Mancini vysvětloval, proč chtěl odejít

14.03.2008, 09:47
Aktuality
Roberto Mancini, kouč Interu Milán odhalil pohnutky, které ho vedly k tomu, že bezprostředně po vyřazení svého mužstva z Ligy mistrů oznámil, že po sezóně hodlá rezignovat.

"Bezprostředně po utkání pro mě bylo nesmírně těžké přijmout porážku. Měli jsme převahu a dostali jsme hloupý gól. Navíc se během obou zápasů nehrálo 11 proti 11." řekl Mancini.

"Druhý den jsem pak mluvil s prezidentem a ten mě ujistil, že mám i nadále jeho důvěru. To bylo asi přesně to, co jsem potřeboval slyšet." uvedl Mancini k rozhovoru s prezidentem klubu Massimem Morattim, po němž oznámil, že se v létě odejít nechystá.

"Kdybych mohl vrátit čas, už bych znovu ta slova neřekl. Nebylo to nic, co bych myslel doopravdy vážně, nebo co by Inter potřeboval," kál se Mancini.

Autor: Jiří Fišara / channel4.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jasný, v návalu emocí se vždycky vypustí nějaká blbost. Už bych se v tom dál nepitval...

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak,taky bych byl nervní:) ono když nehrají v 11 lidech je to těžký,když někdo spadne aniž by se ho někdo dotkl :)

Reagovat
smazaný uživatel

co to povídáš... nikdo nesimuluje víc jak ti vaši italové... když jsou holt blbý a faulujou se žlutou kartou, tak je to jejich věc... pak si al nemůžou stěžovat a vymlouvat se...

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasný,italové jsou tim vyhlášení,ale pak je horší když náhodou nefaulují ale soupeř spadne a dostanou karty,aspon vidí jaké to je :D

Reagovat
smazaný uživatel

no, ale za to si můžou taky sami... a jinak si myslim, že se na ty karty vymluvit nemůžou, pískat se to dalo obojí...

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto, Roberto...

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ze rikal ze to neni kvuli tomu zapasu...ze uz byl rozhodnutej driv...a ted tady tohle...no nevim nevim...a koryto ma skvely

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne rozumnej nazor:) Rikal, ze to nebylo kvuli tomu Liverpoolu a ze mel od vedeni duveru je snad jasny ne? Prijde mi zo zvlastni

Reagovat
Kapřík

Já bych mu klidně i věřil že to bylo v emocích...ale musí pochopit, že teď vypadá mezi lidma vážně jako vůl.

Reagovat
smazaný uživatel

nasral(musel som) si do huby, smiesny vykon trenera ako aj celeho timu

Reagovat
smazaný uživatel

aj vyrok samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Nějakou převahu jste v tom zápase neměli, tak nemel kraviny. Nebýt naší neschopnosti proměnit šance, tak se teď netlemíš Ol!iverku.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele