LaLiga - souhrn 26. kola: Barcelona - Real Madrid 2:1

17.03.2023, 22:53, aktualizováno 19.03.2023, 23:05
Komentáře a souhrny
Sergi Roberto (© AFP)

Real Madrid neudržel vedení na Nou Campu a po porážce 1:2 ztrácí na vedoucí Barcelonu již devět bodů. Atlético má další výhru, doma tentokráte nemělo problémy s Valencií. Real Sociedad zdolal Elche, v souboji o poháry zvítězil i Villarreal, jenž zdolal Osasunu. Sevilla prohrála na půdě Getafe...

FC Barcelona - Real Madrid 2:1

19.03.2023 21:00

Góly: 45. Sergi Roberto, 90+2. Franck Kessié - 9. Ronald Araújo (vl.)

Barcelona potvrdila, že se jí v této sezoně mimořádně daří a zdolala v populárním El Clásicu Real Madrid. Dokázala otočit vývoj utkání poté, co Real šel díky vlastní brance Araúja do vedení. Ještě do poločasu ale srovnal Sergi Roberto a v nastavení strhl vedení na stranu Blaugranas střídající Kessié.

Neděle patřila v elitních ligách derby. Římské derby nebo derby mezi Interem a Juventusem v Itálii, zatímco Španělsko servírovalo jednu z nejlepších podívaných světa. El Clásico, tradiční vyhecovaný duel mezi Barcelonou a Realem Madrid, který často určoval, kdo se v té které sezoně stane šampionem. A dnes se opravdu bylo na co dívat.

Barcelona se s nějakou představovačkou neobtěžovala a už ve třetí minutě se pořádně zakousla do obrany svého soka. Robert Lewandowski zkusil vypálit a štiplavou ránu musel brankář Thibaut Courtois vyrážet na roh. Belgický brankář byl od začátku v permanenci a po šesti minutách ho znovu zaměstnala dvojice Raphinha - Sergi Roberto. Raphinhovu střelu vyrazila belgická jednička jen k nohám Sergia Roberta a ten žalostně přestřelil!

Skóre se měnilo dřív, než by asi obě jedenáctky plánovaly. V deváté minutě podnikl Camavinga rychlou akci, předal míč na Viníciuse a ten se snažil centrovat. Jeho pas sice nenašel nikoho z hostujících hráčů, ale to mu moc vadit nemuselo. Balon totiž nešikovně trefil domácí obránce Ronald Araújo a srazil si ho do vlastní brány!

Dlouhou dobu se pak Barcelona nemohla dostat do tempa. Až po pětadvaceti minutách se obránce Christensen dostal k hlavičce, kterou poslal z dobré pozice mimo. Hostujícího brankáře Courtoise zase pořádně protáhl domácí útočník Raphinha, jehož krásnou ránu musel Belgičan vyrážet na rohový kop a z něho pak už Barcelona nedokázala udeřit.

Nakonec se jí to ale do konce poločasu přeci jen povedlo. Psala se přesně 45. minuta, když Frenkie de Jong sklepl míč na Raphinhu a jeho ránu hostující celek dokázal na chvíli zablokovat. Odražený balon ale do sítě dopravil Sergi Roberto, který si vybral opačnou stranu než brankář Courtois!

Těch skoro 100 tisíc diváků, kteří si našli cestu na stadion Camp Nou a sledovali tenhle šlágr, vidělo zajímavou akci. Aby jejich výlet měl ještě větší náboj, tak Lewandowski se snažil poslat domácí do vedení. Jeho ránu ale tečovala hostující obrana. Brazilec Rodrygo pak v dobré šanci přestřelil. Raphinhovu jedovku zase likvidoval brankář Courtois.

Marco Asensio sice osm minut před koncem rozjásal fandy Realu Madrid, ale sudí spolu s VARem viděl jeho ofsajd a jeho gól uznat nemohl. Uznal ale ten další. Když už se zdálo, že si oba týmy body rozdělí, tak střídající Franck Kessié, nepříliš používaný hráč, ve druhé minutě nastavení na zadní tyči dopravil do sítě míč od Baldého. Zaznamenal svou premiérovou trefu v LaLize!

Více informací k zápasu

Getafe CF - Sevilla FC 2:0

19.03.2023 18:30

Góly: 50. Munir El Haddadi, 90+5. Enes Ünal

Mizérie Sevilly pokračuje, dnes si nedokázala poradit ani s Getafe. Naopak, domácí celek si díky dvěma trefám s favoritem poradil. A Sevilla se před reprezentační přestávkou dostává do solidní deprese. Dnes rozhodně nesehrála dobrý zápas a zaslouženě prohrála.

Od začátku vypadal brankář Yassine Bounou, obvyklá opora Sevilly, duchem nepřítomen. A dělal až neobvyklé množství chyb, protože jinak patří mezi opory týmu. A právě jeho umění tahá Sevillu nahoru.

Dnes ale ne. V první minutě mu trvala rozehrávka a málem toho využil Enes Ünal, který mu míč sebral od kopaček. Gól ovšem nedal. Sevilla kontrovala akcemi Gila s Óliverem Torresem, nicméně její převaha byla spíše optická.

Šance si vytvářeli i domácí. Borja Mayoral našel krásnou přihrávkou Munira al-Haddadiho, který šel zleva sám na brankáře Bounoua, naneštěstí pro svůj tým ale jen minul tyč. Na opačné straně pálil nepřesně Joan Jordán. Jenže brankář Bounou si nedal pozor a chyboval i po změně stran. Z druhé půle uplynulo jen pět minut, když Bounou špatně rozehrál a Borja Mayoral převzal míč u vápna. Pak nesobecky na druhé straně šestnáctky oslovil volného Munira El-Haddadiho. A ten už se prosadil!

Právě Mayoral mohl o chvíli později zvýšit vedení Getafe, pálil však nepřesně. Bounou si alespoň částečně napravil reputaci při standardní situaci Enese Ünala, každopádně turecký útočník v páté minutě nastavení zakončil se štěstím kontr Maty, a se svými spoluhráči se tedy mohl radovat z výhry 2:0!

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Villarreal CF 0:3

19.03.2023 16:15

Góly: 14. Samuel Chukwueze, 85. José Luis Morales, 90+3. José Luis Morales

Nabitý nedělní program španělské LaLigy s sebou přinesl mimo jiné utkání mezi Osasunou a Villarrealem, které se uskutečnilo na stadionu El Sadar ve městě Pamplona. Hosté museli v týdnu zkousnout poměrně nečekané vyřazení z Konferenční ligy belgickým Anderlechtem a na hřišti aktuálně nepříliš dobře hrající Osasuny chtěli rozhodně naplno bodovat. A to se jim i podařilo. Díky gólu Chukwuezeho a dvěma trefám Moralese si domů vezou vítězství 3:0.

"Žlutá ponorka" vstoupila do utkání skvěle. Už ve čtrnácté minutě si obrana domácích nepohlídala náběh Chukwuezeho, jehož hlavu přesně našel centrující Pedraza a Villarreal vedl. O chvíli později se žlutí prosadili znovu, další trefa ale Nigerijci nemohla být připsána, stál totiž v těsném ofsajdu.

Svěřenci Jagoby Arrasateho si v prvním poločase šanci na vyrovnání nevytvořili, s o to větší vervou ale vstoupili do toho druhého, hned po pár minutách se do střeleckého zápisu mohl zapsat Abde. Ten vyslal na Pepeho Reinu nebezpečný projektil, gólman hostí si s ním ale poradil a následnou dorážku už zblokovali obránci.

S dobrými vyhlídkami Villarrealu na bodový zisk pak citelně zatřásl Budimir, jeho střela z osmašedesáté minuty však orazítkovala pouze břevno Reinovy branky.

Pět minut před koncem pak odmítl dramatický závěr Morales a je potřeba dodat, že naprosto výstavní ranou. Jen těsně za půlkou se opřel do míče a po vzoru Pedra Goncalvese nachytal brankáře Fernándeze a dokázal jej z obrovské dálky přelobovat.

Osasuna byla na kolenou a o chvíli později inkasovala potřetí. Za obranu si zběhl opět Morales, kterého krásnou přihrávkou našel Pino a pětatřicetiletý španělský veterán přidal svůj druhý přesný zásah. Villarreal tak zvítězil 3:0 a odvezl si velmi cenné tři body, naopak Osasuna nezvítězila ani napotřetí.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Elche CF 2:0

19.03.2023 16:15

Góly: 48. Takefusa Kubo, 90. Ander Barrenetxea

Utkání mezi domácím Realem Sociedad a Elche mělo jasného favorita. Baskové se sice dlouho neuměli prosadit, přesto nakonec dokázali poslednímu celku tabulky vstřelit dvě branky, o něž se postarali Kubo a Barrenetxea a zvítězit tak 2:0. Bylo to pro ně první vítězství po šesti zápasech ve všech soutěžích.

Hned první vážnější akci zápasu obstarali domácí, nebezpečně pálil Kubo, bránu však přestřelil. Další krásnou akcí se blýsknul Sørloth, i jeho rána však svatyni hostí těsně minula.

Po půlhodině hry se ke slovu dostalo také Elche, se střelou z velké dálky si ale dokázal poradit Remiro. Šance střídala šanci a nezaujatý divák si rozhodně přišel na své. Pět minut před pauzou se k nebezpečné dorážce dostal Kubo, dokázal jej ale zblokovat jeden z obránců.

Po pauze se na celek ze San Sebastianu konečně usmálo štěstí. Po průnikové přihrávce Silvy se z úhlu na gólmana Franjiverdes hnal Kubo, japonský útočník nezazmatkoval a přesnou střelou po zemi na vzdálenější tyč otevřel skóre utkání.

Pojistku pak přidal Sociedad v poslední minutě základní hrací doby. Chybu v rozehrávce Elche vystihl velmi dobře Ander Barrenetxea, následně si poradil i s obránci hostů a krásnou umístěnou střelou k tyči nedal šanci brankáři Badíovi.

Sociedad tak potvrdil roli favorita a zaslouženě zvítězil 2:0, čímž přerušil výsledkovou mizérii a svého soka přikoval ještě silněji ke dnu tabulky. Elche na předposlední Almeríi ztrácí již třináct bodů.

Více informací k zápasu

Real Betis - RCD Mallorca 1:0

19.03.2023 14:00

Góly: 48. Borja Iglesias

Do Sevilly zavítala k nedělnímu odpolednímu utkání Mallorca. S Betisem zvítězila naposledy před téměř deseti lety a nepříznivou bilanci se jí napravit nepovedlo. Zápas proběhl v podstatě bez větších šancí na obou stranách, rozhodující trefu dokázal zapsat pár minut pauze Borja Iglesias a zajistil tak domácím vítězství 1:0.

Mezi oběma soupeři byl před utkáním rozdíl deseti bodů a z kraje zápasu bylo znát, kdo je favoritem utkání. Béticos svého soupeře k míči příliš nepouštěli a kombinací se snažili prosadit. Ve třiadvacáté minutě však z ojedinělé akce hostí dokázal rozvlnit síť Kosovan Muriqi, míč ale přebíral v několika metrovém ofsajdu.

Krátce po změně stran přišla rozhodující akce celého zápasu. Sabaly si navedl míč na střed a z velké dálky po zemi vypálil. Střela neměla přílišnou razanci a Rajković by si s ní za normálních okolností pravděpodobně bez problému poradil, to by ji ale nesměl do jeho protipohybu tečovat Iglesias. Tomu se to navíc povedlo tak šikovně, že míč zapadl přesně k tyči a domácí vedli 1:0.

Utkání pak už bez větších šancí dospělo ke svému konci, Ostrované tak s Betisem padli 0:1 a v tabulce zůstanou jedenáctí, Andalusané jsou na páté příčce.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Valencia CF 3:0

18.03.2023 21:00

Góly: 23. Antoine Griezmann, 49. Yannick Carrasco, 67. Thomas Lemar

Hráči Atlétika Madrid porazili ve 26. kole LaLigy trápící se Valencii 3:0. K 17. vzájemnému utkání bez porážky v řadě nasměroval Los Colchoneros Antoine Griezmann, který se prosadil po uvolnění ve 23. minutě. Na francouzského reprezentanta navázal krátce po začátku druhé půle Yannick Carrasco, jenž se trefil před vlastními fanoušky podruhé v řadě. Netopýři tak na Estadio Metropolitano, otevřeném pro účely madridského týmu v roce 2017, stále nevyhráli a v tabulce se dále nachází jen těsně nad sestupovým pásmem.

Do Madridu přijela Valencie, jejíž sezona snad už nemohla být horší. Netopýři byli před zápasem jen o chloupek nad sestupovými vodami a k odvrácení obrovské blamáže v podobě pádu do druhé ligy potřebovali každý bod. I přes zlepšující se formu se zisk Los Che proti defenzivně silnému Atlétiku zdál jako utopie. A to zejména s přihlédnutím k faktu, že nejlepším valencijským střelcem byl se zraněními se potýkající Edinson Cavani s pouhými pěti zásahy.

K první výraznější šanci se Atléti dopracovali až v 15. minutě, kdy si na sklepnutý balon naběhl Marcos Llorente a z hranice vápna tvrdě vypálil, jen těsně minul pravou tyč. Následně si na centr naskočil Memphis Depay, ale z bezprostřední blízkosti se také netrefil. Vzápětí se Nizozemec dostal zase do zakončení, tentokrát z malého vápna trefil přímo brankáře, i když před sebou měl odkrytou bránu. Lepší střelecké schopnosti ve 23. minutě ukázal Griezmann, který se šikovně uvolnil a obstřelil brankáře. Velký rozruch nadešel po půlhodině hry, kdy byl nejprve Depay poslán k zemi a Netopýři z rychlého brejku vyrovnali, nicméně po přezkoumání videem se rozhodlo, že se jednalo o faul. Hra se tedy vrátila před bránu Los Che a Rodrigo de Paul jen těsně minul po rozehrání přímého kopu.

Vstup do druhé půle vyšel hráčům Atlétika dokonale. Na konci krásné akce stál Carrasco, který ze strany dokázal prostřelit brankáře. Po rychlém gólu ovšem aktivita Indiánů vymizela a Netopýři se zkoušeli hnát vpřed. Kvůli nepřesnostem a výborné defenzivní práci Atlétů se k ničemu nezmohli. Naopak v 67. minutě opět inkasovali, když rychlý protiútok zakončoval hlavou osamocený Thomas Lemar. Hru nadále kontrolovali fotbalisté z Madridu a Los Che se k ničemu nedostalo.

Atlético tak ovládlo zápas a proti Valencii získalo tři body. K dalšímu utkání nastoupí Los Rojiblancos 2. dubna doma proti Betisu. Netopýři o den později přivítají Rayo Vallecano.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Celta Vigo 1:3

18.03.2023 18:30

Góly: 86. José Gragera - 26. Gabriel Veiga, 45. Iago Aspas (pen.), 82. Carles Pérez

Celta Vigo si poradila ve 26. kole LaLigy s Espanyolem, který na jeho stadionu v Barceloně porazila 3:1. Na úspěch zadělali hráči Los Celestes již v první půli góly mladičkého Gabriela Veigy a ostříleného kanonýra Iaga Aspase, jenž přesně zamířil z penaltového puntíku. Svěřenci Carlose Carvalhala pak po změně stran ještě navýšili vedení a byli blízko pátému čistému kontu v řadě, o to však v 86. minutě přišli. Nic to však nezměnilo na jejich vítězství, které domácí Andulky ponechalo na 16. příčce s pouze jednobodovým náskokem na sestupové pásmo.

Celta Vigo v posledních týdnech rapidně zlepšila své výkony, což vedlo k pouze jedné prohře z předchozích sedmi střetnutí. V minulém kole navíc Los Celestes porazili Vallecano rozdílem třídy a posunuli se tak do klidného středu tabulky. Naopak Espanyol tolik důvodů k radosti neměl, ba naopak. Andulky byly stále nebezpečně blízko sestupovým vodám a nepomáhaly jim ani dvě porážky v řadě.

Fanoušci na RCDE Stadium byli svědky poměrně poklidného úvodu utkání. První gól, který by ale drtivá většina z nich určitě raději viděla na druhé straně hřiště, jim nabídla 26. minuta a Veiga. Mladý produktivní záložník totiž po přistrčení míče od Carlese Péreze ve vápně poslal balon precizní ranou za pravou tyč, čímž zajistil favorizovanému Vigu vedení. Po nešikovném zákroku ve vápně domácího obránce Leandra Cabrery se k pokutovému kopu postavil Aspas a poslal míč do svého oblíbeného levého dolního rohu, díky čemuž si Los Celestes odnesli do šatny dvoubrankový náskok.

Ten mohli hosté navýšit krátce po pauze, když Pérez předložil míč před bránu Lucovi de la Torre. Obránci týmu z Barcelony ale americkému reprezentantovi nedali dostatek volného prostoru, a tak balon skončil v zámezí. Po zaváhání Javiho Galána s míčem do vápna pronikl Rubén Sánchez a vybídl ke skórování Josela. Snížení se však nekonalo, neboť zkušený útočník ve velké příležitosti netrefil prostor mezi třemi tyčemi. V 82. minutě zasadil poslední ránu Espanyolu Pérez, když přízemní střelou uklidil míč k pravé tyči. V závěru zápasu ještě využil závar ve vápně domácí José Gragera a zkorigoval konečný výsledek na 1:3.

Espanyol tak rozjetou Celtu nezastavil a v boji o záchranu opět padl. Další duel odehraje 1. dubna, kdy se střetne s Gironou, Los Celestes svedou o den později souboj s Almeríí.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - Girona FC 2:2

18.03.2023 16:15

Góly: 23. Isaac Palazón, 34. Óscar Trejo - 29. Viktor Cyhankov, 52. Viktor Cyhankov

V závěru loňského roku skončilo utkání mezi Gironou a Vallecanem 2:2 a stejný výsledek se zopakoval i na půdě Raya. Podobný byl i průběh zápasu, protože domácí pokaždé neudrželi vedení. Rayo Vallecano také neproměnilo opakovaný pokutový kop.

Ve Vallecanu nakonec viděli diváci čtyři branky a plodný byl především první poločas. Rayo mělo hned ve 2. minutě obrovskou šanci a Gazzaniga vynikajícím zákrokem odvrátil hostující pohromu. O trochu aktivnější Rayo šlo přeci jenom do vedení o dvacet minut později. Isi Palazón si navedl balón ke střele a parádní ranou vymetl šibenici!

Domácí se z vedení dlouho neradovali a Girona takřka okamžitě přispěchala s odpovědí. Na Riquelmeho vynikající pas si zprvu naskočil Castellanos, ale Dimitrievski zasáhl, ovšem hned vzápětí dorazil balón do branky Viktor Cygankov.

O pět minut později přestřelka pokračovala a Rayo šlo znovu do vedení. Óscar Trejo se nenechal Palazónem zahanbit a i on přišel s výstavním kouskem a tvrdou ranou překonal Gazzanigu. Ve 37. minutě přišel dost možná klíčový okamžik zápasu, protože domácí měli možnost odskočit na rozdíl dvou branek. Martínez fauloval v pokutovém území a následovala penalta, kterou naštěstí pro Gironu neproměnil Óscar Trejo. Sudí dal Rayu ještě možnost opakování a Trejo tentokrát volil variantu přiťuknutí balónu na Palazóna, který však trestuhodně minul. Rayo za tyto šance nakonec zaplatilo. Po změně stran se po centru Javiho Hernándeze trefil po druhé Viktor Cygankov a stav 2:2 se až do konce zápasu nezměnil. Na stadionu Teresa Riveiro ubylo i šancí a změnu nepřineslo ani pětiminutové nastavení. Vallecano je osmé, Girona jedenáctá.

Více informací k zápasu

UD Almería - Cádiz CF 1:1

18.03.2023 14:00

Góly: 90+6. Gonzalo Melero (pen.) - 49. Roger

Remízou 1:1 skončilo utkání mezi Almerií a Cádizem, ovšem spokojenější s bodem budou domácí. Žlutá ponorka totiž dlouho vedla, od 50. minuty jí poslal do vedení Roger Martí, ale v sedmé minutě nastavení spasil Almeríu Gonzalo Melero.

První rozruch přinesla situace z 23. minuty. Bongonda byl na hranici pokutového území faulován a sudí odpískal pokutový kop. Protože šlo o hraniční situaci, šel do hry VAR a ten odhalil zákrok mimo šestnáctku a tak se kopal jen volný přímý kop. Jinak se hrál poločas víceméně bez šancí. Až těsně před odchodem do šaten přišla největší příležitost. Baptistao pálil po odraženém balónu z druhé vlny a Gil musel předvést vynikající zákrok.

Bezbrankový stav se podařilo prolomit až krátce po startu druhého poločasu. V 50. minutě dobře rozehrál aut Espino a propadnutý balón protečoval do sítě Roger Martí. Cádiz byl na koni a útočit potřebovala Almería. Velkou šanci měla v 68. minutě po hlavičce Lázara, ovšem balón vůbec netrefil zařízení.

Už to vypadalo, že Cádiz poveze tři body za nejtěsnější výhru, když v sedmé minutě nastavení srovnal na konečných 1:1 Gonzalo Melero. Mbaye si v pokutovém území nešikovně počínal se Suárezem a sudí odpískal pokutový kop. Gonzalo Melero nepohrdl a zařídil konečný stav 1:1.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Athletic Bilbao 1:3

17.03.2023 21:00

Góly: 74. Cyle Larin - 30. Iñigo Martínez, 57. Gorka Guruzeta, 78. Mikel Vesga (pen.)

Fotbalisté Bilbaa zvítězili v utkání 26. kola LaLigy nad Valladolidem 3:1, a přerušili tak čtyřzápasovou sérii bez vítězství. Baskický celek nasměroval ke třem bodům ve 30. minutě Iňigo Martínez, kterému k brance z přímého kopu pomohla nechtěná teč obranné hradby domácích. Pro 31letého stopera se navíc jednalo o premiérový zásah v letošní sezoně. Ve druhé půli se navíc Lvi prosadili ještě dvakrát, přičemž jeden gól vstřelil i Gorka Guruzeta, jenž červeno-bílý dres obléká už od roku 2014.

Albivioletas před tímto kolem měli k dobru pouhé dva body na sestupové příčky a mnoho optimismu nečerpali ani z formy své ofenzivy, která byla nejhorší v celé lize. Šance tak upínali k hrozivým výkonům hostů z Baskicka, kteří prohráli tři z posledních čtyř utkání a začali se vzdalovat pohárovým umístěním. Poslední porážka s vedoucí Barcelonou však byla poměrně smolná, neboť Athletiku nebyl uznán v samém závěru vyrovnávací gól.

V 10. minutě přišel z levé strany centr do pokutového území Basků, na který však nakonec nedosáhl kanadský útočník, jenž v minulosti hájil například barvy Besiktase Istanbul, Cyle Larin. Na druhé straně se krátce nato předvedl zkušený Sergio Asenjo, když doslova vyfoukl míč dobíhajícímu Nicovi Williamsovi na hranici šestnáctky. Dobrou příležitost dostali hosté ve 30. minutě v podobě přímého kopu, kterého se zhostil stoper Martínez. Ten díky teči jednoho z bránících hráčů nakonec zaplaval až za záda Asenja.

Zkraje druhé půle se na úrovni penalty osamostatnil Nico Williams, jenže jeho střela byla spíše takovou malou domů a brankáře vůbec nezastrašila. Po centru z pravé strany se snažil zakončovat také Guruzeta, ránu však zblokoval jeden z obránců. Napodruhé už mu to ale vyšlo. Akce, která vypadala téměř identicky tentokrát skončila gólovou radostí. V 74. minutě dodal domácím naději Larin, jenž napodruhé míč dostal za brankovou čáru. Radost však dlouho nevydržela. Zanedlouho totiž zahrál ve vlastním vápně rukou Joaquín Fernández a následnou penaltu s přehledem proměnil Mikel Vesga, čímž pojistil Lvům vítězství.

Bilbao tedy uspělo a alespoň částečně napravilo dojem z posledních utkání. Jeho dalším soupeřem bude 1. dubna Getafe, zatímco Valladolid o den později změří síly s Realem Madrid.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
FC Barcelona
26
22
2
2
49 : 9
68
2
Real Madrid
26
17
5
4
51 : 21
56
3
Atlético Madrid
26
15
6
5
42 : 19
51
4
Real Sociedad
26
14
6
6
35 : 24
48
5
Real Betis
26
13
6
7
34 : 26
45
6
Villarreal CF
26
12
5
9
32 : 24
41
7
Athletic Bilbao
26
10
6
10
36 : 28
36
8
Rayo Vallecano
26
9
9
8
31 : 30
36
9
Celta Vigo
26
9
7
10
32 : 35
34
10
CA Osasuna
26
9
7
10
22 : 27
34
11
RCD Mallorca
26
9
5
12
22 : 27
32
12
Girona FC
26
8
7
11
40 : 41
31
13
Getafe CF
26
7
8
11
27 : 34
29
14
Sevilla FC
26
7
7
12
29 : 42
28
15
Cádiz CF
26
6
10
10
21 : 38
28
16
Real Valladolid
26
8
4
14
20 : 38
28
17
Espanyol Barcelona
26
6
9
11
32 : 42
27
18
Valencia CF
26
7
5
14
28 : 31
26
19
UD Almería
26
7
5
14
30 : 45
26
20
Elche CF
26
2
7
17
19 : 51
13

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (155)

Přidat komentář
Jordi Alba

Dnes bohužel teda jen ze záznamu, ale Rayo slušný penaltový mágové. Tsygankov jak již bylo řečeno dříve, nejlepší přestup z Ukrajinský ligy.

Reagovat
Dirtyfoxx420

Fanouškové Chelsea by nesouhlasili

Reagovat
Jordi Alba

Jaký má ten noname z Chelsea statistiky ?

Reagovat
Dirtyfoxx420

7 zápasů, 0 gólů a 1 asistence.

Mimochodem to byla ironie, aby jsme si rozumněli

Reagovat
Jordi Alba

Jo, to mi došlo. Já už tu větu směřoval čistě pro případný čtenáře diskuzí z PL sekce.

Reagovat
Israha

Hm, Espanyol na to, jak na poměry slabších klubu La Ligy solidně posilovali a mají i prověřeného, úspěšného trenéra, hrají dost za očekáváním. Čekal bych, že se v ofenzivě zmůžou i na týmovější a víceúrovňové pojetí, než jen doufat, že Joselu vytěží z minima maximum a nebo osvítí múza Dardera. Dost zklamání, z mého pohledu. A to, co doslova každý zápas, který vidím, páchá Cabrera za šílenosti v obraně, to v La Lize taky nemá moc obdoby...příšerný fotbalista, skoro vždy zaviní nějaký gól nebo se nechá vykartovat.

Reagovat
Phillipinho

Atletico hraje po MS opravdu dobre. Uplne jinej tym nez pred. Solidni smerem dozadu, velko zasluhou diky Hermosa. Neveril bych, ze to napisu, ale to je momentalne snad nejlepsi spanelsky stoper. Skvely do defenzivy, plus hrozne pomaha ve vystavbe hry odzadu. Utocni hraci jako Griezmann, Depay, Llorente ci Carrasco maji take vybornou formu a fotbalem se bavi. Treti misto by snad melo klapnout a buhvi…kdyby Real dneska prohral v El Clasicu…

Reagovat
Well

Llorente společně s Hakimim byly dva přestupy, které mě štvou dodnes. Llorenteho jsem měl hrozně rád, protože na hřišti maká a nechá tam vše.

Reagovat
Israha

Zas ber to tak, že Zizou upřednostnil před Llorentem Valverdeho a jak to dopadlo, víme všichni. Jasně, můžeme se bavit o tom, že proč nezůstali oba, ale CKM, no...

Reagovat
madridcan

Buď rád. Vymenoval si hráčov, ktorý si uvedomili, že nato majú. U nás Thoucha a Rodryga tie penalty dojebali

Reagovat
madridcan

Odoslal som skôr, ako som dopísal.

No a naši dvaja si zobrali, že už asi neexistuje svet. Camavinga mi príde najviac namotivovaný. Nacha zbytočne písať. Uňho je to klasika

Reagovat
Jordi Alba

Hraje Memphis dobře ? Neříkám, že u nás byl bůh ví co, ale úplně odškrtnout si taky nezasloužil, snad se prosadí.

Reagovat
Gazdo

Tak Xavi ocividne odstrihava rad. Cakam podobny osud u Ferrana a Fatiho. Jasne nemaju formu ale na lavicke ju fakt nechytia

Reagovat
Raul=Real

Ďakujeme Carlo, dovidenia

Reagovat
misinho7

Reagovat
Salfovic

V jeho případě sbohem.

Reagovat
Pavrik

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Ancelotti na lavičce Realu je celkem dobrý základ pro to, aby Barca pravidelně vyhrávala ligu. Toho si tam musí nechat.

Reagovat
Pavrik

Preboha veď sa trochu zamyslite nad tým čo píšete Po troch rokoch ste vyhrali ligu, najmä zásluhou excelentnej obrany, a už tu čítam ako Barcelona bude vyhrávať ligu nasledujúcich 10 rokov Kde beriete tu istotu ? Tá skvelá obrana vám v budúcnosti môže ale nemusí vydržať, stačí pozrieť na Atletico. Minulú sezónu sme LL urvali my, tento rok zasa vy a to je dobré aj pre Real (budeme nútení konečne poriadne zainvestovať do kádra), robíte nám konkurenciu, ktorá je základom k zlepšovaniu sa.

Reagovat
patas92

Nikde nepíšu, že bude Barca vyhrávat ligu 10 let. Jenom poukazuju na bídnou Ancelottiho domácí bilanci, která prostě v porovnání s tím, jak si jeho týmy vedou v Evropě, bídná je.

Reagovat
Pavrik

Reagovat
Eichel

Reagovat
Switchback

Šampioni

Reagovat
zasranej malíř

Hotovo, gratulace Barce k titulu

Reagovat
misinho7

Tak liga uz rip. Mozme to zabalit. Tak snad plna koncentracia na LM a podme to vyhrat znova

Reagovat
misinho7

aj ked myslim si ze skoncime v semi a to bude pre Carla konecne kedze ne da ligu abo LM..

Reagovat
Eichel

kto miesto neho? návrat Zidana ? Raúl?

Reagovat
Tony Stark

Ako môže taká katalánska špina, ako Gavi, dohrať zápas bez žltej karty ?

Reagovat
Salfovic

Nevím, ale prej je to Barcelonskej Casemiro.

Reagovat
misinho7

Reagovat
rave

Reagovat
dextroza_m

Kapesnicek?

Reagovat
Tony Stark

Paradox od Teba, čo si vždy nakladal na Caseho a na jeho "imunitu" na karty

Reagovat
Y.N.W.A

Tak u Casemira to bylo očividný, pár zápasů v PL a dvě červený, stejně tak repre občas nedohrál...v La Lize snad červenou nedostal, byl chráněnej

Reagovat
Rizek

Reagovat
Front hell

A přitom u té první jen uklidňoval situaci a u druhé mu sklouzla noha

Reagovat
drussbarb

Nejsi příbuzný s Valloirem? Tóny, co kdybys lusknul prsty a šel do prcky?

Reagovat
Salfovic

Real stejně zajímá jen LM.

Reagovat
madridcan

Rovnaká zostava ako proti Liverpoolu, kde niektorí mleli z posledného...

...ale tak vždy lepšie ako by nás mala zaujimať EL.

Nič nie je stratené stále

Reagovat
smazaný uživatel

Gavi je strašný vypatlanec a je jenom dobře, že se nehlásí ke svému původu.

Reagovat
Tony Stark

Keď sundal Ceballosa, VAR nejako zaspalo. Barca to mala zasa supiš ošéfované

Snáď vyjde všetko na povrch.

Reagovat
Salfovic

Chtěli se vyhnout zácpě, tak vyrazili dřív.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Israha

Co si budeme vykládat, kromě chybějící špinavé práce Casemira je oproti loňsku hlavní brzda ve výkonech Benzemy. Obávám se, že Karim si výhrou GB splnil osobní vize o úspěšné kariéře a teď už pojede na volnoběh. Tam, kde loni šikanovali s Vinckem obrany ve dvou a vytvářeli kombinací prostory jeden pro druhého a i pro ostatní spoluhráče, se letos Vini rve sám proti přesile a co neudělá on, to není nebezpečné. Karim stojí a čeká, lehkost a eleganci ztratil i v mezihře. Legenda odchází kariéru a je potřeba si toho zavčasu všimnout a reagovat na to...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten jeho pohyb je strašně těžkopádný a nemotorný, taky jsem si toho všiml...

Reagovat
Manik...

Ani bych se nedivil, kdyby byl už utavený.

Reagovat
Dayman

Xavi: "Real Madrid are still favourites for La Liga title."

Reagovat
vilp

Tu svou falešnost se od Guardioly naučil moc pěkně.

Reagovat
patas92

Hlavně to neřekl

Reagovat
Dayman

Jasne ze rekl, jen to bylo minuly mesic; absurdni to bylo uz tehdy.

Reagovat
Rizek

Trollí vás pěkně

Reagovat
Bakary3

Dělat ze sebe klauna a trollit je něco jinyho

Reagovat
Dayman

Tebe jsem vytrollil no.

Reagovat
Rizek

to jo no

Reagovat
el Principito

Reagovat
Dayman

Reagovat
Manik...

Reagovat
Dr. Admess

Zaslouženě.

Visca el Barça y Visca Catalunya!

Reagovat
Visca el barca

Zasloužené vítězství Teď je dodělat ještě v Copě a bude to super sezona

Reagovat
Xavivax1

Už jsem docela přežrany těch zápasů s Realem

Reagovat
Visca el barca

Taky. Letos jich je hodně

Reagovat
Kluivert9

Výher nad Realem není nikdy dost...

Reagovat
Dr. Admess

P.S.: Když bychom na konci měli stejně bodů jak Real, rozhoduje pak celkové skóre nebo skóre ze vzájemných? (Já jen abych si mohl dopočítat kolik bodů nám chybí k definitivnímu potvrzení šampiona.)

Reagovat
Rattlesnake

vzájemné

Reagovat
2miguel1

Real poslednych 20 minut prekvapil, ono asi uz nemali čo stratit, ale nakoniec sa predsa len ukazalo, že sme boli lepší, potažmo aj celu sezonu. Pedri Dembele chybali dost, ten kader mame uzky. Busquets dakujeme za vsetko, ale toto je už na pokutu nechavat ho hravat. Uz tak 4 roky presluhuje. Dnes suverenne najslabši. Na opacnej strane Lukita, to je nieco tak krasne čo on hrá, genius. Xavi bude dominovat v Španielsku s touto ekipou Pedri Gavi Araujo Balde Frenkie na dekadu.

Tak, pod si Leo este kopnut buducu sezonu ku nam, vyhrajme LM a zakončime tuto rozpravku detstva, ktoru si nam doprial.

Reagovat
Dr. Admess

Bus ale teda dneska naprosto s přehledem (až na tu minelu asi v 80. minutě). A ty průnikovky k prolomení zálohy soupeře má pořád nejlepší. Po tomhle zápase si taková slova zrovna nezaslouží.

Reagovat
2miguel1

Nestíha akoze extremne, dnes minimalne 3 minely. Ale teda, Frenkie musi mat pri nom dvoje pluca

Reagovat
Rizek

Ta jeho ztráta před svým vápnem, byla naprosto katastrofální. Tohle si v téhle pozici nemůže dovolit. Nestát na druhé straně dřevěný útok Madridu, tak nás to zase potopí.

Jsem už jak kafemlejnek, ale tohle jsou chyby, které nám v LaLize procházejí, ale v Evropě jsme za ně trestáni. Tam prostě musíš hrát na 100 %.

Reagovat
USA_osloboditel

Prosim ta uz si zavri tu zakomplexovanu katalansku picu lebo ked zase prehrate El Clasico ako nedavno si na mna spomenies. Nakupime a nepotrebujeme nato miliardovy uver.

Reagovat
2miguel1

Reagovat
Rizek

z tebe museli mít v Améru radost

Reagovat
DonAndres

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Eichel

Bus by bol v pohode, kým by nehral neustále základ. On proste nezvláda vysoké tempo, ale keď je ten zápas pomalší, tak je stále platným hráčom. Ja som na neho alergický v Európe, ale inak mi v tom kádri nevadí a má tam stále miesto.

Reagovat
Jordi Alba

Campeones, campeonw...

Sergi u nás musí dohrát kariéru i kdyby hrál jen EC, neskutečně na Real umí.

Reagovat
Gazdo

Prestan prosim

Reagovat
michalbarca

Reagovat
Jordi Alba

No dobrá, ale jenom proto, že tebe tu mám celkem rád.

Reagovat
JM

Reagovat
Gazdo

❤️

Reagovat
celeb

tak doprial by som mu este par rokov fotbalu v slabsej lige, ale ked inak nedas, tak moze uz aj ukoncit karieru.

Aj ked vcera to vobec nebolo zle (kedze hral vysoko a nemal ako sabotovat defenzivu), otazne je, ci za ten plat nam na ten 1-2 dobre zapasy za rok stoji.

Ale vsak penazi mame na rozhadzovanie, tak coby nie.

Reagovat
Jordi Alba

Samozřejmě nestojí, já si o něm nemyslím, že je nějakej world class, ale kdyby bral normální plat, tak je užitečnej.

Reagovat
misinho7

A teda Karim to po GB zabalil. Borec vyhral vsetko a vyzerá ze na to sere. Mininalne jebo pohyb a snaha je uplne zla. Vini je tam praktický sam v utoku. Aj ked myslim si ze na tu LM sa Karim este hecne ale nebolo by odveci tam niekoho po sezone konecne kupit

Reagovat
2miguel1

To je az normalne smutny pohlad nanho

Reagovat
Jordi Alba

Asi věk. 35 let, minulou sezónu jel vyloženě na maximum..

Reagovat
Visca el barca

Tak to je vidět i na Messim. Ten se hecnul před MS a po něm už to fláká

Reagovat
Jordi Alba

Messi klubovou kariéru ukončil po sezoně 20/21 a všichni to ví.

Reagovat
Gazdo

Ma solidne na parku. Ale aj tak s tym tempickom si stiham L1 vodit s Mbappem uplne v pohode. Takze poprosim Mbappeho do nejakej normalnej sutaze lebo hentam si nahoni statistiky tak ze bude aj Ronaldo s Messim cumiet

Reagovat
Gazdo

A hlavne mu tam padalo fakt uplne vsekto na co siahol. On keby penisom vystrelil na branu minulu sezonu su z toho dva goly

Reagovat
Svatej

silenej byl

Reagovat
sergi

Ancelotti: "We didn't win because of a doubtful offside."

"We didn't deserve to lose."

Tu to máte. Carlo neni ako Xavi, on nevyplakáva,…

Okrem toho, že hral Real piču a prehrať si zaslúžil teda.

Reagovat
Pavrik

Piču Real rozhodne nehral zápas si zaslúžil remízu

Reagovat
sergi

Ak sa bavíme o posledných 15-20minutach. Ok.

Reagovat
LAM

Tyhle offsidy se pískají už hodně dlouho. Nevím co se mu teď nelíbí.

Reagovat
Rizek

Carlo

Už po minulým clásicu měl ty vyjádření úplně mimo. Asi stárne anebo (co by bylo horší) mourinhovatí.

Real včera horší ve všech směrech. Nějakými přísnějšími měřítky by prošli stopeři a gólman a Rodrygo. Luka a Benzín karikaturi sami sebe. Camavinga špatný (až na tu pěknou kličku). Valverdemu se ten mač vůbec nepovedl. Tohle byla podle mě největší chyba Carla. Když viděl, že tam na tý straně hraje jen Balde, tak měl jít na plac okamžitě Rodrygo. Takhle byla zabitá celá jedna strana, ale nás to stálo jednoho a Real dva hráče. Prakticky ve zbytku prostoru měla Barca přesilovku o jednoho muže.

Až na úsek asi 10 minut po prvním gólu a úsek 70. - 90. minuta byla Barca o hodně lepší a nebýt zbytečných ztát, tak se Real prakticky nedostal k ničemu.

Viniciovi se můžeme smát, ale on je fakt jediný, který v tý ofenzivě něco zkouší dělat. Sice si ho včera zase mazal povětšinou na chleba, tak se nevzdal a furt něco zkoušel. Chlapec má možná hlavu šampiona, byť v mozku má jen pár funkčních buněk.

Od nás byl včera nejlepší Sergi. Tomu to na tom "pivotu" ohromně svědčí. Včera ty narážečky rozdával jak bůh. Jako koukal jsem jak blázen, jaký přehled o hře včera měl. Jak kdyby seděl někde nahoře na empajru.

Xavi včera jasný vítěz. Po podzimním clásicu jsou ho hodně kritizoval. V jarních soubojích si Carla vodí jak malýho kluka. Ohromný klobouk dolů.

Reagovat
EaP

No ja mam skôr pocit, že po jesennom Clasicu Xavi pochopil, že vypojit z hry Viniciusa znamená vypojit celý Real Madrid. Co nevymysli ten chlapec, tak nevymysli nikto. A tak naňho po novom roku nasadil Arauja ktorý ho zápas co zápas zje na večeru. A dôležitým faktorom taktiež je, že našiel Frenkiemu pozíciu ktorá mu konečne sedí jak rit na serbel a ten chlapec hraje zápas co zápas jak malý Boh.

Reagovat
Rizek

Jo, s tím Viniciusem je to přesně tak - když jim vyřadíš jediného schopného, tak jsou pak celý neschopní. Divím se, že to takhle nehrají na Real v LM. Araujo je sice fantastický hráč, ale že by byl jediný, kdo dokáže Vincka vynulovat? Nemyslím si to.

U FdJ jsem zvědav na návrat Pedriho, protože si budou navzájem lézt do prostorů. Konečně už by to chtělo začít plnohodnotně hrávat FdJ na DM a před ním Pedri, Gavi.

Reagovat
vilp

Včera zas tak dobře Frenkie nehrál, měl tam docela dost zbytečných ztrát.

Reagovat
DonAndres

94% přesnost přihrávek

100% dokončených dlouhých míčů

100% dokončených driblinků

5 klíčových přihrávek

0 ztracených míčů

za mě dobrý.

Reagovat
vilp

Lepší, než jsem myslel. Ale v prvním poločase tam měl ztráty, co se mi úplně nelíbily.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
loki5

Včera i v zápase ukazovali srovnání s Kroosem. úspěšnost přihrávek 94%:100%, ale 2x tolik přihrávek. Vybojované míče 7:1. km 12:7,7, Docela rozdíl.

Reagovat
JM

Zase ale srovnávat počet nahrávek a naběhané km je trochu zavádějící, když Kroos střídal v 62. minutě...

Reagovat
USA_osloboditel

Keď si zakomplexovaný, krachujúci cirkus dovolí 54 úver na mladých hráčov, tak my ktorí nesplácame miliardu si dovolme 600 mil. na najlepších hráčov. Tie staré legendy už nestíhajú. Omladme a zase ich vyprasime ako keď prehrali 5 El Clasic. A ten 1,4 metrovy mental Gavi, no dakde v priestoroch by som mu uvalil, že by ho nezobudili ani v nemocnici. Treba omladiť.

Reagovat
2miguel1

No už tie El Clasica zasa prehravate vy, tazke sa len pokracuje v nastolenom trende, naopak zacinate mat komplexy vy zo Xaviho. Vy splacate tiež viac než dost a uz ste kupili mladych ako Tchou, Cama, Ceba, Federico len oni nemaju na Luku ci Toniho, nemate zas neobmedzeny rozpocet. Chyba vam kreativita, ta zalezena hra v LM na švaba vam proti kreativnej Barce nebude stačit.

Reagovat
misinho7

Reagovat
2miguel1

Toto vam už len zostane

Reagovat
USA_osloboditel

To je aký trend? Nedávno ste prehrali 5 El Clasic po sebe so staršími pánmi, čiže sa zobud. Si pozri finančné štatistiky Realu, výrazne splatený dlh, 300 mil. eur cash. Kde tam je dlh cez miliardu, 600 mil. úver na Rafinhu a ochudobnenie ziskov?

Reagovat
2miguel1

1:2, 2:1 vysledky, Moriba brvno, stale stale vam to tu budem pripominat. Ale tie štyri el clasica ste boli trochu lepsi, my sme mali v utoku Desta ci Roberta. Zasa ale dostavate na frak, tento rok tretie vyhrate El Clasico a dalsie uz aj s Pedrim ci Dembelem. Xavi si vas vodí, Carlo mu nestiha.

Reagovat
USA_osloboditel

Že na frak Upotene výhry proti 4 takmer 40 ročným pánom. Čo budeš robiť keď omladime? Ledva s týmto stíhate. Xavi taktika a la Osasuna, wow hrať betón ale uvidíme koľko vám tých 9 gólov vydrží.

Reagovat
2miguel1

Dobre.

Reagovat
misinho7

jesus

Reagovat
USA_osloboditel

Camavinga je čoraz lepší, Fede vás už neraz vyprášil, Tchou je skoro hodnotiť a áno Modricovu kreativitu treba riešiť. Ako sorry ale posledné 2 El Clasica s mladou zalohou a triasli ste sa o výsledok proti 4 pánom od 35 r. Tlieskam

Reagovat
2miguel1

Uvidiš zachvilu s Pedrim a Dembelem. Dočkaj času

Reagovat
Manik...

Najednou je Dembelé kdo ví co.. Nedávno jste ho vyhazovali..

Reagovat
Rizek

Camavinga mě teda včera vůbec nepřesvědčil. Přišlo mi, že se úplně podělal. Fede včera nepřehrál s Carvajalem jednoho chlapa. To byla od nich opravdu skoro ostuda.

Barce včera nehrál nejlepší záložník (a možná i hráč celkově).

Jako je mi jasné, že tyhle předpovědi jsou skoro zbytečné, protože jak vy, tak my budeme dělat ještě další investice do kádru, ale momentálně je Barca výkonnostně na vyšší trajektorii než Real. A i směrem do budoucna to má poskládáno lépe. Uvidíme, jak vás posune Belingham - co já si pamatuju, tak to Anglánům u vás nikdy moc nešlo. Prostě jiná kultura. Ještě můžete klofnout Mbappého ...

Reagovat
r3

Reagovat
Unique

Zajímavý postřeh s těmi anglány

Reagovat
USA_osloboditel

Cama hral obstojne, Fede vyhral súboje a Carvajal je už za zenitom, ten už nesmie hrať aspoň.

Reagovat
Well

Reagovat
DonAndres

Cenim za tu sebereflexi v prvních třech slovech

Reagovat
dextroza_m

Hoši, tento lempl tu už byl, jen pod jiným nickem, ze? Ty bláboly jsou nápadně podobné tomu šmoulovi s banem...

Reagovat
LAM

Paráda

V prvním poločase jsme byli jasně lepší a celkově dle mě zasloužená výhra i když ve druhým poločase bylo vidět, že remízy by jsme taky brali.

12 bodů je už ranec a tohle musíme udělat. Jinak Raphinha jde opravdu výkonama hodně nahoru a začíná si dobře rozumět s Lewou. Vítěznej gól paráda

Reagovat
LAM

Jo a jinak 4 výhra v posledních 5 EC pro Xaviho

Reagovat
Rizek

Raphina mi přijde výkonnostně pořád hodně vysoko, akorát mu toho někdy vyjde víc a jindy míň, ale hraje pořád stejně.

Kdo mě al příjemně překvapuje, je Kessie. Po jeho nástupu jsem kroutil očima. Teď si našel ten svůj prostor, kde být prospěšný.

A nahoru šla hra FdJ. Ten chce u nás evidentně zůstat.

Naopak Gaviho přínos je čím dál menší. Přijde mi, že ho soupeři (a rozhodčí) přečetli. Musí na tom zamakat. Talent má ohromný, energie má v tom malým tělíčku spoustu, pro Barcu by se rozerval. Ale fotbalově mu to na jaře moc nelepí.

Reagovat
LAM

Gavimu hodně chybí Pedri, kterej ho ve hře hodně usměrňoval. Zase se musí dívat na to že v 18 hraje základ v abrceloně což je neuvěřitelný a bude mít výkyvy výkonů, což je v tom věku normální. Třeba v Superpoháru hrál zase parádně.

Reagovat
smazaný uživatel

Gavi udělá strašně moc práce. Včera od první do poslední minuty vepředu napadal jak pes.

Reagovat
CHONG

Vzájemné zápasy máme lepší, takže v klidu, do konce sezóny samé výhry, Barcelona čtyřikrát rupne a titul je doma

Reagovat
misinho7

Jasna vec ..ale nie ono skor ked vidim ich rozpis jediny tazkyu zapas je s Atletmi a to ich maju doma..vonku uz nemaju tazke zapasy..ja sa skor bojim ze na konci ten ich naskok bude tak 20b lebo podla mna na tu ligu sa uz uplne vysereme...teraz vidime jak niekedy to maju na parku oproti nasadeniu v LM..tak nechcem vediet co budu stvarat teraz ked uz nemaju sancu

Reagovat
LAM

Tak to může být problém i u nás, když nebude dostatečný tlak od konkurence. Jinak tam ale bude ještě zápas na Rayu proti kterému jsme 3 zápasy nevyhráli

Reagovat
Visca el barca

Toto už nepokazíme.

Reagovat
2miguel1

Podla mna to Real vypusti už, ale všetko je možne

Reagovat
Visca el barca

Krysa zvaná Angel di Maria je kde? Opět ho dohnala karma, tak snad se zas někdy objeví

Reagovat
joshua

Do jaký míry musí mít člověk smutný život, že čeká na nick z opačného tábora, aby se mu mohl vysmát a mít tak lepší den

Reagovat
Rizek

Tak nutno říct, že on je zrovna ukázkový příklad, že přijde jen, když může něco oslavit. Jinak je zalezlej. Pak se nediv, že má na něj někdo žízeň.

Reagovat
Visca el barca

Protože je to namachrovaný vidlák a vždy vyleze, aby si kopnul do Barcelony/Messiho. No a pravidelně se mu to vždy krásně vrátí jako bumerang.

Reagovat
r.mrazik

na zacatku clanku ztrata devet bodu, v tabulce 12?

Reagovat
Xavi

Je to 12.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
loki5

9+3=12. Už tomu rozumíš ?

Reagovat
r.mrazik

"Real Madrid neudržel vedení na Nou Campu a po porážce 1:2 ztrácí na vedoucí Barcelonu již devět bodů."

Reagovat
Jordi Alba

A proto ty články nečteme.

Reagovat
Rizek

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
blaugrana

Frenkie de Jong vs Real Madrid:

• 94% passing accuracy

• 100% long balls completed

• 100% dribbles completed

• 8/9 ground duels won

• 5 key passes

• 0 times dribbled past

Reagovat
vilp

Průměrák, potřeba ho vyměnit za Nevese nebo Rodriho.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
vilp

Zapomněl jsem na Solera, ten je z nich nejlepší.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Rattlesnake

nerozumím v kterým vesmíru jsme se ho v létě chtěli zbavit.

Reagovat
Visca el barca

Top top hráč. Ke všemu loajální. Miluji

Reagovat
nasri84

Nemáte někdo tip jak sehnat lístky na Real Sociedad - Real Madrid 3.5. 2023 ?? Na stránkách R. Sociedad hlásí již vyprodáno

Reagovat
_Blind_

Pravidelně to sledovat, postupně se nějaké lístky určitě uvolní.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele