Perfektní výkon, mnul si ruce Spalletti

06.03.2008, 09:18
Aktuality
AS Řím je ve čtvrtfinále Ligy mistrů. K postupu mezi nejlepší osmičku museli svěřenci trenéra Spallettiho překonat Real Madrid a to se jim povedlo. Po domácí výhře 2:1 zopakovali stejný výsledek i na Santiago Bernabeu.

"Jsme ohromně šťastní, chlapci odehráli skvělý zápas," zářil štěstím Luciano Spalletti. "Hráli skvěle ve všech směrech a až do konce. Tým si postup plně zasloužil."

"Ukázali jsme dostatek zkušeností a také náhradníci, kteří přišli na hřiště v průběhu zápasu, svou roli zvládli," pokračoval trenér. Spalletti také nezapomněl poděkovat klubovému vedení za dostatečné rozšíření hráčského kádru. "Je důležité, že máme na každý post dva hráče. Vedení odvedlo dobrou práci," prohlásil.

Římané před osmifinále nebyli favority, slovutným soupeřem se však nikterak nenechali zahanbit. "Ukázali jsme svůj charakter, do zápasu jsme dali všechno," uvedl jeden z hrdinů Rodrigo Taddei.

"Našli jsme způsob, jak hrát velké zápasy. Doufám, že tak budeme pokračovat i na té nejvyšší úrovni," přidal se kapitán Francesco Totti. Oba hráči se nakonec shodli s koučem: "Teď je potřeba myslet pouze na ligový zápas s Neapolí."

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Spalletti je sympaťák.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně na tý fotce

Reagovat
smazaný uživatel

Je to veľmi dobrý tréner, uznávam ho.

Reagovat
MiraM

Realu podle mně hraje výborný fotbal a pro mě víc líbivý než Gunners. Arsenal se naběhá o 30% víc než Real a výsledek je stejný nebo podobný. škoda nejlepšího týmu

Reagovat
hawk

no podle me vykon realu nebyl nic moc, as hralo lip. A psat nejlepsi tym? Podleme jsi trochu mimo misu.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace AS Řím. Real hrál naprosto zoufale, ale z toho, jak AS zdržoval mi bylo taky na

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem včerá nechápal to rozehrávku AS, několikrát málem jak stopeři, tak De Rossi přišli o míč a hráč Raelu by pak šel sám na brankáře

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že ASR ještě v lize prožene Inter. Je hrozná škoda toho vyrovnávajícího gólu v Zanettiho posledním zápase. ASR byl vcelku jasně lepší, ale nedotáhnul to. Hrozná škoda .

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozná škoda, ale jak pro koho že..

Reagovat
smazaný uživatel

logicky pro AS

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz má na to ideálne šance, pretože mu to ide, je kompletný, zatiaľ čo Inter je zdecimovaný o svojich kľúčových hráčov ( napr. Zlatan ). Ale držím Interu, práve skrze Zlatana, i Figa.

Reagovat
smazaný uživatel

AS je perfektní tým,já u nich opravdu těžko hledám slabinu,obranu drží podle mě výnikají cí mexes,na defenziním štítu je De Rossi famozní,a ty ostré kraje AS to je fantazie Taddei,Mancini,Giuly a může tam hrát Vučinič,tak to sou jezdci.Opravdu AS je nenápadný tým ale má ohromnou kvalitu.A msuím tady ještě jednou pochválit Vučiniče,to je borec,a jak sem mohl zapomenout na Aquilaniho,ohromnej potenciál,neuvěřitelná střela kterou prokazuje tak´řka pořád,superstar fotbalu z něho bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Defenzivní trojúhelník si včera několikrát hrás pořádně s ohněm. Určo bych řekl, že by Mexes byl vynikající a už vůbec bych za včerejšek nepsal o famózním de Rossim. Ale možná to byla výjimka, nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Největší slabinou AS je stoperská dvojice a brankář. Dokáží zahrát skvěle, ale taky docela často zaminelit. Včera jsem měl strach z Cicinha, což je nejhorší krajní bek AS a taky to tak vypadalo. Největší problém je ten, že většina hráčů je nervově labilní, jinak už by Inter dávno měli.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostý souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, je to tak. S toho mýho příspěvku to asi nebylo moc k pochopení (jak to teď po sobě čtu), ale psal jsem o tom samém

Reagovat
smazaný uživatel

s tou stoperskou dvojicí je to tak 50/50, Mexes je skvělej, ale u Juana nikdy nevíš...

Reagovat
smazaný uživatel

Mexés je skvělej? 50:50

Reagovat
smazaný uživatel

noo a gratulace vlkům..., snad to tam dotáhnout co nejdál

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný trenér, výborná obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně věc, co Real nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Spalletti je pre mna najlepsi taliansky trener v dejinach dokaze produkovat lubivy utocny futbal As hral utocnejsie jak tie anglcike kluby az na Arsenal.Forza AS takl vam treba vyje.....ni madridcania.Visca El Barca!

Reagovat
smazaný uživatel

som strasne stastny ze Rimania vyradili taky klub ako je Real (aj ked Realu chybalo dsot hracov ale to je mi jedno, to su ich problemy) ale zas musim pripomenut ze AS vyradilo minulu sezonu v osemfinale senzacne Lyon a potom odislo so sklopenymi usami z Manchestru....tak este netreba lietat v oblakoch....ja osobne by som si prial aby AS dostalo do stvrtfinale bud barcu, fenerbache, schalke alebo chelseu...aj Liverpool by nebol zly ale s tymi sa stetneme vo finale a odplatime nejake stare uroky no a ten vcerajsi zapas bol fakt pekne futbalove divadlo...uz si hadam aj ti stari ceski komentatori zapamataju mena ako Vucinic, Taddei alebo Aquilani...a pochopia ze AS Rím nie je tam kde je len nejakou nahodou...Spalletti za tie roky co je v Rime vybudoval z financnych prostriedkov akych mal neuveritelny tym....z Mexesa sa stal urcite jeden z naj stoperov sveta...z neznamych brazilcanov manciniho a taddeia urobil takych ofenzivnych kridelnikov ktorych by chcel nejden klub....no a alberto Aquilani to je urcite velka buducnost Squadry Azzury ....takze Francescovi urcite rastu novi zastupcovia..aj ked franto je len jeden ........no a Mirkovi strasne sedi ten post krajneho ofenzivneho zaloznika....ked hraval hrot tak tam sa podla mna trapil....dobre to stary plesivec vymyslel .........no som sa nejak rozpisal.....tak uz koncim FORZA ROMA !!!!!!!

a antijuve drzim palce proti Liverpoolu vsak Taliani musia drzat spolu....nuz ale Interisti si tu formu nejak nenacasovali...treba vyhrat v NEapole a stale dychat modrociernym na chrbat....uz sa mi zda ze sa od nich Pan Boh odklana

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele