva.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.20 - 5.50 - 11.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
BV De Graafschap - AZ Alkmaar  (středa 19:00)
AZ Alkmaar zavítá v rámci utkání jedenáctého kola na půdu De Graafschapu.

Domácí De Graafschap se do sezony nijak nevrhl. Z deseti odehraných kol zažil pouze dvakrát pocit vítězství a čtyřikrát po remíze a porážce. Pouhých deset bodů tedy řadí domácí celek na aktuální třináctou pozici. Poslední duel změřil De Graafschap na domácí půdě proti Heraclesu. Po devadesáti minutách se oba celky rozdělily smírně poměrem 1:1.

"Alkmaar je dobrý celek. Má silné mužstvo. Přesto však má své výkyvy a kdo ví, zda-li jeden z nich nepříjde právě proti nám. Věřím, že to utkání zvládneme," řekl trenér domácích.

To AZ je na tom jinak. Momentálně je v bojích o pohárovou Evropu, nachází se totiž aktuálně na šesté pozici. Během posledních pět kol se však AZ dostal do laufu a všechna utkání dotáhl do vítězného konce. Naposledy si to na domácí půdě rozdal s posledním Willem II, se kterým si poradil hravě 3:0.

"De Graafschap umí zahrát dobrá utkání, ovšem věřím, že máme větší kvalitu. V posledních dnech se nám daří a formu potvrdíme i proti zítřejšímu soupeři," prohlásil trenér AZ Alkmaar.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.15 - 3.45 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Willem II - FC Twente  (středa 20:00)
Twente Enschede se v minulém kole dostalo na druhé místo v tabulce holandské Eredivsie a zatím tak zvládá boje na obou frontách. Nyní na něj čeká velmi náročný týden, kde právě sehraje klíčové střetnutí v Lize mistrů na půdě německých Brém. Dnes na něj číhá papírově mnohem přijatelnější soupeř. Poslední Tilburg totiž doposud získal pouhý bod a neměl by být vážnějším soupeřem. Nicméně zázraky se někdy přeci jen dějí.

Twente dokázalo získat již dvaadvacet bodů a i nyní si dělá zálusk na povinné tři korálky. Nebýt horšího začátku sezóny, tak Enschede vede tabulku se slušným náskokem. Takhle prozatím musí dýchat na záda PSV. Twente zvítězilo v lize potřetí za sebou, jenže přálo mu i trochu štěstí. Vydřené bylo předminulé vítězství na půdě Feyenoordu (0:1), naposledy se dokonce hodně natrápilo na úspěchu 3:2 nad Den Haagem. V duelu dokonce dvakrát prohrávalo.

Tilburg dokázal svůj první bod v sezóně vzít Arnhemu, poté ale narazil na hodně obtížný los. Doma v utkání s PSV nemohl dělat nic (2:4), nakonec ale až zase tak špatný výkon nepředvedl. Minule zkusil šokovat Alkmaar, ten si ovšem zápas bez problémů pohlídal v poměru 3:0. Twente vyhrálo na půdě Tilburgu ve čtyřech předchozích zápasech. Vždy se radovalo výhrou o dvě branky a třikrát dokonce shodným výsledkem 3:1 v jeho prospěch.

Kouč hostů Michel Preud'homme dobře ví, co musí jeho tým pro výhru udělat. "Nejdůležitější je, abychom hráli naší hru a nenechali se soupeřem zaskočit. Musíme k tomuto utkání přistoupit jako ke každému jinému, jinak na nás budou čekat samé problémy," volí opatrná slova Preud'homme. "Viděl jsem soupeře proti PSV, kde dostal opravdu velmi nešťastné góly a na body mohl skutečně myslet. Proto to rozhodně nebude nic lehkého," vzápětí varuje své svěřence se zdviženým prstem.

Preud'homme musí řešit mírné problémy se sestavou. Otazník visí nad startem Petra Wisgerhofa, mimo hru budou určitě Emir Bajrami, Bart Buysse, Nick Kuiper a Wout Brama. Díky početné marodce by mohli místo v sestavě dočasně získat nepříliš stálí členové prvního týmu Anouar Diba a Arnold Bruggink. "Tilburg nemá co ztratit a právě díky tomu bude mnohem nebezpečnější, než si všichni myslíme," nepodceňuje v žádném případě sílu středečního soka.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 10.00 - 5.00 - 1.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Feyenoord Rotterdam - VVV Venlo  (středa 21:00)
Dlouho se asi bude mluvit o ostudě Feyenoordu, ten má však přeci jen ještě šanci napravit naprosto zpackaný začátek nového ligového ročníku. Feyenoord získal v deseti kolech pouze osm bodů, a proto je na samé hranici účasti a neúčasti v příštím ročníku Eredivise o skóre před Arnhemem. Nyní má však ideální možnost odrazit se ze dna. Narazí totiž na Venlo, které je na tom ještě hůře. To okupuje předposlední pozici s pouhými šesti korálky na kontě.

Feyenoord je i přes bídnou formu v tomto duelu mírným favoritem. Venlo je totiž silné především na domácím stánku, kde dokázalo vybojovat všech šest bodů dvě za vítězství. Z venkovního prostředí tak vyčnívá velká nula v kolonce počtu bodů. Feyenoord také doma posbíral většinu bodů, venku ještě nevyhrál. Nicméně nyní právě bude chtít ještě více obměkčit fanoušky po minulé naprosto zdrcující prohře na hřišti PSV v poměru 10:0.

Feyenoord čeká na výhru již šest ligových kol v řadě, ve kterých k tomu vybojoval pouze jeden bod na půdě nováčka z De Graafschapu. Jinak ve všech těžších zkouškách s Twente, Bredou, Ajaxem či Nijmegenem neuspěl. Venlo je na tom ale velmi podobně. Na výhru čeká tři ligová kola, doma naposledy udolalo De Graafschap (1:0). Jinak ale z posledních osmi zápasů to byl jediný bodový zisk, tato bilance je tak více než tristní.

Na lavičce Feyenoordu i po obrovském debaklu stále sedí kouč Mario Been, což poukazuje na obrovskou důvěru vedení Feyenoordu. "Velmi si vážím reakce vedení i hráčů a mé srdce patří Feyenoordu. Chci mu za každou cenu pomoci dostat se nahoru," rozplývá se Been. "Bude strašně důležité, jak středeční utkání dopadne. Ještě v pondělí jsme se o víkendovém klání pobavili, nyní už ale víme, že nás čeká možná důležitější zkouška," chce Been začít úplně od začátku.

Pro Beena byl zápas s PSV velmi poučný. "Bohužel to byl z naší strany neskutečný chaos a my se můžeme poučit z mnoha chyb. Pevně věřím, že ve středu vyhrajeme," je Been optimisticky naladěn. V sestavě bude muset udělat dvě nucené změny, zraněného Leroy Fere nahradí ve středu zálohy Karim El Ahmadi, vykartovaného Kelvina Leerdama by měl zastoupit na místě pravého obránce Bruno Martins Indi.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.90 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SBV Vitesse - PSV Eindhoven  (středa 21:00)
Po víkendovém klání s Feyenoordem se dostal Eindhoven do středu zájmu nejen nizozemských médií. Opět navíc potvrdil, že to se ziskem titulu myslí více než vážně. Roli favorita musí tentokrát potvrdit i na půdě Vitesse.

Pro všechny fanoušky PSV byl zápas proti Feyenoordu zřejmě zážitkem na celý život. Když si kupovali vstupenku na tento ostře sledovaný duel, určitě nikdo z nich nepočítal, že by mohl být svědkem mimořádného okamžiku. Prohra 0:10 byla pro rotterdamské fotbalisty vůbec největší v jejich dlouhé historii.

Eindhoven si naopak díky zisku dalších tří bodů upevnil místo na čele tabulky. "Jsem na svůj tým skutečně hrdý," zářil nadšením na tiskové konferenci po utkání s Feyenoordem trenér Fred Rutten. "Především ve druhém poločase jsme ukázali velkou taktickou disciplínu a hráli fotbal v obrovském tempu a nasazení. Hráči si zaslouží pochvalu," dodal nadšený Rutten.

Euforie však musela v táboře Eindhovenu rychle vyprchat, jelikož nyní jej čeká další nepříjemný duel. Do Vitesse cestuje s jasným úkolem - odvést si plný počet bodů. Remíza by byla nedostačující, prohra naopak velkým a nepříjemným překvapením.

Vitesse odstartovalo sezónu skutečně velmi špatně. Stále se drží v té nejspodnější části tabulky a hledá cestu z výsledkové krize. V letošním ročníku prozatím bralo vítězství jen ve dvou případech. Doma naopak nebylo schopné porazit ani jednoznačně poslední Willem. I proto není rozhodně žádným překvapením, že mu stále patří neuspokojivá šestnáctá pozice.

Z pásma sestupu se bude dostávat jen hodně ztěžka. Nadcházející los totiž Vitesse ani v nejmenším nepřeje. Po duelu s Eindhovenem totiž cestuje do Nijmegenu a následně přivítá na domácím hřišti rozjetý Alkmaar.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 8.25 - 4.75 - 1.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Utrecht - SBV Excelsior  (středa 21:00)
V dalším utkání 11. kola holandské Eredivisie se proti sobě postaví domácí Utrecht a hostující nováček Excelsior.

Domácímu Utrechtu se vstup do soutěže povedl. Aktuálně se nachází na sedmé pozici a v klubu se již nahlas hovoří o bojích o Evropské poháry. Náladu v týmu navíc vylepšil poslední duel proti Vitesse, který Utrecht hravě zvládl a na cizím hřišti zvítězil 1:4.

"Utkání ve Vitesse se nám povedlo. Střelecky se nám dařilo a dokázali jsme zvítězit pěkným výsledkem. Proti Excelsioru to bude těžké, protože nováček vždy dokáže překvapit. Máme před sebou důležité utkání," prohlásil trenér domácího Utrechtu.

Nováček z Excelsioru má jiné problémy. Aktuálně se nachází na dvanácté pozici a jen těžko se snaží navázat na své původní výsledky. Naposledy sice Excelsior remizoval na domácí půdě s Ajaxem 1:1, předtím ovšem hned čtyřikrát za sebou okusil hořkost porážky.

"Začátek sezony nám vyšlel. Poté však přišel útlum a my hned čtyřikrát prohráli. Poslední duel proti Ajaxu tomu však dává zapomenout a věřím, že nyní dokážeme překvapit na půdě Utrechtu," nechal se slyšet kouč hostujícího nováčka.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.31 - 4.75 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Heracles Almelo - NAC Breda  (úterý 20:00)
Heracles se dlouhou dobu trápil a potvrzoval, že jeho loňské výborné výkony byly jen výjimka. Několik dní se dokonce pohyboval v pásmu sestupu, nyní ale věří, že půjde výrazně nahoru. I proto chce vytěžit další plný počet bodů, doma však přivítá nepředvídatelnou Bredu.

Pro ni bude tento duel také velmi důležitý. Její hlavní síla je totiž na domácí půdě, mimo svůj stadión rozhodně nepředvádí zrovna přesvědčivé výkony, a tak bude chtít vybojovat svou první venkovní výhru. Na cizích hřištích doposud sehrála čtyři duely a získala jeden jediný bod, což jí rozhodně těšit nemůže. I vedení klubu určitě tuší, že současný kádr může atakovat vyšší příčky než doposud.

Navíc ani poslední výsledky Bredě nevyšly podle představ. Nejprve podlehla Ajaxu, v páteční předehrávce minulého kola nestačila ani na rozjetou Rodu, a to i přesto, že po poločase vedla.

Almelo porazilo hned v prvním kole vysoko 3:0 Willem a leckdo si začal myslet, že i nynější ročník by mohl dopadnout pro svěřence trenéra Bosze velmi dobře. Poměrně brzy ale přišlo kruté vystřízlivění.

V nadcházejících sedmi zápasech totiž Heracles nebyl schopný zvítězit. Podařilo se mu to až po reprezentační přestávce, kdy s velkým štěstím zdolal Nijmegen. Psychicky se tak dostal opět trochu nahoru, což potvrdil o víkendu, kdy si odvezl bod z půdy De Graafschapu. Kouč Bosz už sice není pod tak velkým tlakem, bodový výsledek se ale od jeho družiny očekává i pro tentokrát.

Almelo na Bredu doma skutečně umí. Poslední dva výsledky hovoří více než jasně - výhry 3:0 a 4:0. S jejich zopakováním ale příznivci moc počítat nemohou, jelikož defenzíva Breda se prozatím vcelku drží.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.70 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Roda JC - NEC Nijmegen  (úterý 20:00)
Výkony Nijmegenu jsou vskutku jako na houpačce, nikdy nevíte, co na vás opět nevyzpytatelný osud přichystá. Když se totiž hráči asi dobře vyspí, tak jsou schopni konkurovat komukoli. Jenže naopak pokud je noc plná černých můr, přenese se nepříjemný sen také na hřiště. Dobrý výkon Nijmegen předvedl doma proti Groningenu a soupeře nakonec udolal 3:2, mávnutím kouzelného proutku se však může rázem opět dostavit tradiční škobrtnutí.

I když je pravdou, že v zápase s Rodou se od hostů příliš body neočekávají. Roda totiž v letošní sezóně jasně naznačila, že chce bojovat o přímou účast v evropských pohárech a navíc může dále živit splnitelnou naději na mistrovský titul. Ztráta na vedoucí celek činí totiž pouhé tři body. A to zřejmě bude i pro povzbuzené hosty silné sousto. Kerkrade naposledy otočilo výsledek na hřišti Bredy na 2:1 a odvezlo si cenné tři korálky, předtím doma rozcupovalo Arnhem v poměru 4:1.

Nijmegen před divokým úspěchem nad Groningenem tak dobrou formu v žádném případě neměl, prohrál jak v Almelu, tak i v Bredě. Ze statistiky proto jasně vyplývá, že Nijmegen je silný především na vlastním hřišti, doma zde vzal sebevědomí i slavnému Feyenoordu po příznivém výsledku 3:0. Oba protivníci se naposledy utkali loni v srpnu, domácí celek zvítězil 1:0, o rok dříve dokonce dominoval v poměru 3:0. A velkým favoritem na výhru je i nyní.

Kouč domácích Harm van Veldhoven dobře ví, že jeho svěřenci odvádějí slušný kus práce. Sám si ovšem uvědomuje, že se dá rychle sjet z dráhy a těžko se pak na ní zpátky vrací: "Zatím nám jde všechno na ruku. Dokážeme v pravý čas otočit zápas, dát rozhodující branku a soupeř to v tu chvíli už nečeká. Naši největší zbraní je moment překvapení a já doufám, že bude fungovat po celý ročník," doufá osmačtyřicetiletý kouč, který kroutí na lavičce Kerkrade již třetí rok.

Nijmegen je považován za jeden z nejofenzivnějších celků celé soutěže, nyní navíc bude mít v sestavě největší zbraň. Do základní jedenáctky by se totiž měl vrátit ostřílený forvard Erton Fejzullahu. Dlouhodobě mimo hru však zůstane Gábor Babos, který si definitivně nezahraje minimálně do konce kalendářního roku. Roda by měla mít vše ve svých rukách. Ale občas se s osudem opravdu nedá dělat nic. Jen koukat.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.72 - 3.65 - 4.05
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.PSV Eindhoven1073035:824
2.FC Twente1064019:722
3.AFC Ajax1063126:1121
4.Roda JC1063119:1221
5.FC Groningen1053217:1218
6.AZ Alkmaar1053213:918
7.FC Utrecht1051418:1616
8.ADO Den Haag1043320:2015
9.NAC Breda1042412:1314
10.SC Heerenveen1034314:1313
11.NEC Nijmegen1041519:2013
12.SBV Excelsior1032514:1911
13.BV De Graafschap1024413:2210
14.Heracles Almelo1023514:169
15.Feyenoord Rotterdam1022612:248
16.SBV Vitesse1022610:228
17.VVV Venlo102087:176
18.Willem II100198:291

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (28)

Přidat komentář
Stiksxx

Roda už mi taky mohla konečně zaváhat..Nijmegen si myslim je takový černý kůn,který by mohl loupit body. Srdíčka by mohly taky urvat bodík na Ajaxu.

Reagovat
fantomas

Tak dneska se na Rodu kouknu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ztráta času! Zítra se raději dívej na Ajax

Reagovat
fantomas

To už mám Arsenal, dneska je volno.

Reagovat
smazaný uživatel

Williem je v 1. nizozemský lize takový San Marino, ne?

Reagovat
fantomas

Letos jo no.

Reagovat
AjaxFans

Škoda jich,na sestupu bych viděl radši jiné.

Reagovat
fantomas

Snad se ještě vzchopěj. Mí tajní favoriti, nebo spíš přání, před sezonou byly Venlo a Den Haag. Zatim to vypadá, že by z toho aspoň to VVV mohlo kápnout.

Reagovat
AjaxFans

Jj,Venlo taky + bych přidal De Graafschap.Haag náš druhý rival,tak ty bych tam i nechal

Reagovat
fantomas

LM jinak Ajax s PSV a EL Rodě s Groningenem...to by bylo ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

pekne si to napisal,len do lm PSV z prveho miesta

Reagovat
fantomas

Já to nepsal v žádnym pořadí, mně to je docela jedno, kdo z nich dvou ten titul urve. Nijak zvlášť to nepřeju ani jednomu.

Reagovat
smazaný uživatel

mne to tak prislo,tak prepac..

Reagovat
smazaný uživatel

inac pocuj fantomas..mozem sa ta spytat,ze ci nevies nejaku cesku stranku PSV??skusal som to vy-google-it,ale nenaslo mi nic..pytam sa preto,lebo si napisal pekny clanok o feyenoorde,tak ci mi nemozes poradit daco aj o psv,lebbo z holandstiny neviem ani N..vopred dakujem..

Reagovat
AjaxFans

PSV.nl nemá fórum pro mimoholandáky? Ajax má anglickou sekci.Vím,že Twente má fanweb na Slovensku,ale o PSV nic nevím,budeš muset založit se Stixxem

Reagovat
smazaný uživatel

dik AjaxFansn..no vsak uz aj o tom som rozmyslal,ale ja pracujem v uk,tak dako casu neni,ale teraz idem domov na vianoce,tak sa s kamosom poradim,ze co a ako..a mozno od noveho roka bude aj psv.sk,alebo cz

Reagovat
smazaný uživatel

psv ma tiez anglicku sekciu,ale tam sa toho dozvies ..

Reagovat
AjaxFans

Ta ajaxu v angličtině se začíná rozjíždět,hlavně tam jsou info z první ruky.Je tam pár členů z Iraku,Izraele,Millwallu atak. Těd tam poslední dobou začínají chodit admini z polských fan webů,kde je Ajax celkem populární.

Reagovat
Stiksxx

sme takdy. jakže to bude? Srdíčka 2:2 a PSV 1:3??

Reagovat
fantomas

Já bral čistě z anglických fór, a to ještě často ani nebyly zaměřený jen na nákej klub nebo jen na Eredivisie. Tady asi nepomůžu. Na český stránky moc nelezu. A mimochodem když si dáš holandskej test do translatoru a přeložíš to do angličtiny (!), ne do češtiny, takový žblebty ti nevylezou a dá se z toho leccos pochopit a pochytit.

Reagovat
smazaný uživatel

lemry sestupem ohrožený je čas dnes bodovat!

Reagovat
Stiksxx

já myslim že ne

Reagovat
AjaxFans

Bude betón

Reagovat
Stiksxx

špatnej byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kurz na Feyenoord, to je prostě nádhera...

Reagovat
AjaxFans

Škoda,že nebudou hrát Kopic a Švec,chtěl jsem je vidět.

Reagovat
AjaxFans

Suarez bude na prášky dnes,ne a ne mu to tam spadnout. Mounir

Reagovat
smazaný uživatel

nemanija matic do psv

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele