Moratti přemluvil Manciniho, aby pokračoval

12.03.2008, 21:58
Aktuality
Roberto Mancini zůstane i v příští sezóně trenérem Interu Milán. Ve středu večer to potvrdil prezidentovi klubu Massimu Morattimu. Schůzka obou mužů měla původně proběhnout až ve čtvrtek ráno.

"To prohlášení mě velmi překvapilo, ale ve čtvrtek ráno se sejdeme a uvidíme," řekl ve středu původně novinářům Moratti. Mancini, který svůj úmysl rezignovat oznámil bezprostředně po vyřazení Interu z Ligy mistrů, má v Miláně ještě čtyřletou smlouvu i proto byl jeho záměr jen stěží pochopitelný.

Moratti Manciniho ujistil, že má i nadále důvěru v jeho schopnosti, přestože sen o triumfu v Lize mistrů se pro letošek rozplynul. Mancini se nakonec nechal přemluvit a u kormidla Interu zůstane i v příští sezóně.Mancini mi zdůraznil, že chce zůstat v Interu také příští rok a po celou dobu svého kontraktu a že chce v příští sezoně vyhrát Ligu mistrů," řekl Moratti.

Mancini, který dovedl dvakrát za sebou Inter ke scudettu a letos má našlápnuto k dokončení hattricku, slyšel prosby ze všech stran, aby ve své funkci setrval. Za hráče se vyjádřil argentinský záložník Esteban Cambiasso a Manciniho setrvání na San Sirtu si přál i jeho agent Giorgio De Giorgis. "Zatím nemohu vyloučit, že Mancini zůstane v Interu i v příští sezóně, já osobně doufám, že zůstane!" řekl ve středu Di Giorgis.

Autor: Jiří Fišara / football365.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
-PeCa_08-

zase neusnu

Reagovat
fantomas

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Snad si to Mancini pořádně promyslel, než porhlásil, že odejde. Jestli ho Moratti "ukecá" , tak bude Mancini za kašpara..

Reagovat
fantomas

už ukecal

Reagovat
smazaný uživatel

Teď sem se dočetl, že Mancini zůstává. Kašpar..

Reagovat
smazaný uživatel

Byls rychlejší.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Až doteď jsem i jako fanoušek AC Manciniho docela uznával, ale tímhle se komickým vystoupením se docela shodil. Jeden den říct, že odchází a druhej den říct, že dál pokrčuje...

Reagovat
smazaný uživatel

co asi musíš říkat na ty blbosti, co vypouští drogba

Reagovat
smazaný uživatel

ukecal ho

Reagovat
smazaný uživatel

nasral si s prepacenim do huby

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba to nikdy neřek ,a tohle je jen vymyšlená píčovina, Italská media známe to

Ale i tak sem rád že zůstane

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak kdyz to rek i hracum, kteri to potvrdili, to se asi neda cely vymyslet...

Reagovat
smazaný uživatel

to sou komedianti_do manéže snima

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak...velka traparna...me staci...kdyz minule vypadl real...tak vypadl moc se o tom nepsalo....vypadl inter a psalo se o tom vcera celej den a tolik clanku...boze ti italove to jsou hrozni komedianti

Reagovat
M11

tady sou zbytecne komentare.. proste Moratti je sympatak

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele