LM: STŘEDEČNÍ ZÁPASY 6. KOLA

09.12.2004, 08:46
Aktuality
Na góly velmi bohatá středa rozhodla o posledních postupujících do osmifinále Ligy Mistrů. Real si postup zajistil pohodlnou výhrou v Římě, Sparta totálně vyhořela v Lyonu a snad ještě větší ostudu si uřízlo Deportivo, které doma dostalo pětku od Monaka. Dalšími postupujícími jsou Liverpool a Leverkusen.


Skupina A

-    :

Depor ani v posledním zápase ve své základní skupině Ligy Mistrů nevstřelil branku, naopak utržil další debakl, a to opět jako minulý rok, od Monaka. Hosté postupují do další fáze, domácí jsou z pohárové Evropy venku. Už základní sestava Deporu naznačila, že dohrávají Ligu Mistrů spíše z povinnosti. Jen na lavičce zůstaly opory jako Molina, Luque či Valeron. Osud zápasu se začal naplňovat po dvaceti minutách, když Saviola vysunul do uličky Chevantona a ten prostřelil Munúu. Druhý gól přidal akrobatickým kopem k tyči Givet. Do poločasu bylo definitivně rozhodnuto. Saviola obešel jednoho z obránců, postupoval na Munúu a potupil ho jesličkami. Depor se za celý zápas zmohl vlastně jen na pokus Pandianiho, ale Roma jej stihl vyrazit na roh. V druhé půli dal další gól střelou zblízka po rohovém kopu Maicon, skóre pečetil po Chevantonově samostatné akci střelou do prázdné branky Adebayor.

-    :

"Finále soutěže". "Nejdůležitější zápas roku". Tak takovéto slogany se nesly z liverpoolského tábora před utkáním o postup do osmifinále Ligy mistrů proti Olympiakosu. Domácí měli před utkáním o tři body méně, horší skóre a ve druhém hracím dnu prohráli v Řecku 0:1. Sečteno podtrženo, na Anfield Road museli vyhrát o dvě branky. Pomoci jim k tomu měl i český reprezentant Milan Baroš, který se po zranění stehenního svalu vrátil zpět do sestavy "Reds". Hostitelé začali aktivněji a v první příležitosti trefil Gerrard tyč. Jenomže v 27. minutě přišla pro vyprodaný stadion studená sprcha. To se k velkému sólu nadechl Rivaldo a až na hranici pokutového území ho zastavil Hyypia. Brazilec si následně postavil míč k trestnému kopu a dokázal překonat Kirklanda. Liverpool v tu chvíli potřeboval k postupu vstřelit hned tři branky. Situace složitá, nikoliv však nemožná. Hned po změně stran vrátil utkání náboj po akci Kewella Sinama-Pongolle. Svěřenci trenéra Rafaela Beniteze vycítili šanci a deset minut před koncem je k vysněnému cíli přiblížil vedoucí brankou Mellor, který jen krátce předtím nahradil unaveného Baroše. V 86. minutě se pak ukázalo, jak je důležité míti Gerrarda. Ten svůj vynikající výkon korunoval parádní a nechytatelnou ranou k levé tyči. Olympiakos se tak přesvědčil o krutosti a záludnosti základní fáze Ligy mistrů - k postupu kolikrát nestačí ani vedoucí pozice po pěti kolech a k tomu zisk deseti bodů.

Tabulka:
1. AS Monaco640210:412
2. Liverpool FC63126:310
3. Olympiakos Pireus63125:510
4. Deportivo La Coruňa60240:92



Skupina B

-    :

V přímém souboji o postup v Bay Areně potřeboval domácí Leverkusen vyhrát, kyjevskému Dynamu stačil bod. V první půli převládala na hřišti taktická bitva bez šancí, v druhé už byli jasnými pány na hřišti domácí. Skóre otevřel po padesáti minutách hlavičkou po rohovém kopu Juan, o chvilku později trefil Ukrajinec ve službách Leverkusenu Voronin tyč Šovkovského branky. Do sólové akce se dostal Berbatov, ale tváří v tvář gólmanovi hostí se s míčem zamotal a z následné otočky střílel jen vedle. Druhý gól vstřelil po pěkné akci Schneidera do prázdné branky Voronin, razítko na postup Bayeru dal střelou zdálky Babič, když Šovkovskému prošel míč ostudně pod rukama. Ukrajinský celek tak postihl stejný osud, jako ve skupině A Olympiakos. Po pěti utkáních vedl svou skupinu se ziskem deseti bodů, po tom posledním se ale musí spokojit pouze s "přestupem" do Poháru UEFA.

-    :

Realu teklo do bot, k postupu do další fáze musel zvítězit na liduprázdném Olympijském stadionu v Římě. Domácí AS mu však jeho pozici velmi usnadnili. Už v týdnu se kouč Del Neri přihlašoval, že jasnou prioritou je víkendový duel s Brescií a základní sestava jeho celku tomu odpovídala. Volno dostali útočníci Totti, Cassano a Montella, nehrál distancovaný De Rossi, ani Tommasi či Panucci. Šanci tak dostali 19-letý záložník Aquilani či další mladíček v útoku Corvia. Na lavičku usedli neznámí borci jako Cerci, Briotti, De Martino či Simonetta. Real začal v nejsilnějším složení a byl od začátku jasným pánem na hřišti. Po centru Figa nejprve hlavičkoval mimo branku Ronaldo, po Zidaneho vysunutí a pěkném průniku se však již Brazilec nemýlil a z úhlu prostřelil Pelizzoliho. Z otočky střílel vedle Raúl, na druhé straně ze jedné z mála kloudných akcí Říma trefil Candela z trestného kopu bombou tyč. Z dálky otestovali soupeřovi gólmani Roberto Carlos s Cufrém, výsledek pro Real pojistil Figo z penalty, jež byla nařízena po Dellasově přidržení pronikajícího Ronalda, který se bez ostychu pustil mezi pět protihráčů. Čestný úspěch domácích dal Corvia, ale jeho gól nebyl uznán pro ofsajd. Poslední slovo měl v parádní akci opět Figo, zpracoval si nahrávku od Beckhama, obhodil si Dellase a střelou k tyči překonal Pelizzoliho.

Tabulka:
1. Bayer Leverkusen632113:711
2. Real Madrid632111:811
3. Dynamo Kyjev631211:810
4. AS Řím60154:161



Skupina C

-    :

Mladíčci Ajaxu letos podobně jako v loňském ročníku evropských pohárů nedokázali držet krok se silnějšími kluby a na postup do osmifinále Ligy mistrů museli zapomenout již po pěti zápasech. V tom šestém jim však šlo alespoň o zajištění si přestupní jízdenky do Poháru UEFA. Naopak Bayern měl před středečním duelem své jisté, v případě jakéhokoliv výsledku totiž nemohl skončit jinak než druhý. Bavorský celek začátkem týdne napadla chřipka, což se podepsalo především na složení obrany. První nebezpečnou příležitost si vypracovali hosté a dostali se díky ní hned do vedení. V deváté minutě se z ostrého úhlu opřel do míče Makaay a dal svůj již 23. gól v Lize mistrů. Ajax v tu chvíli nemohl spoléhat na výsledek souběžně hraného utkání v Tel-Avivu, a tak musel vrhnout všechny síly do útoku. Trabelsimu, podobně jako o chvíli později Rosalesovi, se ale Kahna překonat nepodařilo. Recept na brankáře bavorského týmu našel až ve 38. minutě kapitán Tomáš Galásek, jehož střele z hranice pokutového území pomohla do sítě teč Demichelise. Po změně stran Ajax zatlačil svého soupeře a za svou aktivitu byl odměněn vedoucí brankou, kterou v 64. minutě vstřelil rumunský mladíček Mitea. Jenomže vedení domácím vydrželo pouhých čtrnáct minut. V 78. minutě totiž po Ze Robertově přihrávce rozhodl o konečné dělbě bodů Ballack. Na nerozhodném stavu pak již nic nezměnila ani šance van der Vaarta, jemuž radost překazil Kovac. I přesto zavládla v Amsterdam Areně po konečném hvizdu spokojenost, protože Maccabi doma ve druhém poločase ztratilo vedení nad Juventusem.

-    :

Domácí měli ještě šanci bojovat o třetí místo ve skupině zajišťující alespoň Pohár UEFA, hosté zase chtěli prodloužit neporazitelnost a šňůru zápasů s čistým kontem. Záměr však nakonec nevyšel ani jednomu. Úvod zápasu patřil jednoznačně Juventusu, v jehož dresu byl nejvíce vidět Pavel Nedvěd. Několik šancí ale vychytal gólman Nir domácí se po půlhodině dokonce dostali do vedení, když Zebina ve vápně fauloval Mbambu a prvním hráčem, který letos v Lize Mistrů pokořil Juventus gólem, se po úspěšné penaltové exekuci stal Dego. Hráči Maccabi se dostali do hry a mohli své vedení ještě zvýšit, ale nakonec o vítězství ještě přišli. Dvacet minut před koncem se totiž po sklepnutí od Zalayety prosadil kapitán Staré dámy Alessandro Del Piero. Nic už na výsledku, který pro Maccabi znamená konec účinkování v pohárové Evropě, nezměnila ani poslední šance, v níž Giovanniho vychytal náhradní brankář hostí Chimenti.

Tabulka:
1. Juventus Turín65106:116
2. Bayern Mnichov631212:510
3. Ajax Amsterdam61146:104
4. Maccabi Tel-Aviv61144:124



Skupina D

-    :

Sir Alex Ferguson, vědom si jistého postupu Manchesteru do osmifinále soutěže, nepřivezl do Istanbulu svá největší esa a dal tak raději příležitost hráčům širšího kádru. A podle toho také zápas vypadal. Domácí s vidinou skalpu slavného soupeře přistoupili k utkání velmi zodpovědně a po bezbrankové první půli šli hned na začátku té druhé do vedení. A vstřelená branka stála skutečně za to. Centr z levé strany se v šestnáctce snesl k Sanlimu Tuncayovi a ten střelou přes hlavu vstřelil dost možná svůj životní gól. Manchester mohl o chvíli později srovnat, ale jeho kapitán Richardson neuspěl a domácí trestali. Jmenovitě to byl opět Tuncay, který usměrnil do sítě centr Alexe. Turecký reprezentant se nakonec v nastaveném čase dočkal i završení hattricku, když přesnou střelou zakončil protiútok do otevřené obrany. Fenerbahce nakonec ukončilo své účinkování v základní skupině se sympatickým ziskem devíti bodů a na jaře se může těšit na účast v Poháru UEFA.

-    :

Sparta měla v Lyonu hrát o čest, o peníze, někteří hráči možná o zahraniční angažmá. Kdyby však věděli, co je čeká, asi by radši zůstali doma. Domácí sice nastoupili se spoustou náhradníků, i tak ale Spartu v úvodu zápasu přejeli rozdílem několika tříd. V sedmé minutě, kdy už měl Jaromír Blažek na svém kontě dvě chycené gólové šance, otevřel skóre Essien, který se po rohovém kopu prosadil přes oba sparťanské stopery. Blažek pak domácím ještě jedním skvělým zákrokem zkazil radost, ale v 19. minutě se ukázalo, že ani on není neomylný. Sice perfektně kryl další střelu, ale pak mu při zvedání se z trávníku vyklouzl míč a pozorný Nilmar jej doklepl do prázdné branky. Odehráno dvacet minut, na střely 7:0. Lyon byl i nadále jasným pánem na hřišti, Sparta se trochu do hry dostala ve druhé půli, ale ani jednu z mála šancí proměnit nedokázala. Naopak, ještě třikrát inkasovala. Frauovu střelu Blažek neudržel a dovolil tak Nilmarovi opět doklepnout, v závěru pak byl krátký ještě na gólové střely Idangara a Bergougnouxe. Jaromír Blažek sice dostal pět branek, přesto byl asi nejlepším Sparťanem na hřišti. Tak špatný totiž byl výkon jeho spoluhráčů, on alespoň několik dalších šancí domácích chytil...

Tabulka:
1. Olympique Lyon641117:813
2. Manchester United632114:911
3. Fenerbahce SK630310:139
4. Sparta Praha60152:131


Autor: Petr Starý, Tomáš Pavlík, Radek Nosil

Komentáře (65)

Přidat komentář
alegre

Navrhuji: vyloučit AS Roma ze všech soutěží UEFA za znevážení LM a neúctu k soupeřům (Leverkusen a Kyjev). Ale co se dalo očekávat od klubu z Itálie, že…..

Reagovat
HOST*Andrade

Naprosto souhlasím s alegrem. To co předvedlo římské AS ve včerejším zápase s Realem, je nepřípustné. Jak se může někdo takhle postavit k zápase Ligy Mistrů???????? Tohle je výsměch všemu, co tato soutěž představuje. Doufal jsem, že by římané mohli Real potrápit a postoupil by Leverkusen a Kyjev, které si to jistě zasloužili. Takhle AS zabouchlo dveře do osmifinále jednomu z nich (už víme, že je to Kyjev) ještě před úvodním hvizdem.

Reagovat
PJ

Copak, nemůžete unést, že postoupil Real? Nebo se vám opravdu nelíbí to nesportovní chování a ozvali by ste se i v případě že by šlo třeba o Barcelonu? No nevim nevim...

Reagovat
alegre

Nezlob se na mne PJ, ale tady nikdo nemluví o Realu. Bez urážky, ale zde platí ono přísloví, že: potrefená husa nejvíc kejhá! Real jen nastoupil do zápasu, který musel, a opakuji MUSEL, vyhrát. Řeč je o zcela jasně nesportovním a neetickém přístupu celého AS Roma k tomuto utkání, o znevážení celé LM. Kdyby mě někdo ze zaměstnanců řekl, že ve středu si košili špinit nebude, protože stejně přijde málo hostů a bude si ji šetřit na neděli, kdy bude narváno, tak ho nakopu, s prominutím do prdele! A to je celá pravda o tomto zápasu!

Reagovat
HOST*bart

nevim co se ti na tom nelibi. 3-0 neni tak spatny a kdyz nemuzou postoupit tak by hrali aspon pro divaky, kteri tam nebyli. Daleko vic by se mela stydet treba sparta

Reagovat
PJ

Jasně že to bylo od AS nesportovní, to taky nepopíram. Jen by mě zajímalo, jestli bys totéž napsal i kdyby na tom profitoval jinej klub, než Real

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře dobře. Proč se měli snažit, když tam nepustili fanoušky (to je otázka jiná) a neměli pro koho hrát. Tak co řekneš na Barcu a Manchester? Proč se vozíš po AS, který je vkrizi a potřebuje bodovat v Italské lize a navíc má úzkej kádr. Narozdíl třeba od Barcy a Manchestru. Žes neřekl taky něco o nich. Tady je vidět, že akorát nemáš rád Italskej fotbal. Neříkám, že takhle to měli odehrát, ale nebyli sami. Když chceš příště kritizovat, tak všechny!!!!!!!!!!!!!!!!§§

Reagovat
smazaný uživatel

Braca že má s 6 dlouhodobě zraněnými širší kádr??? My jsme nechali nastoupit asi 4 náhradník a hlavní důvod byl, že si prostě nemůžeme dovolit zranění, které se na nás tento rok tak lepí. Seděli tři hvězdy, ostatní, co mohli, tak hráli.

Reagovat
smazaný uživatel

To sem myslel obrazně, aby se nekritizoval jenom AS, ikdyž to vypadalo tak jak to vypadalo.

Reagovat
smazaný uživatel

A Monaco nemuselo na Deporu vyhrát??? "Super"Depore, styď se!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Andrade? Nefandíš náhodou Deporu? Raději pomlč. Už to nebudu opakovat, Real by také mohl protestovat, že AS odchodilo zápasy s Kyjevem a Leverkusenem.

Reagovat
HOST*Ronaldinho Gaucho

Ostuda, s tim vyloucenim souhlasim. Je to az zarazejici....

Reagovat
HOST*Ronaldinho Gaucho

REAL si nezaslouzil postoupit s teto skupiny, po vykonech ktere predvedl, KYJEV a LEVERKUSEN meli postoupit, a to zaslouezene,to by ale AS ROMA se lk tomu nesmela postavit tak jak se postavila, myslim ze to bude mit dohru a doufam v to...je to vysmech fotbalu

Reagovat
PJ

Jestlipak bys stejně brečel, kdyby na místě Realu byl jakejkoli jinej tým, nebo dokonce Barcelona?

Reagovat
HOST*yarda

PJ, nech je, oni prostě nemůžou unést, že skrznaskrz prohnilý Real postoupil s více body než jejich v Evropě nejlepší SuperBarca. Ta poznámka alegreho o italských týmech dost klopýtá, protože tři ze čtyř postoupili z prvního místo po poměrně suverénních výkonech.

Reagovat
alegre

Nepochopils! Nejde o ostudu, jde o podvody.......typicky italské! I když teď mě napadá; neměl by vlastně Real hrát taky v Itálii?

Reagovat
sansiro

aha, takze vlastne AS udelalo podvod a Juve, Inter a AC taky a kvuli toho skoncili suverene prvni

Reagovat
HOST*yarda

Mimochodem - jakej podvod? Prostě se na to vysrali...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak to je síla. Vy se budete ohánět větším počtem bodů? To ti, yardo, trochu ujelo, ne?

Reagovat
HOST*yarda

Po vašich velkohubých projevech bych čekal alespoň tuhle položku vyšší. Možná mi to trochu ujelo, ale vám to ujíždí soustavně...

Reagovat
HOST*HOST

Barcelona?Takovy salati.

Reagovat
HOST*HOST

Barcelona?Takovy salati.

Reagovat
alegre

Taky se zbláznil z Realu.......

Reagovat
smazaný uživatel

Co jste pak vy, když prohrajete 3:0 se "salátay" a vystřelíte při tom jednou nabránu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby na tom místě byla Barcelona, tak by za ten přítsup děkoval bohu a nic by tu nepsal

Reagovat
alegre

A to ti yardo připadá v pořádku, že se nato vys.ali? A nejen oni, ale taky Barcelona, PSV, Deportivo, asi Chelsea….! To je ostuda..

Reagovat
HOST*yarda

Hm, mám ale v poslední době pocit, že se tady nadává hlavně na Real a ostatní jde do pozadí. Aby se to tady nepřejmenovalo za chvíli na AntiReal.com Samozřejmě mi to v pořádku nepřipadá, ale když budu mluvit za svůj píseček, tak chápu trenéra AS, toť vše. Deporu o nic nešlo, stejně jako Chelsea (být spekulant, tak řeknu, že tady se určitě dohodli). PSV se snažit mohl, stejně jako Barca. Aby pak nevyfásli někoho, koho nebudou chtít. Že je fotbal byznys s nečistými pravidly, jsem si už zvykl

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se na tu svou barcu než něco řekneš!

Reagovat
sansiro

Vubec to hosi nereste! Podivejte se, jakou mel Real Madrid LEHKOU skupinu!!!! I presto bojoval do posledniho kola!!! A diky par penaltam a vypusteni posledniho zapasu ze strany AS postoupil!!!! To hovori za vse!!! Je to ostuda! Hlavne, ze maji nejdrazsi hrace Jsou druzi ve skupine a Chelsea, Milan nebo Juve je smete! FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď jsi to celkem vystihl.

Reagovat
sansiro

Ja si to taky myslim, ze to bylo uplne presne! Dojde na kazdeho...

Reagovat
sansiro

Na goal.com je, ze o Zelenku se zajima Milan Jestli tam ten trotl prestoupi, zacnu fandit Salernitane...

Reagovat
smazaný uživatel

TeĎ jsem to četl...

Reagovat
Kily

Zelenka do Milána nepůjde:

za 1. na to nemá výkonnostně, v AC na jeho pozici navíc hraje Kaka a Rui Costa a pochybuju, že by si v téhle konkurenci zahrál

a za 2. na goal.com je, že AC ho chce zdarma, jenomže Zelenka nedávno prodloužil ve Spartě

Reagovat
HOST*yarda

To sis špatně přečetl. O Zelenku se zajíma Milan Skočdopole z Horních Kotěhůlek, prý shánějí náhradníka do zálohy na mistrák s FC Jebákov. Přestupová cena byla stanovena na 1 husu a ošatku vajec. Sparta váhá, neb se jí to zdá moc...

Reagovat
Mr.Jindros

hehe

Reagovat
alegre

Reagovat
HOST*Mohykan

Zapas AS-Real byl takovy pratelacek na urovni okresniho preboru... Bylo to vice nez nedustojne utkani. AS by si melo uvedomit jestli chce hrat fotbal nebo divadlo!!! Proc se z LM neodhlasili, kdyz jim je ukradena cest hrat tuto soutez?? At se tedy soustredi na ligu (snad tedy o vikendu vyhraji, kdyz tomu vse podrizuji-v tom pripade si na ne vsadim sve veskere uspory )

Reagovat
smazaný uživatel

jak si myslíte že dopadne to rozlosování? myslim že by byla škoda kdyby chelsea potkala barcu už teď lepší to bude až ve finále.

Teď je na řadě real.

Reagovat
Mr.Jindros

Já bych to tak jasně (finále Chelsea - Barca) ani zdaleka neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč se všichni naváží do AS a vůbec do italský ligy.Tenhle rok hrajou tristně a to i v sérii A.Tak chápu o co by měli bojovat navíc bez diváků ,v úterý podobně dopadla i barca ale to už asi nikoho nezajímá..

Reagovat
PJ

Jo, přesně tak. Že se nikdo neozval, když kvůli "nesportovnímu" přístupu Barcelony jde do UEFY Šachťor a ne Celtic?

Reagovat
smazaný uživatel

Celtik měl vše ve svých rukou, navíc už Celtiku sjem darovali bod...doma. To u AS to bylo jinak. Buď Kyjev nebo LEverkusen.

Reagovat
PJ

Leverkusen i Kyjev to taky měli ve svých rukou, to je úplně totéž jako s Celticem... Že ste mu darovali bod doma - proč ste to dělali? To je sportovní? Proč jste teda taky nekřičeli, že je to nesportovní, že se to nedělá?

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže ti se "ti se museli vyvraždi mezi sebou."

Reagovat
PJ

No a co? Stejně to oba měli ve svých rukou, když teď Kyjev nepostoupil, tak může nadávat předevšim sobě, že v Leverkusenu nevyhrál, a ne Římu, kterej vypustil zápas s Realem.

Reagovat
HOST*Sonny

Proc nenadavate Deportivu, ze se na to vysralo a diky nemu postupuje Monaco a ne Pireus? Nebo Barcelone?

Jak pravi jedno prislovi: Kdo chce psa bit, hul si vzdycky najde.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus si přečíst článek nahoře, tam se kritizuje skoro každý

Reagovat
exmafie

A je to debata o absolutní cipovině,poslední kolo LM vypouští spousta týmů rok co rok,ale vy prostě nemůžete přenést přes srdce,že postoupil Real a přes zimu na tom v LM bude úplně stejně jako Barcelona,co si to ten vládní klub dovolil,vzpírat se katalánské nadřazenosti,že.....

Reagovat
HOST*yarda

Správně, nedejme se Hala Madrid!

Reagovat
antimadrista

Real=úplatky

Reagovat
exmafie

Tak tys to všechno opět s nadhledem shrnul,na tvoje příspěvky se vždycky těším...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, kemo. já s ním naprosto souhlasím. Po včerejšku se mi hodně věcí s téhle oblasti vyjasnilo. Jak jinak chceš vysvětlit ty stáááále a stááále se opakující penalty pro vás? Náhoda? Styl hry? Špatné postavení rozhodčího? Omyl? To snad ne, že? Protože pak by bylo divné, že ty penalty se pískají jen pro Madrid, že? Myslím, že je v tom hodně umění pádu ve vápně (nebo v těsné blízkosti něho). Toto tam snad i trénujete nebo co. No a dále v tom už jsou asi ty peníze. Já už si to vážně jinak vysvělit neumím.

Jo, a taky si všimni, že na ty penalty už neupozorňujeme jen mi barceloňáci, ale všimli si toho i fandové ostatních klubů. Takže na tom asi něco bude, co říkáš?

Barca forever

Reagovat
smazaný uživatel

zvláštní:

Leverkusen-Real 3:0

Real-AS Roma 4:2...zápas mohl hodně napovědět o šancích na postup...Figův gol z penalty

real-Dynamo 1:0 ( bez penalty! ) Ale teď to přijde

Dynamo-Real 2:2...Figo z penalty

Real-Leverkusen 1:1...Figo z penalty nedal, takyže nevyhráli.

AS-Real 0:3 Figo z penalty!

Tak a teď někdo řwekněte, že to není zvláštní, že když Realu se šance na postup hodně zmenšili a najednou 3 penalty!

Nic tím nenaznačuju, jen fakta.

Reagovat
HOST*yarda

Hezky sis to spočítal, už jsem se k tématu vyjádřil někde jinde, tak se opakovat nebudu... K Fcbéčku: ostatní fanoušci si nevšimli těch penalt, spíš si našli cíl, do kterého můžou za velkého aplausu momentálně vyhrávajících zvesela kopat

Reagovat
sansiro

chlape, uvedom si ale jedno: kdyby ty penalty nebyly, tak jste nepostoupili ja vim, je to jen kdyby....

Reagovat
smazaný uživatel

A o co se chceš kemo vsadit, že jich Barca kope víc?

Reagovat
PJ

Reagovat
HOST*yarda

Mimochodem fakta, fakta. V Římě vyhrál Real vždycky i proti úplné sestavě giallorossi, tak kde berete tu jistotu, že by nevyhrál i před plným stadionem a s Tottim a spol. na hřišti?

Reagovat
sansiro

jenze AS vyhralo na Realu a jednou tam remizovalo za posledni dva zapasy v Madridu vyjma toho posledniho s tou PENALTOU

Reagovat
smazaný uživatel

..... která byla 100%

Reagovat
HOST*Mára

20%

Reagovat
smazaný uživatel

100% nebyla.

Reagovat
sansiro

nebyla!

Reagovat
Mr.Jindros

100% je moc

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele