Je to osud, prohlásil Mancini

28.02.2008, 08:49
Aktuality
Inter Milán včera v klíčovém utkání s AS Řím dlouho prohrával. Vyrovnat dokázal až v závěru domácí kapitán Zanetti, což kouč Interu Mancini považuje za znamení shora. Ztráta Římanů na první příčku zůstala devítibodová.

Hosté vedli od osmatřicátí minuty, kdy se trefil Totti, a po většinu zápasu byli lepším týmem. Dvě minuty před koncem však srovnal Zanetti. "Vzhledem k průběhu zápasu pro nás remíza znamená víc než vítězství," přiznal domácí trenér Roberto Mancini.

On sám svému týmu cestu za body trochu zkomplikoval. Už v jedenašedesáté minutě měl Mancini vyčerpány všechny tři možnosti ke střídání a o chvíli později se zranil obránce Maxwell. Inter proto musel improvizovat, přesto v závěru bod za remízu 1:1 vybojoval.

"Tým ukázal skvělý charakter. Vyrovnali jsme se s tlakem, když jsme museli vstřelit gól, dokázali jsme, že jsme skvělé mužstvo," pokračoval Mancini. "Zanettiho gól vypadal jako znamení osudu, je to náš kapitán a jeden z nejvytěžovanějších hráčů." Zanetti se v Serii A naposledy trefil 5. listopadu 2006 proti Ascoli.

Římané byli blízko snížení ztráty na šest bodů, nakonec z Milána odjíždějí z bodem. Domácí je v závěru dostali pod tlak poté, co byl po druhé kartě vyloučen Mexes. "Říkal mi, že před druhou žlutou kartou nikoho nefauloval," zlobil se kouč AS Spalletti.

"Myslím, že jsme měli získat tři body. V každém případě jsme měli být obezřetnější, Inter hrál v závěru se třemi útočníky," pokračoval Spalletti. "Před zápasem jsme vědělí, že klíčové bude Inter do ničeho nepustit, ale Zanettiho gól jsme si zasloužili inkasovat."

Autor: Radim Šantrůček / channel4.com

Komentáře (24)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mancini to trochu prokoučoval s tim stridanim !

Reagovat
Devil

jj trosku vic .

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně!

Reagovat
smazaný uživatel

co sa presne stalo??

Reagovat
smazaný uživatel

hups zle som si precital text sorrac

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak je AS lepsim muztvom ako inter

Reagovat
Devil

To se takhle na plnou hubu rict neda , vcera hralo AS lip , ale myslim ze kdyby si to oba kluby proti sobe rozdali s plne sestave ( bez zranenych ) tak by mel trochu navrch Inter , Ale kdyby jsou chyby a musim uznat ze vcera AS bylo lepsi !

Reagovat
Slejdy

chjo

Reagovat
Slejdy

nemela byt reakce

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

No to v žádným případě!A koukni se kdo vede tabulku jo prosimtebe?

Reagovat
smazaný uživatel

Co znamená, že Roma byla po většinu zápasu lepším týmem? Statistiky ze zápasu: Střely na bránu 2 -3, střely mimo 8-8, rohy 1-1...to mi nepříde, jako kdyby to byl jednoznačnej zápas. Ano je pravda, že Roma mněla optickou převahu, ale mněla 2 šance a z toho dala gol...Crespo nastrelil tyč, Doni taky Romu podržal. Byl to skvělej zápas, ale ruku na srdce. Interu chyběli 4 hráči ze základu: Samuel, Cordoba, Ibra, Cruz. Kdyby Roma hrála bez Mexese, Juana, Tottiho a Vucinice a Inter v plné sile, tak je stře 4:0..A to není chvástání, ale fakt. Každopádně, byl to skvělěj zápas

Reagovat
smazaný uživatel

trochu detske prognozy ze 4:0 ....AS ma svoju silu aj bez Tottiho ...a neviem ci si to prehliadol ale v zostave AS chybal Mancini, Juan a vykartovany bol Cicinho(netvrdim ze keby nemal karty zeby hral) .... tak len tolko k tomu...............

inak to bol super zapas....ale mometalne sa da nad Interom vyhrat jedine vtedy ked rozhodca ukonci stretnutie predcasne v 80 minute.... a uz ma z toho ide porazit...

Reagovat
M11

Reagovat
Slejdy

Reagovat
alegre

Tak na tahle "znamení shora jsem opravdu alergicky alegorickej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si zajdi k doktorovi , on ti neci predepise !

Reagovat
smazaný uživatel

neco*

Reagovat
One-Real

vsichni lidi a hlavne Mancini se urcite pri pohledu na gol a nasledne slaviciho zanettiho chytli u srdce pohledli do nebe a rekli si to je on ten vyvoleny

Reagovat
smazaný uživatel

no tak zrovna zanetti..kterej da gola jednou za rok..vyvolenej teda není no...

Reagovat
One-Real

to byla ironie

Reagovat
smazaný uživatel

zanetti je legenda...takze je vvolenej, ikdyz nebyl v te debilni soutezi...nebo aspon doufam

Reagovat
smazaný uživatel

Zanetti je jeden z nejlepších hráčúů Interu, jeho pokrytí míče tělem je neskutečné ,míč mu nesebere nikdo bez faulu, je vidět ze Inter si moc krát hrát neviděl

FORZA NERRAZURRI

Reagovat
smazaný uživatel

Dopadlo to jak dopadlo, jedeme dál ! Inter si už titul vzít nenechá, včera sice vyrovnával až v samém závěru, ale štěstí mu přálo a zároveň si udržel remízovým utkáním dostatečný náskok na AS Řím a další.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele