LaLiga - preview 26. kola: El Clásico

17.03.2023, 09:10, aktualizováno 19.03.2023, 09:56
Previews

Nesmiřitelné rivaly čeká další střetnutí, Barcelona hraje doma s Realem Madrid a může udělat zřejmě rozhodující krok na cestě za titulem. Neděle nabízí celkem pět utkání, o Ligu mistrů budou na dálku bojovat Real Sociedad, Betis a Villarreal...

Real Betis - RCD Mallorca

neděle 14:00

V neděli krátce po obědě se do bojů šestadvacátého kola LaLigy zapojí i Real Betis, který na Estadio Benito Villamarín přivítá Mallorcu. Domácí se ženou za příčkami, které by je dostaly do Ligy mistrů, ale na poháry myslí pokoutně i Mallorca.

Real Betis pokračuje ve stíhací jízdě za Ligou mistrů, od které ho momentálně dělí jen jedna příčka a tři body. Pátý celek LaLigy už se nově bude moct soustředit výhradně na dění v lize, protože ve čtvrtek večer skončil svou pouť Evropskou ligou. Minimálně za svůj výkon v odvetě se nemusel stydět, protože vyfasovat Manchester United s jeho momentální formou není nic snadného. Real Betis sice nedokázal vyhrát ani napodruhé, ale doma už byl Angličanům vyrovnanějším soupeřem.

V LaLize si Real drží solidní formu a jeho série neporazitelnosti zatím ukazuje číslo 5. Po třech výhrách v řadě následovaly remízy s těžkými vahami španělské kopané, Realem Madrid a minule s Villarrealem. Tohle utkání se Realu nepovedlo zas tak dobře a několikrát ho zachránilo štěstí, lepším týmem byl rozhodně Villarreal. Ale na to se historie ptát nebude, bod z tohoto klání má svou váhu.

Mallorca teď neprožívá úplně ideální chvíle, ale občas překvapí. Jako když se jí povedlo porazit Real Madrid nebo Villarreal. Jenže pak na tenhle dobrý výkon nedokázala navázat a prohrála jak s Elche, tak s Espanyolem. Přesto ale na svou sezonu zatím může být poměrně pyšná, protože jí i díky těmto ojedinělým úspěchům patří solidní desáté místo se ztrátou jen šesti bodů na poháry.

Real Betis - pravděpodobná sestava:
Silva - Sabaly, Pezzella, Ruiz, Miranda - Rodriguez, Carvalho - Ruibal, Canales, Juanmi - Iglesias

RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Rajković - Maffeo, Nastasić, Raillo, Gonzalez, Costa - Baba, Ruiz de Galaretta - Rodriguez - Lee, Muriqi

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.89 - 3.28 - 5.14

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

CA Osasuna - Villarreal CF

neděle 16:15

Fotbalisté Villarrealu vypadli z Konferenční ligy a v LaLize se budou chtít revanšovat výhrou na hřišti Osasuny. Ta zrovna neoplývá neotřesitelnou formou a navíc v minulém kole prohrála. Osasuna zároveň nevstřelila gól ve dvou zápasech v řadě.

Nepovedený týden mají za sebou ve Villarrealu. Žlutá ponorka nejprve ztratila ligové body s Betisem (1:1), aby ve čtvrtek nestačila v Konferenční lize na Anderlecht a se soutěží se rozloučila. Pro fanoušky je brzké vyřazení z pohárové soutěže velkým zklamáním, vždyť předloni vyhrál Villarreal Evropskou ligu a loni dokráčel do semifinále Ligy mistrů. Letos si brousil zuby na třetí evropskou soutěž, ale v osmifinále se mu stal osudným domácí zápas a o postupu Anderlechtu rozhodl jedinou brankou Islam Slimani. A protože tým už neúčinkuje ani v Copa del Rey, je LaLiga poslední soutěží, která ještě hostům zbyla.

Villarrealu tak zbývá už jen LaLiga a v ní je samozřejmě stále o co hrát. Hosté ztrácejí na Ligu mistrů sedm bodů, na Evropskou ligu čtyři body a šestou příčku mají v držení se dvoubodovým náskokem.

V neděli se Žlutá ponorka představí v Pamploně, kde v minulé sezoně prohrála. Osasuna si stále drží slušnou devátou pozici, nicméně její výsledky mají spíše sestupnou tendenci. Po domácím zápase se Celtou Vigo (0:0) vyšla střelecky naprázdno i ve Valencii, kde dokonce nejtěsnějším rozdílem prohrála. Mimochodem za deset kol vyhráli domácí jen dva zápasy.

Proti Valencii se suspendoval Aimar Oroz a k dispozici nebude kvůli zranění nohy ani Rubén Peňa. Villarreal je na tom stejně - karetní trest do hry nepustí Alexe Baenu a zraněný je Francis Coquelin.

CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Herrera - Vidal, Aridane, D Garcia, Cruz - Brašanać, Torro, M. Gomez - Ávila, Budimir, Ezzalzouli

Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Reina - Foyth, Albiol, P. Torres, Pedraza - Terrats, Parejo, Trigueros - Chukwueze, G. Moreno, Pino

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.21 - 3.15 - 2.52

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Real Sociedad - Elche CF

neděle 16:15

Pro Real Sociedad začíná zcela klíčové období sezony. Po vyřazení z Evropské ligy už mu zbývá jen domácí soutěž a cíl je jasný - postoupit do Ligy mistrů. La Real ještě stále drží čtvrtou příčku, navzdory chabým výsledkům a udržet jí chce i proti Elche. Poslední tým ligové tabulky má za sebou dva neprohrané zápasy v řadě, nicméně konečná záchrana je na míle vzdálená.

Čtvrteční zápasy Evropské ligy vnesly do Baskicka smutek. Real Sociedad nakonec nezvládl dvojutkání s AS Řím (0:2, 0:0) a s italským celkem vypadl. Zklamání je o to větší, že se podařilo ovládnout skupinovou fázi před Manchesterem United. Baskové doplatili na výpadek formy i střeleckou potenci.

Ani v lize se totiž La Realu nedaří, přestože v jeho držení je i nadále čtvrté místo. Real Sociedad vyhrál od února jen jeden zápas a pátý Betis už se přiblížil na tři body. Další ztrátu zaznamenali domácí minulý týden na Mallorce (1:1). Boj o Ligu mistrů tak nabírá na obrátkách a Real potřebuje proti Elche nutně uspět.

Svěřenci Imanola Alguacila jsou jasným favoritem, ale podcenit Elche by se nemuselo vyplatit. Poslední tým tabulky se totiž nevzdává a po výhře na Mallorce (1:0) získal bod proti Valladolidu (1:1).

Co se vzájemné bilance týče, ta je na straně domácích. Na druhou stranu Elche sice s Realem Sociedad pětkrát v řadě prohrálo, ale srpnový zápas rozhodla jen jedna branka Braise Méndeze.

Real Sociedad se dlouhodobě potýká s absencemi hráčů a jiné to nebude ani proti Elche. Trenér Imanol Alguacil bude postrádat Aritze Elustonda, Sadiqa Umara a Martina Merquelanze - všichni tři jsou zranění. K dispozici nebudou ani suspendovaní Mikel Merino a Carlos Fernandez. Také Elche má početnou marodku a mimo hru jsou Pere Milla, Pape Diop Cheikh, Lisandro Magallan, Enzo Roco, Alex Collado a John Donald.

Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Remiro - Gorosabel, Le Normand, Pacheco, Rico - Mendez, Zubimendi, D Silva, Illarramendi - Oyarzabal, Sorloth

Elche CF - pravděpodobná sestava:
Badia - Carmona, Palacios, Fernandez, Blanco, Clerc - Gumbau, Mascarell, Fidel - Boye, Nteka

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.38 - 4.73 - 10.30

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Getafe CF - Sevilla FC

neděle 18:30

Fotbalisté Sevilly se stále výsledkově hledají, ale ve čtvrtek se jim podařilo postoupit v Evropské lize a zlepšení vyhlížejí i v LaLize. Rojiblancos naposledy porazili Almeríu, ale v Getafe je čeká náročnější úkol.

Za řekněme normálních okolností by byla Sevilla jasným favoritem, jenomže letošní výsledky haprují a až třináctá pozice v tabulce je toho důkazem. Těžko říci, zdali vedení Sevilly hodilo ligové výsledky už přes palubu a soustředí se spíše na Evropskou ligu, pravda je ale taková, že Andalusany dělí od sestupových příček jen dva body.

Jinými slovy Sevilla má i záchranářské starosti a rozhodně si nemůže být ničím jistá. Situace ve druhé polovině tabulky je nesmírně vyrovnaná a stát se může cokoliv. Sevilla určitě potřebuje stabilizovat výsledky a postup v Evropské lize by jí mohl nakopnout.

O záchranu chce zabojovat i Getafe, aktuálně osmnáctý tým tabulky. Azulones podpořili nedávnou výhru nad Gironou ziskem jednoho bodu proti Cádizu a od sedmnácté Valencie je dělí jen horší skóre.

Sevilla na Getafe dlouhodobě umí a je jedno, jestli se zrovna hraje v Andalusii nebo ve španělské metropoli. V loňské sezoně vyhráli Rojiblancos dvakrát vždy o jeden gól a těsné to bylo i letos - Sevilla doma vyhrála 2:1, když rozhodující branku vstřelil Rafael Mir. I tentokrát se očekává vyrovnanější partie, zvláště když jde o záchranu. Getafe má s boji o setrvání v nejvyšší soutěži větší zkušenosti, přeci jenom Sevilla byla zvyklá na jiné pozice.

Getafe bude v neděli bez Domingose Duarteho, Maura Arambarriho a Omara Aldereteho. Ani Sevilla není kompletní a k dispozici jí nebudou Fernando, Karim Rekik, Papu Gomez a Marcao.

Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Dakonam, Alvarez, Mitrović - Suarez, Maksimović, Alena, Iglesias - Mayoral, Unal, El Haddadi

Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - Nianzou, Bade, Gudelj - Montiel, Jordan, Rakitić, Acuňa - Lamela, En-Nesyri, Ocampos

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.97 - 2.87 - 2.93

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

FC Barcelona - Real Madrid

neděle 21:00

Devět bodů. Takový je náskok Barcelony na Real Madrid před nedělním očekávaným El Clásicem. Obě strany hovoří o tom, že ať už bude výsledek jakýkoliv, o titulu rozhodnuto nebude. Katalánci však mají výhodu, mohou hrát více uvolněně a navíc to není tak dávno, co zvítězili na Santiago Bernabéu v prvním zápase semifinále Copa del Rey.

Psychická výhoda je na straně Barcelony. Katalánci už sice nefigurují v evropských pohárech, ale o to více se mohou soustředit na boj o titul a udržení stávajícího náskoku. Mezi Barcelonou a Realem Madrid je už devítibodový rozdíl ve prospěch Blaugranas. "Ať už se zítra stane cokoliv, nebude rozhodnuto. Ještě je před námi dlouhá cesta, ale vítězství by znamenalo pro Real velkou ránu," nechal se před zápasem slyšet Xavi.

Barcelonský kouč touží po dalším skalpu největšího rivala, ale dobře ví, že k tomu bude zapotřebí perfektní výkon. "Našim cílem je v zápase dominovat, což se nám prakticky vždy dařilo, kromě posledního utkání na Bernabéu. Chtěli bychom, aby se náš výkon podobal tomu ve finále Superpoháru," dodal Xavi. V něm Barcelona zvítězila jasně 3:1 a vyhrála i první semifinálový duel Copa del Rey v Madridu (1:0).

Pokud jde o aktuální formu Barcy, ta zůstává celkem dobrá, i když její fanoušci bývali zvyklí na vyšší rozdíly ve výsledcích. Připomeňme, že Blaugranas porazili Athletic, Valencii nebo i Villarreal nejtěsnějším rozdílem. Barcelona je také týmem, který má suverénně nejlepší defenzívu, neboť doposud inkasovala jen osm branek.

Zisk titulu je pro Katalánce jasnou prioritou. Navzdory všem potížím má k celkovému prvenství skvěle nakročeno a v poslední třetině sezony bude hájit pohodlný náskok. Ten se už v neděli může buďto zvýšit na dvanáct bodů, nebo pokrátit na šest.

Real Madrid je samozřejmě v těžké pozici, ale netřeba zdůrazňovat, že kvality na obhajobu titulu rozhodně má. Oproti Barce to má složitější, protože jí čekají náročné boje v Lize mistrů. Každopádně Real Madrid má o motivaci postaráno. Poslední dva zápasy s Barcelonou prohrál a fanoušci očekávají výsledkovou mstu. "Myslíme na vítězství. Pokud ne, budeme o lize přemýšlet později. Máme plán. Oba týmy se ale dobře znají a nemají žádná tajemství. Chceme hrát útočně, ale bez rizika," nastínil takticky svázané utkání Carlo Ancelotti.

"Vzadu je to velmi solidní tým, který dostává málo gólů. Takhle dokázal vyhrávat zápasy, i když trpěl. Je velmi těžké odhadnout, jak bude zítřejší zápas vypadat, protože každý je jiný. V poháru bránili, protože přijeli pro výsledek na odvetu. Záleží také na tom, co se v utkání stane, mohou prostě hrát tak, či onak," rozhovořil se na tiskovce italský stratég.

Bílý balet v týdnu zvládl odvetné utkání proti Liverpoolu a anglický celek porazil i v odvetě, přičemž postoupil s celkovým skóre 6:2. V LaLize naposledy porazil jiné katalánské mužstvo Espanyol (3:1), ale předtím dvakrát remizoval 0:0 a obhajobu si tím výrazně zkomplikoval.

Barceloně ještě nebude k dispozici Ousmane Dembélé, jinak je kádr pohromadě a Xavi má z čeho vybírat. Pokud jde o Real, mimo zůstávají Davide Alaba a Toni Kroos.

El Clásico se tak může těšit na některé minisouboje, jako mezi Karimem Benzemou a Robertem Lewandowskim. Francouzský kanonýr má v letošní sezoně jedenáct ligových branek, zatímco jeho polský protějšek ještě o čtyři góly více.

FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Koundé, Araújo, Christensen, Balde - F de Jong, Busquets, Pedri - Raphinha, Lewandowski, Gavi

Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Carvajal, Militao, Rudiger, Nacho - Tchouameni, Camavinga, Modrić - Valverde, Benzema, Vinicius

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.17 - 3.49 - 3.59

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

UD Almería - Cádiz CF

sobota 14:00

Sobotní program 26. kola LaLigy začne na půdě Almeríe, která na Estadio de los Juegos Mediterráneos přivítá Cádiz. A bude to hodně dramatická bitva s možným rozhodujícím výsledkem, protože oba kluby bojující o přežití dělí jen dva body!

Tohle bude jeden z těch zápasů, které by mohly hodně napovědět o tom, kdo se příští sezonu bude dívat na LaLigu jen v televizi a kdo ji bude hrát. Blíž k tomu má v tuhle chvíli právě Almería, která zatím zůstává uvězněná v pásmu sestupu. Nicméně, od Cádizu ji dělí jen pouhé dva body, takže pokud někdy nastala šance, jak se dostat mimo ohrožení, je to teď.

Jenže tým vedený koučem Rubim uhrává body jen sporadicky. Jako třeba když si vyšlápl na Barcelonu, kterou o gól porazil. Pak se ale zase vrátil do dobře známých vod porážek a nestačil na Villarreal ani Sevillu. Cádiz se naopak v poslední době zvedá a získává jeden bod za druhým. Od 22. kola Cádiz neprohrál a o jeden nebo více bodů připravil Rayo Vallecano, Real Sociedad a naposledy i Getafe.

UD Almería - pravděpodobná sestava:
Martinez - Chumi, Ely, Babić, Centelles - De la Hoz, Robertone - Pozo, Puigmal, Ramazani - Suárez

Cádiz CF - pravděpodobná sestava:
Ledesma - Arzamendia, Hernandez, Mere, Espino - Bongonda, Escalante, Alcaraz, Sobrino - Guardiola, Roger

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.08 - 3.44 - 3.91

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Rayo Vallecano - Girona FC

sobota 16:15

Rayo Vallecano se pokusí vyhrát ligový duel poprvé od začátku února a má k tomu ideální podmínky. Hraje doma a v sobotu odpoledne hostí na Estadio de Vallecas trápící se Gironu.

A s ní má Rayo poměrně solidní bilanci, zvlášť z posledních let. V minulých třech soutěžních duelech nevyhrála Girona ani jednou a připsala si dvě porážky spolu s jednou remízou. Nicméně výhry jsou v případě Raya taky nedostatkovým zbožím, protože tým vedený koučem Andonim Iraolou zvítězil v lize naposledy 6. února, když porazil Almeríi. Od té doby nic.

Minulé kolo mu připravilo zdaleka nejhorší výsledek za dlouhé týdny, protože Rayo vůbec nezvládlo výlet do Viga a především díky skvělému domácímu střelci Aspasovi inkasovalo třikrát. Výsledek nechává Rayo až na sedmé příčce o tři body za zlepšujícím se Villarrealem. Rayo bude doma zase postrádat zraněného Saveljiche a kromě něj i obránce Balliua, který se do utkání nezapojí kvůli karetnímu trestu.

Hosté jsou na tom s marodkou ještě hůř, protože nemohou počítat se službami hráčů jako Joel Roca, Alexander Callens, Yangel Herrera, Yan Couto a Ibrahima Kebe. Girona v poslední době rozhodně nehraje špatně, ale výsledky nemá optimální. Na jednu stranu dala šest branek Almeríi, porazila Valencii i Athletic, ale na druhou stranu prohrála se žalostně hrajícím Cádizem nebo Getafe. Minule jí úspěch unikl o chlup, protože Atlético se na těsnou výhru 1:0 pořádně natrápilo.

Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Dimitrievski - Hernandez, Lejeune, Catena, F. Garcia - Ciss, Valentin - Palazon, Trejo, A. Garcia - Camello

Girona FC - pravděpodobná sestava:
Gazzaniga - A. Martinez, Bueno, D López, Gutiérrez - Romeu, A. Garcia, B. Garcia - Cyhankov, Castellanos, Riquelme

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.09 - 3.31 - 4.05

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Espanyol Barcelona - Celta Vigo

sobota 18:30

Celta Vigo chytila dobrou formu a v sobotu odpoledne se pokusí prodloužit svou sérii zápasů bez porážky už na pět. Cestuje na RCDE Stadium do katalánské metropole, kde ji čeká nažhavený Espanyol.

Espanyol má svým fanouškům co vracet, protože poslední dobou se mu daří sbírat body dost nepravidelně. Velkou ránou pro jeho naděje na lepší postavení bylo utkání s Realem Valladolid, kde byl Espanyol favoritem. Jenže se mu zápas vůbec nepovedl, Espanyol prohrál o jednu branku a přišel o šanci protáhnout sérii výher na tři. Pak mu v minulém kole Real Madrid vstřelil hned tři branky a Espanyol přišel o další body.

Katalánský celek posbíral za 25 odehraných utkání jen 27 bodů a prohrál už deset duelů. I proto mu patří až 15. příčka a jeho situace je velmi špatná. Od pásma sestupu totiž Espanyol dělí jen jediný bod! A velký podíl na tak špatné situaci má právě domácí prostředí. V LaLize existuje jen jeden tým, který doma posbíral méně bodů než Espanyol. Ten dal dohromady jen 13 bodů za dvanáct zápasů a potřebuje nutně zapracovat právě na téhle slabině.

Pozitivem pro něj může být právě Celta, se kterou tady už ve třech soutěžních duelech neprohráli, dvakrát z toho svou návštěvu z Viga porazili. Trenér Martínez si teď bude muset poradit bez zraněných hráčů jako Gori, Keidi Baré nebo Adria Pedrosa, zatímco Celtě chybí Mingueza, Marchesin a rovněž vykartovaný Óscar Rodríguez.

Celta se pere s osudem mnohem lépe, jakkoli špatně to vypadalo na podzim. Momentálně Celta neprohrála už ve čtyřech soutěžních duelech a doma hned dvakrát po sobě své soupeře vypráskala shodným skóre 3:0. I díky tomu se ocitá na solidní jedenácté příčce.

Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Gil, Montes, S. Gomez, Cabrera - Puado, Vinicius, Gragera, Darder - Braithwaite, Joselu

Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Villar - Vazquez, Aidoo, Nuñéz, Galán - Pérez, Beltrán, Veiga, De la Torre - Seferović, Aspas

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.09 - 2.99 - 2.71

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Atlético Madrid - Valencia CF

sobota 21:00

Atlético Madrid je v současné době ve skvělé formě a v sobotním zápase proti sestupem ohrožené Valencii bude na Wanda Metropolitano usilovat o již desátý zápas v lize za sebou bez prohry. K tomu bude potřebovat navázat na výkony z posledních duelů, které se mu velmi povedly.

Naposledy se v pondělní dohrávce minulého kola představili Simeoneho svěřenci na půdě Girony a nabuzeni drtivým vítězstvím nad Sevillou 6:1 dokázali zdolat i Katalánce, přestože se triumf rodil mnohem obtížněji. Přesto se jim díky výhře 1:0 podařilo odskočit čtvrtému Sociedadu už na čtyři body. Madridští na jaře nebojují v Evropských pohárech a před několika týdny vypadli také v domácím poháru, o to více se však mohou soustředit na ligu, kde se jim od dlouhé repre pauzy velmi daří.

Utkání na Montilivi, jež bylo mimochodem úplně první v historii, které zde dokázali Colchoneros opanovat, se odvíjelo ve velmi pomalém tempu. Aktivnější byli překvapivě Katalánci, k vedoucímu gólu se ale přes veškerou snahu nepropracovali. Atlético v průběhu druhého poločasu postupně přebíralo iniciativu, což vyústilo v jediný gól zápasu. Ten vstřelil v nastaveném čase žolík Morata, jehož potenciální start v základní sestavě proti Valencii tak zůstává s otazníkem.

Na velmi důležité tři body dosáhla v minulém týdnu rovněž Valencia, která překvapivě obrala o všechny body Osasunu, čímž opustila sestupové pozice. V současné době se nachází na sedmnáctém místě, pouze lepší skóre ji však dělí od osmnáctého Getafe a boj o záchranu rozhodně nevzdává ani devatenáctá Almería, která má na svém kontě pouze o bod méně.

Aby se Los Che poprvé od roku 1986 nerozloučili se španělskou elitou, budou muset nutně navázat právě na vítězství s celkem z Pamplony. Jedinou trefou v zápasu rozhodl čtvrt hodiny před koncem Kluivert, šanci na pojistku pak těsně před koncem nevyužil Duro, který neproměnil penaltu, na vítězství Barajových svěřenců to už nic nezměnilo a ti si tak za aktivní výkon odnesli ze zápasu tři body.

První vzájemný zápas v sezóně se odehrál ve Valencii už v rámci třetího kola, kdy dokázali zvítězit hosté. A stejně jako na vítězství v Gironě měla na zápas velký vliv šťastná ruka Diega Simeoneho. Ten tehdy poslal na hřiště v šedesáté čtvrté minutě Antoina Griezmanna a ten po dvou minutách na hřišti rozhodl zápas jediným gólem.

V sobotním duelu bude argentinskému stratégovi chybět pouze dvojice Mandava - Reguillon, jinak jsou domácí v plné síle. Na straně hostí se nepředstaví zranění Domenech, Gabriel Paulista, Lato, Marcos André, návrat vyhlíží Cavani Cavani. Jako nepravděpodobný se jeví start Nica Gonzáleze.

Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Molina, Savić, Giménez, Hermoso, Carrasco - Llorente, Koke, De Paul - Griezmann, Depay

Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Mamardashvili - Foulquier, Diakhaby, Özkaçar, Gayá - Musah, Guillamon, Almeida - Castillejo, Duro, Kluivert

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.49 - 4.12 - 8.48

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Real Valladolid - Athletic Bilbao

pátek 21:00

Tradiční páteční předehrávka 26. kola LaLigy se odehraje ve Valladolidu, kde domácí Real přivítá velkého favorita tohoto duelu, baskický Athletic. Domácí sice nemají kdovíjakou formu, ale právě na Basky mají spadeno.

Když se totiž oba týmy utkaly naposledy, nedopadlo to pro Real moc dobře. Ve 14. kole se na stadionu San Mamés prosazovali výhradně domácí a nakonec se jim povedlo prostřelit brankáře Jordiho Masipa hned třikrát. Real naopak zůstal střelecky na suchu a v utkání se na obou koncích hřiště dost trápil. Teď ale cítí šanci na zvrat a odplatu.

Poslední dobou se mu totiž začalo docela dařit. Kouč Pacheta se svým týmem prohrál jen dva duely z posledních šesti a o body obral například i druhý baskický celek, Real Sociedad. Minule to taky vypadalo na tři body, protože na půdě Elche vedl Real Valladolid poměrně záhy, jenže v šesté minutě nastavení si nedal pozor a inkasoval. Což byla rána, kterou trenér Pacheta hodně těžko polykal.

"Měli jsme utkání pod kontrolou a byli jsme jasně lepším týmem. Jenže k čemu to je, když pak chvíli před koncem přestaneme dávat pozor a inkasujeme? Mohli jsme mít znovu tři body, ale místo toho jsme se museli spokojit jen s bodem a to mě moc mrzí. Je mi líto, že jsme nevyhráli, protože jsme soupeři nenechali prakticky žádný prostor. I z takových chyb se ale musíme poučit a vzpamatovat."

Athletic má sice před tímto kolem na Valladolid náskok pěti bodů, ale prožívá právě dost nešťastné období. Za posledních šest utkání se mu povedlo vyhrát jen jednou, k tomu si připsal jednu remízu, ale rovnou čtyřikrát už prohrál. A z jeho nadějí na umístění v prvních šesti políčkách se pomalu stává jen sen. Dělí ho od něj už pět bodů.

Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Fresneda, Fernandez, El Yamiq, Olaza - Plata, Aguado, Pérez, Sanchez, Plano - Marin

Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Agirrezabala - De Marcos, Vivian, I. Martinez, Balenziaga - D. Garcia, Vesga - Muniain, Sancet, N. Williams - I. Williams

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.25 - 3.52 - 1.97

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
FC Barcelona
25
21
2
2
47 : 8
65
2
Real Madrid
25
17
5
3
50 : 19
56
3
Atlético Madrid
25
14
6
5
39 : 19
48
4
Real Sociedad
25
13
6
6
33 : 24
45
5
Real Betis
25
12
6
7
33 : 26
42
6
Villarreal CF
25
11
5
9
29 : 24
38
7
Rayo Vallecano
25
9
8
8
29 : 28
35
8
CA Osasuna
25
9
7
9
22 : 24
34
9
Athletic Bilbao
25
9
6
10
33 : 27
33
10
RCD Mallorca
25
9
5
11
22 : 26
32
11
Celta Vigo
25
8
7
10
29 : 34
31
12
Girona FC
25
8
6
11
38 : 39
30
13
Sevilla FC
25
7
7
11
29 : 40
28
14
Real Valladolid
25
8
4
13
19 : 35
28
15
Espanyol Barcelona
25
6
9
10
31 : 39
27
16
Cádiz CF
25
6
9
10
20 : 37
27
17
Valencia CF
25
7
5
13
28 : 28
26
18
Getafe CF
25
6
8
11
25 : 34
26
19
UD Almería
25
7
4
14
29 : 44
25
20
Elche CF
25
2
7
16
19 : 49
13

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (255)

Přidat komentář
roman1978

Bilbao chce konečně vyhrát. Však jebat nějaké el clasico.

Reagovat
smazaný uživatel

Athletic hraje v pátek, El Clásico je v neděli.

Reagovat
Xavi

Vsak vždycky je nadpis podle toho, co se ten den hraje

Reagovat
LAM

Takže stále bez Pedriho a Dembeleho. Bude to znamenat že opět přenecháme iniciativu Realu? Hlavně bez Pedriho nám ta hra zálohy moc nesvědčí.

Reagovat
Mateo16

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO . Fakt som sa bal ze to dojebu ako s Odegaardom,

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1636752698631499777

Reagovat
Well

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt je to naprosty prumerak. Vymenime Asensia za jeste horsiho Asensia.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Ed_Hazard

Tiež mám ten pocit. A hlavne je to zase primárne AM, ktorých sme už u nás nedokázali využiť snáď tucet.

Reagovat
misinho7

no toto ze zas dalsie AM..no uvidime

Reagovat
Mateo16

Brahim je všetko len nie AM RW, LW

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi si jistý že víš, o kterém hráči píšeš?

Reagovat
Mateo16

Brahim hral ešte pod Solarim a Zidanom - RW a striedania aj LW. V AC je 3zubci s Rafael Leao, Giroud a Diaz , kde vacsinu casu travi aj tak na kridle.

Brahim Diaz je take AMko ako Valverde CMko

Reagovat
Mateo16

https://www.whoscored.com/Matches/1694373/Live/Europe-Champions-League-2022-2023-AC-Milan-Tottenham

Heatmaps Brahima Diaza ukazuje jasne ze realne 80 % casu travi na kridle.

To ze to transfermarket zapisuje zalosne 3-4-2-1. Podla tej logiky je aj Rafeal Leao AMko.

Reagovat
smazaný uživatel

Však tady ten jeden zápas má i na transfermarketu zapsaný jako RW, fakt je ale ten, že v drtivé většině zápasů nastupuje jako desítka v rozestavení 4231, na což Real nehraje.

Pointa je ale stejně v tom, že Brahim by byl úžasná posila pro Betis nebo Sociedad, ale na ten úplný top to zatím není a už to není žádný mladý talent, u kterého by se dal očekávat nějaký závratný progress. Však ani v AC nepatří ke stěžejním hráčům. To prodloužení smlouvy vnímám spíš jenom jako zajištění si lepších vyjednávacích podmínek při prodeji.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, je to typicka kreativni desitka. To, ze na nejakych heatmaps sklouzava na jednu stranu je uplne jedno. Kazdy hrac podvedome tihne k jedny strane, jeho to evidentne tahne napravo, ale to z nej kridlo fakt nedela. Na to, aby hral kridlo nema rychlost, fyzicku, ani produkci. Jeho karierni ligovy maximum jsou krasny 4 goly.

Nerikam, ze se nam jeho kreativita nebude hodit, ale fakt od nej necekam vic nez obcasny naskoceni z lavicky. Uz jen to, ze AC nechce aktivovat klauzuli, ktera je kolem 20 mega (coz je pri dnesnich cenach uplny nic) napovida, ze to s nim asi nebude tak horky.

Reagovat
Well

Furt radši uvidím na lavičce někoho takového než Hazard či dříve Bale bez zájmu, Mariano atd. Nejlepší by bylo pokusit se začlenit hráče z Castilly potažmo Juvenilu, kteří hrají suprově a konečně přivést právé křídlo.

Reagovat
ACSeRw!n

kde pak bude hrat Fede, kdyz se koupi hvezda na pravy kridlo ?

Reagovat
Well

Tak Fede je zrovna univerzální hráč, takže při té rotaci určitě hrát bude, Modric ani Kroos už mladší nebudou. Celou sezónu trpime na to, že nejsme schopni pořádně nic vytvořit do uzavřené obrany, stačí když více hráčů hlidá Viniciuse a jen obehravame vápno. Pravé křídlo nám chybí už od doby, co se Bale dal na golf a možností oživení dopředu proste moc nemáme.

Reagovat
Manik...

Aha, takže se nekoupí křídlo, aby mohl hrát Valverde mimo svoji pozici. Geniální..

Reagovat
Well

To je jedna věc, že hraje mimo svou pozici, druhá, že v týmu jako Real by neměl mít hráč pozici prostě jistou a ta konkurence je zdravá viz. případ Caseho. Nejlepší hru jsme měli v té době, kdy byla i silná lavička, na které byl Isco, James, Morata nebo Jesé, každý typologicky jiný hráč a do hry dokázal vnést něco jiného.

Reagovat
Mateo16

Fede je v zalohe tragicky , on na zaloznika nema vlasnosti. Kazdy trener ho bude davat na prave kridlo. Pre Fedeho je vyhra ze sa nekupil Mbappe lebo by sedel na lavicke

Reagovat
Kokesh

To je solidní nesmysl. Na záložníka má právě perfektní vlastnosti, proto několikrát zaskočil beka, je poctivý dozadu i dopředu, dynamický.

Ono až vlastně letos se mu vymyslela ta trvala pozice falešného křídla, záložníka, i kvůli tomu má skvělé stats. Předtím od té sezóny 20/21 pomalu rozbíjel tu svatou trojici, ale křídlo určitě nebyl.

A hlavně když si člověk srovná jak se prezentuje dlouhé roky křídlo z levé a pravé strany v RM, Ronaldo, Hazard, Vinicius vs. Bale, Lucas, Rodrygo at. , to jsou vlastně tak diametrální rozdíly, že se o stejných pozicích vůbec nedá mluvit.

Reagovat
Well

Tady se nedá než souhlasit, jeho největší plus je právě ta dynamika a neunavnost, kdy v té záloze přidával svým pohybem neustále nabídku a vybojovane míče. Navíc má výborný tah s míčem, i teď se po střídání Rodryga stahuje do zálohy namísto Kroose či Modriče.

Reagovat
Mateo16

No ved prave na tom falosnom kridle ma tak 3 krat lepšiu vykonnost ako na CMku. To nie len statistiky ale aj vykony RM v pozicii 4-4-2. Ziadny iny trener ho uz nebude davat do tej 3jky ak nebude musiet

Teda od MS odkedy hra tuzku. Ale to ze je utaveny ide na vrub Carla a jeho uzasnej prace s kadrom.

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

tiez mam pocit ze kebyze si mame vybrat medzi nim abo Marcom tak Marco je proste lepsi..kebyze sa prsote zmieri s tou lavickou tak nemame tam co riesit

Reagovat
Mateo16

Marco ma lepšiu strelu a zakončenie, Brahim dribiling a tah na branu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nekaž mu to...

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Utavil základ Carlo proti Liverpoolu, ale stále verím...a ak strata, tak so cťou.

1:3

Reagovat
ACSeRw!n

ten kurz na Real..

Reagovat
T:o:M

Zítra bude v Madridu hodně velký mráz, kolem -12 stupňů Celsia

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi vymyslel sám? Protože mám pocit, že už jsem to někde viděl...

Reagovat
madridcan

Vtip ako od Bekima, takže asi je na voziku...že dosiahol na notebook by som tiež odcenil

Reagovat
misinho7

Na jednej strane ak prehrame tak bude ciste sustredenie na LM a viac casu pre nas kedze asi ligu uz nebude mat ani zmysel sledovat moc.. ..ale zas vyhra by to mohla trosku zdramatizovat aj ked stale si myslim ze 6 bodov je vela a Barca by to nejak uhrala.

Reagovat
zidane78

Reagovat
LAM

6 bodů do konce sezony je pořád nic

Reagovat
Ed_Hazard

Matematicky je to málo. V kontexte celej sezóny a našej nekonzistentnosti je to nedosiahnuteľný náskok

Reagovat
zasranej malíř

Courtois;Carvajal;Militao;Rudiger;Nacho;Camavinga;Kroos;Modrič;Valverde;Benzema;Vini Jr

Reagovat
zasranej malíř

ter Stegen;Araujo;Koundé;Christensen;Balde;Busquets;Roberto;De Jong;Gavi;Lewandowski;Raphinha

Reagovat
LAM

Jakej bude asi rozdíl,že hraje Roberto místo Pedriho?

Reagovat
Well

Myslím, že toho si ani nevšimneš.

Reagovat
messi80

Keď si človek pozrie diskusie pred clasicom tak 12 rokov dozadu a dnes ,to je trošku rozdiel. musím priznať že ani ja nemám nervy ako za čias guardiolu a Mourinha ale na zápas sa dnes teším.remiza by nám úplne stavlcila ,verím že si ale pôjdeme po víťazstvo .

Reagovat
Al Capone

Tak to je pochopitelné, přeci jen člověk teď má jiné starosti a i když pořád fandí tak ví, že jsou důležitější věci než fotbal.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Ty budeš jistě volič ROZUMNÝCH.

Reagovat
Mishko

a to rovnaky dement ako vzdy... uz si si oholil obocie, hlupacik?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to chceš změnit, tak napiš něco proti Realu a hned tady budeš mít zástup rozžhavených právníků.

Reagovat
Kluivert9

S růžovým vínem v ruce...

Reagovat
CHONG

Já už víno nepiju de facto vůbec, ale ty vaše narážky na růžové víno jsem nikdy moc nepochopil, řada růžových vín je velice kvalitních a vůbec se nestydím za to, že jsem jej tu svého času propagoval.

Reagovat
el Principito

co ten gin? nepřišlo nic

Reagovat
CHONG

Moc nevím, kam dřív, v týdnu pošlu...

Reagovat
el Principito

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

Reagovat
Rizek

Reagovat
Jordi Alba

Tak já zápasy sleduju normálně dál, ale už nejsem mladej cucák, co by měl potřebu s každým z opačnýho tábora se hádat na internetu o jakkýkoliv kravině. Předpokládám, že tak to má nějak většina. Plus už stejně sleduji tak 95% zápasů na mobilu, takže by mě nebavilo furt překlikávat do nějaký diskuze.

Reagovat
Cracker10

Je to uz uplne o hovne no kdyz tu byl yarda, kyslik,antimadrista to byla neskutecna prdel ani nevim kam zmizel jiri-fcb a Christo

Reagovat
el Principito

Jo, mělo to grády Hrista je škoda...

Reagovat
madridcan

Neboj sa...keď Barca vyhrá titul, tak tu budú späť

Reagovat
Rizek

Já tu jsem.

Reagovat
valloire

To je jednoduchý. Před 12 lety se tu vyrojilo spoustu cule, fandů úspěchu, nemajíce ani páru o historii a mysleli si, že takhle to bylo vždycky. Od tý doby leccos pochopili pod tíhou toho, že Real vyhrál LM 5x a oni jednou. Pak přišly skandály Barcičky a tak se diskuze uklidnila. A taky není CR vs. LM.

Reagovat
LeonardoUžoa

0:4

Reagovat
Ed_Hazard

Ten ter Stegen s vlasmi je mega čudný. Dal som tomu pár týždňov, ale stále mi to nedá

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Salfovic

Bijte je, bijte je.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
ACSeRw!n

kral Thibo

Reagovat
mistr129

Reagovat
LAM

Ten Real je fakt tým náhoďáků

Reagovat
misinho7

Reagovat
Rizek

10 minut jste si nečuchli k balonu a pak tam padne takový hovno.

Reagovat
Cracker10

Takovej shit

Reagovat
LeonardoUžoa

klauni

Reagovat
Rizek

Taková haluz.

Reagovat
ACSeRw!n

krasnej gol takovy potesi nejvic

Reagovat
misinho7

Krasota prvy gol z nicoho jak naposledny oni v CdR

Reagovat
patas92

Kessie sám před brankářem je gól vyloženě z ničeho, no

Reagovat
Cracker10

Reagovat
Dayman

Araujo 1:0 Vini

Reagovat
Kiss Me Polka!

moc nechapu, proc se stegen aspon nepokusil o zakrok, tam zacal padat na zada, jeste nez to vubec vletelo do brany

Reagovat
Rizek

Vždyť šel do protipohybu.

Reagovat
Kiss Me Polka!

stacilo natahnout ruku

Reagovat
Rizek

není saxána

Reagovat
Kiss Me Polka!

nevim, jestli to mohl chytit, ale mohl se pokusit https://streamff.com/v/l3d0orkWzd podivej se na zaznam v 16 sekunde, on tu ruku v momente kdy mic teprve proleta kolem nej normalne stahne solu misto proti mici, jako by se bal, ze to tecuje do brany nebo co.

Reagovat
Kiss Me Polka!

stahne dolu*

Reagovat
masly008

říká se tomu těžiště.

Reagovat
Kiss Me Polka!

teziste tela ho donutilo stahnout ruku?

Reagovat
masly008

tak asi věděl že je to daleko ne?

Reagovat
Kiss Me Polka!

https://streamff.com/v/l3d0orkWzd 16 s. podle me mohl dosahnout, rekl bych ze se bal, aby to netecl do brany

Reagovat
masly008

za mě teda ne.on tu ruku měl natahnutou a i tak mu dost chybělo a blíže se dostat nemohl když šel od brány tělem.

Reagovat
Well

To šlo ještě tak blbě o tyčku, co s tím měl dělat.

Reagovat
Salfovic

Hodně foukat.

Reagovat
Cracker10

Reagovat
ACSeRw!n

bez sance s tim cokoliv udelat

Reagovat
Kiss Me Polka!

pokusit se zakrocit a nestahnout ruku smerem od mice

Reagovat
kitas

súhlasím, z telky to fakt vyzeralo že stiahol ruku tesne pred tým než preletela lopta poza neho. Zdalo sa že ju mohol ešte tečovať. Prikláňam sa k tomu že sa bál že ju tecne do brány. Inak neviem. S jeho ťažiskom to každopádne nemá nič spoločné.

Reagovat
Mateo16

nema niekto niaky dobry stream ??

Reagovat
Kiss Me Polka!
Reagovat
vilp

Toto bez žluté.

Reagovat
Rizek

Kdyby tam dal žlutou, tak teď musel dát rudou.

Reagovat
Well

Žlutá oboje..

Reagovat
Ed_Hazard

A teraz naopak Nachovi kartu dá za bežný faul odzadu. Žeby tomuto rozhodcovi ešte plynul kontrakt s FCB?

Reagovat
masly008

vždyť mu přišlápl achilovku.

Reagovat
Rizek

běžný faul zezadu?

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Cracker10

Neskutecny vtip, tady ten humor je fakt ubohej.

Reagovat
Rizek

Ten gól nám úplně rozházel noty. Od tý doby nevíme, co hrát.

Reagovat
Cracker10

Reagovat
Rothbard

Uživatel nemá nastavený žádné oblíbené kluby.

Je to past.

Reagovat
Salfovic

Tohle mě vyloženě sere, když někdo píše o nás a nemá nic v oblíbých.

Reagovat
masly008

Reagovat
Salfovic

Lewa měl taky dostat žlutou.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Well

Ty žluté zatím mimo mi přijde.

Reagovat
Salfovic

Kdybych nevěděl, kdo píská, tak bych to viděl na Lahoze.

Reagovat
Well

Predne

Reagovat
vilp

Celkově píská jak kokot.

Reagovat
Well

Přišlo mi trošku divné, že Lewa faul na kotník zezadu bez karty, Roberto skluz bez míče bez karty a pak Raphinha takový běžný faul a žlutá.

Reagovat
Gazdo

Hrame dobre zatial, trosku mi tam nesedi dnes Gavi chcelo by to tam mat nejake kridlo lebo lava strana je mrtva a zmoze sa maximalne tak na to aby mohol Balde poslat nejake center. Co samo o sebe moze priniest nejaku tu sancu ale nie je tam konstantne ohrozenie a zdvojenie utocnej snahy. Dalsie negativum je ze behat horel dole v takom tempe Balde nevydrzi cely zapas takze ho skor ci neskor bud bude musiet Xavi vystriedat alebo zmenit taktiku

Reagovat
smazaný uživatel

zkurvenec Načo půjde ven

Reagovat
Godblesss

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooll ROBERTOOOOOOO

Reagovat
Salfovic

Roberto, to je moc

Reagovat
Messiáš

GOOOL

Reagovat
Well

To jsou góly.

Reagovat
Rattlesnake

SR se vždycky naheceuje jenom na clásico

Reagovat
patas92

Zaslouženě Barca zatím lepší

Reagovat
Kiss Me Polka!

Barca dobrý tlak, zaslouženě

Sergi chytil druhý dech a hraje teď pravidelne,nebo je to výjimka, že je v základu?

Reagovat
ADM

Pedri a Dembele zranený

Reagovat
LAM

Není Pedri a dostal přednost před Kessiem.

Reagovat
misinho7

Skoda toho golu na konci. Bude to este tazke.

Za nas zatial najlepsi asi Luka.

Reagovat
Salfovic

Ten mi tedy přijde dost neviditelnej.

Reagovat
misinho7

sak to tam v zalohe rozdava a on a robi tie nabehy..teda po Vinim asi najviac viditelny

Reagovat
ACSeRw!n

Camavinga misto toho aby to dal v klidu dozadu a dohrali sme to do polocasu, tak tam zkousi nakej zazracnej balon na Benzemu.. tohle by treba Kroos nikdy neudelal

Reagovat
Well

Je mladej, skoro vše se snaží hrát dopředu, ale dnes to od něj nejsou tak velké chyby jako jindy.

Reagovat
vilp

Co bys říkal, kdyby z toho padl gól na 0:2? Spíš bych zjebal Viniho za to, jak se vysral na Arauja, který přes něj má zatím víc průniků než naopak.

Reagovat
Well

Celkově Araujo to skvěle přečísluje, kolikrát se dostával i k hlavičce.

Reagovat
LAM

Herně jsme dle mě o hodně lepší. Vytvořili jsme si dost situací a Real měl jen ten vlastňák.Dál budou ale nebezpeční v protiútocích, tak na to hlavně dávat pozor.

Reagovat
zasranej malíř

No Barca zatím lepší, chce to víc přidat, pokud chceme tu ligu ještě trochu zdramatizovat

Reagovat
Mateo16

Kroos hentak nemoze vypustit loptu ach zbytocny gol. Ale smerom hore to je fakt tragedia. Valverde neexistuje a smerom hore hra iba Vinicius tak to je proste strasne malo

Reagovat
ADM

Dnes tam chýba Ferran z druhého krídla.

Reagovat
Gazdo

Dnes tam chyba hocikto z druheho kridla. Dani a Valverde vobec nie su skusani. Ti mozu setrit energie kludne na zaver zapasu

Reagovat
Messiáš

Do šatny, krásná práce Sergi.

Po tom golu jsme byli docela opaření. Moc nám nehraje levá strana, nabízelo se střídání Ferrana nebo Ansu za Roberta, ale ten si teď koupil čas, navíc může být platnej při zdvojování Vincka. Strašně jsmě závislí na tom, co Raphinha vymyslí

Reagovat
sensei25

Ujfalusi fetuje,ked v studiu tvrdi ze Real hra fantasticky?Sak nehra real nic.

Reagovat
misinho7

fantasticky nehra ale povedat ze nehra nic je zas picovina ala cule..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Ale je trosku skoda ze naozaj hrajeme vsetko cez Vinca. Valverde proste neni uplne klasicke RW a hraje viac zozadu atd. A tym sme dost citatelny no. Ale tak snad budeme hrat zo zabezpecenej obrany ako doteraz a nejaky protiutok padne.

Reagovat
valloire

Jebat klauny.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
el Principito

dědku, od tý doby co Leoš vyhrál MS seš slabej jako čaj

Reagovat
misinho7

A teda do druheho polcasu by mohol nastupit Karim. Zatial je dost out.

Reagovat
smazaný uživatel

xG Realu 0.09

Reagovat
mistr129

ale Ujfalušimu se to líbí

Reagovat
Hachim Mastour

fdf

Reagovat
Well

Výsledek zaslouženej, no nevím teda.

Reagovat
Miguel19

Ten Gavi je taky dost nechutná padavka...

Reagovat
valloire

Zafoukal větříček.

Reagovat
patas92

Teď Valverdemu při odkopu?

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
mistr129

Carvajala pěkně shodil

Reagovat
masly008

to bylo jako co od Carvajala

Reagovat
smazaný uživatel

tvle nehrajte si s tím

Reagovat
Gazdo

Xavi zase caka na striedanie do 80 minuty?

Reagovat
Messiáš

Skoda, to mohl Lewa trefit na Suareze

Reagovat
smazaný uživatel

Lewo

Reagovat
smazaný uživatel

geniální Busova klička

Reagovat
Hachim Mastour

vini...

Reagovat
Gazdo

Tvl ale Gavi dnes dole uz prosim

Reagovat
Rothbard

Xavi střídal dřív jak v 80. minutě

Reagovat
Salfovic

Předbíhaj se mu hodinky o tři minuty.

Reagovat
Well

Krása.

Reagovat
Registrujisejenproto

Klauncelona

Reagovat
zasranej malíř

MARCO

Reagovat
masly008

to bude ofid

Reagovat
Well

Škoda, ale konečně hezká akce s podporou ve více hráčích.

Reagovat
masly008

dá se říct že první,ostatní byly po chybách barcy

Reagovat
Well

Mně tady ten tlak do brány chybí skoro celou sezónu.

Reagovat
zasranej malíř

Hm tak nic

Reagovat
Messiáš

Offside snad, ale o zdibec

Reagovat
Salfovic

Mně přišel jako jasnej, ale po tom rukávovém malování z toho vylezl centimetrovej.

Reagovat
Messiáš

Na Twitteru jsem našel rozkleslené daleko detailněji a přišlo mi, že včera režie to udělala dramatičtější než muselo být.

https://twitter.com/ArchivoVAR/status/1637802589491273730?t=U2aZfEA6p49D9v5UzrVzIA&s=19

Ale jsem rád, že to je správně posouzené

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

hehe

Reagovat
madridcan

Nová trofej?

Reagovat
kaja900

Škoda

Reagovat
Kiss Me Polka!

kdyby kessie hodil sprint dozadu jako ostatni po tom propadnuti na leve strane, jak je vykoupali rodrygo s vinim, tak tam proste v pohode staci zabranit te prihravce, nebo aspon udelat slozitejsi zakonceni. ale ne on tam kluse jak na prochazce, pritom je na hristi 10 minut.

luck pro barcu, ze je to ofsajd.

Reagovat
Hachim Mastour

to nebol ofsajd

Reagovat
Al Capone

Ať mi hlavně nikdo neříká, že var nezabíjí fotbal...

Reagovat
Xavivax1

To bys raději chtěl goly z offsidu?

Reagovat
patas92

Je na ně zvyklý

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
masly008

ani ne.Dají gol máš z toho radost pak to zruší a jsi nasraný.dvoje emoce v jedné akci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Gavi jasná redka. Idiot

Reagovat
patas92

?

Reagovat
ADM

Mimo hry o loptu napálil lakťom tuším do Ceballosa.

Reagovat
Jerichoo

Mimo hry umyselne zbural Ceballosa

Reagovat
Dayman
Reagovat
Gazdo

To je strasny psychopat

Reagovat
vilp

Tomu do Suáreze chybí jen to, aby se do někoho zakousnul. Hrozně odporný sráč.

Reagovat
Cracker10

Takovy hrace chce mit v tymu kazdej trener. Milacek

Reagovat
vilp

Mně teda Pepe nechybí.

Reagovat
Pavrik

Reagovat
mistr129

goool

Reagovat
roman1978

Yes

Reagovat
smazaný uživatel

KESSIEEEEEEEEEEE

Reagovat
Messiáš

Kesssssiiiiiieeee

Reagovat
smazaný uživatel

Lewa nádherně

Reagovat
Hachim Mastour

to je vrchol

Reagovat
patas92

Vrchol fotbalu

Reagovat
Kiss Me Polka!

tenhle gol bude jednou solidní chytak v kvizech

Reagovat
Messiáš

Kessieho výkony rostou zápas od zápasu, teď krásně udrženy balón

Reagovat
vilp

Militao se teda vyznamenal u toho gólu, ten borec má občas fakt těžký ztráty koncentrace.

Reagovat
mistr129

Ceballos

Reagovat
Cracker10

Jako meli jsme stesti, velky, Real tech najezdu mel tri prdele, ale jejich zakonceni bylo strasny.

Reagovat
Xavivax1

Barca 3 goly, Real žádný.

Reagovat
Kiss Me Polka!

ceballos typicky na zmrda

Reagovat
Manik...

Gratulace Barceloně k titulu

Reagovat
smazaný uživatel

Real opět potupen

Reagovat
madridcan

Smékam obočie

Reagovat
misinho7

co mate s tym obocim? poslite dakto spravy abo co

Reagovat
kaja900

Když člověk srovná to zakončení a celkově výkon se zápasy ligy mistru.. teď aspoň zkusit tu copu nebo ligu mistrů

Reagovat
Nikikrew

Real lepsi, skoda este to mohlo mat nejaky naboj. Takto je to uz viac menej rozhodnute. GG WP

Reagovat
Jandy92

lepší? možná až od 70 minuty

Reagovat
Kiss Me Polka!

kdoze lepsi? videl jsi aspon neco z toho zapasu?

Reagovat
Nikikrew

poslednych 30 min

Reagovat
Kiss Me Polka!

hele fakt ne, uplne v kazde statistice horsi, xg, strely, sance, prihravky, drzeni, pocet utoku...

Reagovat
Nikikrew

asi som to prehnal ale Real mal tak vela protiutokov a nebezpecnych ze vyzerali nebezpecnejsie. Plus gol z tesneho offside

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Patt

Nebyl lepší.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Gazdo

Ty vole

Reagovat
Patt

Konečně zase titul. Příští rok LM.

Reagovat
drussbarb

S tou LM bych byl opatrný, velmi..

Reagovat
Gazdo

Myslel tak ze vdaka titulu si zahrame skupinu LM

Reagovat
Mateo16

Co si budeme klamat s utokom Benzema, Vinicius, Rodrygo a Asensio sa nic neda vyhrat

Uplna groteska je ked Valverde 3 mesiace bez formy hra zaklad co zaklad. Ancelotti out.

Ceballos jediny co mal skvelé kolmice v zalohe snad dostane zmluvu

Reagovat
misinho7

LM, liga, Europsky superpohar a MS klubov. To sa vlastne nic nevyhralo s nimi Ci to Mariano zariadil?

Reagovat
Mateo16

Je extremne malo hracov aby to tahali celu sezonu

Reagovat
Jandy92

nepobiram, pokračujete stále v LM, vyřadíte liverpool s prstem v nose a Ancelotii out

Reagovat
misinho7

niekedy mi to pride ako ti borci na ig kde po prehratom zapase kazdy pise len ze treba predat skoro cely kader a vyhodit trenera

Reagovat
Pavrik

Reagovat
Well

Však jsem i výše psal, že největší průser je pravé křídlo. Valverde bohužel nebyl celý zápas na té pozici vidět, poté co se přesunul do zálohy měl aspoň vybojované míče.

Reagovat
Gazdo

Vy ste nemali prave kridlo my zase lave cize sme si kvit

Reagovat
Well

Já se bavím o celé sezóně.

Reagovat
Pavrik

Reagovat
r3

Viac ako titul Realu by ma potesilo, ak by si konecne zacal fandit inemu klubu.

Reagovat
Pavrik

Veľmi frustrujúci výsledok, tomuto zápasu by svedčila remíza. Offside snáď o milimeter, otrasná finálna fáza, to riešenie našich útočných situácii ma dnes až fyzicky bolelo... Nedáš, dostaneš Aj toto patrí k futbalu, aspoň sa môžeme sústrediť na LM. Gratulácia Barcelone, v kontexte celej sezóny si titul rozhodne zaslúži

Reagovat
loki5

Ten posun Barcy v obraně je obrovský. Minulé El classico nenechali Real vystřelit na bránu a za poslední 3 dal Real jeden gól. Zajimavý mi příšel i tah Xaviho dát Araucha na pravou stranu obrany než mi došlo, že je tam čistě kvůli Vinckovi a vyplatilo se.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele