Mancini dostal od Interu garance

14.03.2008, 15:12
Aktuality
Trenér Interu Milán, Roberto Mancini, jenž po vyřazení svých svěřenců z Ligy mistrů proti Liverpoolu oznámil posezónní odchod z klubu, a následně jej na středeční schůzce prezident Interu Milán, Massimo Moratti, přesvědčil k setrvání, prý dostal od klubu určité garance, jež ho o setrvání přesvědčily.

Právě na inkriminované středeční schůzi s Morattim se kouč rozhodl zůstat u Nerazzuri. Mancini se prý dostal do sporu s bývalým hráčem Realu Madrid Luisem Figem, jenž údajně k trenérovu velkému popudu odmítl nastoupit na hřiště jako náhradník. Mancini nyní žádá, aby se za něj vedení v tomto sporu postavilo a portugalského reprezentanta potrestalo. Vyskytly se také spekulace, podle nichž Mancini žádá permanentní odchody Recoby a Adriana, oba jsou v současnosti jen na hostování.

Podporu o Morattiho chce Mancini i v dalších oblastech. Veřejně známy jsou totiž známy rozpory s francouzským brouskem Patrickem Vieirou a argentinským snajprem Hernanem Crespem, který po přestupu z Chelsea v letošní sezóně příliš nehraje a netají se zaječími úmysly. Veřejně totiž prohlásil, že by nejraději přestoupil do římského AS, kde by si rád zahrál po boku ikony italského fotbalu Francesca Tottiho.

Inter letos stejně jako loni naprosto jednoznačně kraluje Serii A, a pevně tak kráčí za třetím titulem v řadě. I když v poslední době se jejich výkony začaly malinko zhoršovat, přišla i první prohra a odstup mezi Interem a druhým AS Řím se pomalu ale s jistotou začíná zmenšovat. Interu se opět nedaří výrazněji prosadit v Lize mistrů, kde vypadl už v osmifinále. A pomalu tak začínají zaznívat hlasy volající po příchodu Mourinha nebo třeba Rafy Beníteze. Rozhodně však ne od Morattiho.

Úkolem Manciniho teď bude především vylepšit atmosféru v kabině a namotivovat své svěřence k lepším výkonům.

Autor: Ondřej Hlaváč / www.channel4.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jestli to je pravda tak me crespo zklamal

Reagovat
smazaný uživatel

nic moc trenér Inter si určitě zaslouží lepšího třeba Marcella Lippiho

Reagovat
smazaný uživatel

Marcello né. Už jsem to to tady psal, ten neni interista, ale juventino. Jednou bych u nás chtěl vidět Prandelliho.

Reagovat
M11

no Prandelli je borec... snad u vas nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Fiorentině se mu zatim daří, a myslim si, že tam ještě delší dobu zůstane, což je dobře.

Reagovat
M11

tam me taky pasuje.. sympaticky tym... sympaticky trener

Reagovat
smazaný uživatel

Já za ním stojím, i když nechápu co má proti Recobovi, ten když u nás dostal šanci,vždycky tam po lajně lítal jak blázen:) Každopádně Adriana prodat, Crespa taky, Vieira je sice dobrej,ale letošní sezónu nás spíš oslaboval než posiloval(viz. červené karty) takže souhlasím pročistit vztahy a hlavně atmosféru v kabině ať šlapeme jak na začátku sezony. V přestváce přivést na každý post jednoho kvalitního hráče, nesobeckého, týmového.

Reagovat
Talker

Týmový,kvalitní a nesobecký hráč?? Takový už vymřeli...

Reagovat
smazaný uživatel

S odchodem Recoby souhlasím, s Crespem taky(ten bude po sezoně volný hráč).Adriano, já bych mu dal ještě šanci, já se toho kluka nechci zbavit. :) Vieira, neprodávat! Sakra, ten když nebude zraněnej, a chytne zápasový rytmus, tak bude perfektní. V létě koupit křídlo, tvořivého záložníka a chtěl bych Barzagliho nebo Zaccarda :P. Do útoku nikhoho nekupovat. Jestli si necháme Adriana, tak dát šanci jemu, kdyby jsme ho prodali, tak Balotellimu.2. gólman není třeba. Toho koupit jen v případě, že bude chtít odejít Toldo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dit Adriano by ty goly dával kdyby hrál, takovej hráč nám chybý, určitě lepší než Cruz

Adriano podrží míč,vobejde hráče,zakončení z každý pozice , přiští sezonu doufám bude řádit

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem tak blbej nebo co?? ale zadny garance od interu jsem tam nenasel...muze me to nekdo vysvetlit??

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele