Anglická Premier League souhrn - 38. kolo

11.05.2008, 18:09, aktualizováno 11.05.2008, 18:09
Komentáře a souhrny
Manchester United obhájil mistrovský titul. Red Devils nepřipustili na půdě Wiganu překvapení, a tak Chelsea by nepomohlo ani vítězství nad Boltonem, o nějž přišla v poslední minutě. V boji o záchranu zbyl Černý Petr nakonec na Matějovského Reading, kterému chyběly k záchraně tři góly v brankovém rozdílu.

West Ham United - Aston Villa 2:2

11.05.2008 16:00

Góly: 8. Nolberto Solano, 88. Dean Ashton - 14. Ashley Young, 58. Gareth Barry

Aston Villa měla před tímto kolem ještě reálnou šanci probojovat se do Poháru UEFA, musela však za každou cenu vyhrát doufat v prohru Evertonu. Z hřiště West Hamu si však nakonec odvezla pouze remízu 2:2, Everton navíc porazil Newcastle.

Skóre v Upton parku se měnilo hned dvakrát už během úvodní patnáctiminutovky. Po pár sekundách hry mohl hosty poslat do vedení nejlepší hráč pro měsíc duben Ashley Young, naštěstí pro Kladiváře ovšem nemířil přesně, tudíž míč v síti neskončil. Zato v 8. minutě se v dobrém světle předvedl domácí záložník Nolberto Solano, nádhernou střelou z přímého kopu otevřel střelecký účet dnešního utkání.

Vedení ale Kladivářům moc dlouho nevydrželo. Talentovaný Young opět ukázal své kvality a po akci Petrova s Reo-Cokerem vyrovnal na 1:1. Pro 21letého záložníka to byl již čtvrtý gól v posledních pěti zápasech. Aston Villa brala z tohoto utkání jedině vítězství a dávala to jasně najevo. Po chybě obránce Tomkinse pálil nepřesně Carew a v 31. minutě zase Agbonlahor. Villans tak odcházeli do kabin za nerozhodného stavu, který jim nestačil.

Nástup hráčů z Birminghamu do druhého poločasu byl skutečně impozantní. Po úvodním tlaku přišel v 58. minutě také gól. Střelu Reo-Cokera sice ještě dokázal gólman Green vyrazit, bohužel ale jen do míst, kde stál kapitán Gareth Barry. Ten se v zakončení nemýlil a zpříjemnil si tak svůj zřejmě poslední zápas v dresu Villans.

V 61. minutě mohl na rozdíl dvou branek zvýšit Bobby Zamora, ale jeho hlavička minula tyčku. Villans kontrolovali hru a nějaké zdramatizování se moc nečekalo. Dvě minuty před koncem normální hrací doby ovšem West Ham udeřil podruhé. K zakončení se dostal Ashton a míč poslal za záda brankáře Carsona.

Ville by nakonec ani vítězství nestačilo a končí tak na šestém místě. Přímá účast v Poháru UEFA jí utekla, dostane ale šanci se o něj poprat v Poháru Intertoto.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - Manchester United 0:2

11.05.2008 16:00

Góly: 33. Cristiano Ronaldo (pen.), 80. Ryan Giggs

Po roce bude v Manchesteru opět hodně veselo. Díky dnešní výhře 2:0 ve Wiganu se United podařilo obhájit mistrovský titul.

Wigan se dostal ke střele už ve 3. minutě, pozornost Van der Sara vyzkoušel Michael Brown, ale holandskému brankáři moc velké problémy rozhodně nenadělal. Zanedlouho pálil pro změnu nepřesně Jason Koumas. Latics se pokoušeli na defenzívu Red Devils stále něco vymýšlet, ve 12. minutě to vyzkoušel z dálky opět Brown, ale jeho pokusu chyběla velká dávka přesnosti.

Manchester dal o sobě vědět až po patnácti minutách hry, kdy si na centr Carricka z rohového kopu naběhl Rio Ferdinand a v obtížné pozici se dostal k hlavičce. Jenže svůj pokus poslal nad. Tato nevyužitá příležitost mohla anglického stopera mrzet mnohem více, kdyby se po skrumáži před bránou prosadil Emil Heskey, jenž ale nakonec poslal míč nad.

Cristiano Ronaldo se málem stal úspěšným střelcem už v 26. minutě. K dalšímu přesnému zásahu mu moc nechybělo. Jeho tvrdou ránu z přímého kopu ale dokázal skvěle vyrazit Kirkland. Za sedm minut se už ale 23letý nejlepší střelec letošní sezóny mohl radovat. Po faulu Boyce na Rooneyho totiž zahrával pokutový kop a ten bez jakýkoliv potíží proměnil a nasměroval Manchester k titulu.

Nadšení z prvního gólu mohl už v 37. minutě trochu zmrazit Marcus Bent, po centru Boyce ovšem trefil z voleje pouze boční síť. United se do další dobré příležitosti dostávali těsně před přestávkou, ale jejich rychlý brejk zastavil Koumas, který odzbrojil Téveze.

V 48. minutě mohl pojistit vedení svého týmu svým druhým gólem Ronaldo. Bohužel pro všechny hostující fanoušky mířil z přímého kopu pouze do míst, kde zrovna stal gólman Kirkland, který jeho střelu vyrazil na roh. O další skvělou příležitost připravil Manchester rozhodčí Bennet. Ten totiž po ostrém zákroku Brambleho na Scholese nenařídil pokutový kop.

Manchester byl i nadále aktivnějším celkem a Wigan se pouze bránil. Velmi blízko zvýšení náskoku byl nejprve se svou hlavičkou Ronaldo, té ovšem scházela přesnost a zanedlouho pálil z hranice pokutového území Wayne Rooney, jeho střelu gólman Kirkland vyrazil na roh. Manchester měl dnes ale také velkou dávku štěstí. V 69. minutě se po centru dostal k hlavičce Emil Heskey a chyběly mu k přesnému zakončení centimetry. Gólman Van der Sar by jen stěží na jeho hlavičku dosáhl.

Klid svému týmu mohl dodat v 71. minutě Nemanja Vidič, jenže po rohovém kopu hlavičkoval vedle. To, co nedokázal srbský stoper se povedlo za devět minut Ryanu Giggsovi. Ten využil chyby wiganské defenzívy, v klidu si zpracoval Rooneyho přihrávku a prostřelil také gólmana Kirklanda. Manchester své vedení uhájil až do konce a začal slavit.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Arsenal FC 0:1

11.05.2008 16:00

Góly: 24. Theo Walcott

Arsenal sehrál se Sunderlandem nečekaně nudnou partii, když se spokojil jen s jednobrankovým vedením. To nakonec uhlídal až do konce a končí sezonu sice na třetím místě, ale jen se čtyřbodovou ztrátou na první Manchester.

V brance Arsenalu se představil polský talent Lukasz Fabianski a měl práci hned v první minutě, kdy jej pěkným halfvolejem přivítal Carlos Edwards. Na druhé straně se v sedmé minutě ještě více zapotil maďarský gólman Marton Fulop, když nohama likvidoval pokus Adebayora. Střely Leadbittera a Yorka zdálky se neujaly, a tak šli do vedení ve 24. minutě hosté. Na parádní kolmici od Gilberta si naběhl express Theo Walcott a mazácky svůj sprint také zakončil – 0:1.

Svěřenci Roye Keana se nehodlali jen tak smířit s porážkou, byť od Arsenalu, a začali místy Gunners přehrávat. Wallacův centr ve 32. minutě však Leadbitter hlavou do branky nenasměroval. A málem přišel trest v podobě druhého zásahu hostí. Měl ho na kopačce znovu mladík Walcott, uvnitř pokutového území ho našel Adebayor, londýnský křídelník však soupeřovu branku těsně minul. Stalo se tak ve 39. minutě a byla to poslední příležitost v první půli.

Ve druhém poločase diváky zvedla ze sedaček až (a také jenom) v 58. minutě nevídaná situace. Whitehead adresoval Fulopovi malou domů, zmatený maďarský brankář, neobvyklá jednička, míč chytil do rukou a nemohlo následovat nic jiného než nepřímý volný kop z hranice malého vápna. Vynikající příležitost pro Kanonýry. Ti s ní však, jmenovitě přihrávající Adebayor a zejména pak střílející Gilberto, naložili prachmizerně. Výsledek? Střela vedle. Snaha obou mužstev vsítit branku poté s přibývajícími minutami stále klesala a klesala. Konečný hvizd sudího tak byl do určité míry pro fanoušky vysvobozením.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Liverpool FC 0:2

11.05.2008 16:00

Góly: 69. Andrij Voronin, 74. Fernando Torres

Liverpool i v posledním utkáni sezóny slaví výhru. Po gólech Voronina a Torrse si vezou plný bodový zisk z White Hart Lane, hřiště Tottenhamu.

Liverpoolu ani Tottenhamu v podstatě o nic nešlo a hlavně proto se nemusely hnát za vítězstvím. Prvních deset minut utkání tuto skutečnost jenom potvrzovalo. S postupem času se sice oba týmy trochu rozehrály, ovšem žádnou pastvu pro oči diváci neviděli, ba naopak. Nepřesně přihrávky, nepovedené centry, přesně to bohužel dominovalo prvnímu poločasu.

Až v 25. minutě došlo k vážnějšímu ohrožení brány. Po rohovém kopu hlavičkoval Berbatov a míč proletěl jen těsně okolo Reinovy tyčky. Před přestávkou se na druhé straně po zákroku Carraghera dožadoval penalty Keane, ale nebyl vyslyšen. Gólman Černý si během prvního poločasu téměř nesáhl na míč, podobně jako jeho protějšek Reina.

Ke druhému poločasu vzhlíželi diváci s nadějí, že se konečně něco změní a oni uvidí záživnějších čtyřicet pět minut. Nakonec se tak stalo, dokonce padly dvě branky, ty však většinu fanoušků na stadiónu moc nepotěšily. V 55. minutě pálil nepřesně levačkou Robbie Keane, o deset minut později byli Kohouti brance ještě blíž, pomalá přihrávka se dostala až k Malbranquemu, ten ale nastřelil pouze boční síť.

V 69. minutě se Liverpool radoval poprvé. Torres poslal centr do pokutového území, nejrychleji zareagoval ukrajinský útočník Voronin a překonal gólmana Radka Černého. Blízko vyrovnání byl za malou chvíli Berbatov, skvělým zákrokem jej však vychytal Reina. Reds své vedení v 73. minutě zásluhou Torrese zvýšili na 2:0 a udrželi jej až do konce.

Více informací k zápasu

Everton FC - Newcastle United 3:1

11.05.2008 16:00

Góly: 28. Yakubu Aiyegbeni, 70. Joleon Lescott, 82. Yakubu Aiyegbeni (pen.) - 47. Michael Owen (pen.)

Everton se nemusel nakonec starat o zbylé výsledky. Svůj zápas zvládl na jedničku a pátou příčku tak bez větších problémů uhájil. Za vítězství může vděčit nigerijskému bomberovi Yakubovi, jenž skóroval hned dvakrát.

Diváci na Goodison Parku rozhodně očekávali atraktivnější podívanou, než se jim nakonec skutečně naskytla. V pařáku, který sužoval celý Liverpool, jako by se fotbalistům ani nechtělo běhat, a tak skutečná šance ne a ne přijít. Naštěstí hned z první gólovky zahřmělo a stalo se tak před brankou Newcastlu. Ve 28. minutě zahrával zhruba 40 metrů od branky soupeře standardní situaci Fernandes, díky mizernému bránění Strak se k hlavičce prodral Yakubu a otevřel skóre.

Za sedm minut se Toffees radovali podruhé, když malou hlavičkovanou několika hráčů zakončil nekompromisní ranou mezi tři tyče opět Yakuju. Zdvižený praporek však přeměnil oslavy domácích příznivců v plané. Ve 39. minutě táhl protiútok Evertonu Osman, spoluhráči mu pročistili ulici do pokutového území, odkud evertonský odchovanec prozkoušel pozornost Harpera, ovšem bez gólového efektu.

Newcastle, jenž celý první poločas odehrál spíše pasivněji, se dočkal vyrovnání hned po přestávce. Yobo ve vápně fauloval N'Zogbiu, k penaltě se postavil Michael Owen a nemýlil se. Po vyrovnání tempo hry znovu ochablo. Přesto zvládl v 68. minutě vrátit Evertonu zpátky vedení Lescott, když potrestal další nedůsledné bránění Magpies při standardce a hlavou na zadní tyči pohodlně skóroval. Zanedlouho přišel třetí, definitivní úder. V 82. minutě chladnokrevně proměnil penaltu po faulu na Osmana Yakubu a definitivně poslal Everton do Poháru UEFA. Závěr zápasu všichni aktéři tohoto utkání dokopali jako by si už užívali prázdniny. Toffees tedy porazili Straky s přehledem 3:1.

Více informací k zápasu

Portsmouth FC - Fulham FC 0:1

11.05.2008 16:00

Góly: 76. Danny Murphy

Fulham setrvává v Premier League i do příštího ročníku! Rozhodla o tom trefa Dannyho Murphyho ze 76. minuty. Ačkoliv Reading hladce přejel Derby, těsná výhra Cottagers zachránila díky lepšímu skóre o tři góly.

Do utkání lépe vstoupil hostující Fulham, když potřeboval zvítězit, aby si udržel naději na záchranu. Hned ve 4. minutě ovšem Daviesův half-volej vyrazil Ashdown nad. O slovo se zanedlouho přihlásili i Pompeys, když po narážečce s Kanuem střílel vysoko Kranjčar. Pak se diváci na Fratton Parku trošku vyspali, neboť utkání příšerně nudilo, až ve 40. minutě je ze sedaček zdvihl brejk Defoea, proti tomu však včas vyběhl Keller a zakončení se nedostavilo. V poslední minutě ještě střílel Mendes, ale teč Hughese znamenala pouze rohový kop pro Pompeys. Po něm pálil Kranjčar z první vysoko do oblak. Touto šancí také končí přehled zajímavých situací z prvního poločasu, kterých bylo po hříchu málo.

Jakkoliv byl první poločas nudný, ten druhý se obešel bez spánku v řadách obecenstva. V 53. minutě se mohla pískat penalta na Defoea, na zákroku Hughese však rozhodčí neviděl nic nedovoleného. Za další minutu centroval Davies na Murphyho a ten osamocen hlavičkoval pouze přímo do Friedela. Zaútočil ale i Portsmouth, když Kanu nabil Kranjčarovi, jenž ozkoušel pozornost Kellera.

Fulham nadále bušil a bušil do obrany Pompeys, neboť díky jasnému vedení Readingu v Derby musel vyhrát, aby se zachránil. Pompeys se však povedlo zblokovat jak pokus McBrida ve skvělé palebné pozici, tak hlavičku Hughese. Ale v 76. minutě se Cottagers přeci jen dočkali – Bullard zprava zahrával standardní situaci a našel na zadní tyči perfektně Murphyho, jenže se nemohl mýlit – 0:1.

Tempo hry a obecně kvalita zápasu pak znovu výrazně poklesla, Fulham vedl, čili mířil za záchranou, Portsmouth se za ničím také nemusel hnát. Obě strany tak zápas uhrály na konečný stav 1:0 pro Fulham.

Více informací k zápasu

Derby County - Reading FC 0:4

11.05.2008 16:00

Góly: 15. James Harper, 61. Dave Kitson, 69. Kevin Doyle, 90. Leroy Lita

Hodně zvláštní pocity dnes zažili fotbalisté Readingu po utkání s Derby. I přes vysokou výhru 4:0 jim zůstal v rukách černý Petr a minimálně na rok se musí rozloučit s Premier League.

Pokud chtěl Reading pomýšlet na záchranu, musel za každou cenu bodovat. Této skutečnosti si byli v hráči vědomi a hned v úvodních minutách si vypracovali proti nejhoršímu týmu Premier League dvě dobré příležitosti. Při té první neuspěl Leroy Lita, ve druhé pro změnu chyběla přesnost českému záložníkovi Marku Matějovského, který se po delší odmlce opět objevil v základní sestavě.

Ve 14. minutě už ale Berany nezachránil ani gólman Caroll. Kitson našel na hranici pokutového území James Harpera, ten si zpracoval míč a střelou do levého rohu brány poslal svůj tým do vedení. Nechybělo moc a za malou chvíli to mohlo být dokonce 2:0, v zakončení ale opět selhal Leroy Lita. Anglický útočník, který část letošní sezóny strávil na hostování v druholigovém Charltonu, dnes postrádal ve fotbale velmi důležité štěstí. Po ataku Carolla se dožadoval penalty, zřejmě oprávněné, ale rozhodčí jej nevyslyšel. Na druhé straně se poprvé zaskvěl až ve 40. minutě gólman Hahnemann, a to když lapil střelu Davida Jonese.

Reading dnes nasměroval za vítězstvím v 60. minutě druhým gólem zápasu Dave Kitson. Berani byli neškodní, k nějakému útočení se vůbec neměli a jejich pasivita se jim nevyplatila. Kevin Doyle, jenž byl na hřišti pouze tři minuty, dostal skvělou přihrávku z pravé strany, zbavil se bránícího Moorea a bez větších potíží překonal brankáře Carolla. The Royals byli i po zbytek zápasu mnohem lepší, v závěru dokonce přidal čtvrtý gól Lita. Ani vysoká výhra je však neudržela v Premier League, jelikož Fulham porazil Portsmouth.

Více informací k zápasu

Middlesbrough FC - Manchester City 8:1

11.05.2008 16:00

Góly: 16. Stewart Downing (pen.), 37. Afonso Alves, 58. Stewart Downing, 60. Afonso Alves, 70. Adam Johnson, 80. Fábio Rochemback, 85. Jérémie Aliadière, 90. Afonso Alves - 87. Elano

Zřejmě poslední zápas na lavičce Manchesteru City nevyšel kouči Erikssonovi podle představ. Jeho tým odjíždí z Middlesbrough s krutým debaklem 1:8.

Pro hosty zápas nezačal vůbec dobře. Už ve 12. minutě musel švédský kouč sáhnout k prvnímu střídání. Zraněného Benjaniho nahradil útočník Nery Castillo. To ale ještě nebyl konec. Sotva uběhlo pár sekund, v pokutovém území stáhnul Dunne k zemi Tuncaye, viděl červenou kartu a zařídil pro svého soupeře penaltu. Tu proměnil záložník Stewart Downing a Boro se tak ujalo vedení.

Blízko vyrovnání byl už po pár minutách Bulhar Martin Petrov. Z přímého kopu ale poslal míč mimo. Naopak na druhé straně se musel při střele k tyči vyslané z kopačky Tuncaye vyznamenat gólman Isaksson, který pro toto utkání nahradil stálou jedničku Joe Harta. V 36. minutě už ale znovu inkasoval. Z hranice šestnáctky trefil skvěle roh jeho brány Alfonso Alves. Asistenci na tomto gólu si připsal Fabio Rochemback.

Tak divoký druhý poločas snad neočekával ani ten největší optimista. Zápas v podstatě rozhodl třetím gólem v 58. minutě Stewart Downing. Neuběhly ani dvě minuty a skóre už se měnilo počtvrté. Po Arcově přihrávce se dostal ke střele Alfonso Alves a na své konto si podobně jako Downing připsal svůj druhý dnešní gól.

Boro se fotbalem skutečně bavilo, zatímco trápící se Manchester nevěděl, kde mu hlava stojí. V 72. minutě pálil z 22 metrů Adam Johnson a ani gólman Isaksson nedokázal na jeho pozemní střelu zareagovat. Švédský gólman v bráně City si dnešní zápas za rámeček určitě nedá. Uběhlo deset minut a on lovil ze své sítě další dva míče. Šestý přesný zásah si připsal Rochemback, sedmý střídající Aliadiere. Manchester nakonec zásluhou Elana alespoň snížil, konečnou podobu výsledku dal ale v nastaveném čase svým třetím gólem Alves.

Více informací k zápasu

Birmingham City - Blackburn Rovers 4:1

11.05.2008 16:00

Góly: 31. David Murphy, 73. Cameron Jerome, 89. Cameron Jerome, 90. Fabrice Muamba - 49. Morten Gamst Pedersen

Ani pozdní kanonáda Birmingham nezachránila v nejvyšší soutěži. Jak Fulham, tak Reading totiž vyhrály a snaha Brums se tak musela minout účinkem. Co naplat, že Birmingham vyhrál jasně 4:1.

Brums vstoupili do utkání plni odhodlání se zachránit a hned ve čtvrté minutě byli blízko. Zarate si na pravém okraji hřiště narazil s Kapem a z úhlu vystřelil ke vzdálenější tyči, tu však ke své nevoli také nastřelil. Brzy se do šance dostali i hosté, mezeru v obraně si našel Santa Cruz, obdržel pěkný pas od Pedersena, ale na Taylora střelou z rohu malého vápna trestuhodně nevyzrál.

Pak se hra trochu uklidnila a další příležitost přišla až krátce před dovršením půlhodiny hry. Larsson krásně našel ve vápně Kapa, který však po vzoru Zarateho zacílil hlavou jen do tyče. Přesto tato spálená šance nemusela Brums až tolik mrzet - Friedelova hrubka ze 32. minuty totiž dala Birminghamu přeci jen vedení. Americký brankář si neporadil ani s nepříliš povedeným pokusem krajního beka domácích Murphyho. O tři minuty později už to byl ale zase ten Friedel, jak ho známe - vychytal v obrovské šanci Kapa.

Blackburn mohl ještě do přestávky vyrovnat, Roberts měl ve 41. minutě před sebou po selhání Taylora odkrytou bránu, jistému gólu ale zabránil skok Kellyho. A tak se Rovers dočkali až na začátku druhého dějství. Birminghamský Johnson klopýtl nedaleko půlící čáry a do brejku se dostal Roberts. Jeho dvě střely sice Taylor vychytal, ale následně Santa Cruz přihrál Pedersenovu a ten zakončil bezchybně - 1:1.

Brums museli vrhnout všechny síly dopředu, pokud si chtěli ještě udržet naději, na záchranu. Jenomže ne a ne jim to tam spadnout. V 58. minutě neuspěl Kapo, za 14 minut se zase Jerome, leč nebyl pod žádným tlakem, unáhlil se zakončením v nadějné pozici a poslal míč vysoko nad. Naštěstí pro sebe i své spoluhráče však o 60 sekund později své selhání odčinil, když svou dělovku z první už nasměroval neomylně mezi tři tyče.

Tentýž hráč zvyšoval dvě minuty před vypršením řádné hrací doby na 3:1, pak se však mohli všichni na lavičce dozvědět, že Fulham vyhrál a výsledek z Birminghamu tak už neměl žádnou váhu. Přesto jakoby na protest Brums udeřili ještě jednou, aby ukázali, že je jejich sestup nespravedlivý. Ani přesná hlavička Muamby jim však pochopitelně k ničemu jinému, než zvýšení na konečných 4:1, nebyla.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Bolton Wanderers 1:1

11.05.2008 16:00

Góly: 62. Andrij Ševčenko - 90. Kevin Davies

Chelsea nesplnila cíl, který si kladla pro poslední kolo. O vítězství nad Boltonem přišla v poslední minutě nastavení, kdy se trefil Taylor. I tak Manchester zvítězil, takže výsledek na Stamford Bridge nic neřešil.

Avram Grant nepřichystal pro toto klíčové utkání žádné překvapení. Chelsea vyrukovala do boje s klasickým rozestavením 4-3-3 se záložní řadou ve složení Ballack-Lampard- Makelele, na křídlech s Maloudou a Colem a na hrotu osamoceným Drogbou. Dle očekávání začal na pravém beku Essien. Bez zajímavosti také není fakt, že Petr Čech nastoupil netradičně se svítivě oranžovým dresem.

Chelsea měla v úvodu zápasu míč častěji na svých kopačkách a také si jako první vypracovala tutovou šanci. Ballack poslal napříč vápnem balon na zadní tyč Drogbovi, ten se však nepochopitelně ukopl. Další nešťastný okamžik pro Blues přišel po deseti minutách hry, kdy Petr Čech udeřil do obličeje kolenem kapitána mužstva Johna Terryho a ten na nosítkách musel opustit hřiště. Nahradil ho Belletti. Ve 37. minutě se prodral přes obránce ke střele ze střední vzdálenosti Joe Cole, míč však ani nezvládl zvednout a pozemní ránu Al Habsi bez problémů zkrotil.

Andrej Ševčenko, který se o poločase dostal na hřiště na úkor Makeleleho, ve 47. minutě přihlížel tomu, jak povedenou ránu Maloudy z necelých 30 metrů vytahuje s obtížemi na břevno Al Habsi. Přes neprostupnou hráz, kterou okolo velkého vápna rozestavěli hráči Wanderers se dostávalo opravdu těžko, a tak se pokusil o gól z velké dálky Ballack, neúspěšně. V 61. minutě už konečně nakopl svou motorku Drogba, přesprintoval dva obránce a jen senzační zákrok Al Habsiho odvrátil gólovou radost Chelsea, ale jen na chvíli. Uběhlo jen pár vteřin a z branky se radoval Andrej Ševčenko, když usměrnil na malém vápně nevýrazný pokus svého spoluhráče neomylně mezi tři tyče.

Poté musel útočit i Bolton, jenže v 65. minutě vychytal z úhlu střílejícího Dioufa Čech. 15 minut před koncem ale zahrozili po hlušší pasáži opět domácí, konkrétně Cole, který pálil přímo do Habsiho. Poté nastřelil Bolton břevno a šest minut před koncem ještě hlavičkoval Lampard v záklonu nad. Už to vypadalo, že si dojde Chelsea v klidu za splněním svého dnešního cíle, jenže přišel roh Boltonu, zmatek ve vápně a Taylorova rána mezi nohy Petra Čecha. Celé Stamford Bridge ztuhlo, přesto i kdyby Chelsea nakonec zvítězila, titul by ji unikl, neboť Manchester jasně přehrál Wigan.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United38276580:2287
2.Chelsea FC382510365:2685
3.Arsenal FC382411374:3183
4.Liverpool FC382113467:2876
5.Everton FC381981155:3365
6.Aston Villa3816121071:5160
7.Blackburn Rovers3815131050:4858
8.Portsmouth FC381691348:4057
9.Manchester City3815101345:5355
10.West Ham United3813101542:5049
11.Tottenham Hotspur3811131466:6146
12.Newcastle United3811101745:6543
13.Middlesbrough FC3810121643:5342
14.Wigan Athletic3810101834:5140
15.Sunderland AFC381162136:5939
16.Bolton Wanderers389101936:5437
17.Fulham FC388121838:6036
18.Reading381062241:6636
19.Birmingham City388111946:6235
20.Derby County38182920:8911

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (347)

Přidat komentář
M11

Gratulace dablum.. zaslouzeny vitez letosniho rocniku.. Chelsea s Grantem zaslouzi respekt.. Arsenal musi znatelne posilit.. Lpool by se mel zamyslet.. Torres a C.Ronaldo klobouk dolu..

Reagovat
-PeCa_08-

nějak tak

Reagovat
stiba

tak arsenal zantelne posilovat nemusi, staci vhodne doplnit stavajici kadr - jako 4 body k titulu je uplny nic ( trocha stesti trocha smuly nic vic)

Reagovat
M11

za 4 body od titulu si nic nekoupi... potrebuji znatelne posilit..

Reagovat
stiba

tak to je mi jasny ze je to k nicemu, ale neni potreba nejak prekopavat kadr a nakoupit deset novejch hracu- kolik zapasu za sezonu je takovych ze se rozhoduje v 90.minute, nebo skrz spornou penaltu apod.(a to myslim u vsech ne jen u arsenalu) a staci aby nedostavali tak hloupe goly jako tuhle sezonu(vetsinou hned ze zacatku, nebo hned po vstrelenem golu) a dalsi rok bude zase boj o titul -ale snad uspesny

Reagovat
smazaný uživatel

no taky dávali góly v posledních minutách takže stejně smůly jako štestí

Reagovat
stiba

vsak rikam že to je u všech, takže 4 body mužeš ziskat jak nic, ale taky ztratit, ale neznamena to ze arsenal musi nakupovat jak chelsea apod. tenhle kadr ma na titul, staci vhodne doplnit

Reagovat
M11

ja si taky nepredstavuju pod pojmem znatelne posilit koupit 10 hracu.. ale minimalne 2 spickove hotove hrace potrebuje.. s doplnovanim pouze talenty nikdy nic nevyhraje.. navic odesel Flamini mozna ho bude nasledovat jeste nekdo.. Rosickeho zdravi je necitelne.. proste potrebuje poradne posilit pokud se chce rvat o titul..

Reagovat
stiba

tak to sorry, ja myslel že znatelně posílit = 4,5 hráčů . u mě vhodné doplnění = jeden, spíše dva kvalitní hráči

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím potřebují minimálně jednu dvě hvězdy které už mají něco za sebou ne mít jednoho hráče v poli nad 30let

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal hvezdy nekupuje...on je vytvari.Navic jejich mlady tym zaslouzi respekt pred celou PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

FULHAM!!!!! Fantasticke.... JOOO... COYW

Reagovat
plechi

jupikajou potřetí

Reagovat
-PeCa_08-

Torreess!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj pravda....letos to byl parádní rok...s nejnádhernějším koncem

Reagovat
smazaný uživatel

jj, napínavé až do posledního okamžiku, ale MÁME TO DOMA

Reagovat
smazaný uživatel

jj, napínavé až do posledního okamžiku, ale MÁME TO DOMA

Reagovat
smazaný uživatel

sorry nechtěně jsem to tam dal2x

Reagovat
Devil

Klidne 3x!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace ManUtd.. pro Chelsea..Arsenal a hlavně Liverpool mají do příští sezóny nad čím přemýšlet..no a Everton

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě doplním - Newcastle a Kohouti

Reagovat
smazaný uživatel

fulaham ...a z middlesbrough ide strach v buducej sezone budud hrat o LM

Reagovat
smazaný uživatel

city uz se na to vykaslali.... nechteli dostat karty aby hrali Pohar Uefa. A FULHAM ist BEST

Reagovat
Shevchenko

To sedí když dostali redku.

Reagovat
smazaný uživatel

sak jo... ale nechteli dostavat vic karet.. vsimni si od te doby vubec nebranili... nechavali je prochazet uplne bez braneni....

Reagovat
Shevchenko

No něco na tom bude.

Reagovat
smazaný uživatel

vsechno je tak jak ma byt... Fulham zachranen a Manchester titul

Reagovat
Maritazzi

tak Fulham dokázal nemožný, smekám před nima

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, tak. Téměř bych to přirovnal k loňskému finiši West Hamu.

Reagovat
Maritazzi

né asi, tým totálně z formy s docela velkou ztrátou a on se takhle vzchopí, navíc tušim, že v jednom zápase prohrávali nějak 2:0 a za poslední půl hodiny to dokázali, prostě Fulham

Reagovat
Shevchenko

Man City

Reagovat
smazaný uživatel

tam to bylo ze strany West Hamu jeste o neco famoznejsi

Reagovat
smazaný uživatel

A taky pochybnější...

Reagovat
smazaný uživatel

Jooooooooooo dokazali jsme to.. Danny Murphy!!!

Reagovat
hawk

musim vam poblahoprat, loni jsme se takhle zachranili my, zrovna na MANU.

Reagovat
smazaný uživatel

jj pamatuju nadhera ale byly to strasne nervy...

Reagovat
hawk

tak s letosni sezonou je jasna spokojenost, kdyz si vzpomenu na lonskej rok, kde jsme az do konce bojovali o zachranu je letosni desaty misto bozsky, ikdyz to mohlo bejt i lespi. Hammers forever

Reagovat
smazaný uživatel

We are the champions my friends!!! Tady někdo minule řikal,že prej nebude chelsea horší při rovnosti bodů tak teď může s přehledem říct,že je horší Už se těšim na Moskvu

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze bude chybet Terry v moskve....

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, svatá pravda a jestli budou zase k tomuhle připomínky, tak počkejte na Moskvu, tam vám to jasně ukážeme

Reagovat
smazaný uživatel

Ten čech to je díra,opět jeho gol,měl by si koupit zástěru!To už není možné kolik on prodrval Chelsea bodů!

Reagovat
smazaný uživatel

boze....

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

tohle by měl chytit

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

tys tam nevidel tu teč? Jak reagoval evidentně na jinou trajektorii střely?

Reagovat
smazaný uživatel

I tak to měl mít, ta teč nebyla tak výrazná.

Reagovat
fantomas

ona at je jakákoliv, tak golmana vždycky zmate...taky si videl, že to skoro měl a právě ten centimetřík, dva o kolik byl balon tečován dost možná rozhodoval

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak jasna tec tam byla.. a jeste pred nim stali 2 obranci... radsi uz to nebudu komentovat... my vime "ty by si to urcite chytil"

Reagovat
smazaný uživatel

"ty by si to urcite chytil"...takové argumenty používají žáci zvláštních škol, ty patříš mezi ně?

Reagovat
smazaný uživatel

ja? ne ale ty asi jo jinak by si nemlel takove kraviny... zase jen zavidis nebo nedokazes prekousnout ze Chelskí prohrala?

Reagovat
smazaný uživatel

závist...další argument hodný 10-ti letého dítěte. A Chelsea já nesnáším, takže z jejího neúspěchu mám radost.

Reagovat
smazaný uživatel

a panacek ma asi 90 let ze pro nej je vsechno agrument 10-leteho ditete... To co si ty napsal je hodne 10-leteho ditete...

Reagovat
smazaný uživatel

když myslíš

Reagovat
smazaný uživatel

jsi divnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty se taky probuď

Reagovat
smazaný uživatel

nehceš s tim jí už do háje? každej ví že seš proti čechům zaujatej tak je vůbec nekomentuj

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt jo? A jak to?

Reagovat
Shevchenko

Jak by to dopadlo, kdyby Bolton nesrovnal ?

Reagovat
smazaný uživatel

stejne by se zachranil, protoze mel z tech tri nejlepsi skore

Reagovat
Shevchenko

Aha vlastně, jsem zapomněl, že rozhoduje skóre.

Reagovat
smazaný uživatel

Musím říct že poslední kolo bylo velice zajímavé-moc hezké výsledky! Že Manchester obhájí titul to jsem věděl-to nepotřebuje komentář ale jak byl vytvářen co největší tlak na Manchester tak ten tlak nakonec nějak nezvládla Chelsea-před zápasem plná huba keců a nakonec remizují na vlastní půdě-zajímalo by mě co budou říkat teď. Ale co mě opravdu mrzí je Reading-kvůli Matějovskému-je to škoda že sestoupily-má na to hrát PL!

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea zápas nezvládla? Tak to si na omyle, za tu remizu 1-1 by ich mali spucovať ich fandovia ale nikto iný. Proste sa nato za stavu 0-2 pre Učka vyprdli a to doslova. Alebo si fakt mysliš že keby hrali diabli 0-0 tak bolton vyrovná?

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jsem neviděl-hodnotím pouze podle výsledku! Mě prostě jen vadilo jak měli plno řečí před zápesem a snažili se rozhodit MU a nakonec jsou to oni kdo nevyhráli. A že by se na to vykašlali v závěru protože MU vedli-to nevím teda.....

Reagovat
smazaný uživatel

spis si myslim ze se Chelsea dovedela vysledek z Wiganu ze vede Man Utd o dve branky a uz jim na zaveru nezalezelo..ale to je spekulace...myslim ze je pak Grant setril na finale kdyz uz se mu zranil Terry...tak nechtel riskovat nekoho dalsiho ...ale jinak Man Utd muze slavit...ten reading mas pravdu kvuli Matejovskymu presne..a pri tom predvedli nadherny vykon v Derby..a hlavne on musel hrat dobre..to ty zasrany Pompeys nemohli ten Fulham aspon jednou propalit...sem zvedav co bude s barosem...

Reagovat
smazaný uživatel

noo skoda,chelsea si to pokazila sama remizami s Wiganom a Boltonom ale tak stava sa ... sezona dobra,snad budu buduca lepsia.Manchester vyhral titul zasluzene ale dnes ma nepresvedci nikto ze ta penalta byt nemala..druhy gol Giggsa bol ok...my vyhrame LM aky debakel dostali city..od Alvesa ocakavam buduci rok 15golov...ku koncu sa chytil ...

Reagovat
Devil

Ale zase klidne mohla byt penalta za faul na Scholese.

Reagovat
smazaný uživatel

Vieš, že v tejto hre keby bolo keby, tak ten faul na scholesa by sa neudial, kedže tento by už bol po druhej žltej out. To je to keby keby.

Reagovat
Devil

Presne tak.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jeho zakroky nebyla na zlutou,Ten prvni urcite.Nikdo mi to nevymluvi videl sem opakovacku a zezadu nejdriv trefil mic.A ta druha potencionalni zluta bejt taky nemel nebylo to nic tvrdyho,telo na telo-proste Scholes.A ta penalta na nej i na Rooneyho-obe byli 100%.Ale malokdy se stane ze sudi piskne vickrat.A to sem gunner.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hrdinami dna by som ani nenazval učka ale cottagers. Neskutočné sa stalo skutočnosťou. Ale som rád, neviem prečo ale fulham by mi chýbal.

Reagovat
-Kopy-

Gratuluju ManU, zaslouženě...Chelsea nemam rád ale smekám před Grantem...Arsenal dobrý ale ještě tomu něco chybí...Liverpool klasika...

Jinak Boro

Reading Mára

Reagovat
M11

jj

Reagovat
Shevchenko

Chlápci ze City se na to evidentně vysrali.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

náhodou chtěli se odvděčit fanouškům kteří dorazili za to jak jim celou sezonu fandili

Reagovat
smazaný uživatel

trošičku

Reagovat
smazaný uživatel

ten výsledek je,jak kdyby to Southgate s Erikssonem hráli na Playstationu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pravda,pravda za eriksonova mladi este kompy nebyli proto mu to ten mladej southgate tak nandal

Reagovat
M11

jinak pred sezonou jsem mel Tottenham a Newcastle za cerne kone.. no ale kdyz se clovek podiva na tabulku

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně Tottenham zklamal....to mě docela mrzelo, čekal jsem že se zapojí víc bojů o čelo tabulky...škoda, snad jim to vyjde příští rok, je to sympatickej mančaft...

Reagovat
smazaný uživatel

Matějovský by měl jít pryč!A urychleně,hrabat se ve druhé lize,to není dobrý a pochybuju že Reading půjde hned na jistej ppostup,jestli Marek nepřestoupí do lepšího týmu co hraje trošku solidní fotal tak máme po supr fotbalistovi!

Reagovat
M11

Mara Matejovsky toho zase tolik nepredvedl

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě ani nemohl!Vůbec se do jejich hry nehodí,viděl si zápasy Readingu,jedinej Marek se snaží hrát pozemi zbytek týmu hraje jen na náhodu,Readig hraje křápskej fotbal!Marek neměl chodit do Anglie vůbec!Prtože ten fotbal mu vůbec nesedí krom prvních asik 6 týmů se hraje v Anglie strašně bojovnej fotbal on potřebuje míč do nohy a to v týmech Anglie cop hrají o spodek tabulky nedostane"To je můj názor-šikl by se mu nějakej klub jako Plašil hraje v Osasuně nebo třeba nějaká Sampdoria,Palermo a podobné ale tohle byl krok zppět!

Reagovat
M11

a jo mas recht ze asi nic vic delat nemohl... ale i tak.. velmi bych se divil kdyby po nem skocil nejaky prvoligovy anglicky klub.. sanci vidim opravdu jen mezi novacky.. ale rad bych se mylil..

Reagovat
smazaný uživatel

jenze kam ?? kdo bude chtit ?? a moc dlouho tam neni ?? ale PL si zaslouzi hrat to je pravda..snad mu pomuze i ten paradni gol ...proti Live

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna ponem sahne nejaky novacek

Reagovat
smazaný uživatel

no to je pravda...treba ho Bednar doporuci ve WBA :) ..a muze tam a nebo klidne do nejakyho Fulham,Middlesbrough,Bolton atak...no snad nebude hrat v druhy anglicky lize..sice je o dost kvalitnejsi nez ceska..ale zase to bude mit daleko k repre

Reagovat
smazaný uživatel

Ani náhodou druhá Angůlická není lepší než první česká!to vůbec teda!Je to tak stejný

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych rekl ze jo .. nerikam ze Slavka nebo Sparta ci Banik jsou horsi nebo stejny ty jsou mozna vyse..ale myslim jako celkove...

Reagovat
smazaný uživatel

ani bod ten gól nezařídil...... a jak by se ten bod hodil

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Terry, to tak vypadá, že Čech rovná účty.

Reagovat
Shevchenko

Ještě jsem se chtěl zeptat jak to je s vítězem ligového poháru (CC) ? To jako Tottenham postupuje do UEFY ? Jakto teda že takovou výhodu mají jen v Anglii, Francii, Německu, Portugalsku a Skotsku ?

Reagovat
-Kopy-

Nemůžu si pomoct, ale mě se letos strašně líbil Wayne Rooney, jeho bojovnost, jeho práce pro tým, jeho defenzivní činnost to je něco skvělého a když k tomu přidá 12 branek a 12 asistencí, tak to kloubouček.

S Ronaldem a Torresem pro mě letos nejlepší hráč.

Reagovat
M11

presne tak.. Rooney je opravdu borec a hrac pro tym

Reagovat
smazaný uživatel

+Tevez, velka nadeje pro MU

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

shrnul si to pěkně souhlasim s tebou

Reagovat
-PeCa_08-

mas recht..presne klobrc

Reagovat
smazaný uživatel

Nejak si zapomnel Fabregase a Adebayora.Adebayor skvele nahradil Henryho a fabregas ve stredu pole supr mel v lize tusim 8 golu a 20 asistenci.Takze bys je nemel zapominat!

Reagovat
-Kopy-

Fabregas pár týdnů hrál velký hovno, tak proto, jinak do pětice nejlepších s Adem patří tedy no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale tohle mi prostě nedá, sorry.

http://www.splachovac.cz/index.php?page=showpict&nahled=1&typ= ostatni&obrazky=246-235&ID=1546&uzivatel=138837&razeni=1

Reagovat
M11

do prdele tak to jsem se tak dlouho nezasmal

Reagovat
smazaný uživatel

jako je to docela výstižný

Reagovat
M11

ti turci a italove me dostali nejvic

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

ti němci taky stojí za to

Reagovat
fantomas

Turci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ti Turci to je mazec

Reagovat
Shevchenko

Znám. Super!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skoti

Reagovat
Shevchenko

the red dot is not the ball. it's a referee

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

jsem jeste nevidel...

Reagovat
smazaný uživatel

Němci sou dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

vystizne

Reagovat
smazaný uživatel

hodně dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

tak,gratuluji MU k titulu,ač rozhodli o svém triumfu až v posledním kole,tak mají titul zasloužený. Snad Chelsea uspěje někdy příště,ale přesto jsem spokojený,jelikož v půlce sezóny to vypadalo všelijak a nakonec můžeme odejít se vztyčenou hlavou...Jinak,nevím,proč tu řešíte ten gól Boltonu a zákrok Čecha,když už se na to hráči Chelsea vys*ali,jelikož věděli,jak na tom MU jsou...

Reagovat
smazaný uživatel

no věděli, že o poločase to bylo 1-0 to nic neřešilo mohli vyrovnat a pochybuju že by jim Grant něco řikal

Reagovat
smazaný uživatel

chapes ze jim to mohl vzkazat behem utkani na hristi ze je to uz dva nula tak treba 5min pred koncem..aby je setril na finale...aby se jim nezranil nekdo jako treba Terry,aby zbytecne neriskovali

Reagovat
smazaný uživatel

jo to je možný ale Grant je tak línej že pochybuju že by se namáhal

Reagovat
smazaný uživatel

většinou v takto důležitých momentech na tabuli(nebo někde jinde) na stadionu svítí 2 výsledky,ten Chelsea a ten,který je důležitý(teď např. Manchesteru)stačilo se jen mrknout na tabuli...

Reagovat
smazaný uživatel

Tj, tvrdím o tom vyrovnaní presne to samé, ale ty ako fanda cfc by si mal byť kritický k tejto situácii, že tvoj tým takto vypustil zápas, a nie to ešte ospravedlnovať

84-84 by vypadalo určite lepšie, potom by si mohol tvrdiť ze odchádzate so vztýčenou hlavou, takto odchádzate ako tým čo sa nato vyprdol.

Reagovat
smazaný uživatel

já to vůbec neospravedlňuju,akorát se mi za to nechce plivat jed,holt se na týmu projevila frustrace a Boloton toho využil k vyrovnání,ale samozřejmě,že se to dá interpretovat i v tvém podání,ale po tom,co nás Grant po odchodu Mourinha vytáhl ze sraček,tak jsem spokojený,i když z toho nakonec nebyl titul ani bodová rovnost teď doufám,že bude finále LM důstojný revanš za 2. místo v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Je to doma!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Glory Glory Man United , zasloužený titul, ještě liga mistrů a bude to paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, naprosty souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

čech prostě ať si říká kdo chce co chce prohrál letos Chelsea titul,neviděl sem za sezonu aby udělal Saar nějakou chybu,možná jednu najdete ale čech jich udělal minimálně 5-10!Klidně mě zkrytizujte ale objektivně to musel vidět každej

Reagovat
smazaný uživatel

juve tak trochu souhlasim....jako je jeden z nej.ale neni zas tak dobrej jak je vychvalovanej

Reagovat
smazaný uživatel

já mám Čecha rád a je to skvělej gólman....ale letos to bylo slabší jak v minulých letech, to musí uznat každej...asi za to můžou i ta zranění....uvidíme co bude dál...přeju mu ať se mu vrátí stará dobrá forma, i když jsem fanda man

Reagovat
M11

to je absolutni blbost rikat ze Cech prohral Chelsea titul

Reagovat
smazaný uživatel

říkej si co chceš,já to prostě tak vidím,je to odvážný ale prostě když si vemu kolik kiksů on prostě udělal tak to neudělal žádnej brankář z první 4!

Reagovat
smazaný uživatel

a až bude na EURU vychytávat jednu šanci za druhou, tak ho tady budeš vychvalovat

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš si být jistý já ho chválit nikdy nebude,mě se jeho styl chytání nelíbí!Ale když sem jedinej čech 10 milionů tak to asik mám fakt mindrák!

Reagovat
smazaný uživatel

tak to asi budeš fakt jeden z 10 mil.... ale neberu ti to...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim.Cechovi se to chyta v milionove obrane...jen si myslim ze kdyby jeste rok vydrzel ve Francii a urcite o neco lepsi TECKAi

Reagovat
M11

ja nevim ja chyby golmanu nepocitam doma na nastence a nedelam si carky.. ale rikat ze Cech prohral titul je ubohost.. jasne sezona mu nevysla jako ty minule.. chyb udelal nejvic v kariere ale zas proste vseci do nej to ne !!

Reagovat
smazaný uživatel

to co říká Juventus je blbost...prostě letos to nebylo úplně ono, ale že by chelsea projel titul je pěkná hovadina...

Reagovat
-Kopy-

tak rovnou 20 chyb ne ? nebudem přeci trochařit..

Reagovat
fantomas

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je blbost,když už bych na něco svedl prohru titulu,tak to je absence klíčového kanonýra a místy mizerná koncentrace,hodit to všechno na Čecha může jen někdo s mindráčkem...jinak,ocenil bych,kdybys vyjmenoval všech 5-10 chyb v lize,abych si udělal lepší obrázek

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha to já si nevzpomenu jaké záípasy to zrovna posral To ani nejde ale vzpomínám si prostě na ty chyby moc dobře jak mu to tak 2xvypadlo zruk,pak špatný odkopy prostě si na ně nevzpomenu ale kiksů sem letos viděl fakt strašně moc od něho!

Reagovat
smazaný uživatel

to snad neni mozny....ale Buffon taky nekdy nemel dobrou sezonu a za druhy klicove chyby bych napocital tak do 5 ...ktery byly fakt jeho...a vykop ??? ze se ti nepovede vykop..jednou zapas je uplne normalni i pro nejlepsi brankare na svete

Reagovat
smazaný uživatel

nechci se Juventuse zastávat, protože s ním nesouhlasím, ale Buffon dělá daleko nejméně chyb ze současné golmanské špičky a drží si jako jeden z mála vysoký standard...

Reagovat
smazaný uživatel

jj Buffon je na tom rozhodně líp, ale když vezmeš jak je Čech mladej a už chytá v takovým velkoklubu....jestli tam bude chytat dál tak ve 30 bude suveréně nejlepší brankář na světě...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jenom rikam,ze Buffon taky nekdy nemel taky svoji sezonu,prvni dve sezony byly famozni pro Cecha..ale jak prisli ty zraneni a vynechane zapasy..a odchod Mourinha..tak to dalo sve..a uz byl o neco horsi..ale zase vychytal jim semifinale ligy mistru ...a spoustu zakroku behem sezony mel taky..chyby udelal a vice nez jsme u nej zvykli ale to se stane...je hrozne mlady na to co predvadi ..a buffonovi je 31 nebo nejak tak..a je pravda ze za ty roky je ma kvalitni vyrovnane vykony..uvidime co bude mluvit za Cecha za 6 let :)

Reagovat
smazaný uživatel

Gigimu je 30, to je ideální věk pro golmana a i když má každý slabší sezony, u něj byly i ty na hodně vysoký úrovni. co se týče Čecha, souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

letos proste nebyl nejlepsi golman na svete jako byl pred rokem a pul az trema...ale jinak v evrope nema skoro konkurenci a pristi sezona uvidime sami...

Reagovat
smazaný uživatel

aha,pán si nevzpomene,hlavně,že víš,kolik jich bylo... já ti řeknu hlavní kiksy-nastoupil nezdravý do zápasu proti AV,kde nás to stálo 2 body a dnes...tím pádem nám v minulosti ztratil 2 body(+2 s dneškem,ale to je bezpředmětné řešit),ale takhle bych mohl kalkulovat např. s každou zahozenou šancí Drogby,pokaženou přihrávkou Lamparda a podobně...prostě jsi napsal neobjektivní blbost,pokud nám někdo pokazil titul,tak to byl víc projev pod Mourinhem zpočátku sezóny,než Čechovi kiksy...jinak,můžu vědět,kolik jsi letos viděl zápasů Chelsea? abych si udělal obrázek

Reagovat
smazaný uživatel

Jen v těchto zápasech

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem klíčové chyby,které rozhodly,napadá mě pak třeba kiks v zápase s Live v LM,ale to nebylo v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Mám dojem, že i v obou zápasech v lize proti Liverpoolu špatně vyběhl a dostal gól, nebo proti Arsenalu,...

Reagovat
smazaný uživatel

pokud myslíš ten gól Kuyta,tak to je relativní,jelikož se to ke Kuytovi náhodou odrazilo po zblokovaným centru,(to už by musel mít v hlavě počítač,aby počítal s každou možnou situací...),chyba byla ve druhém zápase gól Babela z dálky,to špatně vyrazil

proti Arsenalu?

Reagovat
smazaný uživatel

myslím v lize v těchto případech, vždy špatně vyběhl a dostal gól

Reagovat
smazaný uživatel

s Live se hrálo 1:1 a 0:0,góla dal jen Torres a tam nevím,co by dělal...proti Arsenalu dostal góla myslím od Gallase po rohu,což je chyba celý obrany a gól Sagny taktéž po rohu,který byl dost šťastný,ale ok,tohle bych označil jako jeho chybu....jinak nejspíš to všechno "mohl" chytit,ale tady se jednalo spíše o chyby celé obrany

Reagovat
smazaný uživatel

jak gól Torrese, tak Gallase měl mít, v prvním případě špatně vyběhl a nechal se předskočit a v druhém nepochopitelně nechytil lehký centr.

Reagovat
smazaný uživatel

ok,tak to jsem se v PL dostal na 4 větší chyby,z kterých byl gól...strašný...

jinak,souhlas,že v minulých sezónách měl formu nepopiratelně lepší,ale doufám,že se do toho zase dostane a nebude tak často zraněný,i kvůli repre

Reagovat
smazaný uživatel

Já netvrdím, že je to strašný a ani netvrdím, že díky němu Chelsea ztratila titul. Jde mi jen o to, že letos měl slabší sezonu, udělal na můj vkus dost chyb (v lize, poháru i LM) na top brankáře. Myslím, že před pár lety podobné góly nedostával a dokázal chytnout i nemožné. Je jasné, že nikdo nemůže chytat neustále bez chyby (navíc ty jeho zranění tomu taky nepřidají), ale nemám rád, když z něj někdo (nemyslím teď tebe) dělá boha či nejlepšího brankáře světa, jak se člověk často dočte.

Reagovat
smazaný uživatel

to můžeš býtv klidu,to nemám rád ani já

Reagovat
smazaný uživatel

s tou repre samozřejmě souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

pro mě se jeví jako největší chyba vyražení centru na hlavu woodgate.... škoda toho...

Reagovat
smazaný uživatel

njn,já započítal jen PL,i když tohle by šlo také zmínit...

Reagovat
smazaný uživatel

ale zas tam dostal do hlavy, tak kdo ví jak viděl - neviděl, reflexoval - nereflexoval....

Reagovat
smazaný uživatel

njn,Southgate měl velký štěstí,ale tak,stane se

Reagovat
smazaný uživatel

Woodgate?

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš,jsem si spletl brány,samozřejmě ,že dřevěná a ne jižní

Reagovat
smazaný uživatel

seš první co mě po chmurnym vejkendu rozesmál

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě si mě poplet že si napsal brány, já si řikal fotbalová brána měls napsat rači vrata třeba

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem to tušil, Matějovský si vybral špatně .

Reagovat
smazaný uživatel

vybral a kurevsky špatně jít do týmu kterej hraje křípskej fotbal to udělal sakra chybu!Jak sem říkal víš seděl by mu nějakej tým ze středu tabulky v itálii nebo španělsku!

Reagovat
smazaný uživatel

ty fakt nemas rad Cecha vid ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne že ho nemám rád měl sem ho rád dokaď z něho nezačali medii dělat nejlepšího golmána na světě,podle mě nejlepším golmánem ani zdaleka není,po zranění nadělal prostě tolik chyb že to musí vidět každý!Jen mě prostě štve že e z něho dělá taková hvězda přitom,mě se osobně nelíbí ale jako to je mlůj názor.Golmán meho gusta je Saar,Reina já prostě od nich neviděl chybu.Ale každý na to má svůj názor

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi od Reiny neviděl chybu??? A co třeba proti ManU nebo Arsenalu v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

na jednu od reiny si taky vzpominam a byla pekne lahudkova.Nevim presne kdy to bylo,tusim minulou sezonu proti Evertonu.Strela z dalky neudrzel ji a padala do brany a tak skocil a ten balon padajici do brany chytil a chtel ho hned vyhodit,aby to nebyl gol....hodil to primo do hlavy dobihajicimu Johnsonovi.Ze zaznamu to vypadalo hodne smesne,rezal sem se asi 5 minut:)

Reagovat
smazaný uživatel

jo no, teď bude hrát jenom 2. ligu,teda jestli nepřestoupí

Reagovat
smazaný uživatel

To by měl. Nebo může čekat na zázrak jako Skácel .

Reagovat
smazaný uživatel

Reading bude chtít aspoň půlku ceny zpátky, otázka kdo by za něj ten milion eur dal.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda reding

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze to nedopadlo presne opacne ale dalo se cekat ze manu nepusti. Gratulace ale pristi rok pujde titul na Stamford Bridge

Reagovat
smazaný uživatel

příští rok půjde na Emirates stadium

Reagovat
smazaný uživatel

leda že by se tam šel Ferguson s ním pochlubit

Reagovat
smazaný uživatel

neeee,příští rok zůstane titul na old trafford

Reagovat
Devil

Ne ne,do tretice zustane na Traffordu.

Reagovat
smazaný uživatel

i když fandim manu tak jsem realista........

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, že Čech byl letos zkrátka slabý, pokud bereme v úvahu čistě letošní sezónu, tak nebyl ani v top 10. Příští sezónu může být vše jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych rekl ze byl v nejlepsi 3 pokud myslis Anglii...ale na svete jen ta TOP 8 tak :)...ale nevis kde je nejaka statistika jeho kolik vychytal cistych kont ????

Reagovat
smazaný uživatel

15 čistých kont

Reagovat
smazaný uživatel

z 25 zápasů myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a neda se nekde zjistit kolik jich ma celkem v Premier League ..ja to hledal a nic ....uz jich musi mit hodne ne ??

Reagovat
smazaný uživatel

to nevim,kde to zjistím,ale asi jich už má docela dost,když třeba v sezóně 04/05 měl myslím rekord čistých kont v PL

Reagovat
smazaný uživatel

no musi jich mit hodne ...prave jeho rekordy budou velky...myslim ze pres 100 jich musi mit urcite

Reagovat
smazaný uživatel

No toľko asi nie, tobož ak odchytal za chelsea 112 zapasov

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, sezona správna, počet nul 25. Potom ale trikrat po sebe (včetne práve skončenej sezony) vyhral v sutaži o počte núl Pepe Reina.

Ešte info o počte nul Čecha v drese chelsea - 70

Reagovat
smazaný uživatel

jo tak to je mozny ... a kde si to nasel ??? ...posli odkaz...70 ??? to se mi zda malo..vzdyt v Chelsea chyta uz 4 roky..no ale to je asi jen ta PL ??

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, beriem len premier league samozrejme. A chytá tam 4 roky ale nikdy neodchytá celu sezonu. Proste 112 zapasov a 70 núl (25+17+13+15). Najdeš si to napr na wikipedii

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je jasný, všechny ty zranění, na podzim forma Chelsea...jedno s druhým udělali z letoška pro Čecha ne moc úspěšnou sezónu...

Reagovat
M11

hlavne at zachyta na Euru

Reagovat
smazaný uživatel

jj věřím že to už bude v pohodě a myslím si že to budeme hodně potřebovat

Reagovat
plechi

danny murphy!!!! paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm tak mám asik mindrák Sice je to fakt silné tvrzení,že to posral Chelsea jen on,ale on prostě letos v té brance nepředvedl nic na víc,klidně bych se vsadil že kdyby chytal ten Saar za Chelsea tak teď slaví titul ona.NJ já prostě čecha nemusím,mě se zdá nejistej ale už končím s pomlouváním čecha.Abych to tady neschytal!

Reagovat
smazaný uživatel

Manch byl proste celkove lepsi a hral daleko lepsi fotbal.Sar je lepsi brankar nez Cech ale na toho bych tu vinu svaloval v poslednim pripade

Reagovat
smazaný uživatel

Sar neni lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

je,uz druhej rok chyta lip nez Cech.temer nedela chyby a je lepsi pri vybihani na centrovany mice

Reagovat
smazaný uživatel

když chytal Van Der Sar před zhruba 7-8 lety v Juventusu (kdy byl ještě pořád starší, než je teď Čech) dělal neuvěřitelné chyby. dá se říct, že v případě Edwina fakt platí, že potřeboval dozrát...

Reagovat
smazaný uživatel

tjn ale bavime se o dnesni dobe,ne o tom co bylo nebo muze bejt

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl jsem tím naznačit, že stejně tak může (měl by) ještě vyzrát Čech...

Reagovat
smazaný uživatel

a nechceš už mlčet? nebo tě to furt baví když s tim stejně nikoho nedostaneš a nepřemluvíš, aspoň že přiznáš že máš mindrák, v tvym případě mega mindrák...

Reagovat
afc

Chelski si ten titul posrala sama.Nebyt domacich zavahani,tak dnes sa smeju oni..

Reagovat
smazaný uživatel

to bych mohl říct i o Arsenalu...

Reagovat
afc

to je pravda,ale Chelski stacilo vyhrat doma s Wiganom...

Reagovat
smazaný uživatel

to bych mohl říct i o zápase s Fulhamem,Aston Villou atd............

Reagovat
afc

ano,ale Wigan bol podla mna klucovy zapas

Reagovat
smazaný uživatel

heh,logicky...,ale nevíš,jak by pak dopadl zápas MU s Blackburnem a podobně,takhle matematicky to řešit je blbost

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

chyba je v tom, že by měli začít hrát krásnej útočnej fotbal....hráče na to mají....ale mě to nevadí, ať si pořád hrajou ten svůj fotbálek, aspoň je titul zase náš a příští rok snad bude taky

Reagovat
smazaný uživatel

Keci.. United meli pro zmenu svuj nejhorsi vstup v historii PL..

Reagovat
smazaný uživatel

v tom chyba rozhodně neni, v tom je jenom tvoje zaujatost proti našemu stylu hry

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo, já prostě jsem fanda pěknýho fotbalu, jak se říká totálního fotbalu....a prostě třeba letos Arsenal se mi strašně líbil, super podívaná...ale když hrála chelsea ale pokud se ti tohle líbí tak v pohodě, to je tvůj pohled na fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

co ty nedokážeš stvořit, ano, možná si se do mě chtěl pustit ale problém je ten že jsem nikde nikdy ještě nenapsal že se mi naše hra líbí.......... btw i nějaký naše zápasy byli pěkný, nejvíc asi United, a pak možná Live v LM....

Reagovat
smazaný uživatel

nechtěl jsem se do tebe pustit prostě jen říkám že Chelsea nehraje pěknej fotbal a je to škoda, když má v kádru takový kluky s kterýma by šel hrát suprovej fotbálek....byli i světlý vyjímkdy kdy jste zahráli pěkně, ale bylo jich hodně málo...

Reagovat
smazaný uživatel

Klobouk dolu pred Arsenálem (těch 7:0 mu sice neodpustim, ale) ... přiznám se, že jsem čekal že se zhroutí ... ani ne tak kvuli odchodu Henryho, jako spíš, že nepřišla žádná pořádná posila, která by tým táhla a hle 4 body od titulu

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně potlesk za fotbal co předváděli na podzim

Reagovat
afc

a stacilo vyhrat dvakrat s vypadavajucim Birminghamom a bolo to vsetko uplne ine..

Reagovat
afc

pokial bude v klube Wenger,tak Arsenal sa nikdy nezruti

Reagovat
smazaný uživatel

jako jo stím tvrzením sem to přehnal ale ještě jednou si rýpnu Udělal letos Hilario když chytal nebo Cuducini nějakou chybu?Já neviděl jasný odchytali míně zápasů ale i tak no.Ale jasný zranění udělají svoje to je jasný,tak doufám že mě čech příští rok přesvědčí ale on asik těžko,já jeho styl stojaveho chytá ní nemusím,jho perla vyběhnou naznačit že si vyběhne pro balon a pak cukne zpátky,ta je u něěho pověstná.Ale nic du na Serii A mrknou!Jinak jako pěkná sezona v PL velice pěkná,zasložený titul pro MU škoda toho Readingu a Marka

Reagovat
smazaný uživatel

Hilario asi ne..ale cudicini vim o jedne v poharu o a v lize take..ale zapas si nepamatuju....

Reagovat
smazaný uživatel

Hilario chytal letos jenom jednou, cudiciny je celkem nejistej při vybíhání, ne proti centru ale proti hráči s míčem viz. fenerbahce....

Reagovat
smazaný uživatel

ještě v LM Hilario takže jeden a půl zápasu zhruba....

Reagovat
smazaný uživatel

Cudiccini, jedinej jeho povedený zápas byl proti Spurs,kde zachránil bod,ale stejně dostal 4 góly,jinak nepředvedl nic moc,on Čecha rozhodně nezastínil,Hilário se mi docela líbil,jeho bych letos pochválil,ale rozhodně nebyl lepším,než Čech,pokud bych chtěl spekulovat,kdo ho v PL zastínil tak nejspíš James,Friedel,Sar

Reagovat
fantomas

jj Cudicini je jistota jako trám

Reagovat
smazaný uživatel

Připomenu takovou jednu chybu za vše, jenž přivodila Chelsea největší trapas téhle sezóny

http://youtube.com/watch?v=SufJjfmMtsQ

Reagovat
smazaný uživatel

ještě jsem to neviděl ale vsadim se že to je vyražení centru do Woodgatovi hlavy....

Reagovat
smazaný uživatel

aha no, jedno lepší než druhý akorát jednou Cudiciny a jednou Čech...

Reagovat
smazaný uživatel

Já tu neřeším Čecha, protože je to naprosto zbytečné. Jenom jsem reagoval na blud, že Cudiciny nedělá chyby.

Reagovat
smazaný uživatel

ano jistě, moje chyba.... já reágoval rovnou na čecha protože ten blázen je vysazenej jenom na něj

Reagovat
fantomas

ale mě se líbí, jak ho ten levej bek Chelsea pak po pár přešlapovačkách nechal v klidu, alibisticky si šel za "svým" hráčem a nechal ho odcentrovat

Reagovat
smazaný uživatel

To by samozřejmě neměl, nicméně brankář je ve svém malém vápně králem, navíc ten centr nebyl nijak prudký, takže měl i dost času. Ten útočník měl skončit na zemi s krásným koňarem, bohužel Cudiciny si nedal koleno, což se upřímě učí už od elévů.

Reagovat
fantomas

tjn, ten obrázek jak ho stínuje zezadu je fakt úsměvný

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool sa v prvej faze ligy len hladal ale na konci ukazal aky je silny ,dufam ze na buduci rok to bude lepsie !

Reagovat
-PeCa_08-

snad jo už konečně..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

200 pro Arsenal

Reagovat
Devil

Reagovat
fantomas

je mi to jasný, ze samý radosti nemužeš napsat ani slovo, chapu to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

Jj,mas recht.

Reagovat
Devil

SORY

Reagovat
M11

par hodin po titulu a uz si namol..

Reagovat
fantomas

Reagovat
Devil

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutně zaslouženej titul......Glory, Glory Manutd!!!!

Reagovat
Liquid

Manchester United = největší simulanti v Premier League dostanou nakládačku ve finále Ligy Mistrů!!!

Reagovat
-PeCa_08-

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš????Manchester hraje nejhezčí fotbal v anglii......A ne jak ta p.....a Chelsea

Reagovat
fantomas

arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

To bych netvdil, jako dá se na Arsenal koukat líp než na Chelsea, ale oproti United to je nic moc.....Už když to vemem podle toho kdo dal nejvíc golu a nejmíň jich dostal!!!

Reagovat
fantomas

tak podle nej obrany opravdu nepoznáš, kdo hraje hezčejc, stejně tak jako to nepoznáš podle počtu vstřelených branek (i když tam to neni tak vyrazne, na tom samozřejmě taky záleží, ale je to spíš otázka efektivity). Jako jo, já se rád podívám i na ManU, jeho fotbal se mi líbí, ale furt teda jejich hráči nekombinují s takovym přehledem jako Arsenal. Síla Manchesteru je v nečem jiném

Reagovat
smazaný uživatel

I Chelsea, když vyhrála dva tituly, tak dávala dost gólů a málo jich dostávala, přesto se na jejich hru nedalo dívat. Ono né vždy musí počet gólů souviset s atraktivitou samotné hry, pač to souvisí spíše s její účelností.

Mě se taky víc líbí, jak hraje Asenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, neberu vám to, podle mě hraje hezčí fotbal Manchester, Arsenal až moc kombinuje!Ale hlavně že se shodnem na tom že Chelsea je hnus

Reagovat
fantomas

no já nevim, ale podle mě když přiznáš, že Arsenal dost kombinuje ("až moc" - to zase neni pravda) tak tě moc nechápu, ale budiž samozřejmě je to subjektivní..

Reagovat
smazaný uživatel

No jako je to takový "zpomalený", až do brány, Manchester hraje tak nějak svižněji, ale jak říkáš je to hlavně subjektivní.....

Reagovat
fantomas

a je to tu zas zpomalený to bylo loni, ted je to mnohem přimočařejší ta naše hra. Arsenal platí za nejnebezpečnější tým z brejků v Evropě, toho by asi těžko dosáhl, kdyby neustále drbal a nahrával si do prázdný nemysliš?

Reagovat
Devil

Ozval se prvni chudacek co neumi neco prekousnout!!

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, ale tak to Chelsea dělá posledních pár let jenom si stěžujou!!!!Handa čukotka

Reagovat
smazaný uživatel

my si stěžujem blábolmane

Reagovat
smazaný uživatel

Je ja jsem tak rad,ze City dostali takovy vyprask.Za ten Fulham si zaslouzili 11!Ubozaci jeste pujdou do UEFY jako nejslusnejsi tym.Hanba.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho jak sem si konečnou tabulku tipnul před sezónou je pro mě největší překvapení: Everton, Aston Villa a Portsmouh a největší zklamání: Liverpool, Newcastle, Tottenham a Reading

Reagovat
smazaný uživatel

No já jsem na tom dost podobně, akorát ten Liverpool jsem čekal.....

Reagovat
smazaný uživatel

Ehh, zaujímavý výčet. Tak pre teba najviac sklamal liverpool fc, hoc oproti vlanajšku uhral o 8 bodov viac ! Netvrdím že je to zázrak, ale pravdou je, že tento rok to na titul proste ani omylom nestačilo. O tom že zas uhrali semifinale LM ani nehovorím. Ak je toto naj sklamanie? Ešte pikoška, lfc má menej prehier ako majster. Ale to má vlastne zvyšok big4 tiež a je im to všetkym prd platné.

A dalej, prekvapili Ta toffies, hoc tí si polepšili len o jedno jediné miesto.

Pre mna sklamanie Tottenham, Newcastle a Derby.

Ohladne Derby, zazraky som nečakal ale čo predviedli bolo trošku moc

Reagovat
fantomas

Toffies PL nehrají...

Reagovat
smazaný uživatel

Som rád že so zvyškom súhlasíš

Reagovat
fantomas

no, Live mě opravdu nezklamalo, čekal sem po podzimu dokonce, že je ze 4. příčky vystrnadí Everton, ale dost možná jen pohádkový Torres to zachránil.

Reagovat
smazaný uživatel

No na ich smolu túto sezonu prehrali obe derby, a pri pohlade na tabuľku práve týchto 6 bodov rozhodlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses fakt zaslepenej.

Reagovat
fantomas

alespon nekdo souhlasi

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby každý,kdo s tím souhlasí odepsal,bylo by tu 200 spamů...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

preco? everton na Liverpool nema ani nahodou

Reagovat
smazaný uživatel

To jako proc? Kadr ma az na 2 vase hrace vyrovnanej, mozna lepsi, ale bohuzel uzkej. Navic nehrajou na nahodu, coz se o Liverpoolu kolem zimy rict nedalo. Jejich hra ma rad, maji kvalitniho trenera a pracuji koncepcne. Staci doladit tym 2-3 hracema, mit vetsi stesti na zraneni a muzou se vmestnat do Big Four, treba misto vas.

Reagovat
smazaný uživatel

nemaju dobry utok yakubu si nedrzi standardnu formu,arteta je dobry,jagielka,lescott ostatni priemerni niekedy este -pienaar, fernandes,yobo,osman... este pokial budu posilovat tak bude posilovat aj Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytek prumer? A Cahill, Johnson, Baines? A utok Yakubu - Johsnon podporovany Artetou a Cahillem nezni vubec spatne, navic dorusta talent Vaughan, kterej pristi sezonu klidne muze do zakladu. Everton tu ztratu na vas nabral hlavne kvuli zranenim a vzajemnym zapasum. Uz si je zive nepamatuju, ale mam za to, ze oba zapasy ovlivnil rozhodci ve vas prospech. Pristi rok bude zajimavej na vsech frontach.

Reagovat
smazaný uživatel

zabudol som cahilla ale ten zahadzuje vela sanci ,johnson ziadna forma,baines hrava malo kedy ,neovlivnili

Reagovat
smazaný uživatel

co to derby?to na vas taky nemeli

Reagovat
smazaný uživatel

loni ztracel LFC na mistra 18 nebo 19 a letos 11 nerikam ze je to nejaky zazrak ale zase aspon neco

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak nejak. A ked vezmem v uvahu tie problemy a hádky ohladne trenera, majitelov atd atd, tak to semifinale LM a 4te miesto môžme brať vcelku dobre.

Reagovat
fantomas

Arsenal z 21 bodu na 4

Reagovat
smazaný uživatel

dobre no ja uznavam ze to je jejich nejlepsi sezona od toho posledniho titulu

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

sem pool tipoval na druhý místo viď, ale nepsal sem to tak, že Liverpool je největší zklamání, to ne! O hodně větší straky a kohouti.

Reagovat
smazaný uživatel

Rudéj titul!!!Skvělý Manchester ještě přidat LM a bude to dokonalý.Vzkaz pro chelzí:Prešov se hraje na Slovensku ok?

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipalek

Reagovat
smazaný uživatel

YES. Titul je doma

Reagovat
smazaný uživatel

Smekám před Grantem a celou Chelsea, Manchester se potil do posledního kola.

Reagovat
Devil

O to vic nas ten titul tesi!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jojo

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, škoda Birminghamu, hrál z těch namočených týmů asi nejlepší fotbal a osobně bych mu přál záchranu už jenom za ten parádní zápas s Tottenhamem...A taky se zachránil posraný Fulham, což je takovej neúspěšnej pokus o to, co je teď Chelsea...Mno aspoň že ta Chelsea to posrala, jinak by to byla úplně nahovno sezona..

Reagovat
fantomas

Brums by si to zasloužili i za předvedený vykon ted proti Rovers. Jinak dobře že se zachránil Bolton...a misto Readingu tam taky moh bejt klidně Wigan

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo Wigan už měl jít do hajzlu minulej rok, bohužel co se stalo všichni víme a upřímě řečeno je to do dneška moje noční můra. Na Readingu mi taky nějak moc nezáleží, ale radši bych tam viděl je než Fulham...bohužel doplatili na klasický syndrom druhé sezony

Reagovat
plechi

co máš proti fulhamu??

Reagovat
fantomas

neni to celý bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

Sir Ryan Giggs...jen smekam...fakt skvely hrac jeden z mych oblibenych...porad predvadi vyborny fotbal...doufam ze bude hrat i dalsi sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

proč by nehrál...

Reagovat
smazaný uživatel

ja se bojim, ze uz nebude davat tolik prostoru Ferguson kvuli veku a diky mladym kridelnim hracu co tam ma vis...nevim doufam ze to tak nebude..myslim ze ma klidne na zaklad ...

Reagovat
smazaný uživatel

Hej já mám úspěšnou sezónu jak brdo Španělsko=Real

Anglie=ManUtd

Česko...snad to Slávka zvládne

Reagovat
fantomas

spíš ses ted koukal na tabulku ne

Reagovat
smazaný uživatel

já zrovna nepatřim k těm fanouškum co fanděj týmum podle momentální formy

Reagovat
smazaný uživatel

tak to já skoro naopak:

Anglie - ManU

Španělsko - Real

Německo - Bayern

Itálie - Inter ???

Francie - Lyon ???

Česko - aspoň ta Slávka by to mohla zachránit...

Reagovat
smazaný uživatel

co máš proti Lyonu?

Reagovat
smazaný uživatel

tak prakticky nic, jen mě štve ta jejich nadvláda a tudíž přeju Bordeaux

Reagovat
smazaný uživatel

No já sem vzal 3 týmy kterym fakt fandim...ale když bych měl brát všechny kvalitní ligy tak Bayern,Inter a Lyon

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že ten Inter dneska zaváhal a Řím má ještě šanci

Reagovat
smazaný uživatel

Španělsko - Barca.

Česko - Baník.

Reagovat
smazaný uživatel

Anglie - Blackburn

Spanelsko - Valencie

Cesko - Sparta

...jen ten Blackburn me tesi

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta kolo před koncem po titulu Chelsea po poslednim kole na titul dva body Juve taky mohl zkončit druhej a moje "trápení" by bylo završeno....

Reagovat
plechi

Real

Baníček

Fulham

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Hodně dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Prohrat 4:1 v Birminghamu a jeste k tomu mame UEFU, nikdy bych si netipnul, ze to takhle bude v tom poslednim kole..minimalne sem cekal nejakej bod od Pompeys nebo Citizens..

Ale jsem rad, snad nevypadneme zas s nejakym tymem jako byla Larissa a treba si zahrajeme i v Cechach, buh vi

No a grats ManU a Fulham

Reagovat
smazaný uživatel

Citizens uz maji UEFU jasnou diky Fair-Play.

Reagovat
smazaný uživatel

gratulujem man utd k zasluzenemu titulu, ale na nasich som velmi hrdy

Reagovat
smazaný uživatel

tak reading a birmingham zabojovali a nadherne vyhrali akorat ze si tu bojovnost nechali az na posledni kolo

Reagovat
smazaný uživatel

jen prosim chtel jsem se zeptat:LM-Manred,cfc,arsenal,live.....Uefa-Everton,Aston,Blackburn??? napiste jak to je dik

Reagovat
šolim

Asi to dopadlo jak mělo. MU si titul už vzít nenechal, remíza Chelsea už nic neřešila (ani výhra), jen si nemůžu pomoci, že Portsmouth tomu nedal to, co by měl. Mrzí mě to hlavně kvůli Matějovskému. Nevím jestli náhodou nepřestoupí, ale ve 2.lize příští rok hodně vynikne a udělá si jméno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle kolo bylo strašně čitelný. Pokud Manchester vyhraje, Chelsea ztratí a pokud ztratí, Chelsea vyhraje. Fulham byl taky tutovka, po posledních výsledcích bylo jasný, že to mají pošéfovaný.

Reagovat
smazaný uživatel

ARSENAL ARSENAL a zase ARSENAL...Pro me osobne nejlepsi tym PL a ta hra co predvadi...proste FOTBAL

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal-prostě fotbal

Barcelona-házená

AC Milán-beton

Na hřišti to ovšem vypadá úplně stejně...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele