Inter může o titul připravit pouze Inter, říká Spalletti

05.02.2008, 17:48
Aktuality
Inter Milán se o víkendu opět přiblížil k obhajobě mistrovského Scudetta. Nerazzurri mají na druhé AS Řím k dobru již osm bodů a i trenér Giallorossi Luciano Spalletti si uvědomuje, že jeho tým možnost získat titul nemá ve vlastních rukou.

"Právě v tuto chvíli mohou Nerazzurri titul jedině ztratit," přiznal Spalletti. "Nevzdáváme se a i nadále smýšlíme pozitivně, pokusíme se snížit ztrátu, i když Inter má impozantní formu. Každopádně si už nemůžeme dovolit další chyby a musíme všechno vyhrát," ví moc dobře holohlavý kouč.

Římskému AS se před týdnem podařilo stáhnout náskok Interu na pět bodů, když porazilo Sampdorii a využilo zaváhání Milánských v Udinese. V neděli se ale vše znovu otočilo. Inter šťastně porazil Empoli a Giallorossi utrpěli debakl 0:3 v Sieně.

"Totti udeřil hřebíček na hlavičku, když říkal, že to nebyl opravdový Řím, ale Inter vyhrává všechno i ve chvíli, kdy se mu nedaří. V Sieně... Hráli jsme špatně a porážku přijmeme z toho pohledu, že se z ní poučíme. Ptáte se mě, jestli stále věřím, že můžeme vyhrát Scudetto. Já věřím vždy všemu, co se ještě dokáže zlepšit," nevzdává se Spalletti nadějí na zisk titulu.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
M11

Spaletti je borec

Reagovat
M11

*Spalletti

Reagovat
smazaný uživatel

Já mam ze Serie A nejradši Prandelliho.

Reagovat
M11

toho mam taky rad

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá jak Fantomas

Reagovat
Devil

Trefnej nadpis .

Reagovat
smazaný uživatel

spaletti je frajer,fandim jm at udělaj Scudetto..Jedině Juve,ale teď ho zničili jiank Seria A by byla Seria Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

přál bych to klukum římskejm, ale Inter je o5 vynikající, bylo by to velký štěstí jim to vzít, ale nesmí se to vzdávat

Reagovat
M11

vynikajici

Reagovat
Josifek

Nemůžu si pomoct, ale podle mě herní projev Interu neodpovídá jejich suverenitě v posledních 2 sezonách Serie A

Reagovat
smazaný uživatel

MŮJ NÁZOR

Reagovat
Slejdy

sak presne moje rec

Reagovat
smazaný uživatel

AS by určite slušel titul vic než interu... je vždycky těžké vzepřit se severu italie a AS proto děla co muže.ikdyž fandim Laziu jsem realista.. AS jsou na jiho jasne nejlepsi..mladež i ačko je super. s financema co ma inter by předvadeli nejlepší fotbal a byli by prvni s 20 ti body navic..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele