FORTUNA:LIGA - preview 1. kola nadstavby

20.06.2020, 08:32, aktualizováno 21.06.2020, 08:57
Previews
Plzeň ve skupině o titul musí zareagovat na včerejší vítězství Slavie v Ostravě a tudíž porazit doma Jablonec, jinak se sny o mistrovském poháru rozplynou. Dnes startuje také play-off ve skupině o Evropu. Mladá Boleslav v prvním utkání semifinále hostí České Budějovice. Ve druhém semifinále Slovácko zkusí zastavit rozjeté Bohemians.
O titul
Viktoria Plzeň - FK Jablonec  (neděle 19:00)
Plzeň chce rychle zapomenout na zklamání v vypadnutí v semifinále poháru a proti Jablonci touží po výhře. Tříbodový zisk by Západočechům pomohl v dobrém naladění na následující klíčový duel sezóny proti vedoucí Slavii.

Viktoria aktuálně předvádí snad nejlepší fotbal na tuzemské scéně. Západočeši pod vedením kouče Adriána Guľy výrazně pookřáli a baví diváky oku ladící kopanou. K jejich smůle to ale nestačí na první místo v ligové tabulce, neboť to nadále třímá v rukou pražská Slavia, která sice na jaře slevila ze svého podzimního standardu, ovšem nadále drží před Plzní náskok, který před začátkem nadstavby činí šest bodů.

Naděje nicméně umírá poslední. "V nadstavbě očekáváme těžké soupeře, protože to jsou nejlepší týmy ročníku. Šest z nich se pobije o trofej a pohárová místa. Jablonec svou kvalitu potvrdil už v mnoho zápasech v Plzni," sdělil Guľův asistent Marek Bakoš před nedělním výkopem.

Jablonec má v letošní nadstavbě nastaveny cíle podobně jako před rokem. I vloni do závěrečné fáze soutěže vstupoval ze čtvrté pozice po základní části, kterou nakonec udržel. Minimálně čtvrté místo by Severočeši brali také nyní, nutno však podotknout, že jarní forma nehraje v jejich prospěch. Svěřencům trenéra Petra Rady očividně pomalu dochází dech, což mimo jiné potvrdil poslední tříbrankový nášup od Bohemians.

Nedostatků si jsou vědomi i sami jablonečtí. "Náš cíl byl dostat se na konci sezóny do první skupiny, to se nám podařilo. Ale v některých zápasech bylo vidět, že už to nefungovalo tak, jak by mělo. Poslední výkony, co jsme předvedli, ať to bylo na Bohemce nebo doma s Libercem, už nemůžeme zopakovat. Protože bychom byli potrestaní. Tudy by cesta nevedla," prohlásil Rada.

Plzeň, která si s Jabloncem poradila v obou střetnutích v probíhající sezóně, bude v neděli postrádat zraněné záložníky Marka Alvira s Ubongem Ekpaiem. Severočeši zase postrádají čtveřici marodů Jakuba Jugase, Tomáše Hübschmana, Vojtěcha Kubistu a Vladimira Jovoviće.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Hejda, Brabec, Limberský - Bucha, Kalvach, Čermák - Kayamba, Beauguel, Kovařík
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holík, Jeřábek, Plechatý, Krob - Pleštil, Kratochvíl, Považanec, Sýkora - Matoušek, Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.25 - 6.18 - 13.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha31236261:1175
2.Viktoria Plzeň30206460:2266
3.Sparta Praha31158859:3653
4.FK Jablonec30147946:4149
5.Slovan Liberec311451251:4247
6.Baník Ostrava311291043:3745
O Evropu - 1. zápasy semifinále
1. FC Slovácko - Bohemians Praha 1905  (neděle 15:00)
Nevyzpytatelné play-off o možnou účast v předkole Evropské ligy započne v Uherském Hradišti, kde tamní Slovácko přivítá Bohemians. Oba celky na sebe narazili před nedávnem, tudíž dobře vědí, co od sebe čekat. Nyní se však bude hrát o ještě větší slávu.

Slovácko na svou premiérovou účast v evropských pohárech čeká, pokud tedy nebudeme počítat dávné zápasy tehdejšího Synotu v Poháru Intertoto, který byl jakousi kvalifikací dnes již historického Poháru UEFA. Letos ale šli Moravané za evropskou misí v podstatě celý ročník a nakonec nebyli daleko od účasti ve skupině o titul. Na elitní šestku sice družina trenéra Martina Svědíka nakonec nedosáhla, to ovšem neznamená, že je čas na složení zbraní.

Přestože většinu sezóny na tom bylo Slovácko v tabulce lépe než Bohemians, v konečném účtování se zařadili až za Pražany a vzájemný dvojzápas tedy začne v Uherském Hradišti. Už v něm bude důležité se vyvarovat laciných chyb. "Čekají nás specifická utkání, takové play-off. Rozhodovat bude každý vstřelený a inkasovaný gól," prohlásil lodivod Moravanů.

Klokani si šanci o místo v Evropské lize vybojovali díky famóznímu finiši. V něm opustili dolní polovinu tabulky a díky šesti výhrám v posledních sedmi zápasech uzavřeli základní část na osmém místě. To však nemusí být pro Bohemians konečná, stále totiž živí naději na první proniknutí do Evropy po více než třicetiletém půstu.

Asistent trenéra Pražanů Erich Brabec tuší, jak bude bitva v Uherském Hradišti vypadat. "Očekávám hodně vyrovnaný zápas. Hraje se na dvě utkání a přesně tak k tomu musíme přistoupit. První utkání musíme odehrát tak, abychom měli co nejlepší výchozí pozici do odvety," řekl někdejší ligový stoper.

Poslední střet Slovácka a Bohemky se odehrál jen pár dní dozadu právě na Moravě. Úspěšnější v něm byli hosté, kteří především díky povedenému vstupu zvítězili 2:1. Na domácí straně se navíc hloupě nechal vyloučit záložník Milan Petržela, který si za udeření Jana Vodháněla loktem vysloužil stopku na tři zápasy. Nepředstaví se tedy ani v jednom z dalších dvou mačů proti klokanům.

Kromě Petržely chybí Slovácku také zranění Jan Kliment s Ondřejem Zahustelem. Do hry by se naopak mohl vrátit stoper Stanislav Hofmann a možná už také brankář Matouš Trmal, jenž vynechal poslední dvě utkání. Na straně hostů nadále absentuje útočník Michael Ugwu, který již alespoň započal s tréninkem.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Trmal (Porcal) - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Divíšek - Havlík, Daníček - Navrátil, Dvořák, Kalabiška - Zajíc
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Köstl, Bederka, Hůlka - Bartek, Jindříšek, Ljovin, Schumacher - Hronek, Pulkrab, Vodháněl
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.15 - 3.18 - 3.81
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - Dynamo České Budějovice  (neděle 17:00)
V neděli se rozběhne prostřední skupina nadstavbové části FORTUNA:LIGY, přičemž jako druhý je v pořadí zápas desáté Mladé Boleslavi se sedmými Českými Budějovicemi. Zatímco pro domácí je umístění po základní části zklamáním, nováček si rozhodně nestěžuje.

Středočechům se příliš nedařilo ani v úvodu jarní části, kdy vyhráli jediný ze čtyř zápasů. Po koronavirové přestávce je to však ještě mnohem horší. Muži z města automobilky totiž vybojovali pouhé tři body za tři remíze, mimo to schytali třeba sedmigólový debakl v Plzni nebo domácí porážku od Olomouce. Po zimní přestávce tak pouze Zlín získal nižší počet bodů.

Budějovičtí naopak i na jaře udrželi vysoký standard, přestože před a po pauze nasbírali sérii čtyř porážek v řadě. Tu zbylou, pátou, utrpěli v posledním kole v Opavě. Našli se však i světlé momenty a zisk třinácti bodů za deset utkání se tak určitě nedá označovat jako podprůměrný. I díky němu Jihočeši až do konce bojovali o umístění na pozicích zaručujících skupinu o titul.

David Horejš rozhodně nechce, aby jeho svěřenci usnuli na vavřínech nebo si mysleli, že mají splněno. "Klukům říkáme, že po třiceti kolech jsme dosáhli nějakého dílčího úspěchu, ale že stále ještě není konec. Teď se ukáže vůle hráčů po úspěchu a také bude důležité, kolik kdo bude mít v závěru sezony sil. My uděláme vše pro to, abychom první dílčí krok v podobě souboje s Mladou Boleslaví zvládli," ujišťuje mladý trenér.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.31 - 3.46 - 3.12
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (585)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ve Vítkovicích nám to nejde, je na čase zlomit prokletí.

Kolář - Coufal, Frydrych, Zima, Bořil - Takács, Traoré - Masopust, Stanciu, Ševčík - Tecl

Reagovat
Losinho

Očekávaná sestava bez Bořila

Reagovat
PlackaSKS

Asi někdo zapomněl jak je to s kartama a nadstavbou

Reagovat
db18

Nebo Bořil nechtěl platit těch 160 tisíc...

Reagovat
andrew96

Naopak, je to v preview vysvětleno.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

"Hrát možná nebude ani kapitán a levý bek Jan Bořil. Ten totiž viděl v sezóně již osm žlutých karet a musí počkat na to, zda jej Slavia nevyplatí z disciplinárního trestu."

Jakože jsou to takoví židi, že není jistý, že za něj těch 160k zaplatí?

Reagovat
andrew96

No asi nakonec ano, protože to očividně nevadilo Zlínu, který zaplatil za Bartošáka s Condém, ani Teplicím, za které hraje vykartovaný Čmovš.

Reagovat
smazaný uživatel

Vaclík prej potřebuje ještě jednu nulu, tak Bořil odletěl do Španělska..

Reagovat
Losinho

Jako s ním by to asi měl rychlejc no.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi taková nula, že tam sám netrefíš a musel tě doprovodit?

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to teď vyhrát oba domácí zápasy, abychom si udělali na 3 místě trochu náskok. Vzhledem k tomu, že pak hrajeme v Plzni a hned finále poháru, tak by bylo logické v Plzni postavit náhradníky a pošetřit síly na finále.

PS: dostat na finále jen 600 lístků je neskutečný hnus. Zvlášť když si cca 1300 lístků rozdá svaz mezi své partnery.

Reagovat
Blasphemer

Koukejte to vyměnit, jak se sluší a patří.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych vám nic nepouštěl, ale jasný, který zápas musí mít prioritu.

Reagovat
Losinho

si pak aspoň pobrečíme jak se sluší a patří

Reagovat
db18

Reagovat
ratusek

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Greny

Dneska asi klicovy zapas cele nadstavby pokud Slavie vyhraje titul uz ziska

Reagovat
smazaný uživatel

To bych se nebál, Pánik to zavře a neprohraje.

Reagovat
smazaný uživatel

*Baník (fucking autocorrect)

Reagovat
kilobyte

Reagovat
slonzacky_lenoch

OT: Ba Lou už podepsal - jde do Plzně. Za 13 milionů - po slevě :D

Reagovat
Blasphemer

Dobré peníze za takového hráče. Snad z něj bude spíš druhý Kayamba než druhý Ekpai. Jinak on hraje hlavně vpravo, ale zleva u vás taky hrával, ne?

Reagovat
slonzacky_lenoch

Jj občas, když Jarábek nějak experimentoval se sestavou. Na každý pád asi nejlepší hráč od nás, jestli se udržíme příští sezóna bude tvrdá Mluví se i o odchodu Lingra a Smrže.

Reagovat
Kiwi-21

Smrž myslím že ještě zůstane a Lingr je otázka kde by šel a kdo to zaplatí

Reagovat
slonzacky_lenoch

Neřešil tu někdo že chce do Baníku

Reagovat
Kiwi-21

Jj ale z toho co se dostalo ke mě opravdu tam nechce

Reagovat
smazaný uživatel

Ten k nám chtel minule léto, v zimě se pracovalo na jeho příchodu, on sám byl k tomu nakloneny, ale jasné, nechce...

Kde vy karvinaci berete tyhle moudra? Zatím tu nebyl žádný, jenž by měl věcné info, které by se i potvrdilo.

Reagovat
Kiwi-21

Takhle ještě donedávna jsem měl za to že k vám opravdu chce a bral jsem jako tutovku že je otázka času než k vám půjde.

Odkud je to info ?

Od kamaráda co se s ním osobně mi říkal že Lingr Baník opravdu nemusí, že tam byl chvíli i v dorostu (na hostování asi,) a že by nazpět nechtěl.

Moc jsem mu to nevěřil dokud mu Lingr sám nezavoval a z toho jak se bavily šlo usuzovat že se opravdu znají více než dobře.

Nemluvily o Baníku ale někomu kdo ho zná lépe než kdokoliv z nás tady se dá dle mého věřit více jak někomu kdo má info jak z Baníku či Karviné,asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Nešel proto, pac se opakuje jedno a to samé. Přemrštěna cena (asi jako u toho bubaka, co jde do Plzně. Karviná taky musela jít nakonec jo hodně s cenou dolů, takže to není žádné vymýšlení).

Lingr sám i na TW x krát poukázal, že mu je Baník milý a i mezi svými spoluhráči se nechal slyšet, že k nám chce.

Proto sem se ti vysmál.

Jediný zádrhel klasika, zkurvena vlčí dvojka.

A v dorostu byl u nás na hostování, takže chtě nechte se musel vrátit. To nebylo o tom, že by u nás nechtěl zůstat

Reagovat
Kiwi-21

Tak tu informaci mám cca 1-2 měsíce

Že Baník extra nemusí.

Je pravda že jednu dobu chtěl utéct z Karviné ale prý kvůli tomu hostování že už tam byl,tak být nechce což je info od toho kamaráda,v současné době je pod Jarábkem spokojený což jde vidět na výkonech i vyšší efektivitě.

Jako takhle jestli odejde k vám a nebo ne je mi vcelku jedno, přeji mu ať hlavně hraje a přál bych mu sezónu u nás ještě.

Ba Loula tu cenu 20 dle mého v pohodě má,je nejlepší nahrávač ligy a výkony jinde a ve většině zápasů to jen potvrzuje.

13 mega moc není ale věřím že tam budou určitě bonusy za skupiny (LM,EL) na což kromě top 3 jiný klub u nás asi nemá, nějaká% atd.

Jinak je 13 dřevo a se žádnýmy bonusy málo

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, tu hodnotu nemá. Je to takový černý Reiter.

Reagovat
Kiwi-21

U vás by byl suverénně nejlepší křídlo

Černý Reiter ,Reiter mu nesahá ani po kotníky no ukáže se v Plzni

Reagovat
andrew96

Už teď je Ba Loua jedním z nejlepších hráčů ligy. Reiter je sotva nejlepší pravý záložník Baníku.

Reagovat
Kiwi-21

U Ba Louly jen dodám byl bych zklamaný kdyby v naší lize šel kdekoliv jinde než do TOP 3

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Figi

Je lepsi nez Kayamba. Hlavne v praci s micem.

Reagovat
Figi

Jeste nepodepsal a castka taky jista neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic jsem neplatil a ta částka taky nesouhlasí.

Reagovat
smazaný uživatel

Do S by šel minimálně za dvojnásobek. Ale hodí se mít dobrý vztahy s Plzní, když možná budete zase hrát baráž.

Reagovat
3M

Dneska výhra, Řezňa dva fíky a můžeme to v poklidu dohrát a v létě vyměnit Hejkala

Reagovat
Kaspar

Zaplati Karl za Malinskyho ?

Reagovat
martin1

To je spíš reálnější, že to Malinský zaplatí sám nebo se kabina složí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Snad dnes Sigma zabere

Reagovat
slonzacky_lenoch

Moc to nevidím o nic jim nejde. A Příbram se dokáže vyhecovat.

Reagovat
braveheart

Jak to, že nejde. Jistotu ještě nemají.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Tak spíš čekám hru na jistotu a budou brát i bod. Navíc náskok mají od barazovych míst velký... Chybí motivace ?

Reagovat
braveheart

Tak náskok sice mají a je asi malá pravděpodobnost, že by spadli byť jen do baráže.. ale vzpomeňme třeba hokejové Kladno, taky si byli jistí.

Reagovat
Salfovic

To by ale musela být neskutečná souhra výsledků aby skončila v baráži.

Reagovat
andrew96

Kladnu chybělo do konce sezóny víc zápasů. Navíc dost pochybuji, že Zlín i Karviná získají 9 a více bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia pěknej trapas s těma permicema. Podle mě tam účelově chtějí dostat co nejvíc lidí z TS.

Máme koupeno pět permic a na dvou splňujeme podmínky pro nákup hned a na jedný ve druhé vlně a ukazuje nám to nesmyslný absence.

Býček reagoval ať pošleme mail...to jsem zvědavej jak vyřeší za dva dny tisíce stížností.

Reagovat
db18

No, co koukam na twitteru, tak to nesmysly ukazuje i lidem z TS, případně z OP...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je snad ještě horší, že to není úmysl.

Reagovat
Salfovic

Tedy ta nadstavba se musela zase losovat v Edenu, mít před klíčovým zápasem s Plzní den voln ak dobru je obrovská výhoda. Ale Plzeň své šance odpálila už tou sestavou v poháru.

Reagovat
smazaný uživatel

Kozel ven!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
žrout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

Reagovat
ratusek

Příbram - Olomouc 1. Za ten kurz, kdo to nedá, tak okrádá rodinu

Reagovat
smazaný uživatel

Za barák A kdo už barák prohrál (což je většina EF), tak sází stan nebo papírovou krabici.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Nebo noviny na přikrytí...nebo psa - chodící konzerva

Reagovat
smazaný uživatel

Není pravda, že Olomouci o nic nejde . Látal si nemůže dovolit prohrávat, už tak jeho pozice je špatná ,..

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta - Liberec, čekám pochopitelně výměnu za pohár, akorát nevím, kdo vyhraje.

Reagovat
monty25

Džafič gól, to se dalo čekat. Přemýšlel jsem, že si ho dám do Fantasy, ale pak jsem se podíval na jeho statistiky a rozmyslel jsem si to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

A to jsem tam původně měl i Škodu. Čím víc nad tím přemýšlím, tím je to horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

a ja myslel ze to konci poslednim kolem tak nemam nikoho

Reagovat
smazaný uživatel

Nad kým si ještě přemýšlel? Ať víme, kdo dá gól

Reagovat
monty25

Buchtu jsem v obraně vyměnil za Matějova, což se ukázalo jako dobrá volba. Teď ale Zlín dostal gól, což je pro mě čára přes rozpočet.

Reagovat
andrew96

Během sezóny dlouho nepatřil mezi hráče základu. Ale jinak se za celé jeho angažmá ve Zlíně čekalo víc. To samé Čanturišvili na druhé straně. Relativně šikovní hráči, ale efektivita mizerná (hlavně u Vakha).

Reagovat
martin1

Já to mám stejně s Matejovem ...

Reagovat
Kaspar

Piceleanu bude piskat dnesni zapas na sparte, vzdyt ten lempl takovy tempo nebude stihat

Reagovat
Greny

proč by nestihal ? to rozkouskuje a je po tempu

Reagovat
Kaspar

hlavne musi piskat vasi baraz, jsem velmi zvedavy na reakci fanousku

Reagovat
Greny

hej kdyby mel prijet piskat do Brna tak Ti rikam ze ten zapas asi ani nezacne nebo to bude hroznej pruseer

Reagovat
Kaspar

asi i Skoda by mel pekny privitani

Reagovat
smazaný uživatel

Ten s nožem je Ardeleanu a ten druhý Brno, to by sedělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá zákaz na rok?

Reagovat
pingla

Matějov zatím MOTM, parádní výkon, vidět ho naživo fakt stojí za to

Reagovat
monty25

Toho jsem si naštěstí do Fantasy dal.

Reagovat
Stannis Baratheon

Proti Slavii byl na ručník

Reagovat
db18

Byla?

Reagovat
Greny

byla? nebo penize Jardy?

Reagovat
Kaspar

byla

Reagovat
Greny

ted jsem na to koukal .. ruka byla ale prvni byl faul hrace Pribrami

Reagovat
Banikovec7

Opava masakr co převádí, s tímhle i kdyby udrželi aspoň baráž, tak je vyřadí i Vítkovice.

Reagovat
Salfovic

Škoda taková šibenice

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Faulovaný Jemelka se v pádu dotkne míče rukou, a je penalta Příbram jede za záchranou...

Reagovat
Greny

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
veikko

Příbram k tomu neskutečně prasí každý zápas a rozhodčí jim jde na ruku. Přitom kromě Melichara a Rezka, který má ale 38, je to banda kopáčů bez talentu.

Reagovat
Liquid

Jemelka se srazil s vlastním hráčem a ještě se choval jako idiot, tu ruku vůbec neměl zvedat

Reagovat
smazaný uživatel

Když to píšeš ty, tak je jasné, že to penalta nebyla.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ruka jasná, ale podle mě tam předtím byl faul Treglera(?), ten povalil dokonce dva hráče.

Reagovat
vanGomm

Tymý na 15. a 16. místě by měly padat přímo a 14. baráž,když už se ta nadstavba hraje,tak at to má větší grády

Reagovat
Salfovic

Když se člověk koukne na stadiony druholiových aspirantů, tak by se letos snad ani sestupovat nemělo nebo nemělo postupovat.

Reagovat
vanGomm

To je pravda,ale když máme i II.ligu profesionalní,tak by se i po nich v té II. lize mělo vyžadovat odpovídající prostředí.Vždyť přece šechny týmy ve II.lize jsou potencionální postupující.Pak je to samá vyjímka tamhle se přivře oko,nebo i dvě a je to vlastně svým způsobem dlouhodobý bordel.Nemáš odpovídající stadion se vším všudy,tak máš smůlu a hraj si divizi.Jinak ta nadstavba to je také obr "dílo" ve skupinách se hraje rozdílným systémem a i hrát s nestejným počtem zápasů doma-venku to úplně ideální není.A Skutečnost,že třeba až 10.tým po základní části může přeskočit tým co po 30.kolech skončil na 6.fleku to je svým způsobem rarita a do férovosti to má hodně daleko..

Reagovat
smazaný uživatel

11. - 16. přímý postup, 5. - 10. baráž. Ať to má grády od začátku.

Reagovat
monty25

Teplice zatím dobrý, už mohly vést i větším rozdílem. Škoda, že hrajou dobře až teď a ne od začátku jara...

Reagovat
monty25

Žitný Bolek si hrál na Neuera...

Reagovat
slonzacky_lenoch

asi chlastal před zápasem moc... nebo málo?

Reagovat
oli9

Kokotska Příbram ať už konečně táhne z ligy kurva

Reagovat
ACSeRw!n

asi je jasny, kdy az Pribram spadne

Reagovat
C-M@ster

Krom toho, že penalta klasicky neměla být tak:

27:30 jde míč do zámezí... a cca 32:45 se rozehrává po penaltě. Rozhodčí nastavil 3 minuty.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlínští zkušeně odvrátili past, je vidět, kdo je na začátku ročníku trénoval.

Reagovat
FCSL
Reagovat
Kaspar

Karl zaplatil

Reagovat
monty25

Jen aby v Teplicích nesklapla past...

Reagovat
monty25

Co teď Karviná nedala...

Reagovat
smazaný uživatel

No ty kráso

Reagovat
Banikovec7

Pak že FIFA je nereálná

Reagovat
SpartaOvenka

Já že fauloval? Ses posral vole

Reagovat
smazaný uživatel

Tregler

Reagovat
smazaný uživatel

Životní

Reagovat
monty25

Moulis ofsajd jako prase a ještě to nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

A Džafič asistence

Reagovat
monty25

Aspoň toho Poznara tam mám.

Reagovat
djiros

Matejov, Dzafic i Poznar. Bohužel i obrana. Dostat gól od sterilní Opavy je ostuda. Navíc když to vede Pánik.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Lingr ale solidní formička

Reagovat
Salfovic

Takovejch gólů

Reagovat
monty25

Trubač A jestli měl Řezníček asistenci, tak mi zabodovali oba Tepličáci ve Fantasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes je treba zase obrat zida o body a pak muzeme zbytek teto zbytecne vyjebanosti v klidu vypustit

Reagovat
John Obi Mikel

Tak snad chcete do pohárů, ne

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
John Obi Mikel

Co?

Reagovat
žrout

Hele já Baníku celkem fandím, tak doufám, že mají vedení a hráči větší cíle než pár fanoušků, co mají mindrák ze Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

Ze nekoho nemas rad neni mindrak. To sis trosku popletl.

Reagovat
Losinho

klasický malý kluby

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Polidar

Reagovat
SpartaOvenka

Polidar , to byl vskutku unáhlený nákup.

Reagovat
smazaný uživatel

Karviná

Reagovat
monty25

Karviná darovala další gól. Teplice ve dvou zápasech za sebou daly 4 góly.

Reagovat
smazaný uživatel

O2 vytáhlo, že Malínský se nejmenuje Malinský ale má tam dlouhé í. Na Eurofotbalu je zatím stále krátký, stejně jako v aplikaci Můj fotbal, na Livesportu už s dlouhým í.

Reagovat
Greny

a na Letné je hovado

Reagovat
Greny

https://is.fotbal.cz/hraci/informace-o-hraci.aspx?req=d10c7cd0-b73e-466b-8f76-bc7940731127 a jen dodam ... on teda hraje celou karieru a sezonu na cerno ? kontumovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

https://www.fcslovanliberec.cz/hrac.asp?id=Tomas-Malinsky-1199&sezona=2020&kategorie=MUZ

Hlavně tady je to vtipný.

Tipsport ho má taky s krátkym, takže předpokládam, že pak budou stornovat tikety.

Reagovat
fabec1222

To znám no, mě zas naopak komolí celý život jméno tím, že ho píšou s dlouhým á, a přítom se to píše s krátkým, holt jsem republiková rarita no

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To je jak Mihálik a Mihalík. Člověk by řekl, že Mihálik je Slovák a Mihalík Čech, ale je to naopak

Reagovat
Džeko55

Spoluhráč to má naopak, jmenuje se s krátkým i ale registraci má s dlouhým í

Reagovat
Shevchenko

A v lize je jeden Budinský a jeden Budínský

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

goooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Greny

penalta?

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta

Reagovat
salm0n

Ani náhodou, trefil míč

Reagovat
smazaný uživatel

Asi máš pravdu Musíme být objektivní.

Reagovat
Banikovec7

gól měsíce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Přišel, viděl, zavěsil

Reagovat
Greny

Cenim Kotalovo stridani

Reagovat
czechfant

Zrovna Frydkovi to preju :D

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
oli9

Reagovat
monty25

Frýdek Ten kdyby chtěl, tak to takhle nikdy netrefí...

Reagovat
Greny

jeste by se mohl nechat po dvou zlutych vyloucit

Reagovat
db18

Frýdek

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že ho koupil Real, ale Liberec...?

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Hňupi jak se tady posmívaj

Reagovat
lampas

Bučení na Maliňáka je ubohý, mají štěstí, že na bílý kluky se to může

Reagovat
czechfant

Kdyby se takhle bučelo a pískalo na Beaguela, tak je už na letisti

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba když ho v létě koupí, tak přestanou.

Jinak takhle bučeli i na Baroše při rozlučce Rosického. A to hrál za jejich tým.

Reagovat
Raylan

Neměl se chovat jak kokot.

Reagovat
martin1

Reagovat
Skleepy

Reagovat
smazaný uživatel

Frýdek technický a přesně. Žádný zavři oči a pal, takhle se to má dělat.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Štetina je totální magor. Snad ho Malinovský vyprovokuje.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Malinský nebo jak se jmenuje

Reagovat
Greny

Frýdek uz tak jak ho zname

Reagovat
ACSeRw!n

David "Beckenbauer" Hancko

Reagovat
Neon

Karlsson teď

Reagovat
Banikovec7

To teď co pískl

Reagovat
Neon

Prorážení závory?

Reagovat
ACSeRw!n

DMK

Reagovat
Salfovic

Nechat ve vlastním vápně hlavičkovat Frýdka, co to je za klauni

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Frýdek 1+1

Reagovat
db18

Faul Kozáka, ne?

Reagovat
Greny

a ted co ? nezavinena srazka? faul ? kartonek ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nezavinena srazka, ale Kozak ho sejmul poradne.

Reagovat
Greny

no jako klidne bych to ocenil i kartickou .. kazdopadne Ardeleanu mel v pi.. dva hraci mu tam lezi a on to chtel nechat v klidu hrat dal

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Původně nešťastná, ale Kozák mu tam pak naložil zbytečně dost...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No, nešťastná srážka Kozák podle mě moc dobře věděl, co dělá.

Reagovat
Neon

Kozák byl v souboji s Karafiátem, asi nemohl čekat, že tam Nguyen vběhne, jak kdyby byli ve vápně.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Však na něj koukal, než do něj naskočil. Teď jsem si to přetočil. Chránil sebe, tomu rozumím, ale nezaviněný to fakt nebylo.

Reagovat
Liquid

nebýt to Sparta tak je to minimálně žlutá pro Kozáka, dal mu loktem na tvář, víme za co dostal třeba Drogba červenou ve finále LM a toto bylo daleko horší, i červenou by si sudí obhájil, VAR to měl řešit

Reagovat
czechfant

Sance pro rychly protiutok a nabihajici hraci jsou Dockal a Kozak

Reagovat
C-M@ster

Ardeleanu Malinskyho jeste vylouci...

Reagovat
czechfant

žlutá za tohle? Byli tam horší zákroky. A tolik faulu taky neměl aby to stacilo

Reagovat
czechfant

*byly

Reagovat
db18

Teď Kanga taky rukou na krk Hromady a nic...

Reagovat
Neon

A už z toho dělá rozhodčí bramboračku na obě strany a víc to odnáší Liberec.

Reagovat
smazaný uživatel

Hoftych

Reagovat
db18

Hancko zakopne balon do hajzlu... žlutá pro Balutu.

Reagovat
Greny

jak toto muze piskat ligu a vlastne mezinarodni pohary je mi zahadou

Reagovat
C-M@ster

nejen že je piča, ale absolutně ten zápas nezvládá

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák vs brankáři 2:0

Reagovat
Greny

Reagovat
Greny

tam reklamuji ofsajd ale nebyla tam ruka ?

Reagovat
Banikovec7

Byl Krejčí takový zmrd už u vás nebo to chytl až ve Spartě?

Reagovat
Greny

byl

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ho přejmenovali, tak jeho kouzlo na Spartu skončilo.

Reagovat
monty25

Anebo si to šetří na pohár.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

OT: Souček mohl teď zavěsit parádní gól, bohužel obránce tu pumelici líznul nad břevno.

Reagovat
Mirek na tenisu

On ten fotbal se,chlapi, sám přece neudělá

Po

Reagovat
Mirek na tenisu

Pokud bych někomu s chutí dál po tlamě tak by to byl Ardeleanu.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole, tolik chyb už udělali Ardealnu a spol (na obě strany)...

Reagovat
Raylan

hroznej tragéd

Reagovat
Neon

Dobře je uspali těma obloučkama

Reagovat
fabec1222

Trávník se při centru ukopne a je z toho nejlepší přímák za několik kol

Reagovat
Hristo Stoichkov

Netrefil se Trávník při tom rozehrání do druhý nohy? Divím se, že to VAR nezkoumal.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Zas takovej tragéd to není ne?

Reagovat
db18

Proč to tam všechno lítá vzduchem...

Reagovat
fabec1222

Tenhle týpek nevypadá jako typický Michal

Reagovat
veikko

Ten Rondić Vždycky, když se k němu dostane míč, tak je akce u konce.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

neudělal dobře ani jednu věc

Reagovat
db18

Nguyen dva góly omg...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neon

A Frýdek dvakrát hlavičkou asistence

Reagovat
veikko

A gól k tomu

Reagovat
Raylan

Karabec

Reagovat
KnoxXx

Tetteh - cim horsia pozicia, tym lepsi vysledok (a naopak, samozrejme)

Reagovat
smazaný uživatel

Karabec parádní příhra, potěšilo to oko potom, co musel člověk půl hodiny sledovat to kolosální dřevo Rondiče

Reagovat
veikko

To je fakt úkaz, ten Rondić. Ten borec snad za 15 zápasů ukázal jenom to, že na ligu absolutně nemá, ale pořád sbírá minuty, protože Liberec má jenom 2 útočníky.

Reagovat
smazaný uživatel

A ten druhej je Kuchta

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě vlastně Mashike

Reagovat
veikko

Jo, ale sranda je, že Kuchta je oproti těm dvěma úplný Messi.

Reagovat
monty25

Ten nemá ani na 2. ligu, na Žižkově byl taky marnej.

Reagovat
FCSL

https://www.livesport.cz/hrac/dorley-oscar/jBZtJ5Rl/

Oscar toho teda moc nenahrál, hlavně že si ho Trpiš stáhnul

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si právě nedávno říkal, že musí být na treninku hodně marnej, když místo něj dostával minutky Jusuf.

Reagovat
db18

Hraje za Bčko a přijde mi, že s Felipem je oproti ostatním o třídu jinde...

Reagovat
smazaný uživatel

Felipeho snad začneme za rok využívat

Reagovat
NataženýTříslo

Mám pouze O2TV sport.

Nějakej kvalitní HD stream na O2 fotbal?

Reagovat
Banikovec7

Ty přenosy co běží na Fotbale, bývají i na těch osmi kanálech Sport co jsou dole ne?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
NataženýTříslo

Nevyděl jsem to ve vyhledávání, takže asi až od 20:00, díky.

Reagovat
doocetung

Tyvole

Reagovat
HorajzmAmmann

Jánoš na beku neee...

Tak uvidíme, třeba to bude nakonec dobrá volba .

Reagovat
HorajzmAmmann

jo on není Holzer, no tak to pak asi jo...

Reagovat
doocetung

Spíš Pokorný ne?

Reagovat
bobis21

Podle toho jak je sestava napsaná to spíš vypadá že Pokorný na beku a záloha Jirásek - Kaloč - Jánoš

Reagovat
smazaný uživatel

Ve studiu říkali, že bude Jánoš na beku.

Reagovat
bobis21

No uvidíme na hřišti. Já to bral podle toho jak to klub napsal na twitteru a fb

Reagovat
HorajzmAmmann

Kozel v rozhovoru říkal, že Jánoš

Reagovat
smazaný uživatel

Sestavy

Domácí: Laštůvka – J. Pokorný, Stronati, Svozil, Fleišman (C) – Jánoš, Kaloč, Jirásek – Potočný, O. Šašinka, Lalkovič.

Hosté: O. Kolář – Coufal, Frydrych, Zima, Bořil (C) – Ševčík, Holeš – Masopust, Stanciu, Provod – Tecl.

Náhradníci

Domácí: Budinský, Drozd, Buchta, Baroš, Kuzmanović, Smola, Procházka

Hosté: Kovář, Hellebrand, Oscar, Takács, Traoré, Júsuf Hilál, Musa

Reagovat
smazaný uživatel

Podle iSportu

Reagovat
smazaný uživatel

Co to hraje za song při nástupu Baníku?

Reagovat
Neon
Reagovat
smazaný uživatel

Gigi DAgostino - Lamour Toujours

Tak nejak

Reagovat
db18

Darude - Sandstorm

Reagovat
RadekVonCZE

Já věděl, že to někdo napíše

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trapný diskutér

lucie vondráčková - tenisák

Reagovat
RadekVonCZE

Darude - Sandstorm

Reagovat
HorajzmAmmann

proč si to tam takhle přihrávají vždyť to hořelo i s Libercem.

Reagovat
3M

Mádlovo brácha

Reagovat
smazaný uživatel

Goooool

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Zima zkušeně

Reagovat
veikko

Nebyl to vlastňák?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Královec

Reagovat
smazaný uživatel

Boze snad uz dneska ty mrzaky luckersky vyjebeme.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Teď nevím, jestli to jsou mrzáci luckerští, nebo jestli je luckersky vyjebete

Reagovat
smazaný uživatel

Oboje beru.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Ševčík

Reagovat
OTASi

Ševčík

Reagovat
naheCZ

Pískání na Bořila, protože je Potočný hovado

Reagovat
bobis21

Minulým zápasem jste se prosimulovali, dnes taky už několikrát - pak se nemůžete divit

Reagovat
naheCZ

S tím simulováním v minulém zápase máte co mluvit

Reagovat
mistr129

Reagovat
bobis21

Polovina našich žlutých byla proto, že Stanciu trénoval trojskok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
žrout

Reagovat
Greny

no tak ochutnal svou medicinku jednou no

Reagovat
naheCZ

Tak Bořil taky umí do soupeře zajet, to každopádně. Ale jen tu neprovedl nic, za co by si ten pískot vysloužil...

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

ten divák na tribune na stadione ale nema moznost videt to petkrat ze zaznamu tak si proste mysli ze simuloval a jeste si stezoval u rozhodcihio

Reagovat
Greny

co chce vic ? on to trkne doprostred

Reagovat
HorajzmAmmann

Potočný spálená 6. tutovka v Baníku

Reagovat
OTASi

tyvole on trefí přímo koláře

Reagovat
mistr129

Cuf dneska skvělej dopředu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jirásek je hroznej manťák

Reagovat
veikko

O pauze dolů za Filla, jinak to zase nedohraje...

Reagovat
3M

Mádl půjde brzo ven

Reagovat
Liquid

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Nico

Reagovat
mistr129

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Stanciu

Reagovat
smazaný uživatel

Goool.

Reagovat
stas87

Stanciu luxusny center. A nejaky jouda par tyzdnov spät tu pisal, ze je Sykora lepsi hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Stanciu

Reagovat
OTASi

No myslel jsem že je baník potrápí víc..

Reagovat
Greny

tak kdyz nedavaji sance

Reagovat
Liquid

a co měli za loženky, max 1 a to stejně měl Tecl ještě větší

Reagovat
smazaný uživatel

wtf, proč Šašinka nezakončil?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

On na to šel nějak dementně, jak kdyby nevěděl, čím má zakončit.

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec sem to nepochopil, je skoro sám před bránou, jde mu míč přímo na nohy a on se otáčí zády nebo co to bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Sel na to jak Sasinka. Takze ano, jak dement.

Reagovat
Banikovec7

Až na to, že to byl Kaloč, ty demente.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kocour Klapuška

Ten Stanciu, to je paráda! Na tom mě nejvíc těší to, že mu je "už" 28, takže moc možností, že by šel do nějakýho top klubu na nějaky obrovský peníze nemá - narozdíl od Součka, Krále a dalších, takže i když bude hrát dál takhle fantasticky, Slavie si ho udrží a příští sezónu ten tým postaví okolo něj

Reagovat
Kocour Klapuška

Protože na pozici toho špilmachra ve středu je fantastickej

Reagovat
Greny

zrovna u Stancia bych na toto nespolehal... ten s tou agentkou jsou schopni vymyslet buh vi co a muze to byt kdykoli

Reagovat
Kocour Klapuška

Tak pokud se týmu bude dařit, Stanciu bude hvězda, bude Champions League, tak není důvod..

Reagovat
veikko

A pořád je tam i možnost, že zase po pár dobrých zápasech přijde pár mizerných jako tomu bylo doteď.

Reagovat
veikko

27

Reagovat
Kocour Klapuška

ok

Reagovat
bobis21

Dopředu to dnes vypadá slušně, dostáváme se tam do zajímavých situací, konečně to tam není tak statické jako většinou po pauze.. Vzadu ale zase zbytečné zmatky

Reagovat
Kocour Klapuška

Baník může být rád, že hraje skupinu o titul, takže bez kritiky pls

Reagovat
bobis21

Jaké kritiky A z prostřední skupiny nás nikdo moc neohrožoval, vždyť ty 3 týmy za námi jsme všechny 2x porazili ...

Reagovat
Kocour Klapuška

Tak dvou, respektive s těmi vzájemnými zápasy tří bodový náskok..

Reagovat
lichna.

Slušně? Vždyť je to bída..

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jste měli 2 tutovky.

Reagovat
lichna.

Wow..

Reagovat
bobis21

2 jasné gólovky + pár dalších centrů. Myslím že s ohledem na soupeře to není špatné.

Reagovat
lichna.

Tak to druhé nebyla rozhodně jasná golovka. To první jo. Ale to je pořád málo. Že tam letělo pár centru to prostě je k ničemu. Posledních 15 minut teda budiž. Ale předtím šílená hra.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
bobis21

Jojo, ze začátku to byla bída, ale to plynulo právě z těch zmatků vzadu, kdy jsme jim zase nahrávali ... ale myslím že dopředu to pak tak špatné nebylo. Nevím co bys chtěl, přejet je 4:0 v půlce a druhý poločas s lahváčem v ruce?

Reagovat
veikko

No když jsi to navrhnul, tak by to přece nebyl špatný scénář, ne?

Reagovat
lichna.

Ne, chtěl bych, abychom je doma honili po hřišti, pokopali aspoň když už to nejde technicky. Ne abychom si po poločase za stavu 0:2 řekli že to nebylo špatné, když jsme měli jednu golovku a jeden náhodně vyplavany míč..

Navíc dozadu necháváme Slavii dělat téměř cokoliv. Narozdíl od toho zápasu před týdnem. Tam se mi navzdory méně šancím líbil ten výkon v poločase mnohem více.

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím. Akorát dneska jste zase horší dozadu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Bosko

Banik dal zase gol z rohu. Fakt je maj vymakany

Reagovat
Liquid

karma, Bořil se pomstil těm ostravským neandrtálcům co na něj pískaj, po tom co byl ostře faulován Potočným - zde Královec opět okázal jak už je nějakou dobu mimo, ukázkový případ za co dávat žlutou kartu a on ji nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak to Královec zatím moc nekazí, ale tady měl dát kartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam VAR, mohla být červená. Ale ještěže nebyla, víme jak nám to pak jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Honza Bořil Ať si na něj pískaj...

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, jsme v pasti.

Dobrý první poločas, Stanciu krásný centr, Bořil parádní hlava. A dali jsme gól po rohu

Pozor na druhou půli, ani Baník nehraje špatně, své šance měl. Narozdíl od minule je zatím dnes Kolář super.

Jen ti dva joudové za mikrofonem, to je něco.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw kdy jsme dali naposledy gól po rohu? Už si to ani nepamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Musí to být už dlouho. Jak odešel Hušbauer tak si nevzpomínám. Stanciu se po pauze herně dost zvedl, ale rohy mu nejdou.

Reagovat
Kaspar

OT: Vanecek dva goly za Puskas

Reagovat
Liquid

jinak Fleischman špatný výkon, na to, že byl loni pravděpodobný náhradník v repre šel letos dost dolů, 2x už neodhadl míč a ještě tam Coufala na hraně vápna zatáhl, Šural ve Spartě by za toto slabé zatažení padal a sudí by pískal pecku

Reagovat
HorajzmAmmann

šel hrozně dolů

Reagovat
veikko

Bohužel ano, ale je mu 35, příští sezonu už by tam měl hrát Holzer a Fleišmana ještě nechat na občasné záskoky. Fillo na druhé straně v podstatě to samé, přes něj by se měl prosadit Juroška.

Reagovat
bobis21

Reagovat
HorajzmAmmann

Jasně čekat se to dalo.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Taky už není nejmladší.

Reagovat
smazaný uživatel

to je tvoje myslenka, ze by nahradnik, nebo fakt byl psany v tom listu, co se dava k nominaci, kdyby se nekdo zranil?

byl to vzdycky drevak, ktery beha a je spolehlivy, jinak nic.

Reagovat
Han střelil první

Kozel ven! I can't breathe

Reagovat
Stannis Baratheon

Bob Lives Matter!

Reagovat
HorajzmAmmann

Nevím nelíbí se mi to... Jirásek je prostě spatny. Ve středu Janoš pls na kraj obrany třeba Svozil vždyť se stejně jenom bráníme v 8 lidech.

A Potočný je dřevák. Sejme tam Bořila jak ocas a pak zase neda tutovku

Reagovat
mistr129

Ten rudý Potokův faul ani za kartu, to prostě nepochopíš

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Červená měla být, ale víme jak nám to tak pak jde, respektive hráčům. Navíc by to byla posila pro Baník.

Reagovat
veikko

Rosa evidentně ještě pořád neodpustil Barošovi. Hrozně neobjektivní kecy.

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal Baroš Rosovi?

Reagovat
veikko

Už je to delší dobu, ale měli nějaký "spor" tehdy při zápase a pak se to probíralo i přes noviny. Rosa myslím tehdy říkal, že je Baroš křivák nebo něco takového proběhlo. Přesně už si to nepamatuju, ale vím, že Rosa Baroše tehdy nemohl ani cítit.

Reagovat
smazaný uživatel

Potočný je fakt mentál. Stanciu Bůh.

Reagovat
HorajzmAmmann

Davoooor

Reagovat
lichna.

Reagovat
didosh

Reagovat
Banikovec7

Dotáhne to Jirásek na hattrick? 3 zápasy se Slavií v sezóně, 3 červené.

Reagovat
bobis21

No docela to čekám, radši bych ho dal dolů

Reagovat
ratusek

Škoda no, mohli jsme ten nesmysl nadstavbu ještě zdramatizovat. Tak nic. Ale posral si to Vrba na podzim a celá Plzeň.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Baník hezky hraje..je vidět že to bylo v Páníkovi protože teď to je lahoda pro oko. Moderní bek Fleišman,technik Jirásek který teda jen fauluje to samé potočny uplny vymazlo. Už chybí jen drakobijec Smola. V Ostravě vážně musí něco vypouštět do vzduchu nejspíše ředidlo. A ne Slávista nejsem.

Reagovat
smazaný uživatel

Posun tam možná viditelný není, ale nikdo neví zda hráči nemají galeje a neskutečnou přípravu na další sezonu...

A až podle ní se má Kozel hodnotit. Tohle je věc majitele.

Trpiš první půlrok taky velký špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný ber to trochu s nadsázkou spíš mi jde o některé individua co sem psali jak bylo vše Páníkem a že teď to bude hned super. Ale nevím s kým to chcete hrát použitelný je max tak svozil,stronati,jánoš. Nevím co ten Kaloč někdo tady z něj dělal Messiho a dnes jsem ho ještě neviděl u míče snad. Zbytek odpad vypatlany a do budoucna nepoužitelný

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem Slávista.

Jen prostě respektuji soupeře a snažím se koukat objektivně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to chápu já spíš reagoval na ty dementy Trevor nebo jak se jmenuje a další dva asi. Jenže ty viděli fotbal max tak z rychlíku

Reagovat
veikko

Jen bych to ještě trochu upřesnil. Ten kádr je na to šesté místo celkem v klidu, ale jestli chceme výš, chce to hlavně přivést velkou kvalitu do středu hřiště. Jirásek ani Hrubý na to opravdu ani zdaleka nemají, aby se s nimi hrálo o poháry.

Reagovat
bobis21

Takže reaguješ na ty kteří ani nejsou z Ostravy tím, že řekneš že v Ostravě čichají ředidlo. Ukázkový dement

Reagovat
smazaný uživatel

Psal jsem at to bere s nadsazkou nebylo to mířené přímo na něj. Spíš na Trevor pak cigan ratusek a další vymazla konkretne hrace jsem myslel(Smola, Jirásek,Potočny,Fillo,Fleišman

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou právě idioti. Jinak je tady spousta super Baníkovců a přeji jim zasloužený úspěch.

Reagovat
ratusek

Ty jo, novej dement, co do nás bezdůvodně šije? To je čí schovanej nick?

Reagovat
smazaný uživatel

ty si jedním z nich no

Reagovat
smazaný uživatel

Proto kvičí, dement.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by sis nasadit brejlicky

Reagovat
Selänne

Ten tým je individuálně hodně bídnej, takže nemůžeš čekat zázraky hned. U Kozla je velká šance, že by do budoucna ten tým mohl pozvednout. Pořád je ale nutno připomínat, že s tímhle kádrem to jen tak nepůjde. Touhle výměnou Baník určitě ztratit nemohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to máš pravdu jak píšu výše moc hráču do budoucna dobrych tam není

Reagovat
mistr129

Reagovat
Paprika

Kamo, musim souhlasit moc si to v OV nechceme priznat, ale dobry to neni... musi prijit opravdu neco radikalniho jinak se budeme porad placat v tomhle bludu = pul kadru vyhazet...ale jinak ty kluky mam opravdu rad, zachranili Nas a to vsechna cest! ( flaska, fious, prochy, lasty, bary, hruby) nyni hold to ocekavani je proste uz vetsi ( tohle je proste diky pozitivnim zpravam z vedeni... ale nechapu ze to jako fakt nevidi?) posily taky na kokot... tak aspon snad ti mladi bodou behat a bude to mit aktivitu... Kozlovi porad verim ( ale to jsem veril i Kucerovi a jak to dopadlo...) BAZALBUB s nami...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
HorajzmAmmann

Hodně bidnej v porovnání s kým? Top trojkou? Samozřejmě, ale nikdo nechce aby měl stejný kádr. Nesypeme do toho miliony.

Začněte laskavě srovnávat Banik s týmy na stejné úrovni - Liberec, Jablonec, Boleslav. A tady si uvědomte, že Baník nechce hostovačky. Horší kádr Baník určitě nemá. Minimálně v defenzivě 100pro ne. A bez Baluty bude Liberec poloviční

Banik je teď poslední 2 sezóny přesně tam kde měl být 5-7. Nic jiného jsem ani nečekal. 2x skupina o titul je fantazie. Že Baniku klesá herní forma oproti tomu co bylo před koronou je druhá věc

Reagovat
HorajzmAmmann

A vzhledem k tomu, že tady chodí hráči jako Zajíc a Juroska tak snad ani žádný boj se Spartou, Plzni nebo Slavii vedení nechce. Osobně soupeřit s Kretinskym, který nasype kdejakymu trpaslíkovi miliardy a stejně to je k hovnu nebo soupeřit s Čínou ani nechci. Za Baníkem není žádný velký sponzor. Ale Brabec to táhne sám. Takže klidně ať ještě pár let bojujeme jenom o poháry z toho 4. místa. Víc ani nechci a nečekám.

Reagovat
čolo

Reagovat
bobis21

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Ses debil, to je to stejne.

Reagovat
Mirek na tenisu

V čem je Brejličko prosím tě Fleišman moderní? Že útočí proti Příbrami a Zlínu? Moderní krajní bek musí hlavně odbránit a pak jezdit po lajně dopředu. Proti Slávii, Plzni a silným obecně je levá strana průchozí. Baník tudy dostává nejvíc gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl hezky zakončí jen když je v ofsajdu.

Reagovat
smazaný uživatel

I tak posun.

Reagovat
naheCZ

Masopust klasika

Reagovat
mistr129

Maso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Tak aspon za Drozda

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

83. minuta a expert u mikrofonu si všimne, že nehraje Kúdela.

"Opravdu není Kudy."

Reagovat
smazaný uživatel

Ubohost. Vymyšlená žlutá.

Tragéd Potočný měl dostat na 100 % červenou. Koště.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Pičo to zpracování na Messiho

Reagovat
HorajzmAmmann

A proč to tam za tu obranu nedavate častěji???

Reagovat
Zephyr

Zpracování na jedničku s hvězdičkou!

Reagovat
Paprika

Klidne 1:10 je mi to burt... ale Buchta tohle chceme! Buchta, kaloc, drozd pravidelne na plac

Reagovat
bobis21

Reagovat
Riviera Kid

Kolář to je fakt komik.

Reagovat
HorajzmAmmann

Mohla tam zapadnout...

Reagovat
smazaný uživatel

To je z toho, že ti 2 blbci uz 10 minut melou, jak je hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooool

Reagovat
naheCZ

Musa, Oscar

Reagovat
Greny

škoda škoda ale ten Buchta to bylo dost luxusni

Reagovat
mistr129

Oscar

Reagovat
smazaný uživatel

Celou dobu na nic a pak takováhle paráda

Reagovat
žrout

Reagovat
monty25

Musovi stačí na gól málo.

Reagovat
Zephyr

Oscar + Musa Zrovna těm dvěma ten gól bodne

Reagovat
montaigne33

Sehráli to skvěle

Reagovat
žrout

Reagovat
Bosko

Buh existuje!

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

A je po titulu

Reagovat
veikko

Buchta absolutní paráda, řekl bych že ještě lepší než ten parádní Stanciův pas. Každopádně Fleišman dneska příšerný.

Reagovat
bobis21

Jemu to nejde celé jaro. Stárne no...

Reagovat
veikko

Je to tak, bohužel. Každopádně jsem si všiml ještě jednoho pozitiva. Bary dneska za tu chvilku ukázal aspoň náznak zlepšení. Možná to ještě nebude úplně do počtu. Několikrát hezky podržel míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně to jedno luxusní zpracování v chumlu hráčů a z první přihrávka na volného. Jak to šlo pak na Buchtu, myslel jsem, že je to zase Bary, ale nehrála mi v tom ta rychlost

Reagovat
smazaný uživatel

Ubožák Fleisman jasná červená. Zmrd.

Reagovat
smazaný uživatel

Black lives matter!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mě vadí, že to byl výsledek frustrace z jeho výkonu. Už tam nemá co dělat. Mládí vpřed.

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle žlutá za mě v pohodě, já bych mu ji nedal, vlastně bych přemýšlel, jestli písknout faul. Jasná a zbytečná byla ta z toho dřívějšího zápasu s váma, kdy tam do někoho vletěl ke konci zápasu u vašeho rohového praporku s cílem trefit nohu - váš hráč to neměl kam dát, mohli jsme možná i získat míč, ale on tam šel s krvavýma očima a dal vám možnost rozehrát po faulu...možná i frustrace z toho jak se mu poslední dobou nedaří, jak píšeš. Snad se zase zklidní a začne se soustředit, jako hráč na střídačku by byl hodně dobrý, ale věřím, že ještě klidně polovinu zápasů nám pomůže v základu a donutí Holzera se probrat.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ale jo tak aspoň si zahrál Kaloč, Drozd i Buchta

Reagovat
smazaný uživatel

Buchta krásná akce.

Za mě super zápas.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Paprika

Synek paradne! Neni na co cekat, 6. flek je jasny, neni o co hrat = mladi v pred

Reagovat
smazaný uživatel

Jak není? A s těma mladýma to musí být horší než se starýma? Ale no tak!

Reagovat
Paprika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Buchta šílený zpracování. Toho bych v létě bral

Kaloč špatnej.

Reagovat
HorajzmAmmann

Kaloč dobrej, proti SKS bude špatný skoro každý ... hrajete fakt výborně

Reagovat
Losinho

Mně se nelíbil ani v Příbrami třeba.

Reagovat
veikko

Tak proti současné Příbrami se hraje hrozně špatně. Hrajou hrozně agresivně a rozhodčí jim to pouští.

Reagovat
montaigne33

Provod dnes hrál docela dobře a pak udělá super kiks...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak za mě osobně Baník daleko lepší výkon než na Slovanu. A Pokorný mohl dávat do ohně měl tam Baroše, Smolu, Zia... No nevadí. Jablonec a Liberec s tímhle výkonem potrapíme a třeba nebudeme za úplný žebráky...

Ale jestli se má Baník někam posunout tak ven hráči jako Jirásek, Hrubý, Smola.

Potočný nehodnotit, jak říká Trpis hráči je potřeba dát čas...

Reagovat
Paprika

Tech hracu “ven” tam je mnohem vice...bohuzel

Reagovat
HorajzmAmmann

A osobně mi chybí Azevedo. Možná i ten Holzer. Chce to trošku víc pohybu ... Jinak Lalkovic by proti těm slabším nemusel být úplně špatný. Pár zajímavých momentů tam měl. Jen musí hrát ...

Reagovat
veikko

Souhlas, akorát tak přemýšlím, koho vůbec do toho středu místo Hrubého a Jiráska. Drozd může sbírat minuty, ale na celé zápasy to ještě nebude. V lize mě nikdo moc nenapadá, koho bychom si mohli dovolit a zároveň by byl lepší než Jirásek (Hrubý v současné formě by vůbec neměl hrát, to už spíš ten Drozd).

Reagovat
HorajzmAmmann

Budinský , Lingr, Trávník ... ??

Reagovat
HorajzmAmmann

Možná Žitný

Reagovat
veikko

Žitný hraje křídlo nebo podhrot, to by chtělo spíš klasické CM, něco jako Kaloč, ale zkušenější. Z ligy by byl asi ideální ten Houska, si říkám.

Reagovat
HorajzmAmmann

Kaloč je ale dle mého vyloženě defenzivní. Že by dával přihrávky za obranu jako Stanciu si nikdy moc nedokážu představit.

Reagovat
Paprika

A co Martin Hasek?

Reagovat
HorajzmAmmann

Návrat krále Pepa Husbauer?

Reagovat
veikko

Lingr hraje momentálně falešnou devítku, bojím se, aby nedopadl na CM jako Kuzmanović. Budínský by byl asi lepší volba, ale otázka, jestli se bude chtít Bolka zbavit posledního fotbalisty v kádru. Trávník by asi ušel, ale ten by byl beztak jen na hostování. Možná se podívat do zahraničí. Případně ještě Houska z Olomouce.

Reagovat
HorajzmAmmann

Houska

Jinak je fakt, že to je bída. Ale kromě Sparty, Slavie, Plzně a Liberce toho top stredaka nikdo nemá. Banik by třeba s Balutou hrál úplně jinak a konkrétně křídlům jako Reiter nebo Holzer by to hrozně pomohlo.

Reagovat
Paprika

Ja toho Haska myslel vazne fotbalista to je... ze je magor je vec druha... navic v tiki taka ho otec promoval ze se udrzuje a ceka na nove angazma

Reagovat
HorajzmAmmann

Herně klidně, ale stejně by za půl roku stejně šel jinam...

Reagovat
veikko

Já bych to klidně risknul, horší než Hrubý s Jiráskem by nebyl. Než Hrubý určitě ne, Jirásek aspoň občas něco předvede.

Reagovat
veikko

Baluta je taky AM, teď hrál dokonce hrot. Liberec má ještě výborného Maru, to je to CM, které myslím. Jinak já bych nejradši někoho jako byl Pirlo, no, ale to už dneska neseženeš. Budínský nebo Houska by byli super, ideálně oba.

Reagovat
HorajzmAmmann

Já myslím hráče, který dá hře myšlenku - Baluta, Stanciu, Dočkal, Lukeš, Rosický ... Jesli CM nebo AM mi je jedno.

Reagovat
Paprika

Pirlo Ruda Otepka by stacil

Reagovat
smazaný uživatel

Se proti nám vždycky tolik nesnažte a půjčíme vám Oscara.

Reagovat
HorajzmAmmann

Baník hráče na hostování nechce

Reagovat
čolo

Reagovat
Shevchenko

Jiráska nechat, sice má svoje dny, ale dopředu toho předvádí ze střeďáků ze všech nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na střídání, případné záskoky by možná šel. Horší je, že ofenzivní střeďák do základu není Hrubého už pustit, my se trápíme s ním, on u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo, teď ať už klidně čína porazí v příštím kole Plzeň, tím si zajistí titul a pak chci slyšet, jak je díky nadstavbě o co hrát až do konce.

Reagovat
Mirek na tenisu

Kozlovi holt taktika vsadit na defenzívu a defenzívní běhavý blok nevyšla. Nechat sedět Kuzmanoviče, dnes klíčového hráče pro kreativitu v útoku a zakončení? Jinak to dopadnout nemohlo. Utopit Jánoše na pravém beku byla taky chyba. Fleišman bývá při bránění proti top soupeřům v lize poloviční, do kombinace ho soupeř nepustí. Potočný má předpoklady ale je strašně náladový. Stejně tak Lalkovič, který by měl více hrát. Pak se ukáže zda svou výbornou výbušnost a techniku doplní o myšlení. Zdá se mi, že tam moc není.

Reagovat
žrout

OT:

Takhle se s mamkou bavíme o Brazílii a ptá se mě, kolik má obyvatel, když tam je tolik těch lidí s koronavirem. A ještě říká, však to je fotbalová země.

A já: jak to víš?

A ona: však tam byl ten slavný fotbalista... Pelta, nebo jak se jmenoval...

A já: myslíš Pelé, ne?

A ona: jo, Pelé, kdo to je vlastně ten Pelta...?

Reagovat
oli9

Pelta je čurák mami

Reagovat
žrout

Raději jsem si pomohl opisem se stejným významem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Nebyl to tak dvoumetrou ofsajd ten gól Bohemky?

Reagovat
Greny

Dvoumetrovej

Reagovat
smazaný uživatel

tezko rict, kdyz neukazou ani opakovacku..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podle videa ne

Reagovat
Greny

Myslím tu nahrávku na hráče co nahrával na gol

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by se snad prověřovalo taky, ne?

Reagovat
Greny

Jsem na mobilu a nedaří se mě to stopnout ale dle mě ne dva metry beru zpět ale sporné šílené ...dle jo a to mám na Bohemky

Reagovat
Greny

Dle mě jo a to mám vsazeny na Bohemku sedíme zde a že to neuzná a právě jsme cumeli..

Mimochodem nebo ne vám zde diskuze na mobilu to mám úplně šílené zobrazeno

Reagovat
oli9

Já taky úplně na široko... Jiné diskuze ok

Reagovat
smazaný uživatel

Taky, ale jenom tahle diskuze. A i na PC.

Reagovat
Greny

Super dik i kolegovi aspoň není chyba u me

Reagovat
smazaný uživatel

akorát jsem se chtěl taky zeptat.

Reagovat
andrew96

Těsné to bylo, ale klidně to mohlo být ok.

Reagovat
Salfovic

Tím bych si u VAR nebyl tak jistej.

Reagovat
exse

Valeš

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že tak , Bohemka jen brání a když to nakopne, fauluje v utoku . Tohle musí skončit aspoň 3:1 pro FCS

Reagovat
Bohemak12

Já jsem zvědavej , jak se budete prezentovat u nás .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Režie přenosu top Čeká se na verdikt sudího a záběr na gólmana jak čeká s míčem a že je gól se dozvíme jen podle zvuku.

Reagovat
oli9

No posrali jsme si to sami...

Reagovat
PavlíčeQ

Dneska čekám další ostudičku

Plzeň - Jablonec 6:0 (Pernica, Hejda, Hloušek, Kovařík, Kopic, Mihálik)

Reagovat
Kaspar

je na vas nekde stream ?

Reagovat
Greny

Fortuna

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
fabec1222

OT: Taky to tu máte úplně rozhozený?

https://postimg.cc/gallery/MHxLGQN

Reagovat
Greny

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wambasen

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se to líbí, doufám, že to takhle EF plánuje do budoucna u všech diskuzí.

Reagovat
Salfovic

taková skládací diskuse.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Teď v Sokolově hlásili, že ve fotbale není místo pro rasismus. Trochu komický tohle říkat, když na hříšti jsou jen bílí hráči

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ju bude asi nějaký Asiat, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

A Diouf a Šudajwa

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Sledovali jste nekdo ten zapas Real Top Praha na Zizkove? Vsichni hokejisti jaky pandera.. celkem vyzranost.. ale chapu ze u Hokejistu je to neco jinyho, ze nemuzou byt vsichni Smicerove.. ja sem rad ze jsou velci, aspon muzu rikat ze mam postavu jak Voracek.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kilobyte

Nabírají sílu

Reagovat
smazaný uživatel

O tom vždycky mluvil i Jágr, že do přípravy jde se 120 kily a potřebuje se dostat na 95. Ve fotbale to podobně praktikuje třeba Hazard a taky to funguje.

Reagovat
ratusek

a pak Jarda bečí, že s tou váhou se nedá hrát (říkal to teď o té minulé sezoně a i vlastně několikrát dříve). kdyby se tak nevyžíral, nemusel by tohle říkat. samozřejmě v jeho věku, že hraje nejvyšší uroveň, to klobouk dolu

Reagovat
smazaný uživatel

Noo nevim jestli se kazdej rok dostaval ze 120 na 95.. spis ze 115 na 100 ..to mi prijde realny i odpovidajici tomu jak vypadal v nejlepsich letech..

Reagovat
Salfovic

95 měl naposled v Pittsburghu

Reagovat
Salfovic

Kondička hráčů asi nebude zrovna Horejšova přednost.

Reagovat
fabec1222

Bolka si zas ukope Evropu, aby mohla být další ostuda

Reagovat
ratusek

Budějky

Reagovat
ratusek

Maďara asi klepne až uvidí fanoušky Plzně. kotel namačkanej na sebe, objímají se a fandí spolu. ten už na zítra sepisuje oficiální pokyny

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo ve vsech zapasech, ne? V Boleslavi urcite.

Reagovat
ratusek

asi ano, neviděl jsem. jsem zvědav, zda se k tomu někdo vyjádří, nebo se bude dělat, že to nikdo z epidemiologů neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Každá druhá řada má být přece volná

Reagovat
Salfovic

V Ostravě to tak jako nebylo

Reagovat
salm0n

Pěknej faul před rohem, VAR nebude?

Reagovat
rel7

celkem jasná žlutá za skluz zezadu, docela mě překvapuje že ani "komentátoři" to nezmínili....

Reagovat
Firkraag

komentátoři na O2 že by si něčeho všimli

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi že ti borci mají vždycky "obraz v obraze" ..že v hlavním velkým okně jim jede Kriminálka Anděl nebo nějaká podobná kundovina se zvukem, a v miniokně mají fotbal za kterej jsou placení a kterej jakože sledujou naplno..

Reagovat
dinss

Choras

Reagovat
Stannis Baratheon

Plzeň už hezky tlačí rozhodčí.

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je nejubozejsi reakce proste.. nedelaji to jenom fans Plzne ale jakakoliv absence argumentu, chces neco rozjet a hned brecis.. okey.. tak si vylizte prdel. A priste to bude zase naopak, budes chtit ty neco rict a budes hned za toho kdo breci.. kolotoc curactvi.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
dinss

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec si dal za cil vsecko vypustit a prodat od 26.cca. kola? Tim pocitam i zapas v Edenu... vsak to je evidentne vsechno odchozeny..

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Už s tím "kolotocem curactvi" přestaň

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Sýkoro s Matouškem, doufáme ve vás.

Reagovat
montaigne33

Sýkora hraje v Jabkách většinou dobře, ale Trpiš mu (asi) šanci nedá... Matoušek dnes nic moc...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hele mají se přezkoumávat situace, kdy došlo k chybně nařízenému rohu, ze kterého vyplynul gól?

Reagovat
rel7

věřím že ano, když se může zrušit gól kvůli faulu na pulce který by stejně nic nezměnil

Reagovat
PavlíčeQ

Ne. Nebo jsem to minimálně nikdy neviděl.

Reagovat
Salfovic

Řekl bych, že ne.

Reagovat
Kiwi-21

Ja si naopak myslím že ano

Vím jak Real Madrid vypadl z Ajaxem tak se tam zkoumalo dokonce zda míč nebyl v autu a nebo zda aut neměl házet Real či něco takového

Reagovat
Banikovec7

To je neco jineho, nemuze se po gole vracet k necemu co se stalo pred prerusenim hry.

Reagovat
Skleepy

Reagovat
ondrasch77

Cokoliv v pokutovém území...

Reagovat
Skleepy

Reagovat
frankiefcb

ne

Reagovat
dinss

Alda výborně...

Reagovat
ratusek

Pišta dobrá přihrávka a Čermák výborné zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

Pleštil

Reagovat
montaigne33

Rozhodčí Julínek píská jak slavík

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
HorajzmAmmann

Rada

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele