26. kolo
19.03.2023 18:30 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Munir El Haddadi (© AFP)

Getafe zlikvidoval bezzubou a chybující Sevillu

Mizérie Sevilly pokračuje, dnes si nedokázala poradit ani s Getafe. Naopak, domácí celek si díky dvěma trefám s favoritem poradil. A Sevilla se před reprezentační přestávkou dostává do solidní deprese. Dnes rozhodně nesehrála dobrý zápas a zaslouženě prohrála.

Od začátku vypadal brankář Yassine Bounou, obvyklá opora Sevilly, duchem nepřítomen. A dělal až neobvyklé množství chyb, protože jinak patří mezi opory týmu. A právě jeho umění tahá Sevillu nahoru.

Dnes ale ne. V první minutě mu trvala rozehrávka a málem toho využil Enes Ünal, který mu míč sebral od kopaček. Gól ovšem nedal. Sevilla kontrovala akcemi Gila s Óliverem Torresem, nicméně její převaha byla spíše optická.

Šance si vytvářeli i domácí. Borja Mayoral našel krásnou přihrávkou Munira al-Haddadiho, který šel zleva sám na brankáře Bounoua, naneštěstí pro svůj tým ale jen minul tyč. Na opačné straně pálil nepřesně Joan Jordán. Jenže brankář Bounou si nedal pozor a chyboval i po změně stran. Z druhé půle uplynulo jen pět minut, když Bounou špatně rozehrál a Borja Mayoral převzal míč u vápna. Pak nesobecky na druhé straně šestnáctky oslovil volného Munira El-Haddadiho. A ten už se prosadil!

Právě Mayoral mohl o chvíli později zvýšit vedení Getafe, pálil však nepřesně. Bounou si alespoň částečně napravil reputaci při standardní situaci Enese Ünala, každopádně turecký útočník v páté minutě nastavení zakončil se štěstím kontr Maty, a se svými spoluhráči se tedy mohl radovat z výhry 2:0!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele