26. kolo
18.03.2023 14:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Slavící hráči Almeríe (© AFP)

Almería se rozešla s Cádizem smírně, vyrovnání padlo v nastavení

Remízou 1:1 skončilo utkání mezi Almerií a Cádizem, ovšem spokojenější s bodem budou domácí. Žlutá ponorka totiž dlouho vedla, od 50. minuty jí poslal do vedení Roger Martí, ale v sedmé minutě nastavení spasil Almeríu Gonzalo Melero.

První rozruch přinesla situace z 23. minuty. Bongonda byl na hranici pokutového území faulován a sudí odpískal pokutový kop. Protože šlo o hraniční situaci, šel do hry VAR a ten odhalil zákrok mimo šestnáctku a tak se kopal jen volný přímý kop. Jinak se hrál poločas víceméně bez šancí. Až těsně před odchodem do šaten přišla největší příležitost. Baptistao pálil po odraženém balónu z druhé vlny a Gil musel předvést vynikající zákrok.

Bezbrankový stav se podařilo prolomit až krátce po startu druhého poločasu. V 50. minutě dobře rozehrál aut Espino a propadnutý balón protečoval do sítě Roger Martí. Cádiz byl na koni a útočit potřebovala Almería. Velkou šanci měla v 68. minutě po hlavičce Lázara, ovšem balón vůbec netrefil zařízení.

Už to vypadalo, že Cádiz poveze tři body za nejtěsnější výhru, když v sedmé minutě nastavení srovnal na konečných 1:1 Gonzalo Melero. Mbaye si v pokutovém území nešikovně počínal se Suárezem a sudí odpískal pokutový kop. Gonzalo Melero nepohrdl a zařídil konečný stav 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele