Eredivisie - souhrn 26. kola: Ajax - Feyenoord 2:3

17.03.2023, 21:57, aktualizováno 19.03.2023, 22:01
Komentáře a souhrny
Radost hráčů Feyenoordu (© AFP)

Ajax neudržel vedení nad Feyenoordem, jenž má na čele tabulky před obhájcem titulu šestibodový náskok. PSV Eindhoven na výhry konkurentů nenavázal a rozešel se s Vitesse remízou 1:1. Utrecht si v závěru senzačně nechal ukrást všechny tři body Go Ahead Eagles...

FC Twente - AZ Alkmaar 2:1

19.03.2023 20:00

Góly: 8. Manfred Ugalde, 11. Manfred Ugalde - 66. Jesper Karlsson

Twente se po třech ligových zápasech, kdy vybojovalo jediný bod, chytlo minulý týden v Sittardu (3:0) a teď potvrdilo dobré rozpoložení v domácím prostředí proti favorizovanému Alkmaaru. O svém úspěchu rozhodlo během úvodních jedenácti minut, kdy hned dvakrát skóroval Manfred Ugalde. Velký podíl na tomto úspěchu znovu měl český útočník Václav Černý, jenž kromě několika solidních šancí obstaral finální nahrávku na druhou branku.

FC si díky druhému tříbodovému zisku v řadě udrželo páté místo se sedmačtyřiceti body, naopak AZ nevyužilo zaváhání Ajaxu s PSV a se třiapadesáti body kleslo na čtvrtou příčku tabulky o skóre za třetí PSV, navíc za vedoucím Feyenoordem už zaostává o propastných osm bodů. Svěřenci trenéra Rona Janse začali naprosto skvěle a po osmi odehraných minutách vedli.

Teprve dvacetiletý kostarický útočník Ugalde využil parádního centru z křídla v podání Breneta a prudkou hlavičkou z bezprostřední blízkosti překonal naprosto bezmocného brankáře Ryana. Neuběhly ani další tři minuty a rozdíl ve skóre byl dokonce dvoubrankový, jelikož stejný hráč zaznamenal svou druhou trefu po nadýchaném pasu Černého od pravého rohu pokutového území a opět hlavou snadno rozvlnil síť.

Hosté se mohli vrátit do hry o bodový zisk po pětadvaceti odehraných minutách, ale pokus Reijnderse směřující pod břevno dokázal vyrazit gólman Unnerstall do zámezí. Krátce po změně stran chtěl přidat třetí gól aktivní Černý, který však byl na poslední chvíli zablokován, poté si Ryan dokázal poradit s nebezpečnou ranou Salaha-Eddineho.

Alkmaar vykřesal naději na bodový zisk přesně v polovině druhého poločasu, neboť švédský útočník Jesper Karlsson uprchl po levém křídle a nakonec se trefil přesně k bližší tyči kolem Unnerstalla. Výběr vedený koučem Pascalem Jansenem chtěl dokonce vyrovnat, jenže když projektil Clasieho ze střední distance zlikvidoval strážce Twente a v 89. minutě nebyl uznán gól Meerdinka kvůli ofsajdu, tak se na výhře klubu z Enschede nic nezměnilo.

Více informací k zápasu

SBV Vitesse - PSV Eindhoven 1:1

19.03.2023 16:45

Góly: 61. Ibrahim Sangaré (vl.) - 8. Xavi Simons

Série pěti výher PSV v řadě napříč všemi soutěžemi je u konce. Jestliže se mu před týdnem v koncovce moc dobře dařilo a proti Cambuuru skórovalo hned pětkrát, pak na půdě Vitesse se s produktivitou poměrně trápilo, a nakonec se konala plichta. Domácí tenhle bod brali, přece se před reprezentační přestávkou jaksi uklidnili poté, co čtyřikrát za sebou v Eredivisie padli.

První větší šance přišla na řadu v 8. minutě. A okamžitě se po ní měnilo průběžné skóre. PSV bylo bezpochyby rádo, že Simons měl velmi rychlé rychlé nohy a že si v zakončení počínal úspěšně. Sangaré chtěl pouze poslat míč do středu pole, bránící van Ginkel ho přitom posléze vyblokoval dost nešikovně, tedy pouze do běhu svého protihráče, ten pak vlétnul do šestnáctky, tam si narovnal míč na svou pravačku, kličkou během své akce zmátl bránícího Isimata-Mirina, a zacílil po zemi na bližší tyčku.

Vitesse neumělo v prvním poločase na tohle inkasování zareagovat, mohlo být navíc rádo, že krátce před obrátkou neobdrželo ještě jeden gól. Od zadní tyče sklepl balón de Jong hlavou pro Fábia Silvu, ten se ho snažil hlavou přesměrovat do brány, k jeho smůle však střela lízla brankovou konstrukci.

Ani ve druhém poločase se obrázek hry moc nezměnil. Vyložených možností nebylo tolika, a když už se do nějaké někdo propracoval, byli to hosté. Ti v 57. minutě mohli svůj náskok navýšit, leč po centru z rohového čtvrtkruhu od Veermana nedokázal zamířit za brankovou čáru trochu překvapený de Jong, k němuž pas propadl.

V 61. minutě tak arnhemský celek krutě ztrestal neefektivního soupeře, vyrovnal, a nerozhodný výsledek následně vydržel až do závěrečného hvizdu sudího van Boekela. Domácí si pomohli standardkou, kterou z levé strany zahrál Cornelisse do ohně, tam se snažil o defenzivní činnost Sangaré, jenže podnikal tak nešikovně, že jenom skóroval do vlastní branky.

Více informací k zápasu

AFC Ajax - Feyenoord Rotterdam 2:3

19.03.2023 14:30

Góly: 17. Edson Álvarez, 37. Dušan Tadić - 5. Santiago Giménez, 52. Sebastian Szymański, 86. Lutsharel Geertruida

Letošní ročník Eredivisie se pomalu a jistě blíží ke svému konci a nyní se těsně před reprezentační přestávkou odehrál velmi důležitý souboj o nizozemský trůn. Tento očekávaný nedělní šlágr jarní části sezóny měl strhující tempo a diváci v aréně Johana Cruijffa se dočkali hned několika zvratů, nicméně z klíčové výhry se nakonec radoval skvěle hrající rotterdamský celek, který si i díky zaváhání ostatních konkurentů vytvořil na čele už šestibodový náskok.

Feyenoord ve čtvrtek předvedl famózní výkon v odvetě osmifinálové fáze Evropské ligy a výhrou 7:1 nad ukrajinských Šachtarem dorovnal rekordní rozdíl vyřazovací fáze této soutěže. Teď v Amsterdamu od začátku vedl, jenže domácí favorit ještě do přestávky vývoj otočil. Nicméně svěřenci trenéra Arneho Slota se nevzdali, krátce po změně stran srovnali stav a o jejich úspěchu rozhodl necelých deset minut před závěrečných hvizdem Lutsharel Geertruida.

AFC kvůli remíze PSV a prohře Alkmaaru zůstává na druhé pozici s pětapadesáti body, hosté naopak mají na kontě jednašedesát bodů a díky tomuto úspěchu se výrazně přiblížili k vytouženému zisku mistrovského titulu po šesti letech. Do tohoto střetnutí vstoupili naprosto famózně a po necelých pěti odehraných minutách vedli, neboť se dokázal prosadit teprve jednadvacetiletý mexický útočník Santiago Giménez.

Na levém křídle odvedl vynikající práci navrátilec v sestavě Hartman a svým parádním přízemním centrem našel za defenzívou protivníka rozběhnutého Giméneze, který vůbec na nic nečekal a z osmi metrů nekompromisně propálil naprosto bezmocného brankáře Rulliho. Výběr vedený koučem Johnem Heitingou se však bleskově vzpamatoval a krátce po odehrané čtvrthodině srovnal krok.

Berghuis rozehrál rohový kop z pravé strany a na hranici brankového území našel obránce Edsona Álvareze, jenž se pověsil do vzduchu a hlavou usměrnil míč přímo pod bližší spojnici. Domácí tento vyrovnávací gól výrazně povzbudil a necelých deset minut před přestávkou dokonce otočili vývoj. Srbský šplímachr Dušan Tadič si seběhl do šestnáctky protivníka na finální nahrávku Bergwijna z levé strany a jeho kroucený přízemní pokus z dvanácti metrů zapadl do sítě kolem marně se natahujícího gólmana Wellenreuthera.

Lídr nizozemské ligy ale vstoupil do druhého poločasu jako vyměněný a v 52. minutě vyrovnal zásluhou Sebastiana Szymańskiho. Teprve třiadvacetiletý polský záložník se zbavil svého bránícího strážce a po přesně načasované pobídce Jahanbakhshe nekompromisně zavěsil pod břevno. Poté se utkání spíše dohrávalo a vypadalo to, že se na nerozhodném výsledku nic měnit nebude, avšak v 86. minutě rozhodl již zmiňovaný Geertruida.

O dvě minuty dříve předvedl na druhé straně fenomenální zákrok Wellenreuther proti dělovce Kuduse, vzápětí dvaadvacetiletý hostující hrdina využil prodloužené hlavičky slovenského reprezentačního obránce Hancka po rohovém kopu z levé strany a taktéž hlavou bez potíží překonal plachtícího Rulliho.

Více informací k zápasu

SBV Excelsior - Cambuur Leeuwarden 4:1

19.03.2023 14:30

Góly: 6. Kenzo Goudmijn, 10. Leon Bergsma (vl.), 20. Siebe Horemans, 33. Lazaros Lamprou - 51. Alex Bangura

V neděli se na nizozemské scéně odehrávaly souboje o ligový titul, ovšem mezitím byla k vidění také jedna přímá bitva o záchranu a měla jednoznačného vítěze. Domácí Excelsior získal v předchozích osmi zápasech jediný bod a klesl až na nelichotivou šestnáctou barážovou příčku, avšak teď předvedl fantastický výkon proti poslednímu Cambuuru a díky čtyřem gólům během pouhých třiatřiceti minut zvítězil hladce 4:1.

Domácí celek skóroval v předchozích šesti duelech jen jednou, ale teď v důležitou chvíli zabral a svého protivníka naprosto rozcupoval, navíc necelých dvacet minut před závěrečným hvizdem neproměnil pokutový kop. Díky tomuto úspěchu okamžitě opustil sestupové pásmo a s třiadvaceti body se vrátil na patnácté místo tabulky. Naopak naděje SC na udržení se po katastrofálním výkonu v Rotterdamu znovu výrazně snížily.

Svěřenci trenéra Sjorse Ulteeho totiž doposud posbírali jen šestnáct bodů a zůstávají na poslední osmnácté pozici se šestnácti body, za SBV navíc zaostávají už o sedm bodů. Excelsior začal naprosto fantasticky a po necelých šesti odehraných minutách vedl, když se po hrůzostrašném výkopu brankáře Ruitera zmocnil míče Kenzo Goudmijn a z hranice šestnáctky ho nekompromisně uklidil do levého spodního růžku.

Neuběhly ani další čtyři minuty a Cambuur zažil druhý smolný moment. Další hrubky během krátké chvíle se dopustil Ruiter, jelikož neudržel ve svých rukavicích tečovanou hlavičku z bezprostřední blízkosti od Nikolase Agrafiotise a míč mu smolně proklouzl mezi nohama do sítě. Za dalších deset minut bylo o osudu tohoto střetnutí definitivně rozhodnuto, protože přímý volný kop Azarkana propadl až ke zcela volnému Siebemu Horemansovi a ten již snadno překonal naprosto bezmocného Ruitera - 3:0.

Cambuur přidal čtvrtou branku ve 33. minutě, neboť pětadvacetiletý řecký útočník Lazaros Lamprou využil dlouhého pasu Azarkana z pravého křídla a svůj volej z mírného úhlu usměrnil k protější konstrukci. Hosté alespoň korigovali výsledek pět minut po přestávce díky přesné trefě Alexe Bangury s pomocí pravé tyče, jenže na nic jiného se nezmohli. V 75. minutě selhal při zahrávání penalty Agrafiotis, jelikož hostující branku úplně přestřelil, nicméně SBV tato neproměněná možnost příliš vadit nemusela.

Více informací k zápasu

FC Groningen - SC Heerenveen 0:2

19.03.2023 12:15

Góly: 27. Sydney van Hooijdonk, 40. Sydney van Hooijdonk

Groningen si po dvou těsných porážkách 0:1 s Feyenoordem a Alkmaarem chtěl vyšlápnout na tápající Heerenveen, jenomže v prvním poločase hned dvakrát inkasoval a v ofenzivní fázi byl opět naprosto bezzubý. Po porážce 0:2 tak zůstal v tabulce na předposlední sedmnácté pozici se sedmnácti body a znovu si tak výrazně zkomplikoval svou cestu za záchranou. Naopak hosté přerušili v Eredivisii svou čtyřzápasovou šňůru bez tříbodového zisku.

O vítězství SC rozhodl v prvním poločase kanonýr Sydney van Hooijdonk, který v tomto ligovém ročníku již nasázel úctyhodných deset branek a v tabulce střelců celé soutěže se vyhoupl na solidní šestou příčku. Svěřenci trenéra Keese van Wonderena tak po delší době konečně zabrali a se ziskem čtyřiatřiceti bodů se posunuli na deváté místo tabulky jen o skóre za osmý Nijmegen.

Domácí nedokázali skórovat na ligové scéně dlouhých 294 minut, přitom ani ne po deseti odehraných minutách mohli jít v tomto důležitém utkání do vedení. Gólový účet chtěl otevřít zkušený devětadvacetiletý útočník Manu, jenž se po rychlém brejku prosmýkl kolem dvou bránících hráčů a nakonec napřáhl z osmnácti metrů, avšak jeho razantní projektil pouze orazítkoval bližší spojnici.

Od této chvíle převzali otěže utkání hosté a do očekávaného vedení se dostali ve 27. minutě. Již zmiňovaný Van Hooijdonk po tečované střele Sahraouiho z dvaadvaceti metrů a zákroku brankáře Verripse přelstil ofsajdovou past a z bezprostřední blízkosti pohotově zavěsil pod břevno.

Teprve třiadvacetiletý útočník pojistil náskok svého celku za dalších třináct minut, když po střele z otočky v podání Van Amersfoorta a dalším zákroku Verripse stál ve správnou chvíli na správném místě a ze čtyř metrů snadno dorazil míč doprostřed prázdné branky. Po změně stran se už nic zásadního nestalo, v dresu Groningenu přišel na trávník v 83. minutě český obránce Matěj Chaluš.

Více informací k zápasu

RKC Waalwijk - NEC Nijmegen 1:3

18.03.2023 21:00

Góly: 61. Vurnon Anita - 18. Oussama Tannane, 26. Elayis Tavşan, 31. Oussama Tannane

Waalwijk, jemuž se naposledy odložilo utkání proti Go Ahead Eagles, prohrál po nezdaru s PSV před vlastními fanoušky též podruhé v řadě. Nijmegen se ke svému úspěchu nasměroval během prvního poločasu, skóroval hned třikrát za pouhých třináct minut, dovolit si přitom po obrátce mohl i takový luxus v podobě zahozené penalty. Hosté jednoduše vyhráli zaslouženě.

Ve 4. minutě jako první zahrozili domácí, nicméně gólman Cillessen si se zakončením Seuntjense poradil, a naopak v 18. minutě na opačném pólu hřiště jeho soupeř gólově udeřil. Už v 11. minutě mimochodem mohl rozradostnit NEC hlavičkující Dimata, avšak brankář Vaessen stačil jeho střelu vyblokovat do své brankové konstrukce.

Pak už se ale Nijmegen přece radoval z průběžného vedení, to když Dimata uvolnil na hranici šestnáctky Tannaneho, ten bleskově zacílil, a ačkoli si Vaessen na míč sáhnul, při cestě za brankovou čáru ho už nezastavil. Ve 26. minutě se prosadil rovněž Tavsan, jenž přebral na pravé straně dlouhý pas od Propera a i z těžšího úhlu levačkou propálil Vaessena.

Tvrdý direkt zasadil Nijmegen svému protivníkovi ještě ve 31. minutě, třetí branku totiž zařídil hostům Tannane, který našel skulinku ve zdi a rozvlnil síť podruhé v utkání, tentokráte z přímého volného kopu. Waalwijk na tohle inkasování stačil ve zbytku zápasu zareagovat jen jednou, Anita byl v 61. minutě ve správný čas na správném místě a úspěšně proměnil dorážku poté, co Cillessen vychýlil Seuntjensovu střelu, lépe řečeno prudkou přihrávku, pouze před svého soupeře.

Mužstvo z Gelderlandu mohlo ještě navrátit třígólový náskok ve svůj prospěch, v 71. minutě totiž ve vlastním pokutovém území přišlápl bránící Adewoye nárt El Karouaniho, a sudí Higler nařídil po shlédnutí opakovaných záběrů penaltu. Jenže Tannane si jakožto exekutor nepočínal dobře, odmítl zapsat hattrick, protože Vaessen balón udusal do rukavic u své tyčky.

Více informací k zápasu

FC Emmen - Sparta Rotterdam 0:2

18.03.2023 18:45

Góly: 44. Koki Saito, 89. Vito van Crooij

Sparta ve druhé polovině února prožila slabší chvilky a utrpěla dvě porážky v celkovém poměru 0:7, ale úderem března se vše opět otočilo a nyní dosáhla na svou třetí výhru v řadě za sebou. Po skalpech městského rivala Excelsioru (4:1) a Vitesse (3:1) teď předvedla konstantní výkon v Emmenu a po výhře 2:0 si upevnila šesté místo Eredivisie se šestačtyřiceti body, před sedmým Utrechtem si navíc vytvořila již osmibodový náskok.

FC naopak nenavázalo na minulý skalp Excelsioru (2:0) a v tabulce Eredivisie kleslo na šestnáctou barážovou pozici s jednadvaceti body. Rotterdamský celek znovu vycházel ze zabezpečené obrany a proti houževnatému protivníkovi se dlouho nemohl prosadit, ovšem minutu před vypršením základní hrací doby prvního poločasu vsítil rozhodující gól tohoto střetnutí teprve jednadvacetiletý japonský útočník Koki Saito.

Ten obdržel balón na pravou stranu, následně se fantasticky zbavil hned dvou bránících hráčů a z mírného úhlu se trefil přímo do vzdálenějšího spodního růžku. Favorit tohoto duelu mohl zvýšit svůj náskok krátce po změně stran po přímém volném kopu z pravé strany v podání Vita van Crooije. Po jeho zahrání prudce hlavičkoval Verschueren a brankář Van der Hart musel vytáhnout famózní zákrok jednoruč, následně si brilantně poradil i s dorážkou Kitolana z bezprostřední blízkosti.

Emmen se v následujícím průběhu k ničemu nedostával, s přibývajícím časem hrál stále na větší riziko a v 89. minutě inkasoval podruhé. Výhru Sparty pojistil aktivní Van Crooij, jenž na pravém křídle geniálně obelstil dvojici protihráčů a z pravého rohu brankového území chladnokrevně obstřelil naprosto bezmocného Van der Harta.

Více informací k zápasu

FC Utrecht - Go Ahead Eagles 1:2

18.03.2023 16:30

Góly: 41. Anastasios Douvikas - 45+3. Oliver Valaker Edvardsen, 90+4. Willum Þór Willumsson

Utrecht v nejvyšší nizozemské soutěži selhal i na třetí pokus, jelikož v domácím prostředí podlehl podceňovanému Go Ahead 1:2. Domácí celek tak získal z minulých tří utkání jediný bod, a i když zůstává sedmý s osmatřiceti body, tak za šestou Spartou už zaostává o propastných osm bodů. Celek z Deventeru naopak znovu zvýšil své šance na záchranu a s devětadvaceti body je jedenáctý.

Svěřenci dánského trenéra Michaela Silberbauera přitom nezačali špatně a krátce před přestávkou se dostali do vedení, jenže soupeř v nastavení první půle srovnal a v samém závěru zápasu rozhodl o jeho úspěchu islandský záložník Willum Willumsson. Sobotní utkání dlouho probíhalo v opatrném duchu a více jak čtyřicet minut se nic zásadního se nedělo, jenže FC ihned na to udeřilo.

Již svůj třináctý ligový gól této sezóny zaznamenal řecký ostrostřelec Anastasios Douvikas, jenž se díky této trefě osamostatnil na čele tabulky střelců celé soutěže. Domácí skvěle zapracovali na vlastní polovině a po nádherném lobu Boussaida se právě Douvikas zbavil bránícího protihráče. Následně předvedl samostatný únik téměř z poloviny hřiště a z hranice šestnáctky snadno obstřelil brankáře De Langeho přízemním pokusem.

Neuběhlo však ani dalších sedm minut a Go Ahead nečekaně vyrovnalo. Po hezké přízemní kombinaci na jeden dotek se Oliver Edvardsen zjevil za obranou protivníka po nezištné finální nahrávce Lidberga a ve skluzu po střetu s gólmanem Barkasem rozvlnil síť. Utrecht si mohl vzít zpět jednobrankový náskok v polovině druhého dějství, neboť po rohovém kopu z pravé strany hlavičkoval z bezprostřední blízkosti do bližší tyče Sander van de Streek.

Go Ahead převrhlo misky vah na svou stranu ve čtvrté minutě nastavení. Čtyřiadvacetiletý Willumsson se po vynikajícím pasu střídajícího Josého Fontána z levého křídla ocitl před hranicí brankového území a nikým nehlídán nekompromisně propálil Barkase z otočky svým přízemním projektilem.

Více informací k zápasu

FC Volendam - Fortuna Sittard 2:1

17.03.2023 20:00

Góly: 42. Carel Eiting, 52. Oskar Buur - 62. Tijjani Noslin

Nováček letošního ročníku Volendam opět potvrdil vynikající formu v roce 2023 a po dalším zodpovědném výkonu zdolal konkurenční Fortunu po výsledku 2:1. Od začátku ledna dokázal zvítězit v Eredivisii už pošesté a v tuto chvíli se vyhoupl na třinácté místo tabulky se šestadvaceti body. Naopak celek ze Sittardu se nedokázal oklepat z minulé porážky 0:3 s favorizovaným Twente a s devětadvaceti body prozatím zůstává na jedenácté pozici.

Páteční předehrávka 26. kola se rozbíhala v pozvolném tempu a dlouho se nic zajímavého nedělo. Hosté mohli z ničeho nic udeřit zhruba pět minut před přestávkou. Po dlouhém výkopu brankáře Pandura se zbavil svého strážce Tijjani Noslin a nakonec razantně vypálil z osmi metrů, ovšem jeho dělovka pouze olízla břevno a skončila v zámezí. Neuběhly ani další dvě minuty a do důležitého vedení se naopak dostal Volendam.

Skóre otevřel pětadvacetiletý záložník Carel Eiting, jenž po hezké akci svých spoluhráčů a finální kolmici Ould-Chikha do volného prostoru vystřelil z mírného úhlu a křižnou přízemní ranou z mírného úhlu překonal marně se natahujícího Pandura. Domácí vlétli do druhého poločasu jako uragán a svůj náskok mohli navýšit ve 49. minutě, jenomže John Murkin po parádním sólu na levé straně minul bližší tyč o decimetry svým projektilem z dvaceti metrů.

Nicméně neuběhly ani další tři minuty a FC přeci jen vsítilo druhý gól. Čtyřiadvacetiletý dánský obránce Oskar Buur se po centru z levého křídla opřel do odraženého balónu ze čtrnácti metrů a svým nekompromisním volejem nedal Pandurovi žádnou naději na úspěšný zákrok.

Fortuna se sice vrátila do hry o bodový zisk krátce po odehrané hodině, jelikož se Noslin na pravé straně šestnáctky prodral k míči a z hodně ostrého úhlu obstřelil gólmana Stankoviče, avšak svěřenci španělského trenéra Julia Velázqueze se po tomto snížení vůbec k ničemu nedostali a domů tedy odjíždějí s prázdnou.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Feyenoord Rotterdam
26
18
7
1
59 : 25
61
2
AFC Ajax
26
16
7
3
72 : 28
55
3
PSV Eindhoven
26
16
5
5
67 : 31
53
4
AZ Alkmaar
26
16
5
5
52 : 30
53
5
FC Twente
26
13
8
5
44 : 22
47
6
Sparta Rotterdam
26
13
7
6
41 : 27
46
7
FC Utrecht
26
10
8
8
42 : 41
38
8
NEC Nijmegen
26
7
13
6
35 : 26
34
9
SC Heerenveen
26
9
7
10
31 : 36
34
10
RKC Waalwijk
25
8
8
9
40 : 40
32
11
Go Ahead Eagles
25
7
8
10
36 : 44
29
12
Fortuna Sittard
26
8
5
13
32 : 46
29
13
FC Volendam
26
7
5
14
31 : 56
26
14
SBV Vitesse
26
5
9
12
30 : 46
24
15
SBV Excelsior
26
7
2
17
25 : 61
23
16
FC Emmen
26
4
9
13
23 : 45
21
17
FC Groningen
26
4
5
17
25 : 52
17
18
Cambuur Leeuwarden
26
4
4
18
20 : 49
16

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
Arnar Resmusonn

Krásný zápas Ajax vs. Feyenoord

Reagovat
afc ajax

Áno krásny zápas, ale ten výsledok remíza by bola určite spravodlivejšia. No škoda

Reagovat
Elliasson

Asi anoo, ale... Vykrást Amsterdam Arénu je sen.

Reagovat
jáá

To teda. Koukal jsem. Ale Feye má teď formu a věří si. Za stavu 2:1 jsme měli stal a dalo se z toho možná vytěžit víc. Bergwijn sám na branku a úplně jsem cítil v kostech že to zazdi. Snad se nějak vzpamatuje a srovná… asistence samozřejmě slušná.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele