Anglická Premier League souhrn - 31. kolo

22.03.2008, 16:22, aktualizováno 23.03.2008, 19:16
Komentáře a souhrny
Manchester smetl Liverpool, který hrál dlouho o desíti, a upevnil si tak první místo. Chelsea otočila zápas s Arsenalem vystřídala ho na druhém místě. Tottenham porazil Potrsmouth. Stejně uspěl Newcastle nad Fulhamem, Blackburn si poradil s Wiganem, doma získaly tři body i Reading a Middlesbrough. Naopak Aston Villa překvapivě nestačila na Sunderland a Bolton remizoval s Manchesterem City.

Tottenham Hotspur - Portsmouth FC 2:0

22.03.2008 13:45

Góly: 80. Darren Bent, 82. Jamie O'Hara

Tottenham se proti Portsmouthu dlouhou dobu nemohl střelecky prosadit. Vše se ovšem změnilo s příchodem Darrena Benta, který se postaral o dvě branky a zařídil vítězství 2:0.

Oba týmy vstoupily do utkání poměrně opatrně. Snažily se neudělat chybu, ze které by mohla vzniknout pro protivníka příležitost ke skórování. Hlavně proto diváci v první desetiminutovce moc zajímavých situací neviděli. Potom ovšem dostal Tottenham Portsmouth pod tlak a několikrát nebezpečně zahrozil.

Ve 13. minutě pálil z hranice pokutového území Keane, s jeho střelou si poradil až gólman David James. Ten musel zasahovat i při dalekonosné střele Huddlestona z přímého kopu. Také Pompeys se prezentovali střelou z větší vzdálenosti. Dlouhý nákop Jamese si zpracoval Utaka, přihrál Davisovi a ten odvážný pokusem vyzkoušel pozornost brankáře Robinsona. Gól sice nevstřelil, ale vybojoval pro svůj tým alespoň roh.

Hra se bohužel dost kouskovala zbytečnými fauly, přesto se Tottenham poprvé prosadil v 28. minutě. Střelcem se stal Dimitar Berbatov, jenže v době, kdy přebíral přihrávku od Keana stál v ofsajdu, a proto se skóre ani tentokrát neměnilo. I další příležitost měli domácí hráči. Po rohovém kopu pálil jen do břevna Michael Dawson. Hosté byli bez své největší útočné hvězdy Jermaina Defoa, který nemohl nastoupit kvůli pravidlu o hostování, směrem dopředu bezmocní.

Také druhý poločas ovládli především domácí fotbalisté. Portsmouth už nebyl tak zalezlý ve svém pokutovém území, na rozdíl od svého soupeře ale gól vstřelit nedokázal. Nejblíže byl útočník Kanu, jeho pokus ale z brankové čáry vykopl Didier Zokora. V 70. minutě se dostal na hřiště Darren Bent a to byla trefa do černého. Anglický útočník nejprve hlavou poslal svůj tým do vedení a o pár vteřin později se prosadil po jeho přihrávce další střídající hráč – Jamie O’Hara. Tottenham tak získal další cenné tři body.

Více informací k zápasu

Reading FC - Birmingham City 2:1

22.03.2008 16:00

Góly: 31. André Bikey-Amougou, 79. André Bikey-Amougou - 64. Mauro Zárate

Domácí fotbalisté opět potvrdili vzrůstající formu a tentokrát to odnesl Birmingham. Reading se díky dnešní výhře vzdálil poslednímu sestupovému místu už na pět bodů.

Reading, jenž bral z tohoto utkání jedině tři body, chtěl co nejdříve vstřelit gól a už ve třetí minutě k tomu moc nechybělo. S Huntovým pokusem si ale poradil zkušený gólman Taylor. Ani Birmingham se nechtěl nechat zahanbit. Střelu McSheffreyho zhruba ze třiceti metrů ovšem bez větších problémů lapil Hahnemann.

Domácí fotbalisté, s Markem Matějovským v základní sestavě, se s postupem času rozehráli a v 31. minutě se dočkali také úvodního gólu. Osterův přímý kop usměrnil do brány Andre Bikey. Birminghamu moc nescházelo a už zanedlouho mohl vyrovnat. Po rohovém kopu se ke střele dostal Forssell, jenže nezamířil přesně. O moc lépe si nevedl ani stoper Ridgewell.

The Royals chtěli přidat i druhý gól, skvělá přihrávka Doyla do pokutového území ale žádného z jeho spoluhráčů nenašla. V 65. minutě udeřili Blues. Po Forsellově centru se prosadil mladý Argentinec Mauro Zarate, pro kterého to byl zároveň první gól v dresu Birminghamu. Hosty vstřelený gól evidentně povzbudil.

Domácí fotbalisty musel při šanci Forsella zachránit až pozorný gólman Hahnemann. Reading se ale nevzdal a přidal druhý gól. V 79. minutě se opět hlavou prosadil dnešní hrdina Andre Bikey. Opět ale nechybělo moc a Birmingham málem vyrovnal. Cameron Jerome však selhal v zakončení, svou střelu poslal vedle pravé tyče. Reading si už své vedení pohlídal a zaslouženě vyhrál.

Více informací k zápasu

Middlesbrough FC - Derby County 1:0

22.03.2008 16:00

Góly: 32. Tuncay Şanli

Boro udělalo skutečně velký krok k záchraně. Proti Derby bylo jasným favoritem a svou roli nakonec také splnilo. Berani odjíždí s porážkou 0:1.

Měl to být jasný zápas, ve kterém si domácí fotbalisté dokráčí pro vítězství. Úvod zápasu tomu ale moc nenasvědčoval. Svěřenci kouče Southgatea se proti podceňovanému soupeři trápili. Skutečně gólových šancí viděli diváci jako šafránu, gólu se ovšem nakonec dočkali.

V 32. minutě využil skvělé přihrávky Boatenga turecký útočník Tuncay Sanli a přesnou střelou po zemi poslal svůj tým bez větších potíží do vedení. Domácím příznivcům zatrnulo o pár minut později, kdy vstřelil gól Robert Earnshaw. Protože byl ale v ofsajdu, jeho branka pochopitelně platit nemohla. Znepříjemnit mohl situaci svým spoluhráčům Leacock, který v pokutovém území zahrál rukou. Rozhodčí Atkinson nic neviděl, a proto se pokračovalo dále.

Úvod druhé půle patřil jednoznačně domácím fotbalistům. Hned první minutě už musel gólman Caroll zasahovat při střele Aliadiereho. V 51. minutě byl faulován hostujícím bekem McEveleym O’Neill, podle domácích hráčů už v pokutovém území, hlavní arbitr Atkinson ale nařídil pouze přímý kop.

Nádhernou střelu z dobrých 30 metrů vyslal na bránu Derby Boateng a brankář Caroll měl co dělat, aby míč neskončil za jeho zády. Hra se bohužel ve druhém poločase dost kouskovala a fotbalistům nepomohlo ani husté sněžení. Domácím fanouškům moc do zpěvu nebylo v 85. minutě. To si totiž Derby vypracovalo slušnou příležitost, jenže v zakončení selhal Earnshaw. Nakonec tedy domácí těsnou výhru uhájili.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Fulham FC 2:0

22.03.2008 16:00

Góly: 6. Mark Viduka, 83. Michael Owen

Konečně! Newcastle pod Kevinem Keeganem poprvé vyhrál a udělal důležitý krok k záchraně. Fulham tak i po tomto kole zůstává na předposledním místě. Dnešní výhru 2:0 zařídili útočníci Viduka s Owenem.

Newcastle začal skvěle. Od začátku se hnal do útoku a to se mu nakonec vyplatilo. Nedůrazná obrana Fulhamu dala dostatek volnosti Marku Vidukovi, ten si po přihrávce zpracoval míč a levačkou zamířil přesně k tyči. Domácí fotbalisté byli i nadále aktivnější a toužili své vedení ještě zvýšit. Jenže na mokrém trávníku se nedokázali dostat k zakončení. Až v 18. minutě znovu nebezpečně hlavičkoval Mark Viduka.

Fulham pak sice na chvíli dostal domácí fotbalisty pod tlak, ale z rychlého brejku málem inkasoval. Hostující obraně utekl Martins a jeho střelu z úhlu vyrážel až Keller. Moc nechybělo a Danny Murphy si málem v 29. minutě vstřelil vlastní gól. "Úspěšný" ale nebyl a uchoval tak svému týmu naději na dobrý výsledek. Druhý gól Newcastlu měl na hlavě Michael Owen. V zakončení ovšem selhal a jeho slabý pokus lapil bez větších potíží Keller. Z velké vzdálenosti to zkoušel hostující Jimmy Bullard, nemířil ale vůbec přesně.

V 55. minutě se po rychlém protiútoku dostal k zakončení Martins. Z rohu pokutového území ale přestřelil. Mnohem blíže gólu byl o tři minuty později Joye Barton. Jeho střela z 20 metrů letěla jen těsně vedle pravé tyče Kellerovy brány. Fulham se sice snažil s nepříznivým stavem něco udělat, ale na obranu Newcastlu nic vymyslet nedokázal.

Naopak ke střele se dostal Geremi. Jeho rána sice Kellerovi z náruče vyskočila, americký gólman ale míč nakonec lapil. Naději hostům vzal definitivně až v 83. minutě Michael Owen, který hlavou změnil směr Geremiho centru a zvýšil vedení. Cottagers byli v útoku bezmocní, a proto zaslouženě zvítězili domácí Straky.

Více informací k zápasu

Bolton Wanderers - Manchester City 0:0

22.03.2008 16:00

Góly: -

V utkání Boltonu s Manchesterem City nenabídlo ani jeden gól. Bezbranková remíza nevyhovuje ani jednomu týmu, jelikož oba toužily po vítězství.

Ovšem každý z jiného důvodu. Wanderers by se hodily tři body v boji o záchranu, City zase chce hrát o poháry. Jenže předvedený výkon byl na obou stranách podprůměrný. Bolton však začal dobře. Po Dioufově centru z rohového kopu hlavičkoval tvrdě Gretar Steinsson a trefil tyčku. Gólman Hart se po jeho pokusu pouze ohlédnul. Manchester měl velkou dávku štěstí.

Také hosté zahrozili poprvé po rohovém kopu. Míč se po centru Martina Petrova dostal až k mladíkovi Stephenu Irelandovi, ale jeho následný střelecký pokus domácím fotbalistům velký problémy nenadělal.

Výkon obou týmu dnes hodně ovlivňovalo také nepříznivé počasí. V celé Anglii byla velká zima, v Boltonu navíc hustě sněžilo. Trotters byli ve druhém poločase nejblíže brance v 75. minutě, kdy na centr Daviese v ideální pozici jen o krok nedosáhl záložník Taylor. Naopak nechybělo moc a Manchester mohl odjíždět spokojený. Jenže střela Elana byla zblokována.

Bolton tak dnes alespoň ukončil pětizápasovou sérii porážek, i nadále ale zůstává na sestupové osmnácté pozici. Manchesteru patří po tomto kole devátá příčka.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Sunderland AFC 0:1

22.03.2008 16:00

Góly: 83. Michael Chopra

Po patnácti pokusech se Black Cats konečně dočkali. Z hřiště soupeře si poprvé vezou plný bodový zisk. Ten má pro ně tentokrát hodnotu zlata, jelikož se jim bude v boji o záchranu nesmírně hodit.

Aston Ville se poslední zápasy zrovna nepovedly a třízápasové sérii bez výhry chtěla udělat přítrž. Sunderland je na hřišti soupeřů druhý nejhorší tým, přesto dělal svému dnešnímu soupeři nemalé problémy.

Od začátku to bylo poměrně nudné představení, o velké vzrušení se však v 24. minutě postaral domácí gólman Scott Carson, který s míčem v rukou vyjel až za pokutové území. Sudí Webb nepískal, dorážející Reid neskóroval. O tři minuty později si Sunderland připravil další velkou šanci. Whitehead se dobře u postranní čáry prosmýkl kolem svých dvou strážců a odcentroval na O'Donovana, stojícího na malém vápně. Ten však hlavou přestřelil.

Villans byli jako opařeni a Black Cats se snažili dostat do vedení. Opět jim k tomu moc nechybělo v 33. minutě. Andy Reid napálil tvrdě míč a jen těsně minul. Domácí udeřili až před přestávkou, kdy měl hned dvě příležitosti Carew, ale ani jednu nevyužil, a tak se šlo do kabin za stavu 0:0.

V 57. minutě poslal na hřiště kouč O’Neill Marlona Harewooda a ten se mu za projevenou důvěru málem odvděčil už po pár vteřinách. Sám tváří v tvář Gordonovi však neuspěl. Villa byla skutečně velmi blízko gólu. Také další příležitost přišla z kopaček Harewooda. Ten po akci Carewa ale mířil nad.

Sunderland byl dnes překvapivě dost nebezpečný. V 79. minutě se sice ještě Grant Leadbitter ukopl, o pět minut později se už ale míč třepotal v síti Carsona. Střídající Michael Chopra dostal ideální míč za obranu a větších potíží přehodil i anglického gólmana v bráně Aston Villy. Ta už na nepříznivě vyvíjejí se stav zareagovat nedokázala.

Více informací k zápasu

Blackburn Rovers - Wigan Athletic 3:1

22.03.2008 16:00

Góly: 12. Roque Santa Cruz, 45. Jason Roberts, 63. Roque Santa Cruz - 17. Marlon King (pen.)

Blackburn po dnešní zasloužené výhře 3:1, kterou zařídil dvěma góly Santa Cruz a jedním přesným zásahem Roberts, může opět živit naději na pohárovou Evropu.

V deváté minutě se sice po dalekonosné střele Davida Bentleyho domácí fanoušci ještě radovat nemohli, ale o pár vteřin později si už mohli zakřičet "gól". Přesnou hlavičkou k pravé tyči se prosadil kanonýr Roque Santa Cruz. Jenže vlastní nedisciplinovaností dovolil Blackburn svému soupeři vyrovnat. Exekuce nařízené penalty, kterou pro Latics zařídil stoper Samba, jenž viděl následně i červenou kartu, se ujal Marlon King. Gólman Friedel si sice na míč sáhl, ale zastavit jej nedokázal. Pro jamajského útočníka to byl první gól v dresu Wiganu.

Ovšem domácí fotbalisté se snažili, co nejrychleji vrátit vedení na svou stranu. Bentley to zkoušel opět z přímého kopu, ale úspěšný nebyl. V závěrečných sekundách prvního poločasu ale Blackburn dokázal využít svého mírného tlaku a poslal míč za záda Kirklanda. Po přihrávce od Santa Cruze zvýšil na 2:1 Jason Roberts.

Úvod druhého poločasu moc atraktivity nenabídl. Trochu vzrušení do vývoje vznesl alespoň hostující Palacios. Jeho střela z hranice pokutového území ovšem postrádala přesnost a proto gólman Friedel zasahovat nemusel. Hra se bohužel odehrávala převážně ve středu hřiště a přímému ohrožení brány dlouhou dobu nedošlo.

Nakonec ale hned z první vážnější příležitosti padla branka . V 63. minutě vsítil druhý gól po centru Bentleyho hlavou Santa Cruz. Hostům navíc ani nepomohlo vyloučení Palaciose, který tak srovnal poměr sil na hřišti. Jedinou vážnější příležitost ke snížení měli hosté po faulu Dunna na Heskeyho, který vybojoval přímý kop. Taylorovu střelu ale vyrazil jistý Friedel, a tak mohl Blackburn slavit vítězství 3:1.

Více informací k zápasu

Everton FC - West Ham United 1:1

22.03.2008 18:15

Góly: 8. Yakubu Aiyegbeni - 68. Dean Ashton

Drama do posledních chvil bylo k vidění v sobotu v podvečer v Goodison Parku. Brzká branka Yakuba liverpoolskému celku tři body nakonec nezajistila, neboť hodinu poté udeřil za hosty Dean Ashton, a když pak v poslední minutě trefil Sears jenom tyč, bylo o remíze rozhodnuto – obrat se nekonal.

Tento vzrušující zápas začal zostra. Už po pěti minutách hry nakopl od rohového praporku míč Noble přímo na hlavu Tompkinse, který zacílil k neštěstí svému a celého týmu jen do břevna. To na druhé straně se domácí radovali hned po první šanci. Anichebe dlouhým míčem nastartoval Yakuba, ten přesprintoval hned dva soupeřovy obránce a pohodlně překonal Greena v brance hostí. A mohlo být pro Kladiváře ještě hůř, to kdyby nechyboval postranní sudí, který neuznal o sedm minut později regulérní gól opět Yakubovi. Nakonec se tato situace stala pro domácí osudovou v cestě za vítězstvím. V první půli se však West Ham ještě kýženého vyrovnání nedočkal, a že nechybělo málo hlavně ve 31. minutě, kdy Ashton z half-voleje v dobré pozici mířil těsně vedle. Těsně před koncem poločasu zahrozil tentýž hráč ještě nebezpečněji, ale za notného přispění Lescotta, jenž učinil svou tečí Ashtonovu střelu mnohem ošemetnější, ovšem golman Howard si i tak s touto ranou s bravurou poradil.

Na začátku druhé půle byly k vidění spíše jen náznaky šancí a to výhradně Evertonu, v obou případech se však liverpoolští nedostali ani do koncovky, když zasáhl Ferdinand, respektive včas vyběhnuvší Green. A tak mohl v minutě 68. přijít okamžik vyrovnávacího gólu. Aktivní Ashton se konečně dočkal, když ho z hloubi pole našel překrásně Neill, anglický internacionál přeskočil Jagielku a hlavou se tentokráte nemýlil. Bylo vyrovnáno a, jak se zdálo, obě mužstva se s remízou spokojila. Ležérní tempo vydrželo zápasu ale jen do 85. minuty. V oné chvíli Jagielka prováhal v ohromné příležitosti správný okamžik pro střelu a vypálil přímo do Greena. A pak se o slovo hned dvakrát přihlásili znovu hosté. Nejdříve minutu před koncem Noble z 25 yardů přestřelil a pak za další minutu utekl Sears Jagielkovi, a přestože Greena překonal, radovat se nemohl. Míč z jeho kopačky si to namířil přímo do tyče. Nesmírně zajímavý duel mezi Evertonem a West Hamem tak skončil přeci jen zaslouženou remízou 1:1.

Více informací k zápasu

Manchester United - Liverpool FC 3:0

23.03.2008 14:30

Góly: 34. Wes Brown, 79. Cristiano Ronaldo, 81. Nani

Pokud na někoho Liverpool neumí, je to Manchester. Dnes si veze z Old Trafford prohru 0:3. O tu se postaral obránce Wes Brown a záložníci Ronaldo s Nanim, velký podíl má také hostující Mascherano, který se nechal úplně zbytečně vyloučit.

Reds se dnešní zápas moc nepovedl. United byli lepší a zaslouženě berou všechny tři body. V bráně domácích fotbalistů se po zranění opět objevil Edwin van der Sar a v první půli moc práce neměl.

Už v šesté minutě značně zatrnulo všem příznivcům Reds. Anderson pěknou kolmicí vybídl Rooneyho. Carragher se snažil anglického útočníka trochu rozhodit, ten situaci ustál a probil se do šance, jenže dostal se moc blízko k padajícímu Reinovi a trefil pouze jeho tělo. Ovšem za pár okamžiků se Rooney probíjel do další šance. Při centru Scholese se dostal za obranu hostí, míč však stihnul jako první lapit španělský gólman ve službách Liverpoolu.

Standardní situace dnes svěřencům kouče Beníteze dělaly značné potíže, o čemž se diváci mohli přesvědčit ve 24. minutě. Centr Giggse přizvednul na zadní tyč Vidič, tam se k míči dostal kanonýr Cristiano Ronaldo, jeho střela ale skončila pouze na tyči. O deset minut později už ale Liverpool tolik štěstí neměl. Po centru z levé strany od Rooneyho se přes ne úplně dobře vyběhnutého Reinu hlavou prosadil obránce Wes Brown.

Nechybělo moc a Manchester zanedlouho vsítil druhý gól. Po trestném kopu se balón dostal až k Rooneymu, s jeho hlavičkou si ale gólman Reina poradil. V 44. minutě přišlo pro fanoušky velké vzrušení. Hostující hráči už měli výroků kouče Benetta dost, a tak se do něj slovně obuli. Torres a Mascherano viděli žlutou kartu, bohužel pro argentinského záložníka to byla už druhá v zápase, a proto musel předčasně do sprch.

Hra se ve druhé půli o něco zklidnila, přesto v ní padly dva góly. Úvod patřil Manchesteru. V 47. minutě předvedl skvělou akci. Rooney obešel obránce, přihrál Scholesovi a ten se snažil najít dobře postaveného Ronalda. Včas ovšem zasáhl Reina. Tomu mohli děkovat hostující hráči i při další šanci Rooneyho, který se řítil sám na bránu, ale úspěšný nebyl.

Také Liverpool se s postupem času začal dostávat do hry, na branku však čekal marně. Střela Torrese byla zblokována na roh a za pár vteřin pro změnu mířil nepřesně Gerrard. V 73. minutě sice ještě Tévez střelecky ztroskotal, za minutu se už ale Manchester dočkal. Na 2:0 zvýšil svým dvacátým pátým gólem Ronaldo, který se prosadil po rohovém kopu hlavou díky znovu nedůraznému Reinovi.

Definitivní rozhodnutí přišlo v 81. minutě. Střídající Nani se skvěle uvolnil na hranici šestnáctky a nechytatelnou ranou do protipohybu Reiny, přesně k tyči, završil skóre na 3:0. Zklamaný Liverpool už zápas dohrál bez inkasovaného gólu a jeho čekání na výhru nad United se tak prodloužilo už na číslo osm.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Arsenal FC 2:1

23.03.2008 17:00

Góly: 73. Didier Drogba, 82. Didier Drogba - 59. Bacary Sagna

Po souboji gigantů bude dnes veseleji v západním Londýně, kde má svůj stánek Chelsea, která prodloužila sérii neporazitelnosti a zdolala Arsenal 2:1. Blues jsou tedy zpátky v boji o titul. Naopak Arsenal nevyhrál již pátý zápas v řadě a jestliže ho po skvělém úvodu sezóny všichni pasovali na jistého mistra, dnes by si na Gunners vsadil málokdo.

Diváci si na zaplněném Stamford Bridge určitě nemohli stěžovat na nudu. Hra měla plynulý průběh a šance byly k vidění na obou stranách. První branku vstřelil po rohovém kopu Sagna a poslal Gunners do vedení. Domácí Blues tak opět nedokázali ubránit standardní situaci, ze kterých v posledních zápasech inkasovali nejvíce branek. Poté ale přišla povedená desetiminutovka Didiera Drogby, jenž opět předvedl, jak je pro Chelsea důležitý, když se sám postaral o otočení skóre.

Na oba celky před zápasem vyvinul určitý tlak Manchester United, který přejel 3:0 Liverpool. Jak Chelsea, tak Arsenal tedy musely hrát na vítězství, pokud si chtěly uchovat šanci na mistrovský titul.

Domácí do utkání vstoupili poněkud opatrněji a v úvodních minutách měli míč na svých kopačkách především hráči Arsenalu. Útočná dvojice Gunners Van Persie - Adebayor se snažila roztahovat hru a před brankáře Cudiciniho pronikat ze stran. Obránci Chelsea ale pozorně bránili a většina těchto průniků skončila již v samém zárodku. O první střelu se pokusil Van Persie, ale míč poslal do horních pater zaplněného stadionu. Chvilku nato dostal druhou příležitost a i když jeho volej nemířil vůbec špatně, Cudicini předvedl dobrý zákrok a míč udržel v rukavicích. Hostující Arsenal útočil zejména prvních dvacet minut, ale poté jako by přestal mít na ofenzivní výpady náladu a přenechal míč domácím, kteří udávali tempo po zbytek prvního poločasu.

Jednu z největších šancí pak v polovině prvního dějství prováhal Didier Drogba. John Terry z vlastní poloviny nakopl míč na rozběhnutého reprezentanta Pobřeží slonoviny, jenž se dostal před bránícího Gallase, ale v poslední chvíli si dal míč příliš daleko od nohy a brankář Almunia měl usnadněnou pozici. Následně také přišla šance na druhé straně, kdy se po rohovém kopu dostal míč až na zadní tyč k volnému Gallasovi, který ve skluzu trefil tyč. Vzrušení ovšem bylo zbytečné, jelikož francouzský reprezentant byl v ofsajdovém postavení. Hra se přelévala z jedné strany na druhou. Do velké šance se dostal Salomon Kalou, ale z hranici penalty z otočky netrefil míč a následný centr zpět do pokutového území zlikvidoval Almunia.

Touha po vítězství sršela z obou týmů a druhý poločas v podstatě začal tam, kde ten první skončil. I do druhé pětačtyřicetiminutovky vstoupili lépe hosté a opět se musel činit brankář Cudicini. Tentokrát se vytáhl proti dělovému voleji z kopačky Matthieu Flaminiho. Vzápětí na druhé straně Makelele našel skvělým pasem Drogbu, jenž se řítil sám proti Almuniovi, ale v poslední chvíli mu zkřížil plány Gallas a zažehnal nebezpečí. Hra se opět přenesla před Cudiciniho svatyni. Nyní se již ale měnilo skóre. Cesc Fabregas poslal rohový kop na přední tyč, kde vyhrál souboj s Kalouem Bacary Sagna a svým prvním gólem v Premier League poslal Arsenal v 59. minutě do vedení. O pár minut později ovšem utkání pro mladého francouzského obránce skončilo, když musel z trávníku odkulhat s poraněným kotníkem.

Po inkasované brance se hra naprosto změnila. Chelsea vyvinula velký tlak, ale kýžená branka stále nepřicházela. Šance sice byly, ale žádná gólová. Změnu přinesla až 72. minuta a s ní zmatek na hranici pokutového území, kdy si Drogba se štěstím vyměnil míč s Lampardem a poté chladnokrevně zakončil. Drogba se ocitl v takové euforii, že ihned po vstřelení branky odhodil svůj dres a inkasoval žlutou kartu. O necelých deset minut později přišel rozhodující moment utkání. Střídající Anelka poslal dobrý centr na Drogbu, jenž si, jak je jeho zvykem, pokryl míč, a zblízka nedal Almuniovi sebemenší šanci. Arsenal se již na nic nezmohl a Chelsea pak kontrolovala utkání až do závěrečného hvizdu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United31234464:1573
2.Chelsea FC31208355:2368
3.Arsenal FC311910259:2467
4.Liverpool FC311611455:2459
5.Everton FC31176848:2657
6.Portsmouth FC31148944:3350
7.Aston Villa311310852:4049
8.Blackburn Rovers311310842:3849
9.Manchester City311310836:3449
10.West Ham United311281134:3744
11.Tottenham Hotspur311091260:5139
12.Middlesbrough FC318101328:4434
13.Newcastle United31881533:5732
14.Wigan Athletic31871628:4531
15.Reading31941837:5831
16.Sunderland AFC31861727:4830
17.Birmingham City31691635:4827
18.Bolton Wanderers31681728:4526
19.Fulham FC314111627:5123
20.Derby County31172314:6510

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (158)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Portsmouth tahal po celý zápas za kratší provaz,takže jiný výsledek než výhra by byla pro Spurs zklamáním,celému zápasu dominovali a oproti Pompey se snažili hrát pohledný,útočný fotbal,nakonec rozhodlo vydařené dvojstřídání Ramose,když se dvojice Bent,O'Hara nakonec postarala o zaslouženou výhru 2:0

Reagovat
Zajda

Takže jsi vlastně zkráceně přepsal to co je nahoře

Reagovat
Devil

Reagovat
smazaný uživatel

nvm,já si to nečetl,ale pokud jsem se v něčem shodoval s výše napsaným shrnutím,tak se omlouvám...

Reagovat
Devil

I pres to ze Defoe nemohl nastoupit,tak nam toho Milanek na place moc neukazal.

Reagovat
smazaný uživatel

za 10 minut v zápase kterej jasně patří soupeři toho moc ukázat ani nejde...

Reagovat
Devil

Prave proto.Ani nehraje i pres to ze Defoe nemuze nastoupit.Asi nema moc duvery.

Reagovat
smazaný uživatel

ale on uz ani neukaze jakosi mu to nejde

Reagovat
Devil

Newcastle konecne! Sunderland prijeme prekvapil. Jeste zitra vyhraje MU a bude maximalni spokojenost!

Reagovat
smazaný uživatel

newcastle dobre, ale proti fulhamu snad nemohl jinak ... to uz by byla fakt katastrofa, zitra MU vyhraje ale nejlepsi ze vseho sou 3 body pro BLACK CATS KEANO

Reagovat
smazaný uživatel

Reading Zítra Arsenal a Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

vidím to stejně

Reagovat
smazaný uživatel

sem psal že Sunderland vyhraje na Aston Ville...sem tipér jak sviň

Reagovat
smazaný uživatel

tip chvalim, ale neco tady smrdi

Reagovat
Kapřík

Tak Newcastle to dneska snad už prolomil. Ovšem Fulham mu to snad už víc usnadnit ani nemohl. Nicméně, stále si stojí za tím, že nutně potřebují playmakera, protože nějaká ta překvapivá přihrávka jim ohromě chybí. Opět mě docela zklamala ta nejistá obrana(během léta to chce vážně pořádně prosít, minimálně pořádnýho stopera potřebují jako sůl) a že nedostali góla je spíš zásluhou neschopnosti Fulhamu(ačkoli mírné zlepšení oproti minulým zápasům tu je). Faye je na stoperovi zkrátka ohromě nejistej a Beye se možná občas sympaticky tlačil dopředu, ale dozadu mu to šlo jak psovi pastva. Enrique mě taky zrovna neohromil. Butt už měl dávno kopat na stoperu, protože střed zálohy asi není pro něj - dobrá rozehrávka už je zřejmě nad jeho síly, ačkoli v defensívě je ještě obstojnej. Geremimu dnešek taky nevyšel. Naopak se mi dnes docela líbil Barton. Co se týče útoku, tak se ukazuje jak moc je Obafemi důležitej pro tým, to až člověk zírá, co všechno on zastává...takže jeho střídání bylo docela riskantní a nevím proč nešel Viduka, který se už jen ploužil. Momentálně tedy musím souhlasit se sterdou, protože Owen není teď pro tým ani zdaleka tak potřebný, jako právě Obafemi. Takže pokud mu zdraví vydrží a jestli bude v létě výhodná nabídka z top klubu, tak bych jako sterda navrhoval využít toho a prodat - vím sice že je to momentální nej. tvář klubu, ale jednak bych radši v marketingu stavěl na odchovancích(Taylor, Milner) a druhak nevím, jestli se to skrz jeho věčný zranění, astronomický plat a výpadky formy vyplatí. Nicméně dostávat Owen lepší přihrávky od toho neexistujícího playmakera, mohlo by to být s Martinsem výtečné útočné duo .

Reagovat
smazaný uživatel

Střídání Obafemiho naprosto nepochopitelné. Enriqueho bych ponechal, ten na to rozhodně má, chtělo by to však tento post kvalitně zdvojit (ideálně Bridge). Jinak se opět ukázalo, že Keegan je sice velký srdcař, ale takticky je na tom jak průměrný uživatel EF a to tedy není žádná sláva...

Reagovat
Kapřík

Tak Enrique má určitě narozdíl od Fayeho, Beyeho nebo Cacapy nějaký potenciál zlepšovat, takže bych jeho odchod taky neviděl tak aktuálně, jako u těch třech předchozích. Ale možná by stálo vážně za to, aby se Butt přesunul na stopera, myslím že dozadu mu to ještě docela šlape. Mimochodem, pokud by Barton navázal na dnešní obstojný výkon, taky bych ho ještě nevyháněl.

Reagovat
Devil

Butt je na stopera malej,nema zas tak dobrou hlavicku.

Reagovat
Kapřík

To je sice pravda, ale když teď není kde na stopera brát, tak mám pocit že by byl lepší než Faye. Ten je sice vysokej, ale to je tak jediný...

Reagovat
Devil

To jo,tam si ted nevyberes.

Reagovat
smazaný uživatel

Milner je sice mlady a je v Newcastli uz par rokov, ale meno si spravil v Leedsi odkial k nam prisiel. Neradil by som ho k odchovancom. Je na tom podobne ako N'Zogbia a dokonca bol sezonu na hostovani v Aston Vile kde skoro prestupil.

Reagovat
Devil

A mozna prestoupi,Villans o nej maji zajem.Co se tyka Oewna tak bych ho nikam neprodaval.Vzdyd to je on,kdo podrzel tyto posledni dva zapasy nad vodou a v obou dokazal skorovat.A Viduka zustal asi kvuli standartnim situacim do vapna(dobrej hlavickar),Martins a Owen vyskove moc nevycuhuji a na brejky tam zustal Owen.Mozna Keegan nepatri mezi nejvedsi strategy,ale myslim ze v budouci sezone nam s Newcastlem dokaze,ze jeho angazma nebyl omyl.Ted uz snad opadne nejistota z rad Newcastle a doufam,ze sestup uz strasit nadale straky tolik nebude.

Reagovat
Kapřík

Tak nikdo netvrdí že by Owen měl odcházet, protože by nebyl platný. Ovšem vzhledem k tomu, že je teď jedna z mála jeho světlých, zdravých chvilek, tak si i já přikloňuju k názoru ho prodat dokud to jde, protože s jeho zdravím to je obtížný a ten plat co bere naprosto neodpovídá výkonům a počtu odehraných minut. Pak nemá být Necastle ve ztrátě, že? Raději bych Owena viděl třeba v ManU nebo Live a na jeho místo někoho levnějšího a zdravějšího. U Duffa bych ještě počkal zhruba do konce roku, jestli se nedá do kupy a pokud ne, není důvod ho v klubu dále živit, protože jeho i plat je šílený. Viduka se asi hodit bude, ale jen do některých fází a stylů hry. Jinak Keeganovi sice fandím, ale jestli provede ještě párkrát to, co dneska s Obafemim, tak nad ním asi vážně zlomím hůl .

Reagovat
Devil

No uvidime,hlavne at jim to slape.S tim Martinsem mas pravdu,mam strach ze bude chtit odejid,kdyz ho bude porad stahovat,nebo dokonce ho vubec nestavet.

Reagovat
Kapřík

Jasný, chybička se vloudila . Už je u Strak tak dlouho, že ho nim vzhledem k jeho mládí automaticky řadím.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze Sears nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ale remiza vyhovuje Lpoolu takze pohoda 2 body naskok jeden zapas naviac

Reagovat
smazaný uživatel

ale kladivari mali vyhrat musim priznat ze kladivarov mam rad hned po reds

Reagovat
smazaný uživatel

ja nie ale drzim im palce aspon v niektorych zapasoch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

WHU uspěje většinou jen v zápasech, které se nehrají ve vysokém tempu, osu týmu tvoří přeci jen starší a pomalejší hráči a tým tak sází hlavně na standartní situace je to škoda chtělo by omladit kádr a v létě udržet Nobla, kterého chce Arsene Wenger

Reagovat
smazaný uživatel

Ac Milano o starsich hracoch moze pisat aj Román:biggrin::

Reagovat
smazaný uživatel

Letos spíše tragédii

Reagovat
smazaný uživatel

co ? Nobla che Wenger len to nieeeeeeeee dufam ze ku konkurencii neprestupi inak by ma nasral a cely zapad Londyna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

řekl, že pokud se nepodaří prodloužit smlouva s Flaminim tak chce Nobla

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je ok flamini zostane

Reagovat
smazaný uživatel

to si pis...

Reagovat
fantomas

proč tebe, když fandíš Live?

Reagovat
smazaný uživatel

no a ale sledujem aj ine tymi ci nie?

Reagovat
fantomas

to jo ale tak nemusi vas srat že by šel do Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

ale mna to sere

Reagovat
smazaný uživatel

co ?

Reagovat
smazaný uživatel

NEZNÁTE NĚKDO FOT. STRÁNKY bAYERNU MNICHOV????

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.fcbayern.t-home.de/

ale hlavně si vypni Caps Lock

Reagovat
Kapřík

www.fcbayern.de

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to, že Baroš nehrál od začátku? Že by si konečně uvědomili, že je jen do počtu?

Newcastel ... no konečně

Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool Mascherano Torres

Manchester Rooney (tolik šancí);Anderson

jinak hezkej zápas,liverpool to jen odchodil,torres katastrofa.akortá se válel.no a fandové liverpoolu do mě

Reagovat
smazaný uživatel

jo a ještě sem zapoměl na pruchodak škrtel a reina ty goly no,ale zase chytil tolik tutovek:)

Reagovat
Devil

To mas pravdu,Rooney 2x tutovka a nic,Ronaldo 1x,ale v zapeti z rohu gol,takze smazano,Tevez taky sance a nic! No super vyhra,ale takovy tutovky musi promenovat,jindy by je to mohlo mrzet.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně,to je dlouhodobej problém neproměnování šancí :) ale snad se to už jednou zlomí konečně

Reagovat
smazaný uživatel

LUKAZSEK ,sklamal ma rozhodca a v niektorych situaciach aj Reina inak si musim priznat ze zasluzene vitazstvo Man Utd

Reagovat
smazaný uživatel

já?proč já ?za to že sem napsal pravdu?aha jasný;)

Reagovat
Devil

Rozhodci byl vic jak dobrej,Mascherano zaslouzene vyletel.Byla to jen jeho chyba. Od Gerrarda schytal peknou smrst nadavek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zhrzený fanoušek

Reagovat
Devil

To kouleni ocima umim taky hele ,spis me napis s cim nesouhlasis.Tobe se zda ze to byla chyba rozhodciho???Tak to se hodne milis.Uz mel kartu tam mel zalest nekam do rohu a drzet hubu,kor v takovym zapase proti MU!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ok ok mascherano spravil chybu

Reagovat
Devil

Reagovat
smazaný uživatel

přesně,tys neviděl jak ho gerrard sjel?tak si nevybíjej zlost na mě :-)a ruku na srdce,dkyž liverpool poráží ty týmy co měl ted tak 7 zápasů za sebou tak je rafíček zase king,ale ono se dnes ukázalo že ne.liverpool to jen odchodil,kéž by vypadli z LM at rafa táhne:-)a to říkám i jako fanoušek united,že jim to jedině prospěje

Reagovat
smazaný uživatel

United. Mascherano. Škoda, že Manchester neproměnil těch šancí víc, to by jel Liverpool domu se šestkou.

Reagovat
$dolar$

Co to piska za mentala Chelsea - Arsenal, po 35 minutach snad nepisk arsenalu jeste ani jeden faul a to faulujou jak prasata

Reagovat
smazaný uživatel

kokotburg,teda clattenburg ;)

Reagovat
$dolar$

to je vazne priserny

Reagovat
smazaný uživatel

tedka jak si to hráč arsenalu "hodil" ten míč dopředu a kokotburg zase nci a píská faul.no jo,co už :D

Reagovat
$dolar$

jj ted skoda Drogba :(

Reagovat
Devil

Tak pro nas (MU) zatim prijatelna remiza v Londinskem derby.

Reagovat
$dolar$

v LondInskem

Reagovat
Shevchenko

Trochu mimo, ale nedá mi to. Tak jsem si dneska vsadil a jako první mi hráli Salcburk - Rapid, měl jsem neprohru domácích, kdo by čekal že oni s nima doma prohrajou 7:0 !? Nevíte někdo co se tam dělo ?

Reagovat
$dolar$

vim dival jsem se na to , taky jsem vsadil a vsadil jsem za stavu 4:0 s handicapem +3 ze Slacburk vyhraje, ale hrali naprosto otresne a obrana snad neodehrala ani jeden mic dobre proste katastrofa

Reagovat
fantomas

taky sem to videl, ochs deravej jak cednik, obrana ještě huř...salcburk ale taky měl šance, jen rapid dal na co šáhl

Reagovat
$dolar$

to jo , treba jak tam Janko netrefil ze dvou metru prazdnou branu

Reagovat
smazaný uživatel

škoda,Red bull jsou jediný tým kerým fandím v rakousku a přeji jim titul,ovšem takhle se na něj nehraje.ale nejvcí mě dostalo jak opakovali zápas rapidu kvuli té penaltě,víte ne:D?

Reagovat
fantomas

cože?

Reagovat
smazaný uživatel

tys to nečetl:D? o tom rapidu :D

Reagovat
fantomas

ne, hele

Reagovat
$dolar$

Essien je dneska spatnej

Reagovat
$dolar$

No to se neda na to divat , ten rozhodci je slepej

Reagovat
$dolar$

Jestli tenhle Arsenal vyhraje titul tak to bude vysmech

Reagovat
$dolar$

tak uz vedou

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel,sakra:'( co s tou chelsea je:(

Reagovat
$dolar$

Grant ven !!!!!!!!

Reagovat
$dolar$

by moh vytsridat

Reagovat
$dolar$

proc tam nestal na predni tyci hrac?

Reagovat
smazaný uživatel

stejně :D

Reagovat
$dolar$

njn ale moc me to netesi

Reagovat
smazaný uživatel

mg kde je hráč na přední tyči?to si dělaj srandu

Reagovat
fantomas

už vidim ty výmluvy na rozhodčího po zápase

Reagovat
$dolar$

hm tak nevim jestli se divas, ale pokud ano tak mi rekni jestli piska ferove?

Reagovat
fantomas

sry, ale arsenal je fotbalovější, neco tam sudí nepískne, jo, možná neco u nás nevidel, ale určitě neni jednostranný

Reagovat
$dolar$

hm tak nevim na jakej zapas se divas, ale Arsenal rozhodne fotbalovejsi neni a navic Chelsea mela uz min 4 sance, 3x z toho Drogba

Reagovat
$dolar$

a navic nevyhrajete :P

Reagovat
fantomas

se uvidi

Reagovat
$dolar$

v 70 minute a uz se vali jeste chvili pockejte

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

a proč ted bulí carvalho, neni to zbytečný?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
$dolar$

narozdil od Sgna ma alespon prevazanou hlavu , kdyzto Sagna hodinu lezel , ale uz beha jak ciperka

Reagovat
smazaný uživatel

bože, co ty jsi za debila?....no jo, nervózní scum....

Reagovat
$dolar$

procpa me urazis?

Reagovat
smazaný uživatel

ááá zase scum :-D

Reagovat
smazaný uživatel

sry to mělo byt na bruce

Reagovat
fantomas

beha jak čiperka??? dyt kuli zranění střídal ty mamlasi, nauč se bejt objektivní laskavě

Reagovat
$dolar$

aha tak to sorry, splet jsem si ho

Reagovat
fantomas

no proto

Reagovat
$dolar$

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

jooooooo,to je snad poprvý kdy mám radost že dá chelsea gol :D

Reagovat
$dolar$

Reagovat
$dolar$

sice z ofsajdu(asi) , ale je taaaaaaaaaaaaaaaaam

Reagovat
fantomas

a pak se stežuj na sudí, bože muj

Reagovat
$dolar$

Essien ven prosim

Reagovat
fantomas

sakryš jedeeeem, bojujeeem

Reagovat
$dolar$

jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 arsenal to jsou sráči omg :-D

Reagovat
$dolar$

ja jsem idiot, pred vterinou jsem vsadil 300 na remizu a to jsem mel predtim za 300 vyhru Chelsea :(

Reagovat
$dolar$

Ted se vam to polehavani nevyplati

Reagovat
fantomas

no to je v prdeli

Reagovat
fantomas

no a ještě že máme toho almuniu

Reagovat
$dolar$

jj pekne to chytil

Reagovat
$dolar$

kolik mu je?

Reagovat
fantomas

už snad i 30

Reagovat
smazaný uživatel

bendtner,ta to mužete rovnou zabalit :-D

Reagovat
$dolar$

Juchuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
fantomas

to se na to (titul) rovnou mužem vysrat, fakt už mě serou, flákači

Reagovat
Devil

Tak co,jak jste hrali?

Reagovat
fantomas

nech mě bejt

Reagovat
Devil

Nebud smutny,to se stava,pokazde se nevyhrava.

Reagovat
fantomas

ale kdyby se tam na tom hřišti aspon neflákali, si vzali příklad z Live a jen to odchodili ...no nic ještě je tu LM, ale to je jen chabá utecha

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý sem se ted zasmál,fakt

Reagovat
fantomas

hm

Reagovat
smazaný uživatel

dneska smůla, co?

Reagovat
fantomas

smula, zasloužili si to

Reagovat
stiba

tak a je to v lese, celou sezonu se snažili, bojovali,hráli nejhezčí fotbal a takhle to pak poserou během 5ti zápasů, to by snad nedokázal nikdo jinej i kdyby chtěl , tak snad to aspoň uhrajem na druhy misto, ale male nadeje na titul porad je, sice hodne mala ale pořád věřím ARSENAL

Reagovat
smazaný uživatel

MANCHESTER UNITED je prostě nejlepší..já to rikal ze to bude 3:0 :PP..perfektni match

Reagovat
smazaný uživatel

můžeme si pogratulovat k titulu???

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych rád,ale ještě není vubec nic jistého,klidně to muže ziskat arsenal(sen )

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pěknou nerušenou noc- ale probuzení tě bude hodně bolet

Reagovat
smazaný uživatel

to že byl perfektní match? to byl teda pěknej hnus!.. fotbal na dvě věci, tohle nemohlo nadchnout.

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo,jak se liverpool sám zostuzoval,to se muselo líbit :-D

Reagovat
smazaný uživatel

aha ty seš namlsanej zapasem Brno - kladno..... My víme , že takoej špíl je uplně jiná kategorie než ManU-Pool

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, vtipálek.. tam mi teda řekni co na tom zápase bylo atraktivního? snaž se, ať neusnu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak treba krasny kombinace manchesteru..andersonovo prihravky,ronaldovo klicky,naniho gol,hra z jedny strany na druhou..ale je fakt ze druhej polocas uz takovy nebyl tak zapas to byl dobreeeeeeej

Reagovat
smazaný uživatel

¨Jenomže ten zápas byl fakt nudnej, ostatně jako většina ostatních vzájemných zápasů Big 4. Cfc-Arsenal byla jenom vyjímka.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea-Arsenal

daleko pohlednější a výbušnější zápas.. žádná hitparáda, ale zajimávý spiel. Goal Drogby neměl platit, na druhou stranu Arsenal si možná ani ten bod nezasloužil, poté co vstřelili goal přestali úplně nepochopitelně hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

což celou tuto zdejší debilní diskusi kterou tady vypotili pobláznění scumové smazat a začít diskutovat odznova?....

Reagovat
smazaný uživatel

ahoj, já jsem Andy Conceicao...

Reagovat
smazaný uživatel

nebo jak se začíná nová diskuze? poraď, přece jenom já jsem jenom poblázněný scum.

Reagovat
smazaný uživatel

hej tak ted sem se zasmál

Reagovat
smazaný uživatel

čemu?, není se čemu smát.

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo je;)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bruceovi?

Reagovat
smazaný uživatel

je to poblázněná diskuse , páč se tu nebavíme o Spurs , že Bruci .... Holt bruce má dycky ty nejlepší nápady

Reagovat
smazaný uživatel

se tady především nebavíte na aspoň nějaké minimální "diskusní" úrovni......jste si tady z toho udělali jen nějaký puberťácký chat o hovnu.....

Reagovat
$dolar$

ale ted ses tu ty a muzem zacit inteligentne diskutovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ManU zahrál naprosto výborně. Naproti tomu obrana Liverpoolu byla jako namalovaná ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele