FORTUNA:LIGA - souhrn 4. kola nadstavby

05.07.2020, 19:02, aktualizováno 05.07.2020, 19:02
Komentáře a souhrny
Hrály se zápasy pouze v titulové skupině. Mistrovská Slavia vyhrála s přehledem v Liberci a jednou se trefil i kanonýr Petar Musa. Sparťan Libor Kozák však přispěl k výhře nad Jabloncem hned dvěma góly, takže souboj o nejlepšího střelce ligy se rozhodne až ve středu v přímém souboji v derby. Milan Baroš se rozloučil s domácími fanoušky v zápase Baníku s Plzní. Duel skončil nerozhodně 0:0.
O titul

Slovan Liberec - Slavia Praha 1:3

05.07.2020 17:00

Góly: 80. Milan Králíček - 34. Ibrahim Traoré, 45. Abdulla Yusuf Helal, 49. Petar Musa

Liberec se nedokázal oklepat ze středeční porážky ve finále MOL Cupu se Spartou (1:2) a v důležitém nedělním utkání podlehl mistrovské Slavii po výsledku 1:3. Slavia tak vyhrála i svůj čtvrtý zápas v nadstavbové části a celkově už pátý v řadě, o svém úspěchu rozhodla na konci prvního a začátku druhého poločasu. Severočeši díky porážce Jablonce se Spartou (0:3) zůstávají na páté pozici s jednapadesáti body.

Slovan je momentálně před svým rivalem o jediný bod, a pokud si chce zajistit 2. předkolo EL, tak na závěr v Plzni potřebuje získat stejný počet bodů jako Jablonec s Ostravou. Začátek zápasu přeci jen probíhal v opatrnějším duchu a domácí se pokoušeli dostat do vedení, první možnost si vypracovali krátce po odehrané čtvrthodině. Po dobré práci mladíčka Berana se v ní zjevil Fukala, ale jeho bomba z hranice šestnáctky byla na poslední chvíli zblokována.

Ihned na to zkusil štěstí z obrovské vzdálenosti Mikula, nicméně jeho pokus skončil vysoko nad hostující brankou. Ve 29. minutě odcentroval před branku Zeman a balón dokázal tečovat Zeman, jenomže ani on prostor tří tyčí netrefil. Svěřenci trenéra Jindřicha Trpišovského z ničeho nic udeřili o šest minut později. Po přímém volném kopu Hellebranda prodlužoval hlavou za sebe Holeš a volný Ibrahim Benjamin Traoré snadno doklepával do odkryté branky.

Mírný favorit tohoto střetnutí pojistil svůj náskok v poslední minutě úvodního dějství. Chvíli před tím prověřil Petar Musa svou dělovkou pozorného gólmana Nguyena, pak si postavil míč katarský forvard Abdulla Yusuf Helal a z nějakých třiceti metrů zamířil přesně do bližšího spodního rohu, čímž pořádně nachytal libereckého strážce. Čtyři minuty po změně stran znovu zabojoval o krále střelců Musa, jenž se v této ligové sezóně prosadil již počtrnácté.

Chorvatský útočník převzal balón po hlavičce Yusufa a tváří v tvář proti Nguyenovi nezaváhal, jelikož ho přehodil nádherným lobem - 0:3. V dalším průběhu domácí zabrali. Rána Mary skončila těsně vedle, následně si gólman Kovář poradil s tečovanou střelou Zemana a zvýšená aktivita přinesla své ovoce v 80. minutě, kdy premiérový gól při svém debutu zaznamenal Milan Králíček, který do té doby nepobyl na trávníku ani šedesát sekund.

Teprve osmnáctiletý talent se dostal k odraženému míči po tvrdé dělovce Šulce a zákroku Kováře, vzápětí bez větších potíží zblízka rozvlnil síť. Ve zbývajících minutách si Slavia vytvořila dvě obrovské šance, ovšem když Stanciu orazítkoval ze standardní situace levou tyč a Masoposut si po svém samostatném úniku nepřišel na Nguyena, tak se výsledek nezměnil.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Viktoria Plzeň 0:0

05.07.2020 17:00

Góly: -

Baník ve Vítkovicích remizoval s Plzní a definitivně přišel o možnost bojovat o Evropskou ligu. Slezané tak jistě ukončí sezonu na šestém místě. Zápas měl emotivní nádech v podobě loučení legendy Ostravanů Milana Baroše, jenž se na závěr kariéry málem gólově prosadil.

Přestože hosté již mají víceméně po sezóně, neodhodlal se kouč Guľa k mnoha změnám v sestavě. Výjimku tvořila pouze nasazení rezervního brankáře Staňka a stopera Pernici. Domácí nastoupili v plné polní i s uzdraveným pravým bekem Fillem, loučící se Baroš se na hřišti objevil až ve druhé půli.

Před úvodním hvizdem proběhl slavnostní akt s dojatým Barošem v hlavní roli, kdy došlo k vyřazení jeho čísla 27 z klubové kolekce. Po zahájení zápasu se o první zakončení postaral ostravský Kuzmanović, který v osmé minutě hlavičkoval nepřesně. V dalším průběhu nejvíce zaujala choreografie chacharů na podporu Milady Horákové, až po půlhodině hry poslal Fillo míč na Potočného, který hlavou zakončil nad břevno. Záhy to stejný hráč zkoušel zpoza pokutového území levou nohou a opět mimo tři tyče.

Aktivnější Baník nadále bušil do obrany Viktorie. Ve 36. minutě letěla rána Jánoše zase mimo, ovšem za další dvě minuty se do dobré pozice dostal Fleišman, jenž si naběhl na kolmici za obranu, načež ztroskotal na zasahujícím Staňkovi. Krátce po změně stran se Slezané málem prosadili do vlastní brány, když Fillo nešťastně tečoval pas z levé strany, načež se balón dokutálel těsně kolem tyče do zámezí. Podobnou minelu předvedl také Pokorný, který nešikovně odvracel Kovaříkův centr.

V 57. minutě už domácí zase hrozili na správné straně, jenže Šašinkova nedůrazná hlavička po přihrávce od Lalkoviče neměla naději na úspěch. Ani ambiciózní pokus Jiráska devět minut nato změnu skóre nepřinesl, ovšem v 68. minutě byl Šašinka hodně blízko. Tváří v tvář Staňovi ale selhal. Výkon Plzně pozvedl až střídající Mihálik, jenž si v 72. a 73. minutě připsal na své konto dvě tutovky. Při první hlavičce i následné střele zblízka se však zaskvěl gólman Baníku Laštůvka.

Poslední dvacetiminutovku si na trávníku užil také Baroš a byl hodně vidět v samotném závěru. Nejprve v druhé minutě nastavení nacentroval do vápna, kde se do zakončení tlačil Stronati, avšak nepropálil chumel hráčů před sebou. Následně se mohl prosadit sám Baroš, když si naskočil na pas od Filla, jenže zcela osamocen hlavičkoval těsně vedle tyče. Skóre tak zůstalo až do závěrečného hvizdu neměnné.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - FK Jablonec 3:0

05.07.2020 17:00

Góly: 3. Adam Hložek, 48. Libor Kozák, 63. Libor Kozák

Sparta si snadno poradila s Jabloncem a definitivně si pojistila třetí místo. Hosté sice na Letné neuspěli, i tak ale mohou stále pomýšlet na to, aby v tabulce přeskočili nadále čtvrtý Liberec. Hvězdou duelu se stal domácí útočník Libor Kozák, jenž svoji honbu za korunou krále střelců podpořil dvěma přesnými zásahy.

Kouč letenských Kotal nechal po výhře v poháru odpočívat některé opory a šanci tak dostali například ve Spartě pravděpodobně končící gólman Nita, levý obránce Hanousek, záložníci Vindheim s Trávníkem či teenager Karabec. Kvůli absenci Holíka se na straně hostů musel do obrany stáhnout Sýkora, aby jej v záloze zastoupil Acosta, v bráně zase dostal prostor Hanuš.

Skóre se poprvé měnilo již po dvou minutách. Krásnou akci domácích zahájil Karabec průnikovou přihrávkou na Hanouska, který před bránou vyhledal Hložka, jenž patičkou usměrnil míč do sítě. Severočeši odpověděli svou šancí v desáté minutě, kdy Kratochvíl obral o balón Hanouska, následně si narazil s Matouškem a přihrál Hübschmanovi, který ale z první střílel nad břevno.

Po dvaceti minutách hry zkusil štěstí z velké dálky jablonecký Štěpánek, ovšem byl příliš daleko od úspěchu. Podobně dopadl se svým snažením na druhé straně hřiště Štetina. Ve 31. minutě zasahoval Nita, když jej prověřil Acosta. O sedm minut později byli hosté velmi blízko vyrovnání. Acosta našel hlavu Doležala, jehož zakončení výborně vytáhl Nita, jenž uhasil i následné zmatky před bránou. Výčet příležitostí první půle uzavřel Hübschman volejem, který zase zpacifikoval Nita.

Do druhého poločasu nastoupil domácí útočník Kozák, který se prosadil hned po třech minutách pobytu na hřišti. To jej z pravé strany vyhledal Sáček, načež Kozák doběhl k pumlíči dřív než váhající Hanuš a postrčil jej do svatyně Severočechů. V 52. minutě zafungovala skandinávská spolupráce mezi Karlssonem a Vindheimem, po které však druhý jmenovaný pálil jen do zámezí. Šest minut nato střílel také Karlsson, avšak jen do připraveného Hanuše. Hned za okamžik měl ale Karlsson obrovskou šanci, když utekl obraně hostů, jenže v závěru své akce ztroskotal na Hanušovi a následná dorážka Kangy byla sražena na rohový kop.

V 63. minutě už však Sparta vedla o tři branky. Hancko na své polovině vystihl kombinaci Jablonce a poté se rozběhl k velkolepému výpadu, který završil famózní finální přihrávkou na Kozáka, který poděkoval obstřelením Hanuše. O pět minut později zahrozili po delší době taky hosté. Doležal sklepl míč pro Kratochvíla, jenže jeho slabé zakončení snadno uzmul Nita. Stejně tak si pochutnal i Hanuš na pokusu Kangy.

Čtrnáct minut před koncem měl Kozák možnost zkompletovat hattrick, k čemuž jej vyzval Karlsson, jenže kanonýr Pražanů odmítl jasný gól, když trefil nohy již v podstatě překonaného Hanuše. Nezadařilo se ani střídajícímu Tettehovi, který krátce poté zblízka přestřelil po vybídnutí od Sáčka. V 80. minutě spálil slibnou příležitost také jablonecký Acosta, který po narážečce s Doležal střílel pánu Bohu do oken. Za dalších pět minut vznikl velký závar před svatyní hostů, po které vymyslel elegantní lob Kanga, ovšem Hanuš na poslední chvíli odvrátil míč do zámezí.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha34266269:1284
2.Viktoria Plzeň34227564:2473
3.Sparta Praha34178966:4059
4.Slovan Liberec341561355:4751
5.FK Jablonec341481247:5150
6.Baník Ostrava3412101246:4246

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (187)

Přidat komentář
PavlíčeQ

Po koronaviru si vedeme opravdu báječně, skóre 5:20

Reagovat
HorajzmAmmann

jsme na tom ještě hůř

Reagovat
bobis21

10:15 je horší než 5:20 jo?

Reagovat
Losinho

Ale 7 bodů oproti 10.

Reagovat
Losinho

Dneska už 8 teda.

Reagovat
bobis21

To jo. Měli jsme teda podle mě těžší los, ale bodů jsme samozřejmě mohli získat víc. PavlíčeQ v tom prvním komentu ale zmínil jen skóre, které u nás vypadá méně tragicky než u nich.

Reagovat
HorajzmAmmann

vždyť jsme na tom tragicky. Kozel nekozel, 3 úplně zbytečné ztráty (Příbram, Zlín, Plzeň). Po koroně prostě nedáváme šance (když zahrajeme slušně) nebo zahrajeme sračku a ty šance ani nemáme (Liberec,...)

Reagovat
PavlíčeQ

To bude ve středu sranda

Reagovat
HorajzmAmmann

nebude. Včerejškem skončila šance na poháry, takže si teď kopnou mladý i v základu.

viděl bych to na něco jako:

Budínský - Fillo, Pokorný, Svozil, Fleišman - Kaloč, Drozd - Buchta, Kuzmanovič, Azvedo - Šašinka

Narval bych jich tam ještě víc, ale zase nevím v jaké stavu jsou, protože juniorka už dlouho nehraje. Možná proto asi dostává šanci jenom Buchta, Kaloč a Drozd.

Ve středu to bude opravdu jenom příprava na další sezonu.

Reagovat
lichna.

Doufám že tam skutečně ti mladí budou. Pokud by tam zase běhal např. Jirásek, bylo by to pro mě velké zklamání.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jirásek je ještě v pohodě, protože podepsal smlouvu tak se s ním asi počítá dál. Nasral bych se třeba u Smoly, který prostě musí skončit.

Reagovat
lichna.

Když bude Drozd v základu tak budu spokojen. Ideální zápas pro něj.

Reagovat
PavlíčeQ

Myslel jsem to z toho pohledu, že my jsme mimo, vy jste mimo. Takže není složitý si nějak domyslet, jak to asi bude vypadat

Reagovat
HorajzmAmmann

vyhrajete. Baník vyhrál v Jablonci naposledy když byl Šemík hříbě...

Reagovat
PavlíčeQ

Uvidíme, mám jistý pochybnosti. Chybět nám totiž bude Holík, Jugas, Kubista, Hämäläinen, Sýkora, Jovovič a Pleštil. Je to fakt dohrávání s torzem hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

A i tak to máte naprosto ložené na předkolo EL

Reagovat
bobis21

S tou formou spíš dopadnou jako my minulý rok ...

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí jim za jistých, ale zcela reálných okolností jeden bod proti nám...Že by se Plzeň chtěla loučit jinak než výhrou, tak to si nemyslím a Liberec dohrává prakticky s dorostem...Snad Liberci trochu pomůžeme, zasloužili by si hrát poháry, ale kdyby měli spadnout ještě do toho zápasu s Boleslaví, tak jim budu věřit ještě daleko méně než Jablonci (a to bych Jabka nefavorizoval)...

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli vaší špatný formě zas půjde Bolka do Evropy

Reagovat
Kiwi-21

Tak odpočítat Slavii (0:9) 5:11 i tak bída no, hlavně více vstřelených gólů bych čekal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Doležal a Matoušek se snad na jaře netrefili ani jednou a Jablonci chybí i kreativita ve středu pole, to jde jasně vidět...Taky mají smůlu na zranění, hráč jako Jovović by jejich hru rozhýbal, podobně jako Malinský v Liberci.

Reagovat
Kiwi-21

Vím o tom, ale až takovou bídu jsem nečekal ale je pravda že i z důvodů co píšeš to má své opodstatnění+ věci okolo Pelty

Reagovat
smazaný uživatel

Ale i na podzim měli v mnoha zápasech spíš štěstí, to je třeba taky podotknout. Tipuju, že ve středu to proti naší mladé sestavě zvládnou a nakonec 4. a tedy s předkolem EL skončí, ale těch ale je a bude u nich dost. Celkově by to mužstvo (podobně jako u Baníku, Olomouce, Slovácka, Teplic i Plzně - tam je to ale specifické a fungujou se starším kádrem dlouhodobě) potřebovalo omladit, věkové průměry základu byly hlavně na jaře kolem 28 roků a to už je dost, určitě bych si zvolil max. 2, spíš 1 (Plechatý) hráče na hostování. Jablonec musí mít i kvůli prodejům co nejvíce svých mladých zajímavých hráčů, případně takové zkusit někde v Hradci apod. koupit, určitě by měli dát šanci svému mladému útočníkovi Čvančarovi, který na hostování ve Vyšehradu má snad 13 gólů, ročník 2000, skvělé předpoklady, Černák by měl být hráčem minimálně do rotace, Pleštil má solidní předpoklady, snad se po zranění vrátí co nejdřív. S Radou jablonecké chápu, je to podobné jako u nás a Páníka...Takový Frťala z Hradce by mi u nich smysl dával, rád pracuje s mladými hráči, takže by splnil i to v mých očích pro Jablonec důležité kritérium...

Reagovat
smazaný uživatel

A on u nich asi i působil, toho jsem si nevšimnul, nevím jaké měli vztahy...

Reagovat
PavlíčeQ

Frťala už v Jablonci byl a vyhořel.

Reagovat
smazaný uživatel

Skuhravý nebo Kučera zase nemají propracovanou defenzivu...Nevím jinak koho. Soukupa? Ten má s mládeží dost zkušeností...

Reagovat
PavlíčeQ

Skuhravý se jednou do Jablonce vrátí, teď je ale ještě brzy. Za mě Hašek nebo Holoubek.

Reagovat
smazaný uživatel

Holoubek bych řekl, že je dost přeceňovaný, hlavně co se týče práce s dospělými hráči...Haška řadím velmi vysoko, i když se na něj nadává, ten by byl dobrou volbou pro vás.

Reagovat
PavlíčeQ

Haška bych bral všema deseti, ale někde jsem četl, že má v létě vést ten kemp pro hráče bez angažmá, takže to úplně nevypadá, že by měl namířeno k nám.

Reagovat
Kiwi-21

Čvančaru sleduji od doby co jsem jeho jméno viděl ve Fifě jak hostoval v Bergamu protože mě zaskočilo že neznámý hráč a měl ze všech čechu nejvyšší potenciál a vím že v 2 lize mu to palí,má 193 pokud se nepletu atd.

Jen bych trošičku nesouhlasil na podzim mi ten kádr přišel lepší jak u Sparty a čekal jsem trošičku více bodu

Reagovat
smazaný uživatel

To je hodně přeceňuješ, ale názor neberu. V mých očích je Jablonec po odchodech Trávníka a spol. celou sezónu jen stínem toho Jablonce, který byl kádrem možná i na stejné úrovni jako Sparta. Na podzim ve Spartě fungovalo málo věcí, skoro nic, ale ten kvalitativní rozdíl už byl mezi Spartou a Jabloncem patrný, jen s těmi možnostmi Jílek velmi neefektivně pracoval.

Reagovat
Kiwi-21

Tak teď to vidím jinak na podzim jsem je viděl o něco lépe, pořád je vidím jako jasnou 4 otázka jak to bude až odejdou ostatní hráči z hostování.

Na podzim jsem viděl jasných 5 Slavia,Plzeň, Jablonec,MB a Sparta,potom velká mezera a až pak Baník,Slovácko atd.

Dnes už bych dal naopak Baník jednoznačně před MB

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíme to jinak Celkově mi ten klub přijde divný, hlavně, že se mluví o tom, že by měl mít Pelta finanční problémy, že se od něj odvrátili sponzoři a teď podle Mádla budou hledat 6-7 nových kvalitních hráčů, Schranz už přišel, chtějí i Roberta Hrubého...Vždycky se ten klub nějak nadechne...

Reagovat
Kiwi-21

V tom naprosto souhlasím z tebou

Reagovat
PavlíčeQ

V minulosti jsme udělali několik solidních prodejů, ale posilovali jsme jen o hráče, kteří byli po konci smlouvy. Nějaký peníze tedy máme (Proto třeba Doležal dostal novou smlouvu a aktuálně bere 300K měsíčně), ale nakládáme s nima opatrně vzhledem k nejistý době.

Co si jinak myslíš ty (i ostatní baníkovci) o případným přesunu Hrubýho z Baníku do Jablonce?

Reagovat
smazaný uživatel

- stále je to hráč v relativně dobrém věku, nicméně víc než 20 mega v dalším prodeji bych za něj být vámi nečekal, i kdyby se hráči a klubu dařilo

- doufám aspoň v minimálně 3 mega za něj a 20% z dalšího prodeje (hráč je tu 3,5 roku v kuse a taky nepřišel za levno, na druholigové podmínky určitě)

- je to desítka, tam může mít čísla a být platný, potřebuje ale prostor a důvěru

- čekal jsem spíš Boleslav, místo Budínského, zájem ze zahraničí jsem nečekal, ale k vám může zapadnout dobře a i když jste konkurence, tak bych mu přál, aby ukázal co v něm je. Fakt je ale třeba být trpělivý, musí nabrat sebedůvěru, zvyknout si na jiný klub, styl Páníka mu prostě ublížil

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

Nutno ale počítat s tím, že není tahoun. Spíš se veze s týmem nahoře nebo dole. Není od přírody lídr, nezvedne prapor, když se nedaří.To není kritika, je to o typu a povaze. Přeju mu, ať se zmátoří lépe, než je ve stavu dnes. Možná, když se vrátí blíže rodině a dítěti, bude lepší v hlavě a pak i na hřišti. Ale na lídra to moc nevidím ....

Reagovat
lichna.

Budu mu přát, aby se zase zvednul. U nás je to ale opravdu velká bída a jak se čekalo, že se vzchopí po odchodu Pánika, který mu dával spoustu defenzivních úkolů, tak k tomu nedošlo ani teď. I když je pravda, že Hrubý víceméně nezměnil pozici a na 10 tu stejně nehrál..

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
HorajzmAmmann

nakopnete ho. Změnu potřebuje jako sůl... a on to v sobě má.

Reagovat
PavlíčeQ

Já bych si upřímně na tý pozici představoval někoho jinýho, ale budiž. Teď ještě každopádně dohrát sezónu a pak řešit přestupy.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by k vám pasoval spíš ten Vlkanova, finančně by to vyšlo podobně co se týče přestupní částky a platově by nebyl zdaleka tak náročný. Sice hraje tu druhou ligu až moc dlouho, ale zvlášť letos je v obrovské formě a tu pohodu by si mohl přenést i do první ligy, motivaci by měl obrovskou se ukázat a ještě něčeho dosáhnout...Zatímco Robert potřebuje restart, který se může povést, ale také nemusí, může být frustrovaný z toho, že v tom nejlepším věku jde z Baníku "jen" do Jablonce, ta motivace může být problém.

Reagovat
Wyrda

Však taky patří mezi ty vytipované hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, proto jsem ho i napsal. Nemyslím si, že by ale přišli oba.

Reagovat
Kiwi-21

To už by spíše záleželo za kolik by byl Hrubý,Vlkanova má prý výkupku 8 možná 7 milionů ale je možné že si to pletu

Pokud je ta výkupku jak myslím tak to nezní až tak moc ani pro Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem četl něco o 5 a upřímně, Hradec by ho už měl pustit do první ligy i při nižší nabídce (třeba s vyššími procenty z dalšího prodeje), už bude mít 26, je tam až moc dlouho. Teď bych řekl, že má tak poslední příležitost jít do klubů typu Jablonce, Liberce, Baníku, Boleslavi. Příští sezónu už by to mohl být třeba jen Zlín, Teplice...Je to skvělý fotbalista, je mi ho i líto.

Reagovat
Kiwi-21

Souhlasím

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tecl v létě pryč.

Já vím, nereálné, ale přát si to můžu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Buď půjde on nebo Buren. Uvidíme.

Reagovat
bobis21

Plzeň většinu zápasu vypadala že už je na dovolené, z toho se dalo vytěžit víc...

Dnes bylo ale hlavní událostí něco úplně jiného, díky za vše legendo

https://www.facebook.com/fcbanik.cz/posts/3081168665253933

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Sýkora jak se nechal vykartovat a nedivil bych se kdyby zítra už trénoval v Edenu

Reagovat
Losinho

Yusuf stejně gólů z přímáků jako Stanciu (a Ronaldo třeba).

GOAT.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

a jeste jakym zpusobem...nic prekvapiveho a stejne to tam poslal

Reagovat
ACSeRw!n

neskutecna dira ten golman

Reagovat
Blasphemer

Strašný. Ať už je konec.

Reagovat
veikko

Nadstavba úplně k ničemu. Jediné, co se stane je, že poháry bude hrát tým, co skončil ve spodní polovině tabulky.

Reagovat
Losinho

Ale mladších hráčů se teď prosazuje dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta s tím začala, je dobře, že další následují.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Já tenhle argument fakt nechápu Kdyby byl starej formát, tak by se snad poslední 2-3 kola už taky jen nedohrávala, i když už o nic nejde?

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale nadstavbu zaváděli aby se tohle nedělo.

Reagovat
smazaný uživatel

A taky kvůli tomu, aby bylo víc záživných zápasů mezi nejlepšími, což jim letos taky moc nevyšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš to obráceně. Správně je: Aby bylo víc peněz za vysílací práva a za reklamu, tak vykouzlíme pár "atraktivních" zápasů navíc.

Nadstavbu zrušit

Reagovat
bobis21

18 týmů = 34 kol ... jen dořešit ty stadiony no

Reagovat
Imos

Reagovat
Salfovic

Přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kiwi-21

Jako když už nadstavba tak co taková ?

Když už tedy musí být, protože současný formát mi přijde opravdu strašný

Týmy 1-4 každý s každým doma a venku.

5-8- opět každý s každým doma a venku z tím že pokud by šlo z ligy do pohárů pouze 4.týmy tak 4-5 tým tabulky baráž o EL, což mi přijde mnohem spravedlivější než třeba 10.tým tabulky v současném formátu.

9-16 jednokolově baražová skupina.

Kdyby se stalo že by příští sezonu bylo 17.tymů v soutěži tak 17.tým tabulky padáka automaticky po 32.kole (po zápasech každý s každým)

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Hrůzostrašný zápas. Jediné pozitivum Alvir, který to aspoň na chvilku rozhýbal, jinak velký špatný.

A zajímalo kdo a hlavně proč bral do Plzně Herce?

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se to líbilo.

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

a tak...fajnsmekr si posusnal...

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Gula se brzy bude pakovat, ta Plzeň pod ním je čím dál horší.Nevím, kde se vzala ta představa, že to je nějaký spasitel.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Svěcený říkal, že v tom finálovým zápas o evr. ligu se nebudou nepočítat góly do tabulky střelců Tak nevím, mele píčoviny nebo je to pravda?

Reagovat
kilobyte

Tak je to nadstavba nadstavby, takže to možné je.

Reagovat
Kaspar

co to zase vymysleli na tipaci kundy, kdyz nenastoupi hrac v zakladu, tak mi ho daj jako vadu rovnou, pred koronou to jeste nemeli a on nastoupil jako stridajici a da gol

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře ti tak . Sázet na Kozáka.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš za ty formule

Reagovat
smazaný uživatel

To co předvedl Hancko při 3 gólu, to byla naprostá fantazie.

Reagovat
AjaxFans

Neměli by ste moc váhat a koupit ho

Reagovat
smazaný uživatel

2,5 mega euro a 40% z dalšího prodeje pro Fiorentinu...Aspoň se o tom povídá. Tzn. že jim 6 mega euro vlastně ve skutečnosti i zaplatíte (takřka jistě). Tohle by dávalo smysl. 250 mega je strop částka za kterou by se mohl případně prodat dál (není wonderkid, Sparta nehraje LM, v reprezentaci hraje LB a na velký úspěch to tam úplně nevypadá a je stoper), reálně to vidím někde kolem 200 mega a tam by to Rosický myslím chtěl i směřovat, v prvních dvou letech jeho případně smlouvy ve Spartě určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

*A je stoper, tzn. obecně se za stopery nedávají tak vysoké částky jako za ofenzivní hráče.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
mayday

Tak Hancko je zkrátka "fotbalista". Ten by zahrál klidně i v záloze. Když pak člověk vidí, co na tom hřišti dělá takovej Štetina...

Ze začátku nic moc, ale vyhrál se ve Spartě parádně.

Reagovat
ratusek

Kromě beka, tam byl marnej uplně

Reagovat
mayday

Já jsem si říkal, hned jak došel do Sparty, že na beka úplně nesedí hráči, kteří mají větší výšku. Hancko sedí na stopera, musím říct, že z mýho pohledu bych za něj i těch 100 mega dal, Sparta s tím problém nemá a je u něj předpoklad, že ho za rok prodají se ziskem.

Reagovat
ratusek

taky jsem nepochopil, že to má být primárně bek. nevím kde hraje v repre nebo kde hrával ve Fio. každopádně se vyhrál v top stopera ligy a Sparta na něm může zpeněžit nejen jeho, ale také i jeho parťáka ve stoperské dvojici (kromě Štětiny), nějakej mladej by vedle něj mohl strašně vyrůst.

Reagovat
mayday

V nějakým přáteláku nebo kvalifikaci se Slovákama, už nevím, co to bylo, hrál levýho beka. Do Sparty přicházel taky jako bek, takže předpokládám, ze stopera předtím možná ani nehrál nikde.

Každopádně na stoperovi je parádní, je to fotbalista, navíc ten vůdčí v té dvojici, nikdo mu nemusí říkat, co má dělat, ten druhej vedle něj jen roste, jak říkáš.

Štětina není budoucnost, kdyby tam měla Sparta k němu někoho mladšího, tak mu pomůže hodně. Plechatýho nemyslím, ten na to ve Spartě a na poháry nikdy mít nebude, podle mě.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Král skončil - ať žije král !!

Bary díky !

Reagovat
smazaný uživatel

Král průserů, ani Řepka s Limberským jich neměli tolik oba dohromady.Fotbalista byl jeden čas slušnej,ale jinak bezmozek.

Reagovat
bobis21

Tak to asi neumíš počítat chlapečku. Co měl Bary kromě toho, že jel rychle po dálnici?

Reagovat
smazaný uživatel

No a, chlapi, upřímně (anketa):

- Kdybyste měli peněz jako sraček, lákalo by vás to koupi si auto, co jede přes 300 Km/h?

- Kdybyste měli auto, co jede přes 300 Km/h, zkusili byste někdy, jak to v takový rychlosti vypadá?

Za mě ano / ano. Tudíž Bary je podle mě naprosto normální. Jenom nevím, jestli pokutu zaplatil bez keců, a nebo jestli policajty nejdřív seřval

Reagovat
bobis21

On zase není když máš tolik peněz problém zaplatit si třeba odpoledne na závodním okruhu, případně to aspoň zkoušet na úseku dálnice v Německu kde je to povoleno. Rozhodně to byl průšvih a dělat to neměl. Srovnávat to ale s někým kdo právě vylezl z vězení nebo s dementem který ožralý bourá a ještě si z toho dělá prdel je hodně stupidní.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Mass

Ne, jen si stejnej blb jako Bary, aspoň to přiznáš. Silnice sou na dopravu, ne na závodění.

Reagovat
Spalovač šancí

A proč by to třeba nemohl zkusit na německé dálnici o víkentu v létě brzo ráno s minimálním provozem?

Reagovat
mayday

Někde nažranej se nechal vyfotit s kondomem ve vlasech, v Istanbulu pak chcal někde na veřejnosti na křižovatce, nic víc si nevzpomenu. Za mě pohoda.

Reagovat
bobis21

To první neberu jako průser (pokud to nebylo třeba noc před zápasem). Druhé bylo několikrát probíráno - jel taxíkem a chtělo se mu chcát, po cestě nebylo kde (např. bezinka) tak mu řidič zastavil u nějaké boční uličky. Jen mrdky z blesku z toho udělaly něco jiného. On měl celou kariéru problém s nějakými novináři z blesku kteří na něj neustále útočili (i několik jeho spoluhráčů o tom mluvilo).

Reagovat
smazaný uživatel

Chudáček, on takovej slušnej kluk a ti novináři......

Reagovat
mistr129

Což se dá nasadit i na toho Řepku, zlý Novotný a další po něm šli

Reagovat
bobis21

Řepka byl odsouzen u soudu, když byl bary novináři obviněn tak policie zjistila že je to nesmysl - vidíš rozdíl?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidím.Kdo ví, jak to bylo.Vyšetřovací metody české policie nejsou vůbec směrodatné.

Reagovat
bobis21

Většina výmysly, jako to údajné napadení nedávno. Nebo tomu ještě taky věříš?

Když dostane trest za něco co se údajně stalo v kabině a všichni kdo byli v kabině řeknou že se to nestane, může to fakt brát vážně jen dement.

Reagovat
lichna.

Proč, proč neustále diskutujes s ocividnym trollem?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi jeho advokát, nebo co?Všechno je kampáááň, účelouka..........

Reagovat
bobis21

Nic takového jsem nikdy neřekl. Jen ty jsi vymytý mozek který věří všemu

Reagovat
smazaný uživatel

Vymytý mozek máš ty, ty ve jménu Bahníku zapřeš i vlastní rodiče, šašku.AS tvé názory na rasismus jsou na polobotkovej koncertt.Vy ostraváci jste tu hodně divní,ale ty jsi tu snad největší pitomec.

Reagovat
bobis21

Už jen to že nazveš člověka který nikdy v Ostravě nežil ostravákem ukazuje, jak mimo jsi. Zbytek tvých keců jsou stejné nesmysly.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi takovej mentál, že bys Milanovi ani nemohl umýt nohy. Prosím tě, ty tupý koště, chcípni už.

Reagovat
PP

Toto se říká, když nastupuje po starém králi nový. Kdo to je?

Reagovat
Salfovic

Šašinka.

Reagovat
smazaný uživatel

Skončil, v hlavách fanoušků zůstane. Nutná výměna není podle mě podmínkou.

Není nikdo - takový chlap ve vztahu k Baníku dnes neexistuje a hned tak existovat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska příjemný večer, mladí si zahráli, pohodlná výhra, Musa dal gól, Jusuf dal gól. Jen kdyby se pak trouba zbytečně nevykartoval, takhle dal šanci na korunu ostatním. A taky škoda, že Přemek neudržel nulu.

Teď jen zničit Spartu, rozloučit se se sezónou, a pak hurá do LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Spartu teď nemáte. Budete hodně rádi, pokud se vám podaří neprohrat, tedy vybojovat remízu

Reagovat
Kaspar

ale hovno, Stetina uz ted ma dejavu ze svoji hlavicky a bleje doma do hajzlu sparta potkala dva silny soupere, plzen ktera je prejela v prvnim zapase a bohemku se kterou si nevedeli rady az jim tam spadnul jeden nahodak, jinak to byl odpad ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Beči

Ty jsi hrozně neobjektivní šašek.

Reagovat
Spalovač šancí

Bude hodně záležet na fanoušcích. Pokud sparťanů přijde plný kotel, budou mít hráči šanci. Ale jak je znám, zase bude jejich sektor prázdný a podle toho bude vypadat i přístup hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta pořád mnohem horší než Slavie. Ty jsi komik.

Gratuluju mistrům.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jeden hráč ze Sparty by neměl ve Slavii na základ. Hložek lavička a to je vše. Vždyť je to tým na boj o 3. až 5. místo. Jako posledních 5 let.

Reagovat
Beči

Reagovat
Bakary3

Hancko, Kanga, Hlozek urcite ano.

O misto by se pretahovali i Dockal, Karlsson, Kozak.

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga, který ztrácí na půlce všechny balony a když je nejhůř, tak sebou flákne, by si pod Trpišem nikdy nekopl.Hancko?Po všech těch kiksech?u nás stopeři kiksy nedělají a Hložek by se měl ukázat na mezinárodní scéně, tam se teprve ukáže, co v něm je.Liga není měřítko

Reagovat
smazaný uživatel

trolling nebo si takovej idiot?

Reagovat
Losinho

B

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt jsi B?Já myslel, že jsi jen tupec.Vybral sis sám, líbí se mi, že jsi sebekritickej, asi to slyšíš doma i u vás v Technických službách.

Reagovat
smazaný uživatel

asi zapomel na Frydrycha co dokáže kolikrát vymyslet

Reagovat
smazaný uživatel

Frydrych by nikdy nehrál, kdyby se Kúdela nezranil.Sláívisté ho nevím proč milují, ale já bych ho chtěl vidět co nejdál od Edenu.

Reagovat
Uwe háže buly

Tak to bych si po jarní části sezony určitě nedovolil tvrdit

Reagovat
smazaný uživatel

trolling, nebo jsi takovej idiot?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

hodne velka skoda te zlute no

derby a jeste vzajemny zapas o korunu strelcu by bylo mega super, takto max. muzeme pro nej zajistit delene misto, jestli se nerostrili jeste Budinsky na Bohemce

Reagovat
Greny

A jak to je když mají stejné? Kdo odehrál méně minut bere trofej?

Reagovat
Salfovic

Vždyť snad žádná ani není.

Reagovat
Coutinho10

myslim, ze ji maji oba, takze to je celkem o nicem...uz to drive bylo, ze byly 2 strelci na stejno...myslim Škoda a Lafata

Reagovat
KingMaster13

Budou to mít dělené

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jasne na remízu. Zbytečný. Jebat nadstavbu.

Pretrpet ještě utkání nach Gablonz, kde snad konečně mohou se ukázat fanoušci z Krkonoš a pan trenér může dělat tým k obrazu svému.

Ano, i kdyby skočil Hrubý či Smola, kteří prostě nesedí do systému, co by trenér chtěl hrát.

Avšak, na ty hráče to nemyslím kriticky, ba naopak, ani Smolovi nelze vyčítat, že za Baník nebojuje.

A těším se na případné posílení, pan Jankulovski nezahálí, tak snad bude chtít i druhá strana :-)

Reagovat
HorajzmAmmann

konečně?

Reagovat
honza.kvapill

Jak jako "co by trener chtel hrat"?? Snad "co by PAN trener chtel hrat"

Reagovat
smazaný uživatel

Neexistuje jediný důvod k tomu, aby ho Sparta brala...

Reagovat
Selänne

Existuje větší sračka než ruik?

Reagovat
HorajzmAmmann

žongl

Reagovat
ratusek

nevím proč na to lidi klikají. Když na to budou klikat, takty kraviny budou psát

Reagovat
Trapný diskutér

když klikneš na odkaz na ruik, tak někde na světě umře námořník

Reagovat
smazaný uživatel

Jo existuje.. ale v českém fotbalovém světě rozhodně ne

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

To je troll ne?

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ACSeRw!n

tak urcite

Reagovat
ratusek

By mě zajímalo, jestli Jindra fakt věří tomu, co říká nebo má notičky ohledně toho, co má říkat o Jusufovi

Reagovat
smazaný uživatel

Yusuf byl včera nejlepší na place.Ten zápas mu sedl.

Reagovat
smazaný uživatel

V Dohráno úvahy, jestli by byl Baroš i nějak kolem repre, kdyby se pohyboval dál kolem fotbalu ....... Ano, Čapoune, miluje hlavně Berbra s Dášou, byl kvůli tomu na disciplinárce a teď bude na stejném svazu něco dělat .....

Reagovat
ratusek

Hrubas k Peltovi? To jsem zvědavej, zda máme vybranou náhradu nebo čekáme komu skončí smlouva z Opavy, Karviné atd

Reagovat
smazaný uživatel

Klasická jména jako Houska, Havlík, podle mého dělá boss i Lingra. Pak se mluví o nějakém Urblikovi. Čekám docela průvan v kádru, odchody šindelare, hrubeho, reitera, bráchy a dalších starých.

A začneme tým připravovat, aby mohl v sezóně 21/22 bojovat o titul, když budeme mít 100 let.

Reagovat
ratusek

Prý Tetour, toho tady píšu každý přestupák a Lingr by byl top. Urblík byl v Jihlavě, kde je teď nevím, ale posilou by nebyl.

Reagovat
Wyrda

Myslim ze je v tom Orbanove klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Tetour a klidně bych se nedivil, pokud zkusíme hodit laso Zitnemu. Toho měl Kozel v repre.

Reagovat
Wyrda

Houska by byl super vedle Jánoše, Havlík taky. Lingr paráda ale asi by hrál na pozici Kuzmy?

Reagovat
smazaný uživatel

Otázkou je, zda vůbec přijdou.

Reagovat
ratusek

Je potřeba to pořádně okysličit a postavit kolem mlaďochů z vlastní líhně. Zbavit se přebytečných Procházků, Šindelářů atd. Akorát ten Jirásek zůstane, ale jako squad player asi dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Z vlastní líhně. To by nemělo některým zas přejebat. Proto nakonec dostávají šanci pouze Drozd, Buchta...Tamajka zatím na to nemá silově. Zbytek se musí zlepšit i po mentální stránce.

A sám čekám, že někteří staří půjdou. Šindy taky. Zas vedení není slepé.

Ale taky si musí někteří fanoušci uvědomit, že Baník může mít zájem klidně i o Messiho, ale taky musí chtít druhá strana, aby do FCB šla.

Reagovat
smazaný uživatel

Urblík, Lingr, Jantezky, Žitný, Čavoš, Tetour, Havlík, Hubínek, Sadílek... Pak brankáře, co umí hrát s nohami ve stylu Neuera a když odejde Zio, nedivil bych se, kdybychom zase lákali zpět Frýďu.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Budinský nemá zůstat ? Do zálohy pak brali Číže. A co Raab ? V OL juniorce hlavní střelec snad dokonce celé juniorské ligy, pokud se nepletu ..... A dnes nějak zapadl ...

Reagovat
smazaný uživatel

Viktor nechytá, pač s ním Kozel není spokojen. Což by odpovídalo.

Co Raab, to nevím, ale Kania a snad i Chvěja z Vítkovic by měli dostat šanci v přípravě.

Reagovat
smazaný uživatel

Za Hrubého je náhrada Jirásek přeci, kdyby byl Robert v pohodě, tak by Jirásek neprodlužoval. Že musí přijít nový CM, tak to je jasné dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde to je uvedeno ? Slepý som, nevidím .....

Reagovat
PavlíčeQ
Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele